Mäklare Jenny Almqvist

Jenny Almqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bissmarksgatan 9A, Västra Villastaden, Kungsbacka kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Bissmarksgatan 9A, Västra Villastaden, Kungsbacka kommun, bild 2
Bissmarksgatan 9A, Västra Villastaden, Kungsbacka kommun, bild 3

Bissmarksgatan 9A

Lägenhet
Västra Villastaden, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 000 000 kr
81 m²
2 rum
vån 3/3
5 251 kr/mån
37 037 kr/m²

Detta är en bostad för dig som uppskattar livskvalitet i form av modernt boende med härliga ljusinsläpp, renoverat badrum med tvättplats och centralt läge. Stora rum med luftiga ytor och många fönster skapar fina ljusinsläpp och härlig rymd. Välkommen till denna stora 2:a med moderna materialval som genomgående ljusa väggar och ekparkett. Här bor du lugnt och ostört högst upp i huset. Du välkomnas av en rymlig hall med plats för möblemang och goda förvaringsmöjligheter i en intilliggande klädkammare med praktisk inredning. Vardagsrummets generösa ytor ger gott om plats för en större soffgrupp och tv-möbel. Det mysiga köket är smakfullt inrett med ljus inredning och plats för matbord. I anslutning till köket finns ett stort skafferi som med fördel kan nyttjas som extra förvaringsutrymme. Badrummet är stambytt och renoverat med snygg inredning i grått och duschdörrar i industriglas. Här finns vardagslyx i form av golvvärme och en praktisk tvättplats med tvättmaskin. Sovrummet ligger på ett lugnt läge och rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. Detta är ett fantastiskt boende med generösa sällskapsytor och goda förvaringsutrymmen. Tack vare stora ytor finns här möjlighet att dela av rum för fler sovrum. Föreningen har en gemensam uteplats, en underbar tillgång varma sommardagar. Runt knuten har du Kungsbackas utbud av allt som behövs för en bekväm vardag. Promenera längs med den underbara skogsallén ner till Kungsbackas levande innerstad där de gamla trähusen präglar stadskärnan och bjuder på en pittoresk atmosfär med caféer, restauranger och butiker. Kungsbacka är vackert året om med ån som ringlar genom stan. Här kan du sitta och njuta av en glass, läsa en bok eller sola i en av solstolarna. Kungsbacka station ligger på några minuters gångavstånd och tar dig vidare in till city. Mer i närområdet finner du Kungsbackaskogen med dess motionsslinga och discgolfbana. Shoppingcentret Kungsmässan, flera matvarubutiker, simhall och sportcenter finner du på ett behagligt avstånd. Ett perfekt cityboende!

  • Premium
Idelundsvägen 43, Sätila, Kungsbacka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Idelundsvägen 43, Sätila, Kungsbacka kommun, bild 2
Idelundsvägen 43, Sätila, Kungsbacka kommun, bild 3

Idelundsvägen 43

Villa
Sätila, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
90 + 30 m²
2 rum
4 105 m² tomt

Här bor du i en totalrenoverad villa med naturen som närmsta granne. En bostad som präglas av charmiga detaljer som synliga takbjälkar, gjutjärnsspis och mysiga loft. Bostaden har omsorgsfullt renoverats med moderna inslag som harmoniserar med de vackra detaljerna från förr. Redan när du kliver över tröskeln slås du av bostadens fantastiska rymd och atmosfär tack vare tak upp till nock. Här har man tagit tillvara på den generösa takhöjden och skapat två mysiga sovloft. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Köket har en praktisk köksö med induktionshäll och en gjutjärnsspis som utgör en vacker detalj. Köket har gott om både arbetsytor och förvaring och intill finns plats för ett matbord. I vardagsrummet ryms både soffgrupp och övrigt möblemang. Bostadens större sovrum är inrett med målade brädgolv och väggar klädda i pärlspont med ett ostört och insynsskyddat läge med naturens grönska utanför fönstren. Badrummet renoverades 2016 och är smakfullt inrett med moderna materialval som harmoniserar med pärlspont och den lantliga stilen som präglar bostaden. Här finns även en praktiskt tvättdel med tvättmaskin och arbetsbänk. Båda loften är inredda med vitmålade brädgolv och vit pärlspont med plats för dubbelsäng. Trädgården är en ljuvlig oas men insynsskyddat och lummigt läge. Bostaden har två altaner som gör att du kan njuta av solen hela dagen. Den stora trädgården har flera fruktträd och bärbuskar, här kan du strosa runt en ljummen sommarkväll och plocka egenodlade äpplen, plommon, krusbär och vinbär. I skogen intill finns gott om kantareller samt vilda hallon och björnbär. En kort promenad från bostaden ligger en vacker sandstrand, ett underbart tillhåll att svalka sig sommartid. På tomten finns även en jordkällare och växthus. Detta är ett hem för dig som uppskattar naturens lugn. Här bor du naturskönt med närhet till flera vackra skogsområden, fina ridvägar och underbara badplatser. Fjärås centrum ligger 3 km från bostaden med mataffär, förskolor, skolor, resaturang och bageri. På vägen nedanför bostaden ligger busshållplats som tar dig till Kungsbacka.

