Mäklare Madeleine Torevall

Madeleine Torevall

Om mig

Har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2006 och har även drivit fastighetsmäklarkontor. Förutom fastighetsmäklare så är jag även utbildad ekonom. Fastighetsmäkleriet är ett fantastiskt arbete då jag får hjälpa till att göra kanske den största affären som sker i livet för många. Jag brinner för att alla parter ska vara nöjda och anpassar mig till kunden så de upplever att de får den hjälp som de behöver utefter rådande situation. Jag har mycket energi och en kompetens som gör en lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sollenkrokavägen 124, Djurö, Värmdö kommun
 • Sön 2 jun kl 11:30
Sollenkrokavägen 124, Djurö, Värmdö kommun, bild 2
Sollenkrokavägen 124, Djurö, Värmdö kommun, bild 3

Sollenkrokavägen 124

Fritidshus
Djurö, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
54 m²
3 rum
2 530 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! VEDELDAD BASTU UNDER UPPFÖRANDE! Drömmer du om ett sommarställe eller något som kan nyttjas året runt som kan ge dig harmoni och lugn av den fina havsutsikten? Då har du kommit rätt. Du kan ha en båtplats nedanför huset och vill du bada på en ogenerad vacker sandstrand så tar du dig dit på ett par minuter. Charmen i huset är riktigt påtaglig med genomgående vackert originalträgolv i bra skick och den nyinstallerade Conturakaminen värmer väldigt gott i hela huset och spar på driftskostnaderna. Köket är fullutrustat och det finns två bra sovrum med möjlighet till tre sovrum. och en utgång till Från vardagsrummet når du terrassen med harmonisk utsikt. Stor lättskött naturtomt med potential att uppföra ytterligare byggnader med vacker havsutsikt. Det finns även arkitektritningar om huset önskas byggas ut. Se bifogad dokument. Möjligheten att hyra ut till en riktigt bra peng är möjlig då nuvarande ägare hyrt ut i omgångar framförallt under sommarhalvåret. Avkastningen har varit ca 3500 kr per natt under högsäsong. Båtplats finns till förfogande för den som önskas, det tar endast 20 min att ta sig med båt till trevliga Sandhamn. Bra kommunikationer precis utanför med direkt anslutning till Slussen. Djurö närområde erbjuder god service med matbutik, restauranger etc. Önskar du koppla av och skämma bort dig själv så ta dig till Djurönäset där det finns både dagsspa, övernattningspaket, evenemang och vandringsled. Välkomna!

 • Premium
Rödhakevägen 1, Ösbydalen, Värmdö kommun

Rödhakevägen 1

Lägenhet
Ösbydalen, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5/6
6 899 kr/mån
31 337 kr/m²

Välkommen till mysiga Ösbydalen och en riktigt bra 3:a med stora, ljusa och fina rum. Det höga gavelläget gör att solens strålar når in och ger ett väldigt trevligt ljusinsläpp. Vardagsrummet som är lätt att möblera har fönster från två väderstreck och du når du den väl tilltagna inglasade balkongen som har sol dagen lång. Här kan sommarsäsongen förlängas tack vare inglasningen men kan öppnas upp helt och hållet de varma sommardagarna. Utsikten är riktigt härlig och ger ro till själen och insynen är i princip obefintlig. Förvaring finns det gott om i både lägenhet och vindsförrådet. Det stora förrådet på vinden nås via hissen som går direkt upp så du slipper släpa tunga saker upp för trappen. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. På Rödhakevägen 1 bor du bara ett stenkast från busshållplatsen där buss 474 går med täta intervaller in till Slussen. Området erbjuder även trevliga promenadstråk, skogspartier och populära Kvarnsjön. Inom ett par hundra meter finns både Ösbyskolan och Holmviksskogens förskola. Mölnviks centrum ligger inom räckhåll där både restauranger men butiker finns. För ett större utbud ligger charmiga Gustavsbergs Hamn och även Värmdö köpcentrum där flertalet större matbutiker finns. Välkomna till en bostad du måste uppleva på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Mästarvägen 5, Utsälje, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 11:45

Mästarvägen 5

Villa
Utsälje, Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
126 m²
5 rum
269 m² tomt

