Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grönadalsgatan 9, Grönadal, Svedala kommun

Grönadalsgatan 9

Lägenhet
Grönadal, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 869 kr/mån
30 000 kr/m²

Välkommen till Grönadalsgatan 9, där ditt drömhem väntar på att bli upptäckt! Detta charmiga bostadsrättsradhus, beläget i populära Grönadal, erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, trivsel och potential. Med sina generösa 76,5 kvm och fördelaktiga planlösning är detta hemmet där du kan skapa minnen och trivas. Du möts av en välkomnande atmosfär så snart du kliver in genom dörren. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Bostaden har två mysiga sovrum, perfekta för att skapa en fridfull oas att dra sig tillbaka till efter en lång dag. Det ljusa och rymliga köket erbjuder gott om plats för en matgrupp och är en idealisk plats för både matlagning och sociala sammanhang. Hjärtat i hemmet är det generösa vardagsrummet, där stora fönsterpartier och dörr i glas öppnar upp till den privata uteplatsen och trädgården utanför. Detta skapar en naturlig o¨verga°ng mellan inomhus- och utomhusliv och ger en härlig känsla av frihet och utrymme. Praktiska detaljer som ett mindre tvättrum och två förråd för extra förvaringsmöjligheter bidrar till att göra detta hem både funktionellt och bekvämt. Dessutom ger det trevliga läget i Grönadal närhet till allt du behöver, med kommunikationer och matbutik inom bekvämt avstånd. Här finns också gott om möjligheter att sätta din egen prägel på hemmet och göra det till din alldeles egna fristad. Detta är helt enkelt ett tillfälle du inte vill missa - ett charmigt bostadsrättsradhus med en härlig trädgård och gott om potential. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt som detta underbara hem har att erbjuda!

  • Uteplats
Värbyängen 4, Bara, Svedala kommun

Värbyängen 4

Villa
Bara, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
123 + 54 m²
5 rum
135 m² tomt

Välkomna till natursköna Bara där vi nu presenterar detta trivsamma 2-plansradhus med inredd källare som totalrenoverats mellan 2020-2023. Beläget på utmärkt läge med rofyllda närmiljöer finner vi här ett välplanerat hem där varma kulörer, omsorgsfullt valda detaljer och öppna ytor samsas på bästa vis. Entrévåningens sociala planlösning skapar utmärkta förutsättningar för trevliga tillställningar i såväl vardagsrummet som det fullt utrustade köket - och vidare en trappa upp väntar flera privata sovrum som med enkelhet nyttjas efter behov. En inredd källare med allrum, förråd och tvättstuga innebär ytterligare bekvämlighet. Lägg där till badrum, gäst-WC, och en tilltagen balkong som inbjuder till mysiga stunder året om. Pricken över i:et är den lättskötta utemiljön där vi gärna samlas för grillkvällar, soltimmar och skrattfylld barnlek. Här bor vi bekymmersfritt med närhet till skola, förskola, fritidsaktiviteter och kommunikationer. Dessutom lummiga Bokskogen, fina Torups Slott och populär golfbana. Vi ses på visning!

Malmövägen 18, Centrumnära, Svedala kommun

Malmövägen 18

Villa
Centrumnära, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
132 m²
6 rum
1 117 m² tomt

Med nöje presenterar vi nu denna moderna och stilrena villan på Malmövägen 18. På entréplan erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in till trevlig matlagning och sociala tillställningar. Den mysiga braskaminen står även optimalt belägen i hörnan av vardagsrummet och är perfekt att tända under kyligare kvällar. Vidare finns smakfullt och renoverat badrum med takdusch och två rum som enkelt kan nyttjas till arbetsrum eller sovrum. En trappa upp finner vi bostadens mer privata del och här finns tre lättmöblerade sovrum som passar utmärkt att inreda efter familjens behov. Utanför fönstret väntar en lummig trädgård som även den bjuder in till härliga stunder. Omfamnade av vacker växtlighet skapas en privat oas med plats för möblemang i både uterum eller på den stora altanen. Välkomna!

