Mäklare Peter Moré

Peter Moré

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snorpvägen 16, Snorp, Södertälje kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30

Snorpvägen 16

Villa
Snorp, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
153 m²
4 rum
10 413 m² tomt

I mysiga omgivningar med ett lantligt läge ges nu möjligheten att förvärva en stor fastighet som passar optimalt för dig som vill ha ett fritt läge men ändå nära till Järna, Saltå Kvarn, Kallfors Golfklubb och Mölnbo. Här på Snorpvägen 16 möts vi av ett välskött och trivsamt boningshus med plats för hela familjen tillsammans med släkt & vänner. Trädgården är stor och avstyckningsbar med ett härligt solläge. Det inglasade uterummet är en fröjd att tillbringa kvalitetstid i. På den stenlagda uppfarten har alla vänners och släktingars bilar och husbilar gott om plats. Bergvärmen ger låga driftskostnader och det soliga läget är perfekt för en framtida solpanelsanläggning.

  • Plus
Flisvägen 25, Igelsta, Södertälje kommun

Flisvägen 25

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 690 000 kr
137 m²
5 rum
279 m² tomt

Här bor du med gavelläge och utsikt över Mälarens inlopp från första parkett. Härligt promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme. De interiöra bilderna är från Ångbåtsvägen 27.

  • Energieffektiv
Flisvägen 23, Igelsta, Södertälje kommun

Flisvägen 23

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 650 000 kr
137 m²
5 rum
164 m² tomt

Här bor du ett stenkast från Mälarens inlopp. Härligt promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme. De interiöra bilderna är från Ångbåtsvägen 27.

  • Energieffektiv
Ytterbyslingan 4, Lerhaga, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår

Ytterbyslingan 4

Villa
Lerhaga, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
78 + 66 m²
6 rum
1 730 m² tomt

Längst in på återvändsgatan hittar ni den härliga lantliga känslan och har även närhet till alla bekvämligheter. Här har ni bara 10 minuters bilfärd till centrala Södertälje och allt dess utbud. I bostaden finns fyra sovrum i bra storlek, badrum, mysigt kök samt vardagsrum med braskamin. Utvändigt finns en stor altan med utsikt över omgivningarna, insynsskyddad plats med vedeldad badtunna och bastu på baksidan. Det inglasade uterummet har nyttjats flitigt från tidig vår till sena hösten. För dig som vill sitta ute är det bara att öppna upp dörrarna och ta med fikat eller måltiden ut och njuta av lugnet. Tomten är plan och barnvänlig.

Apelstigen 3, Viksberg, Södertälje kommun

Apelstigen 3

Villa
Viksberg, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
49 m²
3 rum
588 m² tomt

Ute på Holmen i alltid så omtyckta Viksberg väntar ett trivsamt hus med stora möjligheter. Bygg ut, bygg nytt eller behåll som det är. Här bor ni med högt och fritt läge med slående utsikt över Mälaren. Apelstigen bjuder på en lugn och ostörd omgivning. I närheten finns det gott om naturområden, grönska och skog med mysiga promenadstigar och perfekta stråk för svamp- och bärplockning. Inom promenadavstånd nås flera badstränder, båtbrygga och busshållplats. En kort biltur bort når man flera golfbanor, ridklubb, nödvändig närservice och pendeltåg. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Lindängen 5, Viksberg, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår
Lindängen 5, Viksberg, Södertälje kommun, bild 2
Lindängen 5, Viksberg, Södertälje kommun, bild 3

Lindängen 5

Villa
Viksberg, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
240 + 14 m²
7 rum
2 662 m² tomt

