Mäklare Sofia Hjertqvist

Sofia Hjertqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Landbotorpsallén 15A, Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Landbotorpsallén 15A, Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Landbotorpsallén 15A, Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Landbotorpsallén 15A

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/4
5 728 kr/mån
29 353 kr/m²

Välkommen till Landbotorpsallén 15A – ditt framtida drömhem! Denna fantastiska trea med rymliga och ljusa ytor erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och trivsamt boende. Här finner du en stor inglasad balkong om ca 17 kvm i söderläge, perfekt för att njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Balkongen blir som ett extra rum där du kan koppla av med en bok, odla dina favoritväxter eller bjuda in vänner på fika. Bostaden har en välplanerad planlösning med generösa utrymmen som skapar en harmonisk atmosfär. Köket är modernt och fullt utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för att göra matlagningen till ett nöje. De två sovrummen är rofyllda och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i form av walk in closet samt garderob, medan vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder med familj och vänner. Rymligt helkaklat badrum med tvättavdelning. Brf Propellern är en välskött förening med god ekonomi. Här kan du njuta av den trevliga innergården som erbjuder sittplatser samt en lekplats. Genom föreningen har du tillgång till p-plats i carport med tillhörande kallförråd, motorvärmare samt laddplats. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till både natur och stadens puls. I närområdet finner du bland annat skolor, förskolor, Ängens vårdcentral som även erbjuder öppen förskola, mataffärer samt restauranger. I närheten finns även Backahallen, Friskis och Svettis samt en härlig golfbana. Goda kommunikationer via buss till city. Missa inte chansen att göra detta drömboende till ditt! Kontakta oss idag för en visning och upplev själv den unika charmen med Landbotorpsallén 15A. Här väntar ett hem att trivas i.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hälsogränd 10, null, Örebro kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Hälsogränd 10, null, Örebro kommun, bild 2
Hälsogränd 10, null, Örebro kommun, bild 3

Hälsogränd 10

Lägenhet
Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 775 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
4 037 kr/mån
33 434 kr/m²

Ett enplansradhus i en ekonomiskt stark förening med bilfria innergårdar. Nyligen renoverat med stilfullt kök och parkettgolv. En solig trädgård med fruktträd och odlingsmöjligheter. Fiberanslutning och stort förråd. Endast 10 minuter med cykel till stan och möjlighet att hyra garageplats. Föreningen erbjuder festlokal och övernattningsrum. Nära till matbutiker, skolor och vårdcentral. Missa inte denna drömboendechans!

  • Premium
  • Uteplats
Venavägen 25C, Centralt Norr, Örebro kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Venavägen 25C, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 2
Venavägen 25C, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 3

Venavägen 25C

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 142 kr/mån
24 934 kr/m²

Välkommen till Venavägen 25C – en charmig och smakfullt renoverad trea som erbjuder komfort och stil! Denna ljusa och rymliga lägenhet ligger centralt på Norr med närhet till stadens puls. När du kliver in möts du av en välkomnande hall som leder vidare till det nyrenoverade köket. Köket, som är utrustat med moderna vitvaror och eleganta ytskikt, är varje matlagares dröm och andas kvalitet och stil. Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för både umgänge och avkoppling. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med dagsljus och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Lägenheten erbjuder även två rofyllda sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, perfekt för både familjen och paret som vill ha lite extra utrymme. Det fräscha badrummet är helkaklat och utrustat för att göra vardagen så bekväm som möjligt. Här bor du med närhet till butiker, restauranger, skolor, förskolor och grönområden. Välkommen hem till en lägenhet som erbjuder det lilla extra! Missa inte chansen att göra Venavägen 25C till ditt nya drömhem.

