Mäklare Jonas Söderhäll

Jonas Söderhäll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Masurgatan 13, Bomhus, Gävle kommun
 • Ons 6 dec kl 17:00
Masurgatan 13, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Masurgatan 13, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Masurgatan 13

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
126 m²
4 rum
659 m² tomt

Friliggande villa till bra pris! Här har du en social och trevlig planlösning på entréplan där du har en öppen planlösning mot vardagsrum med en kamin som sattes in 2020 som binder ihop delen med kök samt matplats med vardagsrummet. Kaminen ger dig både värme under årets kallar delar men det skapar även en väldigt stor mysfaktor. Det öppna utrymmet ger verkligen en gemytlig känsla samt ett härligt ljus i de sociala delarna. I vardagsrummet finns möjlighet att öppna upp till nock om man så önskar för att skapa ännu mer rymd. Från vardagsrummet når du en av husets stora fördelar i form av den inglasade altanen, detta utrymme förlänger sommaren och ger dig möjlighet till många härliga kvällar i goda vänners lag. Altanen är dessutom placerad mot den tätt växande häcken som ger väldigt bra insynsskydd under de grönskande delarna av året. Huset innehåller idag tre sovrum, varav ett på entréplan och två på övre plan. På övre planet har det ena sovrummet tidigare varit två sovrum men man har öppnat upp för att skapa ett större rum. På entréplan har vardagsrummet tidigare varit delat i vardagsrum och ett sovrum men även har har en vägg tagits ned, så vill du går det att med enkla medel tillföra ett rum här också. Således finns möjligheten att med enkla medel tillföra ett tredje sovrum på övreplan och ett andra sovrum på entréplan vilket hade inneburit fem totalt sett. Utöver detta så finns ett extra rum i garagebyggnaden, som är perfekt som gästrum, kontor eller sovrum när tonåringen vill komma ifrån mamma och pappa men inte har åldern inne för att lämna boet helt och hållet. Lättskött trädgårdstomt om 659 kvm med insynsskyddad fram och baksida. På framsidan har du den tidigare nämnda inglasade altanen men här finns också en öppen tralldel med plats för möblering i form av matplats, solsängar eller loungegrupp. Trädgård med gräsmatta på båda sidor av huset med pallkragar på baksidan och plommonträd samt äppelträd på framsidan. Här bor ni med gångväg utan att korsa någon större väg till skola och flertalet förskolor finns i närområdet varav en så nära som 140 meter. Gångavstånd till ICA-butik och busshållplats med goda kommunikationer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Lillmyravägen 81, Bomhus, Gävle kommun
 • Idag kl 12:15
Lillmyravägen 81, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Lillmyravägen 81, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Lillmyravägen 81

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
104 + 58 m²
4 rum
204 m² tomt

Charmigt och friköpt radhus med källare på Lillmyravägen, perfekt beläget i den populära och barnvänliga stadsdelen Bomhus. Huset är perfekt för familjen då du har tre sovrum på övre plan och en källare på 58 kvadratmeter där du har ett mångsidigt allrum och tvättstuga, drömmen för en barnfamilj! Radhuset är placerat utan genomfartstrafik och erbjuder en lugn tillvaro på en friköpt tomt. Den rymliga bostaden är utrustad med moderna bekvämligheter, inklusive fiberanslutning och fjärrvärme. Till bostaden tillhör också ett praktiskt garage med eldriven port i länga och en välskött trädgård som bjuder på en blomstrande oas med hallonbuskar, jordgubbsland, växthus och pallkragar för odling. Altanen på framsidan fångar förmiddagssolen, medan baksidan bjuder på en altan med tak i bästa västerläge för perfekt eftermiddags- och kvällssol. Ett välisolerat spabad gör det möjligt att njuta av bad året runt. Från spabadet se solen gå ner under sommaren, så här kan ni spendera många mysiga sommarkvällar under solnedgången. När du kliver in möts du av en inbjudande hall med klinkergolv och generöst med förvaringsmöjligheter. Ett stilfullt kök med matplats och gott om förvaring. Det ljusa och rymliga vardagsrummet är försedd med generösa fönster och har direkt tillgång till altanen och baksidan. Entréplan kompletteras av ett modernt och helkaklat duschrum med golvvärme. Övervåningen rymmer tre mysiga sovrum och ytterligare ett duschrum. Källarplanet överraskar med en rymlig gillestuga perfekt för mångsidig användning samt en praktisk tvättstuga och extra förrådsutrymmen. Här i samfälligheten finns gemensamma utrymmen, vilket bidrar till en god sammanhållning mellan grannarna. Grannskapet präglas av en vänlig atmosfär där grannar hjälper varandra, och barnen leker ofta tillsammans utomhus. Dessutom arrangeras årligen en populär loppis i samfälligheten. Det optimala läget gör det lätt att nå förskola, skola, lekparker och matbutik inom gångavstånd. Bomhus centrum med sina bekvämligheter som tandläkare, hälsocentral, bibliotek och matbutik ligger endast 1,5 km bort. För idrottsentusiaster är det bara 5 min med bil till IK Huges anläggning för fotboll och hockey. Gävle centrum som ligger 6 km bort nås enkelt via den fina cykelbanan som sträcker sig hela vägen. Dessutom erbjuder området närhet till natur, utmärkt busskommunikation och bra gång- och cykelbanor för enkel och smidig förflyttning inom Bomhus. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Masurgatan 52, Bomhus, Gävle kommun
 • Idag kl 13:00
Masurgatan 52, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Masurgatan 52, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Masurgatan 52