  • Premium
Gottskärsvägen 110A, Onsala, Kungsbacka kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30
Gottskärsvägen 110A, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Gottskärsvägen 110A, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Gottskärsvägen 110A

Lägenhet
Onsala, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
132 m²
5 rum
8 202 kr/mån
32 955 kr/m²

Stig in i detta förtjusande hem och upptäck en välskött och välplanerad bostad som erbjuder det bästa av både huskänslan och lägenhetslivet. Med sina 132 kvm i boyta, fördelat över fem rymliga rum och kök på tre plan, får du gott om utrymme att trivas och växa i. Här bor du som i en villa, med flera utgångar till terrass, balkonger och trädgård, vilket ger en känsla av frihet och utomhuslivets fördelar. Njut av spektakulär fjordutsikt från en av de två balkongerna medan du sippa på morgonkaffet och låter dig sjunka in i lugnet och skönheten som omger dig. På kvällen väntar en magnifik uteplats i västerläge där grillkvällar och avslappnade stunder med vänner och familj blir oförglömliga. Den rymliga hallen välkomnar dig med öppna armar och erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring i en garderob. Två stilfulla badrum, varav ett är utrustat med bastu, erbjuder lyx och avkoppling efter en lång dag. Med två förråd och en egen tvättstuga finns det gott om förvaringsutrymmen och bekvämligheter som gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom har lägenheten inte mindre än två parkeringsplatser och laddstolpar i föreningen för enkel och bekväm hantering av din bil. Beläget i det lugna och fridfulla Onsala, omges du av natursköna omgivningar och har nära till både badplatser och grönområden. Samtidigt är det bekvämt gångavstånd till barnomsorg och kollektivtrafik, vilket gör det till en idealisk plats för både familjer och pendlare. Ta chansen att förvärva detta drömhem och låt det bli ditt privata paradis där vardagens stress lämnas bakom dig och lugnet och harmonin får ta plats. Välkommen till ditt nya hem på Gottskärsvägen 110A!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun, bild 2
Utterskärsvägen 5, Sönnerbergen, Kungsbacka kommun, bild 3

Utterskärsvägen 5

Villa
Sönnerbergen, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 590 000 kr
69 + 35 m²
6 rum
1 022 m² tomt

Det är med glädje jag presenterar detta underbara hus ute i Sönnerbergen. Ett gemytligt område med goa grannar med naturen in på husknuten och havet på ett behagligt gångavstånd. Här stoltserar denna charmiga tilläggsisolerade sommarstuga som används som året runt boende. Vacker grönskande trädgård med flera uteplatser ger dig solchanser hela dagen. Bostaden disponeras med fyra sovrum, WC samt kök och vardagsrum som samspelar i en social planlösning. Lugn och trygg baksida med utsikt mot den vackra grönskan skapas här ett lugn och ett hem med harmoni. Garaget har gott om förvaring samt gästrum med egen ingång. Från baksidan når ni tvättstuga, dusch och bastu. Här bor ni i ett idylliskt område som präglas av havets närvaro bara några minuter bort. I närområdet hittar vi Orrevikens segelsällskap och Sönnerbergens småbåtshamn. Här bor ni med närhet till flera förskolor, skolbussen stannar nere vid vägen och på en biltur bort finns allt man behöver för de vardagliga bestyren såsom vårdcentral, BVC, apotek, bageri samt flera små restauranger, diverse butiker, pizzeria och Rydets IP/Idrottshall. Många trevliga promenadstråk att njuta antingen ner mot vattnet eller i naturen. Helt enkelt en plats att trivas! Varmt välkommen med ditt intresse redan idag.

  • Premium
Granitvägen 17, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Granitvägen 17, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun, bild 2
Granitvägen 17, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun, bild 3

Granitvägen 17

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
6 316 kr/mån
42 975 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna ljusa moderna genomgångslägenhet om tre rum och kök i populära Kolla Parkstad. När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med utsikt över den öppna planlösningen där köket och vardagsrummet samspelar. Här flödar ljuset in från de stora fönsterna som bidrar till ett fint ljusinsläpp året om och som skapar fin rymd genom hela bostaden. Anslutande från vardagsrummet finner man nästa sällskapsyta den inglasade balkongen i söderläge som förlänger säsongen, perfekt för att bjuda över vänner och avnjuta en mysig middag. Köket är fullt utröstat, alldeles perfekt för att laga en god måltid tillsammans. Naturlig plats för det större middagsbordet där hela familjen med vänner får plats runt bordet. Badrummet är helkaklat med egen tvättutrustning, allt för att trivas. I bostaden finns ett master bedroom med stora fönster och härligt ljusflöde med bra garderobsutrymme. Det andra sovrummet är perfekt för en större säng med ett skrivbord där man kan med ro sitta och arbeta. Området bjuder in till en rofylld och vacker miljö med många trevliga promenadstråk att upptäcka. Här har du närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Almqvist för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv

Visar alla 5