Nyponvägen 6, Trädgården, Staffanstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 09:30

Nyponvägen 6

Radhus
Trädgården, Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
120 + 35 m²
4 rum
449 m² tomt

Välkomna till Nyponvägen 6 och denna unika möjlighet att förvärva ett av de populära kedjehusen på Trädgården, beläget på bästa hörnläge. Denna välplanerade villan är smakfullt renoverad och varje kvadratmeter är noga genomtänkt för att optimera användbarheten av ytan. Tack vare modern programmerbar värmepump är driftkostnaderna otroligt låga. Här kommer det bli enkelt att trivas med trevligt Vedum kök i massivträ, socialt vardagsrum med mysig braskamin och ett flertal sovrum. Lägg därtill badrum med dusch, gästtoalett, tvättrum, goda förvaringsmöjligheter och stort garage som ligger i anslutning till huset. Som pricken över i:et kliver vi ut i en insynsfri grönskande trädgård som stoltserar med både gräsmatta och altan. I underbar eftermiddags- och kvällssol njuter vi av trädgårdens charm, omgiven av påkostade planteringar såsom vit lavandel, japanskt körsbärsträd och äppleträd. Staffanstorp är en populär och trivsam ort för alla åldrar, beläget med kort avstånd till både Lund och Malmö. Här erbjuds bra skolor, förskolor, grönområden och lekplatser. I centrum finns all tänkbar service såsom vårdcentral, tandläkare och ett brett utbud av dagligvarubutiker som ICA, City Gross, Willys, Coop och Lidl. Staffanstorp erbjuder även ett rikt föreningsliv med mängder av olika fritidsaktiviteter.

  • Plus
Sättarevägen 1, Holmeja, Svedala kommun

Sättarevägen 1

Villa
Holmeja, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
184 + 85 m²
6 rum
1 002 m² tomt

Denna imponerande 1,5 plans villa på 184 kvm i boarea och 85 kvm i biarea över tre plan är den perfekta kombinationen av elegans och funktionalitet. Belägen i ett av Svedala kommuns mest eftertraktade områden erbjuder denna bostad en unik möjlighet till bekvämt och stilfullt boende. Stig in i ett hem där ljuset dansar genom stora fönster och omfamnar varje vrå. Den genomtänkta designen skapar en öppen och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Välhållna ytskikt och moderna detaljer ger bostaden en tidlös och inbjudande karaktär. Här finns plats för hela familjen att samlas och skapa minnen. De generösa sällskapsytorna erbjuder möjligheter för både avkoppling och underhållning. Oavsett om det är en familjemiddag eller en kväll framför tv:n kommer du att älska de välplanerade utrymmena. Med fyra sovrum och två badrum är detta hemmet där funktion möter komfort. Här finns utrymme för hela familjen att trivas och växa. Den smarta planlösningen sträcker sig över tre våningar och ger möjlighet till privatliv samtidigt som den främjar gemenskap. Uteområdet är en förlängning av det inre boendet. Den rymliga och lummiga trädgården bjuder in till lek och avkoppling. En stenlagd uteplats erbjuder en perfekt plats för sommarkvällar och sociala tillställningar. Dessutom har du ett rymligt garage för både bilen och hobbyprojekt. Läget på Sättarevägen 1 är optimalt för familjen. Med närhet till Svedala by har du bekvämt avstånd till matbutiker, shopping och kommunikationer. Här får du det bästa av båda världar - lugnet i Holmeja och bekvämligheten med närhet till allt du behöver. Detta är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det själv genom att boka en visning. Välkommen till Sättarevägen 1, ditt nya hem att älska!

Djurkretsens väg 3, Kyrkbyn, Staffanstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Djurkretsens väg 3

Villa
Kyrkbyn, Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 550 000 kr
161 m²
5 rum
515 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna smakfullt renoverade 1,5 plansvilla med poolområde och lyxigt vinterbonat uterum i eftertraktade Kyrkbyn. Bostadens välplanerade kvadratmeter, smarta lösningar och generösa trädgård i söderläge gör det enkelt att trivas. Vi välkomnas av en ljus hall med gott om plats för avhängning, vidare till ett stilrent kök som bjuder på trevlig köksö och inbyggd kaffemaskin som pricken över i:et. Härifrån når ni även det lyxiga uterummet med gott om plats för sociala tillställningar. Öppna upp de stora glaspartierna och njut av poolomårdet och den stenlagda uteplatsen, här kommer ni definitivt spendera mycket tid med poolhäng, grillkvällar och avkopplande stunder. Vidare i huset finner ni ett luftigt vardagsrum där det går att skapa ytterligare ett sovrum vid behov och vid kyligare dagar kan ni tända den trivselhöjande braskaminen. På ovanvåningen finns två lättmöblerade sovrum och elegant badrum med dubbla takduschar och badkar som ger en härlig hotellkänsla. Intill huset har ni även ett förråd och garage med automatisk portöppnare. Kyrkbyn är ett eftertraktat område i Staffanstorp och med kort promenad finns busshållplats, förskola, lekplatser och grönområden. I centrum finns all tänkbar service såsom vårdcentral, tandläkare och ett brett utbud av dagligvarubutiker som Willys, City Gross, ICA och Lidl. För den som pendlar tar ni er till Lund och Malmö på ca 15 minuter. Detta fantastiska hus måste upplevas på plats. Vi ses på visning!

