Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 990 000 kr
86 m²
3 rum
vån 30/73
5 625 kr/mån
69 651 kr/m²

Vill ni bo på våning 30 med söderbalkong och en hisnande utsikt över Göta älv? Nu har ni chansen att förvärva denna välplanerade trerumslägenhet med påtaglig hotellkänsla och imponerande fönster från golv till tak. Med exklusiv inredning speciellt designad för Karlatornet, erbjuds den högsta standarden för nyproduktion. Köket är stilrent från HTH med integrerade vitvaror, golv av vitlaserad ekparkett och ett lyxigt helkaklat badrum. Denna fullt utrustade bostad har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum, kvalitativa vitvaror från Electrolux och en stor walk-in-closet för extra lyxig känsla! Karlatornet är med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. I framväxande Karlastaden kommer ni leva i en ny och spännande stadsdel med bland annat restauranggator, spännande butiker, kulturscener och smidig service. Fastigheten är ansluten till öppen fiber och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Som boende i Karlatornet har ni även tillgång till hotellets spa med relax, pool och bastu. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. På Lindholmen bor ni i ett av Göteborgs mest expansiva områden, intill ett av Sveriges mest innovativa centrum, Lindholmen Science Park och nya Karlastaden som växer fram. Närhet till kajpromenaden och alla mysiga restauranger, caféer och butiker på Lindholmen, Sannegården samt Eriksberg. Matbutik, Hagabadet, flertalet gym och annan service ligger på behagligt gångavstånd. Möjlighet till båtplats finns i området med och ger det lilla extra med närheten till klippor och bad. Goda kommunikationsmöjligheter med både färja och flera busslinjer finns vid Lindholmens knutpunkt och båthållplats. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Simon Petkovski vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmshamnen 19, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmshamnen 19

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 470 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/5
4 391 kr/mån
55 185 kr/m²

Välkomna upp till andra våningen där ni finner denna kvalitativa trea med välplanerade ytor och stor balkong med havsutsikt! Hemmet präglas av fina material med skåpinredning från Vedum och ett genomgående ljust parkettgolv som löper genom samtliga rum tillsammans med vitmålade väggar, vilket inger en harmonisk känsla i hela hemmet. Den härliga balkongen nås från hemmets sällskapsyta och blir den självklara umgängesplatsen under sommarhalvåret där ni kan njuta av förmiddagssolen. I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum strömmar ljuset in från stora fönsterpartier i både syd och öst. Bekvämligheterna är många i det fullutrustade köket med moderna vitvaror och egen tvättutrustning i det praktiskt utformade badrummet. Till sist erbjuds två lugna sovrum och hall med goda förvaringsmöjligheter i flertal garderober. Föreningen har en trevlig gård som blir en social yta och skapar samvaro mellan de boende. Tack vare de lutande fasaderna runtomkring skapas rymd och ett naturligt ljus. Här ligger också det gemensamma orangeriet som kan nyttjas av alla medlemmar. I Brf Lindholmsvarvet bor ni i ett av Göteborgs mest expansiva områden, intill ett av Sveriges mest innovativa centrum, Lindholmen Science Park och nya Karlastaden. Beläget vid vattnet med närhet till kajpromenaden och alla mysiga restauranger, caféer och butiker på Lindholmen samt Eriksberg. Möjlighet till båtplats finns i området med och ger det lilla extra med närheten till klippor och bad, Marstrand och Knarrholmen bland flera andra öar i Göteborgs skärgård. Huset är byggt enligt riktlinjerna för miljöcertifiering Svanen och har en modern och originell arkitektur samt genomgående kvalitativa och miljömedvetna materialval. Goda kommunikationsmöjligheter, färjan går var åttonde min och tar 6 min in till city samt buss som går lika ofta och tar ca 8 min till Centralstationen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Filip Scepanovic för mer information om bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Eklandagatan 52A, Johanneberg, Göteborgs kommun

Eklandagatan 52A

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 980 000 kr
45 m²
2 rum
vån 4/4
3 084 kr/mån
66 222 kr/m²

Denna fina tvårumslägenhet bjuder på en oslagbar kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet! Belägen högst upp i huset, omfamnas ni av en fantastisk utsikt mot Eklandagatan från balkongen i fritt västerläge. Ytskikten har genomgått en omsorgsfull renovering under 2023, vilket ger bostaden en fräsch och inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen tillsammans generös takhöjd och fönster i motsatta väderstreck skapar en känsla av rymd och ger ett härligt ljusspel genom hela hemmet. Sovrummet imponerar med inbyggda garderober som maximerar förvaringsutrymmet och ligger i anslutning till den härliga balkongen med eftermiddagssol. Det välutrustade köket har en praktisk utformning med både över- och underskåp, moderna vitvaror och stilfull design. Här blir matlagningen och middagsbjudningar en fröjd. Dessutom erbjuder bostaden två praktiska förråd, vilket ger extra förvaringsutrymme för ett organiserat hem! Här bor ni i en trivsam HSB-förening med tillgång till både bastu och övernattningsrum för långväga gäster. Härifrån promenerar ni enkelt ner till Avenyn eller knutpunkten Korsvägen med kommunikationer som tar er runt om i Göteborg. Lika nära har ni till sköna grönområden och bara någon minut från hemmet har ni service och matbutiker. Ett perfekt boende för er som vill ha nära till precis allt men ändå bo i ett lugnt läge. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Filip Scepanovic för mer information om bostaden!

