Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torsgatan 7, Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun

Torsgatan 7

Lägenhet
Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/7
4 523 kr/mån
91 402 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna, tysta och praktiska 3,5:a med centralt läge! Här möts du av trivsamma sällskapsytor i en öppen planlösning. Två väl tilltagna sovrum vetter mot den lugna gården, en sovstudio ligger i anslutning till vardagsrummet och det finns gott om förvaring. Genom hallen tar du dig in i det välutrustade köket som ligger intill vardagsrummet i öppen planlösning. Trevligt ljusinsläpp präglar hela lägenheten genom flertalet fönsterpartier. Helkaklat mycket rymligt badrum med egen tvättutrustning gör vardagen enkel. Som pricken över i:et har lägenheten också en balkong med lugnt gårdsläge. Utmärkt läge endast några minuters gångavstånd till Stockholms centrala delar med stort utbud av affärer, kultur och nöjen. På nära avstånd finns Stockholms centralstation med tillgång till Arlanda Express, tåg, bussar, pendeltåg (Stockholm City) och tunnelbana (T-centralen). Välskött föreningen med god ekonomi och garage i huset. Kontakta ansvarig mäklare Julius Sonerud för mer information och visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kammakargatan 39, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
  • Idag kl 12:45

Kammakargatan 39

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
13 995 000 kr
121 + 4 m²
5 rum
vån 4/4
4 930 kr/mån
115 661 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina våning med stilfulla materialval, kakelugn och solig balkong! - 125 kvm golvyta - Fungerande kakelugn - Balkong i sydväst - Vinkällare - Takfönster - 2 badrum - 4 bra sovrum - Hiss - Låg avgift - Nästan skuldfri förening (906 kr/kvm) - Barnvagnsförråd som nås utan trappor - Bra kommunikationer Lägenheten erbjuder en bra planlösning med social och öppen yta mellan kök och vardagsrum. Luftigt och trevligt vardagsrum med fungerande kakelugn, takrosett och generös yta för större soffgrupp, mediamöbler och stort matbord. Härifrån tar ni er ut till bostadens möblerbara balkong i sydväst-läge mot föreningens innegård. Ett fantastiskt kök med köksö och allt man kan tänkas behöva i form av gott om förvaring, bra arbetsytor, fina materialval och all tänkbar maskinell utrustning. Väl tilltagna sovrum med gott om plats för dubbelsängar, skrivbordsplats samt gott om förvaringsmöjligheter. Två stilrena och helkaklade badrum som erbjuder både dusch och badkar samt golvvärme. Praktiskt hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Här bor ni med närhet till allt ni önskar och behöver. Här finns gym, matbutiker, restauranger och caféer runt knuten, helt enkelt all typ av serviceutbud man behöver. Ett stenkast bort hittas ett stort utbud av kommunikation från både Rådmansgatan, T-centralen och Odenplan med dess bussar, tunnelbana (gröna linjen) och pendeltåg. Odenplan erbjuder även bussar med direktanslutning till Arlanda. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sigtunagatan 1, Vasastan, Stockholms kommun

Sigtunagatan 1

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
64 + 10 m²
3 rum
vån 5/5
1 513 kr/mån
140 547 kr/m²