  • Plus
Olivelugnsvägen 209, Stora Harrie, Kävlinge kommun

Olivelugnsvägen 209

Villa
Stora Harrie, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
114 m²
4 rum
1 502 m² tomt

Välkommen till Olivelugnsvägen 209 - en idyllisk villa omgiven av naturskönhet och charm i Kävlinge! Denna fantastiska villa erbjuder det bästa av två världar - ett lantligt läge omgivet av vackra åkrar och grönska, samtidigt som den är nära tillgång till bekvämligheter som matbutik och kommunikationer. Med sina 114 kvadratmeter, fördelade över 2 plan, är detta hem perfekt för den moderna familjen som söker lugn och ro utan att kompromissa med tillgänglighet. Steg in i detta vackra hem och låt dig imponeras av den moderna och fräscha interiören. Med genomtänkta detaljer och stilfulla designval är varje hörn av detta hem skapat för att ge dig en varm och inbjudande känsla. Villans två badrum erbjuder extra bekvämlighet för hela familjen och möjliggör en smidig morgonrutin. Här finns ingen trångboddhet - bara gott om utrymme att andas och röra sig fritt. Den stora trädgården ger en fristad för lek och avkoppling. Oavsett om det är trädgårdsarbete, grillkvällar eller bara en plats att njuta av solen, är detta den perfekta platsen att kalla hem. Tänk dig att njuta av din morgonkaffe på den lummiga altanen, medan du tar in de idylliska omgivningarna och låter stressen från dagen rinna av dig. Detta hem ger dig möjlighet att verkligen koppla av och njuta av livet. Den stora ekonomibyggnaden är en extra bonus och erbjuder flexibla användningsmöjligheter. Här finns möjlighet till hobbyverksamhet, förvaring eller kanske till och med en ateljé - endast fantasin sätter gränser. För den som värdesätter naturlig skönhet och lugn är detta verkligen ett unikt tillfälle. Ge dig själv chansen att äga detta drömhem och upplev allt det har att erbjuda. Tveka inte - kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig varför Olivelugnsvägen 209 kan vara din nya oas. Välkommen till ett liv i harmoni och stil på landsbygden!

  • Plus
Industrigatan 33, Svedala, Svedala kommun
  • Sön 28 apr

Industrigatan 33

Lägenhet
Svedala, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
100 m²
1 rum
vån 1/1
1 974 kr/mån
9 500 kr/m²

Välkommen till Industrigatan 33, en exceptionell möjlighet för företagare att äga en modern och flexibel bostadsrättslokal i hjärtat av Svedala. Denna rymliga lokal på ca. 100 kvadratmeter erbjuder en mångsidig plattform för att driva nästan vilken typ av verksamhet som helst. Denna lokal ger dig friheten att förverkliga dina företagsmål. Oavsett om du planerar att öppna ett kontor, en butik, ett showroom, en ateljé, eller behöver lagringsutrymme, så ger denna lokal dig den flexibilitet du behöver. Med 100 kvadratmeter finns det gott om plats att anpassa lokalens layout enligt dina specifika behov och visioner. Byggåret 2021 innebär att denna lokal är utrustad med modern teknik och bekvämligheter som gör det möjligt för din verksamhet att blomstra. Här finns allt du behöver för att skapa en bekväm och effektiv arbetsmiljö. Lokalen är i utmärkt skick och redo för att välkomna ditt företag utan att du behöver oroa dig för kostsamma renoveringar eller uppdateringar. Industrigatan 33 ligger på ett strategiskt läge i Svedala, vilket gör det lätt att nå både lokala och regionala marknader. Ett utmärkt läge för att nå både kunder och leverantörer. Denna bostadsrättslokal på Industrigatan 33 erbjuder på så sätt en unik möjlighet för företagare som söker en modern och mångsidig arbetsplats. Med sitt strategiska läge, moderna utrustning och anpassningsbara layout är den redo att bli nästa steg i din verksamhets framgångssaga. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka alla fördelar som denna lokalen har att erbjuda. Exempelbilderna är inte faktiska bilder på Industrigatan 33 i Svedala. Exempelbilderna tjänar sitt syfte genom att ge en inblick i inredningsmöjligheterna på övre plan. Obs, kontakta mäklaren för bokning av privata visningar.

