Mäklare Peter Moré

Peter Moré

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Källvägen 6, Järna Centrum, Södertälje kommun

Källvägen 6

Radhus
Järna Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
92 + 59 m²
5 rum
709 m² tomt

Välkomna till den här mysiga bostaden med ett eftertraktat läge. Inbjudande och uppvuxen trädgård med härliga syrener och romantiskt lusthus. I bostaden finns tre sovrum i bra storlek, badrum, mysigt kök och matplats i öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Från allrummet på övre plan nås den ombonade balkongen. Källarplanet används idag för verksamhet med en egen ingång. Utvändigt finns en stor och insynsskyddad altan på baksidan med utgång från köket. För dig som vill sitta ute är det bara att öppna upp dörrarna och ta med fikat eller måltiden ut och njuta av lugnet.

 • Plus
Snorpvägen 16, Snorp, Södertälje kommun

Snorpvägen 16

Villa
Snorp, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
153 m²
4 rum
10 413 m² tomt

I mysiga omgivningar med ett lantligt läge ges nu möjligheten att förvärva en stor fastighet som passar optimalt för dig som vill ha ett fritt läge men ändå nära till Järna, Saltå Kvarn, Kallfors Golfklubb och Mölnbo. Här på Snorpvägen 16 möts vi av ett välskött och trivsamt boningshus med plats för hela familjen tillsammans med släkt & vänner. Trädgården är stor och avstyckningsbar med ett härligt solläge. Det inglasade uterummet är en fröjd att tillbringa kvalitetstid i. På den stenlagda uppfarten har alla vänners och släktingars bilar och husbilar gott om plats. Bergvärmen ger låga driftskostnader och det soliga läget är perfekt för en framtida solpanelsanläggning.

 • Plus
Edesta 33, null, Södertälje kommun

Edesta 33

Villa
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 500 000 kr
203 + 35 m²
7 rum
6 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska villa med perfekt läge i natursköna omgivningar med fri utsikt över omgivningarna samt Långsjön. Här finner du ett stort och välplanerat hem med generösa ytor och en ljus och luftig atmosfär. Varje detalj är noggrant genomtänkt och påkostad för att erbjuda det bästa boendet. Husets storlek på 203 kvadratmeter rymmer sju rum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns möjlighet att hyra ut ett våningsplan för extra intäkter. De nedre våningsplanet har ett eget kök. Den moderna utrustningen inkluderar bergvärme och vattenburen golvvärme i båda våningsplan för optimal komfort året runt. Här finns även ett garage i huset för bekväm parkering. Uteplatsen under tak och den stora balkongen är perfekta för att njuta av den vackra naturen och friska luften. Tomtarean på imponerande 59 773 kvadratmeter ger möjlighet till olika aktiviteter. Det finns även bygglov för ett stall vilket ger er en möjlighet att skapa en hästgård om så önskas. På fastigheten finns även ett äldre bostadshus om 80kvm med renoveringsbehov. De båda byggnaderna har separata elmätare. Denna fastighet är verkligen en dröm som blir verklighet för den som söker ett modernt och naturnära boende med stora möjligheter. Missa inte chansen att äga detta unika hem.

 • Plus
Fornstigen 2A, Bårsta, Södertälje kommun

Fornstigen 2A

Villa
Bårsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
173 + 17 m²
6 rum
1 046 m² tomt

Välkommen till Fornstigen 2A. En fantastisk fastighet som är A-klassad vilket innebär låga driftskostnader. Bostaden är för er som är ute efter mer än bara en bostad. Planlösningen är perfekt för den egna företagaren som är i behov av ett eget våningsplan med egen ingång. Eller planerar ni för ett generationsboende? Bara er fantasi sätter gränser för vad ni kan åstadkomma här. Här kommer ni att bo i en välbyggd 1-plans villa med souterrängplan i ett eftertraktat område.

 • Plus
 • Energieffektiv
Stjärna 31, Stjärna, Södertälje kommun

Stjärna 31

Villa
Stjärna, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
86 m²
4 rum
1 639 m² tomt

I alltid så omtyckta Stjärna väntar ett trivsamt hus med stora möjligheter. Bygg ut, bygg nytt eller behåll som det är. Här bor ni med fritt läge och harmonisk utsikt över naturen. Stjärna 31 bjuder på en lugn och ostörd omgivning. I närheten finns det gott om naturområden, grönska och skog med mysiga promenadstigar och perfekta stråk för svamp- och bärplockning.

 • Plus
Flisvägen 25, Igelsta, Södertälje kommun

Flisvägen 25

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 690 000 kr
137 m²
5 rum
279 m² tomt

Här bor du med gavelläge och utsikt över Mälarens inlopp från första parkett. Härligt promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme. De interiöra bilderna är från Ångbåtsvägen 27.

