Mäklare Synnöve Jemt

Synnöve Jemt

Om mig

Mitt mål med bostadsförsäljningen är inte enbart att överträffa kundens förväntningar och få en nöjd kund. Min styrka är att få mycket nöjda kunder som garanterat vänder sig till mig när de på nytt ska sälja och som utan tvekan rekommenderar mig vidare till familj, vänner och bekanta. Denna kundnöjdhet och kvalité uppnår jag främst via min erfarenhet som fastighetsmäklare och lokalkännedom sedan 15 år tillbaka här i Sandviken, men även med mitt engagemang, driv och lyhördhet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Allévägen 1C, Barrsätra, Sandvikens kommun

Allévägen 1C

Lägenhet
Barrsätra, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
575 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 400 kr/mån
10 952 kr/m²

En halv trappa upp välkomnas ni in i denna välplanerade tvåa med ljusa ytskikt. Kök i bra storlek med goda arbetsytor, matplats och förberett för diskmaskin. Rymligt vardagsrum med fint parkettgolv och utgång till mysig balkong i söderläge med markis, trall och plats för möblering. Genomgående bra förvaring med skåp och garderober, varav flera garderober i sovrummet. Ljust och helkaklat badrum med tvättmaskin, och för de som önskar tvättstuga finns två sådana i föreningen. Här bor ni i en bostadsrättsförening med låga månadsavgifter, övernattningsrum att hyra samt gemensam innergård med uteplats och grillplats. Lugnt boende mitt i ett villaområde med gångavstånd till affärer, service och fina motionsslingor i närliggande skog. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Skogsbrovägen 12A, 12B, 12D, 18C, Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun

Skogsbrovägen 12A, 12B, 12D, 18C

Lägenhet
Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
85 m²
5 rum
vån 1/2
1 250 kr/mån
25 294 kr/m²

Välkomna till Kungsbergets skidanläggning och dessa fantastiska ägarlägenheter. Här byggs fyra hus på Skogsbrovägen 12-18 med fyra lägenheter i vardera huskropp med den populära upplåtelseformen ägarlägenhet. Det innebär en stor personlig frihet och låga fasta kostnader, ca 1250 kr i månaden (schablon), vilket är betydligt mer förmånligt än att vara del av en bostadsrättsförening med gemensamma skulder och månadsavgifter. Här finns inget krav på uthyrning vilket innebär att ni kan välja att nyttja lägenheten själva under hela säsongen, eller låta Kungsberget hyra ut lägenheten åt er för goda hyresintäkter. Juridisk person godkänns som köpare. Fastigheten värms upp via fjärrvärme och har fiber indraget. Bostäderna på Skogsbrovägen 12A, 12B, 12D och 18C är 5 rok på 85 kvm. Här finns fyra sovrum, genomgående golvvärme, braskamin, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt möjlighet till många bäddar. Expansiva Kungsberget har under senaste åren vuxit enormt och utökat sina backar och verksamhet. Här finns 22 nedfarter och 12 liftar vilket gör skidanläggningen populär för många i Stockholm och Mälardalen. Under sommarsäsongen finns allt från cykling, vandring, fiske och paddel vilket gör att lägenheten kan nyttjas året om. Vintersäsongen 2021/2022 ökade Kungsberget sina bokade gästnätter med hela 41% jämfört med föregående år. Samtliga lägenheter säljs med ett fast pris om 2 150 000. Bostadsfilm: https://player.vimeo.com/video/864422790 Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Uteplats
  • Äganderätt
Dalagatan 16A, Centralt, Sandvikens kommun

Dalagatan 16A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
52,9 m²
2 rum
vån 3/4
4 088 kr/mån
13 138 kr/m²

På våning tre välkomnas ni in i denna ljusa och fräscha tvåa med väldisponerad planlösning. Modernt kök med goda arbetsytor och skåpsförvaring, sovrum med förvaring i garderober, helkaklat badrum med dusch, rymlig hall med skjutdörrsgarderob och stort vardagsrum med vackert parkettgolv och utgång till högt belägen balkong i soligt västerläge. Stabil bostadsrättsförening med månadsavgift som inkluderar TV och bredband, och hushållsel mäts och debiteras via föreningen vilket bidrar till lägre driftkostnader. Här bor ni på centralt läge med fina promenadstråk i Stadsparken och all tänkbar service på gångavstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Promenaden 7, Barrsätra, Sandvikens kommun

Promenaden 7

Lägenhet
Barrsätra, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/4
4 081 kr/mån
8 390 kr/m²