  • Plus
Parkallén 36, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Parkallén 36

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
5 124 kr/mån
33 701 kr/m²

Denna fantastiska 3 rum och kök, belägen på Parkallén 36 i Hjärup, är en bostad där modern elegans möter praktisk funktionalitet. Med en yta på 77 kvm, byggd år 2023, erbjuder denna bostad en perfekt balans mellan stil och bekvämlighet. Stig in i ett hem där varje steg du tar välkomnas av genomgående parkettgolv, rejäl takhöjd och ljus interiör. Detta är en bostad där varje vrå strålar av värme och välkomnande atmosfär. Köket blir hjärtat av ditt hem, och här är det designat för både stil och funktion. Med goda arbetsytor och moderna vitvaror är detta kök en plats där matlagning blir en konstform och gemenskapen blomstrar. Med två rymliga sovrum finns det plats för hela familjen att trivas. Det sociala vardagsrummet blir samlingspunkten där kvällar fylls av skratt och minnen skapas. Badrummet är en oas av avkoppling, helkaklat och utrustat med moderna bekvämligheter. Uteplatsen, belägen i soligt läge, blir din privata fristad där du kan njuta av lugna stunder eller umgås med nära och kära. Parkallén 36 erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil där bekvämligheten är nyckeln. Med närhet till skola, matbutik och kommunikationer blir vardagen både enkel och effektiv. Denna bostadsrätt på Parkallén 36 är en unik möjlighet att skapa ett modernt och trivsamt boende. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som detta hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sallerupsvägen 216A, Bulltofta, Malmö kommun

Sallerupsvägen 216A

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
4 707 kr/mån
29 537 kr/m²

Högst upp i huset presenterar vi nu denna stilrena tvårummaren med fönster i två väderstreck. Med egen ingång från loftgången välkomnas vi här av en öppen planlösning, genomgående parkettgolv och ljusa ytsikt. Dessutom finns generös platsbyggd förvaring i såväl kök som sovrum, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt en balkong beläget i bästa söderläge med utsikt över takåsarna. Här bor du bekvämt med matbutik runt hörnan och ett stenkast bort finner du promenadvänliga Bulltoftaparken och all tänkbar service i Toftanäs och Stora Bernstorp. För den som pendlar finns det gott om bussförbindelser som tar dig dit du vill. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tygelvägen 3, Dalabadet, Trelleborgs kommun

Tygelvägen 3

Lägenhet
Dalabadet, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
110 m²
4 rum
6 852 kr/mån
32 682 kr/m²

En kort promenad från det böljande blå välkomnar detta trivsamma kvarter där moderna hus på barnvänliga gator bildar karaktärsfulla och mysiga gränder att trivas i år efter år. Nu kan vi stolt presentera denna smakfulla och friliggande bostadsrättsvilla som stod färdig 2018 och erbjuder genomtänkta materialval i ljusa enhetliga toner och med genomgående kvalitetstänk. Det moderna köket från Vedum är både funktionellt och stilrent och är en perfekt plats för kulinariska upplevelser. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapas en naturlig samlingspunkt som tillsammans med imponerande fönsterpartier från golv till tak ger en känsla av rymd och ljus. Härifrån nås uterummet med stora skjutbara glaspartier som öppnar upp för en miljö där gränsen mellan inne och ute suddas ut. Här sitter vi gärna från tidig vår till sen höst och skulle solen bli för påtaglig så finns en elektrisk markis och invändigt en svalkande AC. Intill uterummet finns ett insynsskyddat trädäck och ytterligare en uteplats i nordost med trevlig morgonsol vilket gör att solchanser skapas under hela dagen. Därtill erbjuds två badrum, tre bra sovrum och ett separat tvättrum. Trädgården bjuder på generösa gräsytor runt hela huset för barn med spring i benen, och här växer bland annat äppelträd, vindruvor, hallon och rosor. Vidare har vi tillgång till carport, en stor uppfart och ett utvändigt förråd. Det är riktigt lyxigt att kunna promenera ner till Dalabadets fina badstrand en varm sommardag och året runt är det härligt att bara gå längs havet. In till centrala Trelleborg tar det endast några minuter med bil och det går även bussar härifrån. Kontakta mäklaren för privata visningar. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Fiskehodda SH75, Båtplats SB75, Klagshamn, Malmö kommun

