Mäklare Mikaela Romner

Mikaela Romner

Om mig

Mikaela beskrivs som en driven och målinriktad person som arbetar efter att uppfylla kundens önskemål och förväntningar på bästa sätt. Hennes fokus är att erbjuda en tjänst av kvalité med stöd och hjälp för både säljare och köpare under hela processen. För Mikaela ligger tydlig och rak kommunikation i centrum vilket hon åstadkommer med tillgänglighet och lyhördhet i varje steg. Ett personligt bemötande och en stor grad av engagemang är av största vikt för henne.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Käglinge kvarnväg 5D, Käglinge, Malmö kommun

Käglinge kvarnväg 5D

Lägenhet
Käglinge, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/1
4 499 kr/mån
36 154 kr/m²

Varmt välkommen till Käglinge kvarnväg 5D, en nybyggd marklägenhet från år 2020/2021 som erbjuder en unik kombination av modern lyx och industriell elegans! Interiören är noggrant designad med en palett av neutrala färger och materialval så som betong, stål och tegel som betonar den industriella känslan. Vi möts av imponerande fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak och som inte bara släpper in maximalt med naturligt ljus utan också ger en känsla av rymd och öppenhet. Den välplanerade layouten bjuder oss på en social miljö med öppna stora ytor. Vidare når vi två välplanerade sovrum och ett lyxigt badrum med industriell charm. Från bostaden når vi direkt ut till en gemensam stenlagd uteplats som erbjuder många soltimmar i härligt söderläge. Här bor vi i ett lugnt och familjärt närområde med gott om grönska. Förbindelser med både buss och tåg gör det enkelt att ta sig till Malmö centrum. I området finns även närservice såsom apotek, restauranger, affärer, vårdcentral och bibliotek. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Kronetorpsgatan 52B, Segevång, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Kronetorpsgatan 52B, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Kronetorpsgatan 52B, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Kronetorpsgatan 52B

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 8/9
4 851 kr/mån
18 559 kr/m²

Varmt välkommen till en genomgående tvårummare på åttonde våning med vidsträckt utsikt över Malmö stad! Detta hem erbjuder en funktionell planlösning med öppna sociala ytor och stor inglasad balkong i härligt sydväst-läge. Badrummet kommer totalrenoveras i samband med föreningens stambyte. Här bor vi i en stabil förening med grönskande innergård. Segevång är ett välskött och trevligt område med fina gårdar. Centralt område med goda kommunikationsmöjligheter till Lund och runt Malmö. Bekväm närhet till allt vardagen kräver så som matbutiker, shopping och nöjen samtidigt som citykärnan nås enkelt med en kort cykeltur, buss eller bil. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eriksfältsgatan 83C, Eriksfält, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 15:30
Eriksfältsgatan 83C, Eriksfält, Malmö kommun, bild 2
Eriksfältsgatan 83C, Eriksfält, Malmö kommun, bild 3

Eriksfältsgatan 83C

Lägenhet
Eriksfält, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 4/4
3 503 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkommen till Eriksfältsgatan 83c- en väldisponerad trerummare med ljus och stilren interiör. Hemmet erbjuder en gårdsvänd inglasad balkong i härligt söderläge. Hemmet erbjuder även ett stilrent och välutrustat kök, två välplanerade sovrum med tilltagna förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum samt kaklat badrum. Boendes här erbjuds bra bussförbindelser som tar oss smidigt in till centrum samtidigt som vi har snabb access till ringvägarna som gör läget idealiskt för pendlaren. Vid närliggande Nydalatorget finns gym, närbutiker och service. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Helenetorpsgatan 22, Gullvik, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Helenetorpsgatan 22

Radhus
Gullvik, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1
5 751 kr/mån
25 753 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade bostadsrättsradhus i trevliga och omtyckta Gullvik. Här erbjuds en familjevänlig planlösning med avskilda sovrum på ovanvåningen och mer sociala ytor på nedanvåningen. Vardagsrummet, matplatsen och köket ligger i anslutning till varandra vilket ger sociala och mingelvänliga ytor. Vi erbjuds två renoverade badrum i stilrent utförande och fräscha ytskikt alltigenom samt optimal förvaring med rymlig klädkammare, förvaring under trappan, vindsförråd samt förråd på framsidan. Trädgård i olika väderstreck finns att tillgå för maximala solchanser och här avnjuts en lummig och ombonad utemiljö med fruktträd och bärbuskar. Lägg därtill värmepump med AC funktion som håller nere driftkostnaderna och en härlig huskänsla men med de bekvämligheter som det innebär att tillhöra en bostadsrättsförening. Området är otroligt barnvänligt där ingen onödig genomfartstrafik finns och vi har nära till garaget som ingår i avgiften. Vi har även nära till såväl förskolor, skolor, Nydala Torg som till city. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Keramikvägen 40, Oxie, Malmö kommun