Välkomna till populära Barrsätra och denna välplanerade genomgångslägenhet. Kök med goda arbetsytor och trevlig matplats, rymligt sovrum med garderobsförvaring, kaklat badrum med dusch och ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Här bor ni i en populär bostadsrättsförening med låg belåning, renoverad tvättstuga och grillplats på innergården. Som medlem i föreningen har ni dessutom möjlighet att nyttja gym, bastu, föreningslokal och övernattningsrum. Centralt läge med Stadsparken som närmsta granne samt butiker och service på nära avstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Hemskogen 16, Stensätra, Sandvikens kommun

Hemskogen 16

Radhus
Stensätra, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 1
6 175 kr/mån
10 300 kr/m²

Välkomna till familjevänliga Stensätra och detta fina bostadsrättsparhus i två plan. Väl genomtänkt entréplan med sociala ytor i kök med köksö och matplats, vardagsrum med täljstenskamin samt två uteplatser, en på vardera sida av huset vilket ger sol hela dagen och kvällen. På övre plan finner ni bostadens fyra sovrum samt badrum, och på entréplan finns gäst-WC och tvättstuga. Utvändigt har ni ett eget garage med förråd på framsidan samt ett vedförråd på baksidan av huset. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, matbutiker och service, samt med naturstråk och elljusspår i närheten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Uteplats
Hammargatan 15D, Centralt, Sandvikens kommun
Hammargatan 15D, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Hammargatan 15D, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Hammargatan 15D

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 075 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 762 kr/mån
12 011 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna fina hörnlägenhet som renoverades 2021. Kök med ljusa färger, bra utrustning, stor matplats och trevligt burspråk. Stort och ljust vardagsrum med plats för god möblering och fransk balkong i trevligt västerläge. Tre sovrum i varierande storlek och med förvaring i garderober. Helkaklat badrum från föreningens stambyte 2002 med egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående god förvaring samt ett stort vindsförråd beläget på våningen över bostaden. Här bor ni i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och mycket låga lån. Grön och lummig innergård med gemensamma utemöbler och grillplats. Centralt läge med gångavstånd till butiker, restauranger, service och goda kommunikationer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Agavägen 15A, Seestaden, Sandvikens kommun

Agavägen 15A

Lägenhet
Seestaden, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
330 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 1/9
1 896 kr/mån
12 453 kr/m²

Välkomna till Seestaden och denna etta med genomgående fräscha ytskikt, helkaklat badrum med tvättmaskin och platsbyggt sovloft för en yteffektiv planlösning. Fint ljusinsläpp i soligt läge och fransk balkong för vädring. Stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och månadsavgiften som inkluderar TV, bredband och bostadsrättstillägg. Varje bostadsrätt är garanterad en parkeringsplats med motorvärmare för endast 50 kr/månad och som medlem har man fri tillgång till föreningens gym. Här bor ni centralt med goda kommunikationer, gångavstånd till all tänkbar service och närhet till sportanläggningar, Storsjön och badplatser. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Hiss
Allévägen 5A, Barrsätra, Sandvikens kommun
Allévägen 5A, Barrsätra, Sandvikens kommun, bild 2
Allévägen 5A, Barrsätra, Sandvikens kommun, bild 3

Allévägen 5A

Lägenhet
Barrsätra, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 721 kr/mån
10 476 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas ni in i denna välplanerade tvåa. Kök i bra storlek med goda arbetsytor och matplats, ljust och helkaklat badrum från föreningens stambyte, stort sovrum med förvaring i garderober och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge med trall. Här bor ni i en bostadsrättsförening med låga månadsavgifter, övernattningsrum att hyra samt gemensam innergård med uteplats och grillplats. Lugnt boende mitt i ett villaområde med gångavstånd till affärer, service och fina motionsslingor i närliggande skog. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Hammargatan 15A, Centralt, Sandvikens kommun

Hammargatan 15A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
5 762 kr/mån
13 427 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas ni in i denna stora lägenhet med mycket väldisponerade kvadratmeter. Modernt och fint kök med goda arbetsytor och bra matplats, helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin samt tre sovrum i varierande storlek, varav de två större med förvaring i garderober. Det stora och ljusa vardagsrummet har ett fint burspråk, fungerande öppen spis, fransk balkong och plats för större soffgrupp. Lägenheten har genomgående god förvaring och en stor klädkammare som nås från hallen. Här bor ni i en populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi och mycket låga lån. Grön och lummig innergård med gemensamma utemöbler och grillplats. Centralt läge med gångavstånd till all tänkbar service samt med bra bussförbindelser. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Paviljongvägen 34, null, Sandvikens kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Paviljongvägen 34