  • Balkong
Hökegatan 16, Olskroken, Göteborgs kommun
  • Mån 8 apr kl 17:30
Hökegatan 16, Olskroken, Göteborgs kommun, bild 2
Hökegatan 16, Olskroken, Göteborgs kommun, bild 3

Hökegatan 16

Lägenhet
Olskroken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
68 m²
2 rum
vån 6/6
4 132 kr/mån
46 324 kr/m²

Högst upp i huset finner finner du denna trivsamma bostad som präglas av en ljus interiör och genomtänkta färgval som förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Planlösningen är välplanerad med trevliga sällskapsytor i kök och vardagsrum varifrån även balkongen i sydväst-läge nås. Vidare finner du ett rymligt sovrum och helkaklat badrum med golvvärme för extra komfort. Här erbjuds även goda förvaringsutrymmen och ett insynsskyddat läge tack vare bostaden höga läge. Läget är lugnt och barnvänligt med nyrenoverad privat innegård med lekplats samtidigt som du har närhet till stadens puls och goda kommunikationer. Här finns allt du kan tänkas behöva inom bekvämt gångavstånd, inklusive skolor och förskolor för de små. Solid och välskött förening med god ekonomi där bland annat gym, garagemöjligheter och bastu finns till förfogande. Dessutom har du möjlighet att njuta av bad i Delsjön, som ligger på bekvämt avstånd från bostaden. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnbygatan 25, Kvarnbyn, Mölndals kommun

Kvarnbygatan 25

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/7
3 392 kr/mån
50 962 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en högklassig tvåa med stor balkong i soligt sydöst-läge! Detta välplanerade hem erbjuder alla moderna bekvämligheter som följer med nyproduktion. Kvalitativ inredning från Marbodal, maskinpark från Electrolux och genomgående ytskiktsmaterial ger hela hemmet en enhetlig och exklusiv känsla. Kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning, vilket gör det perfekt för socialt umgänge. Från köket nås balkongen som erbjuder en avkopplande plats där ni kan njuta av många soltimmar. Både vardagsrummet och sovrummet har fransk balkong som ger bra ventilation och en behaglig sovmiljö. I hall och sovrum finns rymliga skjutdörrsgarderober och det helkaklade badrummet har en egen tvättutrustning för extra bekvämlighet. Tack vare gavelläget får ni mycket naturligt ljus genom stora fönster åt tre håll, vilket tillsammans med den generösa takhöjden skapar en härlig atmosfär att trivas i! På föreningens ljuvliga innergårdar i söderläge kan ni spendera många sommardagar och har ni familj eller vänner på besök kan de spendera natten i gästlägenheten. Det finns även en gemensamhetslokal som är perfekt för lite större tillställningar. Här bor ni i ett hem beläget så att ni kan njuta av både natur och citypuls. Från Kvarnby kan ni ta hissen ner till Störtfjällsgatan och ta en kort promenad till knutpunkten Mölndals bro samt Mölndals Galleria som erbjuder allt från bra shopping till daglig service. Centrala Göteborg nås enkelt på 10-15 minuter med smidiga kommunikationer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sam Emami för mer information om bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Lindholmshamnen 38, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 17:30
Lindholmshamnen 38, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 38, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 38

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 290 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/5
5 097 kr/mån
53 934 kr/m²

Här presenteras en kvalitativ tvårummare om 61 kvadratmeter som förlängs av en ljuvlig balkong med utsikt över hamninloppet! Planlösningen är genomgående med fönsterpartier i motsatta väderstreck vilket ger ett fint ljusspel i hemmet. Sällskapsytan i vardagsrumsdelen är generös och förlängs av en solfylld balkong som bjuder på utsikt över Lindholmens småbåtshamn. Här kan ni njuta av många soltimmar tack vare sydväst-läget. Vidare in till vänster ligger köket som är smart utformat med full maskinell utrustning. Sovrummet ligger i andra änden av hemmet där ni har bra förvaringsutrymme i en stor skjutdörrsgarderob. Bostadens bekvämlighet blir komplett med badrummets egna tvättutrustning som underlättar de annars tidskrävande vardagssysslorna! I Brf Lindholmskajen bor ni med direkt närhet till vattnet och i ett expansivt och nytänkande område där bland annat Karlastaden växer fram intill. Tillsammans med de cirka 10 höga hus som byggs runt omkring kommer stadsbilden förändras och området att ligga i framkant. Härliga promenadstråk, flera trevliga restauranger, caféer och närbutiker finns inom gångavstånd. Längst ner i huset finns två verksamhetslokaler som genererar en bra inkomst till föreningen. Utmärkta kommunikationer finns med både båt och buss som tar er runt om i Göteborg. Varmt välkomna att kontakta Simon Petkovski för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lantmätaregatan 11B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00
Lantmätaregatan 11B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmätaregatan 11B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmätaregatan 11B

