Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun, bild 2
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun, bild 3

Utterskärsvägen 5

Villa
Sönnerbergen, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
69 + 35 m²
6 rum
1 022 m² tomt

Det är med glädje jag presenterar detta underbara hus ute i Sönnerbergen. Ett gemytligt område med goa grannar med naturen in på husknuten och havet på ett behagligt gångavstånd. Här stoltserar denna charmiga tilläggsisolerade sommarstuga som används som året runt boende. Vacker grönskande trädgård med flera uteplatser ger dig solchanser hela dagen. Bostaden disponeras med fyra sovrum, WC samt kök och vardagsrum som samspelar i en social planlösning. Lugn och trygg baksida med utsikt mot den vackra grönskan skapas här ett lugn och ett hem med harmoni. Garaget har gott om förvaring samt gästrum med egen ingång. Från baksidan når ni tvättstuga, dusch och bastu. Här bor ni i ett idylliskt område som präglas av havets närvaro bara några minuter bort. I närområdet hittar vi Orrevikens segelsällskap och Sönnerbergens småbåtshamn. Här bor ni med närhet till flera förskolor, skolbussen stannar nere vid vägen och på en biltur bort finns allt man behöver för de vardagliga bestyren såsom vårdcentral, BVC, apotek, bageri samt flera små restauranger, diverse butiker, pizzeria och Rydets IP/Idrottshall. Många trevliga promenadstråk att njuta antingen ner mot vattnet eller i naturen. Helt enkelt en plats att trivas! Varmt välkommen med ditt intresse redan idag.

  • Premium
Granitvägen 17, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Granitvägen 17

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
6 316 kr/mån
45 506 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna ljusa moderna genomgångslägenhet om tre rum och kök i populära Kolla Parkstad. När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med utsikt över den öppna planlösningen där köket och vardagsrummet samspelar. Här flödar ljuset in från de stora fönsterna som bidrar till ett fint ljusinsläpp året om och som skapar fin rymd genom hela bostaden. Anslutande från vardagsrummet finner man nästa sällskapsyta den inglasade balkongen i söderläge som förlänger säsongen, perfekt för att bjuda över vänner och avnjuta en mysig middag. Köket är fullt utröstat, alldeles perfekt för att laga en god måltid tillsammans. Naturlig plats för det större middagsbordet där hela familjen med vänner får plats runt bordet. Badrummet är helkaklat med egen tvättutrustning, allt för att trivas. I bostaden finns ett master bedroom med stora fönster och härligt ljusflöde med bra garderobsutrymme. Det andra sovrummet är perfekt för en större säng med ett skrivbord där man kan med ro sitta och arbeta. Området bjuder in till en rofylld och vacker miljö med många trevliga promenadstråk att upptäcka. Här har du närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Almqvist för mer information!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Ärtvägen 11, Fjärås, Kungsbacka kommun
  • Imorgon kl 16:00
Ärtvägen 11, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 2
Ärtvägen 11, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 3

Ärtvägen 11

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 775 000 kr
95 + 22 m²
4 rum
172 m² tomt

Låt er välkomnas till detta perfekt belägna parhus i natursköna och populära Fjärås! Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola och fina grönområden. I parhuslängan väntar denna familjevänliga bostad om 117 kvm med en härlig tomt och trevliga sällskapsytor. Detta charmiga parhus är beläget i öster och- västerläge vilket gör att ni kan ta del av soltimmarna under såväl harmoniska morgnar som ljumna kvällar. Detta blir en given plats för härliga middagar i goda vänners lag. Väl inne bjuder bostaden på en välplanerad planlösning som gör att man enkelt kan dela av de olika våningsplanen i sällskapsytor samt till en mer avskild sovdel. Den unika planlösningen på övre plan bjuder in till sociala sammanhang och skapar en känsla av rymd och ljus. Köket är välplanerat med en köksö som gör matlagningen till en trevlig och social upplevelse, framförallt med tanke på den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, här finner du en braskamin för mys och värme samt utgång till balkongen i västerläge. En trappa ner finns de privata utrymmena med ett allrum, två sovrum och ett badrum. Från allrummet når du altanen och husets trädgård. Uteplatserna på baksidan av huset, med sin sydvästliga riktning, erbjuder en fridfull oas där du kan njuta av solen och trädgården från morgon till kväll. Med vinrankor som klättrar längs balkongens tak, kan man avnjuta hemodlade vindruvor. Utöver vinrankan finns hallonbuskar, blåbärsbuskar, rabarber samt jordgubbsplantor. Det ges också möjlighet att odla sina egna grönsaker i ett friland samt en anlagd rabatt i den borte delen av trädgården. Med gemensamma gräsytor, lekplats och en lokal i området finns det gott om möjligheter till både avkoppling och gemenskap. Det här är inte bara ett hem, det är en plats där du kan skapa minnen och njuta av det bästa som livet har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömhem i Fjärås.