Villa
Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
120 + 50 m²
5 rum
1 653 m² tomt

Välkomna till Järbo och denna välplanerade 2-plansvilla med källare om 120 + 50 kvm. Det första som fångar blicken är den stora altanen längs två sidor av huset vilket ger bra solläge och plats för olika möbleringar. Invändigt finns på entréplan ett stort kök med goda arbetsytor och plats för stort matbord, vardagsrum med öppen spis, ett av de fyra sovrummen och ett helkaklat badrum med dusch. En trappa upp finns resterande tre sovrum, rymlig hall med kontorshörna och det andra helkaklade badrummet med spabad och öppen spis. På övre plan finns även en balkong i sydvästläge. Källarplan med goda förvaringsutrymmen, tvättstuga och groventré från garaget. Tilltagen vind med förråd och goda förvaringsmöjligheter. Lummig trädgårdstomt om 1 653 kvm med pool, stora gräsytor, lusthus samt äppelträd, plommonträd, krusbärsbuske och vinbärsbuske. Stor garageuppfart och ett extra garage på tomten ger plats för många bilar. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta i form av matbutik, restaurang och idrottsanläggning. Ni når centrala Sandviken på endast 15 minuters bilfärd och åt andra hållet finner ni Kungsberget 1 mil bort med skidanläggning på vintertid och fina motionsspår på sommartid. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Torggatan 45A, Centralt, Sandvikens kommun

Torggatan 45A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
475 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
3 145 kr/mån
11 310 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas ni in i denna ljusa och välplanerade etta. Kök med fint burspråk, matplats och goda arbetsytor. Rymligt allrum med fint parkettgolv och möjlighet att skärma av sovalkoven för den som önskar en mer privat sovdel. Härifrån nås den stora inglasade balkongen i soligt läge med sol större delen av dagen. Fint helkaklat badrum från 2023 med dusch. God garderobsförvaring och hatthylla i den funktionella hallen. Här bor ni i en stabil HSB-förening med god ekonomi och månadsavgift som inkluderar bostadsrättstillägg, bredband och grundutbud för TV. Här finns flera lokaler som kan nyttjas av föreningen medlemmar, såsom bastu i trapphuset bredvid, ett nybyggt gym samt ett gästrum som går att hyra. Centralt läge med matbutiker och service på andra sidan gatan, samt med gångavstånd till Stadsparkens fina natur. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Valhallavägen 19B, Centralt, Sandvikens kommun

Valhallavägen 19B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/8
4 487 kr/mån
17 658 kr/m²

Ta hissen upp till våning 5 och välkomnas in i denna ljusa genomgångstrea med fönster åt två håll. Insynsskyddat läge med matplats i kök och vardagsrum, två sovrum med god förvaring i garderober, goda arbetsytor och skåpförvaring i köket, helkaklat badrum med tvättmaskin och rymlig hall med plats för förvaring. Vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till inglasad balkong i soligt läge med vidsträckt vy och plats för möblering. Stor HSB-förening med god ekonomi och månadsavgift som inkluderar TV, bredband och elnätsavgift. Föreningen tillämpar dessutom individuell avläsning av elförbrukning vilket bidrar till lägre driftkostnader. Som medlem i föreningen har ni möjlighet att nyttja föreningens övernattningsrum, samlingslokal och gemensamma innergård. På Valhallavägen bor ni med Stadsparkens fina natur bakom huset, matbutik runt hörnet och gångavstånd till all tänkbar service i centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Hyttgatan 10A, Centralt, Sandvikens kommun

Hyttgatan 10A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
730 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/7
4 383 kr/mån
11 318 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och fina hörnlägenhet med hiss och fönster i två väderstreck. Bostaden är rymlig och luftig med lättmöblerade ytor. Vardagsrum med parkettgolv, fint burspråk och fransk balkong. Stort kök med goda arbetsytor och matplats. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Sovrum och hall med god förvaring i garderober. Populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi och mycket låga lån. Grön och lummig innergård med gemensamma utemöbler och grillplats. Här bor ni i centrum med gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva i form av butiker och service. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Hiss
Vikingavägen 21, Seestaden, Sandvikens kommun

Vikingavägen 21

Lägenhet
Seestaden, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/2
5 102 kr/mån
9 000 kr/m²

