Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västra Skrävlingevägen 95, Gula Höja, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:45
Västra Skrävlingevägen 95, Gula Höja, Malmö kommun, bild 2
Västra Skrävlingevägen 95, Gula Höja, Malmö kommun, bild 3

Västra Skrävlingevägen 95

Lägenhet
Gula Höja, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/3
4 991 kr/mån
18 578 kr/m²

I trivsamt område och i gemytligt låghus välkomnar detta kvadratsmarta hem med stor inglasad balkong i sydost. Balkongen ligger fridfullt vänd mot den grönskande gården och tack vare inglasningen blir den som en extra förlängning av vardagsrummet. Vardagsrummet är generöst till ytan och rymmer såväl soffhörna som större matbord och det är enkelt för hela familjen att få plats. Ett ljust kök med diskmaskin, både gäst-WC och badrum med tvättmaskin, tre sovrum i bra storlek samt platsbyggd förvaring kommer sannerligen att förenkla vardagen. I närområdet finns allt som behövs såsom mataffär, skola, förskola och fotbollsplan. Med bil eller buss tar vi oss snabbt in till centrum och ringvägen nås enkelt för vidare färd. Varmt välkommen till detta hem med perfekt renoveringsmöjlighet för att skapa din moderna drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
Södra förstadsgatan 119, Dalaplan, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 17:00
Södra förstadsgatan 119, Dalaplan, Malmö kommun, bild 2
Södra förstadsgatan 119, Dalaplan, Malmö kommun, bild 3

Södra förstadsgatan 119

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 149 500 kr
46 m²
1 rum
vån 3/4
3 586 kr/mån
24 989 kr/m²

Välkomna till denna charmiga enrummare på Dalaplan. Med sina 46 kvm erbjuder bostaden en smart planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo, perfekt för den moderna livsstilen. Här bor du med charmiga originaldetaljer och burspråk som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en härlig atmosfär och ger rummet ett öppet och inbjudande intryck. Detta hem är idealiskt för dig som söker ett smakfullt och välplanerat boende. Beläget i ett livfullt område finns allt du behöver inom räckhåll, från trendiga kaféer och shopping till grönskande parker och kollektivtrafiken inom bekvämt räckhåll. Södra Förstadsgatan 119 är en adress som kombinerar stadens puls med den perfekta bostadens lugn och komfort - perfekt för studenten, pendlaren eller förstagångsköparen! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Fiskargränden 8A, Centrum, Landskrona kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Fiskargränden 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Fiskargränden 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Fiskargränden 8A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1/2
8 486 kr/mån
18 377 kr/m²

Välkommen till detta bostadsrättsradhus där du erbjuds en genuin huskänsla men samtidigt gemenskapen av en bostadsrättsförening får du det bästa av två världar. Inbjudande och luftigt är vardagsrummet hjärtat av hemmet. Här kan du samlas med familj och vänner för avkopplande stunder eller livliga samtal. Med två badrum finns det gott om utrymme och flexibilitet för hela familjen. Ett badrum med dusch på nedervåningen och ett med badkar på övervåningen, vilket ger praktiska och bekväma alternativ för alla. Trädgården är en fridfull plats att koppla av och njuta av naturen. Med minimal insyn från grannar och solsken hela dagen kan du verkligen låta tankarna vandra och få en känsla av avskildhet. Här kan du njuta av föreningens atriumgård vilket är en trevlig plats att träffa grannar och kanske skapa några nya bekantskaper i. Upptäck detta charmiga boende och skapa din egen fristad att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
Tornfalksgatan 12, Söderkulla, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Tornfalksgatan 12, Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Tornfalksgatan 12, Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Tornfalksgatan 12

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 615 kr/mån
22 695 kr/m²

På tredje våningen välkomnas vi av denna hemtrevliga trea, renoverad i tidlös stil med balkong i söderläge. Vi möts av ett ljust och socialt vardagsrum som gör plats för såväl soffa som matbord. Kök och badrum är väl genomtänkt med noga utvalda materialval som fint kombineras med bostadens charm och tillsammans skapar en otrolig hemkänsla. Från både sovrummet såsom från köket nås den otroligt mysiga inglasade balkongen med soligt söderläge, där man kan njuta av härliga dagar och kvällar med nära och kära. Lägg där till att du bor med närhet till kommunikation, matbutiker samt skolor. Välkommen att kontakta mäklaren för privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
Albinsrogatan 25, Borgmästaregården, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Albinsrogatan 25, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Albinsrogatan 25, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Albinsrogatan 25

