Mäklare Mikael Rantala

Mikael Rantala

Om mig

Jag är en driven och resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare. Tidigare elitgymnast i landslaget med medaljer på EM och cirka 12 SM-guld. Genom att vara tillgänglig och lyhörd skapar jag långa och spännande kundrelationer genom att bli rekommenderad vidare av mina fantastiska kunder. Som kund hos mig kan man förvänta sig 100% professionellt arbete genom hela processen och att få det högsta slutpriset. Hör av er till mig

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gotlandsgatan 74, Södermalm, Stockholms kommun

Gotlandsgatan 74

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/7
2 073 kr/mån
99 821 kr/m²

Välkommen till denna pärla högt upp i huset - en fantastisk 1920-tals lägenhet belägen på Gotlandsgatan 74. Vid första ögonkastet möts du av en ljus och inbjudande atmosfär, där stora spröjsade fönster ramar in en hisnande utsikt över takåsarna och skapar en känsla av rymd. Integriteten är säkerställd i denna välgjorda planlösning, med ett separat kök som effektivt skiljer sig från det rymliga allrummet, vilket erbjuder både praktiskt och funktionellt boende. Den stora badrummet är rymligt och helkaklat. Lägenheten har generös takhöjd och vackra brädgolv som tillför en distinkt karaktär och charm till hemmet. Dessutom åtnjuts en fördelaktigt låg avgift, vilket inte bara skapar en känsla av ekonomisk trygghet, utan också möjliggör en bekväm och prisvärd livsstil. Placeringen på Gotlandsgatan är utmärkt med närhet till allt som Södermalm har att erbjuda. Här kan du njuta av stillheten samtidigt som stadspulsen bara är en kort promenad bort. Välkommen till denna underbara lägenhet på Gotlandsgatan 74!

  • Hiss
Fatburstrappan 18, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Fatburstrappan 18, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Fatburstrappan 18, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Fatburstrappan 18

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
74,5 m²
2.5 rum
vån 5/24
5 964 kr/mån
80 470 kr/m²

Denna lägenhet är en riktig pärla, perfekt för dig som söker det ultimata kombinationen av stil, funktion och läge. Belägen mitt på charmiga Södermalm erbjuder den här välplanerade och fint renoverade 2,5:an på 74,5 kvadratmeter en unik möjlighet till ett liv i komfort och bekvämlighet. De stora sociala ytorna är hjärtat i detta hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär där umgänge och gemenskap blomstrar. Med stora fönster och en franskbalkong översvämmas rummen av naturligt ljus, vilket skapar en känsla av rymd och frihet. Lägenheten rymmer två välplanerade sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och annat valfritt möblemang. För den ordningsamma finns både klädkammare och generösa platsbyggda garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha allt på sin plats. Badrummet är en oas av avkoppling med helkaklade ytor, golvvärme och moderna bekvämligheter såsom dusch, wc, kommod samt tvätt/tork. Här är varje morgon en njutning och varje kväll en avslappnande stund. Föreningen är stabil och trygg. På toppen av huset finns en fantastisk föreningslokal som är perfekt för festliga tillfällen och sammankomster. Dessutom kan du njuta av föreningens gemensamma pool och bastu, vilket ger extra lyx och avkoppling till vardagen. Med Södermalms puls och charm runt hörnet är detta det ultimata läget för den som söker det bästa av storstadslivets alla fördelar. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer, kulturella evenemang och grönområden att utforska och njuta av. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Fatburstrappan 18 en enastående möjlighet till ett bekvämt och stilfullt boende på en av Stockholms mest eftertraktade adresser. Välkommen hem! Kontakta oss redan idag för att boka din visning och låt drömmen om det perfekta boendet bli verklighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Badstrandsvägen 2, Kungsholmen/Essingeöarna, Stockholms kommun

Badstrandsvägen 2

Villa
Kungsholmen/Essingeöarna, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
18 500 000 kr
163 + 26 m²
7 rum
770 m² tomt

KONTAKKTA MÄKLARE FÖR VISNING! Välkommen till Villa Furuliden på Badstrandsvägen 2 på Stora Essingen, där historia och charm möter modern elegans. Detta fantastiska sekelskifteshus är inte bara ett hem; det är en upplevelse av lyxig livsstil och bekvämlighet. Villa Furuliden imponerar omedelbart med sitt stora trädäck som badar i solen och bjuder in till avkoppling vid den integrerade poolen och det exklusiva SPA-badet. Här kan du njuta av avkopplande stunder och skapa minnen med vänner och familj. De generösa sällskapsutrymmena strålar av elegans och rymd med högt i tak och en öppen spis som ger en varm atmosfär. Med fyra till fem sovrum finns gott om plats för hela familjen och gäster. Det rymliga köket är en dröm för matlagning och matsalen bjuder in till gemensamma måltider. Huset har också ett stort och exklusivt badrum, en praktisk gäst-wc och en vinkällare för vinälskare. Villa Furuliden är utrustad med bergvärme, vilket gör den både miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig. Fastigheten är dessutom fint insynsskyddad och omgiven av grönska, vilket ger en känsla av privatliv och ro. Trädgården är en frodig oas med gräsmatta, päron- och plommonträd, vindruvor, doftande syrener, jasmin och färgglada flamingobuskar. Här kan du njuta av naturen och blomsterprakten året runt. Villa Furuliden på Badstrandsvägen 2 är inte bara en bostad; det är en möjlighet att bo i en av Stockholms mest centrala villor med alla bekvämligheter och fördelar som man kan önska sig. Ge dig själv privilegiet att kalla detta fantastiska hem för ditt eget! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mikael Rantala på Erik Olsson Fastighetsförmedling vid intresse, 073 323 71 04.

Östgötagatan 85, Södermalm, Stockholms kommun
Östgötagatan 85, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Östgötagatan 85, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Östgötagatan 85

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 600 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/5
4 224 kr/mån
101 538 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING* Välkommen till Östgötagatan 85, där varje hörn av denna fantastiskt renoverade lägenhet utstrålar genomtänkt design och modern elegans. Med imponerande takhöjd och en genomgående planlösning får du ett ljust och öppet boende där varje detalj är noga övervägd. Stora sociala ytor gör detta till ett perfekt hem för både avkoppling och underhållning. Den platsbyggda bokhyllan ger inte bara charm utan också praktisk förvaring. Lägenheten erbjuder en genomtänkt planlösning med fönster i två väderstreck, vilket skapar en naturlig ljusgivande atmosfär genom hela dagen. Renoveringen av denna bostad är utförd med stor omsorg, vilket avspeglas i varje hörn. De genomtänkta färgvalen skapar en harmonisk atmosfär och ger ett modernt och stilrent intryck. Njut av lugnet och grönskan på den mysiga balkongen som vetter mot gården. En perfekt plats att koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner för en trevlig stund. Mitt i det trendiga SoFo-området har du allt du behöver inom räckhåll. Tunnelbanan finns nära till hands, och du har Södermalms breda utbud av restauranger, caféer och butiker precis runt hörnet. Grönområden i närheten ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Denna lägenhet på Östgötagatan 85 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med en perfekt balans mellan modern komfort och charm från förr är detta boendet en sällsynt pärla mitt i en pulserande stadsdel. Missa inte chansen att äga denna unika och väldesignade bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4