Mäklare Erik Sonne

Erik Sonne

Om mig

Att sälja sin bostad är med största sannolikhet en av de största affärerna man gör under sin livstid. Därför är valet av mäklare även ett av de större och viktigare besluten du tar under denna process. Min målsättning är att alltid överträffa dina förväntningar, samtidigt som jag ger dig bäst betalt för din bostad. Med ett öga för detaljer och ett starkt engagemang garanterar jag en bra bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 43H, Davidshall, Malmö kommun

Storgatan 43H

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 675 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/7
3 465 kr/mån
66 875 kr/m²

Välkommen till en exceptionell bostad belägen mitt i hjärtat av Malmö, på eftertraktade Storgatan 43H. Här erbjuds en modern och stilfull 1,5-rumslägenhet om 40 kvm, byggd 2021, med allt du kan önska för ett bekvämt och trivsamt stadsliv. Denna bostad ligger vid vackra Davidshallstorget, omgivet av Malmös bästa restauranger, caféer och butiker. Här har du allt du behöver precis runt hörnet, samtidigt som du kan njuta av den lugna och charmiga atmosfären i området. Bostaden innehar ett genomgående parkettgolv vilket bidrar med en enhetlig och elegant känsla. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. De stora spröjsade fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär i hela bostaden medans den soliga balkongen blir en härlig plats för avkoppling och sociala stunder. Vi finner även ett helkaklat badrum vilken erbjuder egna tvättmöjligheter, vilket ger dig högsta komfort och bekvämlighet i vardagen. Bostadens generösa sovalkov ger en mysig sovplats som smidigt integreras med resten av lägenheten. Med sina 40 kvm erbjuder denna 1,5-rumslägenhet en genomtänkt planlösning som maximerar varje kvadratmeter. Här får du en bostad som känns betydligt större än sina faktiska kvadratmeter, tack vare smarta lösningar och ett öppet, ljust utrymme. Denna pärla är perfekt för den som vill bo modernt och centralt i Malmö. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad – välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sättarevägen 1, Holmeja, Svedala kommun

Sättarevägen 1

Villa
Holmeja, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
184 + 85 m²
6 rum
1 002 m² tomt

Drömmer ni om ett lugnt och naturnära boende för hela familjen? Då är denna välskötta 1.5-plans tegelvilla i Holmeja precis vad ni letar efter. Sättarevägen 1 erbjuder generösa sällskapsytor, stort kök med gott om förvaring, bra arbetsytor samt en rymlig matplats. Från köket kommer du direkt ut i trädgården och den stora altanen i soligt läge. Huset rymmer fyra sovrum fördelat på två plan. Övre plan har ett stort ljust allrum, sovrum och ett badrum med badkar. I källaren finns tvättstuga, badrum med bastu samt gott om förvaringsutrymmen. Dessutom finner vi ett stort hobbyrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum – perfekt för tonåringen som vill ha egen ingång. Huset, med byns bästa läge, har en stor välskött trädgård som inbjuder till odling och avkoppling. Med uteplatser i flera väderstreck kan ni njuta av solen hela dagen, och den stora lekplatsen rakt över gatan erbjuder en trygg plats för barnen att leka på. För de vuxna finns ett rymligt garage med smörjgrop – idealiskt för både bilen och hobbyprojekt. På bara fem minuter promenerar ni till skogen, och Skåneleden går precis utanför huset! Med 20 minuters pendling till både Malmö och Lund gör det enkelt att kombinera det lantliga lugnet med stadens bekvämligheter. Byns populära dagis ligger bara fem minuter bort och närmsta skolan ligger i Klågerup. Skolbussen stannar precis utanför huset vilket gör vardagen smidig för barnfamiljen. Här får ni det bästa av två världar – lugnet i byn tillsammans med närheten till allt ni behöver. Boka en visning idag och upptäck ert nya drömhem! Välkommen till Sättarevägen 1 – ett hem att älska!

Mellangatan 3B, Centrum, Svedala kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30

Mellangatan 3B

Lägenhet
Centrum, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 613 kr/mån
19 381 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska 2 rok-lägenhet på 56,5 kvm, belägen på andra våningen i en välskött och stabil förening med låg belåning. Här bor du med en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Ett socialt vardagsrum erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Härifrån når du även balkongen som bjuder på ett soligt läge - en perfekt plats att njuta av morgonsolen eller eftermiddags kaffet. Det stilrena köket är utrustat med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt laga middagar till vänner och familj, och njuta av god mat i en trivsam miljö. Vi finner även ett rymligt helkaklat badrum med en modern och fräsch känsla. Här finns alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande stund. Läget är oslagbart - mitt i hjärtat av Svedala med närhet till allt du kan önska. Matbutiker, kommunikationer, skolor och vackra promenadstråk ligger bara ett stenkast bort. Här bor du centralt men ändå lugnt, med alla fördelar som Svedala erbjuder. Bostaden är del av en mycket välskött förening med låg belåning, vilket ger en stabil och trygg boendemiljö. Här kan du känna dig hemma och njuta av ditt nya boende utan bekymmer. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en drömlägenhet på ett av Svedalas mest eftertraktade adresser. Välkommen på visning och upptäck ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
Malmövägen 3B, Centrumnära, Svedala kommun