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 666 kr/mån
29 662 kr/m²

Här ges nu tillfälle för er som söker ett rofyllt och familjärt boende med grönskande utsikt samtidigt som alla stans bekvämligheter finns inom räckhåll. Den här genomgående trerummaren i ett av Borgmästaregårdens låghus har ett lugnt läge med gård på båda sidor och en eftertraktad inglasad balkong i soligt sydväst. Precis utanför väntar gårdens välskötta lekplats vilket innebär att vi har god uppsikt över barnens lek samtidigt som vi tar en kaffe på balkongen. Vardagsrummet får ett otroligt ljusinsläpp från lågt bröstade fönster som maximerar den trevliga utsikten över gården. Ni får även ett fint renoverat kök med alla bekvämligheter, ett helkaklat badrum och två sovrum i bra storlek. Här bor vi i en välskött förening med friköpt tomt, härlig gårdsmiljö och närhet till Pildammsparken, City och alla nödvändigheter på Mobilia köpcentrum. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 2
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 3

Lönnebergagatan 65

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/6
5 439 kr/mån
34 600 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva en av de unika nyproducerade treorna från 2020 på Gyllins Trädgård. Med extra tillval i lägenheten erbjuds vi både stilfulla materialval, bekväma moderniteter och en alldeles underbar utsikt från hemmets alla rum. Dessutom kan vi njuta av den perfekt södervända balkongen under årets soliga dagar, vilken vi når från vardagsrummet. Vacker utsikt mot skog och åkrar och ingen insyn! Lägg därtill genomgående vitpigmenterad enstavsparkett i hela lägenheten, mycket bra förvaringslösningar i form av flera garderober bakom skjutdörrar samt en klädkammare, egna tvättmöjligheter och väl genomtänkt planlösning och vi har inget att sakna i detta ljuvliga hem. Gyllins Trädgård är verkligen paradiset för naturälskaren med en oslagbar känsla av att bo på landet samtidigt som storstadens utbud finns på enkelt avstånd hemifrån. Här har vi bekväm närhet till trevliga promenadstråk, Bulltofta rekreationsområde, golfbana, Toftanäs handelsområde och busshållplats. Ett smakfullt hem att verkligen trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Per albin hanssons väg 56B, Blekingsborg, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Per albin hanssons väg 56B, Blekingsborg, Malmö kommun, bild 2
Per albin hanssons väg 56B, Blekingsborg, Malmö kommun, bild 3

Per albin hanssons väg 56B

Lägenhet
Blekingsborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/11
6 065 kr/mån
25 436 kr/m²

Nu har vi nöjet att hälsa välkommen till denna hemtrevliga trerummare med fantastiskt ljusinsläpp, genomgående planlösning och dubbla balkonger. Bostaden bjuder på renoverade ytskikt i ljus och enhetlig interiör som tillsammans med den fria och luftiga vyn skapar en härlig känsla av rymd. Rummen är lättmöblerade och från såväl köket som vardagsrummet nås de två inglasade balkongerna som blir som extra rum. Balkongerna ligger i olika väderstreck vilket skapar härliga solchanser under hela dagen. Lägg där till två rofyllda sovrum, egna tvättmöjligheter, ljust helkaklat badrum och flera förvaringsutrymmen. Här bor vi i en trevlig förening med en grönskande innergård och närhet till både skolor, aktiviteter och goda kommunikationer. Som pricken över i:et tar vi gärna en shoppingtur på Mobilia, promenerar i lummiga Pildammsparken och ser spännande fotbollsmatcher på Stadion. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hamnallén 12, Strandstaden, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Hamnallén 12, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Hamnallén 12, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Hamnallén 12

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/4
5 878 kr/mån
51 080 kr/m²

På perfekt läge, endast ett par minuter från eftertraktade Lomma Beach, välkomnar denna smakfulla och familjevänliga fyra. Här väntar ett attraktivt hörnläge med tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier som låter ljuset flöda vilket ger en extra dimension av rymd och ljus till varje vrå. Hjärtat i hemmet är det renoverade köket från 2022 och vardagsrummet som ligger i öppen planlösning och som ytterligare förlängs av den inglasade balkongen i soligt läge. Köket har renoverats med kärlek och omsorg med väl valda material och kulörer där en harmonisk beige ton, kompletterat med svarta beslag ger en modern och sofistikerad touch. Köket är inte bara vackert utan även funktionellt, med en komplett maskinpark och en dubbel kyl/frys. Tre lagom stora sovrum ger en god natts sömn och vi har lyxen av både ett stort helkaklat badrum med tvättutrustning samt gäst-WC. Garageplats finns att hyra om så önskas och läget kan inte bli bättre med närhet till stranden, den mysiga hamnen, förskolor och skolor samt centrums stora utbud av service. Denna familjevänliga fyra är inte bara ett hem; det är en livsstil. Ta chansen att skapa dina egna minnen och upplev harmonin i detta eleganta hem nära vattnet och omgiven av allt det bästa som Lomma har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borggatan 6, Arlöv, Burlövs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Borggatan 6, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Borggatan 6, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Borggatan 6