 • Energieffektiv
Flisvägen 23, Igelsta, Södertälje kommun

Flisvägen 23

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 650 000 kr
137 m²
5 rum
164 m² tomt

Här bor du ett stenkast från Mälarens inlopp. Härligt promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme. De interiöra bilderna är från Ångbåtsvägen 27.

 • Energieffektiv
Timmervägen 18, Igelsta, Södertälje kommun

Timmervägen 18

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
128 m²
5 rum
222 m² tomt

Här bor ni ett stenkast från Mälarens inlopp med promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme. Bilderna är från Flisvägen 22 som har samma planlösning.

 • Energieffektiv
Flisvägen 13, Igelsta, Södertälje kommun

Flisvägen 13

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 395 000 kr
137 m²
5 rum
207 m² tomt

Här bor du vid Mälarens inlopp med promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme. Bilderna är från Ångbåtsvägen 27 som har samma planlösning.

 • Energieffektiv
Flisvägen 22, Igelsta, Södertälje kommun

Flisvägen 22

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
128 m²
5 rum
228 m² tomt

Här bor du vid Mälarens inlopp med promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme.

 • Energieffektiv
Parkgatan 20, Mariekäll, Södertälje kommun

Parkgatan 20

Tomt
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
1 509 m² tomt

Här erbjuds en tomt med ett unikt läge i centrala Södertälje . Lugnt och ostört läge med generös byggrätt om 150kvm byggnadsarea för bostadshuset samt ytterligare 40kvm för en komplementsbyggnad. När ni byggt ert hus kan ni se fram emot 15 år utan fastighetsavgift.

Långdalsvägen 1, Turinge, Nykvarns kommun

Långdalsvägen 1

Gård/Skog
Turinge, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
15 000 000 kr
160 + 90 m²
6 rum
6,5 ha tomt

Drömställe för hästälskaren! Boka tid för visning med Peter Moré. Välkommen till denna fantastiska hästgård i natursköna Nykvarn! Här erbjuds en unik möjlighet att äga en hästgård med massor av potential. Med ridhus, stall, hagar och naturnära läge nära kommunikationer har ni ett brett utbud av träningsmöjligheter för hoppning och dressyr samt alla faciliteter vad gäller hästhållning, Med ett positivt planbesked för framtida avstyckning kan du skapa din drömfastighet precis som du vill ha den. Planbesked för Långdal 1:12 m.fl. Diarienummer: KS/2023:334 Beslut Kommunstyrelsen beslutar följande: - Kommunstyrelsen beslutar att ge positivt planbesked för Långdal 1:12 m.fl. och ger förvaltningen i uppdrag att påbörja en detaljplan enligt plan och bygglagen 2010:900 för småhus. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Vid entrén möts du av en charmig kakelugn som sprider en varm och inbjudande atmosfär. Köket har en vedspis som ger dig möjlighet att laga mat på gammaldags vis. Utanför väntar en underbar trädgård med en pool som värms upp av solpaneler. Här kan du njuta av sommaren och svalka dig i det kristallklara vattnet. För hästentusiasten finns ett rymligt ridhus med en imponerande ridbar yta på 22x60 meter. Det finns även läktarplatser för åskådare som vill följa med på ridlektionerna. Stallet är välutrustat med 14 fullstora boxar och tre uteboxar. Här finns gott om plats för dina älskade hästar att trivas och må bra. Dessutom finns det tolv hagar i olika storlekar. Denna hästgård är verkligen en dröm för den som älskar naturen och hästar. Missa inte chansen att förverkliga din dröm och bli ägare till denna fantastiska hästgård. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

Hovsjö 85, Vasa, Södertälje kommun

Hovsjö 85

Tomt
Vasa, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
2 825 m² tomt

Unik möjlighet att köpa en naturskön tomt med sjöutsikt, rätt till brygga och båtuppläggningsplats för mindre båt strax utanför Vasa handelsplats. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket möjliggör en större valfrihet vid planering. Välj ett färdigt koncept av husleverantör alternativt en storslagen arkitektritad bostad/fritidshus enligt överenskommelse med kommunens bygglovsavdelning. Rätt till att bygga, underhålla och förnya en mindre brygga inom området "z". Se bild "Hovsjö 85". Rätt att använda området "y" som uppläggningsplats för en mindre båt. Se bild "Hovsjö 85".

Sågvägen 11, Enhörna, Södertälje kommun

Sågvägen 11

Tomt
Enhörna, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
1 245 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att köpa en naturskön hörntomt i Enhörna med närhet till allt. När ni byggt ert hus kan ni se fram emot 15 år utan fastighetsavgift. Lugnt och ostört läge med generös byggrätt om 150kvm byggnadsarea för bostadshuset samt ytterligare 40kvm för en komplementsbyggnad. Anslutningspunkt för kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Här finns även anslutningsmöjlighet för el och fiber.

 • Plus

Visar alla 14