Mäklare Jakob Hallin

Jakob Hallin

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Gävle sedan 2014 och har ständigt varit en av dom som förmedlat flest fastigheter genom åren. Jag arbetar alltid efter tanken att leverera den tjänst som jag själv hade önskat i kundens situation och det ska vara en självklarhet för dig att rekommendera mig vidare när affären är avslutad. Mitt engagemang i kombination med Erik Olssons högkvalitativa mäklartjänst skapar alla möjligheter till en lyckad affär där ingenting lämnas åt slumpen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Älvdansvägen 13, Olsbacka, Gävle kommun
 • Idag kl 17:45
Älvdansvägen 13, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Älvdansvägen 13, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Älvdansvägen 13

Radhus
Olsbacka, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 890 000 kr
93 m²
4 rum
5 400 kr/mån
31 075 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus i det barnvänliga och populära området Olsbacka. Föreningen är stabil med låg belåning vilket ger en trygg boendesituation och månadsavgiften inkluderar det mesta. Radhuset sträcker sig över tre plan, med två halvtrappor som binder samman våningarna. Baksidan, med optimalt söderläge, är lummig och insynsskyddad, vilket gör att du kan sitta här och njuta av solen i lugn och ro. Här finns också ett värmande spabad och en mysig pergola för avkoppling. Dessutom har du fördelen av ett garage och en uppfart precis utanför din dörr. Nästan hela radhuset har renoverats med nya ytskikt och golv. Kök och badrum har totalrenoverats och elen är uppdaterad under 2020. Ny tvättmaskin och torktumlare har precis installerats i garaget 2023. När du stiger in i huset möts du av en ljus och inbjudande hall med gott om plats för avhängning. Från hallen har du en öppen vy in i det stilrena vardagsrummet med en öppen spis och utgång till den trevliga altanen och baksidan. Här finns även ett modernt kök från 2021 med generös arbetsyta och gott om förvaring. En halv trappa upp finner du tre rymliga sovrum och ett helkaklat badrum. I källarplanet finns gott om utrymme för förvaring samt en extra toalett. Området är särskilt lämpligt för familjer med barn och erbjuder gångavstånd till skolor, förskolor, mataffär och badhus. Gävle centrum ligger endast cirka 3 kilometer bort, och det finns en gång- och cykelbana hela vägen dit. Dessutom finns två busslinjer bara några steg bort för smidig kommunikation. För de som är intresserade av träning och idrott finns gym och badhus på Fjärran höjder, medan Sörby IP vid Coop-korsningen erbjuder fotbollsplaner och andra sportfaciliteter. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Södra Varvavägen 101, Hille, Gävle kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 17:45
Södra Varvavägen 101, Hille, Gävle kommun, bild 2
Södra Varvavägen 101, Hille, Gävle kommun, bild 3

Södra Varvavägen 101

Villa
Hille, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 990 000 kr
200 + 42 m²
8 rum
818 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska villa, som är belägen i ett av de mest eftertraktade områdena i början av Hille, precis intill Strömsbro! Belägen längst in på en återvändsgata och omgiven av skogen erbjuder fastigheten en privat och avkopplande känsla. Altanen med det höga läget bjuder på sol från lunch till kväll, perfekt för sena middagar på sommaren. Huset har nyligen renoverats med ett nytt påkostat yttertak i falsad plåt vilket är en stor kostnad som du som köpare slipper att tänka på. Husets fasad och fönster har också nyligen setts över och fräschats upp. Huset är generöst tilltaget och passar utmärkt för den större barnfamiljen med sina 8 rum, inklusive 4-5 sovrum. Den totala ytan sträcker sig över tre våningar samt ett souterrängplan. Souterrängplanet är perfekt för det äldre barnet, gäster eller varför inte uthyrning då det har en egen ingång och duschmöjligheter. Husets interiör skapar en varm och inbjudande känsla med vackra trägolv, högt i tak, en braskamin och rikligt med naturligt ljus. Huset är i gott skick och har renoverats där man samtidigt har bevarat dess äldre charm. På entréplanet finner du generösa och öppna utrymmen som bjuder in till gemenskap. Här finns en härlig övergång mellan allrum, vardagsrum, kök och matrum och luckan mellan köket och vardagsrummet har varit en riktigt uppskattad detalj. På de två övre planen finner ni gott om sovrum, mellanrum/allrum och ett helkaklat duschrum. Vyn över trädtopparna från fönstret i sovrummet högst upp är väldigt härlig. Huset har bekväm uppvärmning via fjärrvärme som också bidrar till lägre driftkostnader och fiber finns installerat för snabb uppkoppling. Uteplatserna är strategiskt placerade för att dra nytta av solen från tidig morgon till sen kväll samtidigt som de erbjuder en vacker utsikt över ängarna. Du har gott om plats för dina bilar i det dubbla garaget, Trädgården är välskött och har en mängd blommor, fruktträd och bärbuskar som ger en trevlig atmosfär samtidigt som den skyddas från insyn tack vare husets höga läge. För de som tycker om att odla sina egna grönsaker finns en praktisk köksträdgård med pallkragar. Dessutom har du fördelen att bo inom gångavstånd till skolor, förskolor, hälsocentral, löparspår, idrottsanläggningar, ishall, curlinghall, golfbana och badplats. Det finns smidiga bussförbindelser med en busshållplats bara fem minuters promenad bort. Buss nummer 3 tar dig till centrala Gävle och vidare till Bomhus, och för cykelentusiaster finns en bekväm cykelväg in till stadens centrum. Säljaren har bekostat en besiktning och protokoll finns tillgängligt hos mäklaren. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Norra skeppargatan 23C, null, Gävle kommun
Norra skeppargatan 23C, null, Gävle kommun, bild 2
Norra skeppargatan 23C, null, Gävle kommun, bild 3

