Mäklare Nader Ardakani

Nader Ardakani

Om mig

God förhandlare, målinriktad och driven Jag har mer än 24 års erfarenhet från affärer inom byggprojektering, fastighetsförvaltning och företagsförmedling. Jag är övertygad om att lyhördhet och djup förståelse av parternas behov är viktiga ingredienser till en snabb och smidig affärsprocess med nöjda parter. Utöver god förhandlingsvana är jag mycket noggrann med formalia och analys.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Kronvägen 45, Partille Centrum, Partille kommun
Gamla Kronvägen 45, Partille Centrum, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 45, Partille Centrum, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 45

Lägenhet
Partille Centrum, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 290 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/6
4 113 kr/mån
42 407 kr/m²

Varmt välkomna till Gamla Kronvägen 45 och denna välplanerade tvåa från 2019. Här välkomnas vi upp på våning fyra där vi möts av ett hem som präglas av en elegant och enhetlig interiör med vacker ekparkett och tidlösa färgval. Genomtänkt öppen planlösning där kök och vardagsrum samspelar fint. Avskilt beläget i den andra delen av lägenheten ligger ett rofyllt sovrum med praktisk walk in closet och härifrån nås bostadens rymliga balkong där vi kan njuta av kvällssolen och vidsträckt vy. Utöver bostadens balkong går det även fint att nyttja loftgången i motsatt österläge och vi får på så sätt njuta av solen hela dagen. Stort helkaklat badrum med egen tvättutrustning underlättar vardagen. I det stora, gemensamma växthuset kan de boende möta våren tidigt på året och förlänga sommarsäsongen. Planteringslådor ger möjlighet att odla växter, grönsaker och bär. I Partille Port kan man också njuta av tredimensionell grönska. Vi låter växtligheten fortsätta uppför väggarna och längs belysningslinor över gården. I husets bottenplan finner ni såväl Coop matbutik, gymkedjan STC och Apotek och inom kort promenadavstånd finner ni Allum köpcentrum med tillgång till brett shoppingutbud. Direkt närhet till Partille Arena, Padelfabriken och strövområden längs med Säveån gör att upplevelser för den aktiva alltid finns nära. Goda förbindelser med buss och pendeltåg finns att tillgå som tar er till Göteborgs city snabbt och smidigt. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Thorild Wulffsgatan 36, Änggården, Göteborgs kommun
Thorild Wulffsgatan 36, Änggården, Göteborgs kommun, bild 2
Thorild Wulffsgatan 36, Änggården, Göteborgs kommun, bild 3

Thorild Wulffsgatan 36

Villa
Änggården, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
18 900 000 kr
408 m²
1 480,2 m² tomt

Bo i trevliga Änggården samtidigt som det generar intäkter. Här erbjuds en stor funkisvilla med totalt fem lägenheter och stor tomt som angränsar mot Botaniska trädgården. Arkitekt Bror Lundholm har ritat detta charmiga hus under 1948-talet. Spännande fastighet med gedigna materialval och god byggkvalité som också ger många möjligheter för olika typer av användning. Idag nyttjas den som hyresfastighet, med fem lägenheter i kombination med att nuvarande ägare bor i en av våningarna hyresfritt med hög standard. Chans till fina sidointäkter samtidigt bo bekvämt, centralt och mycket ekonomiskt. En unik chans att förvärva ett centralt boende som dessutom generar intäkter! Läget är helt fantastiskt med ett stenkast till Slottsskogen. Dessutom granne med prisbelönta Botaniska trädgården som delar trädgårdsstaden i södra och främre Änggården i norr. En kort promenad från Linnéstaden med dess rikliga restaurangutbud bor ni i en grön oas, granne med Botaniska trädgården och naturreservatet Änggårdsbergen med härliga vandringsleder där många motionerar. Familjevänligt med närhet till förskolor och lekplatser. Riktigt bra kommunikationer med flera spårvagnslinjer.

