Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bissmarksgatan 9A, Västra Villastaden, Kungsbacka kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Bissmarksgatan 9A, Västra Villastaden, Kungsbacka kommun, bild 2
Bissmarksgatan 9A, Västra Villastaden, Kungsbacka kommun, bild 3

Bissmarksgatan 9A

Lägenhet
Västra Villastaden, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 000 000 kr
81 m²
2 rum
vån 3/3
5 251 kr/mån
37 037 kr/m²

Detta är en bostad för dig som uppskattar livskvalitet i form av modernt boende med härliga ljusinsläpp, renoverat badrum med tvättplats och centralt läge. Stora rum med luftiga ytor och många fönster skapar fina ljusinsläpp och härlig rymd. Välkommen till denna stora 2:a med moderna materialval som genomgående ljusa väggar och ekparkett. Här bor du lugnt och ostört högst upp i huset. Du välkomnas av en rymlig hall med plats för möblemang och goda förvaringsmöjligheter i en intilliggande klädkammare med praktisk inredning. Vardagsrummets generösa ytor ger gott om plats för en större soffgrupp och tv-möbel. Det mysiga köket är smakfullt inrett med ljus inredning och plats för matbord. I anslutning till köket finns ett stort skafferi som med fördel kan nyttjas som extra förvaringsutrymme. Badrummet är stambytt och renoverat med snygg inredning i grått och duschdörrar i industriglas. Här finns vardagslyx i form av golvvärme och en praktisk tvättplats med tvättmaskin. Sovrummet ligger på ett lugnt läge och rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. Detta är ett fantastiskt boende med generösa sällskapsytor och goda förvaringsutrymmen. Tack vare stora ytor finns här möjlighet att dela av rum för fler sovrum. Föreningen har en gemensam uteplats, en underbar tillgång varma sommardagar. Runt knuten har du Kungsbackas utbud av allt som behövs för en bekväm vardag. Promenera längs med den underbara skogsallén ner till Kungsbackas levande innerstad där de gamla trähusen präglar stadskärnan och bjuder på en pittoresk atmosfär med caféer, restauranger och butiker. Kungsbacka är vackert året om med ån som ringlar genom stan. Här kan du sitta och njuta av en glass, läsa en bok eller sola i en av solstolarna. Kungsbacka station ligger på några minuters gångavstånd och tar dig vidare in till city. Mer i närområdet finner du Kungsbackaskogen med dess motionsslinga och discgolfbana. Shoppingcentret Kungsmässan, flera matvarubutiker, simhall och sportcenter finner du på ett behagligt avstånd. Ett perfekt cityboende!

  • Premium
Idelundsvägen 43, Sätila, Kungsbacka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Idelundsvägen 43, Sätila, Kungsbacka kommun, bild 2
Idelundsvägen 43, Sätila, Kungsbacka kommun, bild 3

Idelundsvägen 43

Villa
Sätila, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
90 + 30 m²
2 rum
4 105 m² tomt

Här bor du i en totalrenoverad villa med naturen som närmsta granne. En bostad som präglas av charmiga detaljer som synliga takbjälkar, gjutjärnsspis och mysiga loft. Bostaden har omsorgsfullt renoverats med moderna inslag som harmoniserar med de vackra detaljerna från förr. Redan när du kliver över tröskeln slås du av bostadens fantastiska rymd och atmosfär tack vare tak upp till nock. Här har man tagit tillvara på den generösa takhöjden och skapat två mysiga sovloft. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Köket har en praktisk köksö med induktionshäll och en gjutjärnsspis som utgör en vacker detalj. Köket har gott om både arbetsytor och förvaring och intill finns plats för ett matbord. I vardagsrummet ryms både soffgrupp och övrigt möblemang. Bostadens större sovrum är inrett med målade brädgolv och väggar klädda i pärlspont med ett ostört och insynsskyddat läge med naturens grönska utanför fönstren. Badrummet renoverades 2016 och är smakfullt inrett med moderna materialval som harmoniserar med pärlspont och den lantliga stilen som präglar bostaden. Här finns även en praktiskt tvättdel med tvättmaskin och arbetsbänk. Båda loften är inredda med vitmålade brädgolv och vit pärlspont med plats för dubbelsäng. Trädgården är en ljuvlig oas men insynsskyddat och lummigt läge. Bostaden har två altaner som gör att du kan njuta av solen hela dagen. Den stora trädgården har flera fruktträd och bärbuskar, här kan du strosa runt en ljummen sommarkväll och plocka egenodlade äpplen, plommon, krusbär och vinbär. I skogen intill finns gott om kantareller samt vilda hallon och björnbär. En kort promenad från bostaden ligger en vacker sandstrand, ett underbart tillhåll att svalka sig sommartid. På tomten finns även en jordkällare och växthus. Detta är ett hem för dig som uppskattar naturens lugn. Här bor du naturskönt med närhet till flera vackra skogsområden, fina ridvägar och underbara badplatser. Fjärås centrum ligger 3 km från bostaden med mataffär, förskolor, skolor, resaturang och bageri. På vägen nedanför bostaden ligger busshållplats som tar dig till Kungsbacka.

