Mäklare Amanda Björk

Amanda Björk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Banmästaregatan 12, null, Tomelilla kommun

Banmästaregatan 12

Villa
Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
140 + 70 m²
6 rum
672 m² tomt

Målarmästarvillan, praktfull och så oerhört vacker. Här väntar en på alla vis solid bostad fylld med förtjusande original attribut på nya ägare. En raritet att förvalta med omsorg! Entréplan möter upp med högt i tak, fantastisk estetik och spegeldörrar, -svårslaget! Intrycksfylld hall med vägg- & takmålningar i brända pasteller, spatiös trappa och välvda platsbyggda garderober från Marbodal anno 1930-tal. Här råder det ingen tvekan om gedigen hantverkskonst och sann snickarglädje, något som genomsyrar varje rum i detalj. Två imponerande salonger i fil med vackert genomgående ljusflöde från burspråk och spröjsade fönster. Golvet pryds av parkett och taket smyckas av nätt stuckatur och detaljrika takrosetter. Köket går i provinsiell stil och är på alla vis både funktionellt & väl tilltaget. Inte heller ovanvåningen gör någon besviken. Här väntar fyra väl tilltagna rum och ett tidlöst helkaklat badrum. På källarplan finns tvättstuga och mycket gott om förvaringsutrymme. Fastigheten förgylls av en alldeles lagom stor trädgård, -uppväxt och insynsskyddad trots sitt centrala läge. Sommartid är det här en riktig oas att längta hem till. Dithörande blomsterrundel, ljuvliga syrener, soligt trädäck och ett generöst friliggande uterum att njuta av. Utav läget lämnas inget ytterligare att önska. Här bor man med närhet till allt vad Centrum har att erbjuda: mataffärer, tågstation, apotek, Torget, skola & förskola, systembolag, restaurang och café. Pendlingsmöjligheterna mot Ystad, Malmö, Simrishamn och Lund är mycket goda och stationen nås på en kort promenad. Till fastigheten hör dessutom ett rejält tvåbilsgarage med vackra originalportar och väl tilltagen takhöjd. Varmt välkommen med ditt intresse!

Smalgatan 3, Tomelilla, Tomelilla kommun

Smalgatan 3

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
150 + 125 m²
7 rum
801 m² tomt

Välkommen till Smalgatan 3A & 3B! Här ges fina möjligheter till uthyrning eller generationsboende på ypperligt läge mitt i Centrala Tomelilla. Båda bostäderna är bekvämt belägna i markplan. Lägenhet 3A inrymmer ett gediget kök, två sovrum, nyrenoverat badrum och vardagsrum med genomgående ljusinsläpp. Lägenhet 3B inrymmer nyrenoverat kök, helkaklat badrum, tre sovrum och väl tilltaget vardagsrum. På källarplan finns praktisk tvättstuga och gott om förrådsutrymme. Lummig innergård med fruktträd och stensatta uteplatser. I närområdet finns mycket goda parkeringsmöjligheter. Som boende i Centrum är det bara några minuter till Tomelillas serviceutbud: mataffärer, tågstation, torget, apotek, skola & förskola, systembolag, restaurang och café.

  • Plus
Björkebogatan 8A, Tomelilla, Tomelilla kommun

Björkebogatan 8A

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
525 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
5 127 kr/mån
8 898 kr/m²

Välkommen en trappa upp i huset! Här möts vi av en välplanerad tvårummare belägen på Tomelillas populäraste lägenhetsområden. Entré med mycket goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Väl tilltaget funktionellt kök med fina arbetsytor, dessutom med plats för matbord. Extra plus för utgång till den inglasade balkongen med utsikt över föreningens härliga innergård. Vardagsrum med vackert parkettgolv och läcker originaldörr bevarad. Rymligt sovrum och helkakalt badrum med tvättmaskin, -ett bekvämt komplement till den gemensamma tvättstugan på källarplan. På Björkebo bor man med närhet till Centrum med tågstation, café, butiker och restauranger. Tomelilla & närområdet erbjuder all form av service, -skolor, förskolor, goda kommunikationer, vacker natur och så mycket mer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Höjerensvägen 1G, null, Tomelilla kommun
  • Lör 4 maj

Höjerensvägen 1G

Lägenhet
Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
520 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/1
7 510 kr/mån
8 814 kr/m²

Härlig lägenhet i Brösarp letar nu efter nya boende. Byggt 2017 med hög standard. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Fina ekparkettgolv i alla utrymmen. Altandörr ut mot uteplats. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Samt ett sovrum med gott om plats. I hyran ingår vatten och sopor. Tillkommer gör värme, el, fiber och hemförsäkring. Avgift 7510kr. Välkommen!

  • Plus
Björkebogatan 10N, Tomelilla, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Björkebogatan 10N

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
875 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 147 kr/mån
8 373 kr/m²

Välkommen till ett av Tomelillas mest uppskattade område -härliga Björkebo! Här väntar en oerhört väldisponerad och trevlig fyrarummare på nya ägare. Totalrenoverat kök från 2021 med fin matplats intill fönstren. Tre rymliga sovrum där ett inretts till walk-in-closet, vardagslyx! Vidare inrymmer lägenheten två badrum, varav ett med tvättmaskin & torktumlare som bekvämt komplement till den gemensamma tvättstugan på gården. Genomgående enhetligt golv och riktigt gott om förvaring. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till en av bostadens två balkonger -båda med gott om plats för utemöblemang och krukväxter. Extra plus för varmhyran där även hushållselen ingår i månadsavgiften. Här lämnas inget ytterligare att önska! På Börkebogatan bor man med närhet till Centrum med tågstation, café, butiker och restauranger. Tomelilla & närområdet erbjuder all form av service, -skolor, förskolor, goda kommunikationer, vacker natur och så mycket mer.

