Mäklare Oscar Edström

Oscar Edström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Götaverksgatan 31, Lindholmen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 31

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/7
3 575 kr/mån
54 016 kr/m²

Ta hissen upp till våning fyra där ni finner denna perfekt planerade tvårumslägenhet belägen på husets hörn! Tack vare placeringen ges rikligt med ljusinsläpp från två väderstreck som tillsammans med den öppna planlösningen inger en härlig atmosfär att trivas i. Från sällskapsdelen nås bostadens ena balkong i sydväst-läge som vetter mot föreningens innergård. Här kan ni njuta av många soltimmar med Karlatornet i sikte. Köket är signerat Marbodal med smakfull skåpinredning och likaså garderoberna i sovrum och hall. I sovrummet har ni dessutom en mindre balkong som ger optimala vädringsmöjligheter för en behaglig sovmiljö. Badrummet är bekvämt utrustat med egen tvätthörna och golvvärme som höjer komforten ytterligare. HSB Brf Blanka i Göteborg har en väldigt fin innergård med vackra planteringar, bra belysning på kvällar samt två pergolor och hammockar att koppla av i. I föreningen finns övernattningsrum, cykelrum, barnvagnsförråd, rum för källsortering samt en välutrustad tvättstuga som ni hittar i källaren på hus fem. Föreningen har merparten av sin lån bundna vilket gör att man inte är så räntekänsliga närmsta åren. I och med att huset är nyproducerat behöver föreningen inte heller lägga pengar underhåll om inget oförutsett inträffar. Lägenheten har ett mycket bra läge nära Chalmers Lindholmen, Science Park och sköna promenadstråk längst kajerna med restaurang och caféliv. Lätt att ta sig till Göteborgs centrum med buss från närbelägna Regnbågsgatan alternativt med gratisfärjan från Lindholmspiren som tar er till Stenpiren eller Järntorget på några minuter med täta avgångar. Mycket expansivt och snabbväxande område där både Karlastaden och mycket annat spännande byggs. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Oscar Edström för mer information om bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnkullevägen 10N, Torslanda, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30
Kvarnkullevägen 10N, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 2
Kvarnkullevägen 10N, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 3

Kvarnkullevägen 10N

Lägenhet
Torslanda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 294 kr/mån
38 645 kr/m²

Här presenteras en inbjudande trerumslägenhet högst upp i huset med ljuvlig balkong mot sydväst! Hemmet har en luftig planlösning med fönster i motsatta väderstreck som skapar ett fantastiskt ljusspel genom rummen. Vardagsrum, kök och matplats samsas in en öppen miljö som bjuder in till umgänge och ytan förlängs av balkongen där ni kan avnjuta många soltimmar med fri utsikt. Balkongen har ett vindskyddat läge tack vare inbyggnaden och dessutom finns en installerad markis som även skyddar vid stark sol eller regn. Det finns två rymliga sovrum med nyligen tapetserade väggar i fina mönster samt goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Komforten i hemmet höjs ytterligare med ett helkaklat badrum och separat tvättrum som förenklar vardagens bestyr! På Kvarnkullevägen bor ni i ett gemytligt radhusliknande område omringat av grönska och fina gräsytor. I föreningen finns en föreningslokal att hyra vid större tillställningar och det finns både garage och vanliga parkeringsplatser att hyra utefter separat kösystem. Här bor ni med bekväm närhet till det mesta inom service. Torslanda torg ligger cirka 200 meter bort med bland annat mataffär, butiker, restauranger, frisörsalong och ett Nordic Wellness gym. Busshållplats ligger någon minuts promenad från hemmet med expressbuss som tar er in till stan på cirka 30 minuter. Från Torslanda centrum finns det många fina badplatser att tillgå i bland annat Sillvik, Lilleby, Hästevik och Hällsvik. Torslandavallen erbjuder bra motionsspår samt tennis- och fotbollsklubb och vid Amhult ligger Torslanda golfbana. I Amhult centrum finns dessutom två stora mataffärer, systembolag och flertal butiker för ytterligare shopping. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Oscar Edström för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
Axelinas väg 31, Hästevik, Göteborgs kommun
Axelinas väg 31, Hästevik, Göteborgs kommun, bild 2
Axelinas väg 31, Hästevik, Göteborgs kommun, bild 3

