Mäklare Therese Franzén

Therese Franzén

Om mig

Med ett brinnande intresse för människor, försäljning och mäkleri har jag under många år framgångsrikt förmedlat bostäder i Malmö. Jag är född och uppvuxen i Malmö och därför klappar mitt hjärta lite extra för staden. För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och därför vill jag finnas där med fullt engagemang under hela processen. För mig är varje affär unik och jag vill att både köpare och säljare gör sitt livs bästa affär. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nikolaigatan 4C, Triangeln, Malmö kommun
  • Idag kl 17:00
Nikolaigatan 4C, Triangeln, Malmö kommun, bild 2
Nikolaigatan 4C, Triangeln, Malmö kommun, bild 3

Nikolaigatan 4C

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/4
2 929 kr/mån
49 886 kr/m²

På härligt cityläge välkomnar denna fantastiska tvåa som kombinerar charm och elegans från 1930-talet med moderna bekvämligheter på ett stilfullt sätt. Här möts vi av en imponerande takhöjd, brädgolv i sovrummet och tidstypisk lampstuckatur som för tankarna till en svunnen tid samtidigt som vi njuter av ett renoverat kök och helkaklat badrum. Det ljusa och luftiga köket är en fröjd för ögat med stilrena luckor från Picky Living och mässingsbeslag som sätter pricken över i: et och avsaknaden av överskåp skapar en öppen och inbjudande känsla -perfekt för den som uppskattar en minimalistisk och funktionell design. Ifrån vardagsrummet med sitt stora fönster och underbara ljusinsläpp nås balkongen och här kan vi njuta av eftermiddags- och kvällssolen medan vi blickar ut över grönska samt Johanneskyrkans ståtliga siluett. En plats att verkligen koppla av på! Föreningen är lågt belånad och dess mysiga gård är absolut en av de finaste i Malmö. Här erbjuds en oas av avkoppling med ett växthus där vi kan njuta av lugnet i grönskan. Dessutom så finns det både bastu och gästlägenhet att nyttja i denna engagerade och stabila förening. Här bor vi otroligt centralt med närhet till Pildammsparken, Triangeln, Möllan, mysiga caféer samt restauranger. Citytunneln finns precis intill som snabbt tar oss till Köpenhamn och Malmö C. Varmt välkomna hem!

  • Premium
  • Balkong
Nikolaigatan 4A, Triangeln, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Nikolaigatan 4A, Triangeln, Malmö kommun, bild 2
Nikolaigatan 4A, Triangeln, Malmö kommun, bild 3

Nikolaigatan 4A

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 445 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 262 kr/mån
43 134 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Solters plan 1B, Triangeln, Malmö kommun

Solters plan 1B

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1,5/5
2 987 kr/mån
41 900 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och luftiga tvårumslägenhet med en imponerande takhöjd och en härlig rymd! Belägen i ett vackert 1930-talshus erbjuder denna bostad en rogivande atmosfär och en tilltalande, stilren interiör. De charmiga, tidstypiska, detaljerna och stora fönsterpartierna släpper in ett fantastiskt ljus och skapar en social planlösning. Det fina och välbevarade golvet, den höga takhöjden med takstuckatur bidrar ytterligare till den unika karaktären av denna bostad. Den stora hallen välkomnar dig med en öppen och ljus känsla och den rymliga klädkammaren erbjuder generös förvaringsmöjlighet . I köket ger den exponerade tegelväggen en rustik känsla och utrustat med alla nödvändiga faciliteter, är detta kök perfekt för både vardagens matlagning och festliga middagar. Den separata layouten mellan kök och vardagsrum ger en funktionell och praktisk planlösning. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för både soffgrupp och matbord, vilket gör det idealiskt för både avkoppling och umgänge och de stora fönstren låter ljuset flöda in vilket ger en känsla av öppenhet. Sovrummet, med sina fönster mot innergården, erbjuder en lugn och privat atmosfär. Tillgång till balkong finns i trapphuset och på föreningens låsta innergård finns det bland annat grillplats tillgänglig för de boende. Föreningen är stabil och gammal med god ekonomi och erbjuder en låg månadsavgift. Strax utanför huset löper Södra Förstadsgatan som under 2025-2026 görs om till cykelgata. Mer information finns på Malmö stads hemsida, https://malmo.se/Mer-Malmo-at-alla/Radmansvangen-Sodra-Forstadsgatan.html Här bor du på bästa cityläge, bara ett stenkast från Triangelns och Möllevångens rika utbud av mataffärer, restauranger, shopping och nöjen. Optimala pendlingsmöjligheter och promenadavstånd till vackra Pildammsparken gör detta till ett oslagbart läge. Njut av grönskande omgivningar och mysiga promenadstråk när du vill komma bort från stadens puls. Välkomna!

  • Hiss

Visar alla 3