Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Folkskolegatan 3, Södermalm, Stockholms kommun

Folkskolegatan 3

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/5
2 915 kr/mån
90 795 kr/m²

På en lugn återvändsgata intill Hornstull, ligger Folkskolegatan 3. Näst högst upp i huset finner ni denna ljusa bostad med bevarad charm. Renoverat kök med modern och klassisk känsla, vackra golv, stora fönster och väl tilltagna sociala ytor. Här bor ni mitt i stadens puls, nära vatten och grönområden. Den generösa takhöjden gör att lägenheten känns luftig och tack vare det höga läget i huset blir ljusflödet fint i hela bostaden. Lägenhetens planlösning har ändrats från den ursprungliga genom att köket flyttats för att på så sätt skapa ett separat sovrum med plats för förvaring. De sociala ytorna ges därför bra utrymme med plats för såväl rejäl soffa som matbord. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin och gott om plats. Köket har en modern och klassisk känsla samt ljusgrå färgsättning. Från hallen nås badrummet med helkaklade ytor i ljus färgsättning och dusch. Den här bostaden upplevs mycket trivsam och det är på flera sätt tydligt att lägenheten är funktionellt planerad och att varje kvadratmeter tagits tillvara maximalt.

 • Hiss
Frimärksvägen 9, Svedmyra, Stockholms kommun

Frimärksvägen 9

Lägenhet
Svedmyra, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 969 kr/mån
40 698 kr/m²

RENOVERINGSMÖJLIGHET - SÄTT DIN EGEN PRÄGEL! Välkommen till denna ljusa lägenhet i BRF Brevlådan 2. Lägenheten är en av två lägenheter i BRF:en som har franskbalkong, så missa inte den här chansen. I hallen finns det användningsmöjligheter. Till vänster om hallen finns ett rymligt badrum från stambytet. Intill badrum finns ett kök med fin utsikt mot innergård och grönska. Där finns utrymme för matbord och utrustat med spis, kyl/frys, diskho och avställningsytor. Plastmatta i kök har en skada och bör åtgärdas av nya ägaren. Från hallen till höger finns ett fint och ljust rum med franskbalkong och fönster i gavel, här har du plats för säng samt tillhörande möblemang. Det är ett lugnt och trivsamt område med närhet till grönområden. Goda kommunikationer med bl.a. tunnelbanestation Svedmyra som ligger några minuters promenadavstånd från lägenheten och tar dig enkelt in till City och hem igen på ca 10 minuter. Även bra buskommunikationer till Älvsjö. I det absoluta närområdet finns restauranger, ICA Kvantum Bea och i Bandhagens centrum några minuter bort finns både mataffärer och flera restauranger att välja på. Se till att anmäla dig till visningen så du inte missar denna möjlighet!

 • Hiss
Blomsterkungsvägen 116A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
 • Idag
Blomsterkungsvägen 116A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Blomsterkungsvägen 116A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Blomsterkungsvägen 116A

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
34,9 m²
1.5 rum
vån 1/2
3 220 kr/mån
39 971 kr/m²

**SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT** Välkommen hem till ditt nästa drömboende - här presenteras en väldisponerad och stilsäker 1,5:a om 34,9 kvm i Hässelby Norra Villastad. I nyproducerad fastighet från 2019 hittar vi denna bostad som präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna lilla oas. Lägg dessutom till lyxigheten med den franska balkongen som skapar fantastiskt ljusinsläpp och känsla. Här bor du med närhet till bra kommunikationer, Åkermyntans centrum, härliga grönområden och badplatser’ I Brf Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Knäckepilsgränd, dit är det ca 30 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 15 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Nattbuss som stannar vid Backlura, ca 5 min från bostaden. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. För den motionsintresserade finns ett nybyggt utegym ca 200 m från bostaden, närhet till Viksjö Golfklubb och Hässelby Golf samt närhet till motionsspår i Lövsta och för den badsugne finns Lövsta badet bara ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare Filip Stenbeck vid frågor 073 201 76 54!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tavastgatan 13, Södermalm, Stockholms kommun

Tavastgatan 13

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/4
2 804 kr/mån
92 179 kr/m²

