Mäklare Jenny Almqvist

Jenny Almqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun, bild 2
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun, bild 3

Utterskärsvägen 5

Villa
Sönnerbergen, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
69 + 35 m²
6 rum
1 022 m² tomt

Det är med glädje jag presenterar detta underbara hus ute i Sönnerbergen. Ett gemytligt område med goa grannar med naturen in på husknuten och havet på ett behagligt gångavstånd. Här stoltserar denna charmiga tilläggsisolerade sommarstuga som används som året runt boende. Vacker grönskande trädgård med flera uteplatser ger dig solchanser hela dagen. Bostaden disponeras med fyra sovrum, WC samt kök och vardagsrum som samspelar i en social planlösning. Lugn och trygg baksida med utsikt mot den vackra grönskan skapas här ett lugn och ett hem med harmoni. Garaget har gott om förvaring samt gästrum med egen ingång. Från baksidan når ni tvättstuga, dusch och bastu. Här bor ni i ett idylliskt område som präglas av havets närvaro bara några minuter bort. I närområdet hittar vi Orrevikens segelsällskap och Sönnerbergens småbåtshamn. Här bor ni med närhet till flera förskolor, skolbussen stannar nere vid vägen och på en biltur bort finns allt man behöver för de vardagliga bestyren såsom vårdcentral, BVC, apotek, bageri samt flera små restauranger, diverse butiker, pizzeria och Rydets IP/Idrottshall. Många trevliga promenadstråk att njuta antingen ner mot vattnet eller i naturen. Helt enkelt en plats att trivas! Varmt välkommen med ditt intresse redan idag.

  • Premium
Granitvägen 17, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Granitvägen 17

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
6 316 kr/mån
45 506 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna ljusa moderna genomgångslägenhet om tre rum och kök i populära Kolla Parkstad. När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med utsikt över den öppna planlösningen där köket och vardagsrummet samspelar. Här flödar ljuset in från de stora fönsterna som bidrar till ett fint ljusinsläpp året om och som skapar fin rymd genom hela bostaden. Anslutande från vardagsrummet finner man nästa sällskapsyta den inglasade balkongen i söderläge som förlänger säsongen, perfekt för att bjuda över vänner och avnjuta en mysig middag. Köket är fullt utröstat, alldeles perfekt för att laga en god måltid tillsammans. Naturlig plats för det större middagsbordet där hela familjen med vänner får plats runt bordet. Badrummet är helkaklat med egen tvättutrustning, allt för att trivas. I bostaden finns ett master bedroom med stora fönster och härligt ljusflöde med bra garderobsutrymme. Det andra sovrummet är perfekt för en större säng med ett skrivbord där man kan med ro sitta och arbeta. Området bjuder in till en rofylld och vacker miljö med många trevliga promenadstråk att upptäcka. Här har du närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Almqvist för mer information!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Gnejsvägen 64, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 9 maj kl 11:00
Gnejsvägen 64, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Gnejsvägen 64, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Gnejsvägen 64

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 000 000 kr
131 m²
4 rum
vån 5/5
7 727 kr/mån
53 435 kr/m²

Nu finns en unik chans till denna "one-of-the-kind" takvåning med ett helt eget våningsplan mitt i hjärtat av Kolla Parkstad. -Bo exklusivt med en takhöjd upp till hela fem meter i nock. De noggrant utvalda tillvalen kompletterar de magnifika siktlinjerna som badar i naturligt ljus från de generösa fönsterpartierna och skapar här en bostad utöver det vanliga. Stora glaspartier med skjutdörrar öppnar upp till den imponerande terrassen, vilket ger er möjlighet att förlänga er boendeyta och enkelt välkomna familj och vänner både ute som inne. På den stora takterassen belönas ni med enastående utsikt, soliga dagar och underbara skymningar. Interiört genomsyras bostaden av stilren modernitet och lättskötta ytor. Enhetliga golv och mestadels vitmålade väggar skapar en harmonisk atmosfär som gör att ni kommer trivas ypperligt. Den öppna och genomtänkta planlösningen, tillsammans med mycket ljusinsläpp, ger en känsla av ljus och rymd. Tre rofyllda sovrum varav det ena har ingång till dressingroom, två helkaklade badrum och egen praktfull tvättstuga kompletterar bostaden. Kolla Parkstad erbjuder ett lugnt läge bara några minuters bilresa från stadens centrum. Här har ni närhet till allt utan att vara mitt i stadens brus. Området omges av vackra gröna omgivningar, Kungsbacka ån rinner alldeles i närheten och Kungsbackafjorden är synlig i horisonten. Inom området finns bekvämligheter som vårdcentral, tandläkare, förskola, grundskola åk 1-9, pizzeria och en livsmedelsaffär med generösa öppettider. Det här är platsen där ni kan njuta av det bästa av både staden och naturen! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Almqvist för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3