Mäklare Cecilia Carlhson

Cecilia Carlhson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tyfta hages väg 13, Tyftet, Bollebygds kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Tyfta hages väg 13, Tyftet, Bollebygds kommun, bild 2
Tyfta hages väg 13, Tyftet, Bollebygds kommun, bild 3

Tyfta hages väg 13

Villa
Tyftet, Bollebygds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 300 000 kr
220 m²
7 rum
1 007 m² tomt

På en lugn återvändsgata i populära Tyftet ligger denna fantastiska villa som präglas stilrena materialval och välplanerade ytor. Bostaden har öppen planlösning, två helkaklade badrum, carport samt stora uteplatser med soligt läge. Redan när ni kliver över tröskeln möts ni av bostadens härliga atmosfär med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier som skapar rymd och liv. Bostaden är smakfullt inrett med ekparkett med bekväm golvvärme och ljusmålade väggar, här är det enkelt att inreda snyggt! Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj med gott om plats för soffgrupp och större matsalsbord. En braskamin med täljsten utgör en trevlig detalj som dessutom skänker värme och ljus under årets kalla dagar. Från vardagsrummet nås den stora terrassen där ni kan njuta av ett insynsskyddat läge med sol från morgon till kväll och blicka ut över de rofyllda omgivningarna - en underbar tillgång under sommarhalvåret! Köket är smakfullt inrett och bjuder på gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. En köksö skapar en praktisk arbetsyta med underliggande förvaring och utgör dessutom en trevlig sittplats. Hemmets master bedroom ligger avskilt på nedre plan med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt utgång till bostadens baksida och terrass. I anslutning till sovrummet ligger ett privat badrum samt en walk in closet. Den rymliga tvättstugan har en praktisk groventré, perfekt för den aktiva familjen! Här finns tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsutrymmen. I anslutning till hallen finns en gästtoalett samt ett rymligt förråd. Bostaden har en välplanerad planlösning med fyra av sovrummen disponerade på övre plan som knyts ihop av ett ljust och rymligt allrum. Samtliga sovrum är väl tilltagna och har gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Från allrummet nås även den stora balkongen med plats för större utegrupp och solsängar. I anslutning till allrummet ligger ett helkaklat badrum med dusch. Här bor ni på en lugn och barnvänlig gata på bekvämt avstånd till förskola och skola (1-6). Busshållplats ligger ca 500 meter från bostaden som enkelt tar er till centrum där allt för en bekväm vardag finns tillgängligt. Bollebygd är en omtyckt kommun med pendlingsavstånd till Göteborg, Landvetter flygplats och Borås. I närheten finns flera mysiga badsjöar och vackra naturområden. Kommunen har ett rikt föreningsliv och här finns även ridhus, golfbana, skidbacke och downhill. Ett hem att förälska sig i!

  • Premium
  • Energieffektiv
Floda - Brf Solbacken ELK, null, Lerums kommun
  • 7 lediga bostäder

Floda - Brf Solbacken ELK

Lägenhet
Lerums kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 2 245 000 kr
66-98 m²
2-4 rum
4 132 kr/mån

Visning 24 mars I Floda på Bomans väg 1 kommer 13 moderna bostadsrätter att byggas på en solig sluttning. Här bor du nytt och bekvämt med utsikt över radhus- och villakvarteren och skogen alldeles intill. Närhet till kommunikationer och service såsom både förskola och grundskola ger också en bekväm vardag. En förening som i tidigt skede valt att arbeta smart med föreningens ekonomi både gällande finansiering och energiförbrukning. En låg belåning och solceller på taket ger ett stabilt och tryggt boende. I projektet finns 2-4 rum och kök. Samtliga bostäder har balkong och parkeringsplats. Välj mellan en luftig två, praktisk trea, fyrarummare i ett plan eller eller i etage som förutom balkong även får en terrass! Priser från 2.245.000 kr för 65 kvm. Parkering ingår. 30 meter till bussen. 40% av bostäderna är redan bokade. Få mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare!

  • Nybyggnadsprojekt
Bomans Väg 1, Lerum, Lerums kommun

Bomans Väg 1

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 223 kr/mån
32 882 kr/m²

I populära Floda kommer Brf Solbacken att uppföras på Bomans väg. Med utsikt över den gröna sänkan i väster och den vackra Skallsjökyrkan är denna soliga backe en perfekt plats för den lilla familjen eller för paret som tröttnat på storstaden. Med bara ca 30 meter till Kyrkmossens bussshållplats blir pendling till grannkomunerna också enkelt. För barnen är det bara 10-15 minuters promenad till både förskola och lågstadie F-6. Berghults förskola är dessutom s k "Guldklassad". Båda nybyggda.

  • Nyproduktion
  • Balkong

Visar alla 3