Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Luntmakargatan 36, Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Luntmakargatan 36, Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Luntmakargatan 36, Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Luntmakargatan 36

Lägenhet
Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5/6
4 000 kr/mån
81 531 kr/m²

Välkommen till Luntmakargatan 36 och en renoverad funkislägenhet med balkong i bästa solläge. Hallen erbjuder mycket förvaring och du möts direkt av synen av de renoverade köket och ljusinsläppet från lägenhetens fönster. Med en optimal planlösning och välbevarade originalattribut från byggnadsåret imponerar denna lägenhet med en rymlig takhöjd och den bevarade fiskbensparketten. Köket är välutrustat med diskmaskin vilket gör matlagningen till en fröjd. Badrummet är från föreningens stambyte och är helkaklat. Vardagsrummet är rymligt och luftigt vilket gör att lägenheten upplevs större och sovrummet rogivande med plats för dubbelsäng. Bekvämt promenadavstånd till både Hötorget, Rådmansgatan och Humlegården. Endast ett stenkast från allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden. Stabil och solid äkta förening som äger marken. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kanalvägen 12M, Töjnan, Sollentuna kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Kanalvägen 12M

Radhus
Töjnan, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
104 m²
104 m² tomt

Välkommen till detta fina radhus med perfekt hörnläge och härlig uteplats! - Perfekt hörnläge - Härlig uteplats - Väldisponerat - Garage/parkering med laddning - Gemensam tvättstuga - Gott om förvaring med extra externt förråd - Sollentuna centrum - Förskolor/skola i näromårdet - Goda kommunikationer - Gångavstånd till Sollentuna station - Stort utbud för shopping & restauranger Fint radhus beläget i Töjnan som är ett mycket poulärt område för familjer med gott om förskolor och skola i närheten. Ett välplanerat radhus i två plan med stor uteplats som erbjuder generösa sällskapsytor och gott om utrymme för förvaring. Entréplan med välkomnande hall, gäst-WC, förråd, stort vardagsrum med utgång till uteplats/trädgård och kök med matplats. Övre plan med helkaklat badrum, 3st ljusa sovrum, hall med både klädkammare och förråd. Här erbjuds en unik chans att förvärva ett hem med charm och möjligheter. Det här är ett hem där du kan njuta av lugnet och samtidigt ha närheten till allt som Sollentuna har att erbjuda. Lugnt och barnvänligt läge i populära Töjnan/ Sollentuna med närhet till skolor, dagis, bra kommunikationer, Sollentuna och Kista centrum, såväl som trevliga promenadstråk, sportanläggningar och naturområden. Trevligt och lugnt område med livsmedelsbutik och busshållplats bara 100 meter nerför gatan. En kort promenad till Sollentuna Centrum, med massor av alternativ för shopping och restauranger. Gångavstånd till Sollentuna Station för pendling till Centralstationen, Arlanda eller Kista. Även nära till bussen in till Stockholm City. Mindre än 10 minuters bilfärd till Kista Science City och 15 minuter till Stockholm city. Arlanda flygplats ligger 20 minuter bort. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Vulcanusgatan 9, Vasastan, Stockholms kommun

Vulcanusgatan 9

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/6
2 353 kr/mån
107 500 kr/m²

Välkommen till en perfekt etta med bra planlösning belägen på en mycket attraktiv adress! - Välplanerad - Gott om förvaring - Lummig innergård - Välskött förening - Trivsamma Atlasområdet - Hiss - Flertalet caféer & restauranger - Nära Rörstrandsgatan - Vasaparken - Goda kommunikationer Kliv in i detta underbara boende med härligt ljusinsläpp från bostadens stora fönster. Du välkomnas in i hallen med plats för avhängning av kläder och skor. Vidare in i allrummet finns plats för soffa, soffbord, mediamöbler och matbord. Under det charmiga sovloftet, ryms gott om förvaring och exempelvis skrivbord. Det ljusa köket har bra förvaring bakom luckor i vit kulör. Bostadens helkaklade badrum och duschrum är fräscha i grå kulör. Atlasområdet är mycket populärt kallas ofta för "lilla Paris" för dess pittoreska och charmiga atmosfär. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av mysiga barer, butiker och restauranger invid Rörstrandsgatan och det lugna och grönskande omgivningarna i Atlas. På Rörstrandsgatan ligger ett av Stockholms mest spännande krog- och restaurangutbud. Portal, Mellqvist Café, Raw, Levinsky´s burger samt Lillebrors bageri. Många av Vasastans mest eftersökta platser nås inom några minuters promenad som tex Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Torsgatan 52A, Vasastan, Stockholms kommun

Torsgatan 52A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1
1 255 kr/mån
110 926 kr/m²

