Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gotlandsgatan 74, Södermalm, Stockholms kommun

Gotlandsgatan 74

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/7
2 073 kr/mån
99 821 kr/m²

Välkommen till denna pärla högt upp i huset - en fantastisk 1920-tals lägenhet belägen på Gotlandsgatan 74. Vid första ögonkastet möts du av en ljus och inbjudande atmosfär, där stora spröjsade fönster ramar in en hisnande utsikt över takåsarna och skapar en känsla av rymd. Integriteten är säkerställd i denna välgjorda planlösning, med ett separat kök som effektivt skiljer sig från det rymliga allrummet, vilket erbjuder både praktiskt och funktionellt boende. Den stora badrummet är rymligt och helkaklat. Lägenheten har generös takhöjd och vackra brädgolv som tillför en distinkt karaktär och charm till hemmet. Dessutom åtnjuts en fördelaktigt låg avgift, vilket inte bara skapar en känsla av ekonomisk trygghet, utan också möjliggör en bekväm och prisvärd livsstil. Placeringen på Gotlandsgatan är utmärkt med närhet till allt som Södermalm har att erbjuda. Här kan du njuta av stillheten samtidigt som stadspulsen bara är en kort promenad bort. Välkommen till denna underbara lägenhet på Gotlandsgatan 74!

  • Hiss
Sankt Eriksgatan 57A, Vån 2, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Sankt Eriksgatan 57A, Vån 2

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/5
3 044 kr/mån
101 484 kr/m²

Genomgående trea lugnt belägen mellan två innergårdar med generös balkong i högt läge! Hallen erbjuder avhängning direkt till höger om entrén och förvaring längre in i hallen via en platsbyggd garderob. Bostadens båda sovrum är rymliga och rofyllt belägna mot den ena av de två gårdarna. Det större av sovrummen har yta avsedd för en rejäl dubbelsäng, arbetsplats och förvaringsmöbel eller andra trivselmöbler. I ett av hörnen så har det tidigare funnits en kakelugn. Härifrån har ni även tillgång till en större garderob. Det mindre sovrummet kan erbjuda plats för en säng, fåtölj och förvaring. Vardagsrummet finner ni i öppen planlösning till köket med fantastiskt ljusflöde ifrån stora fönsterpartier i fil. Här har ni flertalet populära attribut så som bland annat stuckatur och takrosett. Ni har även en generös takhöjd som ger en magisk rymd. Ifrån de sociala ytorna når ni bostadens vältagna balkong med plats för utemöbler, planteringar och grill. Nedanför ser ni den andra innergårdens välarbetade planteringar som designats för att betraktas ovanifrån. Badrummet har ni nära entrén och är stilrent renoverat med neutrala färger. Till bostaden hör ett källarförråd. Utanför lägenhetsporten så finner ni alltifrån mataffärer till butiker och på kort promenadavstånd så finner ni flera parker. Här finns trevliga promenadstråk längs med vattnet och under sommartid är Rålambshovsparken och stråken kring Norr Mälarstrand med Mälarpaviljongen en given oas. På några minuter kommer du till Västermalmsgallerian med stort utbud av både shopping och fler matbutiker. I området finns flertalet erkända restauranger och brunchställen där man kan frossa i läckerheter. Fridhemsplan är knutpunkten för flera busslinjer och tunnelbanelinjer (grön och blå) som tar dig till city eller annan ort. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bergsunds strand 34, Hornstull, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergsunds strand 34

Lägenhet
Hornstull, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/5
1 998 kr/mån
88 523 kr/m²

Varmt välkomna till fantastiska Bergsunds Strand 34, en smart planerad lägenhet som ligger högt upp i huset med burspråk vilket ger milsvid utsikt i två väderstreck.. Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för garderober och förvaring. Köket har väl tilltagna matlagningsytor och är fullutrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffa och matbord samt har ett fantastiskt ljusinsläpp genom det smakfulla burspråket som vetter mot vattnet. Lägenhetens sovrum rymmer såväl stor säng och har goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är kaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Här bor ni i en mycket bra förening med god ekonomi i trendiga Hornstull, lägenheten har ett högt och ljust läge med närhet till vatten och grönska samtidigt som det bara är ett stenkast till pulsen i Hornstull. Området erbjuder en blandning av stadsliv och natur, och det är lätt att nå grönområden, badplatser samt ett lokalt utbud av kaféer, restauranger och övrigt nöjesliv. Brf Bergsunds strand 34-38 registrerades år 1994 och består av 110 bostadsrätter, 3 hyresrätter, 5 lokaler samt en snickarbod och en relaxavdelning. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Intäkter från föreningens lokaler samt p-platser uppgår till ca 2 957 000 kr/år. Belåningsgraden är endast ca 94kr/kvm! I föreningen har det tillkommit balkonger på senare år och det finns en balkonggrupp som för diskussioner för ytterligare balkonger, det pågår även diskussioner i föreningen om att sänka avgiften. Varmt välkomna!