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
134 m²
5 rum
221 m² tomt

Välkommen till Bomhus och detta friköpta fantastiska 1½-plansradhus om 134 kvm med ett trevligt läge i området! Huset är rymligt och påkostat med fem rum varav fyra sovrum och det är beläget på en friköpt tomt i ett familjevänligt område. På baksidan finner du en stor och mysig inglasad altan som bjuder på eftermiddags- och kvällssol, medan framsidan får morgonsolen. Här kan du njuta av soliga dagar och lugna kvällar i en avkopplande miljö. Trädgården är lättskött men mysig och blir lummig och insynsskyddad under sommaren. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med generöst utrymme både på vinden, i förrådet och inomhus. Hela huset är smakfullt renoverat med en stilren färgsättning – du kan bara flytta in och trivas. När du kliver in välkomnas du av en stor och luftig hall. Köket är stilrent och modernt renoverat år 2022 med gott om förvaring och en trevlig matplats. Vardagsrummet är ljust med stora fönster och har en utgång till den inglasade altanen på baksidan. På bottenvåningen finner du även ett sovrum, ett förråd och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare från 2019. På övre plan finns tre sovrum, en walk in closet och ytterligare ett helkaklat badrum. Området är lugnt och tryggt med trevliga grannar och en samfällighet där gemenskapen är stark och alla hjälps åt. Från husets framsida har du direkt tillgång till områdets lekplats och en skogsdunge där barnen i området leker. Här finns inte bara många trevliga och omtänksamma äldre, utan även flera barnfamiljer som gärna samlas för gemensamma fikastunder medan barnen leker i sandlådan. I samfällighetsavgiften ingår förmåner som garage med motorvärmaruttag, sophämtning, snöröjning, samt vatten, avlopp, tvättstuga och samlingslokal. Det strategiska läget underlättar tillgängligheten till förskola, skola, lekparker och matbutik inom gångavstånd. Bomhus centrum, med sina bekvämligheter såsom tandläkare, hälsocentral, gym, bibliotek och matbutik, återfinns bara 2 km bort. För sportintresserade tar det endast 5 minuter med bil till IK Huges anläggning för fotboll och hockey. Gävle centrum, som ligger 6 km bort, är lättillgängligt via den välutbyggda cykelbanan. Dessutom har området närhet till naturen, utmärkt busskommunikation och välfungerande gång- och cykelbanor som möjliggör smidig förflyttning inom Bomhus. På bara 5-10 minuters promenad längs cykelbanorna når du det närmaste skogsområdet med vackra promenadstråk, där du har möjlighet att vandra i timmar. Vi rekommenderar en promenad till Björsjön för en extra härlig naturupplevelse. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Korngatan 3, Älvboda, Älvkarleby kommun

Korngatan 3

Villa
Älvboda, Älvkarleby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
120 + 45 m²
5 rum
988 m² tomt