Välkommen till Torsgatan 52A och en charmig sekelskiftesetta med ett lugnt gårdsläge. Här bor du i en lägenhet med mycket bevarad sekelskiftescharm med takhöjd på ca 3.05m, tre högresta fönster i fil och en fungerande kakelugn. Planlösningen är smart och öppen mellan kök och vardagsrum. Trivsamt kök som är utrustat med spis, ugn, ho, kyl/frys, micro samt förvaring. Sovloftet gör att varje kvadratmeter i lägenheten kan utnyttjas i optimalt och är ca 5.5kvm stort. Det får utan problem plats med både en dubbelsäng och extra förvaring. Badrummet pryds av mörk klinker på golvet och ljust kakel på väggarna. Föreningen är välskött, äger marken och har mycket god ekonomi med låg belåning. Med ett optimalt läge i Vasastan har du nära till allt, bland annat Vasaparken och Hagaparken. Närbelägna och nybyggda Torsplan erbjuder en välsorterad Hemköpsbutik, Systembolaget och gym. Det är också nära till S:t Eriksplan och Rörstrandsgatan med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Med en kort promenad finner du även Odenplan. Återkoppla gärna till ansvarig mäklare Julius Sonerud vid frågor eller möjlighet till visning!

Hagagatan 1, Vasastan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30
Hagagatan 1, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Hagagatan 1, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Hagagatan 1

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/7
6 742 kr/mån
82 294 kr/m²

MODERN TREA INTILL ODENPLAN- STOR UTEPLATS Intill Odenplan ligger denna välplanerade trea med optimal planlösning och bästa funktion. Lägenheten ligger på våning två från gatan men med en egen ingång och uteplats i bästa solläge mot gården. Genomgående ljus präglar bostaden som har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har moderna färger och påkostade materialval. Två moderna badrum finns med golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten har två sovrum samt flertalet garderober som rymmer det mesta. Mot gården vetter båda sovrummen och du finner den underbara uteplatsen med sol hela eftermiddagen, här kan du njuta av många härliga dagar efter jobbet eller bara mysa om dagarna. Läget är centralt endast 3min promenad till Odenplan tunnelbana men väldigt lugnt och fridfullt. Stor hiss finns!! Här bor du med oslagbart läge med närhet till allt man kan tänka sig. I området finns flertalet omtyckta restauranger, caféer och uteserveringar. Meno Male, Greasy Spoon, Balzac och Tranan är bara några exempel. En kort promenad tar dig till härliga Vanadislunden och lite längre bort finns grönskande Hagaparken. Odenplan erbjuder ypperliga kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans gröna linje, flertalet bussar samt pendeltåg. Närhet till förskolor och skolor.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Norra stationsgatan 119, Vasastan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:30
Norra stationsgatan 119, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norra stationsgatan 119, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norra stationsgatan 119

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 295 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
5 581 kr/mån
95 345 kr/m²

Varmt välkomna till Norra stationsgatan 119 och en underbar sekelskifteslägenhet anno 1913! Denna 3rok invid Birkastan har behållit mycket av charmen från sekelskiftet med väl tilltagen takhöjd på över 3m, burspråk, orginalgolv och fönster i två väderstreck. Planlösningen är en blandning mellan klassisk och modern där köket flyttats till den tidigare matsalen för att skapa en mer social planlösning. Balkongen mot den grönskande innergården är rogivande och en av lägenhetens bästa attributer. Entrén hälsar dig varmt välkommen med gott om plats för avhängning och skapar en inbjudande atmosfär. Från hallen når du alla delar av bostaden och det genomgående ljusinsläppet skapar en härlig känsla. Till höger, mot den lugna innergården, hittar du master bedroom och gästrummet. Master bedroom är en fristad med plats för en dubbelsäng, sängbord, gott om förvaring och direkt tillgång till den rymliga balkongen. Det andra sovrummet kan användas som gästrum, barnrum eller arbetsrum. Vardagsrummet imponerar med sin rymliga och luftiga design, stort fönsterparti, originalparkett och generös takhöjd som skapar en känsla av både rymd och hemtrevnad. Här finns plats för en stor loungesittgrupp med tillhörande möblemang. Som kronan på verket har vi parallellt där den tidigare matsalen varit idag det välutrustade köket med ljusinsläpp från det magiska burspråket. Lägenheten är också utrustad både med helkaklat badrum och gäst-WC. Här bor du på ett perfekt läge i Vasastan där du båda har närheten till Birkastan och St Eriksplan samt den växande stadsdelen i Hagastaden. Föreningen är välskött med direkt närhet till restauranger, caféer och grönområden. En kort promenad tar dig in till city och tillgången till kommunikation är utmärkt med bland annat tunnelbanans gröna linje, pendeltåg och flera innerstadsbussar. Varmt välkomna till visning av denna underbara bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rödklövervägen 37, Hässelby norra villastad, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Rödklövervägen 37

Radhus
Hässelby norra villastad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
107 + 12 m²
5 rum
234 m² tomt