På ett av Vasastans bästa lägen vid Vasasparken ligger denna underbara vindslägenhet med terrass, generösa kvadratmeter och ljus och modern interiör! Läget är verkligen slående, med perfekt insynsskyddat, trivsamt och tyst läge högst upp i huset, med Vasaparken som granne. Rymden är en vy för sig och bara måste upplevas på plats! - Fantastisk terrass i sydvästläge - Låg avgift - Mysig kamin - Elstyrda takfönster - Mycket bra och välskött förening - Golvvärme - Attraktivt läge - Fina grönområden - Odenplan & St:Eriksplan - Utmärkta kommunikationer Välkommen till denna vindslägenhet med två etageplan med en slående utsikt, fantastisk rymd och fina detaljer. Här erbjuds en bostad utöver det vanliga. Bostaden disponerar två potentiella sovrum varav ett i etage, en hemtrevlig öppen planlösning med högt upp till taknocken och framtagna bjälkar samt en mysig kamin som skapar en rofylld känsla. Trivsamt vardagsrum med charmiga detaljer och plats för möblemang i form av soffa, soffbord och mediamöbler. Tack vare den öppen planlösningen mellan vardagsrummet och köket skapas en social och luftig atmosfär i bostadens mittpunkt. Köket har vita högblanka skåpsluckor tillsammans med bänkskiva i svart och är utrustat med induktionshäll, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikro, ugn och fläkt. Från köket når man terrassen som ligger i ett lugnt gårdsläge med utsikt över takåsarna med utgång genom helglasade skjutdörrar som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Sovrummet är generöst, med plats för dubbelsäng och förvaring i flertalet garderober. Loftet med mysig kamin, erbjuder plats för säng, soffgrupp och arbetsplats. Badrummet är helkaklat med vita väggar, grått klinkergolv och är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare, dusch, vägghängd WC, handfat med kommod och spegel ovan. Hallen är välkomnande med plats för avhängning av kläder och skor. På Sigtunagatan 1 bor man på ett av stans mest attraktiva lägen mellan Odenplan och S:t Eriksplan. Lägenheten ligger mitt bland Vasastans oändliga utbud av restauranger, caféer, delikatessaffärer och butiker. Tranan, Wasahof, Cajsa Warg, Vurma, Mellqvist, Non Solo Bar och Bakery and spice är bara några av dessa fantastiska ställena. Endast några meter bort ligger områdets gröna oas Vasaparken, här är det skönt att slå sig ned på en filt under sommaren och på vintern erbjuds här en konstisbana. Även Hagaparken och Karlbergs Slott är trevliga platser för en joggingtur eller en picknick. Kommunikationerna är goda från både S:t Eriksplans gröna linje och Odenplan med flygbussar, tunnelbanans gröna linje och pendeltåg. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Salagatan 17, Solhem, Stockholms kommun
  • Idag kl 13:30
Salagatan 17, Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Salagatan 17, Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Salagatan 17

Lägenhet
Solhem, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
79,5 m²
3 rum
6 336 kr/mån
35 849 kr/m²

I populära villakvarter ligger denna välplanerade trea med fantastisk uteplats i bästa sydväst-läge. Här är mycket ljus då det är fönster i tre väderstreck och det är generös takhöjd om ca 2,7 meter. Huset är modernt med smakfull interiör och praktiska lösningar. Här finns ett stort kök intill vardagsrummet samt två stora sovrum. Lägenheten har mycket förvaring i både garderober och klädkammare. Badrummet är stort och praktiskt med tvättmaskin och torktumlare. Här finns golvvärme för skön komfort. Från vardagsrummet vetter en ljuvlig uteplats med sol hela dagen, här kan du spendera härliga timmar i solstolen eller njuta av odlingar och lugnet. Uteplatsen vetter mot den välskötta innergården. Brf Solhem 1 är en populär förening i hjärtat av Spånga, här finns övernattningslägenhet samt parkeringsplatser. Mellan huskropparna ligger en välskött innergård som ger plats för lek och avkoppling. Föreningen är välskött med god ekonomi. Hjärtligt välkommen! Här bor du i Solhem och i lugnt trevligt område med närhet till kommunikationer och butiker. Ca 4 min promenad till Spånga centrum med blanda annat prisbelönta Spånga konditori, blomsterbutik Sörgården, torghandel, Dennis kött och nyöppnade vinbaren Kelp. Även apotek, postombud, bank, frisör, Coop, Ica samt flertalet restauranger och mycket mer. Inte långt bort ligger Solhemsskolan, Kunskapsskolan, Spånga gymnasium och flertalet förskolor. I området finns flera gym samt även parker med promenadstråk samt utegym. Från Spånga station tar pendeln dig till Odenplan på 11 minuter. Där går dessutom flertalet busslinjer mot Bromma, Vällingby och Kista.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Mörbylund 21, null, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 13:00

Mörbylund 21

Lägenhet
Danderyds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 6/10
2 994 kr/mån
57 000 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart bostad med genomgående charm, stora, härliga fönsterpartier och utmärkt förvaring. Perfekt förstabostad eller övernattningslägenhet med allt du kan önska. Bostaden bjuder på lättmöblerade ytor, ett stilsäkert och tilltänkt renoverat kök, perfekt för dig som gillar att laga mat. Balkongen sträcker sig utmed hela lägenheten som på sommaren blir som ett andra rum. Badrummet är rymligt och gjordes i samband med föreningen stambyte. Detta är verkligen bostad där du bara kan flytta in! Här bor du i en stabil och omtyckt förening med låg avgift, gemensam föreningslokal samt bastu. Dolda tillgångar finns i flera hyresrätter. Ett utmärkt läge nära grönska och strandpromenader. Ulriksdals trädgård och Edsviken är bara en promenad bort. Badplats med klippor når du på 5 minuter. Tunnelbanans röda linje och bussterminalen med bussar norrut ligger bara ett stenkast bort. Här stannar även nattbussarna från Tekniska Högskolan. Med 15 minuter dörr till dörr till KTH eller Stockholms Universitet är detta ett perfekt läge för dig som studerar. Du tar dig till innerstan på drygt 10 minuter med tunnelbanan som går var femte minut under rusningstrafik. Du promenerar enkelt till Mörby Centrum där både mataffär, restauranger och butiker finns. Vill du till Täby Centrum eller Mall of Scandinavia görs detta enkelt med buss från bussterminalen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Roslagsgatan 36A, Vasastan / Sibirien, Stockholms kommun

