Mäklare Julia Laitinen

Julia Laitinen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sikrenovägen 8, Stocksund, Danderyds kommun
  • Sön 26 mar kl 14:30

Sikrenovägen 8

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

32 m²

1 rum

1 151 kr/mån

77 969 kr/m²

30-talspärla - Smakfull renovering 2021 - Härlig balkong Här sätter du nyckeln i dörren till en riktig pärla! Kvadratsmart etta med genomgående charm, stora, härliga fönsterpartier och högt till tak. Obelånad förening med låg avgift - en av de mest välskötta i Stocksund! En bostad som renoverats med varsam hand, ytskit målade i sobra färger samt vackert renoverat kök (2021) gör detta till den perfekta första bostaden med allt du kan önska. Bostaden bjuder på ett helkaklat badrum, mysig balkong samt lättmöblerade ytor. Källarförråd tillhör lägenheten. Här kan du flytta in direkt med närhet till allt du kan önska! Föreningen är självförvaltande och har en härlig gemenskap. Bostaden är belägen i vackra Stocksund. Här har du direkt närhet till lummiga grönområden, Inverness strand och utmärkta kommunikationer i form av Roslagsbanan precis runt hörnet, tunnelbana och buss. All typ av service och restaurangutbud nås snabbt via Roslagsbanan, som tar dig till Tekniska Högskolan på 7 korta minuter. Stockholms Universitet och KTH nås genom promenad, cykeltur, buss eller en kort tur med tunnelbanan. Detta är en bostad med charm och känsla mitt emellan naturens grönska och stadens puls - den perfekta kombinationen. Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Julia Laitinen 073-330 6255 för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Björnstigen 133, Bergshamra, Solna kommun
  • Sön 26 mar kl 13:00

Björnstigen 133

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 850 000 kr

105,5 m²

4 rum

4 414 kr/mån

55 450 kr/m²

Sällan till salu! Låg avgift - Underbar fyra (möjlig femma) - Stor, härlig balkong Välkomna till denna charmiga bostad i hjärtat av Bergshamra. Social och trevlig planlösning kombinerade med stora fönsterpartier i två väderstreck gör denna fyra (som i originalplanritningen är en femma) till ett hem att längta efter. Här kan ni flytta in och börja bo direkt! Bevarad originalkaraktär samsas med moderna val i en väl fungerande mix, detta är en fantastisk bostad för hela familjen och alla hushåll. Vidare bjuder lägenheten på ett stilsäkert och renoverat badrum samt gäst-WC, goda förvaringsmöjligheter och en härlig utsikt mot grönska och lummighet från den stora, inglasade balkongen. Här bor ni insynsskyddat och i lugn och ro med nära till allt. Till lägenheten hör två källarförråd varav en matkällare. BRF Västan är en av Bergshamras mest omtyckta och välskötta föreningar . Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning. där belåningen endast ligger på 464 kr/kvm, se Årsredovisning 2021. Fastigheternas el köps sedan 2022 genom andelar i HSB:s solcellspark för ett fast pris, vilket ger föreningens gemensamma utrymmen grön el för ett lågt pris. Ingen avgiftshöjning är planerad och det medför att föreningen ligger kvar på en av Bergshamras lägsta avgifter under kommande år (2022-2023). Bergshamra är beläget inom den Kungliga Nationalstadsparken. Med sin vackra natur och sjönära miljö är detta en underbar plats att bo på. En kort promenad bort ligger Tivoliudden med badbrygga, Svedenbadet och Bergshamra IP. Tunnelbana ligger cirka 150 meter från bostaden och det tar cirka 11 minuter in till T-centralen och det stora vägnätet når du inom några få minuter. Från bostaden når ni förskola och skola utan att passera bilväg och här finner ni även områdets största pulkabacke runt knuten. Stockholms Universitet och KTH nås genom en promenad, cykeltur, buss eller ett - två stopp med tunnelbanan. På torget finns bra närservice så som butiker, apotek och vårdcentral. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo mitt emellan citys puls och naturens grönska. En bostad som bara måste upplevas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Julia Laitinen för mer info - 073-330 6255.

  • Plus
  • Balkong
Klostervägen 3A, Inverness, Danderyds kommun
  • Sön 26 mar

Klostervägen 3A

Lägenhet
Inverness, Danderyds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 650 000 kr

74 m²

3 rum

5 786 kr/mån

62 838 kr/m²

PRIVATVISNINGAR VÄLKOMNAS! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning, Julia Laitinen 073-330 6255! EXKLUSIV ETAGELÄGENHET - 10 MIN TILL CITY - BO NÄRA NATUREN Varmt välkommen till detta spatiösa och påkostade hem - en unik etagetrea med rymlig balkong i söderläge. Bostaden är helrenoverad 2020, även elen är omdragen - här kan ni flytta in och börja bo direkt! Social planlösning, stilrena materialval med bland annat genomgående enstavsparkett med extra breda stavar och ljusinsläpp från stora fönster gör detta till en bostad att längta efter. Ta chansen att flytta in i detta exklusiva och väl genomtänkta hem där inget har lämnats åt slumpen. Här har ni ett rymligt badrum med tvättmaskin på ovanvåningen samt en separat gäst-WC med dusch på nedervåningen, båda med vägghängda kommoder och WC. Goda förvaringsmöjligheter samt tillhörande vindsförråd. Här finns även möjlighet att ansöka om bygglov för byggnation av uteplats. Bostaden är belägen i vackra Stocksund. Här har du direkt närhet till lummiga grönområden, Inverness strand och utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana och buss. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan, vilken är belägen cirka 6 minuters promenad från bostaden. Stockholms Universitet och KTH nås genom promenad, cykeltur, buss eller en kort tur med tunnelbanan.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3