Välkommen till Rödklövervägen 37 och optimala radhus med den perfekta balansen mellan privatliv och bekvämlighet. Här erbjuds en helt privat trädgård där du kan njuta av lugnet och ro i din egen sfär. Trädgården är en perfekt mix av avskildhet och funktion, med ett altandäck komplett med skärmtak för avkopplande stunder utomhus, en gräsmatta som bjuder in till lek och spel, samt ett eget förråd för praktisk förvaring. Bostaden är löpande renoverad och inbjuder till en bekväm och funktionell livsstil. Den öppna hallen välkomnar dig in i ett fullt utrustat kök med vit skåps inredning och generösa arbetsytor. Här finns allt du behöver för att laga goda måltider, inklusive spishäll, ugn, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Den rymliga matplatsen bjuder in till trevliga måltider och är badad i härligt ljus från det stora fönstret. Från köket leder en enkel passage till det rymliga vardagsrummet där stora fönsterpartier släpper in ett fantastiskt dagsljus och ger en vacker vy mot trädgården. Här finns gott om plats för både sällskapliga aktiviteter och avkopplande stunder. Trädgården är verkligen husets hjärta, med en plan yta för lek och spel, ett altandäck för utomhusmiddagar och tillgång till ett externt förråd, allt omgivet av grönska och avskildhet. Inuti huset finner du fyra rymliga sovrum, två helkaklade badrum varav ett är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet, samt ett stort förråd med egen utgång till trädgården. Beläget i ett barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, kommunikationer och Åkermyntans Centrum, är detta en perfekt plats för familjer att kalla hemma. Med vackra grönområden och närhet till Mälaren med badplatser och småbåtshamnar, samt det stora utbudet av affärer och restauranger i Vällingby Centrum, finns allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Varmt välkommen på visning!

Dalagatan 102, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun

Dalagatan 102

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/9
2 210 kr/mån
103 276 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Julius Sonerud för mer information och visning! Varmt välkommen till Dalagatan 102! Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och allrum med utgång till balkong. Balkongen ligger i västerläge med sol från lunch till kväll. Här i rummet finns även en naturlig plats för sängen. Stilfullt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en välkomnande hall med plats för avhängning. Genomgående snygga materialval. Inredningen går i en trendig linje med dova, sobra färger och klassiska hållbara material samt gedigen bänkskiva i köket. Köket är välutrustat med inbyggd diskmaskin. Tre trappor upp nås föreningens härliga och stora takterrass. Här kan ni spendera många trevliga stunder i ljuset med en fantastisk utsikt! Här möts den nya urbana stadsdelen i Stockholms innerstad med Hagaparkens grönska. Så kan man sammanfatta bostadens geografiska läge. Hagaparken, ett stenkast bort, är ett paradis för promenader, jogging, cykelturer, paddling, tennis, picknick, brännboll eller en stund för dig själv med en bok i gröngräset. Nya Norra Stationsparken blir ett grönskande stråk med mycket lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. City ligger på promenadavstånd och tunnelbanans nya gula linje, som håller på att byggas, kommer att stanna nästan utanför din dörr. Bussar, flygbussar och citybanan hittar du runt hörnet. I Hagastaden växer nu många restauranger, kaféer och flera mataffärer fram. Eller gå några steg till och ät en oförglömlig middag på någon av Vasastans tre Michelin-krogar. För den kulturintresserade är det bara någon minuts promenad till Stockholms hetaste galleriområde, Stockholm Gallery District. I Hagastaden finns också flera gym och ett har till och med en löparbana på taket. För den bilburne byggs ett stort garage under Norra Stations parken för smidig parkering. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kammakargatan 18, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun

Kammakargatan 18

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/4
2 089 kr/mån
108 864 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Julius Sonerud för mer information och visning! Välkommen till denna underbara 1:a belägen mitt i citypulsen på ett eftertraktat läge! Här har du närhet till allt och kan verkligen leva och njuta av stadens puls. Lägenheten är optimalt planerad och yteffektiv, vilket ger en ljus och trivsam känsla. Ett stort fönster och en fransk balkong bidrar till ett vackert ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär. Föreningen är välskött och erbjuder en gemensam takterrass där du kan njuta av en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Det är en perfekt plats att koppla av och umgås med grannar och vänner. Fastigheten är välvårdad och på en otroligt fin adress. Här bor du bekvämt på en lugn tvärgata med gångavstånd till både Vasastans och Citys enorma utbud av restauranger, caféer och kommunikationer. Vill du ta en paus från stadens tempo och njuta av naturen, så kan du på några minuters promenad nå lummiga Johannesparken, Humlegården och Tegnérlunden. Varmt välkomna till denna fina 1:a där du kan få det bästa av båda världar - stadens händelserika liv och naturupplevelser. Vi ser fram emot att visa dig detta vackra hem !

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9