Mäklare Anton Olsson

Anton Olsson

Om mig

Som person är jag är driven, målinriktad och hittar alltid rätt väg för att nå mina målsättningar. I mitt yrke som fastighetsmäklare är tillgänglighet och flexibilitet två av mina grundpelare jag har för att möta dina önskemål som säljare. Jag är född och uppvuxen i underbara Sölvesborg och känner mig hemma runt omkring i kommunen med omnejd. Mitt fokus på att överträffa både mina och mina kunders högt ställda förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hantverkaregatan 71, Centrum, Karlshamns kommun
  • Tis 30 jul kl 15:00

Hantverkaregatan 71

Villa
Centrum, Karlshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
150 + 13 m²
6 rum
328 m² tomt

Varmt välkomna till Hantverkaregatan 71 i centrala Karlshamn. Här har vi ett charmigt gatuhus med anor från 1800-talet. Denna fastighet genomsyras av historiens vingslag, från de fantastiska kakelugnarna till bjälkarna i taket. Detta charmiga hus erbjuder bra sociala ytor med plats för festligheter. Här finns tre bra sovrum, varav ett har en fantastisk balkong som blickar ut över innergården. Vidare finns en unik innergård med fint solläge i väst. Här finns även en praktisk carport med öppningsbar port och direkt ingång till bostaden. Innergården är en liten oas i staden Karlshamn som väntar på att bli omhändertagen. Här finns äpple, päron och björnbär som väntar på att bli plockade. Själva området har närhet till allt Karlshamn har att erbjuda - stadsliv med flera restauranger och caféer, närhet till tågstationen och den fantastiska skärgården. Hantverkaregatan 71 är en pärla i centrala Karlshamn som väntar på dig. Här vill man bo. Fastigheten är besiktigad protokollet finns på hemsidan. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Olsson på telefonnummer: 070-148 19 68. Epost: [email protected] Varmt välkomna på bokad visning!

  • Plus
Pilvägen 3, Valje, Bromölla kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Pilvägen 3

Villa
Valje, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 800 000 kr
90 + 20 m²
4 rum
1 341 m² tomt

Välkommen till Pilvägen 3! Vid skogens fot hittar vi denna vackra villa från 1930-talet. Tomten är otroligt härlig med flera uteplatser runt hela fastigheten som bjuder in solen hela dagen. Trädgården är mycket välskött med många planteringar, stenläggningar och en borrad brunn. Kronan i trädgården är den antika lyktstolpen som lyser upp hela fastigheten. Bostadens entréplan erbjuder ett praktiskt kök med fina trädetaljer som leder vidare till matplatsen (vattenburen golvvärme). Det stora vardagsrummet har en vacker kakelugn och fint ljusinsläpp - här bjuder man mer än gärna in till sociala tillställningar. I praktisk anslutning till hemmets sovrum finns ett helkaklat duschrum. Det finns två entréer med goda användningsmöjligheter samt en fin gästtoalett vid vardags entrén. En trappa upp har man två rum varav det ena går att använda som kontor/sovrum och det andra ett gästrum. Källaren består av tvättstuga med pannrum. Uppvärmningen i huset sker genom bergvärme vilket är effektivt och behagligt! Området Valje är ett lugnt och skönt villaområde med naturreservat och hav som närmaste grannar vilket bjuder in till fina naturupplevelser. På Pilvägen vill man gärna spendera sin tid med korta avstånd till allt man behöver och lite till. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Olsson på telefonnummer: 070-148 19 68. Epost: [email protected] Varmt välkomna på bokad visning!

  • Plus
Riggarevägen 13, Falkvik, Sölvesborgs kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00

Riggarevägen 13

Villa
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
102 + 80 m²
7 rum
1 006 m² tomt

Varmt välkomna till Riggarevägen 13 i underbara Falkvik. Här erbjuds en mycket trevlig villa med allt man kan önska och lite till. Här finner vi en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, hela fem sovrum samt flera härliga uteplatser där man kan avnjuta solens alla timmar på bästa sätt. Ett stort trädäck samt ett uterum bjuder in till trevliga festligheter. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar under årens gång, där det falsade plåttaket är kronan på verket. Tomten är verkligen för den trädgårdsintresserade med gröna fingrar. Här finns ett stort trädgårdsland, uteplatser, stor parkering samt en redskaps-/vedbod. Området Falkvik är perfekt för barnfamiljer. Här har man närhet till grundskola och förskola, grönområden med en fantastisk bokskog samt havet med flera badplatser på behagligt gångavstånd till Tredenborg. Här kan hela familjen trivas. På Riggarevägen 13 vill man bo. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Olsson på telefonnummer: 070-148 19 68. Epost: [email protected] Varmt välkommen på bokad visning!

  • Plus
Björkemöllavägen 11, Pukavik, Sölvesborgs kommun

Björkemöllavägen 11

Fritidshus
Pukavik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
150 + 10 m²
5 rum
772 m² tomt

Björkemöllavägen 11 – en vacker villa från 1910 med havsnära läge. Här erbjuds hög standard och ett otroligt läge. Denna ljusa och väldigt trevliga villa vid Pukaviksbukten har en praktisk planlösning som bjuder in till fina familjestunder eller kalas. Tre fina sovrum, varav ett på övervåningen med en härlig havsutsikt. Köket håller hög klass med praktisk arbetsyta. Vardagsrummet har en härlig kamin samt stora altandörrar som öppnar upp till ett trädäck och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Ett charmigt trägolv och flera detaljer stärker husets karaktär, och utsikten över havet gör Björkemöllavägen 11 till en magisk plats. På övervåningen finner vi två balkonger med otrolig havsutsikt. Området präglas av den vackra naturen i Pukavik. En otrolig lövskog samt Pukaviksbukten, som är porten till Blekinges fantastiska skärgård. Björkemöllavägen är en lugn väg med närhet till både Sölvesborgs centrum och Karlshamn. Även gång- och cykelavstånd till Sweden Rock Festival i Norje. Ägarna av denna fastighet blir automatiskt medlemmar i Björkemöllavägens samfällighet, där man har tillgång till båtplats, badplats och bastu. Här på Björkemöllavägen 11 finner man ro i själen med havet och fastighetens bekvämligheter. Fastigheten är besiktigad protokollet finns på hemsidan. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Olsson på telefonnummer: 070-148 19 68. Epost: [email protected] Varmt välkomna på bokad visning!

  • Plus
Matsagårdsvägen 5, Kylinge, Sölvesborgs kommun

Matsagårdsvägen 5

Villa
Kylinge, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
105 m²
4 rum
1 429 m² tomt

Välkommen till Matsagårdsvägen 5 - ditt nya hem där bekvämlighet möter natur! Denna pärla bjuder på smakfull interiör med en öppen planlösning och bra ljusinsläpp. Med ett fräscht och praktiskt kök, stort vardagsrum samt tre sovrum, finns gott om plats för hela familjen. Från uterummet når man baksidans uteplats med stor trädgård med mycket möjligheter. Närheten till naturen och skolan gör livet här både praktiskt och njutbart. Dessutom har du perfekt pendelavstånd till Olofström, Sölvesborg och Karlshamn. Fastigheten är besiktad av OBM-gruppen. Varmt välkomna på bokad visning!

Visar alla 5