Malmövägen 3B

Lägenhet
Centrumnära, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
35,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 810 kr/mån
26 761 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Malmövägen 3B, Svedala! Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en stilfull och välplanerad bostadsrätt om 1,5 rum och kök, belägen på högsta våningen. Med sina 35 kvm är denna lägenhet perfekt för dig som söker ett bekvämt och modernt boende med enastående utsikt över föreningens grönskande innergård och charmiga takåsar. När du stiger in möts du av ett ljust och luftigt hem med genomgående parkettgolv och smakfulla färgval. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en trivsam atmosfär. Från vardagsrummet når du den generösa inglasade balkongen i soligt läge – en perfekt plats för morgonkaffet eller kvällens avkoppling. Det gemytliga köket är välutrustat och erbjuder goda arbetsytor, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Intill vardagsrummet finner vi även en praktisk sovalkov som skapar en mysig sovplats utan att ta upp för mycket av den öppna ytan och det rymliga badrummet är smakfullt inrett och erbjuder all den komfort du behöver för vardagens bestyr. Föreningen är välskött och har en solid ekonomi, vilket innebär låga månadsavgifter och en trygg boendemiljö för dig som bostadsrättsinnehavare. Läget på Malmövägen 3B är oslagbart – centralt i Svedala med närhet till allt du behöver. Här finns matbutiker, utmärkta kommunikationer och vackra promenadstråk inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och behaglig. Denna pärla till lägenhet måste upplevas på plats! Välkommen att boka en visning och upptäck ditt nya hem på Malmövägen 3B i Svedala.

  • Balkong
Månsgatan 14B, Centrum, Svedala kommun

Månsgatan 14B

Villa
Centrum, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 095 000 kr
127 + 60 m²
5 rum
327 m² tomt

Unik möjlighet till ett exklusivt liv på Månsgatan 14B! Välkommen till detta fantastiska radhus som inte bara erbjuder ett hem, utan en livsstil. Beläget på eftertraktade Månsgatan i Svedala med utsikt över parken, har detta boende genomgått en omfattande renovering mellan 2019-2024 och är redo att välkomna sina nya ägare till en värld av lyx och komfort. Med en boarea på 127 kvm och en generös biarea på 60 kvm, sträcker sig detta hem över två våningar och en källare och erbjuder gott om plats för hela familjen att leva och växa. På det övre planet väntar tre väl tilltagna sovrum och ett stilfullt helkaklat badrum, komplett med alla moderna bekvämligheter. Varje sovrum är en fristad av lugn och ro, perfekt för att återhämta sig efter en lång dag. På entréplan möts du av en elegant öppen planlösning, där det rymliga vardagsrummet smidigt övergår i det moderna köket. Här har varje yta blivit omsorgsfullt designad och varje detalj noga övervägd. Köket, nyrenoverat 2023, bjuder in till kulinariska äventyr med sina generösa arbetsytor och toppmoderna vitvaror. Ett extra plus är det härliga uterummet som nås från vardagsrummet, en perfekt plats att njuta av ljumma sommarkvällar eller bjuda in vänner och familj till middag under stjärnorna. På källarvåningen finner du ytterligare komfort och bekvämligheter, inklusive en extra gäst-wc, ett praktiskt tvättrum och ett flexibelt allrum som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Månsgatan 14B är mer än bara ett hem, det är en möjlighet att skapa minnen och uppleva det bästa av livet. Missa inte chansen att bli en del av denna exklusiva gemenskap - kontakta oss idag för att boka din privata visning och låt drömmen om det perfekta hemmet bli verklighet.

Olivelugnsvägen 209, Stora Harrie, Kävlinge kommun

Olivelugnsvägen 209

Villa
Stora Harrie, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
114 m²
4 rum
1 502 m² tomt

Välkommen till Olivelugnsvägen 209 - en idyllisk villa omgiven av naturskönhet och charm i Kävlinge! Denna fantastiska villa erbjuder det bästa av två världar - ett lantligt läge omgivet av vackra åkrar och grönska, samtidigt som den är nära tillgång till bekvämligheter som matbutik och kommunikationer. Med sina 114 kvadratmeter, fördelade över 2 plan, är detta hem perfekt för den moderna familjen som söker lugn och ro utan att kompromissa med tillgänglighet. Steg in i detta vackra hem och låt dig imponeras av den moderna och fräscha interiören. Med genomtänkta detaljer och stilfulla designval är varje hörn av detta hem skapat för att ge dig en varm och inbjudande känsla. Villans två badrum erbjuder extra bekvämlighet för hela familjen och möjliggör en smidig morgonrutin. Här finns ingen trångboddhet - bara gott om utrymme att andas och röra sig fritt. Den stora trädgården ger en fristad för lek och avkoppling. Oavsett om det är trädgårdsarbete, grillkvällar eller bara en plats att njuta av solen, är detta den perfekta platsen att kalla hem. Tänk dig att njuta av din morgonkaffe på den lummiga altanen, medan du tar in de idylliska omgivningarna och låter stressen från dagen rinna av dig. Detta hem ger dig möjlighet att verkligen koppla av och njuta av livet. Den stora ekonomibyggnaden är en extra bonus och erbjuder flexibla användningsmöjligheter. Här finns möjlighet till hobbyverksamhet, förvaring eller kanske till och med en ateljé - endast fantasin sätter gränser. För den som värdesätter naturlig skönhet och lugn är detta verkligen ett unikt tillfälle. Ge dig själv chansen att äga detta drömhem och upplev allt det har att erbjuda. Tveka inte - kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig varför Olivelugnsvägen 209 kan vara din nya oas. Välkommen till ett liv i harmoni och stil på landsbygden!

  • Plus

Visar alla 6