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 746 kr/mån
39 516 kr/m²

Kliv in i denna ombonade tvårumslägenhet belägen på våning 3 av 3 på Lantmätaregatan 11B! Ett välplanerat hem med generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp från fönster i motsatta väderstreck som skapar ett härligt ljusspel mellan rummen. Köket är ljuvligt med ljusa ytskikt och matplats intill fönstret med vy över den intilliggande grönskan. Vardagsrummet ger plats för umgänge och sovrummet har ett insynsskyddat läge med samma rofyllda utsikt som från köket. Denna bostad erbjuder optimala förvaringsmöjligheter i två rymliga klädkammare samt ett väl tilltaget vindsförråd bekvämt beläget en trappa upp! Här bor ni i en familjär förening mitt i hjärtat av centrala Hisingen i ett gammalt landshövdingehus från 40-talet. Lantmätaregatan ligger nära både Vågmästareplatsen, Wieselgrensplatsen och köpcentrumsområdet Backaplan. Här finner ni ett stort utbud av restauranger, butiker, postutlämning och träningsanläggningar i området samt populära Kville saluhall runt hörnet. Runtom ligger flera natursköna grönområden, såsom Keillers park och vackra Ramberget där ni ser ut över hela staden. För längre promenader ligger Hisingsparken i närheten och är ni sugna på ett bad kan ni enkelt ta er till Lundbybadet. Nära till bra kommunikationer vid Vågmästareplatsen där flertalet spårvagnar och busslinjer tar er in till stan på cirka sex minuter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Filip Scepanovic för mer information om bostaden!

  • Premium
Ekebygatan 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Ekebygatan 4

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 375 000 kr
65,4 m²
2 rum
vån 2/2
4 808 kr/mån
21 024 kr/m²

Härligt planerad tvårumslägenhet med generösa sällskapsytor som förlängs av en underbar balkong som badar i eftermiddagssol! Det moderna köket är luftigt och inbjudande, perfekt för social matlagning och umgänge i den öppna miljön mot vardagsrummet. Tack vare genomgångsläget ges ett fantastiskt ljusinsläpp från motsatta väderstreck vilket inger en magisk rymd i hemmet. Med enhetliga ytskikt i samtliga rum blir det lätt att möblera och sätta sin egen prägel. Sovrummet är rymligt med en stor garderobsvägg och det finns även ett extra rum som kan användas som kontor eller förvaringsutrymme. Badrummet är stilrent kaklat med egen tvättutrustning och utanför entrédörren finns en loftgång där ni kan njuta av förmiddagssolen! Observera att annonserade bilder är tagna från tidigare försäljning vilket kan medföra vissa avvikelser för hur bostaden ser ut i dagsläget. Här bor ni i en välskött och trivsam HSB-förening där både bredband, TV och parkeringsplats redan ingår i avgiften! Denna bostad är belägen i ett grönskande område med närhet till gym, golfbanor och sporthallar. I det nybyggda området kring Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol Köpcentrum finns ett brett utbud av service och shopping. Dessutom har ni nära till goda kommunikationer vid knutpunkten Körkarlen med smidig åtkomst till centrala Göteborg och Kungälv. Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Simon Petkovski för mer information om bostaden!

  • Balkong
Fågleviksvägen 13A, Lilleby, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Fågleviksvägen 13A, Lilleby, Göteborgs kommun, bild 2
Fågleviksvägen 13A, Lilleby, Göteborgs kommun, bild 3

Fågleviksvägen 13A

Lägenhet
Lilleby, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/2
4 380 kr/mån
43 406 kr/m²

På lugna Fågleviksvägen 13A finner ni denna välplanerade trerumslägenhet belägen på markplan! Detta familjevänliga hem erbjuder den perfekta kombinationen av trivsam radhuskänsla och modern bekvämlighet. Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum har fönster i tre väderstreck vilket inger en underbar atmosfär med rikligt ljusinsläpp och bjuder in till umgänge. På uteplatsen, som nås direkt från vardagsrummet, kan ni njuta av morgonkaffet i förmiddagssolen. Med en trädgård framför omringad av växtlighet och insynsskydd i form av träplank får ni en privat och fridfull plats att koppla av på. Vidare in finns två mysiga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober. Badrummet är välutrustat med tvätt- och torkmöjligheter samt en praktisk arbetsyta för att underlätta vardagens göromål. Utanför entrén väntar ännu en stenlagd uteplats där ni har eftermiddagssol. Dessutom ingår en egen parkeringsplats i avgiften med förrådsutrymme i anslutning som ger extra bekvämlighet och trygghet till er nyblivande bostad! Området är mycket barnvänligt och perfekt för en familj som vill ha närhet till grönområden och lekplatser. Här finns också bra skolor och förskolor på gångavstånd. Torslanda torg ligger 3 kilometer bort med bland annat mataffär, butiker, restauranger, frisörsalong och ett Nordic Wellness gym. Busshållplats ligger cirka 5 minuter promenad från hemmet med flera busslinjer varav expressbuss som tar er in till stan på cirka 30 minuter. I Torslanda finns det många fina badplatser att tillgå i bland annat Sillvik, Lilleby, Hästevik och Hällsvik. Torslandavallen erbjuder bra motionsspår samt tennis- och fotbollsklubb och vid Amhult ligger Torslanda golfbana. I Amhult centrum finns dessutom två stora mataffärer, systembolag och flertal butiker för ytterligare shopping. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Oscar Edström för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Uteplats
Hultvägen 5, Gråbo, Lerums kommun
  • Sön 7 apr kl 16:00