Välkomna till Seestaden och denna optimalt planerade minitrea vars planlösning har gjorts om för att möjliggöra två sovrum. Förändringen medförde även att den inglasade balkongen numera nås från vardagsrummet, vilket tidigare var ett större sovrum. På balkongen finns plats för möblering och här njuter ni med fördel av morgonsolen. Köket har goda arbetsytor, skåpförvaring och matplats för hela familjen. Renoverat badrum från 2020 med egen tvättmaskin, och för den som önskar använda föreningens tvättstuga finns den att nå i husets källare. Välskött bostadsrättsförening vars lån är bundna till slutet av 2024 och 2025, vilket ger en stabilitet i ekonomin. Här bor ni på en lugn gata med nära avstånd till skola, förskola, matbutik, idrottsanläggning, busshållplats och promenadstråk i Trebo och Stensätra. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Bågspännarvägen 35C, Seestaden, Sandvikens kommun

Bågspännarvägen 35C

Radhus
Seestaden, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 520 000 kr
78 + 17 m²
4 rum
141 m² tomt

Välkomna till populära Bågspännarvägen och detta friköpta radhus om 78+17 kvm. Trevlig förgård och inglasad altan från vilken ni når bostadens entréplan med rymlig hall, badrum med snyggt kakel i stenimitation samt ett sovrum. En halv trappa upp nås köket med stor matplats och stilrena val, och ytterligare en halv trappa upp finns bostadens rymliga vardagsrum. Bostadens större sovrum och WC finner ni högst upp i huset, och här finns möjligheter att platsbygga god förvaring. På källarplan finns tvättstuga med praktisk arbetsbänk samt det tredje sovrummet som förslagsvis kan användas som gästrum eller kontor, och härifrån når ni ett rymligt förråd. Bekvämt boende med bytt tak, indragen fiberanslutning och garage på baksidan. I barnvänliga Seestaden bor ni med förskola och skola på gångavstånd, med närhet till matbutik, elljusspår och sportanläggning vid Göransson Arena. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
Tulegatan 22B, Örta, Sandvikens kommun

Tulegatan 22B

Lägenhet
Örta, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 397 kr/mån
10 085 kr/m²

Välkomna högst upp i huset till denna välplanerade lägenhet. Ljust vardagsrum med plats för soffa och större matgrupp, samt med utgång till inglasad balkong med fin utsikt och plats för möblering. Renoverat kök från 2019 med mindre matplats och möjlighet att ta ned väggen till det anslutande mindre sovrummet för den som önskar ett större kök med rejäl matplats. Rummet innanför köket passar även bra som barnrum eller kontor. Bostadens större sovrum med mysigt och ombonat med förvaring i garderober. Helkaklat badrum från föreningens stambyte, och här är även förberett för tvättmaskin. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och månadsavgift som inkluderar TV, bredband och bostadsrättstillägg. I föreningen finns många parkeringsplatser, en gillestuga att hyra samt ett gym som föreningens medlemmar kan nyttja. Populärt läge i Örta med fina naturstråk i området och närhet till Gunnarudden och Storsjön, samt gångavstånd till skola, förskola, matbutik och idrottsanläggning vid Göransson Arena. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Å-Hus G06, Skogsbrovägen 9, Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun

Å-Hus G06, Skogsbrovägen 9

Lägenhet
Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 390 000 kr
56 m²
3 rum
vån 2/2
2 900 kr/mån
24 821 kr/m²

Välkomna till Kungsbergets skidanläggning och denna välplanerade lägenhet med goda hyresintäkter. Lägenheten hyrs ut via Kungsberget och som ägare har man rätt att nyttja lägenheten själv 4 veckor per vintersäsong. Huset byggdes 2016 och är i mycket gott skick med moderna och fräscha ytor. Lägenheten har ett ljust kök med goda arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrum, balkong i sydvästläge med sol större delen av dagen, två sovrum med förvaring i garderober och helkaklat badrum med trevlig bastu. Alla möbler och husgeråd ingår i köpet. Expansiva Kungsberget har under senaste åren vuxit enormt och utökat sina backar och verksamhet. Här finns 22 nedfarter och 12 liftar vilket gör skidanläggningen populär för många i Stockholm och Mälardalen. Under sommarsäsongen finns allt från cykling, vandring, fiske och padel vilket gör att lägenheten kan nyttjas året om. Vintersäsongen 2021/2022 ökade Kungsberget sina bokade gästnätter med hela 41% jämfört med föregående år. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Skogsbrovägen 18A, Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
Skogsbrovägen 18A, Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun, bild 2
Skogsbrovägen 18A, Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun, bild 3

Skogsbrovägen 18A

Lägenhet
Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/2
1 250 kr/mån
23 125 kr/m²