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
107 + 76 m²
5 rum
1 298 m² tomt

I mysigt villakvarter och bakom tidstypisk rödteglad fasad döljer sig denna förtrollande 1930-tals villa som bär på en tidlös charm och elegans och som under åren renoverats med omsorg. Varenda detalj är noga genomtänkt och huset erbjuder två stilfulla badrum, ett renoverat kök, en förbättrad planlösning på ovanvåningen och en inredd källare med gillestuga, tvättstuga och gott om förvaring samtidigt som 1930-tals andan trivsamt ger sig tillkänna genom vacker fiskbensparkett och takrosetter, burspråk, rum i fil samt sociala sällskapsytor. På ovanvåningen har sovrummen rofyllt placerats och från det ena nås balkongen i härligt västerläge. Här slår vi oss gärna ner med en bok och njuter av kvällssolen! Detta plan erbjuder även ett allrum med plats för arbetshörna, god förvaring och önskas ytterligare ett sovrum går det bra att inreda vinden. Sällskapsytorna på nedanvåningen är underbara! Vardagsrum och matrum ligger i fil och inte långt ifrån finns köket med utgång till uteplatsen. Under lite kyligare dagar värmer kakelugnen i vardagsrummet gott medans vi under de varmare månaderna mer än gärna nyttjar det fantastiska trädäcket med eftermiddags- och kvällssol. Här finns ett lyxigt utekök och plats för såväl loungehörna som matmöblemang och skulle vädret inte vara på vår sida avslutar vi gärna kvällen i det charmiga lusthuset. Trädgården är sagolik med en inbjudande lummighet som fint ramar in och delar upp trädgården i härliga miljöer. Generös till ytan och dessutom inhägnad och insynsskyddad blir detta ett perfekt tillhåll för såväl stora som små samt våra djurvänner. Förutom trädäcket finns ytterligare en uteplats på framsidan i sydost och tillsammans är de väl genomtänkt placerade för att kunna fånga solens strålar under hela dagen och kvällen. Borggatan 6 har ett attraktivt läge med närhet till skolor, förskolor, och idrottsanläggningar. Burlöv Centrum med sina bekvämligheter och service ligger också inom räckhåll och med närhet till goda kommunikationer samt snabb access till Malmö och Lund är detta en idealisk plats för pendlare. Varmt välkomna att uppleva drömmarnas hem!

  • Premium
Idrottsvägen 7, Bjärred, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Idrottsvägen 7, Bjärred, Lomma kommun, bild 2
Idrottsvägen 7, Bjärred, Lomma kommun, bild 3

Idrottsvägen 7

Villa
Bjärred, Lomma kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 950 000 kr
230 m²
9 rum
1 800 m² tomt

Detta välskötta enplanshus är en riktig pärla med generösa utrymmen både inomhus och utomhus. Här erbjuds en harmonisk kombination av moderna bekvämligheter och tidlös design. Huset har en öppen planlösning och stora fönster som ger en känsla av rymd samt väl tilltagna och ljusa rum. Det bjuds på hela två rymliga sällskapsrum där det ena pryds av en öppen spis medan det andra har öppet upp i nock vilket ger en unik och luftig känsla. Med fem sovrum och två badrum finns gott om plats för hela familjen, och dessutom erbjuds möjlighet att skapa avdelningar med tanke på barnen eller för eventuell verksamhet. En praktisk detalj är den direkta anslutningen till förråd och garage inifrån huset, vilket gör det enkelt att komma åt förvaringsutrymmen och parkering. Husets genomtänkta placering på tomten ger fantastiska ytor i bästa solläge på framsidan. Den stora gräsmattan inbjuder verkligen till lek och utomhusaktiviteter, och drömmer ni om att anlägga pool så är förutsättningarna perfekta för det. Därtill finns det tre stensatta uteplatser i olika väderstreck som gör det möjligt att njuta av solen under hela dagen och kvällen. Det finns även gott om utrymme för parkering av familjens bilar och fritidsfordon på den rymliga uppfarten samt i dubbelgaraget. Förskolor och skolor ligger inom bekvämt gångavstånd från hemmet och till närmsta mataffär är det endast ca 150 meter. För den som gillar träning och sport finns ett gym och en sporthall i närområdet, inklusive tennisbanor, padel, handbollshall och idrottsplats. Härliga naturupplevelser finns också inom räckhåll, däribland ett fantastiskt havsnära promenadstråk, stranden och ett kallbadhus. För pendlare finns också bra kommunikationer med buss som går till Lund, Malmö, Lomma och Löddeköpinge, med en hållplats bara cirka 200 meter från huset. Varmt välkomna på visning för att upptäcka alla fördelar med detta generösa boende!