Hultvägen 5

Villa
Gråbo, Lerums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
156 + 2 m²
5 rum
852 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera detta charmiga enplanshus från 1968! Huset byggdes om 2008 men behåller sin dåtida charm. Här erbjuds en öppen planlösning i kök och vardagsrumsdel, vilket skapar en trivsam atmosfär perfekt för umgänge med vänner och familj. De många fönstren ger också rikligt med naturligt ljus, vilket ytterligare förhöjer husets ljusa och öppna känsla. Från köket når du den inglasade altanen, där både matbord och loungemöbler får plats. Det blir en naturlig förlängning av bostaden och skapar en härlig utomhusmiljö. Ett extra plus är braskaminen, perfekt för att skapa mysigfaktor under kyliga dagar. Vidare finner du här 3 sovrum, genomgående ekparkett, helkaklat badrum, gästtoalett samt tvättstuga. Området har närhet till flera vackra sjöar som erbjuder härliga badmöjligheter under sommaren. Dessutom är det endast en 5 minuters promenad till både förskola och skola, vilket gör det bekvämt för barnfamiljer. I centrum finns två mataffärer, ett gym, en blomsteraffär, bibliotek, djuraffär, frisör samt ett urval av restauranger och fik. Busscentralen ligger också i centrum och tar dig till Göteborg på endast 35 minuter eller till Lerum på 15 minuter. För dem som är intresserade av golf ligger Stora Lundby golfbana endast 10 minuters bilväg bort. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information!

  • Plus
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun

Seglaregatan 4

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
50,5 m²
1 rum
vån 1/8
4 805 kr/mån
45 545 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna omhändertagna etta som förlängs av en inglasad balkong! Egen garageplats ingår i avfiten. Hemmet har en öppen sällskapsyta med plats för soffgrupp och dubbelsäng. Den inglasade balkongen som nås från detta rum har en inbyggd utformning som skyddar från både regn och vind. Här kan ni välja att ha balkongen inglasad eller öppna upp för att njuta av eftermiddagssolen. Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet renoverades år 2020 med stilsäkra inredningsval och har trevlig plats för matsalsmöbel. Samtliga fönster i denna bostad vetter mot föreningens härliga innergård med rikligt ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober i hallen där det även finns ett mindre utrymme som kan användas som klädkammare eller möjligtvis arbetsrum för den som önskar. Badrummet är helkaklat och dessutom förberett för installation av tvättmaskin för den som önskar ytterligare komfort! Här bor ni i en välskött förening med stort engagemang där bland annat gym, två gästlägenheter, föreningslokal och bastu finns till förfogande. Bo i en kulturell och charmig stadsdel med rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. Promenadavstånd till både grönområdena i Slottsskogen samt Klippan och dess promenadstråk längs vattnet. Närhet in till city och ut till skärgården. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sam Emami för mer information om bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Grangärdesvägen 15A, null, Ale kommun

Grangärdesvägen 15A

Lägenhet
Ale kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 225 kr/mån
20 720 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välunderhållna tvårumslägenheten i hjärtat av Surte. Med sina generösa ytor och praktiska layout erbjuder denna bostad en perfekt bas för dig som vill skapa ditt eget hem. Med en total yta på 62,5 kvadratmeter erbjuder varje rum gott om utrymme för flexibel möblering och anpassning efter dina behov. Köket är ljust och luftigt och kan enkelt rymma en matplats för bekväma måltider. Vardagsrummet är väl tilltaget och kan anpassas för både avkoppling och sociala tillställningar. Sovrummet är rymligt och inbjudande, med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Badrummet och hallen är funktionella och erbjuder praktiska lösningar för vardagen. Stig ut på den inglasade balkongen och njut av soliga dagar och lugna kvällar. Balkongen, som vetter mot väster, ger dig möjlighet att njuta av eftermiddagssolen och vackra solnedgångar. Denna lägenhet är perfekt belägen för den som söker en bekväm och praktisk livsstil med närhet till både natur och stadsliv. Med endast 10 minuters promenad till Surte centrum och pendeltågsstationen har du enkel tillgång till Göteborgs centrum och alla dess bekvämligheter. I närområdet finns även ett utbud av aktiviteter och bekvämligheter, inklusive lekplatser, idrottsanläggningar och butiker. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck potentialen i detta charmiga hem!