  • Hiss
Bysistorget 6, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Bysistorget 6, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Bysistorget 6, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Bysistorget 6

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/7
2 018 kr/mån
95 444 kr/m²

Varmt välkomna till fantastiska Bysistorget 6, en smart planerad lägenhet i fint skick som ligger högt upp i huset med härlig balkong! Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för garderober och förvaring. Köket har väl tilltagna matlagningsytor och är fullutrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffa och matbord samt har ett fantastiskt ljusinsläpp samt fin fiskbensparkett. Lägenhetens sovrum rymmer såväl stor säng och har goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort, helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Här bor du lugnt på fina Bysistorget med hela Söders utbud utanför i en välskött förening som äger marken och har goda lokalintäkter. Utanför porten finns pulsen vid Hornsgatan som i ena riktningen leder vidare mot Mariatorget och Monteliusstigen två minuter bort och Hornstulls attraktiva puls åt andra hållet. I föreningens fastighet finns cafe, restaurang och bar. Här bor du verkligen mitt i pulsen. För lugna stunder i det gröna väntar närbelägna Skinnarviksparken och även Långholmsbadet samt Tantolunden vid Årstaviken. Kommunikationerna är suveräna med en minut till t-bana Mariatorget och nära till Södra Station, , buss 4 till Skanstull-Fridhemsplan och buss 66 till Södra Station-Sofia. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skönviksvägen 272, Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Skönviksvägen 272

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
2 138 kr/mån
75 800 kr/m²

Ljus och optimalt planerad etta med fransk balkong När ni kliver in i den fantastiska bostaden, möts ni av en hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett renoverat kök med generösa matlagningsytor och diskmaskin, spis, ugn samt kyl/frys. Bostaden är i genomgående bra skick och i det stora rummet finns ett väl tilltaget fönster samt en fransk balkong vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten rymmer både stor säng, soffa samt matbord och här finns även en välplanerad platsbyggd garderob under sängen som skapar goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och fräscht. Till bostaden hör nyttjanderätt till ett förråd. Här bor ni i en mycket bra förening med god ekonomi och har närhet till natur och grönska samtidigt som det bara är en kort promenad till tunnelbanan som tar dig till stan på ca 10 minuter. Ni har även Söderorts troligtvis mest uppskattade ICA-butik (ICA Bea Kvantum) inom kort promenad avstånd. BRF Stureby bildades 1952 och består av 401 lägenheter och 17 lokaler samt gym- och bastulokal, barnvagnsförråd, cykelförråd, tre grillplatser, två lekplatser, pingisrum, verkstad, övernattningsrum, föreningslokal och sex tvättstugor. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Plus
Karlbergsvägen 73A, ÖG, Birkastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Karlbergsvägen 73A, ÖG

Lägenhet
Birkastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 650 000 kr
95 + 7 m²
4 rum
vån 3/3
4 463 kr/mån
112 105 kr/m²

Två balkonger - Braskamin - Bevarade sekelskiftesdetaljer Här välkomnas ni av en av Vasastans vackraste byggnader på snart grönskande Karlbergsvägen. Högst upp i gårdshuset finner ni denna välplanerade och rymliga etagevåning med vacker vindskaraktär. Här möts ni av ett vackert ljusinsläpp, sociala ytor och två balkonger som förlänger bostaden på bästa vis. Entréplanet har bevarad sekelskiftescharm, härlig rymd och ett stilrent kök som kantas ljusinsläpp och sober färgsättning. Här finns även ett rofyllt sovrum med dusch och gäst-wc. Övre plan har en mer privat vindskaraktär med vardagsrum och sovrum. Här finns även lägenhetens stora renoverade badrum med spakänsla och egen bastu. Boarea 95 kvm och total golvyta 102 kvm. Välskött förening med god ekonomi på attraktiv adress. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Fatburstrappan 18, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Fatburstrappan 18, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Fatburstrappan 18, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Fatburstrappan 18

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
74,5 m²
2.5 rum
vån 5/24
5 964 kr/mån
80 470 kr/m²