Norra skeppargatan 23C

Lägenhet
Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/5
2 790 kr/mån
28 989 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet om 44,5 kvm högt upp i huset imponerar med en yteffektiv planlösning som gör den lättmöblerad och ger ett rymligt intryck. Det enhetliga parkettgolvet och de nyligen uppdaterade ytskikten skapar tillsammans en genomgående och stilren känsla i hela lägenheten. Med en öppen och sällskaplig planlösning är lägenheten perfekt för social samvaro. Dubbeldörrarna till balkongen skapar en naturlig förlängning av vardagsrummet. Den rymliga hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och har tillräckligt med plats för både mat- och soffgrupp. Det stilrena köket är smart utformat med bra förvaring och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrummet är rymligt och intill hallen finns ett påkostat och helkaklat badrum från 2018, utrustat med golvvärme och en egen tvättmaskin för extra bekvämlighet. Denna bostad ingår i en välskött förening med stabil ekonomi. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter som samlingslokal, pingisrum, bastu och övernattningsrum. Innergården är lummig och inbjudande med utemöbler under sommarmånaderna. Det centrala läget gör det enkelt att ta del av stadens utbud av caféer, barer, butiker och restauranger. Boulognerskogen ligger inom bekvämt gångavstånd och erbjuder naturskön miljö för promenader, lek och minigolf. Dessutom är det nära både Högskolan och sjukhuset, vilket gör det praktiskt för arbete eller studier. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Åbyggebyvägen 65, Södra Åbyggeby, Gävle kommun
Södra Åbyggebyvägen 65, Södra Åbyggeby, Gävle kommun, bild 2
Södra Åbyggebyvägen 65, Södra Åbyggeby, Gävle kommun, bild 3

Södra Åbyggebyvägen 65

Villa
Södra Åbyggeby, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 890 000 kr
110 m²
4 rum
1 800 m² tomt

Äntligen saluförs nu denna bostad! Den här 20-talsvillan i Södra Åbyggeby är verkligen något alldeles extra och har varsamt renoverats för att behålla den tidstypiska charmen. Den långa grusuppfarten leder dig upp till villan, som ligger omgiven av en vacker trädgård med fruktträd, bärbuskar, planteringar och blomstrande syrenhäckar. Här finns äldre kringbyggnader som jordkällare, hönshus och ett äldre gårdshus på hela 40 kvm kvar. Trädgården är verkligen en dröm för den trädgårdsintresserade och här finns även två växthus för de som vill odla egna grönsaker eller blommor. Villan har genomgått omfattande renoveringar den senaste tiden med fokus på att behålla och återskapa den forna glansen. Invändigt möts du av en stor och tillbyggd hall och planlösningen på entréplanet är sällskaplig, perfekt för umgänge familj och vänner. Det övre planet har precis inretts och erbjuder tre sovrum samt en hall. Extra bekvämt är att villan är påkopplad på det kommunala VA-systemet. Här bor ni med närhet till Torsvedbadet i Testeboån, skola och förskola, matbutik samt busshållplats 30 m från tomtgränsen. Detta är en karaktäristisk villa med en magnifik trädgård – en dröm för alla som vill ha ett charmigt boende i en pittoresk miljö. Säljarna har bekostat en besiktning och protokoll finns tillgängligt hos mäklaren. Några bilder är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Ni är varmt välkomna på visning!