  • Premium
  • Energieffektiv
Öbackevägen 8, Flädie, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Öbackevägen 8, Flädie, Lomma kommun, bild 2
Öbackevägen 8, Flädie, Lomma kommun, bild 3

Öbackevägen 8

Villa
Flädie, Lomma kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 950 000 kr
281 m²
9 rum
1 809 m² tomt

Välkommen till denna nästan 200 år gamla avstyckade gård, varsamt renoverad för att bevara den autentiska karaktären och med gott om plats för den stora familjen, den som vill använda det som ett generationsboende eller driva egen verksamhet. Från de friliggande bjälkarna till de tidstypiska fönstren och gjutjärnsspisen i köket berättar varje hörn av detta hem en historia. Den större renoveringen och tillbyggnaden på 1980-talet utökade inte bara byggnadens utrymme utan skapade också en modern och integrerad del som idag erbjuder en egen ingång och utrymmen för många ändamål. Hall, badrum, allrum, sovrum och hobbyrum harmoniserar med den äldre delen av huset och skapar en mångsidig miljö för boende eller verksamhet. Stora rum med generös takhöjd erbjuder en atmosfär av rymd och ljus. På övervåningen möts man av en fantastisk utsikt över lundaslätten, särskilt från det rymliga vardagsrummet med öppet i nock. Gamla detaljer som den charmiga kakelugnen i matsalen adderar både värme och karaktär till hemmet. Badrummet i den äldre delen av huset är i behov av renovering men erbjuder ändå en unik inglasad tillbyggnad som flödar med ljus och ger en avkopplande utsikt över trädgården. Trädgården är en oas av grönska med flera rum att utforska omgivet av många träd och fruktträd och det finns en hundrastgård intill den nya delen av huset. Fastigheten ligger fritt på lundaslättens odlingslandskap, med åkermark i två väderstreck och ängsmark där hästar vandrar på de övriga sidorna. Grusvägen intill fastigheten leder endast till ett fåtal hus vilket resulterar i minimal trafik. Tomten är inhägnad med stängsel och erbjuder en fantastiskt läge för den som vill bo avskilt men ändå nära till storstan och Bjärred/Borgeby med dess stränder och bra skolor. Kommunikationerna till Malmö/ Lund ligger nära med cirka 1 kilometer till busshållplatsen där det även inom en tid kommer att finnas en tågstation. Med närhet till avfarten på E6 är det även enkelt att pendla med bil till Lund, Malmö eller Helsingborg. Fastigheten har fått energiklass C vilket innebär en låg förbrukning för ett så pass gammalt hus.

  • Premium
Aktrisgatan 10, Lindeborg, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45
Aktrisgatan 10, Lindeborg, Malmö kommun, bild 2
Aktrisgatan 10, Lindeborg, Malmö kommun, bild 3

Aktrisgatan 10

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 545 000 kr
62 m²
2 rum
vån 7/8
4 030 kr/mån
24 919 kr/m²

På sjunde våningen med hiss från grönskande Lindeborg kan vi nu stolt presentera denna stilrena tvårummare med välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds ett hem med inbjudande planlösning, stora fönsterpartier som ger ett ljuvligt ljusinsläpp och enhetliga materialval. Köket erbjuder gott om arbetsytor, alla vitvaror som vardagens matlagning kräver och gott om plats för matbord. Vidare bjuds det på rymligt vardagsrum samt ett rofyllt sovrum med praktisk klädkammare, med direkt access till den inglasade balkongen där vi kan njuta av den fantastiska utsikten. Lägg där till ett rymligt badrum samt gott om förvaringsmöjligheter i samtliga rum. Här bor vi i ett välskött och trevligt område bland flerfamiljsbostäder med fina grönskande gårdar där vi kan njuta av soliga dagar. Dessutom har vi bekväm närhet till allt vardagen kräver så som skolor, förskolor, matbutiker, shopping och nöjen på Hyllie samtidigt som vi enkelt når Malmö centrum med bil, buss eller tåg. Ett hem att trivas i helt enkelt. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dikesvägen 39, Tågarp, Burlövs kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Dikesvägen 39, Tågarp, Burlövs kommun, bild 2
Dikesvägen 39, Tågarp, Burlövs kommun, bild 3

