Mäklare Anton Olsson

Anton Olsson

Om mig

Som person är jag är driven, målinriktad och hittar alltid rätt väg för att nå mina målsättningar. I mitt yrke som fastighetsmäklare är tillgänglighet och flexibilitet två av mina grundpelare jag har för att möta dina önskemål som säljare. Jag är född och uppvuxen i underbara Sölvesborg och känner mig hemma runt omkring i kommunen med omnejd. Mitt fokus på att överträffa både mina och mina kunders högt ställda förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkemöllavägen 11, Pukavik, Sölvesborgs kommun
  • Lör 1 jun kl 15:00

Björkemöllavägen 11

Fritidshus
Pukavik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
150 + 10 m²
5 rum
772 m² tomt

Björkemöllavägen 11 – en vacker villa från 1910 med havsnära läge. Här erbjuds hög standard och ett otroligt läge. Denna ljusa och väldigt trevliga villa vid Pukaviksbukten har en praktisk planlösning som bjuder in till fina familjestunder eller kalas. Tre fina sovrum, varav ett på övervåningen med en härlig havsutsikt. Köket håller hög klass med praktisk arbetsyta. Vardagsrummet har en härlig kamin samt stora altandörrar som öppnar upp till ett trädäck och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Ett charmigt trägolv och flera detaljer stärker husets karaktär, och utsikten över havet gör Björkemöllavägen 11 till en magisk plats. På övervåningen finner vi två balkonger med otrolig havsutsikt. Området präglas av den vackra naturen i Pukavik. En otrolig lövskog samt Pukaviksbukten, som är porten till Blekinges fantastiska skärgård. Björkemöllavägen är en lugn väg med närhet till både Sölvesborgs centrum och Karlshamn. Även gång- och cykelavstånd till Sweden Rock Festival i Norje. Ägarna av denna fastighet blir automatiskt medlemmar i Björkemöllavägens samfällighet, där man har tillgång till båtplats, badplats och bastu. Här på Björkemöllavägen 11 finner man ro i själen med havet och fastighetens bekvämligheter. Fastigheten är besiktigad kontakta mäklare för att ta del av protokollet. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Olsson på telefonnummer: 070-148 19 68. Epost: [email protected] Varmt välkomna på bokad visning!

  • Plus
Nogersundsvägen 22, Nogersund, Sölvesborgs kommun
  • Lör 1 jun kl 12:00

Nogersundsvägen 22

Villa
Nogersund, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
108 + 48 m²
7 rum
1 692 m² tomt

Charmig villa på en stor härlig hörntomt på idylliska Nogersund, perfekt för familjen som söker både utrymme och gemenskap. Villan har en inbjudande atmosfär med entréplanets sociala ytor, perfekta för familjesammankomster och festligheter. Ovanvåningen erbjuder den mer privata avdelningen med tre sovrum och ett duschrum. Dessutom finns det en praktisk källare med generösa förvaringsutrymmen. Tomten har inte bara en uppfart med gott om plats för flera bilar utan även en lättskött trädgård. Här finns det stora möjligheter att skapa mysiga sällskapsytor eller odla för den trädgårdsintresserade. Listerlandet, med sina vackra stränder och oändliga grönområden, erbjuder en naturskön omgivning där du kan njuta av allt från härliga promenader till sköna dagar vid havet. Nogersund själv är en liten och charmig fiskeby med en genuin känsla av gemenskap och historisk karaktär, vilket gör det till en perfekt plats att slå sig till ro på. Här har du även bekvämt avstånd till livsmedelsaffärer och andra nödvändiga faciliteter för vardagen. På Nogersundsvägen 22 vill man gärna spendera sin tid! Fastighetens lösöre ingår i köpet bortsätt från personliga ting. Fastigheten är besiktigad kontakta mäklare för att ta del av protokollet. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Olsson på telefonnummer: 070-148 19 68. Epost: [email protected] Varmt välkomna på bokad visning!

