Mäklare Mattias Lundin

Mattias Lundin

Om mig

Att få vara delaktig och hjälpa till med den största affären i många människors liv är vad som gör mitt jobb så fantastiskt roligt! Jag har jobbat inom sälj sedan 2010 och vet hur viktig det är att förmedla både trygghet och engagemang för såväl säljare och köpare. Som mäklare är jag lyhörd, förtroendeingivande, påläst och målmedveten med ett fokus på dina behov. Att anpassa mig till varje enskild individ och bostad samt att skapa goda relationer är enligt mig nyckeln till en lyckad försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jungfrudansen 13, Jungfrudansen, Solna kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Jungfrudansen 13, Jungfrudansen, Solna kommun, bild 2
Jungfrudansen 13, Jungfrudansen, Solna kommun, bild 3

Jungfrudansen 13

Lägenhet
Jungfrudansen, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 275 000 kr
41 m²
1 rum
2 492 kr/mån
55 488 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och yteffektiva bostad med kvadratmeterna på sina rätta ställen. I populära Jungfrudansen hittar du denna etta med närhet till både citypuls och vackra promenadstråk längst vatten och grönskande natur. Bostaden som är belägen ut mot härlig grönska och präglas av sina trivsamma och väldisponerade kvadratmeter i social planlösning samt en härlig balkong. De stora fönsterpartierna i kombination med ett härligt ljusinflöde skapar ett harmoniskt och välkomnande hem. Det lättmöblerade allrummet med tillhörande sovalkov blir en naturlig avdelning mellan sovrum och vardagsrum och ger plats för både en större säng, soffa och övrigt möblemang. Köket är praktiskt och stilrent med matplats för 2-3 personer. Härifrån öppnar du upp dörren mot balkongen som blir en naturlig samlingspunkt under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för både sittgrupp och växter. Badrummet är smakfullt renoverat med både golvvärme och tvättmöjligheter. Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Jungfrudansen 1 är välskött förening som äger marken och har en solid ekonomi med en belåning på endast 1 747 kr/kvm. I avgiften ingår både el, bredband och tv. Föreningen har 22 hyresrätter som vid avyttring skulle innebära en hög direktavkastning till föreningens redan starka ekonomi. Som medlem har du även tillgång till förenings hobbyrum samt övernattningslägenhet, ett perfekt tillfälle att hyra när du har familj och vänner på besök. Här bor du i ett riktigt drömläge intill Ulvsundasjön med fantastiska och grönskande omgivningar, bekväma kommunikationer och ett omfattande servicealternativ. På bara några minuters promenad från lägenheten finner du Huvudsta Centrum, en central plats som möter dina dagliga behov med en välsorterad livsmedelsbutik, gym, restauranger, apotek och tunnelbana. Solnas breda utbud på service och upplevelser finns alltid inom bekvämt avstånd, inte minst med Solna centrum, Mall of Scandinavia och Friends Arena. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finntorpsvägen 10, Finntorp, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Finntorpsvägen 10, Finntorp, Nacka kommun, bild 2
Finntorpsvägen 10, Finntorp, Nacka kommun, bild 3

Finntorpsvägen 10

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
21,5 m²
1 rum
1 460 kr/mån
69 535 kr/m²

Trivsam uteplats - Yteffektiv - Låg avgift Välkomna till denna ljusa och yteffektiva bostad med kvadratmeterna på sina rätta ställen. I populära Finntorp hittar du denna etta med närhet till både citypuls och vackra promenadstråk längst vatten och grönskande natur. Bostaden präglas av sina trivsamma och väldisponerade kvadratmeter i social planlösning samt en väl tilltagen uteplats i söderläge. De stora fönsterpartierna i kombination med ett härligt ljusinflöde skapar ett harmoniskt och välkomnande hem. Det lättmöblerade allrummet ger plats för både säng, soffa och övrigt möblemang. Härifrån öppnar du upp dörren mot den härliga och mycket trivsamma uteplatsen som blir en förlängning av allrummet och naturlig samlingspunkt under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för både loungemöbler, sittgrupp och växter. Till lägenheten hör två stycken källarförråd. Brf Berglandet i Nacka är en välmående förening som äger marken. Som medlem har du tillgång till flera gemensamma utrymmen såsom, bastu, cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga en trapp ner i samma hus. Här bor du mitt i en grönskande idyll med närhet till citypuls, Järlasjö och Kyrkviken som erbjuder både badbryggor och fina promenadstråk längst vacker natur och vatten. I närområdet finns matbutiker, caféer, restauranger och goda kommunikationer med bussar som tar dig in till city på endast 10 min. För den shoppingsugna ligger Sickla köpkvarter endast ett par minuter bort. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Huvudstagatan 33, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Huvudstagatan 33, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Huvudstagatan 33, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Huvudstagatan 33

