Mäklare Emma Samuelson

Emma Samuelson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrklöversgatan 13, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Fyrklöversgatan 13, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Fyrklöversgatan 13, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Fyrklöversgatan 13

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 900 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/7
2 736 kr/mån
44 186 kr/m²

Varmt välkommen till Fyrklöversgatan 13! Lägenheten är smart planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för generöst utrymme. Materialvalen är genomgående påkostade och färgsättningen i samtliga rum är elegant och smakfull. Köket är stilrent från Ballingslöv med vitvaror från Husqvarna. Sovalkov med utrymme för allt man behöver och badrummet har en egen tvättavdelning för extra bekvämlighet. I hallen finns utmärkta förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Lägenheten har mycket ljus med sina stora fönster och förlängs av den rymliga balkongen som ger möjlighet att njuta av utomhusmiljön. I Kvillered bor ni i ett spännande område där stadspulsen växer fram och centrum tagit sig över älven. Läget är centralt på Hisingen och ni har närhet till ett stort utbud av restauranger, caféer, träning och andra nöjen. Under huset finns garage med platser att hyra samt barnvagnsrum och cykelrum. Kvillered ligger mitt i ett område omgivet av Backaplan, Wieselgrensplatsen, Ringön och Lindholmen. Det fina med Kvillered är att det tar lika lång tid att ta sig till saluhallen Kvillebäcken som till promenadvänliga naturområden som Keillers park (Ramberget) och Slättadamm och det är inte långt till havet heller för den delen. Varm välkomna att kontakta ansvarig mäklare Emma Samuelson för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arvid lindmansgatan 23A, Tolered, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 15:15
Arvid lindmansgatan 23A, Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Arvid lindmansgatan 23A, Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Arvid lindmansgatan 23A

Lägenhet
Tolered, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 536 kr/mån
33 235 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma tvårummare med balkong! Hemmet präglas av ett härligt ljusspel från fönster i två väderstreck, ljus färgsättning och genomgående ekparkett pryder golven. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för sociala sammankomster och förlängs av balkongen med morgon - och förmiddagssol. Köket är praktiskt med goda arbetsytor och plats för en matplats intill köksfönstret. Sovrummet är rofyllt beläget med god förvaring i två klädkammare och badrummet är helkaklat. Här bor ni i ett populärt och lugnt område i en stabil HSB förening där det även bjuds på bl.a. övernattningsrum, bastu, gym och samlingslokal. Ett stenkast bort ligger entrén till fina Hisingsparken och Slätta damm som erbjuder trevliga och lummiga motionsstråk. I närområdet finns dessutom bra service i form av närbutik samt restauranger. Vid närliggande Bjurslätts torg finner ni bland annat pizzeria, sushi, mataffär och vårdcentral. Goda busskommunikationer tar er snabbt till både Backaplan och innerstan. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en lugn och modern bostad i en attraktiv miljö. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sophie Lökviks väg 8H, Gråbo, Lerums kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Sophie Lökviks väg 8H, Gråbo, Lerums kommun, bild 2
Sophie Lökviks väg 8H, Gråbo, Lerums kommun, bild 3

Sophie Lökviks väg 8H

Lägenhet
Gråbo, Lerums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
5 406 kr/mån
28 162 kr/m²

Varmt välkommen till detta förtjusande radhus i bostadsrättsform med en underbar altan! Här erbjuds även en privat parkeringsplats bekvämt belägen vid entrén. I detta hem är allt noggrant utvalt för att skapa en välkomnande och stilfull atmosfär. Köket, som utgör hjärtat i bostaden, är utrustat med högkvalitativa vitvaror och en elegant design. Här blir matlagningen en ren njutning och skapar en naturlig samlingsplats för sociala stunder med vänner och familj. Altanen, som sträcker sig från köket och vardagsrummet, erbjuder generöst utrymme för både matbord och loungemöbler. På entréplanet finner du även ett helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga. En trappa upp öppnar sig den mer privata delen av hemmet, med tre rymliga sovrum vackert belägna för flexibel möblering och möjligheten att skapa ditt drömsovrum. Här finns också ett charmigt allrum, en separat klädkammare och ett elegant helkaklat badrum komplett med badkar. Här flyttar ni in i en rofylld småstad mitt i grönskan. Med bara ca 200 meter till närmsta skola och närhet till två andra skolor F-9 gör Gråbo till det perfekta området för barnfamiljer. Pendlingsmöjligheterna till både Göteborg och Alingsås är väl utbyggda vilket ger er fördelen att bo nära såväl natur som storstadsmiljö. Området omges av flera naturreservat och strax norrut ligger Mjörn med badplatser och vacker skärgård. Stort utbud av idrottsaktiviteter så som fotboll, ridhus, golfklubb och en dirtbike-bana. 800 m bort ligger Gråbos centrum med flertalet restauranger, caféer, butiker och god service som vårdcentral och bibliotek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emma Samuelson för med information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 3