Storgatan 38, null, Simrishamns kommun

Storgatan 38

Villa
Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
168 + 78 m²
10 rum
1 007 m² tomt

På attraktivt kommersiellt läge i Östra Tommarp saluförs nu denna spännande fastighet fylld med potential och möjligheter. Härligt boningshus från 1950 i 1,5 plan med källare. Vidbyggd affärsbyggnad med garagedel, rejäl källare och fina verksamhetsmöjligheter. Oavsett om du drömmer om verksamhet på Österlen eller är i behov av lyxigt mycket utrymme finns möjligheten här. Butik? Galleri? Generationsboende? Fastigheten är i behov av renovering. Nuvarande ägare har påbörjat renovering med bla utrivning av byggnadsmaterial, målning och elinstallationer. Populära Tommarp är beläget en mil utanför centralorten Simrishamn där du finner all tänkbar service i form av skolor & förskolor, handelsbutiker, mataffärer och restauranger. I Tommarp finns nyöppnade matbutiken "Automaten" samt JHL, som är en mycket välsorterad byggmarknad med trädgårdsavdelning och café. Dessutom finns förskola och ett aktivt byalag som då och då anordnar träffar på Bygdegården. Skåneexpressen Nr 5 till Lund och Simrishamn passerar och har hållplats precis vid Väg 11 utanför byn. Detsamma gäller regionbusslinje 570 mot Ystad och Simrishamn. Närmsta tågstation ligger ca två kilometer bort i grannbyn Gärsnäs. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Stallgatan 13, null, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Stallgatan 13

Villa
Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
118 m²
4 rum
665 m² tomt

Välkommen till Stallgatan 13! Här bor man lugnt och bekvämt på Sölvegården precis i utkanten av Tomelilla. Bostaden är belägen längst ner på gatan på hörntomt ut mot Skogsbacken, bättre läge än så får man inte! Området är skyddat från biltrafik och här passerar man till fots, eller möjligen på cykel. Kvarteret är familjevänligt med kort promenad till lekplats, mysiga Skogsbacken, laxtrappan och Centrum. Bostäderna i grannskapet är välskötta och lämpar sig väl för paret såväl som familjen. Entréplan inrymmer härligt vardagsrum med parkettgolv i original, nyrenoverat kök med luckor från Härjedalskök, rymlig hall, praktisk tvättstuga och gästtoalett. En trappa upp finns litet allrum, tre sovrum och badrum. Alldeles lagom stor trädgård med insynsskyddade häck, soligt trädäck, rosor och odlingslådor. På framsidan finns funktionellt trädgårdsförråd och stensatt uteplats. Lättskött & komfortabelt är de genomgående ledorden! Parhusen är friköpta och till varje fastighet hör ett garage med elektrisk port.

  • Plus
Skolgatan 4B, Hammenhög, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Skolgatan 4B

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 175 000 kr
94 + 4 m²
5 rum
358 m² tomt

Precis invid den gamla Brandstationen ligger den här vackra tegelvillan. Läget är unikt, lugnt beläget mellan villorna och utan någon förbipasserande trafik. Här bor man i angenäm bymiljö med närhet till allt man kan tänkas behöva. Hammenhög har ett gediget serviceutbud med bland annat matbutik, förskola, buss och smart-bensinstation. Här finns dessutom ett utomhusbad, padelbana och en aktiv idrottsförening. Cirka 6 km bort finns tågstation i Smedstorp och Gärsnäs. Med pågatågen är storstäderna Malmö, Lund och Köpenhamn nära. Bussen passerar ofta och tar dig enkelt vidare mot Ystad 2,5 mil och Simrishamn 1,5 mil. Villans exteriör andas tidstypisk tjugotalsklassicism genom symmetri och elegans i all sin enkelhet. Trädgårdstomten utgörs av en vindstilla "innergård" som är precis lagom stor och lättskött. Här finns alla möjligheter att anlägga en riktigt trevlig uteplats på lugnt och insynsskyddat läge. Vi stiger in. Interiören är genomgående ljus och välplanerad. Entréplan utgörs av två väl tilltagna sovrum, ett vardagsrum med öppen planlösning mot det gedigna köket, helkakalt badrum samt entré och grovingång. Trappan med läckert smidesräcke leder oss upp till ovanvåningen. Här finns två sovrum, allrum/hall, gott om förvaringsutrymme samt plats för till ytterligare en toalett eller badrum. En riktigt härlig bostad som passar utmärkt som familjevilla likväl som semesterbostad med närhet till allt vad trakten har att erbjuda. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Björkebogatan 8A, null, Tomelilla kommun

Björkebogatan 8A

Lägenhet
Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 910 kr/mån
12 745 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNINGSBOKNING Välkommen till populära Björkebogatan! Här ges nu chans att förvärva ett smidigt och problemfritt boende om 51 kvm med två rum och kök på andra våningen. Lägenheten är genomgående modern och välplanerad. Alldeles nyrenoverat kök med matplats. Väl tilltaget vardagsrum med fransk balkong. Här finns plats för både soffgrupp och matrumsmöblemang! Sovrum med förvaring i platsbyggd garderob. Helkaklat och tidlöst badrum med dusch. På källarplan finns fräsch tvättstuga och förråd, ett mindre & ett större. En kort promenad bort finns allt man kan önska av Tomelillas serviceutbud. Utmärkt pendlingsavstånd till Malmö, Ystad och Simrishamn. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Visar alla 9