Mäklare Emma Hedin

Emma Hedin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högbovägen 18C, Centralt, Sandvikens kommun

Högbovägen 18C

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
180 m²
7 rum
10 213 kr/mån
11 083 kr/m²

Välkomna till denna representativa och pampiga bostad i tre plan, vilken byggdes som borgmästarbostad 1946. Bostadens hjärta är de sociala ytorna med tre rum i fil, öppen spis, parkettgolv, fönster i två väderstreck och vacker trappa som leder till etagevåning och övervåning. Renoverat kök med klassisk design, bra förvaring och charmig serveringsgång till matrummet. På entréplan finns även en gäst-WC samt tvättstuga i anslutning till köksingången. Från huvudingången nås den stora altanen under tak i soligt söderläge där ni med fördel njuter av solen under dagtid. En trappa upp finns fyra sovrum varav ett med möblerbar balkong i söderläge, ett med förvaring i klädkammare samt ett med fransk balkong och förvaring i klädkammare. Här finns även ett renoverat badrum i klassisk färgsättning med dusch och dubbelhandfat. För den som önskar fler sovrum finns möjlighet att använda matrummet eller en del av vardagsrummet till detta. Mellan våningarna finns en mindre etagevåning som lämpar sig till en trevlig läshörna. På lägenhetens källarplan om ca 50 kvm finns en rymlig gillestuga med parkettgolv som kan användas som TV-rum, extra sovrum, lekrum eller hobbyrum. Här finns även ett renoverat badrum med duschhörna, badkar och bastu, samt ett stort förråd med matkällare. I källaren finns en separat ingång från vilken ni når föreningens gemensamma tvättstuga. Här bor ni med ett centralt läge och närhet till skola, förskola, livsmedelsbutiker och busshållplats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Smala vägen 7E, Centralt, Sandvikens kommun

Smala vägen 7E

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 222 kr/mån
12 137 kr/m²

På bottenvåning finner ni denna ljusa och rymliga genomgångstvåa. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, plats för soffa och matbord samt utgång till trevlig balkong i nordvästläge där ni kan njuta av kvällssolen. Ljust och fräscht kök med goda arbetsytor, skåpförvaring och plats för matbord. Stort sovrum med flera garderober för god förvaring, och ytterligare förvaring i hallen där det dessutom finns god plats att komma in med rullator eller barnvagn. Badrum med duschplats, helkaklade väggar och toppmatad tvättmaskin. Här bor ni i en populär bostadsrättsförening med två gästrum, kvarterslokal, hobbyrum, bastu och innergårdar med utemöbler och lekplats. Centralt läge med gångavstånd till Stadsparken och centrum med butiker och service. 7 minuters bilfärd till Högbo med golfbana, skidspår och elljusspår. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Persborgsvägen 3, null, Sandvikens kommun

Persborgsvägen 3

Villa
Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
200 + 21 m²
5 rum
1 647 m² tomt

Välkomna till Bovik och denna fantastiska 1½-plansvilla om 200 + 21 kvm. Huset byggdes om 2006 men grunden gjordes om med nya reglar, golv, innerväggar och innertak så sent om 2020-2022. Stort och fräscht kök från 2022 med modern färgsättning, köksö med spishäll, väl tilltagna arbetsytor och matplats för stora sällskap. Vardagsrum i vinkel vilket ger möjlighet till varierande möblering samt fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp. Huset har genomgående fina golv, ljusa ytskikt, vacker vedspis i köket och kamin i vardagsrummet vilket ger en modern men ändå charmig känsla. Hallen är stor och rymlig med förvaring i garderober och plats för såväl barnvagn som rullator beroende på behov. Groventré på baksidan av huset vilket leder in till hall från vilken ni når den stora tvättstugan och det helkaklade badrummet från 2023 med dusch och golvvärme. Ett sovrum på entréplan och två på övre plan, där ni även finner det mysiga allrummet som är öppet mot hallen på entréplan. Lättskött trädgårdstomt om hela 1 647 kvm vilket ger goda möjligheter att planera tomten som ni själva önskar. Här finns ett trädäck längs hela fasaden i söder- och västerläge vilket ger sol från morgon till kväll. Huset har mycket låg energianvändning med betyg A i energideklaration och uppvärmning via nya luft/vattenvärmepump från 2020. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Laduvallsvägen 7B, Säljan, Sandvikens kommun

Laduvallsvägen 7B

Radhus
Säljan, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
99,5 m²
4 rum
7 884 kr/mån
16 030 kr/m²