  • Balkong
Jägaregatan 16B, Brämaregården, Göteborgs kommun

Jägaregatan 16B

Lägenhet
Brämaregården, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/4
2 724 kr/mån
38 750 kr/m²

Välkommen till din nya oas mitt i stadens hjärta! Denna charmiga lägenhet erbjuder det bästa av två världar - lugnet och grönskan i ett naturskönt område, samtidigt som du har nära till stadens puls med caféer, restauranger och kollektivtrafik. Ljuset flödar in i denna lägenhet från flera väderstreck, vilket skapar en härlig atmosfär och ger dig en känsla av rymd och frihet. Ytskikten är fina och går i ljusa kulörer, samtidigt som det fräscha badrummet och det praktiska köket med gott om arbetsytor gör vardagen enkel och bekväm. Området där lägenheten är belägen är känt för sin grönska och natur, perfekt för avkoppling. Samtidigt har du allt du behöver inom räckhåll - från mysiga caféer där du kan njuta av en latte i solen till trendiga restauranger där du kan avnjuta kulinariska upplevelser. Med närheten till kollektivtrafik är det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Oavsett om du är ute efter shopping, kultur eller nöjen finns det något för alla i denna pulserande stad. Missa inte chansen att få denna pärla till ditt alldeles egna hem!

Örnehufvudsgatan 17, Johanneberg, Göteborgs kommun

Örnehufvudsgatan 17

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/6
5 035 kr/mån
56 122 kr/m²

Med ett lummigt och centralt läge nära till det mesta, finner ni denna ljuvliga tvårumslägenhet som präglas av smakfulla funkisattribut. Hemmet har ett ljust hörnläge där vardagsrummet har ett ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och skapar tillsammans med den generösa takhöjden en härlig rymd att vistas i. Det erbjuds inbjudande sällskapsytor, välutrustat kök och praktiska förvaringslösningar i både sovrum och hall. Badrummet är inrett med material som passar fint ihop med resten av hemmets karaktärsfulla interiör. Här bor ni på en lugn återvändsgata där ni enkelt kan promenera till grönområden, Chalmers, Korsvägen, evenemangsstråk och Liseberg. Ett optimalt läge för er som vill bo i ett lugnt läge nära stadens puls. Några minuter från porten ligger Willys mataffär och det finns flera servicebutiker i närheten. Hållplats för buss 18, 19 och 52 ligger inte ens 100 meter från hemmet och tar er smidigt in till city på knappa 10 minuter. Varmt välkomna till ett område och bostad att stormtrivas i!

  • Hiss
Walter Bengtssons Gata 24, Sandarna, Göteborgs kommun
Walter Bengtssons Gata 24, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Walter Bengtssons Gata 24, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Walter Bengtssons Gata 24

Lägenhet
Sandarna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 722 kr/mån
64 648 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i trivsamma Sandarna! Denna enrumslägenhet i nyproducerade Fixfabriken erbjuder dig det bästa av två världar: modern bekvämlighet i en naturskön omgivning! Med ett vitpigmenterat parkettgolv och vitmålade väggar får varje hörn av lägenheten en känsla av ljus och rymd. Den generösa balkongen vetter mot föreningens stillsamma innergård, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och grönska medan du njuter av en kopp kaffe i eftermiddagssolen. I det lättmöblerade allrummet kan du enkelt sätta din personliga touch med matbord, soffhörna och sovalkov. Med stora fönster som släpper in naturligt ljus och tack vare de öppna rummet blir detta en trivsam plats att vistas på. Köket och badrummet är utrustade med moderna bekvämligheter där varje detalj noga utvald för att ge dig både stil och funktion. Platsbyggda garderober ger gott om förvaringsutrymme för dina tillhörigheter eftersom hela rumshöjden utnyttjas, vilket gör det enkelt att hålla din nya bostad snyggt organiserad! Här bor du i det nya området Fixfabriken i Majorna där cirka 500 nya bostäder fördelat på fyra kvarter växer fram. Föreningens utemiljö fungerar som en förlängning av huset och har väl genomtänkta sociala ytor. Innergården blir ett gemensamt uterum och har allt som en bra trädgård behöver – gräsmatta, prunkande rabatter, sköna bänkar och en mysig paviljong. Växtligheten på gården är noga utvald för att vara vacker över en så stor del av året som möjligt. Du bor med ett fint läge med närhet till Saltholmens uppfriskande klippbad, kajpromenaden i Klippan och Majornas härliga utbud av restauranger och caféer. Goda kommunikationer med buss och spårvagn samt fina cykelvägar till såväl stan som kustbandet. Bo i en levande knutpunkt för kultur, mat och människor med genuin charm! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sam Emami för mer information och anmäl ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gröna gatan 67, Vån 9/10, Majorna, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Gröna gatan 67, Vån 9/10

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
54,2 m²
2 rum
vån 9/10
3 798 kr/mån
43 358 kr/m²