 • Premium
Myrbackavändan 133, Bomhus, Gävle kommun
 • Idag kl 16:30
Myrbackavändan 133, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Myrbackavändan 133, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Myrbackavändan 133

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 790 000 kr
142 m²
6 rum
339 m² tomt

Ett av områdets bästa lägen! Detta rymliga och påkostade radhus har sex rum, varav fyra sovrum, och är beläget på en friköpt tomt i ett familjevänligt område. Huset har stora sällskapsutrymmen på båda entré- och övre plan. På baksidan finns en stor altan i söder- och västerläge som har ett härligt utekök samt en pergola byggd 2022. Här kan du njuta av soliga dagar och kvällar i en lugn och avkopplande miljö. Hela huset är smakfullt renoverat med en sober färgsättning. När du kliver in i huset möts du av en hall med klinkergolv och en öppen vy in mot vardagsrummet. Med generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, erbjuder vardagsrummet en ljus och öppen känsla samt direkt utgång till altanen på baksidan. Köket är ett påkostat Marbodalkök och här finns bra förvaring- och arbetsytor. På entréplan finns också två sovrum samt ett modernare badrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp hittar du ett stort och ljust allrum med gott om plats för en större soffa. Här finns även en lucka upp till vinden med bra förvaringsytor. På övre plan finns också två generösa sovrum, ett duschrum samt en klädkammare. På baksidan av radhuset finns ett varmbonat förråd och via samfälligheten ingår en garageplats i länga med automatisk port för ditt fordon. Radhuset har genomgått omfattande renoveringar och har tidigare renoverats med bl.a ett nytt yttertak, nyare fönster samt målad fasad. Läget är optimalt med gångavstånd till förskola, skola, lekparker och matbutik. Bomhus centrum ligger endast 1,5 km bort och erbjuder en mängd bekvämligheter, inklusive tandläkare, hälsocentral, bibliotek och matbutik. Gävle centrum ligger endast 5 km bort och kan lätt nås med den fina cykelbanan som sträcker sig hela vägen. Dessutom har du nära till natur, utmärkt busskommunikation för enkel och smidig resa samt bra gång- och cykelbanor som möjliggör enkel förflyttning inom Bomhus. För boende i samfälligheten finns bekvämligheter som taggsystem med bokning via internet på gemensamma ytor som gym, tvättstuga och bastu. På baksidan finns även ett varmbonat förråd, och det finns en garageplats i länga med automatisk port för ditt fordon.

 • Premium
Valbogatan 31C, null, Gävle kommun
Valbogatan 31C, null, Gävle kommun, bild 2
Valbogatan 31C, null, Gävle kommun, bild 3

Valbogatan 31C

Lägenhet
Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 390 000 kr
45,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 197 kr/mån
30 752 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet på Valbogatan 31C i centrala Gävle! Här erbjuds du en totalrenoverad bostad med en mängd attraktiva val. Med nyligen renoverade ytskikt, ett nytt kök och ett renoverat badrum i mikrocement från 2021 bjuder denna lägenhet på en modern och fräsch atmosfär. Bostaden är välplanerad och inbjudande med en öppen och social planlösning. Du välkomnas av en rymlig hall som leder dig vidare till vardagsrummet och köket. Det snyggt och modernt designade köket är smart planerat och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Köket öppnar upp mot vardagsrummet och skapar en harmonisk koppling mellan dessa ytor. Hela bostaden är ljust och fint inredd med en modern färgsättning och högt i tak, vilket skapar en luftig och behaglig känsla. Badrummet är renoverat med mikrocement 2021 och i sovrummet, som ligger mot de lugna innegården, finner du bra förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Föreningen erbjuder bekvämligheter så som tvättstuga, torkrum och cykelförråd samt även en relaxavdelning med bastu. Här bor du med ett centralt läge, bara ett stenkast från matbutiker, restauranger, caféer, shopping och allt annat du behöver. Gävle centralstation och Högskolan nås även de via promenad. Här finns även Boulongerskogen med sina härliga promenadstråk, utegym och badplats inom gångavstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Hiss
Savgatan 12, Bomhus, Gävle kommun
Savgatan 12, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Savgatan 12, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Savgatan 12