  • Premium
Kaserngården 2B, Grenadjärstaden, Örebro kommun
Kaserngården 2B, Grenadjärstaden, Örebro kommun, bild 2
Kaserngården 2B, Grenadjärstaden, Örebro kommun, bild 3

Kaserngården 2B

Lägenhet
Grenadjärstaden, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
166 m²
4 rum
vån 2/5
9 781 kr/mån
33 102 kr/m²

Välkommen till Kaserngården 2B, där drömmar om elegant boende blir verklighet! Stig in i denna magnifika sekelskiftesvåning och upptäck en värld av exklusivitet och lyx. Med imponerande 166 kvadratmeter till ditt förfogande erbjuder denna våning gott om utrymme för att förverkliga dina livsstilsdrömmar. Den fantastiska takhöjden på 3,4 m skapar en känsla av rymd, med generösa utrymmen som flödar naturligt samman. Bostaden erbjuder ett välutrustat kök med utgång till en av dom två balkongerna, tre sovrum varav ett med eget badrum och bastu, ett otroligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den andra balkongen. Låt oss inte glömma den fantastiska belägenheten. Kaserngården 2B är beläget med gångavstånd till stadens bästa restauranger, butiker och kulturella sevärdheter. Upplev det bästa av stadslivet utan att kompromissa med komforten och utrymmet som denna exklusiva våning har att erbjuda. Här erbjuds du även närhet till fantastiska naturreservatet Rynningeviken och Oset där du kan ta promenader i härliga miljöer. För den som söker det allra bästa är Kaserngården 2B svaret. Ta chansen att uppleva en ny nivå av lyx och bekvämlighet – kontakta oss idag för att boka din visning och låt drömmen om det perfekta hemmet bli verklighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hästskovägen 19, null, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Hästskovägen 19

Villa
Lindesbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
112 m²
4 rum
911 m² tomt

Välkommen till Hästskovägen 19 i Fellingsbro – en pärla för den som söker ett harmoniskt och bekvämt boende! Denna enplansvilla erbjuder allt du kan önska för ett trivsamt familjeliv. Stig in i ett ljust och rymligt hem där varje detalj är genomtänkt för din bekvämlighet. Vardagsrummet badar i naturligt ljus och skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga familjekvällar eller trevliga stunder med vänner. Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet, en oas där du kan njuta av trädgårdens grönska. Huset har tre välplanerade sovrum. Det rymliga köket är utrustat med full maskinell utrustning, vilket gör matlagningen till ett nöje. Den insynsskyddade trädgården är en fridfull tillflyktsort som gränsar till skogsdungen, vilket ger en känsla av att bo mitt i naturen. Här finns gott om plats för barnens lek eller trädgårdsodling. Garage och uppfart erbjuder bekväma parkeringsmöjligheter och extra förvaring för såväl bil som hobbyutrustning. Missa inte chansen att göra detta underbara hus till ditt nya hem. Välkommen på visning!

  • Plus
Peppargatan 25, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Peppargatan 25, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 25, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 25

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/4
4 141 kr/mån
29 365 kr/m²

Utforska det charmiga boendet på Peppargatan 25 – en modern och bekväm 2-rumslägenhet med en härlig inglasad balkong. Denna lägenhet erbjuder en harmonisk atmosfär där stil möter funktionalitet. Njut av ljuset som strömmar in genom de generösa fönsterna och skapar en inbjudande känsla i det öppna vardagsrummet. Här finns gott om plats för avkoppling och umgänge, perfekt för både vardagslivet och sociala tillställningar. Köket är modernt och välutrustat, vilket gör matlagningen till en fröjd. Den inglasade balkongen blir en favoritplats där du kan njuta. Sovrummet är en fristad av ro och komfort, perfekt för avkoppling och återhämtning. Modernt helkaklat badrum med golvvärme och både tvättmaskin och torktumlare. Mycket stabil förening med bra miljötänk och god ekonomi. Här har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, från mataffärer och restauranger till universitetet, grönområden och kollektivtrafik. Cykelavstånd till centrum. Detta är verkligen ett hem där du kan njuta av det bästa av stadslivet. Ta chansen att uppleva denna härliga lägenhet på Peppargatan 25 – kontakta Sofia Hjertqvist för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6