Mäklare Björn Hedström

Björn Hedström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vänortsgatan 28, Bosgården, Mölndals kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Vänortsgatan 28, Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Vänortsgatan 28, Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Vänortsgatan 28

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/7
3 017 kr/mån
49 321 kr/m²

Nu presenteras en trivsam genomgångstrea med stor balkong i soligt sydvästläge! Kök och vardagsrum samsas i en öppen atmosfär och förlängs ytterligare av den härliga balkongen. Två rogivande sovrum följt av ett rymligt badrum utrustat med tvättutrustning och förvaringen tar en praktisk klädkammare hand om. Stabil och välskött föreningen som installerat solceller på taket vilket gör att elförbrukningen sköts av föreningen. Överskottselen säljs vidare för extra intäkter. Här bor ni centralt med närhet till kommunikationer, affärer, gym, skolor, sjukhus, Mölndals Centrum samt Göteborgs innerstad. Dessutom är det mycket smidigt att med bil ta sig till E6:an. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Björn Hedström för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hökabergsvägen 13, Skällared, Härryda kommun

Hökabergsvägen 13

Villa
Skällared, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
161 + 81 m²
6 rum
1 242 m² tomt

Här finns verkligen det bästa av flera världar, närhet till affärer och service samtidigt som det naturnära och lummiga. I Landvetter centrum finns det mesta ni kan önska som två stora livsmedelsaffärer, pizzeria men även det lilla extra som stenugnsbageri, fiskhandlare och gym. Till Korsvägen i Göteborg tar bussresan ca tjugo minuter.

  • Energieffektiv
Särnmarks väg 7, Bollebygd, Bollebygds kommun

Särnmarks väg 7

Tomt
Bollebygd, Bollebygds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
2 384 m² tomt

Nu har vi förmånen att erbjuda detta nybyggnadsprojekt. Som köpare kan du välja fritt bland alla husleverantörer då tomten inte är låst. Avloppets dragning fram till fastigheten är redan klart betalt. Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med valfri husleverantör. Bollebygd är ett mycket familjärt område med underbar natur, skog och sjöar. Under sommaren kan man bada, fiska och paddla kanot och under årets kallare månader kan man åka längdskidor och skridskor. På bekvämt pendlingsavstånd ligger de stora städerna Göteborg och Borås och ni bor med närhet till Landvetter flygplats. I centrala Bollebygd finner ni god närservice såsom flera restauranger, butiker och caféer. Här erbjuds även ett rikt föreningsliv med bland annat fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom samt downhill. I Bollebygd finns även bra förskolor och kommunala skolor. I centrala Bollebygd återfinns Skattegårdsparken att leka och njuta i för både barn och äldre. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 3