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
122 m²
5 rum
525 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma 1-plansvilla i familjevänliga Bomhus. Den nyligen uppdaterade ytterpanelen från 2022 ger huset en fräsch och modern känsla. Dessutom har huset förmånen att ligga på en lugn återvändsgata med begränsad trafik. Genom en smart tillbyggnad ca -05 har vardagsrummet utökats med en matplats samt ett extra sovrum, och samtidigt byttes hela yttertaket. Den lättskötta tomten på 525 kvm är inbjudande för avkoppling och baksidans uteplatser har ett insynsskyddat läge. Uteplatsen med tak är perfekt för soliga dagar och erbjuder gott om plats för möblering. På tomten finns också ett garage med anslutande förråd och även denna byggnad har fått en uppdaterad ytterpanel samt ett nytt yttertak 2022. Utöver garaget finns det gott om plats för bilen på uppfarten. Invändigt möts du av en välkomnande hall, ett kök med matrumsdel och ett vardagsrum med utgång till altanen och baksidan av huset. Huset erbjuder hela fyra sovrum, två badrum och en tvättstuga med groventré. Detta hem har alltså allt du behöver i ett plan. Tvättstugan är relativt nyligen renoverad, men i övrigt så har du möjlighet att renovera resterande delar av bostaden efter dina behov. Läget är optimalt med gångavstånd till förskola, skola och matbutik, vilket gör det perfekt för familjen. Närmiljön har grönområden och enkla gång- och cykelbanor som gör det smidigt att utforska Bomhus och dess omgivningar. Bomhus centrum ligger bara 1,7 km bort erbjuder allt från tandläkare och hälsocentral till bibliotek och matbutik. Gävle centrum ligger inom bekvämt avstånd endast 5,5 km bort och kan enkelt nås med cykel eller genom en kort promenad till utmärkt busskommunikation. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Säljaren har bekostat en besiktning och protokoll finns tillgängligt hos mäklaren. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Bygränsvägen 8M, Hille, Gävle kommun
Bygränsvägen 8M, Hille, Gävle kommun, bild 2
Bygränsvägen 8M, Hille, Gävle kommun, bild 3

Bygränsvägen 8M

Radhus
Hille, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
116 + 54 m²
4 rum
176 m² tomt

Varmt välkommen till detta rymliga och friköpta radhus, fint beläget i populära Hille med en plan baksida i bästa västerläge. Detta hem har verkligen ett bra läge i området med morgonsol på framsidan och kvällssol på baksidan. Huset har en öppen och social planlösning som skapar en luftig och rymlig känsla. De olika planen är smart planerade och fönsterna släpper in rikligt med naturligt ljus. Området är otroligt barnvänligt med en stor och fin lekplats för alla barn på innergården. Garage i länga ingår via samfälligheten och ger dig möjligheten att hålla din bil skyddad från väder och vind. Det finns även möjlighet att parkera vid en väg på baksidan och då ladda elbilen med el från den tillhörande vedboden. När du kliver in genom entrén möts du av en hall med generös förvaring och stilrent klinkergolv med golvvärme. Hallen öppnar upp mot det moderna köket från 2018 med gott om plats för matgrupp. Från hallen kan du också överblicka det rymliga vardagsrummet, komplett med en värmande braskamin. Härifrån tar du dig ut till den inglasade altanen på baksidan av huset. En trappa upp finner du tre sovrum, en klädkammare och ett snyggt helkaklat duschrum med golvvärme. Källarplanet erbjuder ett stort allrum, som går att dela av till två sovrum, samt en wc med golvvärme, ytterligare ett stort förråd och en rymlig tvättstuga. Denna bostad har ett bra läge med närhet till skola, förskola och busskommunikation samt en mack inom bekvämt avstånd. Endast 10 minuters bilresa tar dig till Gävle centrum. Förutom närbutiker och restauranger finns även större matvarubutiker som Coop och Ica inom 3 km. Sportentusiaster kommer att uppskatta närheten till Hille IP och Strömsbro IP, medan naturen och Hillesjön är lättillgängliga för trevliga promenader. Dessutom finns flera lekplatser i närområdet och i området så spolas även en isbana upp vintertid av engagerade grannar som verkligen uppskattas av barnfamiljerna. I avgiften till den välskötta samfälligheten ingår Kabel-tv, fiber, sophämtning och återvinningsrum, garage i länga, vatten och avlopp, cykelrum, snöröjning och sandning i området. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Tullbomsgatan 26, Centrum, Gävle kommun
Tullbomsgatan 26, Centrum, Gävle kommun, bild 2
Tullbomsgatan 26, Centrum, Gävle kommun, bild 3