Roslagsgatan 36A

Lägenhet
Vasastan / Sibirien, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/5
1 784 kr/mån
95 119 kr/m²

Välkommen till Roslagsgatan 36A och en otrolig sekelskifteslägenhet. Med ett lugnt läge mot gården och med ett av Vasastans bästa lägen får du allt du behöver nära. Här bor du i en lägenhet som präglas av tidstypiska detaljer med mycket själ och hjärta. Bostaden är välplanerad med sovrum, modernt kök och ett vardagsrum med stora högresta fönster. I köket har du diskmaskin vilket gör vardagen enkel. Materialvalen är tidlösa och mycket av charmen har bevarats genom årens lopp. Detta är verkligen ett hem att trivas i. Utöver den magnifika bostaden bor du dessutom på en av Vasastans mest eftertraktade adresser nära Odenplan, i en otroligt välskött förening med direkt närhet till restauranger, caféer och grönområden. En kort promenad tar dig in till city och tillgången till kommunikation är utmärkt med bland annat tunnelbanans gröna linje, pendeltåg och flera innerstadsbussar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Julius Sonerud för mer information om bostaden samt visning!

Dannemoragatan 18, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Dannemoragatan 18, 4tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/6
2 800 kr/mån
89 196 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa i genomgående fint skick, med flertalet charmiga detaljer i form av stuckaturer, ljusa nyanser och platsbyggd förvaring! - Vackra detaljer - Låg avgift - Takterrass i brf - Hiss finns - Fantastisk innergård - Pergola & belysning - Stabil förening - Odenplan/citybanan - Brunnsviken/ Hagaparken - 2 km till bad/strand/bryggor - Bra kommunikationer - Bra matbutiker Genomgående ljusa väggar och golv genom hela bostaden, vilket skapar en trivsam atmosfär. Vardagsrummet erbjuder fint ljusinsläpp via stort fönster, stuckatur på väggarna och en platsbyggd bokhylla med plats för tv samt förvaring. Plats för möblemang i form av soffa, soffbord och större matbord, perfekt vid trevliga middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens härliga och möblerbara balkong. Kliv upp på morgon och kliv ut här och njut av solen på morgonkvisten. Köket är funktionellt med plats för matbord intill fönstret och erbjuder god förvaring bakom vita högblanka fronter samt arbetsyta på bänkskiva i grått. Sovrummet har generös förvaring i form av platsbyggda garderober som ramar in sängen , samt platsbyggd skrivbordsplats. I det helkaklade badrummet finns dusch, tvättmaskin, WC och handfat med kommod. Välkomnande hall med förvaring i flertalet platsbyggda garderober och avhängning av kläder och skor. Lägenheten har optimalt planerade ytor, ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och stilrena detaljer. Här bor du mittemellan Hagaparken och Odenplan i ett mycket restaurangtätt område, även flera populära caféer intill. Du har också nära till bra matbutiker som välsorterade ICA-Supermarket på Vanadisvägen och Hemköp vid Torsplan. Kommunikationerna är goda med 2:ans buss på Norrtullsgatan som går vidare till Odenplan och Stureplan. En kort promenad bort hittar du Odenplans tunnelbanestation och även Citybanan. Längtar du till grönområden ligger Hagaparken och Brunnsviken en kort promenad bort med promenadstråk längs med vattnet, här finner du även Stallmästargårdens utsökta kök. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lindhagensgatan 61, Kungsholmen/Thorildsplan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Lindhagensgatan 61

Lägenhet
Kungsholmen/Thorildsplan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
2 263 kr/mån
83 214 kr/m²