För er som ställer höga krav på läge och kvalitet är detta hem för er - en arkitektritad villa med hög finess, stor härlig takterrass och genomgående smakfulla färg- och materialval. Detta hem är något utöver det vanliga där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa ett modernt, funktionellt och stilrent hem. Här presenteras många praktiska och påkostade detaljer där man varken låtit tumma på form, estetik eller standard och som gör vardagen smidig och bekväm med en stor dos av vardagslyx - allt för att skapa en bostad för att passa den moderna familjen. Interiört väntar en total boarea om 240 kvm fördelat på 7 rum, varav 4 sovrum. På entréplan presenteras de sociala delarna med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett lyxigt sovrum. På entréplan hittar vi även en separat klädvårdavdelning. En trappa upp möts vi av maffiga fönster och fint ljusinsläpp - här hittar vi totalt tre mysiga sovrum, allrum och ett stort modernt badrum samt en härlig relax med bastu. Från relaxen når man takterrassen som har en magnifik utsikt över Mälaren. Det är genomgående luftigt känsla med stor rymd på båda plan med stora skjutdörrspartier i glas ut mot tomten som ibland gör det svårt att avgöra om man är utomhus eller inomhus. Utöver det presenteras genomgående sobra färgval på väggar och ett smakfullt parkettgolv. I vardagsrummet finns en mysig braskamin som man kan njuta av samtidigt som man blickar ut över Mälaren. Planlösningen är social med stora öppna ytor. För dig som ställer höga krav är detta hem något för dig och här det bara att flytta in för att börja leva och bo. Huset smälter vackert in i den natursköna omgivningen med Mälarens vatten och grönska som skapar mysig och tilltalande inramning. Exteriört finns flera uteplatser varav en stor takterrass med plats för loungegrupp med en fantastisk vy över Mälaren. Tomten är plan och här finns en pool, underbart pooldäck och en poolstuga. Bilarna parkerar ni i dubbelcarporten och på uppfarten finns gott om plats för gästernas bilar. Lindängen 5 bjuder på en lugn och ostörd omgivning, bostaden ligger inbäddad bland grönska och skog med mysiga promenadstigar och perfekta stråk för svamp- och bärplockning. Ett stenkast från huset nås bryggan i Mälaren och i närområdet finns flera badstränder, busshållplats och skola/förskola. En kort biltur bort når man två golfbanor, nödvändig närservice och pendeltåg. Välkommen på visning!

  • Premium
Timmervägen 18, Igelsta, Södertälje kommun

Timmervägen 18

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
128 m²
5 rum
222 m² tomt

Här bor ni ett stenkast från Mälarens inlopp med promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme. Bilderna är från Flisvägen 22 som har samma planlösning.

  • Energieffektiv
Flisvägen 13, Igelsta, Södertälje kommun

Flisvägen 13

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 395 000 kr
137 m²
5 rum
207 m² tomt

Här bor du vid Mälarens inlopp med promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme. Bilderna är från Ångbåtsvägen 27 som har samma planlösning.

  • Energieffektiv
Flisvägen 22, Igelsta, Södertälje kommun

Flisvägen 22

Radhus
Igelsta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
128 m²
5 rum
228 m² tomt

Här bor du vid Mälarens inlopp med promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på ca 35 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden. Genomtänkt planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp och sociala ytor på entréplanet. Hela entréplanet har golvvärme. Bostadens sovrum är samlade på övre plan där allrummet på ett enkelt sätt kan omvandlas till ännu ett sovrum vid behov. Båda plan har ett helkaklat badrum med golvvärme.

  • Energieffektiv
Parkgatan 20, Mariekäll, Södertälje kommun

Parkgatan 20

Tomt
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
1 509 m² tomt

Här erbjuds en tomt med ett unikt läge i centrala Södertälje . Lugnt och ostört läge med generös byggrätt om 150kvm byggnadsarea för bostadshuset samt ytterligare 40kvm för en komplementsbyggnad. När ni byggt ert hus kan ni se fram emot 15 år utan fastighetsavgift.

Långdalsvägen 1, Turinge, Nykvarns kommun

Långdalsvägen 1

Gård/Skog
Turinge, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
15 000 000 kr
160 + 90 m²
6 rum
6,5 ha tomt

Drömställe för hästälskaren! Boka tid för visning med Peter Moré. Välkommen till denna fantastiska hästgård i natursköna Nykvarn! Här erbjuds en unik möjlighet att äga en hästgård med massor av potential. Med ridhus, stall, hagar och naturnära läge nära kommunikationer har ni ett brett utbud av träningsmöjligheter för hoppning och dressyr samt alla faciliteter vad gäller hästhållning, Med ett positivt planbesked för framtida avstyckning kan du skapa din drömfastighet precis som du vill ha den. Planbesked för Långdal 1:12 m.fl. Diarienummer: KS/2023:334 Beslut Kommunstyrelsen beslutar följande: - Kommunstyrelsen beslutar att ge positivt planbesked för Långdal 1:12 m.fl. och ger förvaltningen i uppdrag att påbörja en detaljplan enligt plan och bygglagen 2010:900 för småhus. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Vid entrén möts du av en charmig kakelugn som sprider en varm och inbjudande atmosfär. Köket har en vedspis som ger dig möjlighet att laga mat på gammaldags vis. Utanför väntar en underbar trädgård med en pool som värms upp av solpaneler. Här kan du njuta av sommaren och svalka dig i det kristallklara vattnet. För hästentusiasten finns ett rymligt ridhus med en imponerande ridbar yta på 22x60 meter. Det finns även läktarplatser för åskådare som vill följa med på ridlektionerna. Stallet är välutrustat med 14 fullstora boxar och tre uteboxar. Här finns gott om plats för dina älskade hästar att trivas och må bra. Dessutom finns det tolv hagar i olika storlekar. Denna hästgård är verkligen en dröm för den som älskar naturen och hästar. Missa inte chansen att förverkliga din dröm och bli ägare till denna fantastiska hästgård. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

