Mäklare Björn Hedström

Björn Hedström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vänortsgatan 28, Bosgården, Mölndals kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Vänortsgatan 28, Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Vänortsgatan 28, Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Vänortsgatan 28

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/7
3 017 kr/mån
49 321 kr/m²

Nu presenteras en trivsam genomgångstrea med stor balkong i soligt sydvästläge! Kök och vardagsrum samsas i en öppen atmosfär och förlängs ytterligare av den härliga balkongen. Två rogivande sovrum följt av ett rymligt badrum utrustat med tvättutrustning och förvaringen tar en praktisk klädkammare hand om. Stabil och välskött föreningen som installerat solceller på taket vilket gör att elförbrukningen sköts av föreningen. Överskottselen säljs vidare för extra intäkter. Här bor ni centralt med närhet till kommunikationer, affärer, gym, skolor, sjukhus, Mölndals Centrum samt Göteborgs innerstad. Dessutom är det mycket smidigt att med bil ta sig till E6:an. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Björn Hedström för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hökabergsvägen 13, Skällared, Härryda kommun

Hökabergsvägen 13

Villa
Skällared, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
161 + 81 m²
6 rum
1 242 m² tomt

Här finns verkligen det bästa av flera världar, närhet till affärer och service samtidigt som det naturnära och lummiga. I Landvetter centrum finns det mesta ni kan önska som två stora livsmedelsaffärer, pizzeria men även det lilla extra som stenugnsbageri, fiskhandlare och gym. Till Korsvägen i Göteborg tar bussresan ca tjugo minuter.

  • Energieffektiv
Grönsångarvägen 3, Landvetter-Tahult, Härryda kommun
  • Imorgon kl 17:00
Grönsångarvägen 3, Landvetter-Tahult, Härryda kommun, bild 2
Grönsångarvägen 3, Landvetter-Tahult, Härryda kommun, bild 3

Grönsångarvägen 3

Villa
Landvetter-Tahult, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
165 m²
7 rum
1 430 m² tomt

På en barnvänlig gata i trivsamma Tahult erbjuds nu denna arkitektritade och toppmoderna villa fördelad på två välplanerade våningsplan. Huset stod färdigställt så sent som 2017 och omsluts av en stor ljuvlig altan och en lättskött trädgård med stor gräsmatta. Båda plan är komfortabelt utrustade med golvvärme, materialen är noga utvalda och bostaden inger en exklusiv och stilren känsla. Entréplan är välkomnande och erbjuder generösa sällskapsytor. Här möter du ett italiensk designat kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket inger en social atmosfär. Från vardagsrummet eller köket tar ni er ut till den väl tilltagna terrassen på över 100 kvadratmeter och husets tillhörande trädgård. Här finns det gott om utrymme för lek och tillställningar och på den träbelagda terrassen ryms enkelt både loungegrupp och matgrupp. För den som vill ha ett fint Attefalls hus med egen ingång eller en större swimmingpool med tillhörande pool-hus så finns det även utrymme och möjlighet för detta. På detta plan finns även ett sovrum, ett generöst badrum och separat tvättstuga med både torktumlare, torkskåp och tvättmaskin. Den mer privata delen på övre plan erbjuder tre tilltagna sovrum, ett mindre rum som kan användas till antingen kontor eller mindre sovrum, allrum för mysiga filmkvällar och ett stort lyxigt badrum med badkar. Från allrummet nås ytterligare en terrass i soligt läge med gott om plats för möblemang. I garaget och på den tillhörande uppfarten parkeras bilarna bekvämt. Här bor ni med vacker natur och med fantastiskt fina promenadstigar och ridvägar precis runt knuten. Bekvämt promenad- & cykelavstånd till Gallhålans vackra naturreservat, Landvetter idrottsarena, förskolor och skolor. Busshållplatsen är belägen cirka 100 meter från huset och härifrån går det bussar ner till både fotbollsplan och skolor som tar cirka 5 minuter. För de mindre barnen upp till årskurs 4 så finns det en special-buss som hämtar upp barnen och lämnar av dom före och efter skolan vid samma busshållplats. På sommaren kan ni också njuta av svalkande bad och fiske vid Landvettersjön. I skogarna kring Landvetter finns utmärkta möjligheter till svamp och bärplockning. Vintertid kan ni åka skidor vid Landehofs motionscenter. Har ni ett golfintresse finns en 18-hålsbana vid Snåkered. Bra kommunikationer med ca 25 min med buss till Landvetter och Partille centrum som erbjuder stort utbud av butiker, service och kultur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Särnmarks väg 7, Bollebygd, Bollebygds kommun

Särnmarks väg 7

Tomt
Bollebygd, Bollebygds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
2 384 m² tomt

Nu har vi förmånen att erbjuda detta nybyggnadsprojekt. Som köpare kan du välja fritt bland alla husleverantörer då tomten inte är låst. Avloppets dragning fram till fastigheten är redan klart betalt. Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med valfri husleverantör. Bollebygd är ett mycket familjärt område med underbar natur, skog och sjöar. Under sommaren kan man bada, fiska och paddla kanot och under årets kallare månader kan man åka längdskidor och skridskor. På bekvämt pendlingsavstånd ligger de stora städerna Göteborg och Borås och ni bor med närhet till Landvetter flygplats. I centrala Bollebygd finner ni god närservice såsom flera restauranger, butiker och caféer. Här erbjuds även ett rikt föreningsliv med bland annat fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom samt downhill. I Bollebygd finns även bra förskolor och kommunala skolor. I centrala Bollebygd återfinns Skattegårdsparken att leka och njuta i för både barn och äldre. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 4