Ta chansen att bosätta er näst högst upp i huset på trivsamma Gröna gatan som bjuder på makalös utsikt över älven! Här har ni verkligen möjligheten att sätta er alldeles egna prägel i en välplanerad tvårumslägenhet. Tack vare bostadens placering på husets hörn ges ett underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Den sociala ytan är centrerad i lägenheten med separat kök och sovrum med badrum intill. Utanför sov- och badrum finns en passage med smart förvaring och praktisk arbetsbänk, perfekt utrymme för skrivbordshörna eller garderobsvägg för den som önskar. Här bor ni helt fritt från insyn där alla fönster blir som en tavla och med ett badrum som nyligen renoverades i samband med föreningens stambyte! Bo i en mycket omtyckt och välskött HSB-förening med samlingslokal, övernattningslägenhet och möjlighet till egen odling på gården. Här har ni nära till bra service i form av mataffärer, konditori, gym, systembolag, fiskbutik, bibliotek och ett stort utbud av restauranger. På gångavstånd finns Stigbergstorget där världens största pizzeria ligger i den gamla biografen och från den fantastiska takterrassen har ni utsikt mot Sjömanshustrun och hamnen. På Majornadagen fylls trottoarerna av spännande loppisstånd, foodtrucks och glada människor och till vardags utgör Plaskis och Gröna vallen samlingsplatser för leksugna barn. Här bor ni också med direkt närhet till fina promenadstråk längs med vattnet vid Röda sten, Svaleboskogen och mysiga Slottsskogen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sam Emami för mer information om bostaden!

  • Hiss
Sunnanvindsgatan 2B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Sunnanvindsgatan 2B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Sunnanvindsgatan 2B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Sunnanvindsgatan 2B

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 175 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 625 kr/mån
63 971 kr/m²

Högst upp i huset på Sunnanvindsgatan presenteras denna unika och smarta 1,5 rumslägenhet, komplett med ett loft som fungerar som ett praktiskt sovutrymme och två balkonger! Den imponerande takhöjden kombinerat med den smarta planlösningen ger en exklusiv och rymlig känsla som överträffar dess kvadratmeteryta. Ljuset strömmar in genom stora fönster och på balkongerna kan man njuta av både morgon- och kvällssol. Boendet erbjuder också bekvämligheter som ett fullt utrustat kök och egen tvättutrustning, vilket frigör mer tid till annat! Denna bostad är belägen i en välskött och trivsamt förening med gemensam gård där ni kan tillbringa härliga sommardagar. I föreningen finns dessutom en festlokal och övernattningslägenhet för långväga gäster samt ett hobbyrum där ni kan låta kreativiteten flöda. Läget är oslagbart med närhet till all tänkbar service, fin natur och utmärkta kommunikationer. På gångavstånd finner ni Wieselgrensplatsen, där ni enkelt tar er in till Göteborgs centrum på bara några minuter. Kville Saluhall och Backaplan erbjuder ett rikt utbud av delikatesser, butiker, restauranger och flertalet träningsanläggningar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Filip Scepanovic för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
Bratteråsgatan 44, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 17:45

Bratteråsgatan 44

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 698 kr/mån
50 000 kr/m²

Här presenteras en härligt luftig tvårumslägenhet med rymlig balkong där eftermiddagssolen står på! Planlösningen är öppen med stor sällskapsyta och härlig vinkel vid köksdelen. Den sociala miljön förlängs av balkongen där plats finns för utemöbler och utsikt har ni över föreningens trevliga innergård med fin växtlighet och sittgrupper. Balkongen är skyddad med tak ovan vilket gör att ni kan njuta av den även vid sämre väderförhållanden. I köket har ni all behövlig utrustning för goda middagar och intill ligger en klädkammare som praktiskt tar hand om förvaringen. I andra änden av hemmet ligger sovrum och hall där mer garderobsutrymme finns och i badrummet har ni er egen tvättutrustning som höjer bostadskomforten ytterligare! På Bratteråsgatan bor ni i ett havsnära område på en lugn gata med närhet till flertalet restauranger, caféer och fina promenadstråk längs med kajen. Föreningen är välskött och utvecklas kontinuerligt med full fokus på medlemmarnas trivsel. I avgiften ingår bredband för ett mycket förmånligt pris via föreningen på 80 kr/månad med hastighet 1000/1000. I Färjenäsparken finns promenadslingor, utomhusgym, fotbollsplaner och lekplats för barn. Med buss eller båt tar ni er snabbt och bekvämt till de centrala delarna av Göteborg. Ni har även direkt närhet till Eriksbergs Köpcenter med mataffär, systembolag, gym med mera och vid Sannegården finns även Hagabadet's spaavdelning tillsammans med fler butiker. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stampgatan 66, Stampen, Göteborgs kommun

Stampgatan 66

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 100 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/7
3 262 kr/mån
49 206 kr/m²