Varmt välkomna till denna 30-tals dröm! En söderpärla full av originaldetaljer som är belägen på populära Mariaberget. Lägenheten har en optimal planlösning med ett modernt fullt utrustat kök med generösa matlagningsytor och plats för matbord för 4. Den största delen av lägenhetens yta disponeras i vardagsrum/allrum med gott om rum för säng, soffa och övrigt möblemang med ljusa väggar och fiskbensparkett i original. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch, wc, kommod och förvaring. I hallen finns gott om förvaring med stora garderober med skjutdörrar. Bostaden har en härlig takhöjd och originaldetaljer från 30-talet så som fiskbensparkett, spegeldörrar och djupa fönsternischer. Här bor ni i ett av Södermalms äldsta områden med ett fridfullt läge uppe på Mariaberget med närhet till fantastisk utsikt över riddarfjärden och grönska. Området erbjuder en blandning av stadsliv och lugn, och det är lätt att nå mysig parker samt ett lokalt utbud av Södermalms bästa kaféer, restauranger och butiker. Brf Ugglan Mindre 4 registrerades år 2003 och består av 24 bostadsrätter, 1 hyresrätt (dold tillgång) samt 1 lokal. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Intäkter från föreningens lokaler uppgår till ca 339 273 kr/år. Varmt välkommen på visning, för mer information samt intresse, kontakta ansvarig mäklare Pim Janjam på Erik Olsson Fastighetsförmedling, Södermalm, 070 695 43 36.

 • Hiss
Tavastgatan 13, Södermalm, Stockholms kommun
Tavastgatan 13, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Tavastgatan 13, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Tavastgatan 13

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/4
3 829 kr/mån
93 468 kr/m²

Varmt välkomna till denna 30-tals dröm full av originaldetaljer som är belägen med utsikt över fantastiska Blecktornsgränd. Lägenheten har en öppen planlösning mellan bostadens nyrenoverade exklusiva kök i ek med generösa matlagningsytor och vardagsrum med ljusa väggar och fiskbensparkett i original, med gott om rum för stort matbord och soffa. Lägenheten har ett rymligt sovrum med plats för stor säng och med bra förvaring i stor klädkammare. Badrummet är helkaklat och fräscht med golvvärme, samt rymmer både stor dusch och golvskåp, även förberett för tvättmaskin. Här bor ni i ett av Södermalms äldsta områden med ett fridfullt läge uppe på Mariaberget med närhet till fantastisk utsikt över riddarfjärden och grönska. Området erbjuder en blandning av stadsliv och lugn, och det är lätt att nå mysig parker samt ett lokalt utbud av Södermalms bästa kaféer, restauranger och butiker. Brf Ugglan Mindre 4 registrerades år 2003 och består av 24 bostadsrätter, 1 hyresrätt (dold tillgång) samt 1 lokal. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Intäkter från föreningens lokaler uppgår till ca 339 273 kr/år. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Hiss
Södermannagatan 66, våning 4, Södermalm, Stockholms kommun
Södermannagatan 66, våning 4, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Södermannagatan 66, våning 4, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Södermannagatan 66, våning 4

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/5
4 572 kr/mån
79 933 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Södermalm! Denna magnifika trea på Södermannagatan 66 erbjuder inte bara ett boende, utan en livsstil. Med en genomgående planlösning och ljusinsläpp från två väderstreck strålar varje hörn av denna bostad av elegans och bekvämlighet. Ljuset flödar in i varje rum genom stora charmiga fönster som också erbjuder avskildhet och en imponerande balkong mot den fridfulla innergården. Din komfort är i fokus med två ordentliga sovrum som erbjuder gott om plats för både vila och kreativitet. Köket är designat för funktion och stil med generösa arbetsytor, optimal förvaring och utrymme för trevliga måltider vid matbordet. Det eleganta badrummet från 2023, med moderna kakel- och klinkerytskikt, golvvärme och praktiska bekvämligheter som dusch, kommod, WC och förberett för tvättpelare, utgör en perfekt oas för avkoppling och fridfullhet. En extra bonus är det mindre arbetsrummet, som också kan förvandlas till en klädkammare - en flexibel yta för att passa dina behov. Placerad högt upp i byggnaden erbjuder denna pärla inte bara en fantastisk utsikt, utan också närhet till bekväma kommunikationer med bussar och tunnelbanan från Skanstull, endast några minuters promenad bort. Njut av grönskande parker och vackra promenadstråk precis utanför din dörr samt Södermalms pulserande utbud av trendiga caféer, restauranger och barer, allt inom bekvämt räckhåll. Föreningen är stabil och trygg med nyligen genomfört stambyte och äger marken, vilket ger dig extra trygghet och låga boendekostnader. Detta är det optimala boendet för dig som söker det bästa av både komfort och stadsliv på Södermalm. Kontakta oss för att upptäcka och fördjupa dig i den verkliga skönheten och potentialen som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Helgalunden 13, Södermalm, Stockholms kommun