Dikesvägen 39

Radhus
Tågarp, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
101 + 20 m²
4 rum
vån 1/2
6 339 kr/mån
21 733 kr/m²

Varmt välkomna till Tågarp och ett bostadsrättsradhus på barnvänligt och stadsnära läge. Perfekt för pendlaren som arbetar i Malmö, Lund eller närområdet och som vill bo i stabil förening. Här presenteras en fin möjlighet att bo i radhus med lekplatser, shopping och Lomma beach på kort avstånd. Skola och förskola på promenadavstånd. Huset är ett charmigt litet radhus med tre rejäla sovrum, två badrum kök med matplats och ett härligt uterum i söderläge. Huset ligger perfekt med fri utsikt från ovanvåningen och från köksfönstret har ni bra koll på barnen när dom leker på lekplatsen. Huset är i fint skick med kök från 2021 och badrum från 2023 på nedervåningen. badrummet på ovanvåningen är något äldre. Passa på och varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Örsholmsgången 8A, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Örsholmsgången 8A, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Örsholmsgången 8A, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Örsholmsgången 8A

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1,5/4
5 091 kr/mån
29 426 kr/m²

Upptäck det perfekta boendet vid Örsholmsgången, där grönskande stråk förenar stadens puls med havets lugn. Här möts vi av generösa ytor för umgänge i vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Bostaden erbjuder även ett modernt kök för den matlagningsintresserade, ett helkaklat badrum och ett diskret placerat sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Lägg därtill vacker fiskbensparkett och väl tilltagen takhöjd samt en fransk balkong som vetter ut mot den grönskande innergården med sitt- och grillmöjligheter. Fågelbacken är ett av stadens mest attraktiva områden, beläget mellan citykärnan, Malmös mest populära parker och det böljande blå havet. Närområdet erbjuder trendiga caféer, restauranger, gym, skolor/förskolor och Kronprinsens serviceutbud, samt utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med en kort promenad når du Citys breda nöjesutbud, stora grönskande parker och med cykel tar du dig till Ribersborgs strand och havet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Krusebergsvägen 208, Bröddarp, Vellinge kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Krusebergsvägen 208, Bröddarp, Vellinge kommun, bild 2
Krusebergsvägen 208, Bröddarp, Vellinge kommun, bild 3

Krusebergsvägen 208

Villa
Bröddarp, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
115 m²
4 rum
831 m² tomt

I det vackert böljande landskapet kring Arriesjön ligger ett otroligt charmigt hus med stor solig trädgård och ljuvlig utsikt som nu kan bli ert! Här kan ni leva drömliv på landet med naturen runt knuten samtidigt som det endast tar 20 minuter med bil eller tåg in till Malmö. Huset överraskar med charmiga vinklar och vrår, och varje kvadratmeter utnyttjas till fullo med smarta lösningar. Från samtliga fönster ges en underbart rofylld utsikt och särskilt från ovanvåningen där blicken kan vandra fritt ända till horisonten. Innanför dörren möts vi av en varm och hemtrevlig känsla där kök och vardagsrum samsas i en öppen social planlösning. Interiören är modern med nyrenoverade ytskikt och ett välutrustat kök från 2020, här finns en eldstad som värmer gott på vintern samt skön golvvärme i hall, kök och badrum. Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum med infravärmare som förlänger säsongen, och vidare bjuder nedanvåningen på ett sovrum, en rymlig walk-in-closet, helkaklat badrum och tvättstuga. I allrummet på ovanvåningen ger en takkupa extra ljus och rymd samt härlig utsikt över de omgivande rapsfälten, och här uppe finns även ett mysigt sovrum med snedtak. Utemiljön är helt underbar - här är det insynsskyddat samtidigt som ingenting stör den härliga utsikten över hästhagar och åkrar, och det finns alltid en plats i sol eller skugga. Den odlingsintresserade kan glädjas åt ett fint anlagt trädgårdsland med gott om grönsaker, och de tre äppelträden som växer på tomten ger massor av frukt. Här bor ni bra i välmående Vellinge kommun på lugnt och bullerfritt läge med närhet till kommunikation och service samt Arriesjöns strövområde med fina promenadstigar och badplats. Varmt välkomna på visning för att upptäcka mer!