Tullbomsgatan 26

Övrigt
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 500 000 kr
763 m² tomt

En charmig hyresfastighet med ett mycket fint läge i Gamla Gefle. På fastigheten finns idag ett hus med kontorslokal i bottenplanet och en lägenhet i det övre planet, samt ett gårdshus med förråd nertill och en lägenhet på det övre planet. I direkt anslutning till kontorslokalen finns ett stort soldäck och till lägenheten ovanför kontorslokalen finns en balkong i ypperligt solläge. Byggnaderna upplevs vara i fint skick och väl underhållna. Hela tomten/uppfarten är asfalterad och här finns gott om parkeringsplatser vilket också kan ge bra intäkter. Här har du möjlighet att äga och hyra ut alternativt använda för egen verksamhet om du vill starta eller expandera ditt eget företag. Badrummet i gårdshusets lägenhet renoverades 2020 och en stor del av lägenheten ovanför kontorslokalen renoverades 2020. De årliga hyresintäkterna uppgår idag till ca 630 000 kr ex moms och kostnaderna till ca 110 000 kr ex moms. Mer information om t.ex area och detaljerade intäkter/kostnader kommer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Grafikergatan 37B, Hemlingby, Gävle kommun
 • Tor 14 dec kl 16:30
Grafikergatan 37B, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Grafikergatan 37B, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Grafikergatan 37B

Radhus
Hemlingby, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
117 m²
5 rum
5 500 kr/mån
25 556 kr/m²

Detta nybyggda gavelparhus från 2020 är verkligen en pärla i det eftertraktade området Södra Hemlingby. Huset är smakfullt renoverat med noggrant utvalda ytskikt och en sober färgsättning som ger ett modernt och lyxigt intryck. Med en yta på 117 kvadratmeter får du gott om utrymme att trivas med familjen. På framsidan av bostaden finner du en generös och tillbyggd altan och här kan du sätta upp en bekväm loungegrupp och njuta av solen från morgon till kväll under sommarmånaderna. Altanen är även försedd med infällda spotlights. Mot gaveln finns parkeringsplatser för två bilar, inklusive en elbilsladdare. På baksidan kan du njuta av ett inglasat uterum, en perfekt plats för avkoppling med familj och vänner den större delen av året. Det finns även en altan intill inglasningen med infällda spotlights även här. På denna sida hittar du även ett förråd på cirka 6 kvadratmeter. Trädgården erbjuder utrymme för utomhusaktiviteter och lek, och tack vare solen som strålar på både framsidan och baksidan under dagen kan du njuta av solen när du än önskar. Interiört är bostaden välplanerad och tack vare att rummen genomgående har renoverats med ny färg på väggarna och modern akustikpanel i flera rum så andas bostaden kvalité. På bottenvåningen möts du av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv. Det ljusa och öppna köket har en köksö med sittplatser som skapar en naturlig samlingspunkt för familjen och vid diskhon har du ett fönster för extra ljusinsläpp. Det generösa vardagsrummet erbjuder gott om plats för både soff- och matgrupp och det har direkt utgång till det härliga inglasade uterummet. Badrummet är rymligt och har tvättmaskin med arbetsbänk. På övervåningen hittar du ett mysigt allrum som kan användas som en extra sällskapsyta eller sovrum. Här finns också tre rymliga sovrum, varav ett är utrustat med en egen balkong. Dessutom finns ett andra duschrum här. Södra Hemlingby är ett område som har genomgått en imponerande utveckling de senaste åren. Här finns något för alla åldrar och intressen. Hemlingborg erbjuder nu förskola och skola upp till årskurs 6, vilket gör området särskilt lockande för familjer. I samma byggnad finns även vård- och omsorgsboenden samt en idrottshall. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta, med enkel tillgång till E4:an för dig som pendlar eller vill ta dig till andra delar av staden. Cykelpendling är också populärt i området tack vare de nya fina cykelvägarna. För familjer med barn är den nyligen öppnade lekplatsen ett populärt utflyktsmål och erbjuder en rolig och trygg plats för barnen att leka. Här bor du med närhet till natur och fritidsaktiviteter, inklusive motionsspår, längdskidåkning och skidåkning med lift i Hemlingbybacken. Gävle centrum ligger inom ett bekvämt cykelavstånd för den som vill ta sig ner dit. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Norra Köpmangatan 18A, Centrum, Gävle kommun
Norra Köpmangatan 18A, Centrum, Gävle kommun, bild 2
Norra Köpmangatan 18A, Centrum, Gävle kommun, bild 3