  • Premium
Sätilavägen 744, Fjärås, Kungsbacka kommun
Sätilavägen 744, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 2
Sätilavägen 744, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 3

Sätilavägen 744

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
118 + 62 m²
5 rum
1 594 m² tomt

På en välskött tomt och med en förtrollande utsikt över Sundsjöns vatten ligger detta charmiga hus, en oas att trivas i under många år framöver. Med sina totalt 180 kvadratmeter bjuder det in till ett liv i harmoni och komfort. Välplanerad planlösning med fyra sovrum. Genom flertal fönster strömmar magiskt ljus in och fyller varje vrå med ett lugn och huset upplevs väldigt luftigt. Balkongen erbjuder en perfekt plats att avnjuta morgonkaffet till den hänförande sjöutsikten. Garaget och uthuset öppnar upp för en värld av möjligheter, perfekt för den som drömmer om att förverkliga sina projekt. Med fiber indraget är huset redo för modern kommunikation och underhållning. Fjärås med sitt rika utbud finns på bara ca. 10 minuters bilfärd bort.

  • Premium
Dioritvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Dioritvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Dioritvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Dioritvägen 3

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
54,5 m²
2.5 rum
vån 1/2
3 833 kr/mån
49 450 kr/m²

Optimalt planerad 2,5-rummare med modern stilfull inredning och en härlig uteplats rakt i söder! Är ni dem som jagar solstrålar på uteplatsen välkomnar jag er till denna fantastiska bostad på Dioritvägen 3 i populära Kolla Parkstad. Invändigt möts ni av en välgenomtänkt planlösning och design med stilrena materialval och ljusa askgolv. Den öppna planlösningen förenar kök och vardagsrum där ljuset flödar fritt från stora fönster ut mot uteplatsen och vidare ut till den grönskande innergården. Praktisk förvaring finns gott om med skräddarsydda garderober i både sovrum och hall. Det lilla extra rummet är stort nog att nyttjas som sovrum, kontor eller en lyxig klädkammare. Dessutom finns egen tvättutrustning i badrummet som gör vardagen lite smidigare. Telia tripple play ingår i månadsavgiften och utanför dörren promenerar ni smidigt till Kollas stora serviceutbud. Innergården har vacker grönska och rofyllda miljöer öppnar upp för umgängesmöjligheter. Vill du utmana vännerna i kubb turnering eller om om du har barn med spring i benen finns en liten gräsplätt på innergården. Närliggande finner du trevliga promenadstråk och närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. -Ett hem för livsnjutaren och soldyrkaren! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Anna Johansson för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Gnejsvägen 64, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 9 maj kl 11:00
Gnejsvägen 64, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Gnejsvägen 64, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Gnejsvägen 64

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 000 000 kr
131 m²
4 rum
vån 5/5
7 727 kr/mån
53 435 kr/m²

Nu finns en unik chans till denna "one-of-the-kind" takvåning med ett helt eget våningsplan mitt i hjärtat av Kolla Parkstad. -Bo exklusivt med en takhöjd upp till hela fem meter i nock. De noggrant utvalda tillvalen kompletterar de magnifika siktlinjerna som badar i naturligt ljus från de generösa fönsterpartierna och skapar här en bostad utöver det vanliga. Stora glaspartier med skjutdörrar öppnar upp till den imponerande terrassen, vilket ger er möjlighet att förlänga er boendeyta och enkelt välkomna familj och vänner både ute som inne. På den stora takterassen belönas ni med enastående utsikt, soliga dagar och underbara skymningar. Interiört genomsyras bostaden av stilren modernitet och lättskötta ytor. Enhetliga golv och mestadels vitmålade väggar skapar en harmonisk atmosfär som gör att ni kommer trivas ypperligt. Den öppna och genomtänkta planlösningen, tillsammans med mycket ljusinsläpp, ger en känsla av ljus och rymd. Tre rofyllda sovrum varav det ena har ingång till dressingroom, två helkaklade badrum och egen praktfull tvättstuga kompletterar bostaden. Kolla Parkstad erbjuder ett lugnt läge bara några minuters bilresa från stadens centrum. Här har ni närhet till allt utan att vara mitt i stadens brus. Området omges av vackra gröna omgivningar, Kungsbacka ån rinner alldeles i närheten och Kungsbackafjorden är synlig i horisonten. Inom området finns bekvämligheter som vårdcentral, tandläkare, förskola, grundskola åk 1-9, pizzeria och en livsmedelsaffär med generösa öppettider. Det här är platsen där ni kan njuta av det bästa av både staden och naturen! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Almqvist för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bommen 9, Draget, Kungsbacka kommun
Bommen 9, Draget, Kungsbacka kommun, bild 2
Bommen 9, Draget, Kungsbacka kommun, bild 3