Välkommen till ett väldigt bra planerat hus mitt i det lugna området Utsälje. Genomgående är huset välskött och ljust du kan flytta in på direkten om så önskas. Förvaringsmöjligheterna är mycket bra. Detta område är som en dröm för barnen. Här kan de springa fritt långt ifrån biltrafiken tillsammans med alla de andra barnen i området. En fin lekpark nås direkt från huset och den nyrenoverade Drejarparken finns runt hörnet. Bara några minuter bort finns det mesta ni kan önska er såsom nybyggda Utsäljeskolan och flertalet förskolor bl a Grottan. I närområdet finner du även kiosk, matbutik, italiensk restaurang, sushi, pizzeria och blomsterhandel. På cykelavstånd har ni även Långsjön där du kan åka och svalka dig en varm sommardag. Natur och motionsspår för den som är aktiv samt flertalet Idrottsanläggningar där alla sporter kan utövas. Mysiga Gömmarens naturreservat finns för den som vill ha natur och lugn. Bussanslutning antingen till Fruängens tunnelbana eller Stuvsta station/Huddinge station med dess stora utbud av pendeltåg/bussförbindelser. Välkommen hem!

 • Plus
Stig Lindbergs gata 17A, Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun

Stig Lindbergs gata 17A

Lägenhet
Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
49 + 18 m²
2 rum
vån 2/6
4 613 kr/mån
43 878 kr/m²

Välkommen till en bostad med karaktär! Du har genomgående en modern industrikänsla och färgvalen går i gråa, svarta och ljusa nyanser. Takhöjden är något utöver det vanliga, nämligen ca 3,5 m och den kvadratsmarta bostaden en ytterligare rymd. De stora fönstren ger ett gott ljusinsläpp och dörren till den mysiga och soliga balkongen är helt i glas. Takloftet med industritrapp möjliggör ytterligare sovdel eller förvaring. Här kan även den riktigt kräsne trivas! Hiss som ger enkel access till föreningens stora takterrass som bjuder på bästa solläge och underbar utsikt över vatten, hamnområde och natur. Fabrikshuset är en av Gustavsbergs alla kulturhistoriska bevarade byggnader. Kom och upplev på plats, eller köp och bli en del av byggnadens kulturistiska kulturarv. Du har ett läge som är mycket praktiskt med bra och snabba kommunikationer till stan, mysiga promenadstråk, välsorterad matbutik, restauranger och övrig service inom ett par minuters promenad.

 • Balkong
 • Hiss
Säbyviksvägen 28, Ingarö, Värmdö kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 29 maj kl 18:45

Säbyviksvägen 28

Fritidshus
Ingarö, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 975 000 kr
50 + 50 m²
3 rum
5 050 m² tomt

Direkt när du svänger in på den kringliga vägen mot Evlinge, möts du av naturen och dess skönhet men framförallt vackra Säbyviken. Här möts du även av ett stall och hästhagar längs vägen. Huset ligger längre ner på Säbyviksvägen mot återvändsgränden vilket gör att området har minimalt med trafik och ingen insyn från grannar, tack vare skogen och dess grönska. Från huset kan du blicka över området, gräsängen men även vattnet som glittrar av solens strålar. Huset som är byggt på sent 40-tal präglas av den tidstypiska stil men som även har moderna inslag. Stugan är i nationalromantisk stil ritad av arkitekten Ralph Erskine som en del av hans examensarbete. Den är väldisponerad vilket ger utrymme till familjen men även bekanta när det vankas sommartider. För dagar så som midsommar eller Påsk, finns en stuga intill huset där gästerna ryms. Gäststugan har en fantastisk uteplats som nås via skjutdörrar i glas, som vetter mot tomten. Till huset ingår en båtplats vid bryggan närmast huset. På Säbyviksvägen bor du på ett av Värmdös trevligaste områden, då Ingarö räknas som en av Sveriges största öar. Ingarö erbjuder allt från vackra båthamnar, stränder och badplatser, fridfulla naturområden men också populära restauranger. Vill du bo nära naturen men även kunna njuta av ett dopp i havet så är Ingarö den rätta platsen. För den som uppskattar att utforska havet finns Björkviksbrygga där utbud av vattensporter är gediget. Förutom dess härliga natur och vatten finns såklart både förskolor och skolor, samt matbutiker, serviceställen och caféer. Direktbussar till Cityterminalen, Slussen och Gustavsberg finns. Välkomna till en bostad ni inte får missa!