Axelinas väg 31

Villa
Hästevik, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
124 m²
4 rum
6 382 kr/mån

Välkommen till denna förtjusande och moderna 2- plans bostadsrättsvilla på Axelinas väg 31! Här bor ni i ett lugnt och fridfullt område där ni njuter av ett eget hus, men med alla bekvämligheter som följer med en bostadsrättsförening. Huset är byggt 2002 i två plan och från det luftiga vardagsrummet når ni den fantastiska altanen och trädgården i soligt läge, perfekt för härliga grillkvällar. På husets framsida finns förråd samt egen carport och ytterligare parkeringsplatser finns i området. Huset entréplan består utav ett stort allrum som har en öppen planlösning mot köket, en tvättstuga med egen groventré, samt ett badrum och hall. På övervåningen finns tre stora sovrum samt en walk in closet som är ombyggt till hemmakontor. I alla rum finns nätverksuttag. På övervåningen finns också ett snyggt helkaklat badrum precis som på nedervånigen. Gott om förvaringsmöjligheter finns på båda planen. Här bor ni nära hav och båthamnar med gångavstånd och har direktbuss till centrala Göteborg.

  • Premium
Nya Älvegårdsvägen 15, Lilleby, Göteborgs kommun
Nya Älvegårdsvägen 15, Lilleby, Göteborgs kommun, bild 2
Nya Älvegårdsvägen 15, Lilleby, Göteborgs kommun, bild 3

Nya Älvegårdsvägen 15

Lägenhet
Lilleby, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 038 kr/mån
44 214 kr/m²

En trappa upp i tvåplansparhuset på Nya Älvegårdsvägen 15 ligger denna välutformade trerumslägenhet med fin standard som går att göra om till en fyra! Bostaden har ett genomgångsläge vilket ger både ljusinsläpp och uteplatser i både sydväst och nordöst. När ni kliver in möts ni av den öppna sällskapsmiljön där vardagsrum och kök samsas. Köket har goda förvaringsmöjligheter i både under- och överskåp samt bra arbetsyta med trevlig köksö centrerad. I vardagsrummet finns plats för stort matsalsbord, soffhörna och härifrån tar ni er ut på balkongen där ni kan avnjuta dygnets bästa soltimmar med härlig utsikt. Under sommarhalvåret blir detta en underbar plats för utomhusmåltider eller avkoppling i solen. Vidare in erbjuds två sovrum med inbyggda förvaringsmöjligheter och ett badrum med egen tvättutrustning som höjer vardagskomforten. Utanför entrén finns en loftgång med tak som blir ännu en perfekt uteplats där ni kan sitta skyddat och njuta av morgonkaffet i förmiddagssolen! Området är mycket barnvänligt och perfekt för en familj som vill ha närhet till grönområden och lekplatser. Här finns också bra skolor och förskolor på gångavstånd. Torslanda torg ligger 3 kilometer bort med bland annat mataffär, butiker, restauranger, frisörsalong och ett Nordic Wellness gym. Busshållplats ligger cirka 5 minuter promenad från hemmet med flera busslinjer varav expressbuss som tar er in till stan på cirka 30 minuter. I Torslanda finns det många fina badplatser att tillgå i bland annat Sillvik, Lilleby, Hästevik och Hällsvik. Torslandavallen erbjuder bra motionsspår samt tennis- och fotbollsklubb och vid Amhult ligger Torslanda golfbana. I Amhult centrum finns dessutom två stora mataffärer, systembolag och flertal butiker för ytterligare shopping. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Oscar Edström för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
Furubergsvägen 62, Härryda, Härryda kommun