Enplansvilla med stora renoveringar genomförda senaste 10-års perioden. Villan hittar ni i det lugna och barnvänliga Älvboda. Huset präglas av en bekvämlighet med allt på ett plan och trivsel med en standard som gör att det inte finns något behov av renovering innan inflytt. Huset ger dig ett idealistiskt och mysigt ljusinsläpp då du redan i hallen möts av ett harmoniskt ljus från vardagsrummet där de stora och nyinsatta fönsterdörrarna mot altanen skapar en fantastik känsla. Att vardagsrummet även har en öppen del mot köket förstärker bara känslan av ljus och rymd samtidigt som du får den moderna touch som du idag eftersträvar. De fina fönsterpartiet i vardagsrummet leder till den underbara inglasade altanen som byggdes 2021. Detta är en otrolig tillgång till huset då det skapar en rum som kommer ge dig många härliga kvällar och middagar med familj och goda vänner. Mycket tid kommer ni spendera här både under sommarhalvåret men också under årets kallare tidpunkter. Huset har en bra fördelning mellan sällskapsutrymmen och de privata utrymmena, då du har kök och vardagsrum i ena delen av huset och sovrum tillsammans med ett allrum i andra ändan. Mitt i mellan har du badrum och gäst-wc som skapar den fördelning som blir så perfekt. I sovrumsdelen har som nämnt ett allrum och tre sovrum, så bra utrymmen för familjen finns. Extra bonus har du i att i garagebyggnaden finns ytterligare ett rum som kan användas som hobbyrum, kontor, gästrum eller sovrum till nått av barnen när de blir lite äldre och vill få distans från mamma och pappa. I denna del har du dusch och bastu så vill man binda ihop extra rummet med de kan du få till en skön relaxavdelning. Tomten är både stor och lättskött vilket ger härliga ytor för lek och spel. På framsidan har du garaget och en rymlig uppfart med plats för ett antal bilar. Här har du också en trall/altan vilket ger möjlighet till matgrupp eller loungegrupp även här. Baksidan innefattar den rymliga inglasade altanen, men även öppen altan och den större delen av tomten, så här kommer barnen kunna spela fotboll och leka medan du njuter av en kopp kaffe. Här finns dessutom en friggebod som är isolerad och har ett element, så vill du kan du utnyttja detta efter förmåga och behov. Tak från 2015, Mockfjärdsfönster från 2020, stor täljstenskamin, fint kök och badrum m.m. som sagt här kan du flytta in från dag 1 utan att tänka på att renovera! Återvändsgata vilket betyder minimalt med trafik och du har ett stenkast till naturen, där du har flertalet promenadstråk, då du både har nära till Dalälven samt Näsboda där du har elljusspår och vintertid om vädret tillåter skidspår. Skola, förskola och busshållplats har du också inom gångavstånd. Skutskär centrum i vilket du har livsmedelsbutik, systembolag, vårdcentral, apotek m.m. har du ca 2km från ytterdörren, vilket gör det behagligt att få de vardagliga bestyren att fungera som de ska. Vid centrum har du också Skutskär central där du har hållplats för Mälartåget (före detta Upptåget) det gör att att du smidigt och enkelt kan ta tåget till både Uppsala och Gävle, perfekt för dig eller er som pendlar. Varmt välkomna till er plats att kalla hem!

Gammelhemsvägen 26, Furuvik, Gävle kommun
 • Budgivning pågår
Gammelhemsvägen 26, Furuvik, Gävle kommun, bild 2
Gammelhemsvägen 26, Furuvik, Gävle kommun, bild 3

Gammelhemsvägen 26

Villa
Furuvik, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 790 000 kr
44 + 17 m²
1 498 m² tomt

Härligt läge med utsikt över Trösken! Här har du en fin fastighet på 1498kvm där du har ett hus och en gäststuga båda för åretruntboende, med ett högt läge och erbjuder dig utsikt över Trösken. Den stora och lättskötta natur- och trädgårdstomten ger dig massor av sol från morgon till kväll och gott om utrymme för avkoppling. Huset har en trevlig takhöjd i delen med den moderna öppna planlösningen med allrum och kök. Allrummet har dessutom trevliga fönsterpartier i tre väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp och en braskamin för såväl extra värme som mysfaktor. Den ljusa köksdelen ger dig dig yta där du kan stå och laga mat med en underbar utsikt över sjön. Du har både badrum med wc och dusch, samt en tvättstuga med groventré. Fiber finns framdraget till huset, vilket gör det möjlighet att koppla på sig för bra uppkoppling. Extra bekvämt såklart är att fastigheten har kommunalt vatten och avlopp. Gäststugan innehåller ett allrum med goda garderobsmöjligheter samt en toalett med wc och handfat. I och med att fastigheten ligger på en udde så har du nära till sjön var du än vrider och vänder dig och således finns fina promenadstråk men också goda möjligheter för att svalka dig i sommarvärmen. Från fastigheten har du närhet till Harnäsbadet med hopptorn och barnvänlig badstrand. En kortare promenad från tomten så har du populära Furuviksparken som erbjuder vattenland, djurpark, tivoli och välbesökta konserter sommartid. Restaurangen Furuviks brygga med sitt idylliska läge intill havet finns i anslutning till parken. Vid Furuviksparken hittar du tågstation som tar dig in till Gävle på bara några minuter och Uppsala på ca 1 timme. Busshållplats finner du också där. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Vikingavägen 41C, Södra Bomhus, Gävle kommun