Helgalunden 13

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 000 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/4
2 311 kr/mån
105 263 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING* Välkommen till din framtida drömlägenhet på Helgalunden 13, där harmonin från det lugna området möter Södermalms pulserande stadsliv bara en kort promenad bort. Denna optimala 1:a är en pärla som erbjuder både stil och funktion i ett som enkelt kan göras om till en 2:a. När du kliver in möts du av spröjsade fönster med eleganta spanjoletter, som ger karaktär åt varje rum. De vackra original trägolven med trätiljor skapar en varm och inbjudande atmosfär genom hela lägenheten. Med en generös takhöjd om 280 centimeter känner du genast rymden och luften som genomsyrar varje hörn. Köket är en kulinarisk oas med gott om arbetsyta och förvaring, perfekt för den matlagningsentusiasten. Här finns även plats för ett matbord där du kan njuta av dina kulinariska mästerverk. Badrummet är elegant kaklat och utrustat med moderna detaljer som dusch, kommod och WC, vilket ger en spa-känsla till din vardag. Det lätthanterliga allrummet är flexibelt och lättmöblerat, med tillräckligt med plats för både soffa och säng. Charmiga fönster släpper in naturligt ljus, vilket skapar en trivsam och ljus atmosfär genom hela rummet. Brf Vågskivan är en äkta förening som äger marken och upplåter 212st bostadsrätter och 10st kommersiella lokaler med hyresrätt. Vinden finns kvar. Belåningen i föreningen är låg, enligt årsredovisningen från 2022 var den endast 1080kr/kvm. Föreningens medlemmar har tillgång till en stor lummig trädgård med utemöbler och grillmöjligheter. Medlemmar har möjlighet att odla sina egna grönsaker i föreningens trädgårdsgrupp. Vidare finns övernattningsrum som kan bokas av föreningens medlemmar samt tre tvättstugor. I minst en av tvättstugorna har ni även bokbytarhylla. På gården finns cykelställ och i föreningen finns även cykelrum. Missa inte chansen att äga en lägenhet där stadsdynamiken och lugnet möts på det mest harmoniska sättet. Kontakta oss för visning och upplev själv charmen och elegansen som denna bostad har att erbjuda!

 • Plus
Ringvägen 162, Södermalm, Stockholms kommun

Ringvägen 162

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 900 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/5
2 714 kr/mån
97 500 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS* Kontakta mäklare för visning Välkommen in i denna ljusa och eleganta bostad. Här möts du av en inbjudande hall med generösa avhängingsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust med fina ytskikt och rymmer både stor soffa och matbord. Fina detaljer så som höga golvsocklar, rundat tak, originaldetaljer från 30-talet, så som fiskbensparkett, spegeldörrar och spröjsade fönster med djupa nischer. Köket är nyrenoverat och ljust med kombi ugn, har väl tilltagna matlagningsytor. Sovrummet har plats för en stor säng och sängbord. Badrummet är helkaklat, rymligt, exklusivt och fräscht, utrustat med dusch samt tvättmaskin. Bostaden, som genomgående är nyrenoverad i mycket gott skick, har 2 stora fönster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du i en bra förening med god ekonomi nära trendiga Nytorget. Utanför fastigheten möts du av områdets trevligaste gata med grönska och ett fantastiskt läge där puls kombineras med lugn. Beläget precis bredvid Blecktornsparken. Närhet finns till både naturmiljöer, trevliga restauranger, shopping och bara ett stenkast bort finner ni pulsen. Varmt välkommen på visning, för mer information samt intresse, kontakta ansvarig mäklare Pim Janjam på Erik Olsson Fastighetsförmedling, Södermalm, 070 695 43 36.