  • Premium
Frillesås Planväg 16, null, Kungsbacka kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Frillesås Planväg 16, null, Kungsbacka kommun, bild 2
Frillesås Planväg 16, null, Kungsbacka kommun, bild 3

Frillesås Planväg 16

Villa
Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 990 000 kr
190 + 36 m²
6 rum
1 010 m² tomt

Magnifik villa byggd 2022 med generös takhöjd och härliga ljusinsläpp med magisk utsikt över havet. Bostaden präglas av stora sällskapsytor och kvalitativa materialval - här har inget lämnats åt slumpen! Redan när ni kliver över tröskeln möts ni av hemmets sobra färgsättning och underbara atmosfär. Generösa fönsterpartier och högt i tak skapar fantastiska ljusinsläpp med havets glitter utanför. Kök och vardagsrum har en öppen och social disposition, en perfekt plats för trevliga middagar i goda vänners lag. Köket är smakfullt inrett med svart köksinredning från HTH och integrerade vitvaror. Intill finns plats för ett stort matsalsbord. Genom skjutdörrar i glas nås den stora altanen med gott om plats för matbord och loungegrupp. Altanen har ett fritt läge med sol från tidig förmiddag till solnedgång. Slå er ner och njut av sommardrinken medan ni vilar ögonen på den vackra utsikten. En inglasad pergola gör att ni kan njuta av utelivet även blåsiga dagar. Bostaden har en välplanerad planlösning med tre av sovrummen i ena flygeln med anslutande allrum och badrum. I husets andra del finner ni ett sovrum, hobbyrum samt tvättstuga. Här bor ni bekvämt med allt på samma plan. Bostadens två badrum är inredda med exklusiva materialval och snygga detaljer som duschvägg industriglas. Huset har en stenbelagd framsida samt en alsfalterad uppfart med plats för flera bilar, ett rymligt isolerat förråd med el och förberett för vatten och avlopp, här finns många användningsmöjligheter. Tomten har en fin gräsmatta som bjuder in till lek och sommaraktiviteter. En trädgårdsarkitekt har designat och planerat en trädgård anpassad för fastighetens läge och klimat där bland annat en infinity pool är inritad. Här finns möjlighet att få en än mer magisk tomt! Här bor ni längst ner på gatan med havet som närmsta granne. Vakna upp till doften av hav, ta på morgonrocken och ta en morgonpromenad till havet och starta dagen med ett uppfriskande morgondopp. Till fastigheten finns det ett tillhörande servitut som ger möjlighet för att bygga en brygga. Frillesås är ett växande samhälle som bjuder på vacker natur med promenadvägar längs klippor och hav. Om somrarna hålls seglarskola och året om erbjuds fritidsaktiviteter för både vuxna och barn med ridklubb, fotboll, bandy, scoutförening m.m. Området lockar även en hel del konstnärer och det hålls regelbundet utställningar och kurser. I centrum finns bland annat matbutik, fiskhandlare, bygg- och trädgårdsbutik och inredningsbutik. Om sommaren håller även en frukt- och grönsaksbod öppet. I den nybyggda Frillesåsskolan går barnen från förskolan upp till åk 9. Pendelbussar till såväl Göteborg och Kungsbacka som Varberg och pendeltåg trafikerar stationen i närliggande Åsa. Från Åsa tar ni er smidigt in till Varberg eller Göteborg med tåg på under 30 minuter. I Åsa finns dessutom restauranger, bageri, matbutik, bensinstation, fiskbil, vårdcentral, gym och diverse sport- och fritidsaktiviteter. En dröm ni inte vill missa!