Norra Köpmangatan 18A

Lägenhet
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 360 kr/mån
21 572 kr/m²

Välkomna till denna rymliga 2:a i genomgående fräscht skick och med väl genomtänkt planlösning. Fräscht kök med goda arbetsytor, matplats och trevlig fransk balkong. Vardagsrum med vackert parkettgolv och fint ljusinsläpp. Rymligt sovrum med fin färgsättning och förvaring i garderob. Helkaklat badrum med badkar från föreningens stambyte. Bra förvaring med garderober i hallen och rymligt vindsförråd. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi, övernattningsrum och innergård med grillplats. Här bor ni på ett fantastiskt läge med minuters gångavstånd till restauranger, butiker och service. Närhet till vacker natur i Boulognerskogen med promenadstråk, aktiviteter, café och badplats. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
Tallåsvägen 12, Stigslund, Gävle kommun
 • Tor 14 dec kl 17:30
Tallåsvägen 12, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Tallåsvägen 12, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Tallåsvägen 12

Lägenhet
Stigslund, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 918 kr/mån
28 440 kr/m²

Välkomna till Stigslund och denna påkostade tvåa i mycket gott skick med väl genomtänkt planlösning. Ni finner ett fint kök med goda arbetsytor och matplats, fräscht helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt stort och ljust vardagsrum med utgång till möblerbar balkong. God förvaring med skåp och garderober i både sovrum och hall. Föreningen är otroligt välskött med lite lån och huset har ett bra läge i området. Här kan du njuta av gemensamma utrymmen som den välskötta uteplatsen med grill, pergola och boulebana. I föreningen finns även en föreningslokal samt gym. I Stigslund bor ni med närhet till förskola, skola och flertalet matbutiker, samt med goda kommunikationer och bra cykelvägar till centrala Gävle. Här finns även närhet till friluftsliv med natursköna motionsspår runt knuten och Gavlehov på gångavstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
Källsätersvägen 13G, Stigslund, Gävle kommun
 • Imorgon kl 16:30
Källsätersvägen 13G, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Källsätersvägen 13G, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Källsätersvägen 13G

Radhus
Stigslund, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 390 000 kr
81,2 m²
4 rum
4 400 kr/mån
29 433 kr/m²

Upptäck fördelarna med att bo i en välskött förening utan banklån och med låg avgift där nästan allting ingår. Njut av solen hela dagen på den charmiga uteplatsen i söderläge, perfekt för avkoppling och gemenskap. Dessutom ingår en parkeringsplats precis utanför dörren. Hela hemmet är smakfullt inrett, vilket skapar en mysig och stilren känsla. När du kliver in möts du av en hall med klinkergolv och avhängning i hatthylla. I anslutning till hallen finner du en gäst-wc för extra bekvämlighet. Köket har fint ljusinsläpp från fönster mot baksidan samt en praktisk köksö för extra matplatser eller arbetsyta. På entréplanet finns även ett sällskapsrum som kan nyttjas som matrum eller vardagsrum samt ett sovrum med bra förvaring i inbyggda garderober. En trappa ner finner du ytterligare ett sovrum, ett nyrenoverat badrum från 2021, ett stort förråd och ett luftigt vardagsrum, alternativt sovrum, med utgång till den härliga uteplatsen, där du kan njuta av solen hela dagen. Området erbjuder en harmonisk balans mellan stadsliv och natur. Du har nära till både skogen och stadens centrum, vilket ger dig möjlighet att njuta av det bästa av två världar. Skolor och förskolor finns inom bekvämt avstånd, och livsmedelsbutiker som Lidl och Coop ligger i närheten. Dessutom finns ett urval av restauranger att utforska. Kollektivtrafikalternativ är generösa med närmaste busshållplatser för linje 3 och linje 25 inom 100 meters radie. Tågstationen är också lätt att nå, antingen med cykel på ungefär 10 minuter eller med buss. För de sportintresserade finns flera idrottsanläggningar och klubbar i närheten, inklusive Gavlehovshallen, Monitor ERP arena, Gavlevallen, Gävle tennisklubb, Testebovallen och Gävle travet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sländgatan 10, Strömsbro, Gävle kommun

