Mäklare Arvin Rezaie

Arvin Rezaie

Om mig

Hej! Jag är en erfaren mäklare i Göteborg med stor passion för att hjälpa människor att hitta sitt drömhem. Utöver min karriär som mäklare har jag en bakgrund som elitidrottare och landslagscoach i karate. Min dedikation och fokus som krävs inom idrott har också hjälpt mig att bli en framgångsrik mäklare. Jag är stolt över att erbjuda mina kunder en personlig och professionell service som säkerställer en smidig och stressfri försäljningsprocess. Jag ser fram emot att få träffa er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fastlagsgatan 8, Kortedala, Göteborgs kommun

Fastlagsgatan 8

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 670 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 5/8
6 211 kr/mån
25 113 kr/m²

En smakfullt renoverad 3-rumslägenhet med en stilren vitlaserad ekparkett och nyrenoverat kök, har denna bostad allt du behöver för en bekväm livsstil. I avgiften ingår värme, vatten, TV och bredband. Dessutom är balkongen under renovering och kommer att bli större och nyare. Denna bostad är belägen på våning 5 av 8, vilket ger dig en fantastisk utsikt samtidigt som du har en lugn och bekväm plats att kalla hemma. Med närhet till skolor, parker och utmärkta kommunikationer är detta en unik möjlighet. Kontakta mig för mer information och boka en visning. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Hambovägen 9, Agnesberg, Göteborgs kommun

Hambovägen 9

Villa
Agnesberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 190 000 kr
140 + 35 m²
6 rum
510 m² tomt

Stig in i detta stora och välskötta hus. Här finner du inte bara ett hem, utan en möjlighet att skapa livslånga minnen. Med generösa sällskapsytor och många sovrum erbjuder detta hus gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Den välskötta trädgården omringar huset och erbjuder en privat oas på både fram- och baksidan. Här kan du njuta av lugnet och skönheten med en inglasad altan som bjuder in naturen under alla årstider. Vill du ha en imponerande utsikt? Inglasade balkongen ger dig den perfekta platsen att beundra omgivningarna i all väderlek. Området i sig är en pärla för familjer som söker trygghet och närhet till bekvämligheter. Barnvänliga gator och charmiga omgivningar ger en perfekt kuliss för barn att leka och växa upp. Den elektriska garagen och carporten erbjuder inte bara praktiskt skydd för dina fordon, utan också en extra touch av bekvämlighet.

Önskevädersgatan 21, null, Göteborgs kommun

Önskevädersgatan 21

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
72 m²
4 rum
vån 2/7
5 210 kr/mån
23 542 kr/m²

Balkong i söderläge - Modernt och fräscht kök - Närhet till natur - Fiber i avgiften Just nu finner ni denna solfyllda bostad med härlig balkong och optimalt planerade ytor. Hemmet präglas av ljus interiör, vackert golv i grå nyans och ett gediget ljusinsläpp. Köket är modernt och följer hemmets genomgående färgval med en stilfull kakelvägg över arbetsytorna. Vid matplatsen kan ni njuta av goda middagar tillsammans i lugnet. Här bor ni i en grön stadsdel med fina friluftsområden som Svarte Mosse där ni finner ett flertal leder och naturstigar samt Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde. I föreningen finns en grönskande innergård och övernattningslägenheter att tillgå för medlemmar. Kommunikationerna är goda då spårvagn 5, 6 och 10 snabbt tar er in till centrum. Närmaste hållplats är önskevädersgatan som ligger några minuter bort. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Fjärdingsgatan 15, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Fjärdingsgatan 15

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 400 000 kr
45,8 m²
2 rum
vån 2/5
3 236 kr/mån
52 402 kr/m²

Här bor du i en nyproducerad lägenhet i det attraktiva området Nya Kvillebäcken med närhet till restauranger, kommunikationer och till stadskärnan. Öppen planlösning med hög standard, vitlaserad ekparkett på golv, stilrena vita väggar samt marmor på fönsterbrädor i hela lägenheten skapar tillsammans med ett kök från Marbodal och förvaring från Elfa ett modernt och komfortabelt hem. Lägenheten har en egen balkong mot söder vilket gör att man har sol hela dagen. Dessutom finns en 196 kvm gemensam takterass på 8:e våningen uppdelad i en 136 kvm inglasad vinterträdgård medan de resterande 60 kvm är öppen mot himlen. Här kan man umgås, grilla på föreningens gasolgrill och äta middagar i det bokningsbara köket eller bara läsa en bok i den inglasade vinterträdgården.

  • Balkong
  • Hiss
Norra Fjädermolnsgatan 38, Länsmansgården, Göteborgs kommun

Norra Fjädermolnsgatan 38

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 675 000 kr
35 m²
1.5 rum
2 238 kr/mån
47 857 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! En lägenhet med moderna lösningar och låg månadsavgift! Lägenheten har en alldeles egen uteplats på 12 kvadratmeter som går att glasa in. Uteplatsen är byggd med förhöjda insynsskyddade staket på sidorna och ett högt räcke på framsidan vilket resulterar i minimalt med insyn. Lägenheten har ett par unika särdrag såsom inbyggda spotlights i vardagsrummet, hallen och köket, ett smart belysningssystem som sköts via en surfplatta på väggen, en lyxig heltäckningsmatta i ljusgrå kulört samt en inbyggd garderob med spegelskjutdörrar istället för vanliga stående vita garderober. Vidare finner du en mysig sovalkov där du får plats med en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Badrummet är utrustat med golvvärme samt en kombinerad tvätt/torkmaskin. Välkommen in på en visning till denna läckra och moderna lägenhet! Föreningen ligger i framkant med en solcellsanläggning för att minska elkostnaderna, garage under bostäderna, en lokal på drygt 100 m2 som kan användas till möten eller andra sammankomster samt cykelställ både utomhus och inomhus i cykelrum. Nära stombussar och spårvagnar som tar dig in till Göteborgs innerstad på några minuter!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5