  • Premium
Porfyrvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Porfyrvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Porfyrvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Porfyrvägen 3

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 190 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
5 677 kr/mån
49 077 kr/m²

Välplanerad och välskött med soldränkt uteplats i söder! Bostadens uteplats om ca 24 kvm är beklädd i behaglig trätrall omringad av både grönska och staket som skärmar av ut mot föreningens lummiga innergård. Här kan ni njuta av solens strålar från morgon till kväll! Invändigt finner ni ljusa luftiga ytor med ett socialt samspel mellan vardagsrum och kök. Köket är praktiskt utformat med gott om förvaringsmöjligheter i både bänk- och väggskåp samt hela tre högskåp. Det inbjudande sovrummet har fått ett lyft med inbyggda garderober som ramar in sängen och ger förutom bra förvaring även en extra mysig sovrumskänsla. Badrummet är helkaklat med egen tvättutrustning och även här gott om förvaring och arbetsyta. I den välkomnande hallen finns en naturlig plats för avhängning samt en garderob och precis utanför entrédörren hyr idag säljaren ett barnvagnsförråd. I övrigt finns lägenhetsförråden belägna på innegården där ett förråd om ca 4 kvm tillhör lägenheten. Innergården har vacker grönska och rofyllda miljöer som öppnar upp för umgängesmöjligheter. I närliggande bostadsområde finner du trevliga promenadstråk och närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. En promenad längst med ån är att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dioritvägen 1, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Dioritvägen 1, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Dioritvägen 1, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Dioritvägen 1

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 511 kr/mån
52 688 kr/m²

Välplanerad tvåa med balkong mitt i Kolla Parkstad, ett perfekt förstagångsboende! Här är ytorna öppna och ljusa med fina ljusa askgolv i alla rum och vitmålade väggar. Ett modernt praktiskt kök med gott om förvaringsutrymmen ligger i öppen planlösning intill vardagsrummet vilket ger en större social yta att umgås på. Vardagsrummet mynnar ut i en balkong som lämpar sig perfekt för morgonkaffet. Sovrummet är stort och luftigt med flera garderober. Det stilfulla badrummet har dessutom egen tvättutrustning som underlättar i vardagen. Innergården har vacker grönska och rofyllda miljöer öppnar upp för umgängesmöjligheter. Vill du utmana vännerna i kubb turnering eller om om du har barn med spring i benen finns en liten gräsplätt på innergården. Närliggande finner du trevliga promenadstråk och närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Anna Johansson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Gottskärsvägen 89, Gottskär, Kungsbacka kommun
  • Imorgon kl 16:00
Gottskärsvägen 89, Gottskär, Kungsbacka kommun, bild 2
Gottskärsvägen 89, Gottskär, Kungsbacka kommun, bild 3

Gottskärsvägen 89

Villa
Gottskär, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
255 + 49 m²
11 rum
1 299 m² tomt

Låt er välkomnas till ett naturskönt hem med fantastiska attribut och enastående havsutsikt ut över horisonten. Nu erbjuds möjligheten att bli ägare till en unik fastighet. Här möts ni av två bostäder som binds samman av ett orangeri som öppnar upp för härliga sociala stunder i goda vänners lag året om oavsett väder. Tack vare bostädernas placering erbjuds ni soltimmar från morgon till kväll med uteplatser i samtliga väderstreck. Här får ni möjlighet att njuta av vackra vyer över bland annat den stora trädgården, den natursköna ängen och självklart den hänförande havsutsikten. På tomten finner ni blommande fruktträd och stora sällskapsytor perfekt för sommarens alla trädgårdslekar samt en bastu för nedvarvning, perfekt efter en hel dag i trädgården eller ute på havet. I den vita huvudbostaden finner ni stora öppna ytor och matsalens vackra fönsterpartier ger er en hänförande utsikt ut över Onsalafjorden. Bostaden är byggd för att inge en sekelskiftskänsla där brädgolv möter linoljemålade listverk och vackra tapeter. Här finner ni alla funktioner som behövs i det moderna hemmet. I röda bostaden, som är ett nybyggt ladhus, finner ni allt som ett hem behöver med goda rymliga utrymmen för sociala sammankomster, bland annat i det stora vardagsrummet där ni kan njuta av den vackra utsikten ut över havet framför den härliga braskaminen. I bostaden finner ni även ett rymligt loft med utrymme för både säng och soffgrupp. Bostäderna binds samman med orangeriet där båda bostäderna kan låsas på varsina håll. Detta öppnar upp för många möjligheter där endast din fantasi är gräns nog. Varför inte använda en av bostäderna som ett generationsboende, för uthyrning eller ateljé/butik för den kreative? Är ni i behov av ytterligare ett sovrum finner ni det på källarplan. Gästrummet/Ateljén med egen ingång, är utrustat med duschrum samt kokvrå. Även härifrån kan ni njuta utav havsutsikten.