  • Premium
Storegårdsvägen 1, Fjelie, Lomma kommun
Storegårdsvägen 1, Fjelie, Lomma kommun, bild 2
Storegårdsvägen 1, Fjelie, Lomma kommun, bild 3

Storegårdsvägen 1

Villa
Fjelie, Lomma kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 950 000 kr
264 m²
8 rum
1 771 m² tomt

Välkommen till denna stora och renoverade familjevilla som erbjuder enastående kvalitet och elegans i varje detalj. Belägen på underbart lantligt läge, omgiven av fin natur och fridfullhet, är denna fastighet verkligen en dröm som blir sann. Renoveringen av denna villa har genomförts av nuvarande ägare som med noggrant utvalda material och smak har skapat en känsla av lyx och hemtrevnad i fin symbios. Varje rum är utformat för att erbjuda både komfort och funktionalitet, samtidigt som den moderna estetiken behålls. De generösa ytor som präglar denna villa ger en omedelbar känsla av rymd och frihet. Här finns tillräckligt med utrymme för att hela familjen ska kunna trivas och växa. De öppna och ljusa sällskapsutrymmena är perfekta för samvaro och underhållning, medan de privata övre planen erbjuder avkoppling och ro. Den omgivande tomten är stor och erbjuder otaliga möjligheter för utomhusaktiviteter. Du kan njuta av långa promenader, odla din egen trädgård eller bara koppla av i det lugnande ljudet av naturen. Trädgården är privat och omsorgsfullt utformad för att skapa en fridfull och avkopplande atmosfär. En extra fördel med denna villa är den rymliga maskinhallen, som ger gott om plats för förvaring av fordon, trädgårdsredskap eller andra större ägodelar. Du kan enkelt organisera dina verktyg och utrustning samtidigt som du har lätt tillgång till dem när du behöver dem. Varmt välkomna till en familjevilla med enastående kvalitativa materialval, generösa ytor, en stor tomt, en praktisk maskinhall och en privat trädgård - allt i ett idylliskt och lantligt läge. Det är en plats där du kan skapa minnen, njuta av en avkopplande livsstil och uppleva harmonin med naturen. Det här är verkligen ett hem där lyx och bekvämlighet förenas på ett sällsynt och exklusivt sätt. Kontakta gärna mäklaren för mer information och visningsbokning.

  • Premium
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Brobygatan 2A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
44,4 m²
2 rum
vån 2/4
3 501 kr/mån
33 671 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Bures gata 25, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Bures gata 25, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Bures gata 25, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Bures gata 25

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/6
5 442 kr/mån
37 911 kr/m²

Fantastisk trerumslägenhet med hela 13 kvm uteplats i söderläge! På markplan med bekvämlighet av ingång från loftgång kliver man in i en modern atmosfär med smakfull inredning, praktisk planlösning på ett suveränt läge i expansiva Hyllie. Bostaden erbjuder kvalitativa materialval med genomgående parkettgolv, härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck och en öppen planlösning där kök och vardagsrum tillsammans skapar trivsamma sällskapsytor samt en trevlig köksö i hemmets hjärta. Här finns två praktiska sovrum varav det ena har generös garderobslänga med spegeldörrar och ett stort badrum med både tvätt- och torkmaskin. Den stora uteplatsen i söderläge är pricken över i:et i denna bostad, lägg där till möjligheten att glasa in uteplatsen för lyxen att tillbringa fler årstider i ett uterum. I Brf Hyllie Esplanadhus bor du miljövänligt i nyproducerade bostäder, utvecklade och byggda av bostadsbolaget PEAB. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Konsultgatan 35, Södertorp, Malmö kommun

