Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fornfyndsvägen 2A, Furuskog, Partille kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30
Fornfyndsvägen 2A, Furuskog, Partille kommun, bild 2
Fornfyndsvägen 2A, Furuskog, Partille kommun, bild 3

Fornfyndsvägen 2A

Villa
Furuskog, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 250 000 kr
120 + 76 m²
6 rum
822 m² tomt

Rymlig villa med högt läge och fantastisk utsikt. Renoverad bostad med god standard, välplanerade ytor och många sovrum, två badrum, flertalet uteplatser samt garage. Här bor ni bekvämt med närhet till skolor, service och goda kommunikationer. Varmt välkomna till detta smakfullt inredda hem som fördelar sig över tre plan! Bostaden präglas av generösa ljusinsläpp och härlig atmosfär. Entréplan är praktiskt planerat med inbjudande kök som öppnar upp till matsalsdel och vardagsrum, tre sovrum samt badrum. Köket är inrett med snickerier i en grön sober kulör med flertalet vitrinskåp och här finns gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. I anslutning till köket ligger vardagsrummet och matsalsdelen med plats för ett större matbord. Härifrån når ni bostadens stora balkong som både rymmer grillhörna och loungemöbel, en underbar plats för morgonkaffet där ni samtidigt kan njuta av den ljuvliga utsikten. Vardagsrummet har fönster i flera väderstreck som skapar ljus och rymd och den stora ytan ger plast för en större soffgrupp och övrigt möblemang. En braskamin utgör en trevlig detalj som skänker värme och ljus under årets kalla dagar. Samtliga sovrum är inredda med parkettgolv och sober färgsättning. Badrummet renoverades 2023 med moderna materialval och behaglig golvvärme. En trappa upp finner ni bostadens pampiga loft med stort fönsterparti upp till nock. En praktisk yta som idag nyttjas som allrum men lämpar sig lika bra som master bedroom eller som extra sovrum för besökande gäster. I den inredda källardelen finns ytterligare ett sovrum samt ett mindre allrum, perfekt för tonåringen! Här finns dessutom ett större helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. I källarplan finner ni även gott om förvaringsutrymmen samt garaget. Den mysiga tomten har ett fantastiskt läge utan någon vidare insyn tack vare det höga läget och växtligheten. I anslutning till entrén finner ni en ombonad altan delvis under tak, en underbar tillgång där ni kan njuta av varma sommardagar samtidigt som barnen hoppar studsmatta på gräsmattan intill. Här bor ni i ett populärt villaområde på bekvämt promenadavstånd till centrum och dess utbud av restauranger, affärer, service och kommunikationer till centrala Göteborg. I närheten finns flera förskolor och skolor. Partille är en omtyckt kommun med allt som behövs för en bekväm vardag och närhet till flera mysiga strövområden. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Tyfta hages väg 13, Tyftet, Bollebygds kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Tyfta hages väg 13, Tyftet, Bollebygds kommun, bild 2
Tyfta hages väg 13, Tyftet, Bollebygds kommun, bild 3

Tyfta hages väg 13

Villa
Tyftet, Bollebygds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 300 000 kr
220 m²
7 rum
1 007 m² tomt