Sländgatan 10

Villa
Strömsbro, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 990 000 kr
100 + 123 m²
4 rum
834 m² tomt

Välkommen till familjevänliga Strömsbro och denna 1-plansvilla med källare på friköpt tomt. På entréplanet möts du av ett modernare kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Eldstaden som är redo att användas ger den varma känslan i huset. Det helkaklade badrummet på övre plan har golvvärme installerat för skön komfort. Du finner även tre sovrum på det övre planet och ytterligare ett i källaren. Utöver sovrummet i källaren så finns här även ett extra sällskapsrum, flera förråd, dusch med bastu och tvättrum. Huset har bl.a. renoverats med dränering av grunden -09, nytt yttertak med ny råspont -10, installation av pool -15 och nymålad fasad -20. Här bjuds du in i en lummig trädgård med gräsmatta, fruktträd och buskar. Soltimmarna fångas på den stora altanen med pool i soligt läge. Här finns gott om plats för sommarens grillkväll och i den inglasade delen på 20kvm av altanen får du möjligheten att förlänga sommaren. Egen uppfart och garage ger dig plats för bilen och en fin stenlagd gång leder in till husets entré. Laddbox till elbil finns installerad. Här bor du med närhet till ett flertal skolor och förskolor. Matbutik, hälsocentral och apotek finns på nära avstånd, lika så Testebovallen och flertalet andra idrottsplatser. Gävle golfklubb ligger även den inom bekvämt avstånd. Med busshållplats intill tar du dig smidigt och enkelt in till Gävle centrum med restauranger, butiker och tågstation. Säljaren har bekostat en besiktning och protokoll finns tillgängligt hos mäklaren. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare vid intresse!

Rösgatan 33Z, Strömsbro, Gävle kommun
Rösgatan 33Z, Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Rösgatan 33Z, Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Rösgatan 33Z

Lägenhet
Strömsbro, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 790 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/2
4 733 kr/mån
24 521 kr/m²

Denna rymliga och välrenoverade lägenhet ligger i populära och familjevänliga Strömsbro. Det är den största lägenheten i föreningen och har fördelen att ha ett extra rum/klädkammare som verkligen är uppskattat. Lägenheten har en lugn och sober färgsättning, och är i genomgående fint skick. Den rymliga balkongen har ett perfekt sydvästläge och erbjuder sol från lunch till sen kväll. Föreningen har även en generös allmänning, gott om parkeringsplatser och en gemensam uteplats med grillmöjligheter och möbler. Den gemensamma tvättstugan ligger nära vilket också gör det enkelt att nyttja den om så önskas. När du kliver in i lägenheten möts du av en hall med klinkergolv och golvvärme. Köket är modernt med bra förvaringsmöjligheter och en rymlig matplats. Vardagsrummet är ljust och har utgång till en solig balkong. Här finns två rymliga sovrum, varav ett med en walk-in closet och det andra med inbyggda garderober. Badrummet är helkaklat med golvvärme, tvättmaskin och en arbetsbänk med förvaringsskåp. Området runt lägenheten är lugnt och trivsamt. Här finns gott om bekvämligheter inom räckhåll, inklusive förskolor, skolor, matbutiker, vårdcentraler och en badplats vid Testeboån. För den som gillar aktiviteter finns det närliggande alternativ som en golfbana, Skidstavallens motionsspår och Testebovallen med fotboll, innebandy, curling och ishockey. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala Gävle med bra busskommunikationer och med en cykel- och gångbana som sträcker sig hela vägen dit. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
Klockarmuren 22, Axmar/Finnharsfjärden, Gävle kommun
Klockarmuren 22, Axmar/Finnharsfjärden, Gävle kommun, bild 2
Klockarmuren 22, Axmar/Finnharsfjärden, Gävle kommun, bild 3

Klockarmuren 22

Fritidshus
Axmar/Finnharsfjärden, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
60 + 15 m²
3 rum
1 374 m² tomt