 • Premium
Lärjeheds Fritidsområde Stuga nr 7, Lärjeheds Fritidsområde, Göteborgs kommun
 • Lör 9 mar kl 13:00
Lärjeheds Fritidsområde Stuga nr 7, Lärjeheds Fritidsområde, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjeheds Fritidsområde Stuga nr 7, Lärjeheds Fritidsområde, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjeheds Fritidsområde Stuga nr 7

Fritidshus
Lärjeheds Fritidsområde, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
790 000 kr
43 m²
2 rum

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget i LärjeHeds Fritidsområde. Här erbjuds 43 smarta kvadratmeter med en bekväm och mysig tillflyktsort för avkoppling och rekreation. Här finner ni två mysiga sovrum, perfekt för en mindre familj eller för att kunna bjuda in gäster att dela den natursköna upplevelsen med. Lärjeheds Fritidsområde har funnits sedan 1942. Här bor ni med närhet till skog, berg och sjöar. Stugbyn ligger bara 10 km från Göteborgs centrum dit ni kan ta er med buss och spårvagn. Ni har även närhet till både Hjällbos- och Angereds köpcentrum. På några kilometers avstånd finner ni även badmöjligheter. Byggnad på ofri grund (arrenderad mark) anses civilrättsligt som lös egendom, vid överlåtelse av objekt av denna typ tillämpas därmed köplagen. Bud som läggs på detta objekt är däremot ej bindande och ingen av parterna anses bunden till köpet innan ett skriftligt avtal undertecknats.

 • Premium
Viktoriagatan 14, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Viktoriagatan 14, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Viktoriagatan 14, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Viktoriagatan 14

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 890 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/6
816 kr/mån
76 494 kr/m²

Spatiös och charmig trerumslägenhet med västervänd balkong och extremt låg avgift på Viktoriagatan 14! Hemmet genomsyras av ljusa färg- och materialval, generös takhöjd, fina originaldetaljer såsom eldstad och vackra golv. Köket är stilfullt med gott om förvaring och plats för en liten matplats intill köksfönstret. Vardagsrummet med eldstad förlängs av den mysiga balkongen där ni kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen och en trevlig utsikt ut över Viktoriagatans sekelskiftesfasader. Ytorna mynnar vidare ut i hemmets matsal som är belägen mellan kök och vardagsrum, detta gör det enkelt och smidigt att duka upp inför middagsbjudningar. Vidare erbjuds två rogivande sovrum och ett stilfullt badrum med ett rymligt badkar. Förvaringen tar en rymlig klädkammare samt skjutdörrsgarderober hand om. Bostadsrättsföreningen är skuldfri med ca 6,4 Mkr i kassan samt ca 1,5 Mkr årliga hyresintäkter som gör att föreningen kan hålla låg avgift inkl. värme, vatten och fiber bredband/TV-tjänster. Hemmet har direkt närhet till Vasastadens och Hagas generösa utbud av restauranger, caféer och butiker samt Slottsskogens grönområden. Kommunikationer, Handelshögskolan, tidningsbiblioteket samt Pedagogen ligger endast ett stenkast bort. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rubingatan 20, Frölunda, Göteborgs kommun

Rubingatan 20

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 701 kr/mån
27 664 kr/m²

På våning 2/3 med rymlig balkong väntar en renoverad genomgångstrea! Ljuset strålar in från två håll vilket skapar en trivsam atmosfär i hela bostaden. Köket är stilrent och välutrustat med kyl och frys i fullhöjd och diskmaskin. Vardagsrummet förlängs av den rymliga balkongen där det finns plats för utemöbler, perfekt plats för middagen under sommarhalvåret. Två rogivande sovrum och badrum utrustat med tvättmaskin. Rymliga garderober tar hand om förvaringen och till ert nya hem hör även ett källarförråd. I föreningen finns det också många fördelar, inklusive en gymlokal och en gästlägenhet för medlemmarna. Du kommer också att ha närhet till mysiga motionsstråk i skogen och trevliga badplatser i Näset. Med goda förbindelser med både buss och spårvagn, samt ett brett serviceutbud och kommunikationer på Frölunda torg, kommer du att ha allt du behöver inom räckhåll. Välkomna på visning!

 • Balkong
Kvadrantgatan 68 lgh 1001, Bergsjön, Göteborgs kommun

Kvadrantgatan 68 lgh 1001

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
67,3 m²
2 rum
5 364 kr/mån
19 168 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera en välplanerad tvårumslägenhet med uteplats! Här erbjuds en luftig atmosfär och smarta ytor. Ljust kök med generösa förvaringsmöjligheter i både över- och under skåp och plats för en naturlig matplats. Ytorna mynnar vidare ut i vardagsrummet som förlängs av den härliga uteplatsen. Sovrummet är rofyllt och det helkaklade badrummet är försett med tvättmaskin. I föreningen finns bastu, motionsrum, solarium samt övernattningslägenhet finns att tillgå i föreningen. Familjevänligt område med trafikfria innergårdar, lekplatser och närhet till naturen samt grönska. Välkommen på visning!

 • Uteplats

Visar alla 6