 • Plus
 • Hiss
Fatburs kvarngata 8, Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 7 dec kl 17:30

Fatburs kvarngata 8

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 795 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 3/6
4 507 kr/mån
74 262 kr/m²

Varmt välkomna till Fatburs Kvarngata 8 och denna mycket trivsamma 4:a som är belägen i en modern byggnad från tidigt 90-tal invid populära Södermalmsallén. Här erbjuds ni ett rymligt boende med balkong i härligt söderläge, stora fönsterytor och en planlösning som känns både luftig och är lättmöblerad. Planlösningen ger er en välkomnande hall, ett helkaklat badrum med dusch samt plats och fördraget för tvättmaskin. Ett luftigt vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong, kök med matplats och tre bra sovrum med gott om förvaringsutrymmen. Hela lägenheten ligger med ett lugnt läge med uppgång både från Södermalmsallén eller ingång vid entréplan på Fatburs Kvarngata. Föreningen har genomfört frivilligt kapitaltillskott, de lägenheter som utfört fullt kapitaltillskott har noll kronor i avgift för kapital och har noll andel av föreningens befintliga lån. Denna bostad har utfört fullt kapitaltillskott och har därmed noll andel av föreningen befintliga lån. Därmed också den låga avgiften om endast 4 507kr. Bostadsrättsföreningen är välskött och mycket populär med god ekonomi, låga månadsavgifter och låg skuldsättning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, ett grundutbud av abonnemangsfria digitala tv-kanaler från Tele2 och bredband 100 Mbit/s från Ownit. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till en tvättstuga i samma port, ett förvaringsrum för cyklar och barnvagnar, en bastu, hobbylokal och en fritidslokal med pingisbord. Fritidslokalen kan även användas som festlokal då det finns spis, kylskåp och diskmaskin samt bord, stolar och porslin för ett tjugotal personer. Föreningen är även en av medlemmarna i Södra Stationsområdets Garagesamfällighet. Här bor ni i eftersökta kvarter, centralt läge mitt på Södermalm invid populära Södermalmsallén med närhet till natursköna Tantolunden och härliga promenadstråk samt badplatser längs med Årstaviken. I området finns all tänkbar service och ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Närheten till Mariatorget, Medborgarplatsen och Skanstull gör att ni verkligen kan koppla av och njuta av Södermalm när det är som bäst. Kommunikationerna till området är utmärkta. Bekvämt med närheten till pendeltåg vid Södra Station och flertalet busslinjer. Tunnelbanan finns inom kort gångavstånd, den gröna linjen finns vid Skanstull eller Medborgarplatsen och den röda linjen vid Mariatorget.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Marmorgatan 11, vån 2, Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Marmorgatan 11, vån 2

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/17
4 030 kr/mån
68 519 kr/m²

Rymlig 2a (möjlig 3a) i hörnläge med fönster i två väderstreck och en balkong som vetter ut mot en lummig trädgård! Lägenheten har en öppen planlösning som ger en känsla av rymlighet och harmoni. Köket är vackert restaurerat med originaldetaljer och har gott om plats för matbord. Sovrummet rymmer en stor säng och har gott om förvaring. Genomgående i lägenheten finns det gott om förvaringsutrymmen, vilket gör det enkelt att organisera dina saker. Badrummet är helkaklat och har ett fönster som ger rikligt med dagsljus. Här finns både badkar och tvättmaskin, vilket gör det bekvämt för dig att tvätta dina kläder hemma. Vardagsrummet är stort nog för både soffa och matplats, och härifrån når du också ut till balkongen där du kan njuta av den lummiga trädgården. Detta är den perfekta platsen för en avkopplande stund eller för att umgås med vänner och familj. Brf Marmorlunden är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av totalt 206 st lägenheter varav 188 st av dessa är upplåtna med bostadsrätt och 17 st är hyresrätter. Dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Föreningen har även intäkter från lokaler. Föreningen har en vind som för närvarande används som förrådsutrymme (det finns även förråd på källarplan), men det har diskuterats att om ombildning skulle ske hade man även kunnat bygga en takterass med Söders bästa utsikt som alla medlemmar skulle kunna få utnyttja. Garageplatser och parkeringsplatser finns att hyra i föreningen. Här finns även en lummig innergård som sommartid har utemöbler och grillmöjligheter. Området är oslagbart med närhet till både Årstaviken och Tanto med badplats, promenadstråk, parker och odlingslotter. Bra kommunikationer i form av bussar, tar du dig enkelt runt i staden. Kontakta ansvarig mäklare Hanna Axdal för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bastugatan 25, Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Bastugatan 25