Lägenhet
Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 875 000 kr
56 m²
2 rum
3 746 kr/mån
51 339 kr/m²

Väldisponerad tvåa - Trivsam och inglasad balkong - Garage i föreningen På omtyckta och populära Huvudstagatan finner du denna mysiga och trivsamma tvåa om 56 kvm med inglasad balkong i lugnt läge. Bostaden präglas av sina öppna och sociala ytor som ger plats för härligt umgänge och trevliga middagar. Luftiga och väldisponerade kvadratmeter som tillsammans med generösa fönsterpartier skapar ett välkomnande hem. Lägenheten förlängs av den rymliga och inglasade balkongen i lugnt läge med plats för både möblemang och egna planteringar. Ett perfekt boende för såväl paret som den ensamstående. I Brf Sergeanten 2 blir du en del av en äkta och välskött förening som äger marken. Här har du som medlem tillgång till både cykelrum, gemensam innergård och garage. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med fantastiska omgivningar och närhet till fina strandbad, padelbanor och sjökrogar. I närområdet hittar du även flera livsmedelsbutiker, gym, restauranger och uppskattade cafeér. Många av de boende här cyklar eller promenerar dagligen till Stockholm city och Hornsbergsstrand med sitt breda restaurang utbud ligger i princip inom synhåll. Andra fördelar är de fantastiska kommunikationerna med Västra Skogens tunnelbana, ett flertal busslinjer i kvarteret samt goda parkeringsmöjligheter. Solnas breda utbud på service och upplevelser finns alltid inom bekvämt avstånd, inte minst med Mall of Scandinavia och Friends Arena. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Johan Enbergs väg 15, 6 tr, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun

Johan Enbergs väg 15, 6 tr

Lägenhet
Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
67 m²
2 rum
vån 6/10
3 901 kr/mån
72 388 kr/m²

Stor inglasad balkong - Fri utsikt - Högt upp i huset - Stambytt badrum 2023 * Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning * Med 1 min promenad från Västra Skogens tunnelbana med Ulvsundasjön precis nedanför, omfamnad av underbar natur och grönska ligger denna mycket smakfullt renoverade tvåa om 67 kvm. Ett perfekt läge för dig som söker efter lugna kvarter med promenadavstånd in till citypulsen. Den här lägenheten är utformad för att tillgodose alla dina behov. Genomtänkta kvadratmeter, stilren interiör samt sociala och öppna ytor. Kök och vardagsrum samt matplats ligger i en öppen och social planlösning. Från det trivsamma vardagsrummet öppnar du upp det helglasade fönsterpartiet ut mot den inglasade balkongen, belägen i lugnt läge med utsikt över vatten och ljuvlig grönska, vilket blir en naturlig samlingspunkt under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för både loungemöbler och planteringar. Rymligt och rofyllt sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaring. Badrummet är påkostat och smakfullt renoverat efter föreningens stambyte 2023, utrustat med både golvvärme, spotlights och tvättmaskin. Lägenheten går med fördel att göra om till 3 rum och kök om så önskas (se alternativ planritning). Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Överstelöjtnanten 1 är en välskött bostadsrättförening som äger marken. Som medlem i föreningen har ni tillgång till såväl tvättstuga, cykelförråd, gästlägenhet och gemensam uteplats med grillmöjligheter. I föreningen finns även hiss. Här bor ni i ett riktigt drömläge intill Ulvsundasjön med fantastiska omgivningar och närhet till fina strandbad, padelbanor och sjökrogar. Många av de boende här cyklar eller promenerar dagligen till Stockholm city och Hornsbergsstrand som med sitt breda restaurangutbud ligger i princip inom synhåll. Andra fördelar är de fantastiska kommunikationerna med en minut till Västra Skogens tunnelbana, ett flertal busslinjer i kvarteret samt goda parkeringsmöjligheter i närbeläget garage! Solnas breda utbud på service och upplevelser finns alltid inom bekvämt avstånd, inte minst med Mall of Scandinavia och Friends Arena i samma kommun.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4