Välkomna till natursköna Säljan och detta nybyggda bostadsrättsparhus som stod färdigt 2022. Social och öppen planlösning på entréplan med modernt och stilrent kök i klassisk färgsättning. Vardagsrum med utgång till altan med plats för större möblering och härlig förmiddagssol, från vilken ni når den stora gräsmattan. Även på framsidan av huset finns möjlighet till möblering där ni kan njuta av kvällssolen. Ljusa och fräscha ytskikt och fönster i tre väderstreck för fint ljusinsläpp. På övre plan finner ni bostadens samtliga tre sovrum, varav ett med rymlig walk-in-closet och övriga två med garderobsförvaring. Bostaden inrymmer två badrum, ett på vardera våning varav ett med badkar och ett med dusch. I badrummet på entréplan har ni dessutom egen tvättutrustning i direkt anslutning till hallen vilket underlättar vardagen. Här bor ni på lugn återvändsgata i barnvänligt område, detta är med andra ord ett perfekt boende för familjen med fina promenadstråk och busshållplats ett par hundra meter från bostaden samt med närhet till skola, förskola och mataffär. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Uteplats
Kalvdansvägen 43A, Vallhov, Sandvikens kommun
  • Imorgon kl 17:00

Kalvdansvägen 43A

Radhus
Vallhov, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
109 m²
5 rum
156 m² tomt

Välkomna till Vallhov och detta fina radhus med ett av områdets bästa lägen och låga driftskostnader! Socialt entréplan som fördelar sig på ett renoverat kök från 2021/2022 med goda arbetsytor och matplats, ett rymligt vardagsrum, fräscht badrum med dusch, tvättstuga kombinerat med klädkammare, samt ett av bostadens fyra sovrum. En trappa upp finner ni ett badrum med badkar samt övriga tre sovrum. Utvändigt finns två uteplatser, en på varje sida av huset, vilket ger sol från tidig morgon till sen kväll. Husets baksida i västerläge har en rejäl altan med plats för större möblering och härifrån nås trädgården med gräsmatta och ett förråd. Trädgården förlängs där allmänningen tar vid vilket ger ett insynsskyddat läge. Här bor ni med del i gemensamhetsanläggning där avgiften på 750 kr/månad inkluderar sophämtning, snöröjning, kabel-TV, tvättstuga, tillgång till gemensamhetslokal, gemensamma trädgårdsredskap och garage i länga. Radhuset är beläget mitt i Vallhov med närhet till skola, förskola, matbutik, busshållplats och promenadstråk, men trots detta finns ingen insyn på varken fram- eller baksida av huset, vilket ger ett unikt läge. Radhuset kommer att besiktas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Lisselängsgatan 26, Stensätra, Sandvikens kommun

Lisselängsgatan 26

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
1 577 m² tomt

Välkomna till Lisselängsgatan 26 och denna 1-plansvilla med källare om 99+99 kvm med bergvärme från 2019. På entréplan finner ni bostadens tre sovrum, kök med goda arbetsytor och förvaring, stort vardagsrum med möjlighet att bygga ett fjärde sovrum, samt wc-rum. Altan och uterum nås från kök och sovrum och här får ni plats med loungedel eller större matplats i båda delar. En trappa ner kommer ni till källaren som totalrenoverades 2022 med delvis vattenburen golvvärme, ny planlösning och ny el. Här finns ett stort modernt badrum med ingång till bastu, separat tvättstuga, stor klädkammare och andra rum som kan användas till TV-rum, gästrum, lekrum eller extra sovrum. Från källarplan finns även groventré med utgång till trädgården med stora gräsytor på både fram- och baksida. Tomten om 1 577 kvm är omgiven av staket och häckar, med flera sorters träd och buskar. På tomten finns även ett garage med carport, garageuppfart och förråd. Här bor ni på en lugn gata i ett barnvänligt område, med närhet till förskola och skola samt med fina promenadstråk runt hörnet, gångavstånd till Storsjön och närhet till idrottsanläggning. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Bivägen 10, Lövbacken, Sandvikens kommun

Bivägen 10

Villa
Lövbacken, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
79 + 77 m²
4 rum
1 371 m² tomt

Välkommen till idylliska Lövbacken och en trivsam och charmig familjevilla med ett av områdets bästa lägen samt med bra utrymmen både in- och utvändigt. Den stora trädgårdstomten är lummig och välskött samt fint inramad av gärdesgård och buskage. Här erbjuds gott om plats för både lek och avkoppling i såväl sol som skugga och på gården finns en egen brunn, praktiskt för t ex trädgårdsbevattning. Huset är bra planerat på entréplan med tre sovrum, kök, badrum samt ett trivsamt vardagsrum med vackert trägolv. En trappa ned återfinns bl a ett gästrum som också kan vara ett perfekt ungdomsboende, ytterligare ett badrum med möjlighet att göra i ordning en relax i anslutning till detta, tvättstuga, matkällare samt stora förrådsutrymmen. Ett visst renoveringsbehov föreligger men i rätta händer kommer detta hus att utvecklas till en väldigt trivsam familjevilla att bo och trivas i många år framöver. Lövbacken ligger placerat i utkanten av Sandviken med bra pendlingsmöjligheter via E16 mot både Gävle och Hofors/Falun och det finns en fin cykelväg som leder till centrala Sandviken. Det är också cykelavstånd till badplats, dansbana i Forsbacka och båtliv i Storsjön. Området är lugnt och uppskattat av de boende. Från den härliga tomten ser man snett över gatan en fin liten lekplats och en stor gräsyta för områdets barn att leka kull på och kanske spela en och annan fotbollsmatch. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Näsetvägen 3, Högbo, Sandvikens kommun

