Mäklare Pradeep Buch

Pradeep Buch

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjärdingsgatan 15, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Idag kl 15:00
Fjärdingsgatan 15, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Fjärdingsgatan 15, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Fjärdingsgatan 15

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 349 000 kr
45,8 m²
2 rum
vån 2/5
3 398 kr/mån
51 288 kr/m²

Här bor du i en nyproducerad lägenhet i det attraktiva området Nya Kvillebäcken med närhet till restauranger, kommunikationer och till stadskärnan. Öppen planlösning med hög standard, vitlaserad ekparkett på golv, stilrena vita väggar samt marmor på fönsterbrädor i hela lägenheten skapar tillsammans med ett kök från Marbodal och förvaring från Elfa ett modernt och komfortabelt hem. Lägenheten har en egen balkong mot söder vilket gör att man har sol hela dagen. Trivsam förening med en enastående takterrass med grönska, vacker utsikt, grillar och i den inglasade delen finns ett trevligt utekök. Här bor du i det expansiva området Nya Kvillebäcken med nära till populära restauranger, shopping och mataffärer. Perfekta kommunikationer tar dig på några få minuter till innerstan över Götaälvbron. Närhet till Lindholmen, Eriksberg och med en kort promenad tar du dig till fina naturområden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Pradeep Buch för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barometergatan 31, Länsmansgården, Göteborgs kommun

Barometergatan 31

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 859 kr/mån
20 315 kr/m²

Ljust och trivsamt hem med generösa fönsterpartier och grönskande omgivningar. Bostaden erbjuder ljusa färger, fiskbensparkett i vardagsrum och mycket bra ljusinsläpp. Rymlig balkong i soligt västerläge, här kan du njuta av kvällssolen till solnedgång med fri vy mot grönskan. Förvärva bostaden i en stabil och välskött HSB-förening med låga avgifter och många gemensamhetsutrymmen såsom bastu, motionsrum, samlingslokal, barnvagnsplats och övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till natur, motionsslingor och kommunikationer in till centrala Göteborg. Välkommen på visning!

  • Balkong
Ostindiefararen 31, Eriksberg, Göteborgs kommun

Ostindiefararen 31

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
46,5 m²
1.5 rum
vån 3/8
3 038 kr/mån
64 301 kr/m²

Med perfekt läge precis vid kajpromenaden och småbåtshamnen finner ni denna välplanerade etta! Här bor du med genomgående ljusa ytskikt, generös takhöjd, fina golv och flera fönsterpartier som släpper in ett härligt dagsljus till bostaden. In genom hallen möts du av den öppna planlösningen mellan kök och allrum som förlängs ut i hemmets balkong. På den stora balkongen kan du njuta av tidiga mornar med en god kopp kaffe i handen, alternativt sena kvällar med något bubbligt i glaset. För den som önskar går allrummet att skilja av och på så sätt få en sovalkov. Här finns dessutom gott om integrerad förvaring. I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin att tillgå. På den grönskande innergården kan du koppla av och nyttja föreningens pool, soldäck, utemöbler samt bastu. Här kan ni njuta av lugnet i er egna oas mitt i attraktiva Eriksberg. Dessutom finns det två övernattningslägenheter och en föreningslokal för medlemmar att nyttja. Eriksberg erbjuder det bästa av två världar; ett havsnära läge och närhet till den sprudlande stadspulsen på andra sidan älven. Utmärkta kommunikationer både med buss och båt vilket snabbt tar er in till Göteborgs innerstad. Inom korta avstånd finner ni även service, omtyckta lekplatser för de minsta i familjen och kanske det bästa av allt, direkt access till kajpromenadens mysiga restauranger och caféer. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Hambovägen 9, Agnesberg, Göteborgs kommun

Hambovägen 9

Villa
Agnesberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
140 + 35 m²
6 rum
510 m² tomt

Stig in i detta stora och välskötta hus. Här finner du inte bara ett hem, utan en möjlighet att skapa livslånga minnen. Med generösa sällskapsytor och många sovrum erbjuder detta hus gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Den välskötta trädgården omringar huset och erbjuder en privat oas på både fram- och baksidan. Här kan du njuta av lugnet och skönheten med en inglasad altan som bjuder in naturen under alla årstider. Vill du ha en imponerande utsikt? Inglasade balkongen ger dig den perfekta platsen att beundra omgivningarna i all väderlek. Området i sig är en pärla för familjer som söker trygghet och närhet till bekvämligheter. Barnvänliga gator och charmiga omgivningar ger en perfekt kuliss för barn att leka och växa upp. Den elektriska garagen och carporten erbjuder inte bara praktiskt skydd för dina fordon, utan också en extra touch av bekvämlighet.

Önskevädersgatan 21, null, Göteborgs kommun

Önskevädersgatan 21

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
72 m²
4 rum
vån 2/7
5 210 kr/mån
24 931 kr/m²

Balkong i söderläge - Modernt och fräscht kök - Närhet till natur - Fiber i avgiften Just nu finner ni denna solfyllda bostad med härlig balkong och optimalt planerade ytor. Hemmet präglas av ljus interiör, vackert golv i grå nyans och ett gediget ljusinsläpp. Köket är modernt och följer hemmets genomgående färgval med en stilfull kakelvägg över arbetsytorna. Vid matplatsen kan ni njuta av goda middagar tillsammans i lugnet. Här bor ni i en grön stadsdel med fina friluftsområden som Svarte Mosse där ni finner ett flertal leder och naturstigar samt Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde. I föreningen finns en grönskande innergård och övernattningslägenheter att tillgå för medlemmar. Kommunikationerna är goda då spårvagn 5, 6 och 10 snabbt tar er in till centrum. Närmaste hållplats är önskevädersgatan som ligger några minuter bort. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5