Konsultgatan 35

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 983 kr/mån
26 287 kr/m²

I ett av Södertorps låghus välkomnar denna hemtrevliga trerummare som lämpar sig perfekt för paret eller den lilla familjen. Hela hemmet renoverades så sent som i år och går i en sober färgskala som gör det lätt att inreda efter eget tycke och smak. Ett arbetsvänligt och snyggt kök i mörkgrått från Epoq med komplett maskinpark uppskattas alltid och med en rymlig matplats i anslutning ges gott om plats för familj och vänner att samlas. Därtill ges två väl tilltagna sovrum samt både badrum med modernt svarta detaljer och en praktisk gästtoalett. Från sovrummen nås en inglasad balkong som är generös till sin storlek och kan nyttjas året runt. Här kan ni njuta av den sköna solen under hela dagen med fin utblick över föreningens grönskande gård. Planlösningen är otroligt väldisponerad med genomgående ljusinsläpp och luftig vy som ger en ljus och inbjudande känsla. Utanför porten väntar föreningens trivsamma gårdsområde med boulebana, grillmöjligheter samt gott om lekplatser där barnen kan leka fritt. Föreningen är välskött med garage- och parkeringsmöjligheter samt tillgång till såväl festlokal som gym och området ligger strategiskt till vilket gör det lätt att ta sig överallt. Särskilt nära är det till Hyllie och Emporia med sitt breda utbud av shopping, nöjen och restauranger. Härifrån tar man även snabbt tåget över till Danmark och för den bilburne nås ringvägarna smidigt för vidare färd. Varmt välkomna hem!

  • Balkong
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Guldkällegatan 31

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 4/8
4 962 kr/mån
62 238 kr/m²

Nu har vi äran att presentera en nyproducerad bostad på ypperligt läge mellan hav och innerstad! Hemmet beräknas vara inflyttningsbart i augusti 2024 och ni har nu chansen att bli de första som flyttar in. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor och fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett fint naturligt ljusinsläpp. Vi har lyxen av rymligt badrum med egen tvättutrustning och förvaring i skjutdörrsgarderober i såväl hall som i båda sovrummen. Vi har med andra ord inget att sakna! I Majorna är det lätt att trivas, här njuter vi av småstadscharmen med närheten till vattnet vid Röda Sten och folklivet runt Mariaplan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bangatan 4A, Möllevången, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Bangatan 4A, Möllevången, Malmö kommun, bild 2
Bangatan 4A, Möllevången, Malmö kommun, bild 3

Bangatan 4A

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 349 500 kr
49 m²
1 rum
vån 1/9
3 081 kr/mån
27 541 kr/m²

Välkomna till denna retrooas nära Södervärn - en enrummare som förenar bekvämlighet, charm och ett perfekt läge. Med en härligt vintageinredd interiör och kvadratsmart planlösning blir detta din fristad som omsluter dig i en färgsprakande atmosfär. Detta hem är en unik kombination av bevarade originalattribut och generösa ytor, vilket ger en karismatisk känsla som är svår att motstå. Med en inglasad balkong i västerläge och ett rum som enkelt rymmer både sittmöblemang och sovutrymme, är denna lägenhet perfekt för avkoppling och livskvalitet. Njut av bekvämligheten med att ha allt du behöver inom räckhåll. Från trendiga caféer och restauranger till service och nöjen. Södervärn erbjuder en levande och mångsidig stadsdel där du kan utforska och upptäcka nya favoritplatser varje dag. Med denna bostad som bas får du en inbjudan att utforska och omfamna det bästa som Malmö har att erbjuda. Varmt välkomna till ett optimalt hem där varje kvadratmeter har tagits tillvara på, perfekt för studenten eller förstagångsköparen. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eriksfältsgatan 61B, Eriksfält, Malmö kommun

Eriksfältsgatan 61B

Lägenhet
Eriksfält, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
19 m²
1 rum
vån 1/4
1 706 kr/mån
34 211 kr/m²

Varmt välkomna till detta trivsamma hem på yteffektiva kvadratmeter och med en ljuvlig inglasad balkong. Balkongen är vänd mot den rofyllda gården, ligger i bästa solläge och tack vare den generösa ytan känns den mer som ett uterum. Här tillbringas garanterat mycket tid från tidig vår till sen höst och förutom att det är en ynnest att ha grönskande vy på första parkett så blir ytan även en lyxig förlängning av hemmet. Bostaden erbjuder dessutom ett härligt rum med nytt golv och nymålade väggar, ett ljust och fräscht kök anno 2024 samt badrum med nyinstallerad duschkabin. Här bor vi i stabil HSB-förening med närhet till grönområden och service samt goda kommunikationer. Varmt välkommen hit!