Fiskehodda SH75, Båtplats SB75

Fritidshus
Klagshamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
575 000 kr
7,8 m²
1 rum

I populära Klagshamn har vi nu nöjet att presentera ett fantastiskt tillfälle. En av de eftertraktade hoddorna med brygga och egen båtplats finns nu till salu. En inredd och fin hodda med utgång ut mot bryggan samt utgång mot baksidan där stranden och grillplats nås, byggår 2003. Bryggan med plats för större möblemang ligger i västerläge och precis framför har man sin egen båtplats. Hamnen är placerad vackert och naturligt längst ut på Klagshamnsudden. "Hoddan med det runda fönstret" Kontakta mäklaren för privatvisning. Varmt välkomna på visning!

Tallbacksvägen 2, Kungshult, Eslövs kommun

Tallbacksvägen 2

Villa
Kungshult, Eslövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
84 + 48 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Denna underbara villa, belägen på Tallbacksvägen 2 i Eslöv, erbjuder en fantastisk kombination av modern komfort och charmig atmosfär. Med en boarea på 84 kvm, en biarea på 48 kvm samt en trädgård om 1000 kvm, blir detta ditt nya hem där varje detalj talar om omsorg och kvalitet. Träd in i en öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman i en harmonisk enhet. Det moderna köket utstrålar elegans med sina ljusgråa luckor, vit kakel och stenbänkskiva. Här finner du också integrerad diskmaskin och kyl/frys. Vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder, särskilt framför den eldande öppna spisen som skapar en varm och inbjudande atmosfär. På det övre planet väntar två rymliga sovrum där vardagsstressen lätt kan förvandlas till avkoppling och ro. Badrummet på entréplanet, i äldre stil, blir en nostalgisk kontrast med moderna inslag och ger bostaden en unik prägel. Källaren, i storts sett oinredd, öppnar upp för kreativitet och möjligheter. För närvarande används en del av källaren som tvättrum, men det finns gott om utrymme för att skapa den perfekta ytan för nästa ägares behov och drömmar. Uteområdet är en förlängning av ditt hem. Trädgården, stor och välskött, bjuder in till lek, avkoppling och trivsamma stunder. Ett fantastiskt trädäck blir centrum för sommarkvällar och trädgårdsfestligheter. Dessutom finns ett rymligt garage för den bilägare som värdesätter extra bekvämlighet. Denna villa på Tallbacksvägen 2 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som detta fantastiska boende har att erbjuda!

Oxgatan 4, Åkerbruket, Svedala kommun

Oxgatan 4

Radhus
Åkerbruket, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
105 m²
5 rum
vån 2/2
6 136 kr/mån
24 714 kr/m²

Detta charmiga bostadsrättsradhus, beläget på Oxgatan 4 i Svedala, är det perfekta hemmet för den moderna familjen. Med en yta på 105 kvm fördelat över två plan erbjuder detta hem en kombination av stil, komfort och praktisk funktionalitet. Stig in i en bostad där varje detalj genomsyras av modern design och ljus atmosfär. Byggt år 2020, är detta hem präglat av nutida arkitektur och högkvalitativa materialval. Det genomgående parkettgolv är en utav dessa materialval vilken skapar en enhetlig och elegant atmosfär genom hela bostaden. Bostaden erbjuder inte bara stil utan också praktiskt utformade ytor. Med två badrum får du bekvämlighet och flexibilitet för hela familjen. Detta är ett hem där morgonruschen blir en lek. Köket är hjärtat av detta hem och bjuder in till gemensamma måltider och skapande av minnen. Moderna vitvaror och generösa arbetsytor gör matlagningen till en fröjd. Egna tvättmöjligheter bidrar även till ökad bekvämlighet i vardagen. Med tre rymliga sovrum finns det gott om plats för alla familjemedlemmar. Vardagsrummet blir en naturlig samlingspunkt där familjen kan umgås och skapa sina egna historier. Övre plan erbjuder ett rymligt allrum, perfekt för barnens lek och studier. Detta är en plats för kreativitet och avkoppling, skild från vuxenvärlden. Detta rum kan även enkelt omvandlas till ytterligare ett sovrum för den större familjen. Oxgatan 4 ligger i ett eftertraktat och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och kommunikationer. Här får du inte bara ett hem, utan en trygg och gemenskapsskapande livsstil. Detta bostadsrättsradhus är en unik möjlighet att skapa ett modernt och funktionellt familjehem. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som detta hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kung Karls Väg 1F, Kungahusen, Trelleborgs kommun