På en lugn återvändsgata i populära Tyftet ligger denna fantastiska villa som präglas stilrena materialval och välplanerade ytor. Bostaden har öppen planlösning, två helkaklade badrum, carport samt stora uteplatser med soligt läge. Redan när ni kliver över tröskeln möts ni av bostadens härliga atmosfär med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier som skapar rymd och liv. Bostaden är smakfullt inrett med ekparkett med bekväm golvvärme och ljusmålade väggar, här är det enkelt att inreda snyggt! Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj med gott om plats för soffgrupp och större matsalsbord. En braskamin med täljsten utgör en trevlig detalj som dessutom skänker värme och ljus under årets kalla dagar. Från vardagsrummet nås den stora terrassen där ni kan njuta av ett insynsskyddat läge med sol från morgon till kväll och blicka ut över de rofyllda omgivningarna - en underbar tillgång under sommarhalvåret! Köket är smakfullt inrett och bjuder på gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. En köksö skapar en praktisk arbetsyta med underliggande förvaring och utgör dessutom en trevlig sittplats. Hemmets master bedroom ligger avskilt på nedre plan med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt utgång till bostadens baksida och terrass. I anslutning till sovrummet ligger ett privat badrum samt en walk in closet. Den rymliga tvättstugan har en praktisk groventré, perfekt för den aktiva familjen! Här finns tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsutrymmen. I anslutning till hallen finns en gästtoalett samt ett rymligt förråd. Bostaden har en välplanerad planlösning med fyra av sovrummen disponerade på övre plan som knyts ihop av ett ljust och rymligt allrum. Samtliga sovrum är väl tilltagna och har gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Från allrummet nås även den stora balkongen med plats för större utegrupp och solsängar. I anslutning till allrummet ligger ett helkaklat badrum med dusch. Här bor ni på en lugn och barnvänlig gata på bekvämt avstånd till förskola och skola (1-6). Busshållplats ligger ca 500 meter från bostaden som enkelt tar er till centrum där allt för en bekväm vardag finns tillgängligt. Bollebygd är en omtyckt kommun med pendlingsavstånd till Göteborg, Landvetter flygplats och Borås. I närheten finns flera mysiga badsjöar och vackra naturområden. Kommunen har ett rikt föreningsliv och här finns även ridhus, golfbana, skidbacke och downhill. Ett hem att förälska sig i!

  • Premium
  • Energieffektiv
Tallbackegatan 1, Stadsskogen, Alingsås kommun
  • Tis 14 maj
Tallbackegatan 1, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 2
Tallbackegatan 1, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 3

Tallbackegatan 1

Villa
Stadsskogen, Alingsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 950 000 kr
198 m²
8 rum
975 m² tomt

Rymlig och välplanerad villa med 6 sovrum – perfekt för den stora familjen! Stilrent boende med två badrum, separat tvättstuga, braskamin samt dubbelgarage. Redan när ni kliver över tröskeln möts ni av hemmets trevliga atmosfär. Bostaden präglas av härliga ljusinsläpp från generösa fönsterpartier och den öppna planlösningen skapar rymd. Kök och vardagsrum har en öppen disposition, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Köket är smakfullt inrett med vit köksinredning och här finns gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. En köksö skapar en trevlig arbetsyta med underliggande förvaring och är dessutom en trevlig detalj som bjuder in till mingel. Intill köket ligger matsalen med plats för en matsalsgrupp. I anslutning till matsalen ligger vardagsrummet där ni enkelt kan möblera med en större soffgrupp. Här finns även en braskamin som skänker både värme och ljus, en underbar tillgång under årets kalla dagar. Bostaden har två badrum samt en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt för den aktiva familjen. Bostaden har sex sovrum samt ett stort allrum på övre plan. Här bor ni en modern villa i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, mataffärer, service och kommunikationer. Lockar naturupplevelser och bad finns natur och sjön Mjörn på bekvämt promenadavstånd med flera löpslingor, friluftsområden och vandringsvägar. För den träningsintresserade finns flera gym på cykelavstånd. Ett fantastiskt boende med allt man kan önska med pendlingsavstånd till Göteborg.

  • Premium
Stadsskogsgatan 46, Stadsskogen, Alingsås kommun
  • Tis 14 maj
Stadsskogsgatan 46, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 2
Stadsskogsgatan 46, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 3

Stadsskogsgatan 46

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/5
4 083 kr/mån
37 500 kr/m²

Välplanerad trea i nyproduktionsstandard med stilrena materialval. Bostaden präglas av härliga ljusinsläpp och öppna ytor. Balkongen i vinkel ger sol både morgon och kväll. Ta hissen upp till andra våning och kliv in i denna stilfulla bostad som är smakfullt inrett med genomgående vitpigmenterade parkettgolv och ljusa väggar. Köket är inrett med köksinredning från Vedum och har gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. Köket har en öppen disposition mot vardagsrummet, perfekt för trevliga middagar med nära och kära. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som har ett härligt läge med sol från morgon till kväll – en underbar tillgång under årets varma dagar! Det finns möjlighet att glasa in balkongen. Badrummet har vardagslyx i form av golvvärme och här finns bostadens praktiska tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Samtliga fönster har måttbeställda persienner. Ett bekvämt boende med två sovrum och goda förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare. Bostaden är belägen med ett tyst läge och fönster mot vackra grönområden där du kan skymta Mjörns glitter på håll. Här bor du i ett lugnt och nybyggt område med närhet till mataffärer, service och goda kommunikationer, busshållplatsen ligger bekvämt strax utanför entrén. Lockar naturupplevelser och bad finns natur och sjön Mjörn på bekvämt promenadavstånd med flera löpslingor, friluftsområden och vandringsvägar. För den träningsintresserade ligger gymmet Endorfin tvärs över gatan och på cykelavstånd finns fler gym att tillgå. Ett fantastiskt boende med allt man kan önska med pendlingsavstånd till Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björcksgatan 46A, Kålltorp, Göteborgs kommun

