Mäklare Emma Hedin

Emma Hedin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsgatan 33, Stensätra, Sandvikens kommun

Skogsgatan 33

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
94 + 94 m²
3 rum
783 m² tomt

Välkommen till denna 1-plansvilla med källare om 94 + 94 kvm i Stensätra. Här är flera större renoveringar gjorda med takbyte 2012, köksrenovering 2015 och renovering av altan 2016. Den byggdes ut till ca 75 kvm med en inglasad del och en del under tak. Altanen och trädgården är i härligt söderläge vilket ger sol större delen av dagen. Entréplanet fördelar sig på kök med goda arbetsytor, vardagsrum med öppen spis med insats, badrum, gäst-WC och två sovrum. På källarplanet finns en inredd gillestuga, stora förråd, tvättstuga samt duschplats med bastu. Lättskött trädgårdstomt om 783 kvm med trädgård, vidbyggt garage och stor garageuppfart. Här bor ni i ett lugnt villaområde på återvändsgata med skogen inpå knuten. Nära till skola, förskola och idrottsplats, samt med cykelavstånd till Storsjön, centrum och affärer. Besiktning är beställd och annonsen kompletteras med protokoll. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Acktjärnsgatan 16, Robertsholm, Hofors kommun

Acktjärnsgatan 16

Villa
Robertsholm, Hofors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
96 + 46 m²
4 rum
1 176 m² tomt

Välkomna till Robertsholm och denna välplanerade 2-plansvilla med källare om 96 + 46 kvm. Entréplan fördelar sig på ett väldisponerat kök och stort vardagsrum med mysig braskamin och utgång till trevlig altan i söderläge. På altanen finns gott om plats att umgås med familj och vänner. En trappa upp finner ni tre sovrum i bra storlek, flera garderober, balkong med utgång från hallen och WC-rum. Källarplan med tvättstuga, badrum och goda förvaringsutrymmen. Lättskött trädgårdstomt om 1 176 kvm med fristående garage, stor gräsmatta och planteringar i form av pallkragar, grönsaksland, körsbärsträd och blåbärsbuskar. Här bor ni nära Gästrikeleden med fina promenadstråk, badplats samt bär- och svampplockning. Endast 3 km från hemmet finner ni all tänkbar service i centrala Hofors med butiker, restauranger, skolor och idrottshall. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Bivägen 10, Lövbacken, Sandvikens kommun

Bivägen 10

Villa
Lövbacken, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
79 + 77 m²
4 rum
1 371 m² tomt

Välkommen till idylliska Lövbacken och en trivsam och charmig familjevilla med ett av områdets bästa lägen samt med bra utrymmen både in- och utvändigt. Den stora trädgårdstomten är lummig och välskött samt fint inramad av gärdesgård och buskage. Här erbjuds gott om plats för både lek och avkoppling i såväl sol som skugga och på gården finns en egen brunn, praktiskt för t ex trädgårdsbevattning. Huset är bra planerat på entréplan med tre sovrum, kök, badrum samt ett trivsamt vardagsrum med fint trägolv. En trappa ned återfinns bl a ett gästrum som också kan vara ett perfekt ungdomsboende. Ytterligare ett badrum med möjlighet att göra i ordning en relax i anslutning till detta, tvättstuga, matkällare samt stora förrådsutrymmen. Ett visst renoveringsbehov föreligger men i rätta händer kommer detta hus att utvecklas till en väldigt trivsam familjevilla att bo och trivas i många år framöver. Lövbacken ligger placerat i utkanten av Sandviken med bra pendlingsmöjligheter via E16 mot både Gävle och Hofors/Falun och det finns en fin cykelväg som leder till centrala Sandviken. Det är också cykelavstånd till badplats, dansbana i Forsbacka och båtliv i Storsjön. Området är lugnt och uppskattat av de boende. Från den härliga tomten ser man snett över gatan en fin liten lekplats och en stor gräsyta för områdets barn att leka på och kanske spela en och annan fotbollsmatch. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Vikingavägen 35, Seestaden, Sandvikens kommun

Vikingavägen 35

Villa
Seestaden, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
113 + 60 m²
5 rum
878 m² tomt

Välkomna till denna 1½-plansvilla med källare om 113 + 60 kvm med charmig planlösning och stort ljusinsläpp. Sociala ytor på entréplan med vardagsrum och kök, från vilket ni med fördel tar med morgonkaffet ut till den altanen för att njuta av morgonsolen. På övre plan finns tre sovrum och en balkong med kvällssol. Källarplan med tvättstuga, gästrum och kaklat badrum. Lättskött trädgårdstomt om 878 kvm med gräsmatta, äppelträd, plommonträd, körsbärsträd och bärbuskar, samt ett stort dubbelgarage på ca 40 kvm. Här bor ni på en lugn gata utan genomfartstrafik samt nära avstånd till skola, förskola, matbutik, idrottsanläggning, busshållplats och promenadstråk i Trebo och Stensätra. Villan kommer besiktas vid försäljningen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Idrottsvägen 13, Centralt, Sandvikens kommun

Idrottsvägen 13

Tomt
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
726 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fantastisk tomt om 726 kvm med centralt läge. Här finns enligt detaljplanen tillåtelse att bygga bostäder eller kontor, vilket ger goda möjligheter för näringsverksamhet. Lugnt läge med gångavstånd till matbutiker och övrig service, och med goda bussförbindelser inom Sandviken och till angränsande kommuner. För den som önskar bygga sitt eget drömboende finns alla möjligheter att göra detta genom att rita själva eller ta hjälp av en husleverantör. För uppgifter om anslutningsavgifter, se denna länk: sandvikenenergi.se/skadubygganytt/priser.1237.html För uppgifter om fastighetsavgift/fastighetsskatt, se denna länk: https://skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/fastighetsavgiftochfastighetsskatt.4.69ef368911e1304a625800013531.html Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Visar alla 5