  • Balkong
  • Hiss
Västanväg 53C, Limhamn, Malmö kommun

Västanväg 53C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 150 kr/mån
36 423 kr/m²

På bra adress och i populär förening samt att ha lyxen av att bara bo ett par kvarter från Limhamns centrums härliga myller välkomnas vi in till en smakfullt renoverad bostad. Här flyter genomgående slitstark enstavsparkett i ek som trivsamt möter upp ljusa väggar samt stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljusinsläpp alltigenom. Köket renoverades så sent som 2021 och går i klassiskt vitt med komplett maskinpark. Två stora sovrum och ett vardagsrum som erbjuder plats för både soffan och matsalsmöblemanget . Ifrån vardagsrummet når vi den gårdsvända balkongen i västerläge som med sin inglasning garanterat kommer bli en härlig plats att nyttja stora delar av året. Lägg därtill ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt gott om inbyggd förvaring och vi har inget att sakna. Här bor vi tryggt i en ekonomisk stabil förening med ovanligt låg belåningsgrad för området, samt gemensam el som inte bara är bekvämt, utan även ger en lägre månadskostnad. Området är attraktivt och har kort avstånd till mycket populära Geijerskolan, badplatser och strövområden längs havet. Dessutom erbjuds närhet till allt från restauranger, caféer, matbutiker, vårdcentral och Limhamns centrum, samtidigt som vi enkelt når City med cykel, buss eller bil. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Bäckhusvägen 38, Hököpinge, Vellinge kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Bäckhusvägen 38, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 2
Bäckhusvägen 38, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 3

Bäckhusvägen 38

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
90 + 50 m²
4 rum
vån 2/3
6 315 kr/mån
29 944 kr/m²

Mitt i klassisk sydskånsk miljö presenteras här en fin möjlighet att bo i härliga Hököpinge. Här finns en fin fyrarummare i etage med ovanvåning inredd till master suite med lyxigt stor walk-in-closet. Lägenheten som ligger på andra våningen är smart planerad med gott om förvaringsmöjligheter utan att tumma på resten av ytorna. Stort arbetskök med plats för ca 8 pers. Rymliga rum med gott om plats för dubbelsäng i vart rum. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten är genomgående och på ovanvåningen finns takfönster. Detta ger ett härligt ljusflöde genom hela bostaden. Från vardagsrummet finns en stor balkong med gott om plats för utemöbler och kanske en egen grill. Här bor man bekvämt och modernt med naturen som närmsta granne och på lagom cykelavstånd till Vellinge. Välkomna

  • Premium
  • Balkong
Södra Förstadsgatan 5, Davidshall, Malmö kommun
Södra Förstadsgatan 5, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Södra Förstadsgatan 5, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Södra Förstadsgatan 5

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
134 m²
5 rum
vån 3/5
0 kr/mån
74 590 kr/m²

Bostadsrättsföreningen tar inte ut någon månadsavgift vilket är helt unikt och ger en sällsynt chans att förvärva denna fantastiska paradvåning, där inget fattas! Detta är förmodligen Malmös enda avgiftsfria bostadsrättsförening på absolut bästa läge mitt på Gågatan i City! Utan månadsavgift blir boendekostnaden oerhört fördelaktig att investera i och ett hem att bo många, många år i framöver. I ståtlig fastighet välkomnas vi upp med hiss till denna pampiga 5:a där rum i fil med tidstypisk charm och solsäker hörnbalkong på bästa västerläge mot innergården väntar. På våning tre bjuds vi in i denna våning där den imponerade planlösningen med rum i fil vackert samspelar med anrika attribut från 1890-talet så som fiskbensparkett, brädgolv, generös takhöjd, stuckaturer och unika takrosetter. Vidare erbjuds ett vardagsrum för större soffgrupp, rymligt matrum med en elegant öppen spis och ett charmfullt kök i klassisk stil. Lägg därtill tre mysiga sovrum varav det ena med direkt access till den innergårdsvända balkongen i västerläge där vi kan njuta av eftermiddagssolen. Vi finner även ett sobert badrum med dusch och gäst-WC samt ypperliga förvaringsmöjligheter i garderober. Som om det inte vore nog så har föreningen en fantastiskt lummig innergård, en alldeles egen privat oas för föreningens medlemmar med ett sällan skådat harmoniskt lugn och detta mitt i Citykärnan. Här bor vi perfekt i ett av Malmös mest förnäma områden mitt på eftertraktade Gågatan och Davidshalls härliga myller precis intill som erbjuder restauranger, caféer, shopping, Malmö Opera och gröna parker samtidigt som vi har närhet till både skolor samt goda kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva denna underbara våning för vi kan lova att det dröjer länge innan en sådan här chans kommer igen...

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 54