Högst upp i huset med genomgående fint skick med kök och badrum i genomtänkta och smakfulla materialval! - Spröjsade fönster - Genomgående trägolv - Generös takhöjd - Fint ljusflöde - Bra kommunikationer - ICA Maxi & Hemköp (Matpressen) några minuter bort - Närliggande Fridhemsplan & Västermalmsgallerian - Nära till flera badplatser och badklippor - Rålambshovsparken & Norr Mälarstrand - Hornsbergs strand i närheten - Flera gym i närområdet - Löprundan Kungsholmen Runt Välkomnande hall med ljusa väggar och klinkergolv. Hallen erbjuder förvaring i garderober och gott om plats för avhängning av kläder och skor. Vidare in i lägenheten når man bostadens stilrena och fullt utrustade kök. Bakom ljusa skåpsluckor ges gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsyta på vit bänkskiva. Trivsamt och ljust vardagsrum med stort spröjsat fönster med djup fönsternisch och plats för möblemang i form av soffa, soffbord, mediamöbler, matbord och förvaring i klädkammare. Sovrummet ger en rofylld känsla och erbjuder en rymlig yta med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Helkaklat och fräscht badrum i vitt, utrustad med WC, dusch, tvättmaskin, förvaringsskåp och handfat med kommod. Direkt från trapphuset kommer man ut på den stora, prunkande innergården som sköts om av trädgårdsmästare och som är utrustad med sittgrupper och grillplatser. Innergårdarna är en plats de boende ofta pratar varmt om och genom att föreningens fastigheter omgärdar gården har endast föreningens medlemmar tillgång till innergården. Här finns uppvuxen grönska med möjlighet att kunna slå sig ner på gräsmattan för picknick eller ta skydd från solen på någon av uteplatserna i skuggan. På Lindhagensgatan 61 har man nära till i princip allt, omedelbar närhet till tunnelbana, affärer och restauranger likväl som gym och grönområden. Läget mellan Fridhemsplans puls och Kristinebergs badklippor tillsammans med närheten till Lindhagen Galleria och Hornsbergs strand är oslagbar. Varmt välkommen på visning!

Torsgatan 74, Röda Bergen / Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 15:00

Torsgatan 74

Lägenhet
Röda Bergen / Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/5
3 331 kr/mån
99 792 kr/m²

Välkommen till en ljus och kvadratsmart 1rok med ett välplanerat kök och badrum. Bostaden präglas av tidstypiska detaljer som högt i tak, fiskbensparkett och spröjsade fönster. Planlösningen är välplanerad med kök, badrum och ett allrum med vackert ljusinsläpp. Materialvalen är tidlösa och mycket av charmen har bevarats genom årens lopp. Detta är verkligen ett hem att trivas i. Röda bergen ligger nära flera parker såsom Solvändan och Vasaparken. Närbelägna och nybyggda Torsplan erbjuder en välsorterad Hemköpsbutik, Systembolaget och gym. Det är också nära till S:t Eriksplan och Rörstrandsgatan med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Även närhet till Sankt Eriksplan och Birkastan. En promenad bort når du Brunnsvikens och Hagaparkens mysiga och lummiga rekreationsområden. Brunnsviken bjuder på badmöjligheter om sommaren och på vintern plogas snön undan för skridskoåkarna. Kommunikationerna är goda med tunnelbana från både S:t Eriksplan och Odenplan, busshållplatser för ett flertal olika busslinjer, bl.a. 3, 4, 42, 47, 69, 70, 73 och 77, samt Flygbussarna till Arlanda. Med kort promenad finner du även Odenplan med pendeltåg.

  • Plus
  • Hiss
Hagagatan 17C, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00

Hagagatan 17C, 4tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 150 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/5
4 068 kr/mån
105 844 kr/m²

HÖGT LÄGE- BADRUM & WC/DUSCH- GARAGE- SPA & GYM I BRF. Nu säljs denna välplanerade 4 rok (3rok enl Brf) med tre sovrum och både badrum och gäst-wc med dusch. Köket är från HTH med snygga färgval och här finns moderna vitvaror samt vinkyl. I vardagsrummet intill ryms en stor soffa och matbord för hela familjen. Här strålar ljuset in och du finner en inglasad balkong i bästa söderläge. Lägenheten har tre sovrum så perfekt för stora familjen eller för dig som behöver ett extra rum som hemmakontor. Badrummet är modernt med helkaklade vita väggar, här finns dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Även en modern gäst-wc/dusch finns att tillgå intill ett av sovrummen. Mer optimalt kan det inte bli! Det höga läget gör också bostaden väldigt ljus och harmonisk, detta är ett hem att längta till! Stor hiss finns. Hjärtligt välkommen! Optimal trea med bästa Vasastansläge nära Odenplan. Hiss finns. Garage i föreningen! Populär och aktiv förening med lugnt läge och barnvänliga innergårdar. I föreningen finns en modern spa/relaxavdelning med bastu, två duschar och relax. Intill finns även ett fint gym att tillgå. Även ett hobbyrum finns med allt du kan tänkas behöva för föreningens medlemmar och man har även gjort ett musik/dramarum till medlemmarnas förfogande. Bor du i föreningen har du även förtur i kön till garaget som ligger under fastigheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hagagatan 16A, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Hagagatan 16A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 053 kr/mån
103 774 kr/m²