  • Plus
Gamlevägen 18, Bjäraryd, Sölvesborgs kommun
  • Budgivning pågår

Gamlevägen 18

Villa
Bjäraryd, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
98 m²
4 rum
4 027 m² tomt

I vackra Bjäraryd med naturen som närmaste granne finner du Gamlevägen 18. Här välkomnas du hem till ett charmigt rött hus med vita knutar på en stor, välskött tomt. Huset erbjuder allt man behöver och lite till. Ett praktiskt kök, trevliga sällskapsytor med fokus på uterummet. På ovanvåningen finns ett allrum och ett sovrum. Utomhus väntar en välskött trädgård, garage och praktiskt förråd. Området är oerhört naturskönt med många möjligheter till naturupplevelser. Du kan utforska den mäktiga lövskogen, de vidsträckta åkerfälten och äppelodlingarna. Här finns också närheten till allt som Sölvesborg centrum och grannkommunerna Olofström och Karlshamn har att erbjuda, allt inom behagligt bilavstånd. Fastighetens lösöre ingår i köpet bortsett från personliga ting. Fastigheten är besiktigad. Kontakta mäklare för att ta del av protokollet. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Olsson på telefonnummer: 070-148 19 68. Epost: [email protected] Varmt välkomna på bokad visning!

  • Plus
Ryedalsvägen 127, Ryedal, Sölvesborgs kommun
  • Imorgon kl 16:00

Ryedalsvägen 127

Fritidshus
Ryedal, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
725 000 kr
55 m²
3 rum
1 343 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva detta magiska torp i natursköna Ryedal. Fastigheten omfamnas av en mäktig bokskog full av grönska. Denna charmiga fastighet har en liten, lättskött tomt med ett praktiskt förråd och en uteplats på baksidan. Invändigt välkomnas man av en hall som leder vidare till det inbjudande vardagsrummet med en härlig kamin, ett praktiskt och gulligt kök med en vacker vedspis och två sovrum så hela familjen får plats. Interiören utstrålar en mysig känsla som bjuder in till att skapa fina familjeupplevelser. Själva området Ryedal präglas av den otroliga lövskogen och naturen. Här finns oändliga möjligheter att finna lugnet eller upptäcka naturen. På bekvämt avstånd för alla vardagens bestyr har man bara några minuter till både Sölvesborgs mysiga handelsstad samt Listerlandet med dess kritvita sandstränder. Fastighetens lösöre ingår i köpet bortsätt från personliga ting. Fastigheten är besiktigad kontakta mäklare för att ta del av protokollet. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Olsson på telefonnummer: 070-148 19 68. Epost: [email protected] Varmt välkomna på bokad visning!

  • Plus
M/S Annis väg 2, Djupekås, Sölvesborgs kommun

M/S Annis väg 2

Tomt
Djupekås, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
700 000 kr
1 167 m² tomt

Tomten ligger med ett fantastiskt läge på charmiga Djupekås där du har gångavstånd till småbåtshamn och en badplats. Här får du bo i en pittoresk fiskeby som omges av vacker natur som bjuder in till fina naturupplevelser. Närhet till Mjällby som erbjuder flertal butiker, apotek, vårdcentral, bank och skolor bara några få minuter iväg med bil. Detaljplanen finns på plats och tillåter en byggrätt om maximalt 291 kvm, med envåningshus enligt detaljplan K6. Alla anslutningar är redan på plats i gatan, inklusive kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber i vägen. Notera att dessa kostnader inte är betalda. Välkommen att ta chansen till att skapa ditt drömboende i detta idylliska hörn av Listerlandet!

  • Plus
Matsagårdsvägen 5, Kylinge, Sölvesborgs kommun

Matsagårdsvägen 5

Villa
Kylinge, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
105 m²
4 rum
1 429 m² tomt

Välkommen till Matsagårdsvägen 5 - ditt nya hem där bekvämlighet möter natur! Denna pärla bjuder på smakfull interiör med en öppen planlösning och bra ljusinsläpp. Med ett fräscht och praktiskt kök, stort vardagsrum samt tre sovrum, finns gott om plats för hela familjen. Från uterummet når man baksidans uteplats med stor trädgård med mycket möjligheter. Närheten till naturen och skolan gör livet här både praktiskt och njutbart. Dessutom har du perfekt pendelavstånd till Olofström, Sölvesborg och Karlshamn. Fastigheten är besiktad av OBM-gruppen. Varmt välkomna på bokad visning!

Visar alla 6