Denna lägenhet är en riktig pärla, perfekt för dig som söker det ultimata kombinationen av stil, funktion och läge. Belägen mitt på charmiga Södermalm erbjuder den här välplanerade och fint renoverade 2,5:an på 74,5 kvadratmeter en unik möjlighet till ett liv i komfort och bekvämlighet. De stora sociala ytorna är hjärtat i detta hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär där umgänge och gemenskap blomstrar. Med stora fönster och en franskbalkong översvämmas rummen av naturligt ljus, vilket skapar en känsla av rymd och frihet. Lägenheten rymmer två välplanerade sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och annat valfritt möblemang. För den ordningsamma finns både klädkammare och generösa platsbyggda garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha allt på sin plats. Badrummet är en oas av avkoppling med helkaklade ytor, golvvärme och moderna bekvämligheter såsom dusch, wc, kommod samt tvätt/tork. Här är varje morgon en njutning och varje kväll en avslappnande stund. Föreningen är stabil och trygg. På toppen av huset finns en fantastisk föreningslokal som är perfekt för festliga tillfällen och sammankomster. Dessutom kan du njuta av föreningens gemensamma pool och bastu, vilket ger extra lyx och avkoppling till vardagen. Med Södermalms puls och charm runt hörnet är detta det ultimata läget för den som söker det bästa av storstadslivets alla fördelar. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer, kulturella evenemang och grönområden att utforska och njuta av. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Fatburstrappan 18 en enastående möjlighet till ett bekvämt och stilfullt boende på en av Stockholms mest eftertraktade adresser. Välkommen hem! Kontakta oss redan idag för att boka din visning och låt drömmen om det perfekta boendet bli verklighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skånegatan 72B Accepterat pris, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 14:45

Skånegatan 72B Accepterat pris

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 300 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
3 342 kr/mån
106 452 kr/m²

Varmt välkomna till denna inbjudande sekelskiftesetta med kakelugn belägen på attraktiv adress. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket som har generösa matlagningsytor och allrummet som rymmer både stor säng och soffa. Bostaden har två stora fönster som vetter mot den lummiga innergården vilket ger ett fantastisk ljusinsläpp. Förvaringsmöjligheterna är exemplariska i form av stora garderober i hallen. Rymligt badrum utrustat med dusch. Utanför den representativa fastigheten från 1882 möts ni av en av Södermalms mest levande gator som dessutom är gågata på sommartid med närhet till grönska och parkområden. Ett stenkast bort har ni Nytorget och området har flera av Stockholms trevligaste restauranger och caféer. Här bor ni i populära kvarter i en stabil förening med god ekonomi. Brf bondetorpet 32 är en äkta förening som består av 37 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 2 lokaler. Belåningsgraden är endast ca 5950kr/kvm. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss
Badstrandsvägen 2, Kungsholmen/Essingeöarna, Stockholms kommun

Badstrandsvägen 2

Villa
Kungsholmen/Essingeöarna, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
18 500 000 kr
163 + 26 m²
7 rum
770 m² tomt

KONTAKKTA MÄKLARE FÖR VISNING! Välkommen till Villa Furuliden på Badstrandsvägen 2 på Stora Essingen, där historia och charm möter modern elegans. Detta fantastiska sekelskifteshus är inte bara ett hem; det är en upplevelse av lyxig livsstil och bekvämlighet. Villa Furuliden imponerar omedelbart med sitt stora trädäck som badar i solen och bjuder in till avkoppling vid den integrerade poolen och det exklusiva SPA-badet. Här kan du njuta av avkopplande stunder och skapa minnen med vänner och familj. De generösa sällskapsutrymmena strålar av elegans och rymd med högt i tak och en öppen spis som ger en varm atmosfär. Med fyra till fem sovrum finns gott om plats för hela familjen och gäster. Det rymliga köket är en dröm för matlagning och matsalen bjuder in till gemensamma måltider. Huset har också ett stort och exklusivt badrum, en praktisk gäst-wc och en vinkällare för vinälskare. Villa Furuliden är utrustad med bergvärme, vilket gör den både miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig. Fastigheten är dessutom fint insynsskyddad och omgiven av grönska, vilket ger en känsla av privatliv och ro. Trädgården är en frodig oas med gräsmatta, päron- och plommonträd, vindruvor, doftande syrener, jasmin och färgglada flamingobuskar. Här kan du njuta av naturen och blomsterprakten året runt. Villa Furuliden på Badstrandsvägen 2 är inte bara en bostad; det är en möjlighet att bo i en av Stockholms mest centrala villor med alla bekvämligheter och fördelar som man kan önska sig. Ge dig själv privilegiet att kalla detta fantastiska hem för ditt eget! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mikael Rantala på Erik Olsson Fastighetsförmedling vid intresse, 073 323 71 04.