Furubergsvägen 62

Tomt
Härryda, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
2 795 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt i det familjevänliga och barnvänliga området Hällingsjö! Här har du möjligheten att bygga ditt alldeles egna drömhem. Området är känt för sin vackra natur, med närhet till både sjö och skog. Tomten har ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver, som skolor, förskolor, och annan service. Dessutom är det lätt att ta sig till och från området tack vare goda kommunikationer. Runt omkring Hällingsjö finns flera vackra sjöar och naturstråk som är perfekta för dig som gillar att vara aktiv utomhus. Här kan du ta en joggingtur längs vattenbrynet, paddla kajak eller fiska i lugn och ro. Så om du letar efter en plats där du kan bo i harmoni med naturen och ha härliga friluftsmöjligheter, då är Hällingsjö det perfekta valet för dig! Det finns ett färdigt förhandsbesked, tomten är inte knuten till någon husleverantör, däremot finns ett förslag från Hällingsjö Hus uppritat. På denna fastighet finns det stora möjligheter att bygga sitt egna drömhus! Innan tillträde till tomten kommer både väg till tomtgräns samt avlopp vara färdigställt. Kontakta ansvarig mäklare Felicia Augustsson idag ifall ni vill veta mer och upplev själv allt som denna underbara tomt har att erbjuda!

Furubergsvägen 60, Härryda, Härryda kommun

Furubergsvägen 60

Tomt
Härryda, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 400 000 kr
2 131 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt i det familjevänliga och barnvänliga området Hällingsjö! Här har du möjligheten att bygga ditt alldeles egna drömhem. Området är känt för sin vackra natur, med närhet till både sjö och skog. Tomten har ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver, som skolor, förskolor, och annan service. Dessutom är det lätt att ta sig till och från området tack vare goda kommunikationer. Runt omkring Hällingsjö finns flera vackra sjöar och naturstråk som är perfekta för dig som gillar att vara aktiv utomhus. Här kan du ta en joggingtur längs vattenbrynet, paddla kajak eller fiska i lugn och ro. Så om du letar efter en plats där du kan bo i harmoni med naturen och ha härliga friluftsmöjligheter, då är Hällingsjö det perfekta valet för dig! Det finns ett färdigt förhandsbesked, tomten är inte knuten till någon husleverantör, däremot finns ett förslag från Hällingsjö Hus uppritat. På denna fastighet finns det stora möjligheter att bygga sitt egna drömhus! Innan tillträde till tomten kommer både väg till tomtgräns samt avlopp vara färdigställt. Kontakta ansvarig mäklare Felicia Augustsson idag ifall ni vill veta mer och upplev själv allt som denna underbara tomt har att erbjuda!

Furubergsvägen 58, Härryda, Härryda kommun

Furubergsvägen 58

Tomt
Härryda, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
2 674 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tomt i det familjevänliga och barnvänliga området Hällingsjö! Här har du möjligheten att bygga ditt alldeles egna drömhem. Området är känt för sin vackra natur, med närhet till både sjö och skog. Tomten har ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver, som skolor, förskolor, och annan service. Dessutom är det lätt att ta sig till och från området tack vare goda kommunikationer. Runt omkring Hällingsjö finns flera vackra sjöar och naturstråk som är perfekta för dig som gillar att vara aktiv utomhus. Här kan du ta en joggingtur längs vattenbrynet, paddla kajak eller fiska i lugn och ro. Så om du letar efter en plats där du kan bo i harmoni med naturen och ha härliga friluftsmöjligheter, då är Hällingsjö det perfekta valet för dig! Det finns ett färdigt förhandsbesked, tomten är inte knuten till någon husleverantör, däremot finns ett förslag från Hällingsjö Hus uppritat. På denna fastighet finns det stora möjligheter att bygga sitt egna drömhus! Innan tillträde till tomten kommer både väg till tomtgräns samt avlopp vara färdigställt. Kontakta ansvarig mäklare Felicia Augustsson idag ifall ni vill veta mer och upplev själv allt som denna underbara tomt har att erbjuda!

Visar alla 7