Kung Karls Väg 1F

Lägenhet
Kungahusen, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
849 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
4 110 kr/mån
19 079 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Välkommen till Kung Karls Väg 1F och denna välplanerade lägenhet. Här är varje kvadratmeter noga genomtänkt för att optimera användbarheten av ytan. En trappa upp möts vi av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, smakfullt och välutrustat kök samt fräscht badrum med badkar. Vardagsrummet utgör hemmets hjärta och blir en naturlig samlingplats för trevliga kvällar med nära och kära. Härifrån nås även den mysig inglasad balkong, med utsikt över härlig grönska. I Kungahusen bor du i en stabil förening, centralt belägen med närhet till allt Trelleborg har att erbjuda. Restauranger, kaféer, shopping och grönområden finns inom bekvämt avstånd. Dessutom har du utmärkta kommunikationer med närliggande kollektivtrafik och snabb access till motorvägen. Missa inte chansen att äga denna pärla i Trelleborg. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hantverkaregatan 30A, Centrumnära, Svedala kommun

Hantverkaregatan 30A

Lägenhet
Centrumnära, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 362 kr/mån
21 429 kr/m²

Denna fantastiska 2 rum och kök på 63 kvm är inte bara en bostad, det är en livsstil. När du kliver in möts du av en genomgående ljus interiör som genomsyrar varje hörn av denna pärla. Sovrummet är en lugn tillflyktsort med gott om plats för ditt personliga uttryck. De spatiösa sällskapsytorna skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för sociala stunder och avkoppling. Ta ett steg ut på den inglasade balkongen och känn hur vardagsstressen lämnar dig. Denna privata utomhussyta är tillgänglig från två håll i lägenheten och erbjuder en plats för både morgonkaffet och kvällssolen. Köket är designat med generösa arbetsytor och skapar en inspirerande plats för alla dina kulinariska äventyr. Här finns gott om utrymme för en mindre matgrupp, perfekt för familjefrukostar eller middagar med nära vänner. Denna bostad kommer inte bara med en fantastisk interiör, utan också en förening som är både populär och välskött. Här finns trygghet och gemenskap, och du kan känna dig stolt över att vara en del av detta bostadsområde. Området är centralt beläget i Svedala, vilket gör det enkelt att ta del av stadens puls samtidigt som du har närheten till grönområden och rekreation. Månadsavgiften är fördelaktig och inkluderar det mesta, vilket ger dig en bekymmersfri vardag. Denna bostadsrätt är inte bara en plats att bo, det är en investering i din framtid. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som Hantverkaregatan 30A har att erbjuda!

  • Balkong
Hyllie boulevard 6B, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie boulevard 6B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
4 506 kr/mån
45 900 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade tvårummare på Hyllie Boulevard! Du får en komplett bostad byggd av JM år 2022 i högsta kvalitet med Svanenmärkning och låg energianvändning. JM:s koncept "Smarta Kvadrat" ger effektiva ytor där du får en tvåa på 50 kvadratmeter som upplevs betydligt större. Nuvarande ägare har byggt ett loft i sovrummet som enkelt kan nyttjas till gäster eller förvaring och ett som byggdes av JM ovan kök. Lägg där till välutrustat kök, genomgående parkettgolv och helkaklat badrum med kombimaskin som ytterligare bekvämligheter. Hyllie är en stadsdel som har det mesta. Här får du tillgång till shopping och service i världsklass med Emporia beläget intill Hyllie Stationstorg med ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Underhållning och sport erbjuds genom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter samt Hylliebadet alldeles i närheten. Kommunikationerna här är optimala, till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar er ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Värnhemsgatan 13, Östervärn, Malmö kommun

Värnhemsgatan 13

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
5 124 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till Värnhemsgatan där denna väldisponerade, genomgående och enhetliga tvårummare väntar! På utmärkt adress finner vi här smart utnyttjade kvadratmetrar och neutrala kulörer i perfekt kombination med generöst ljusinsläpp och charmiga detaljer såsom fiskbensparkett och takrosett. Planlösningen känns social och vi ser fram emot trevliga tillställningar med goda vänner i vardagsrummet. Lägg där till ett rymligt kök med matplats, rofyllt sovrum och praktiska förvaringsutrymmen. Här bor vi bekvämt på citynära läge med promenadavstånd till Värnhemstorgets breda utbud av kommunikationer och service. Vi ses på visning!

  • Hiss

Visar alla 18