Vikingavägen 41C

Villa
Södra Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 000 000 kr
126 m²
5 rum
5 765 kr/mån

Här har du något så sällsynt som en bostadsrättsvilla som är till salu i Södra Bomhus. Denna bostadsrättsvilla är dessutom genomgående renoverad sedan 2018. Så här har du allt du kan önska dig. Garage ingår i avgiften. Vad sägs om ett entréplan där du har ett kök som renoverats för 2-3 år sedan, ett badrum som blev klart för bara någon månad sedan, en fräscht renoverad tvättstuga och ett fint vardagsrum. Från vardagsrummet så når du den inglasade altanen som stod klar för ca ett år sedan och när du skjuter isär de inglasade dörrarna så möts du av en stor trall på vilken du hittar ett spabad. Här har du således en uteplats som gör sig väl hela året om, i sommar och sol kan du på den insynsskyddade altanen glassa i värmen, på vår och höst kan du fortfarande mysa i inglasningen och tänk dig ett värmande bad när snöflingorna faller ner. Även på övre planet har du ett badrum vilket såklart är härligt att ha ett på vardera plan. Utöver detta så har du tre sovrum i vilket du har en rymlig inglasad balkong i västerläge i det ena. I samtliga rum både på övre plan och entréplan har du enhetligt golv vilket såklart ger en smakfull känsla. Här bor ni i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi, vars nästa lån löper ut först 2025 vilket ger stabilitet i ekonomin. Föreningen har en kvarterslokal som kan hyras av medlemmar till kalas, ett gemensamt verktygsförråd för inomhus- och utomhusverktyg samt boulebana och flera lekplatser. I Södra Bomhus har ni flera skolor och förskolor i närområdet, ICA-butik på 10 minuters gångavstånd och endast 200 meter till närmsta busshållplats med goda kommunikationer via buss 3 och 12. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Geodetgatan 24A, null, Gävle kommun
 • Idag kl 09:45

Geodetgatan 24A

Radhus
Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
83 m²
3 rum
5 162 kr/mån
36 024 kr/m²

Nytt, fräscht och områdets bästa läge har du på detta gavelradhus som var färdigt för inflytt under 2020. Här har du en social planlösning med modernt och stilrent Marbodalkök, en köksö som binder ihop köket med en stor matplats och vardagsrummet, allt i anslutning till varandra för att ge de perfekta ytorna för sociala sammanhang. Här har du högt i tak och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus och bidrar till en trivsam atmosfär i huset. Detta huset är beläget på en gavel i utkanten av området och med baksidan riktat mot grönområde. Dessa komponenter ger er områdets förmodligen bästa läge då du inte har nån insyn och ett väldigt fritt och öppet läge för att vara ett radhusområde. På baksidan har du sol större delen av dagen då den är placerad i sydlig riktning, att du inte här nån granne åt väst gör också så du får en stor del av eftermiddag/kvällssolen. Här finns det inglasade uterummet med spotlights i tak och golvvärme vilket gör att detta uterum kan nyttjas från tidig vår till sen höst. I direkt anslutning har du en öppen altan som ger er förutsättningar för att även ha trevliga måltider under solen när värmen tillåter. Här finns även hall med praktiskt klinkergolv, avhängningsyta och en inbyggd garderob, ett toppfräscht helkaklat badrum, en tvättstuga med tillhörande tvätt utrustning och två sovrum. Radhuset har genomgående enhetligt parkettgolv vilket både är smakfullt och modernt. Du har Wiser ljusstyrning vilket gör att du kontrollerar belysningen i huset via mobilen. Utvändigt har du ett förråd i anslutning till entrédörren, stenlagd carport och stenlagd uppfart, så du får plats med två bilar utan problem. Så här har du ett påkostat och modernt radhus i ett plan och med ett läge som är svårslaget, perfekt för er som vill ha ett bekvämt boende! I Södra Hemlingby bor du i ett nybyggt och trivsamt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Du tar enkelt busslinje nummer 14 in till Gävle City och dess stadspuls. Varmt välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 7