Björcksgatan 46A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 600 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 008 kr/mån
54 167 kr/m²

Kvadratsmart tvåa med välbevarad landshövdingecharm. Den generösa takhöjden och många ljusinsläpp skapar en härlig rymd. Bostaden präglas av tidstypiska detaljer som spegeldörrar, brädgolv, pärlspont och inbyggda skafferier samt garderober. En trappa upp finner du denna otroligt charmiga bostad! Genomgående brädgolv och ljusa väggar gör det enkelt att inreda och här finns gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober. I det välutrustade köket finns allt som behövs för att laga en god måltid och vid den mysiga matplatsdelen finns gott om plats för middagsgäster. Hemmets större rum disponeras i dagsläget som två sovrum, men här finns möjlighet att skapa ett stort vardagsrum om så önskas. Rummet som i dagsläget nyttjas som vardagsrum kan med fördel nyttjas som sovalkov. Här bor du i ett lugnt område med ett par minuter till Härlanda tjärn med Delsjön och Skatås motionsområde och badplatser i anslutning. Närhet till flera bra skolor och förskolor samt mataffärer och annan service. Cykelavstånd till centrala Göteborg och vill du åka kollektivt ligger närmsta spårvagnshållplats bara ett par minuter från lägenheten.

Noltorpsgatan 7G, Noltorp, Alingsås kommun

Noltorpsgatan 7G

Lägenhet
Noltorp, Alingsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/3
2 597 kr/mån
36 765 kr/m²

Två trappor upp ligger denna välplanerade enrummare som präglas av härliga ljusinsläpp och trevlig atmosfär. Köket renoverades 2022 och är smakfullt inrett med stilfulla materialval. Vardagsrummet har flera fönster med fönsterbänkar i natursten som skänker rummet ljus. Golvet är nylagt 2023 och här finns gott om plats för soffa med tillhörande möblemang. I vardagsrummet finns även en praktisk sovalkov för en bredare säng. Det helkaklade badrummet är inrett med klassiska färgval och här finns behaglig golvvärme samt vardagslyx i form av tvättmaskin. Här bor du i en stabil och trevlig förening med en gemensam gård med uteplats och grillmöjligheter – perfekt för årets varma dagar! Bredband ingår i avgiften och föreningen har dessutom installerat solceller för lägre elförbrukning. Gångavstånd till matbutik, gym och gymnasium. På cykelavstånd ligger Alingsås centrum med stadens utbud av caféer, restauranger, butiker och service.

Hjälmrydsvägen 22, Bredared, Borås kommun
Hjälmrydsvägen 22, Bredared, Borås kommun, bild 2
Hjälmrydsvägen 22, Bredared, Borås kommun, bild 3

Hjälmrydsvägen 22

Gård/Skog
Bredared, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 980 000 kr
140 m²
4 rum
8 ha tomt