  • Premium
Förlandavägen 159, Gällinge, Kungsbacka kommun
Förlandavägen 159, Gällinge, Kungsbacka kommun, bild 2
Förlandavägen 159, Gällinge, Kungsbacka kommun, bild 3

Förlandavägen 159

Villa
Gällinge, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
200 m²
6 rum
1 822 m² tomt

Välkommen till din drömbostad i lantlig idyll! Detta gedigna två-planshus erbjuder en generös takhöjd och en välkomnande stor hall som leder dig in i ett hem fyllt av ljus och rymd. Med fyra stora sovrum och två rymliga badrum, varav det en är utrustat med både dusch och badkar, är komforten utmärkt. Hemmets hjärta är köket som bjuder på en imponerande köksö och som är i öppen planlösning till vardagsrummet där du gärna kopplar av framför den mysiga braskaminen och den vackra utsikten som följeslagare. Tack vare många fönster som släpper in ljus från alla väderstreck och en luftig atmosfär är detta en plats där du verkligen trivs i. Utan insyn kan du njuta av lugnet och avskildheten i den underbara utemiljön, där trädgården möter skogen i en harmonisk atmosfär. Trädgården är något alldeles extra, med olika nivåer som bjuder in till lek och avkoppling. Här finns gott om plats för barnen att utforska, leka i kojan eller en stor gräsmatta för lek och spel. Med stora altandäck i både väster och- söderläge och dessutom två generösa balkonger får du möjlighet att följa solens alla timmar och njuta av den fantastiska utsikten från flera vinklar. När kvällen faller på är det dags att bjuda in till grillkvällar i det stora uterummet omgiven av vindruvsrankor som klättrar längs väggarna. För den ultimata avkopplingen kan du även ta ett dopp i den vedeldade badtunnan. Vänligen hör av er till ansvarig mäklare Fanny Reuterfeldt Jeppsson för mer information om bostaden. [email protected] 070-691 87 47

  • Premium
  • Energieffektiv
Gottskärsvägen 110A, Onsala, Kungsbacka kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30
Gottskärsvägen 110A, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Gottskärsvägen 110A, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Gottskärsvägen 110A

Lägenhet
Onsala, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
132 m²
5 rum
8 202 kr/mån
32 955 kr/m²

Stig in i detta förtjusande hem och upptäck en välskött och välplanerad bostad som erbjuder det bästa av både huskänslan och lägenhetslivet. Med sina 132 kvm i boyta, fördelat över fem rymliga rum och kök på tre plan, får du gott om utrymme att trivas och växa i. Här bor du som i en villa, med flera utgångar till terrass, balkonger och trädgård, vilket ger en känsla av frihet och utomhuslivets fördelar. Njut av spektakulär fjordutsikt från en av de två balkongerna medan du sippa på morgonkaffet och låter dig sjunka in i lugnet och skönheten som omger dig. På kvällen väntar en magnifik uteplats i västerläge där grillkvällar och avslappnade stunder med vänner och familj blir oförglömliga. Den rymliga hallen välkomnar dig med öppna armar och erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring i en garderob. Två stilfulla badrum, varav ett är utrustat med bastu, erbjuder lyx och avkoppling efter en lång dag. Med två förråd och en egen tvättstuga finns det gott om förvaringsutrymmen och bekvämligheter som gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom har lägenheten inte mindre än två parkeringsplatser och laddstolpar i föreningen för enkel och bekväm hantering av din bil. Beläget i det lugna och fridfulla Onsala, omges du av natursköna omgivningar och har nära till både badplatser och grönområden. Samtidigt är det bekvämt gångavstånd till barnomsorg och kollektivtrafik, vilket gör det till en idealisk plats för både familjer och pendlare. Ta chansen att förvärva detta drömhem och låt det bli ditt privata paradis där vardagens stress lämnas bakom dig och lugnet och harmonin får ta plats. Välkommen till ditt nya hem på Gottskärsvägen 110A!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bärnstensvägen 17, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Sön 18 aug kl 12:00
Bärnstensvägen 17, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Bärnstensvägen 17, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Bärnstensvägen 17