Välkommen till lugna Hagagatan alldeles intill Odenplan. Här bor du ljust och lugnt med stor solig balkong mot innergård! - Balkong - Helkaklat badrum - Bra förvaringsmöjligheter - Två förråd - Hiss - Lugnt kvarter - Odenplan - Utmärkta kommunikationer - Flera förskolor & skolor - Vanadislunden & Hagaparken Det rymliga vardagsrummet med utgång till bostadens möblerbara balkong, erbjuder gott om ljusinsläpp och förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Gott om plats för möblemang i form av soffa, soffbord och mediamöbler. Rofyllt kök med både skåpsluckor och bänkskiva i trä, och med plats för matbord invid fönster. Två rymliga sovrum med plats för större säng, garderob och skrivbordsplats. Mysig kamin i ena sovrummet. Helkaklat badrum med vitt på både väggar och golv. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Med det centrala läget, endast ett stenkast från Odenplan med sitt stora utbud av restauranger, affärer, service och utmärkta kommunikationer. Odenplan erbjuder bästa tänkbara kommunikationsmöjligheterna och direkt tillgång till tunnelbana, citybussar, pendeltåg och flygbussar. Med Vasastans rika utbud av restauranger och all upptänklig service precis utanför porten är det svårt att inte längta hem. Några, av många, smultronställen i det absoluta närområdet är populära brunchrestaurangen Greasy Spoon, Michelinbelönade Sushi Sho samt gourmetrestaurangen Lilla Ego. Även med närhet till förskolor och skolor. Trots storstadspulsen är fågelsång, vatten och gröna ängar aldrig långt borta. Hagaparken och den vackra Brunnsviken finns på promenadavstånd. Där kan man koppla av från storstadens larm och njuta av rogivande promenader. På sommaren finns det en fin badplats i viken. På vintern passar Brunnsviken perfekt för en utflykt med långfärdsskridskorna. Flera andra grönområden, såsom Vanadislunden och Vasaparken, finns på nära håll. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sankt Eriksgatan 85D, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun

Sankt Eriksgatan 85D

Lägenhet
Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 0,5/5
997 kr/mån
94 875 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 1,5:a i en av Vasastans populäraste föreningar. Perfekt läge i Birkastan och skuldfri förening. - Fantastiskt läge - Gott om förvaring - Låg avgift - Obelånad förening - Bra planerad - Diskmaskin - Sankt Eriksplan - Hiss i fastigheten - Attraktiva Birkastan - Bra kommunikationer - Caféer och restauranger - Precis invid Rörstrandsgatans puls Lägenheten är välplanerad med rymligt vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och annat önskvärt möblemang. Ljusinsläpp från fönster med djup fönsterbänk i marmor. Grått liggande kakel ovan arbetsbänk i trä. Vita köksluckor, diskmaskin, diskho, kyl/frys, ugn samt spishäll med köksfläkt i rostfritt ovantill. Öppet mot vardagsrumsdel. Walk-in-closet med bra förvaringsmöjligheter. Bra sovdel i separat rum/alkov. Fräscht och helkaklat badrum och välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaringsmöbel och skrivbordsdel. Bostaden erbjuder genomgående ljusa väggar och trägolv med goda förvaringsmöjligheter i hela bostaden samt förråd. Absolut toppläge invid populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad! Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Dalagatan 102, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun

Dalagatan 102

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/9
2 210 kr/mån
108 621 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Julius Sonerud för mer information och visning! Varmt välkommen till Dalagatan 102! Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och allrum med utgång till balkong. Balkongen ligger i västerläge med sol från lunch till kväll. Här i rummet finns även en naturlig plats för sängen. Stilfullt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en välkomnande hall med plats för avhängning. Genomgående snygga materialval. Inredningen går i en trendig linje med dova, sobra färger och klassiska hållbara material samt gedigen bänkskiva i köket. Köket är välutrustat med inbyggd diskmaskin. Tre trappor upp nås föreningens härliga och stora takterrass. Här kan ni spendera många trevliga stunder i ljuset med en fantastisk utsikt! Här möts den nya urbana stadsdelen i Stockholms innerstad med Hagaparkens grönska. Så kan man sammanfatta bostadens geografiska läge. Hagaparken, ett stenkast bort, är ett paradis för promenader, jogging, cykelturer, paddling, tennis, picknick, brännboll eller en stund för dig själv med en bok i gröngräset. Nya Norra Stationsparken blir ett grönskande stråk med mycket lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. City ligger på promenadavstånd och tunnelbanans nya gula linje, som håller på att byggas, kommer att stanna nästan utanför din dörr. Bussar, flygbussar och citybanan hittar du runt hörnet. I Hagastaden växer nu många restauranger, kaféer och flera mataffärer fram. Eller gå några steg till och ät en oförglömlig middag på någon av Vasastans tre Michelin-krogar. För den kulturintresserade är det bara någon minuts promenad till Stockholms hetaste galleriområde, Stockholm Gallery District. I Hagastaden finns också flera gym och ett har till och med en löparbana på taket. För den bilburne byggs ett stort garage under Norra Stations parken för smidig parkering. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Surbrunnsgatan 33, 3tr, Vasastan, Stockholms kommun

Surbrunnsgatan 33, 3tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 475 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
3 680 kr/mån
91 197 kr/m²

Välkommen till denna fina trea med mycket bra planlösning och en härlig balkong/uteplats! På denna adress har du både närhet till storstadspulsen och mysiga grönområden! -Härlig atmosfär -Öppen planlösning -Ljus och luftig -Loftbalkong/ uteplats -Tvättmaskin och torktumlare -Välutrustat och fint badrum -Lågt belånad förening - Hiss Stig in i ett ljust och luftigt hem med öppen planlösning, mycket ljusinsläpp och en luftig känsla. Hallen är välkomnande och rymmer gott om förvaring i garderober med skjutdörr. Köket i öppen planlösning till det ljusa och fräscha vardagsrummet skapar en trevlig atmosfär för släkt, familj och vänner att umgås. Här ryms det både soffgrupp och matplats. I lägenheten finns två ljusa och rymliga sovrum, ena med garderobsvägg och ett stort fönster och andra med utgång till balkongen. Badrummet är högst välutrustat med både badkar, dusch samt plats för tvättpelare. Lägenheten bjuder på goda förvaringsmöjligheter samt extern förvaring finns via ett källarförråd. På Surbrunnsgatan 33 bor du i en trivsam och välskött förening på fantastisk adress med både citypuls och närhet till mysiga grönområden och parker. Från denna adress når du enbart på några minuter bland annat magiska Hagaparken samt city och Stureplan med allt från restauranger till vackra naturområden och skärgårdsbåtar vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns också ett rikt utbud av restauranger, caféer, mataffärer och ett rikt serviceutbud. Kommunikationerna är utmärkta med pendeltåg via Odenplan, Tunnelbana via tekniska högskolan, ett flertal innerstadsbussar samt Roslagsbanan.

  • Balkong
  • Hiss
Kammakargatan 18, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun

Kammakargatan 18

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/4
2 089 kr/mån
108 864 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Julius Sonerud för mer information och visning! Välkommen till denna underbara 1:a belägen mitt i citypulsen på ett eftertraktat läge! Här har du närhet till allt och kan verkligen leva och njuta av stadens puls. Lägenheten är optimalt planerad och yteffektiv, vilket ger en ljus och trivsam känsla. Ett stort fönster och en fransk balkong bidrar till ett vackert ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär. Föreningen är välskött och erbjuder en gemensam takterrass där du kan njuta av en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Det är en perfekt plats att koppla av och umgås med grannar och vänner. Fastigheten är välvårdad och på en otroligt fin adress. Här bor du bekvämt på en lugn tvärgata med gångavstånd till både Vasastans och Citys enorma utbud av restauranger, caféer och kommunikationer. Vill du ta en paus från stadens tempo och njuta av naturen, så kan du på några minuters promenad nå lummiga Johannesparken, Humlegården och Tegnérlunden. Varmt välkomna till denna fina 1:a där du kan få det bästa av båda världar - stadens händelserika liv och naturupplevelser. Vi ser fram emot att visa dig detta vackra hem !

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15