 • Plus
Ormbunksvägen 28, Älvsala, Värmdö kommun

Ormbunksvägen 28

Villa
Älvsala, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 975 000 kr
54 m²
3 rum
2 310 m² tomt

På Ormbunksvägen 28 får du en känsla av "herre på täppan". Läget är högt och du har en insynsskyddad känsla med härlig utsikt. Tomten är väldigt stor och charmig med både lättskött naturskog, något sluttande bergspartier som ger skärgårdskänslan och plana fina gräsytor med både uppvuxna äppelträd, krikon och plana gräsytor som uppmuntrar till diverse aktiviteter. Huvudbyggnaden och gästhuset (byggt 1998) är renoverade för permanentboende året med bl a 3-glas fönster och tilläggsisolering så märker du hur pass välbyggt och välskött det är när du väl kommer på plats. Se även renoveringar i ytterligare beskrivning. Båda husen har öppen spis och gästhuset om ca 40 kvm har även en fin bastu med dusch/wc. Utöver dessa byggnader finns en uppvärmd friggebod (byggt 2009) där det finns snickarbod samt väldigt gott om förvaring och utvöver detta finns en en fin vedbod. Likväl som samtliga byggnader är tomten lika omhändertagen. I Älvsala bor du mitt i skärgårdsnaturen med dess lugn och underbara miljö. Du har flertalet badplatser i runt knuten, den närmaste ligger i Älvsalaviken där du har en fin sandstrand och badbryggor. Båtbrygga där du har möjlighet till en båtplats ligger också där och där finns det mastskjul, mastkran och du kan även ha tillgång till en bastuflotte. Utgångsläget att ta dig ut i Skärgården är optimal härifrån. På promenadavstånd så har du Bullandö Marina som är norra Europas största marina. Här har du Bullandö krog som erbjuder god mat i skärgårdsmiljö, båtförsäljning, glassbar etc. Samtidigt som du har en riktigt förträfflig skärgårdskänsla så har du väl fungerande kommunikationer till Stockholm city via buss 440 som tar dig till Slussen på knappt en timme. Med bil tar det dig ca 40 minuter till Stockholm city. Behöver du handla eller övrig service så har du Hemmesta centrum att tillgå knappt 15 min bort med bil. Större köpcentrum med väldigt välsorterade butiker och all tänkbar service som kan behövas kan du ta dig till Mölnvik köpcentrum eller värmdö marknad som tar dig ca 20 minuter med bil. Summa summarum så är det här ett riktigt bra ställe med stora möjligheter i närtid med utökad byggrätt, kommunalt V/A och allt som hör därtill.

Skyttevägen 12, Gustavsberg Munkmora, Värmdö kommun

Skyttevägen 12

Lägenhet
Gustavsberg Munkmora, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 347 kr/mån
34 167 kr/m²

Välkommen till en riktigt fräsch och fin 2:a! Nu säljes en stilfullt renoverad bostad med solig balkong i söderläge. Genomgående har du en modern och fräsch känsla med nytt kök och trevliga detaljer så som ribbvägg i både hall och kök. Mycket välskött och solid förening med låg belåning och i deras månadsavgift ingår hushållsel, värme, vatten, förråd samt bredband/tv. Huset är beläget i nedre Munkmora och du har kort promenadväg bort Gustavsbergs centrum/hamn. Naturen ligger nära till hands trots att du har närheten till centrum och goda kommunikationer. Ett prisvärt boende med många kvaliteter.

 • Balkong
Skyttevägen 4, Gustavsberg Munkmora, Värmdö kommun
 • Budgivning pågår

Skyttevägen 4

Lägenhet
Gustavsberg Munkmora, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
82,3 m²
3 rum
vån 3/3
5 796 kr/mån
25 516 kr/m²

Välkommen till en fräsch och välplanerad 3:a med balkong i soligt söderläge med fri utsikt. Sovrummen är stora och lättmöblerade likväl som det tilltagna vardagsrummet. Solid bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter som inkluderar värme, vatten, hushållsel samt tv/bredband. Området har fina grönområden och närhet till buss, förskolor och skolor gör området mycket populärt. Promenad till Gustavsberg med alla dess faciliteter tar ca 5 minuter. Kommunikationer till flertalet platser och till Slussen tar det endast 25 minuter. Prisvärt boende med många kvaliteter.

 • Balkong

Visar alla 8