Radhus
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
137 m²
5 rum
157 m² tomt

Tvåplansradhus där välskötta ljusa ytor, ljuvlig uteplats i söder samt egen uppfart med laddbox utanför entrédörren skapar ett hem precis rätt i tiden! Uteplatsen på baksidan är försedd med både träaltan och lyxiga granitplattor och är belägen i ett insynsskyddat läge rakt i söder med utsikt över åkermark och grönska. Bostaden är placerad mitt i Kolla Parkstad där allt ni behöver finns på nära avstånd vilket ger en bekväm och enkel vardag, en riktig dröm för barnfamiljen! Invändigt löper parkettgolven tröskelfritt genom rummen och väggarna är målade i ljusa färger vilket gör det enkelt att inreda efter tycke och smak. Det moderna köket har en naturlig matplats och en förhöjd bardisk skärmar av mot vardagsrummet. Tack vare fönster från golv till tak och den öppna ytan mellan vardagsrum och kök strömmar ljuset fritt därigenom. På entréplan hittar ni också en praktisk tvättstuga samt ett helkaklat badrum och smart förvaringsutrymme under trappan. På övre plan ligger de tre mysiga sovrummen samlade och här finner ni även både allrum, ett helkaklat badrum med badkar samt en klädkammare. Har man behov av ett fjärde sovrum går det att sätta upp en vägg och skapa ett extra rum av allrummet. Ett praktiskt förråd i anslutning till uteplatsen skänker extra förvaringsutrymmen. Drömmer ni om villalivet men vill bo lika bekvämt som i en lägenhet i Kungsbackas småstadsidyll då har ni kommit helt rätt! Kolla Parkstad är ett modernt, citynära och familjärt område med gröna parker, trevliga kvarter och en känsla av småstadsidyll! Här samsas flerbostadshus med innerstadskaraktär, parhus och radhus med småstadscharm. Med gångavstånd till både förskolor, skolor, lekplatser, vårdcentral, BVC, Coop och restauranger blir vardagen här enkel och bekväm. Det finns tre fina förskolor; Kolla Parkstads förskola, Kolla Skogsdunge och Kolla Backe samt grundskolan Kollaskolan (åk F-9). Riktigt goda bussförbindelser tar er in till Kungsbackas centrum på 6 minuter. Annars är en promenad längst med ån att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anna Johansson för mer information!

  • Premium
  • Energieffektiv
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun, bild 2
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun, bild 3

Utterskärsvägen 5

Villa
Sönnerbergen, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 590 000 kr
69 + 35 m²
6 rum
1 022 m² tomt

Det är med glädje jag presenterar detta underbara hus ute i Sönnerbergen. Ett gemytligt område med goa grannar med naturen in på husknuten och havet på ett behagligt gångavstånd. Här stoltserar denna charmiga tilläggsisolerade sommarstuga som används som året runt boende. Vacker grönskande trädgård med flera uteplatser ger dig solchanser hela dagen. Bostaden disponeras med fyra sovrum, WC samt kök och vardagsrum som samspelar i en social planlösning. Lugn och trygg baksida med utsikt mot den vackra grönskan skapas här ett lugn och ett hem med harmoni. Garaget har gott om förvaring samt gästrum med egen ingång. Från baksidan når ni tvättstuga, dusch och bastu. Här bor ni i ett idylliskt område som präglas av havets närvaro bara några minuter bort. I närområdet hittar vi Orrevikens segelsällskap och Sönnerbergens småbåtshamn. Här bor ni med närhet till flera förskolor, skolbussen stannar nere vid vägen och på en biltur bort finns allt man behöver för de vardagliga bestyren såsom vårdcentral, BVC, apotek, bageri samt flera små restauranger, diverse butiker, pizzeria och Rydets IP/Idrottshall. Många trevliga promenadstråk att njuta antingen ner mot vattnet eller i naturen. Helt enkelt en plats att trivas! Varmt välkommen med ditt intresse redan idag.