Här presenteras en stilrent inredd trerumslägenhet med välplanerad planlösning, fönster i motsatta väderstreck och lättmöblerade rum! Hemmets ytskikt uppdaterades med nytt golv och ommålade väggar under 2022 vilket höjer kvalitetskänslan samt ger ett enhetligt intryck. Tack vare ombyggnad har kvadratmeterytan optimerats och erbjuder numera två härliga sovrum i varsin ände av bostaden. Modernt kök signerat Marbodal med gott om förvaringsutrymmen samt ett helkaklat badrum med möjlighet att installera er egen tvättutrustning! På Stampgatan 66 bor ni i en stabil förening som erbjuder en trivsam innergård med grillmöjligheter, lekplats och gott om sittplatser för sociala utomhusdagar. Bastu och föreningslokal med övernattningsmöjligheter finns också att tillgå för medlemmar. Fantastiskt läge med allt det bästa Göteborg har att erbjuda, så som grönskande Trädgårdsföreningen, Scandinavium, Ullevi och Göteborgs paradgata Avenyn. Utmärkta kommunikationer samt butiker och restauranger precis utanför dörren. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo modernt och nära till citypulsen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Simon Petkovski för mer information om bostaden!

  • Hiss
Persgatan 4B, Lunden, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Persgatan 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Persgatan 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Persgatan 4B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
3 231 kr/mån
52 703 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Jöns Rundbäcks Plats 2, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 17:30
Jöns Rundbäcks Plats 2, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Jöns Rundbäcks Plats 2, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Jöns Rundbäcks Plats 2

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 790 000 kr
59 m²
2 rum
vån 6/6
4 043 kr/mån
47 288 kr/m²

Ta hissen högst upp i huset och möts av denna välplanerade tvåa med stor balkong och utsikt över Nya Kvillebäcken. Med öppen planlösning och fönster i fullhöjd från två väderstreck bor ni här i en härlig och luftig atmosfär. Hemmet präglas av den genomgående ekparketten som löper som en röd tråd längs bostaden, ljusa ytskikt och enorma förvaringsmöjligheter i både sovrum och hall. Från det rymliga sovrummet nås bostadens solfyllda balkong som ligger i ett lugnt läge mot den grönskande innergården. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare att tillgå. I föreningen har du tillgång till den rogivande innergården med fina grönytor och grill för medlemmar att nyttja. Här bor du i en expansiv stadsdel med gångavstånd till allt du behöver. Backaplan med shopping, mataffärer, restauranger och caféer i området samt utmärkta kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Götaverksgatan 26, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 17:00
Götaverksgatan 26, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 26, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 26

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 390 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/6
4 482 kr/mån
52 558 kr/m²

Här presenteras en rymlig och ljus tvårumslägenhet med två härliga balkonger i olika väderstreck! Ett socialt planerat hem utrustat med nyproduktionens alla bekvämligheter och hög materiell standard. Planlösningen är delvis öppen mellan vardagsrum och kök med en balkong som förlänger den sociala ytan. Här avnjuts eftermiddagssolen med vy upp mot Karlatornet och tack vare inglasningen blir det till ett extra rum som kan möbleras med rymlig loungegrupp. De tidlösa köket har inredning från Marbodal med bra arbets- och förvaringsytor. Sovrummet ligger i andra änden av hemmet med en balkong som vetter mot föreningens trevliga gård. I rummet består ena väggen av platsbyggd garderobsinredning som försluts med hjälp av stilrent draperi. Tillsist har ni ett komfortabelt badrum med egen tvättutrustning och ett uppskattat vädringsfönster som även förser rummet med naturligt dagsljus! Här bor ni i en nytänkande förening med egen app där medlemmar kommer åt dokument och enkelt kan kommunicera mellan varandra och med styrelsen. Från trapphuset kan ni ta hissen direkt ner till föreningens garage där det finns laddmöjligheter. Fastigheten är även Svanen-märkt vilket ger billigare ränta på bolån och låga driftskostnader. Det finns dessutom solceller som bidrar till lägre el-kostnader för föreningen. Lägenheten har ett mycket bra läge nära Chalmers Lindholmen, Science Park och sköna promenadstråk längst kajerna med restaurang och caféliv. Lätt att ta sig till Göteborgs centrum med buss från närbelägna Regnbågsgatan alternativt med gratisfärjan från Lindholmspiren som tar dig till Stenpiren eller Järntorget på några minuter med täta avgångar. Mycket expansivt och snabbväxande område där både Karlastaden och mycket annat spännande byggs. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Felicia Amarius för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sörtorpavägen 80, Härryda, Härryda kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00

Sörtorpavägen 80

Villa
Härryda, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 650 000 kr
176 + 13 m²
7 rum
1 674 m² tomt