Näsetvägen 3

Villa
Högbo, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 475 000 kr
123 + 24 m²
4 rum
2 057 m² tomt

Välkommen till denna genomgående renoverade villa i natursköna Högbo med tomt ända ner till Jädraån. Villan har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren men charmen har bevarats med till exempel slipade trägolv, pärlspont och här finns öppna ytor med högt till tak. Entréplanet fördelar sig över hall med klinkergolv, helkaklat badrum samt ett socialt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. På det övre planet finner ni bostadens tre sovrum och ett wc-rum. Balkong med plats för loungemöbler och härlig utsikt. Vid entrén finner ni husets stora altan med plats för både matplats och lounge-del, här finns även en nedfälld badtunna. Tomt om 2 057 kvm med enskilt läge längst ner på vägen. Tomten går ända ner till Jädraån med plats för en liten båt och fiskerätt i ån. Här bor ni med naturen och Jädraån som närmsta granne, närhet till fina promenadstråk, MTB-spår och skidspår i Högbo bruk samt Högbo Golfklubb med golfbanan på andra sidan ån. Goda kommunikationer och busshållplats bara en bit i från huset. Villan kommer att besiktas inför försäljningen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Pellesvägen 3, Klangberget, Sandvikens kommun

Pellesvägen 3

Villa
Klangberget, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
194 + 14 m²
5 rum
811 m² tomt

Välkommen till denna fina 1-plansvilla med källare i souterräng om 194+14 kvm. Villan har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren. Entréplanet är socialt utformat med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Här finns även en mysig öppen spis och vedspis att samlas kring. Härifrån nås bostadens utbyggda balkong varav en del är inglasat uterum. På våningsplanet finns även ett renoverat badrum från 2019/2020 samt ett sovrum. En trappa ner finner ni ytterligare tre sovrum varav ett i källaren, renoverat helkaklat badrum 2022/2023 med kombinerad tvättstuga samt ett allrum med utgång till uteplats som sträcker sig över husets långsida. På altanen och i trädgården har ni sol större delen av dagen och kvällen, och på den stenlagda framsidan kan ni njuta av morgonsolen. I detta barnvänliga villaområde bor ni nära skola och förskola med fina cykelbanor till centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Fogdevägen 2, Torsåker, Hofors kommun

Fogdevägen 2

Villa
Torsåker, Hofors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
160 + 94 m²
6 rum
1,2 ha tomt

Välkomna till Bodås och denna välskötta 2-plansvilla med källare om 160 + 94 kvm. Det första som fångar blicken är den fantastiska tomten om 12 032 kvm som är insynsskyddad med buskage, flera fruktträd, planteringar och grusgång. Trädgården har även två växthus och en stor gräsmatta för barnens lek. Här kan ni fånga hela dagens sol med insynsskyddad uteplats med trätrall på baksidan av huset och mindre uteplats på framsidan från vilken ni når bostadens ingång. Fina promenadvägar och omgivningar med svamp och bär inpå knuten. Här finns även en badplats ca 20 min gångväg över skogen via ett tidigare elljusspår. På tomten finns gott om förvaring i två redskapsbodar. Invändigt bor ni med goda sociala ytor, generösa fönsterpartier och rymligt kök från Marbodal med mycket god förvaring. Öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum, en öppen spis med insats och stora fönsterpartier åt flera håll. På det övre planet finns bostadens samtliga fyra sovrum, två klädkammare och en möblerbar hall samt ett badrum. Balkong längs med husets ena sida som du når via fina dubbeldörrar från två av sovrummen. Här finns till mestadels nya 3-glas fönster och bergvärme ger praktisk uppvärmning. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Idrottsvägen 13, Centralt, Sandvikens kommun

Idrottsvägen 13

Tomt
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
726 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fantastisk tomt om 726 kvm med centralt läge. Här finns enligt detaljplanen tillåtelse att bygga bostäder eller kontor, vilket ger goda möjligheter för näringsverksamhet. Lugnt läge med gångavstånd till matbutiker och övrig service, och med goda bussförbindelser inom Sandviken och till angränsande kommuner. För den som önskar bygga sitt eget drömboende finns alla möjligheter att göra detta genom att rita själva eller ta hjälp av en husleverantör. För uppgifter om anslutningsavgifter, se denna länk: sandvikenenergi.se/skadubygganytt/priser.1237.html För uppgifter om fastighetsavgift/fastighetsskatt, se denna länk: https://skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/fastighetsavgiftochfastighetsskatt.4.69ef368911e1304a625800013531.html Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Visar alla 11