  • Premium
Granitvägen 20, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Sön 18 aug kl 14:00
Granitvägen 20, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Granitvägen 20, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Granitvägen 20

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
5 526 kr/mån
45 732 kr/m²

Ljuvlig trea med fina tillval i lugnt läge med uteplats mot föreningens mysiga innergård! Bostadens öppna ytor mellan kök och vardagsrum förlängs av uteplatsen som bringar många härliga soltimmar under sommarhalvåret. Här ute växer vackra rosenbuskar upp på vårkanten och det sjuder av fina blommor och växtligheter. Uteplatsen är dessutom försedd med en markis vilket ger möjlighet till skugga de soligaste dagarna. Enhetliga ljusa parkettgolv löper genom samtliga rum och den ljusa färgsättningen bryts stilfullt av med vackra Morris tapeter. Köket är rymligt och praktiskt med vitvaror av hög teknisk standard. Här finns även en extra avlastningsyta bredvid kyl och frys som skärmar av lite mot denna annars öppna ytan mot vardagsrummet. Bostaden har två rymliga sovrum, en praktisk hall med klinkergolv och en klädkammare inredd med både linneskåp och Elfa-system som tar hand om förvaringen. En extra detalj är att samtliga rum har praktiska persienner och dimbar belysning finns i alla rum förutom i sovrummen. Badrummet är helkaklat i behagliga tidlösa toner och är dessutom försett med egen tvättutrustning och en frostad glasdörr som ger extra ljusinsläpp. Drömmer ni om en stilfull och mycket välskött trea i ett lugnt läge i Kolla Parkstad ska ni inte missa den chansen! Kolla Parkstad är ett modernt och citynära område med gröna parker, trevliga kvarter och en känsla av småstadsidyll! Här samsas flerbostadshus med innerstadskaraktär, parhus och radhus med småstadscharm. Precis utanför porten finner du både pizzeria och närlivsbutik och ett par hundra meter bort även Coop. Med gång- och cykelavstånd till Kungsbacka innerstad blir vardagen här enkel och bekväm. Den blandade mixen på åldrar i området gör att det finns något som passar de allra flesta. Det finns tre fina förskolor; Kolla Parkstads förskola, Kolla Skogsdunge och Kolla Backe samt grundskolan Kollaskolan (åk F-9). Riktigt goda bussförbindelser tar er in till Kungsbackas centrum på 6 minuter. Annars är en promenad längst med ån att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anna Johansson för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sätilavägen 744, Fjärås, Kungsbacka kommun
Sätilavägen 744, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 2
Sätilavägen 744, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 3

Sätilavägen 744

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
118 + 62 m²
5 rum
1 594 m² tomt

På en välskött tomt och med en förtrollande utsikt över Sundsjöns vatten ligger detta charmiga hus, en oas att trivas i under många år framöver. Med sina totalt 180 kvadratmeter bjuder det in till ett liv i harmoni och komfort. Välplanerad planlösning med fyra sovrum. Genom flertal fönster strömmar magiskt ljus in och fyller varje vrå med ett lugn och huset upplevs väldigt luftigt. Balkongen erbjuder en perfekt plats att avnjuta morgonkaffet till den hänförande sjöutsikten. Garaget och uthuset öppnar upp för en värld av möjligheter, perfekt för den som drömmer om att förverkliga sina projekt. Med fiber indraget är huset redo för modern kommunikation och underhållning. Fjärås med sitt rika utbud finns på bara ca. 10 minuters bilfärd bort.