Bommen 9

Tomt
Draget, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
2 466 m² tomt

Unna er drömmen om en exklusiv tomt om nästan 2 500 kvm med badrocksavstånd till havet! Här finns möjligheten att bo i ett familjevänligt villaområde omgivet av fantastisk natur. Med kort avstånd når ni en mysig badplats som ägs gemensamt med andra fastigheter. Här kan ni njuta av avkopplande dagar vid vattnet och mysiga promenader. Upptäck den verkliga idyllen i Onsala med grönska och hav som en magisk kuliss samtidigt som ni har nära till både Kungsbacka, Göteborg och Varberg. I området finns ett flertal skolor och förskolor där barnen kan gå kvar ända upp till nionde klass. Busshållplats som tar er direkt till Kungsbackas utbud av service och vidare kommunikationer finns på behagligt avstånd från fastigheten. I Gottskär finns våffleri, café och en hamnkrog. Där finns också en marinmack för båtar. I Onsala kyrkby finns ett större serviceutbud med matbutik, vårdcentral, bensinmack m.m. Ca 12 km in till Kungsbacka centrum där det även går pendeltåg till Varberg och Göteborg. Ta chansen att skapa ert drömhem på denna magnifika tomt där ni kan njuta av havet och naturen samtidigt som ni har enkel tillgång till stadens bekvämligheter och en snabb pendling. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Pontus Kähr för mer information.

  • Premium
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun, bild 2
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun, bild 3

Bommen 10

Villa
Draget, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
273 + 138 m²
12 rum
1 921 m² tomt

Nu förbereds denna gedigna familjevilla med enastående havsutsikt till försäljning. Med sitt fantastiska läge i Draget med utsikt över havet finner ni denna stora villa. Hemmets totala kvadratmetrar fördelas över ett stort entréplan samt ett källarplan. Här finns flera tilltagna sovrum för alla att trivas samt gott om plats för de sociala tillställningarna inne som ute. Drygt 200 meter från huset finner ni en mysig bergsudde med strand och badtrappa som ägs gemensamt med närliggande fastigheter. Här bor ni i ett barnvänligt villaområde i natursköna omgivningar med närhet till salta bad. I Onsala får man uppleva en riktig idyll med grönska och hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka och Varberg. Det finns gott om skolor och barnomsorg i området och barnen kan stanna kvar ända upp i åk 9. Busshållplats som tar er direkt till Kungsbackas utbud av service och vidare kommunikationer finns på behagligt avstånd från fastigheten. I Gottskär finns våffleri och en hamnkrog. I Onsala kyrkby finns ett större serviceutbud med matbutik, vårdcentral, bensinmack m.m. Ca 12 km in till Kungsbacka centrum där det även går pendeltåg till Varberg och Göteborg. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare Pontus Kähr för mer information.

  • Premium
Gnejsvägen 32, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
Gnejsvägen 32, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Gnejsvägen 32, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Gnejsvägen 32

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 100 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/5
6 016 kr/mån
46 591 kr/m²