Välkommen till detta moderna och charmiga permanent- eller fritidsboende med havsglimt i natursköna Axmar/Finnharsfjärden. Här kan du, utan insyn från grannar, njuta av solen från morgon till kväll. Huset är byggt så sent som 2014 och har en levnadsyta om ca 80 kvm med entréplan och loft. Med en öppen planlösning och stora glaspartier skapar detta hus en luftig och social atmosfär med generöst ljusinsläpp. Huset har öppet till nock vilket ger en känsla av rymd och här finns också en värmande kamin som är optimalt placerad för såväl extra värme som mysfaktor. Huset är genomgående ljust och inbjudande med vackra trägolv som ger en naturlig och hemtrevlig känsla. Fritidshuset är även utrustat med moderna bekvämligheter så som fiberanslutning för snabb och pålitlig internetuppkoppling samt en ny luftvärmepump från 2021. På entréplanet finns en välkomnande hall och ett rymligt sovrum med direkt utgång till altanen. Här finns också ett helkaklat badrum med tvättmaskin och bastu. Det öppna allrummet på entréplanet har som sagt en imponerande takhöjd och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket integreras sömlöst med allrummet och erbjuder en fantastisk vy mot naturen genom fönsterna. På loftet finns utrymme för sängar i ett sovrum samt en avkopplande allrumshörna. För den som behöver extra sovutrymme finns dessutom en gäststuga med gott om yta för flera sängplatser, perfekt för övernattande gäster eller familjemedlemmar. Utöver gäststugan finns också en friggebod med bra förvaringsytor. När du öppnar altandörren slås du av den friska skogsluften och den naturnära känslan. Här finns både en öppen altan samt en inglasad altan, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet oavsett väder. Altanerna är perfekta platser för att njuta av både morgonkaffet och kvällssolen. Inom promenadavstånd har ni en fin badstrand där ni också hittar båtplatsen som ingår till fastigheten via en gemensamhetsanläggning. Hit tar ni er med bil från Stockholm på lite över 2 timmar, från uppsala ca 1,5 timme samt endast ca 30 minuter från Gävle. Från fastigheten når ni Kungsberget på ca 1 timme och längdspår finns i Bergby endast 15 minuter bort. I Bergby finns även ICA, apotek, post och restaurang. I Axmar hittar ni också en populär havskrog där man gärna avnjuter middagar vid havet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Premium
Klintbergsgatan 8, null, Gävle kommun
Klintbergsgatan 8, null, Gävle kommun, bild 2
Klintbergsgatan 8, null, Gävle kommun, bild 3

Klintbergsgatan 8

Lägenhet
Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
3 559 kr/mån
26 852 kr/m²

En halv trappa upp välkomnas ni in i denna väldisponerade tvåa med bra planlösning och stora ytor. Härlig inglasad balkong i sydvästläge med trätrall, plats för möblering och sol större delen av dagen. Köket är fint renoverat i klassisk färgsättning och med matplats för fyra personer. Sovrum och vardagsrum erbjuder stora ytor med plats för större möblering. Rymlig hall med god förvaring i garderober. Ljust och helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi. I föreningen finns en gästlägenhet med möjlighet till övernattning samt en föreningslokal, bastu och gemensam innergård med utemöbler. Centralt läge med flera matbutiker och gym i närheten, och endast 1 km till centrum med butiker och service. Närhet till fin natur i Boulognerskogen med badplats, minigolf, café och promenadstråk. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Balkong
Trädgårdsmästarevägen 41, Strömsbro, Gävle kommun
Trädgårdsmästarevägen 41, Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Trädgårdsmästarevägen 41, Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Trädgårdsmästarevägen 41

Radhus
Strömsbro, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
120 m²
6 rum
6 693 kr/mån
22 083 kr/m²

Välkomna till Strömsbro trädgårdar och detta gavelradhus som var färdigt för inflytt under 2022. Social planlösning på entréplan med modernt och stilrent kök med kaffehörna, rymligt vardagsrum och stor matplats. Här finns även hall med praktiskt klinkergolv och god förvaring, städskåp under trappan och helkaklat badrum med tvättutrustning. Radhuset har utgång till två stora uteplatser, en på vardera sida vilket ger ett fantastiskt solläge med sol från morgon till kväll. En trappa upp nås ett allrum som med fördel kan användas som TV-rum, ett helkaklat badrum med inkaklat badkar, samt de fyra sovrummen bekvämt belägna på samma våningsplan. Radhuset har genomgående ljusa ytskikt och stora fönsterpartier vilket bidrar till fin rymd. Vid gamla Handelsträdgården finns en bra blandning av lägenheter, radhus och villor med närhet till flera skolor och förskolor, naturstråk och matbutiker. Här bor ni nära Testebovallens idrottsanläggning med fotbollsplan och ishall, samt Gävle golfklubb med två 18-hålsbanor och en 9-hålsbana. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 18