Mäklare Didrik Peterson

Didrik Peterson

Om mig

Som din mäklare kan du räkna med att jag alltid är tillgänglig och påläst!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsunds strand 34, Hornstull, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergsunds strand 34

Lägenhet
Hornstull, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/5
1 998 kr/mån
88 523 kr/m²

Varmt välkomna till fantastiska Bergsunds Strand 34, en smart planerad lägenhet som ligger högt upp i huset med burspråk vilket ger milsvid utsikt i två väderstreck.. Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för garderober och förvaring. Köket har väl tilltagna matlagningsytor och är fullutrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffa och matbord samt har ett fantastiskt ljusinsläpp genom det smakfulla burspråket som vetter mot vattnet. Lägenhetens sovrum rymmer såväl stor säng och har goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är kaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Här bor ni i en mycket bra förening med god ekonomi i trendiga Hornstull, lägenheten har ett högt och ljust läge med närhet till vatten och grönska samtidigt som det bara är ett stenkast till pulsen i Hornstull. Området erbjuder en blandning av stadsliv och natur, och det är lätt att nå grönområden, badplatser samt ett lokalt utbud av kaféer, restauranger och övrigt nöjesliv. Brf Bergsunds strand 34-38 registrerades år 1994 och består av 110 bostadsrätter, 3 hyresrätter, 5 lokaler samt en snickarbod och en relaxavdelning. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Intäkter från föreningens lokaler samt p-platser uppgår till ca 2 957 000 kr/år. Belåningsgraden är endast ca 94kr/kvm! I föreningen har det tillkommit balkonger på senare år och det finns en balkonggrupp som för diskussioner för ytterligare balkonger, det pågår även diskussioner i föreningen om att sänka avgiften. Varmt välkomna!

  • Hiss
Skönviksvägen 272, Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Skönviksvägen 272

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
2 138 kr/mån
75 800 kr/m²

Ljus och optimalt planerad etta med fransk balkong När ni kliver in i den fantastiska bostaden, möts ni av en hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett renoverat kök med generösa matlagningsytor och diskmaskin, spis, ugn samt kyl/frys. Bostaden är i genomgående bra skick och i det stora rummet finns ett väl tilltaget fönster samt en fransk balkong vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten rymmer både stor säng, soffa samt matbord och här finns även en välplanerad platsbyggd garderob under sängen som skapar goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och fräscht. Till bostaden hör nyttjanderätt till ett förråd. Här bor ni i en mycket bra förening med god ekonomi och har närhet till natur och grönska samtidigt som det bara är en kort promenad till tunnelbanan som tar dig till stan på ca 10 minuter. Ni har även Söderorts troligtvis mest uppskattade ICA-butik (ICA Bea Kvantum) inom kort promenad avstånd. BRF Stureby bildades 1952 och består av 401 lägenheter och 17 lokaler samt gym- och bastulokal, barnvagnsförråd, cykelförråd, tre grillplatser, två lekplatser, pingisrum, verkstad, övernattningsrum, föreningslokal och sex tvättstugor. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Plus
Skånegatan 72B, null, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 14:45

Skånegatan 72B

Lägenhet
Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 300 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
3 342 kr/mån
106 452 kr/m²

Accepterat pris. Varmt välkomna till denna inbjudande sekelskiftesetta med kakelugn belägen på attraktiv adress. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket som har generösa matlagningsytor och allrummet som rymmer både stor säng och soffa. Bostaden har två stora fönster som vetter mot den lummiga innergården vilket ger ett fantastisk ljusinsläpp. Förvaringsmöjligheterna är exemplariska i form av stora garderober i hallen. Rymligt badrum utrustat med dusch. Utanför den representativa fastigheten från 1882 möts ni av en av Södermalms mest levande gator som dessutom är gågata på sommartid med närhet till grönska och parkområden. Ett stenkast bort har ni Nytorget och området har flera av Stockholms trevligaste restauranger och caféer. Här bor ni i populära kvarter i en stabil förening med god ekonomi. Brf bondetorpet 32 är en äkta förening som består av 37 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 2 lokaler. Belåningsgraden är endast ca 5950kr/kvm. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3