Hovsjö 85, Vasa, Södertälje kommun

Hovsjö 85

Tomt
Vasa, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
2 825 m² tomt

Unik möjlighet att köpa en naturskön tomt med sjöutsikt, rätt till brygga och båtuppläggningsplats för mindre båt strax utanför Vasa handelsplats. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket möjliggör en större valfrihet vid planering. Välj ett färdigt koncept av husleverantör alternativt en storslagen arkitektritad bostad/fritidshus enligt överenskommelse med kommunens bygglovsavdelning. Rätt till att bygga, underhålla och förnya en mindre brygga inom området "z". Se bild "Hovsjö 85". Rätt att använda området "y" som uppläggningsplats för en mindre båt. Se bild "Hovsjö 85".

Sjöbacka gård 1, Kämsta, Nykvarns kommun

Sjöbacka gård 1

Villa
Kämsta, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 995 000 kr
123 + 82 m²
6 rum
4,3 ha tomt

Jag har den stora äran att få presentera Sjöbacka Gård 1 - en fantastisk fastighet på drygt 4,2 hektar. Mellan Södertälje och Nykvarn hittar vi denna oas, lummigt inbäddad i grönska och med ett helt ostört läge. Här kan man njuta av livets goda tack vare en helt egen park, en stor damm med karpar och många uteplatser. I slutet av en slingrande allé möts vi av Sjöbacka Gård 1 som välkomnar dig till en magisk plats. Interiört finns det gott om plats för storslagna middagar tillsammans med släkt och vänner och stora sociala ytor. Boningshuset är fördelat på 123+82 kvm, där vi hittar de sociala delarna så som kök, matsal och vardagsrum på entréplan. Här på entréplan finns även ett mindre sovrum, gäst-WC samt en praktisk groventré som kan göras om till ett extra sovrum vid behov. Både från matsal och vardagsrum nås verandan med gott om plats för sittplatser och med en fin vy över tomten och vattnet. En trappa upp hittar vi bostadens lite mer privata delar - tre sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum. Samtliga sovrum är trivsamma, i bra storlekar och från master bedroom har man även tillgång till en balkong med mysig morgonsol. I källarplanet finns det gott om förvaringsutrymmen i olika rum, klädvårdsavdelning med duschmöjlighet och man har även direktaccess till garaget från källarplan vilket är mycket uppskattat och smidigt. Exteriört finns här oändliga möjligheter! Med drygt 4,2 ha mark kommer inspirationen sällan att tryta och och här finns både trädgårdstomt och naturtomt att utforska och upptäcka. Vi hittar stora gräsytor med plats för lek och spring året runt, stora ekar, fina rabatter, goda odlingsmöjligheter i bl.a växthus och en anlagd damm med karpar som simmar fritt. Här finns även en stor lada som tidigare använts för djurhållning. Nuvarande "park" var då hagar där kor, får, höns, grisar, gäss och kaniner samsades. Vi möts av flera uteplatser och bryggor runt om tomten. Bilarna parkeras i garaget eller på uppfarten som rymmer många bilar. Gästerna kan få sova över i två gäststugor med sjöutsikt. Vill man bo lantligt samtidigt som man har nära till citypuls och service är detta ett perfekt läge! Här bor man med direkt närhet till naturen. Centrala Södertälje nås på 10 minuter, Nykvarn med snabbtåg till Stockholm likaså och med bil ligger Stockholm city endast 30 minuters bilfärd bort - perfekt för den som pendlar. För den sportintresserade ligger både Vidbynäs golfbana och Wasa golfbana nära, likaså andra sportanläggningar så som padel-, ishockey- och fotbollsarenor. Nykvarn är ett expanderande kommun och har många fina badplatser och flertalet populära skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Sågvägen 11, Enhörna, Södertälje kommun

Sågvägen 11

Tomt
Enhörna, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
1 245 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att köpa en naturskön hörntomt i Enhörna med närhet till allt. När ni byggt ert hus kan ni se fram emot 15 år utan fastighetsavgift. Lugnt och ostört läge med generös byggrätt om 150kvm byggnadsarea för bostadshuset samt ytterligare 40kvm för en komplementsbyggnad. Anslutningspunkt för kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Här finns även anslutningsmöjlighet för el och fiber.

  • Plus

Visar alla 14