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/5
1 209 kr/mån
96 613 kr/m²

Välkomna till Bastugatan 25, en attraktiv adress på Södermalm. En trivsam 1:a vackert belägen på Mariaberget mitt emot Ivar Los park, Riddarfjärden och närhet till härliga Mariatorget! Bostaden är ljus och fräsch med genomgående fina golv, luftigt rum med öppen planlösning mot kök och en välbevarad charm där klassiskt möter modernt på bästa sätt. Bevarade tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett, takrosett, och fin köksö med marmorbänk. Föreningens takterrass erbjuder en fantastisk utsikt över Stockholm med sol från morgon till kväll. Här finns gott om plats för härliga sommarkvällar. Stabil och skuldfri förening med låg avgift. Perfekt läge med vackra omgivningar och även närhet till allt man behöver, matbutiker, mysiga caféer, restauranger. Bra kommunikationer med både tunnelbana och buss på nära avstånd.

Kocksgatan 40, SoFo, Stockholms kommun

Kocksgatan 40

Lägenhet
SoFo, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/7
2 497 kr/mån
92 561 kr/m²

Välkommen in i den ljusa och eleganta bostaden. Här möts du av en inbjudande hall med klädkammare och generösa avhängingsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och rymmer både stor soffa och matbord. Köket är fräscht och ljust, har väl tilltagna matlagningsytor. Sovrummet har plats för en stor säng och har gott om förvaringsutrymmen. Badrummet är helkaklat, rymligt, fräscht och utrustat med dusch samt tvättmaskin. Bostaden, som genomgående är i mycket gott skick, har 2 stora fönster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Utanför fastigheten möts ni av en lugn gata med närhet till grönska och parkområden. Bara ett stenkast bort finns områdets trevligaste restauranger och caféer. Här bor ni i ett av Södermalms mest attraktiva områden i en populär förening med god ekonomi (bundna lån). Brf Ron15 registrerades år 2002 och består av 34 bostadsrätter, 1 hyresrätt (dold tillgång) samt 2 lokaler. Föreningen har en gemensam lokal som är fri att låna med kök och tillgång till innergården. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Intäkter från föreningens lokaler uppgår till ca 274 000 kr/år.

 • Plus
 • Hiss
Helgalunden 7, Helgalunden, Stockholms kommun

Helgalunden 7

Lägenhet
Helgalunden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 416 kr/mån
100 000 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS* Välkommen till en pärla på Helgalunden 7! Denna charmiga 20-talslägenhet med djupa fönsternischer, nyrenoverat kök och genomgående trätiljor på golven är perfekt för dig som söker en bekväm och stilfull bostad. Lägenheten är välplanerad med smakfull interiör och stora vackra fönsterpartier som ger bostaden ett fantastiskt ljusflöde. Stig in i lägenheten och upptäck de genomgående vackra golven och den sobra färgsättningen på väggarna. Köket är nyrenoverat med stilfull grå ton på köksluckor och elegant bänkskiva i carraramarmor. Det rymliga allrummet möbleras lätt med både vardagsrumsmöblering och säng, här har man också en fantastiskt utsikt rakt på Allhelgonakyrkan. Förvaringsmöjligheterna i klädkammaren är generös och erbjuder gott om plats för dina kläder och personliga tillhörigheter. Föreningen har en lummig innergård med möblemang och grill vilket gör det till en utmärkt plats för avkoppling. Runt hörnet finner du Södermalms breda utbud av mysiga restauranger, fik och krogar. Utanför dörren finns avkopplande promenadstråk och närheten till Årstaviken och Tantolunden gör det lätt för både bad och parkhäng. Kommunikationerna är de allra bästa med både bussar och tunnelbana. Här kan du bo i en hemtrevlig 20-talslägenhet med allt du behöver ett stenkast bort. Missa inte chansen att kalla denna fantastiska lägenhet för ditt hem. För mer information kontakta ansvarig mäklare Pim Janjam 070-695 43 36.

Visar alla 13