  • Premium
Södra Fjärskogsvägen 24, Fjordsidan, Kungsbacka kommun
Södra Fjärskogsvägen 24, Fjordsidan, Kungsbacka kommun, bild 2
Södra Fjärskogsvägen 24, Fjordsidan, Kungsbacka kommun, bild 3

Södra Fjärskogsvägen 24

Villa
Fjordsidan, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 000 000 kr
156 + 135 m²
7 rum
1 097 m² tomt

Välkommen till detta sagolika hus med fjordutsikt och en harmonisk sammanslagning av traditionell charm och modern komfort. Detta vackra hus bjuder in dig med sina rikt utsmyckade detaljer såväl inne som ute. Här finns gott om platsbyggd inredning med gedigna materialval och sober färgskala. På entréplanet möts du av en rymlig hall med generöst med förvaringsutrymme, perfekt för att hålla ordning på alla säsongens kläder och skor. Här finns även ett mysigt allrum, ett hobbyrum för kreativa projekt, en avslappningsavdelning för total återhämtning och en praktisk tvättstuga. Uppför trappan väntar ett välutrustat kök med en traditionell vedspis, perfekt för att skapa läckra måltider och en känsla av hemtrevnad. Det stora vardagsrummet bjuder in till avkoppling med en härlig balkong där du kan njuta av den förtrollande fjordutsikten. Från matplatsen leder dörrar ut till det soliga altandäcket med en inbjudande pool och en avkopplande pergola - perfekt för underhållande vänner och familj. På det övre planet finner du väl tilltagna sovrum och ett allrum med tillgång till en mysig balkong där du kan njuta av lugna stunder och vacker utsikt. Trädgården är en oas av skönhet med vackra stensättningar, prydligt planterade buskar och träd samt en charmig lekstuga för de små. En välskött gräsmatta och en pittoresk lyckobrunn bidrar till den idylliska atmosfären. Här finns även gott om plats för parkering av ett flertal bilar på den stenlagda gårdsplanen och ett i dubbelgarage. Gångavstånd till bad och närhet till skolor, förskola och enkel åtkomst till centrala Kungsbacka samt E6:an för smidiga pendlingsmöjligheter Låt dina drömmar bli till verklighet och skapa minnen för livet i detta underbara hem!

  • Premium
Granitvägen 17, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Granitvägen 17, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun, bild 2
Granitvägen 17, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun, bild 3

Granitvägen 17

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
6 316 kr/mån
42 975 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna ljusa moderna genomgångslägenhet om tre rum och kök i populära Kolla Parkstad. När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med utsikt över den öppna planlösningen där köket och vardagsrummet samspelar. Här flödar ljuset in från de stora fönsterna som bidrar till ett fint ljusinsläpp året om och som skapar fin rymd genom hela bostaden. Anslutande från vardagsrummet finner man nästa sällskapsyta den inglasade balkongen i söderläge som förlänger säsongen, perfekt för att bjuda över vänner och avnjuta en mysig middag. Köket är fullt utröstat, alldeles perfekt för att laga en god måltid tillsammans. Naturlig plats för det större middagsbordet där hela familjen med vänner får plats runt bordet. Badrummet är helkaklat med egen tvättutrustning, allt för att trivas. I bostaden finns ett master bedroom med stora fönster och härligt ljusflöde med bra garderobsutrymme. Det andra sovrummet är perfekt för en större säng med ett skrivbord där man kan med ro sitta och arbeta. Området bjuder in till en rofylld och vacker miljö med många trevliga promenadstråk att upptäcka. Här har du närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Almqvist för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun, bild 2
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun, bild 3

Bommen 10

Villa
Draget, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
273 + 138 m²
12 rum
1 921 m² tomt