Smakfull fyra med stor södervänd uteplats med möjlighet till inglasning mot föreningens grönskande innergård. Invändigt löper de ljusa parkettgolven genom rummen och även ytskikten är ljusa och välskötta. Denna fyrarummare har en attraktiv öppen planlösning mellan de sociala ytorna, tre rymliga sovrum samt både gästtoalett och ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Uteplatsen nås från det stilfulla köket med tidlös design, på sommaren finns goda möjligheter att duka upp middagen ute medan barnen kan leka på innergården eller varför inte en spela en kubbmatch med vännerna? Den öppna planlösningen bjuder in till socialt umgänge där det finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. De större sovrummen har bra förvaring i skjutdörrsgarderober varav det ena även är försett med klädkammare och i det mindre sovrummet finns en praktisk platsbyggd garderob. Bostaden håller en jämn och behaglig temperatur året om. Till bostaden hör även ett källarförråd. Detta är en perfekt bostad för den som önskar behålla lite radhuskänsla men samtidigt få del av enkelheten att bo i en bostadsrättsförening. Här bor ni i en välskött förening med grönskande rofylld innegård med sittbänkar och sandlåda för barnen, en miljö som öppnar upp för umgängesmöjligheter. Föreningen har möjlighet till parkering av bil i garaget under huset samt på utomhusparkeringen. Cykeln parkerar ni smidigt på gården eller i garaget. Kolla Parkstad är ett modernt, citynära och familjärt område med gröna parker, trevliga kvarter och en känsla av småstadsidyll! Här samsas flerbostadshus med innerstadskaraktär och radhus med småstadscharm. Med gångavstånd till både förskolor, skolor, lekplatser, vårdcentral, BVC, Coop och restauranger blir vardagen här enkel och bekväm. Det finns tre fina förskolor; Kolla Parkstads förskola, Kolla Skogsdunge och Kolla Backe samt grundskolan Kollaskolan (åk F-9). Riktigt goda kommunikationer med endast 350 m till närmsta busshållplats tar er in till Kungsbackas centrum på 6 minuter. När vädret tillåter är annars en promenad längst med ån att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anna Johansson för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Rödeviksvägen 32, Smarholmen, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
Rödeviksvägen 32, Smarholmen, Kungsbacka kommun, bild 2
Rödeviksvägen 32, Smarholmen, Kungsbacka kommun, bild 3

Rödeviksvägen 32

Villa
Smarholmen, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 750 000 kr
212 + 162 m²
8 rum
1 222 m² tomt

Välkomna till denna härliga etagevillan med spännande arktiektur! Ett hem som erbjuder gott om plats och högt i tak i både kök och vardagsrum samt fantastiskt ljusinsläpp och luftig atmosfär. Med många sovrum och flera allrum, inklusive ett på översta våningen med panoramautsikt över det vidsträckta havet, erbjuder detta hem en unik och exklusiv livsstil. Njut av två balkonger som ramar in den hisnande havsutsikten och härliga sommarkvällar i havsbrisen, perfekta för avkoppling eller underhållande gäster. En rymlig källare innehållande tvättstuga, verkstad och en matkällare, med gott om förvaringsmöjligheter som kompletteras av flera förråd och klädkammare runt om i huset. Ett dubbelgarage med loft erbjuder gott om förvaring och plats för hobbyprojekt. Den platta och lättskötta tomten är en fröjd för trädgårdsälskare och erbjuder flera planteringar som frodas under sommarmånaderna. Beläget näst längst in på en återvändsgata , erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort med minimal trafikstörning. Nära till naturen och bara en kort promenad till Rödevikens salta bad, där långgrunt vatten passar perfekt för de små. För den som gillar djupare vatten går det att bada från bryggan där det också finns en båtplats tillgänglig. Vallda erbjuder bekvämligheter såsom skolor, mataffärer, gårdsbutiker och träningsanläggningar, med enkel tillgång till kollektivtrafik till Kungsbacka station. Upplev det bästa av landsbygdsliv och havsnära boende i detta enastående hem i Vallda!

  • Premium
Särö Centrumväg 5, Särö, Kungsbacka kommun

Särö Centrumväg 5

Lägenhet
Särö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/4
6 626 kr/mån
44 860 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerad fyra rum och kök i attraktiva Särö Centrum. Här ges en känsla av nyproduktion då lägenheten stod klar för inflytt 2019 Ni erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stilren design. Härligt ljusinsläpp präglar bostaden i sin helhet. Vidare inne i bostaden finner ni tre sovrum, gott om förvaring i form av en klädkammare och ett rymligt förråd. Två badrum, en stor härlig balkong i västerläge och närhet till hav och serviceutbud, – Ja, det är bara några av många attribut som bostaden har att locka med. I området finner ni boulebana, lekplats och närhet till Särö centrum där ni finner ett stort serviceutbud i form av bland annat gym, matbutik, restauranger och caféer, blomsterbutik, frisör, tandläkare och vårdcentral. Från Särö centrum tar ni er lättast vidare med kollektivtrafik till både Göteborg och Kungsbacka. Denna bostad ger den perfekta blandningen av att bo med närhet till natur och hav, likaså mitt i centrum med gångavstånd till det mesta som kan tänkas behövas. Vänligen hör av er till ansvarig mäklare Fanny Reuterfeldt Jeppsson för mer information om bostaden. [email protected] 070-691 87 47

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11