Mäklare Sofia Hjertqvist

Sofia Hjertqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Myrbacksgatan 25A, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Imorgon kl 18:00
Myrbacksgatan 25A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Myrbacksgatan 25A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Myrbacksgatan 25A

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
82,8 m²
4 rum
vån 1/2
5 052 kr/mån
30 133 kr/m²

Välkommen till Myrbacksgatan 25A - ett hem med fantastiska egenskaper! Denna bostad om 4 rum och kök är perfekt belägen med ett charmigt gavelläge. Interiören präglas av stil och funktion. Den öppna planlösningen skapar en naturlig flöde mellan vardagsrum och kök, perfekt för att umgås med familj och vänner. Bostaden erbjuder tre sovrum. Stora fönster låter dagsljuset strömma in och skapar en härlig atmosfär genom hela bostaden. Njut av dina morgnar med en kopp kaffe på den privata uteplatsen på framsidan medan du tar in den friska luften och den vackra omgivningen i kvällssolen på baksidan. Dessutom finns det en liten trädgård där du kan odla dina egna örter eller blommor och skapa din egen lilla oas. Området är lugnt och familjevänligt med närhet till grönområden såsom Rynningeviken och Venapåret med fina promenadstråk, förskolor, skolor, mataffärer och bra kommunikationer. Här kan du njuta av det bästa av både stadsliv och natur. Så varför vänta? Ta chansen att skapa ditt nya liv på Myrbacksgatan 25A - en plats där komfort, stil och bekvämlighet möts på bästa möjliga sätt. Kontakta Sofia Hjertqvist 073-390 74 86 för att boka din visning!

  • Premium
  • Uteplats
Myrbacksgatan 27B, Rynningeåsen, Örebro kommun
Myrbacksgatan 27B, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Myrbacksgatan 27B, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Myrbacksgatan 27B

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
4 088 kr/mån
29 776 kr/m²

Välkommen till Myrbacksgatan 27B! Drömmer du om att vakna upp till naturens lugn samtidigt som du njuter av bekvämligheten i en modern trea? Då är detta din perfekta tillflyktsort! Stig in i denna välplanerade trea och låt dig omedelbart omfamnas av en atmosfär av ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden och dom stora fönsterpartierna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör det lätt att umgås. Förråd på framsida in anslutning till entrén. Men det är terrassen som verkligen tar priset här. En generös tilltagen terrass med plats för både mat- och loungegrupp. Med sol från morgon till kväll är detta din egen oas av avkoppling. Här kan du njuta av många härliga grillkvällar! Området är lugnt och familjevänligt med närhet till grönområden såsom Rynningeviken och Venaskogen med fina promenadstråk, förskolor, skolor, mataffärer, gym och bra kommunikationer. Här kan du njuta av det bästa av både stadsliv och natur. Varmt välkommen att kontakta Sofia Hjertqvist 073-390 74 86 för att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
Hindergårdsgatan 4H, Rynningeåsen, Örebro kommun
Hindergårdsgatan 4H, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Hindergårdsgatan 4H, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Hindergårdsgatan 4H

Radhus
Rynningeåsen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
105 + 5 m²
4 rum
5 700 kr/mån
34 238 kr/m²

Stig in i detta härliga tvåplanshem på Hindergårdsgatan 4H som erbjuder en lugn och avslappnad livsstil. Här möts du av en charmig stensatt entrésida, perfekt för eftermiddagssolen. Uteplatsen på både fram- och baksidan är insynsskyddad med vackra avenbokshäckar som ger integritet året om. Med enkel parkering direkt bakom och extra gästparkering på gården blir vardagen smidig. Det omgivande naturreservatet och skogen på baksidan ger en känsla av lugn och närhet till naturen. På baksidan finner du en trevlig altan med förmiddagssol, omgiven av en lummig trädgård och ett praktiskt isolerad förråd. Bostaden, fördelad på två plan, erbjuder ett ljust och inbjudande entréplan med vattenburen golvvärme. Köket är fullutrustat med Marbodalkök och granitbänkskivor, medan det kaklade badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Övervåningen har tre sovrum, varav det stora har en walk in closet eller möjlighet till ett mindre arbetsrum. Elmarkiser ger skugga och komfort i östra sovrummen på sommaren. Fjärrvärme används för uppvärmning och debiteras separat. Bredband och digital TV via Telia är redan installerat för din bekvämlighet. Området är familjevänligt med minimal biltrafik och närhet till stad, Örebro Universitetssjukhus, kollektivtrafik och matbutiker. Njut av en aktiv livsstil med motionsspår, utegym och naturen runt hörnet. Förskolor och grundskolor i närheten gör detta till en idealisk plats för familjer. Välkommen till ditt nya hem, där bekvämlighet och avslappnad atmosfär möts på ett underbart sätt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Pionjärgatan 24, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Imorgon kl 17:00

Pionjärgatan 24

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 369 kr/mån
37 976 kr/m²

Upptäck lugnet och charmen i denna moderna 1½ rum och kök högst upp i huset i populära Rynningeåsen! Fantastisk utsikt som sträcker sig över omgivningarna samt närhet till både natur och stadspulsen i City. När du kliver in i lägenheten möts du av ett ljust och välkomnande rum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, här finns plats som såväl soffa och matbord. Köket är utformat för både stil och funktion med full maskinell utrustning. Badrummet är en fristad av lugn och avkoppling med sina fina detaljer och bekvämligheter skapar det en lyxig känsla i vardagen. Sovrum med förvaring i form av garderober. På föreningens innergård finner du ett poolområde för medlemmar i föreningen. Beläget nära stadens hjärta men ändå bortom dess buller, erbjuder Pionjärgatan 24 den perfekta balansen mellan stadsliv och avskildhet. Här bor du med närhet till Rynningeviken och alla dess promenadstråk, Venaskogen, mataffär samt gym. Goda kommunikationsmöjligheter.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 4