Keramikvägen 40

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
124 m²
5 rum
vån 1
7 697 kr/mån
19 315 kr/m²

I trivsamma Oxie välkomnar detta välplanerade bostadsrättsradhus på hörntomt som bjuder oss på en lyxig villa-känsla med såväl uteplats som inglasat uterum i härlig kvällssol! Interiört möts vi av ett modernt kök, stort och öppet vardagsrum och rymligt badrum med bekväma tvättmöjligheter. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum och nyrenoverat stilrent badrum. Bostaden är belägen i ett bilfritt och familjevänligt område nära skola, förskola och park. För pendlare är läget optimalt med endast ca 100 meter till busshållplats och en behaglig 7 minuters promenad till tågstationen. Här bor vi i en trivsam föreningen där garageplats ingår i avgiften och både lokal samt bastu går att hyra.

  • Uteplats
Kollegiegatan 1D, Nydala, Malmö kommun

Kollegiegatan 1D

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 4/4
3 503 kr/mån
16 103 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas vi av denna stilrena bostad med optimal planlösning. Här njuter vi av stora fönsterpartier och fantastiskt ljusinsläpp som vackert letar sig igenom hela hemmet. Lägenheten erbjuder kök med goda arbetsytor och tilltagen matplats. Via det sociala och generösa vardagsrummet når vi den mysiga inglasade balkongen belägen i härligt sydväst-läge. Lägg därtill två gårdsvända sovrum och helkaklat badrum. Vid närliggande Nydalatorget finns gym, närbutiker och service. Bra bussförbindelser tar oss smidigt in till centrum samtidigt som vi har snabb access till ringvägarna som gör läget idealiskt för pendlaren. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Svedalavägen 83, Toarp, Malmö kommun

Svedalavägen 83

Villa
Toarp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 550 000 kr
190 + 80 m²
4 rum
1 668 m² tomt

*Kontakta mäklaren för bokning av visning* Varmt välkommen till Svedalavägen 83, ett arkitektritat 1,5-plans hus med exklusiva detaljer! Fastigheten imponerar med sitt privilegierade läge i natursköna Toarp med utsikt över vacker åkermark. Den friköpta tomten på 1668 kvadratmeter bjuder på en blomstrande framsida i nordväst-läge och en trädgård med härligt solläge i syd-öst. Den insynskyddande trädgården erbjuder pool och trädäck för soliga dagar. Med enkel tillgång till motorvägen är det smidigt att ta sig till Malmös centrala delar eller andra närliggande områden. Huset genomgick en omfattande ombyggnation och totalrenovering under år 2017. Bland annat byggdes hela köksdelen ut med en ny konstruktion, takhöjden ökades och trapphuset gjordes om. Taket byttes ut, fönsterbyte gjordes och garage-byggnaden uppfördes. Fina detaljer såsom vackra bjälkar, eleganta fönster, mysig kamin och modernt trapphus skapar en lyxig atmosfär. Ett välplanerat hem med tre sovrum, två badrumsmiljöer och en gäst-wc. Missa inte möjligheten att förvalta denna unika fastighet med magiskt läge!

Keramikvägen 2F, Oxie, Malmö kommun

Keramikvägen 2F

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/2
6 448 kr/mån
18 131 kr/m²

Varmt välkommen till detta välplanerade 4-rumshem med en omfångsrik uteplats i härligt sydöst-läge! Familjevänlig bostad med tre välplanerade sovrum och två badrumsmiljöer. Det ena badrummet är inte utrustat och är i behov av renovering. Modernt kök med vit köksinredning som ger en stilren kontrast till den svarta bänkskivan. Stort vardagsrum med öppen planlösning som ger utrymme för stor soffgrupp och matsalsbord. Ett rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier ger rummen en öppen och luftig känsla. Här pryds golven av genomgående ljus parkett som ger en enhetlig och stilfull atmosfär. Bostaden är belägen precis intill Oxie Centrum med gott om närservice som apotek, restauranger, affärer, vårdcentral och bibliotek. Gångavstånd på 6 minuter till Oxie tågstation som ger oss otroliga pendlingsmöjligheter. För barnfamiljer finns det flera skolor och förskolor i närheten.

  • Uteplats

Visar alla 8