Drömmer ni om en hästgård i lantlig miljö men ändå vill bo nära Borås fulla utbud av service? Här har ni en fantastisk möjlighet att förvärva en nybyggd gård från 2021/2022. Det hemtrevliga boningshuset från Mjöbäcksvillan kännetecknas av exklusiva materialval, högt i tak och en genomtänkt planlösning samt ett rikligt ljusinsläpp. Boytan om ca 140 kvm fördelar sig över 4 rum och kök, 2 badrum samt en rymlig tvättstuga med separat ingång. Här finns ett mycket modernt och lättskött stall. Stallet inrymmer 4 stora boxar där hästarna själva har möjlighet att välja om de vill vara ute eller inne vilket är mycket uppskattat. Direkt utanför boxarna är ett utskjutande tak och varje hage har en hårdlagd yta samt belysning och eluppvärmd vattenkopp. En extra ponnybox finns i stallgången. I stallet finns även duschplats med både kall- och varmvatten. Den stora sadelkammaren har gott om plats för förvaring och sociala utrymmen, här finns toalett samt professionell tvättmaskin. Fiberanslutning i stallet möjliggör kameraövervakning och automatisk utfodring. För den som önskar går det enkelt att bygga om så att man istället har 3 stor inneboxar och 4 uteboxar. Intill stallet finns både foder-/maskinhall samt förberedd ridbana (20x50 m). I området finns det ett stort hästintresse med flera intilliggande stall. Det finns möjlighet att komma överens med grannarna om att nyttja belyst ridbana (30x70 m) med hinderpark, ridhus (20x40 m) och en terrängbana som är under uppbyggnad. Närliggande gårdar erbjuder foder, strö och vedförsäljning. Här finns även en mycket väl fungerande snöröjning av väg och gårdsplan ända fram till stalldörren. Här bor ni i änden av en mysig liten villagata i rogivande miljö omgiven av fågelkvitter, susande träd och med god uppsyn över hästarna kring huset. Kontakta ansvarig mäklar för ytterligare information, fler bilder eller boka tid för visning!

  • Premium
Hemsjövägen 97, Hemsjö, Alingsås kommun
Hemsjövägen 97, Hemsjö, Alingsås kommun, bild 2
Hemsjövägen 97, Hemsjö, Alingsås kommun, bild 3

Hemsjövägen 97

Villa
Hemsjö, Alingsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
182 + 20 m²
6 rum
4 161 m² tomt

Här bor ni på väldisponerade ytor med stora fönsterpartier och tak upp till som nock skapar ljus och rymd. Vardagsrummet har voluminösa sällskapsytor med gott om plats för både matbord och en större soffgrupp. En braskamin sprider värme och ljus under kyliga perioder. Rummet har en öppen planlösning mot köket med en rymlig köksö som skapar både arbetsyta och bjuder in till mingel, perfekt för sociala tillställningar. Det stora pooldäcket är en given plats under årets varma dagar där ni kan njuta av sol från morgon till kväll. Här har ni dessutom ett ostört läge tack vare tomtens insynsskyddade läge. I anslutning till pool och altan finns dessutom ett stort uterum. Bostaden präglas av smakfulla materialval som genomgående ekparkett med behaglig golvvärme och ljus färgsättning. Hemmet har flera rymliga sovrum, två badrum, tvättstuga samt dubbelgarage. Den välskötta trädgården bjuder på stora gräsytor, fruktträd och blommande buskar. Här bor ni omgiven av naturens lugn med goda kommunikationer in till Alingsås och Göteborg. Bostaden ligger dessutom med närhet till skolor, idrottshallar och lanthandel.

  • Premium
Körsbärsvägen 4, Klinten, Alingsås kommun
Körsbärsvägen 4, Klinten, Alingsås kommun, bild 2
Körsbärsvägen 4, Klinten, Alingsås kommun, bild 3

Körsbärsvägen 4

Radhus
Klinten, Alingsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/1
8 241 kr/mån
22 936 kr/m²

Varmt välkomna till idylliska Körsbärsvägen och detta ombonade parhus. Här bor ni på en lugn och mysig gata med gångavstånd till stan samt närhet till förskola, skola och svalkande bad i sjön Gerdsken. Bostaden har ett stort kök med gott om både arbetsyta och förvaring samt plats för ett större matbord. Vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från flertalet fönster och härifrån nås bostadens trevliga veranda med behaglig golvvärme, ett perfekt extrarum! Hemmet har två helkaklade badrum samt en separat tvättstuga med praktisk groventré. Bostaden inrymmer tre sovrum som ligger avskilt på övre plan. Trädgården är en underbar tillgång med gräsmatta för barnen samt en härlig altan där middagar kan avnjutas under årets varma dagar. Bilen parkeringar ni i det vidbyggda garaget eller på uppfarten. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 9