Östgötagatan 85, Södermalm, Stockholms kommun
Östgötagatan 85, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Östgötagatan 85, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Östgötagatan 85

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 600 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/5
4 224 kr/mån
101 538 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING* Välkommen till Östgötagatan 85, där varje hörn av denna fantastiskt renoverade lägenhet utstrålar genomtänkt design och modern elegans. Med imponerande takhöjd och en genomgående planlösning får du ett ljust och öppet boende där varje detalj är noga övervägd. Stora sociala ytor gör detta till ett perfekt hem för både avkoppling och underhållning. Den platsbyggda bokhyllan ger inte bara charm utan också praktisk förvaring. Lägenheten erbjuder en genomtänkt planlösning med fönster i två väderstreck, vilket skapar en naturlig ljusgivande atmosfär genom hela dagen. Renoveringen av denna bostad är utförd med stor omsorg, vilket avspeglas i varje hörn. De genomtänkta färgvalen skapar en harmonisk atmosfär och ger ett modernt och stilrent intryck. Njut av lugnet och grönskan på den mysiga balkongen som vetter mot gården. En perfekt plats att koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner för en trevlig stund. Mitt i det trendiga SoFo-området har du allt du behöver inom räckhåll. Tunnelbanan finns nära till hands, och du har Södermalms breda utbud av restauranger, caféer och butiker precis runt hörnet. Grönområden i närheten ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Denna lägenhet på Östgötagatan 85 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med en perfekt balans mellan modern komfort och charm från förr är detta boendet en sällsynt pärla mitt i en pulserande stadsdel. Missa inte chansen att äga denna unika och väldesignade bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Finnbodavägen 13B, Saltsjöqvarn, Nacka kommun

Östra Finnbodavägen 13B

Lägenhet
Saltsjöqvarn, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 650 000 kr
33 + 92 m²
1 rum
vån 3/7
8 124 kr/mån
171 212 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning - hålls löpande. Lägenhetens 125 kvm golvyta (33 Boa+92 kvm Bia) disponeras idag som 3 rum trots att föreningen registrerat den som en 1 rok. Stora sociala ytor. Stig in i denna extraordinära lägenhet, belägen i en unik industriell miljö i Saltsjöqvarn. Designad av arkitekten Arrhov Frick, erbjuder denna bostad en sällsynt kombination av stadsliv och skärgårdskänsla. Renoverat med varsam hand och bevarande av det historiska Gomanhusets karaktär, ger denna bostad en atmosfär som är svårslagen. Med imponerande takhöjd på cirka 4,6 meter och en fantastisk uteplats på ca 20 kvm, bjuder denna lägenhet in till en unik boendeupplevelse. Planlösningen är öppen och luftig, med generösa sociala ytor och stilfulla detaljer. Här finns även en separat sovavdelning på etageplan, nås via en elegant spiraltrappa, samt en rymlig walk-in-closet för den ultimata hotellkänslan. Den specialbyggda köksön i terazzo och Siemens maskinpark i köket är detaljer som förhöjer bostadens exklusiva karaktär. Utanför väntar en underbar uteplats i vackert cederträ, perfekt för avkoppling och grillkvällar. Här får man grilla med såväl el- som gasolgrill. Badrummet präglas av en lyxig känsla med golvvärme och smakfulla materialval. Via skjutdörren når man tvättstugan som går i samma exklusiva linje. Denna fantastiska bostad erbjuder en unik livsstil med nära tillgång till både stad och natur. Med mysig badbrygga bara en kort promenad bort kan du njuta av avkopplande stunder vid vattnet när som helst. Dessutom tar det endast 5 minuter med båt att nå Djurgården, där grönskande parker och kulturella sevärdheter väntar. För de som älskar promenader finns det otroliga stråk längs vattnet till Nacka Strand, vilket ger en oslagbar kombination av avkoppling och naturskönhet. Välkommen till det vackraste tegelhuset i Saltsjöqvarn, där historiens charm möter modern lyx. KONTAKTA MÄKLARE PIM JANJAM FÖR VISNING! 070-6954336, [email protected]

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 11