Mäklare Mattias Lundin

Mattias Lundin

Om mig

Att få vara delaktig och hjälpa till med den största affären i många människors liv är vad som gör mitt jobb så fantastiskt roligt! Jag har jobbat inom sälj sedan 2010 och vet hur viktig det är att förmedla både trygghet och engagemang för såväl säljare och köpare. Som mäklare är jag lyhörd, förtroendeingivande, påläst och målmedveten med ett fokus på dina behov. Att anpassa mig till varje enskild individ och bostad samt att skapa goda relationer är enligt mig nyckeln till en lyckad försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Armégatan 25, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
Armégatan 25, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Armégatan 25, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Armégatan 25

Lägenhet
Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
68,5 m²
2 rum
4 908 kr/mån
49 562 kr/m²

Solig & grönskande uteplats - Radhuskänsla - Gavelläge - Garage i föreningen I ett grönskande och idylliskt lugnt läge finner ni denna uteplatstvåa i underbart gavelläge. Bostaden bjuder på generösa kvadratmeter med ett väl tilltaget vardagsrum samt välutrustat kök med gott om förvaring såväl som arbetsutrymme. Från de sociala ytorna nås den ostört belägna och väl tilltagna uteplatsen, omsluten av buskage i ett solvänligt läge med många soltimmar att avnjuta under sommarhalvåret. Uteplatsen vetter här mot föreningens gård i ett lugnt och tyst läge som även sovrummet placeras i. Vidare har bostaden hög maskinell komfort i både kök som badrum, sobra färg- och materialval och goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. I Brf Korsnäbben bor du i en äkta och välskött förening som äger marken. Medlemmarna har tillgång till faciliteter som garage i huset, övernattningslägenhet, cykelförråd, barnvagnsrum och en stor grönskande gård med både lekplats, utemöbler och grillmöjligheter. I föreningen finns även hiss och totalt 69 parkeringsplatser.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Häggviksvägen 17 A, Häggvik, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Häggviksvägen 17 A

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 150 000 kr
109,5 m²
4 rum
vån 3/4
6 007 kr/mån
37 900 kr/m²

* Ring för privatvisning * Högt läge - Stor balkong - Utsikt mot grönområde - Dubbla badrum På attraktiva och omtyckta Häggviksvägen, omgärdad av vacker grönska ligger denna smakfulla och trivsamma fyra om 109,5 kvm med stor balkong i högt läge ut mot grönområde. Ett underbart läge för er som söker efter lugna kvarter med goda kommunikationer som smidigt tar er in till citypulsen på ca 20 min. Den här välplanerade och genomgående bostaden är utformad för att tillgodose alla era behov. Det rymliga och sociala vardagsrummet är perfekt för sammankomster och ger plats för större soffgrupp och en väl tilltagen matplats. Praktiskt kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till köket finns gott om utrymme för ett matbord för 6-8 personer invid fönstret. Från vardagsrummet öppnar du upp mot den väl tilltagna balkongen som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och ger plats för trevliga middagar och en harmonisk tillvaro mot grönområde. Bostaden har tre sovrum, dubbla badrum, klädkammare samt ett stort förråd. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Brf Gula Husen i Häggvik är en välskött och lågt belånad förening som äger marken. Som medlem i föreningen har ni tillgång till såväl, föreningslokal, tvättstuga, snickarbod, bouleplan, tennis/bollplan, cykelrum, rymliga förråd samt parkeringsplatser. I föreningen finns även hiss. Här bor ni i ett av Sollentunas mest populära områden med närhet till det mesta. Häggvik är beläget centralt i Sollentuna och är ett lugnt och barnvänligt område. Här hittar du flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i ett lugnt bostadsområde. Kommunikationerna är mycket goda, på under 20 minuter når du Stockholms Central och Arlanda flygplats med pendeltåget. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2