Välkomna till Kungsbergets skidanläggning och dessa fantastiska ägarlägenheter. Här byggs fyra hus på Skogsbrovägen 12-18 med fyra lägenheter i vardera huskropp med den populära upplåtelseformen ägarlägenhet. Det innebär en stor personlig frihet och låga fasta kostnader, ca 1250 kr i månaden (schablon), vilket är betydligt mer förmånligt än att vara del av en bostadsrättsförening med gemensamma skulder och månadsavgifter. Här finns inget krav på uthyrning vilket innebär att ni kan välja att nyttja lägenheten själva under hela säsongen, eller låta Kungsberget hyra ut lägenheten åt er för goda hyresintäkter. Juridisk person godkänns som köpare. Fastigheten värms upp via fjärrvärme och har fiber indraget. Bostäderna på Skogsbrovägen 18A och 18B är 4 rok på 80 kvm med tre sovrum, genomgående golvvärme, braskamin, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt möjlighet till många bäddar. Expansiva Kungsberget har under senaste åren vuxit enormt och utökat sina backar och verksamhet. Här finns 22 nedfarter och 12 liftar vilket gör skidanläggningen populär för många i Stockholm och Mälardalen. Under sommarsäsongen finns allt från cykling, vandring, fiske och padel vilket gör att lägenheten kan nyttjas året om. Vintersäsongen 2021/2022 ökade Kungsberget sina bokade gästnätter med hela 41% jämfört med föregående år. Bostadsfilm: https://player.vimeo.com/video/864422790 Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Äganderätt
Hyttgatan 15B, Centralt, Sandvikens kommun

Hyttgatan 15B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 660 kr/mån
16 230 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna rymliga etta med ljusa och fräscha ytskikt. Lättmöblerat allrum med plats för soffa, matbord och säng, och här finns möjlighet att bygga sovalkov för avskildhet. Här bor ni med helkaklat badrum med tvättmaskin, god förvaring i hallen och kokvrå med goda bänkytor och skåpförvaring. Bostadsrättsförening med låga månadsavgifter som inkluderar TV, bredband och bostadsrättstillägg, och föreningen har dessutom gemensamt elabonnemang vilket bidrar till lägre månadsavgifter. I föreningen finns även relaxavdelning med bastu, och inom kort installeras laddstolpe för elbil vid flera parkeringsplatser. Centralt läge med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva i form av butiker och service. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Årsundavägen 34, Örta, Sandvikens kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30

Årsundavägen 34

Villa
Örta, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
110 + 60 m²
4 rum
918 m² tomt

Välkomna till Örta och denna 1½-plansvilla med källare om 110 + 60 kvm. Entréplan fördelar sig på gäst-WC förberett för tvättmaskin, vardagsrum och sovrum med fint trägolv, skjutdörr mellan rummen och fönster åt flera håll, samt kök med goda arbetsytor, lyxigt walk-in-skafferi och matplats. Hallen på entréplan och övre plan är rymlig med plats för skrivbordshörna eller läshörna för att nyttja hela boytan. På övre plan finns två väl tilltagna sovrum med garderober och möjlighet till ytterligare förvaring eller lekhörna i kattvind. Här finns även ett ljust och fräscht badrum med golvvärme och dusch. På källarplan finns en stor tvättstuga med ingång till bastu, duschrum och WC, och här finner ni även goda förrådsutrymmen med hyllor, verkstad och matkällare. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare sin generösa takhöjd och många fönster. Här finns charmiga välbevarade detaljer såsom skjutdörr, höga golvlister och fina spegeldörrar. Tomten om 918 kvm inrymmer förutom huset även ett dubbelgarage, insynsskyddad altan med fint solläge och plats för god möblering, samt trädgård med äppelträd, plommonträd och hallonbuskar som ger generösa skördar, samt gräsmatta med plats för barnens lek. Här bor ni på lugnt läge med närhet till det mesta. Gångavstånd till skolor, sjukhus med hälsocentral, motionsspår och idrottsanläggning vid Göransson Arena och Jernvallen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Jädraåsvägen 37, null, Ockelbo kommun

Jädraåsvägen 37

Villa
Ockelbo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
900 000 kr
215 + 460 m²
1 870 m² tomt

Välkomna till Jädraås där ni på centralt läge finner denna småhusenhet med tre hyresrättslokaler på entréplan och två hyresrättslägenheter på övre plan. 215 kvm boarea och 460 kvm lokalarea enligt säljarens uppgifter, och stor tomt om 1 870 kvm. Här finns oändliga möjligheter till uthyrning eller en mer omfattande renovering för att ändra planlösningen. Hyresintäkter på 487 560 kr när samtliga lokaler och lägenheter är uthyrda, samt driftkostnader på 143 106 kr ger ett driftsnetto på 380 939 kr per år. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Visar alla 21