Välkommen till denna enastående treplansvilla, perfekt belägen med en fantastisk utsikt och naturen som närmaste granne! Den imponerande altanen om cirka 100 kvadratmeter är en oas av avkoppling och solsken som blir en given plats för stunder med vänner och familj under varmare årstider. Här njuter du av ett härligt poolområde och en charmig pergola som ger en extra touch av lyx till din utomhusupplevelse. Villans interiör är lika imponerande som dess exteriör, med stora och inbjudande sällskapsytor. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet är utformat för att skapa en harmonisk atmosfär med en praktisk köksö som skiljer de två områdena och som även blir den självklara umgängesplatsen i rummet. Matsalen intill öppnar upp mot den stora altanen och erbjuder panoramautsikt mot solnedgången över den pittoreska Sandsjön. Med fyra till fem välutformade sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Förvaringsmöjligheterna är fantastiska, med en walk-in closet, garderober och ett invändigt förråd som gör det enkelt att organisera och hålla ordning i hemmet. De två helkaklade badrummen är elegant designade och ett av dem inkluderar en praktisk tvättavdelning med bra arbetsyta. Bostadens garage är rymligt med dubbla elportar. En extra förrådsbyggnad i form av friggebod ger ytterligare utrymme och flexibilitet för dina tillhörigheter eller kreativa projekt. Här bor du naturnära men med närhet till att du kan tänkas behöva i vardagslivet. Bara 500 meter från ditt hem finns även en fantastisk badsjö med tillhörande brygga. Närhet till kommunikationer underlättar vardagslivet. Detta hem är en plats där du kan njuta av det bästa av både inomhus- och utomhuslivet, omgiven av naturens lugn. Missa inte chansen att uppleva detta unika boende med all dess charm och bekvämligheter. Kontakta ansvarig mäklare Felicia Amarius för att boka din visning och upptäck det ultimata hemmet för dig och din familj!

  • Plus
Kungsbackavägen 137, Rävekärr, Mölndals kommun

Kungsbackavägen 137

Villa
Rävekärr, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
115 + 65 m²
5 rum
1 073 m² tomt

Välkomna till denna unika 1½-plansvilla uppdelad i två fina och väl omhändertagna bostäder! Lägenheten på övre plan har stilren inredning där ett mörkt golv löper runt den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matsal. Kökets skåpsluckor går i samma mörka ton tillsammans med moderna vitvaror i rostfritt och köksön kläs av en exklusiv bänkskiva i kompositsten. Perfekt utformat kök med trevlig matplats intill och det finns både vatten, is och kaffemaskin som sätter lyx på vardagen. På detta våningsplan finns två sovrum, varav det ena leder ut till en stor inglasad balkong som kan möbleras som ett extrarum. Lägenhet nr 2 ligger bekvämt i entréplan och disponeras som 2 rum och kök och även här är interiören genomtänkt. I hemmet finns både badrum med bubbelbad, separat toalett och ett tvättrum som leder in till bostadens garage där det finns gott om utrymme för förvaring. Här kan ni njuta av den trivsamma planlösningen som består av en öppen yta mellan kök och vardagsrum samt ett sovrum i anslutning till den rymliga hallen. Utemiljön är fantastisk med mycket grönska, flera härliga uteplatser, fina rabatter och en stor swimmingpool omringad av ett trädäck. Det finns även ett trevligt lusthus som fullkomligt badar i solljus tack vare dess stora fönsterpartier. I huset finns ett välutrustat kök och allrum att umgås i. Välkomna till ett område som erbjuder en perfekt kombination av grönskande växtlighet och närhet till samhällsservice och stadspuls. Kommunikationer med buss finns på nära avstånd och tar cirka 30 minuter till Heden i centrala Göteborg. Med pendeltåg från Kållered når ni Göteborg på cirka 15 minuter. En kortare bilfärd bort ligger Kållered som har både köpcentrum och inte minst IKEA.

Stallbacken 2, Gerrebacka, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Stallbacken 2, Gerrebacka, Göteborgs kommun, bild 2
Stallbacken 2, Gerrebacka, Göteborgs kommun, bild 3

Stallbacken 2

Villa
Gerrebacka, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
142 m²
4 rum
701 m² tomt

Varmt välkommen till Stallbacken 2 i Gerrebacka! Utsikten från denna bostad är inget mindre än fantastisk, och den omgivande altanen, som sträcker sig runt halva huset, ger möjlighet till härliga stunder utomhus. Den stora entrétrappan blir en naturlig samlingsplats under sommarmånaderna, perfekt för att avnjuta morgonkaffet eller för trevliga samtal med grannarna. Väl inne finner du här ett stort luftigt kök, fullutrustat med kvalitativa vitvaror och gott om utrymme för ett matbord som rymmer minst 6 personer. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord om man önskar. Dem tre sovrummen är rofyllt belägna en trappa upp och master bedroom imponerar med generös öppen klädförvaring. Hallen erbjuder gott om utrymme och även dold förvaring under trappan. Här bor ni barnvänligt och bekvämt i ett grönskande område med bara några kilometer från mataffär, service och grundskola i Kärra centrum. Fritidsaktiviteter, 4H-gård och simhall i närområdet och endast cirka 10 minuters bilväg till både Bäckebol samt Kungälv centrum. Bra busskommunikationer tar er till Göteborg var 10:e minut under rusningstid. Varmt välkomna på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 66