Mäklare Filip Stenbeck

Filip Stenbeck

Om mig

Försäljningen av bostaden är för många den största ekonomiska affären du gör i sitt liv. Med ett stort engagemang, lyhördhet och målmedvetenhet är det min uppgift att också göra den till ditt livs bästa. För att lyckas är det viktigt att jag alltid finns lättillgänglig och är påläst. För mig är nöjda kunder viktigast av allt och det som driver mig framåt i mitt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frimärksvägen 9, Svedmyra, Stockholms kommun

Frimärksvägen 9

Lägenhet
Svedmyra, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 969 kr/mån
40 698 kr/m²

RENOVERINGSMÖJLIGHET - SÄTT DIN EGEN PRÄGEL! Välkommen till denna ljusa lägenhet i BRF Brevlådan 2. Lägenheten är en av två lägenheter i BRF:en som har franskbalkong, så missa inte den här chansen. I hallen finns det användningsmöjligheter. Till vänster om hallen finns ett rymligt badrum från stambytet. Intill badrum finns ett kök med fin utsikt mot innergård och grönska. Där finns utrymme för matbord och utrustat med spis, kyl/frys, diskho och avställningsytor. Plastmatta i kök har en skada och bör åtgärdas av nya ägaren. Från hallen till höger finns ett fint och ljust rum med franskbalkong och fönster i gavel, här har du plats för säng samt tillhörande möblemang. Det är ett lugnt och trivsamt område med närhet till grönområden. Goda kommunikationer med bl.a. tunnelbanestation Svedmyra som ligger några minuters promenadavstånd från lägenheten och tar dig enkelt in till City och hem igen på ca 10 minuter. Även bra buskommunikationer till Älvsjö. I det absoluta närområdet finns restauranger, ICA Kvantum Bea och i Bandhagens centrum några minuter bort finns både mataffärer och flera restauranger att välja på. Se till att anmäla dig till visningen så du inte missar denna möjlighet!

  • Hiss
Blomsterkungsvägen 116A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
  • Idag kl 14:00
Blomsterkungsvägen 116A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Blomsterkungsvägen 116A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Blomsterkungsvägen 116A

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
34,9 m²
1.5 rum
vån 1/2
3 220 kr/mån
39 971 kr/m²

**SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT** Välkommen hem till ditt nästa drömboende - här presenteras en väldisponerad och stilsäker 1,5:a om 34,9 kvm i Hässelby Norra Villastad. I nyproducerad fastighet från 2019 hittar vi denna bostad som präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna lilla oas. Lägg dessutom till lyxigheten med den franska balkongen som skapar fantastiskt ljusinsläpp och känsla. Här bor du med närhet till bra kommunikationer, Åkermyntans centrum, härliga grönområden och badplatser’ I Brf Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Knäckepilsgränd, dit är det ca 30 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 15 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Nattbuss som stannar vid Backlura, ca 5 min från bostaden. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. För den motionsintresserade finns ett nybyggt utegym ca 200 m från bostaden, närhet till Viksjö Golfklubb och Hässelby Golf samt närhet till motionsspår i Lövsta och för den badsugne finns Lövsta badet bara ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare Filip Stenbeck vid frågor 073 201 76 54!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2