Nu förbereds denna gedigna familjevilla med enastående havsutsikt till försäljning. Med sitt fantastiska läge i Draget med utsikt över havet finner ni denna stora villa. Hemmets totala kvadratmetrar fördelas över ett stort entréplan samt ett källarplan. Här finns flera tilltagna sovrum för alla att trivas samt gott om plats för de sociala tillställningarna inne som ute. Drygt 200 meter från huset finner ni en mysig bergsudde med strand och badtrappa som ägs gemensamt med närliggande fastigheter. Här bor ni i ett barnvänligt villaområde i natursköna omgivningar med närhet till salta bad. I Onsala får man uppleva en riktig idyll med grönska och hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka och Varberg. Det finns gott om skolor och barnomsorg i området och barnen kan stanna kvar ända upp i åk 9. Busshållplats som tar er direkt till Kungsbackas utbud av service och vidare kommunikationer finns på behagligt avstånd från fastigheten. I Gottskär finns våffleri och en hamnkrog. I Onsala kyrkby finns ett större serviceutbud med matbutik, vårdcentral, bensinmack m.m. Ca 12 km in till Kungsbacka centrum där det även går pendeltåg till Varberg och Göteborg. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare Pontus Kähr för mer information.

  • Premium
Baronvägen 17, Vässingsö, Kungsbacka kommun
Baronvägen 17, Vässingsö, Kungsbacka kommun, bild 2
Baronvägen 17, Vässingsö, Kungsbacka kommun, bild 3

Baronvägen 17

Villa
Vässingsö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
100 + 26 m²
2 rum
1 799 m² tomt

På Baronvägen med sköna gröna omgivningar och med behagligt gå-avstånd till havet väntar ett unikt boende på sin nya ägare. I slutet av gatan möts ni av detta underbara hem med attribut som ryggåstak, handgjorda fönster och fönsterdörrar samt en alldeles egen ateljé med många möjligheter. På soutterängplan ges plats åt stora gemenskapsytor med magiskt ljusinsläpp. Ett härligt vardagsrum med kök i öppen planlösning bjuder in till umgänge med vänner, njut av den luftiga atmosfären och avnjut middagen på den stora balkongen och möt kvällens sista solstrålar. Här finns också ett stort sovrum med platsbyggd förvaring, egen balkong mitt i mot nås husets baksida genom glas-dubbeldörrar. Badrummet är h väl tilltaget med dusch med vikbara glasdörrar och vädringsfönster. Den stora tomten har gott om plats för vackra planteringar i rabatter, buskar och bärbuskar. För den odlingsintresseade finns stora plana ytor att låta kreativiteten ta plats. Parkera gör man antingen i carporten eller på uppfarten. Med närheten till havet, endast 700 meter bort, och tillgång till båtbryggor och badplatser kan du omfamna havets friska brisar och njuta av det marina livet. För de små finns skolbussen bara drygt en kilometer bort och förskolan inom bekvämt avstånd. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul!

  • Premium
Granitvägen 22, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Granitvägen 22

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/5
3 729 kr/mån
56 383 kr/m²

Välplanerad tvåa som erbjuder öppen planlösning och där ni tack vare läget har fri insynsskyddad utsikt från samtliga fönster. Från vardagsrummet nås balkongen där ni får känna lugnet av att blicka ut över grönområdet utanför. En perfekt plats för att njuta av en rykande kopp kaffe i morgonsolen på och omfamna dagen! Den lilla naturdammen och Kungsbackaån som rinner en bit bort gör att naturen känns nära trots att bostaden är belägen mitt i Kolla Parkstad där livet pågår utanför porten. Invändigt är ytorna enhetliga med en trendande sober färgsättning på väggarna. Köket är utrustat med allt ni kan önska och det mysiga sovrummet har en egen walk-in-closet. Hallen har gott om förvaring bakom skjutdörrar och badrummet är rymligt, helkaklat och har egen tvättutrustning. Precis utanför porten finner ni både pizzeria och närlivsbutik och ett par hundra meter bort även Coop. Varmt välkomna till ett hem där det är lätt att trivas! Kolla Parkstad är ett modernt och citynära område med gröna parker, trevliga kvarter och en känsla av småstadsidyll! Här samsas flerbostadshus med innerstadskaraktär, parhus och radhus med småstadscharm. Med gång- och cykelavstånd till Kungsbacka innerstad blir vardagen här enkel och bekväm. Den blandade mixen på åldrar i området gör att det finns något som passar de allra flesta. Det finns tre fina förskolor; Kolla Parkstads förskola, Kolla Skogsdunge och Kolla Backe samt grundskolan Kollaskolan (åk F-9). Riktigt goda bussförbindelser tar er in till Kungsbackas centrum på 6 minuter. Annars är en promenad längst med ån att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 17