Mäklare Jonas Söderhäll

Jonas Söderhäll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tjädervägen 2, Bomhus, Gävle kommun
  • Imorgon
Tjädervägen 2, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Tjädervägen 2, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Tjädervägen 2

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
96 + 100 m²
5 rum
993 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla med källare belägen på en hörntomt i det familjevänliga och populära området Storhagen i Bomhus. Med en insynsskyddad baksida i ett förtrollande sydöst/sydväst läge kan du njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll under sommartid. Här erbjuds utrymme för både avkopplande poolhäng och trevliga middagar på den generösa terrassen. De stora gräsytorna inbjuder till lek och spel medan en friggebod erbjuder praktisk förvaring och både uppfarten och det vidbyggda garaget erbjuder gott om plats för parkering. Denna villa har genomgått betydande renoveringar mellan åren 2018-2023 inklusive taken, köket, ett badrum, ny garageport, nya värmepumpar samt ny trall och pooldäck. Dessutom genomfördes en omdränering år 2011. På entréplanet möts du av en rymlig hall med behaglig golvvärme, ett modernt kök och ett ljust vardagsrum. Här finns även ett helkaklat badrum med golvvärme samt tre mysiga sovrum. I källaren finns gillestuga med öppen spis, ett gym, ett gästrum, en praktisk tvättstuga, ytterligare ett helkaklat badrum med bastu samt ett större och ett mindre förråd. I närområdet finns bekvämligheter som gör vardagen smidig och enkel. Inom gångavstånd finns Storhagens förskola och Lillhagsskolan för åk F-9, närbutiker samt inomhusbad på Lillhagsskolan som är öppet för familjebad varje helg. Dessutom finns en busshållplats med avgångar var femtonde minut mot centrum för enkel kommunikation. För den som uppskattar naturen finns närhet till skog med skoterled och en badsjö med liten strand, grönområden och lekplats inom promenadavstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för funderingar!

  • Premium
Långbackavägen 85, Bomhus, Gävle kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Långbackavägen 85

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
104 m²
4 rum
207 m² tomt

Välkommen till Bomhus och detta trivsamma 1½-plansradhus på 104 kvadratmeter som är friköpt och ligger i en av de lugnare delarna av radhusområdet. Här är insynen minimal och baksidan är fri från grannar. Trots att det är ett radhusområde, ger boendet en villa-liknande känsla. Det är en mycket barnvänlig miljö med många barnfamiljer i närområdet, vilket gör att det alltid är liv och rörelse med lekande barn i närheten. Grannsämjan är på topp och det finns en stark gemenskap bland grannarna. På entréplanet möts du av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter, som leder dig vidare till ett rymligt kök med generösa arbetsytor och förvaring samt en trevlig matplats. Det stora och ljusa vardagsrummet har generöst ljusinsläpp och rymmer bekvämt både soffa och matbord. Här finns även en utgång till den inglasade altanen, vilken skapar en förlängning av vardagsrummet och är perfekt för både avkoppling och middagar utomhus. Huset har två badrum varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torkskåp. På övre plan finns tre sovrum och ytterligare ett badrum, vilket ger en genomtänkt planlösning med sociala ytor på entréplanet och privatliv på övervåningen. Fönstren på övre plan byttes hösten 2023. Tomten på 207 kvadratmeter är lättskött och pryds av rabatter med blommande blommor från tidig vår till sen höst. Baksidan har en inglasad altan och framsidan har också en altan vilket gör att du kan njuta av solen hela dagen. Båda altanerna rymmer både lounge-grupper och matbord perfekta för större sällskap och trevliga bjudningar. Fastigheten har en del i en välmående gemensamhetsanläggning/samfällighet där kostnaden på cirka 2 700 kronor per månad inkluderar värme, vatten/avlopp, sophämtning, snöröjning och garage i länga. Detta är ett omtyckt och barnvänligt område i södra Bomhus med närhet till skolor, förskolor, busshållplats och matbutik. Dessutom finns det bra cykelvägar ner till centrala Gävle för enkel och bekväm förflyttning. Besiktning genomförs 26/4! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Gavlegränd 7, Nynäs, Gävle kommun
  • Imorgon kl 12:00
Gavlegränd 7, Nynäs, Gävle kommun, bild 2
Gavlegränd 7, Nynäs, Gävle kommun, bild 3

Gavlegränd 7

Villa
Nynäs, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
156 + 62 m²
7 rum
577 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en smakfull villa på Nynäs. Området ligger centralt men är en familjevänlig lugn oas med närhet till allt som staden har att erbjuda. Denna inbjudande familjevänliga villa på Nynäs är byggd 1938 och har en tidstypisk charm samt erbjuder gott om plats för det större sällskapet med sina fyra sovrum, kontor och stora sällskapsytor, fördelat på två plan med en mindre toalett samt ett större helkaklat badrum som rymmer både dusch och bubbelbad. Det varmbonade uterummet med vackert ljusinsläpp och golvvärme används året om och öppnas upp mot den insynsskyddade trädgården med både trädäck och stenlagd uteplats med tillhörande grillplats i anslutning, här avnjuts solen i flertalet olika väderstreck dag som kväll. En fördel med denna bostad är alla förvaringsmöjligheter i källaren, kallvinden och förrådet på tomten. Källaren klarade sig från översvämningen som drabbade många hushåll i Gävle 2021. Den asfalterade uppfarten rymmer upp till 3 bilar och installerat finns laddare till el-bil. Förrådsbyggnaden var tidigare ett garage som ägarna har gjort om till förråd, men vill man kan man återställa detta till garage. Med sitt centrala läge finns förskola och grundskola inom gångavstånd, likaså idrottsplats och grönområden såsom Boulognersskogen. Gävle centrum och centralstationen finns inom en kilometer. Beläget i detta lugna område och sina goda gång-och cykelavstånd är två fina fördelar som göra denna bostad attraktiv. Huset storlek är enligt de uppgifter säljaren har 156kvm boyta. I taxeringen är uppgiften om husets boyta 125kvm. Så är den exakta ytan av stor vikt för dig som köpare så rekommenderas en uppmätning av bostaden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för att få besiktningsprotokoll!

  • Premium
Lillmyravägen 81, Bomhus, Gävle kommun
Lillmyravägen 81, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Lillmyravägen 81, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Lillmyravägen 81

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
104 + 58 m²
4 rum
204 m² tomt

Charmigt och friköpt radhus med källare på Lillmyravägen, perfekt beläget i den populära och barnvänliga stadsdelen Bomhus. Huset är perfekt för familjen då du har tre sovrum på övre plan och en källare på 58 kvadratmeter där du har ett mångsidigt allrum och tvättstuga, drömmen för en barnfamilj! Radhuset är placerat utan genomfartstrafik och erbjuder en lugn tillvaro på en friköpt tomt. Den rymliga bostaden är utrustad med moderna bekvämligheter, inklusive fiberanslutning och fjärrvärme. Till bostaden tillhör också ett praktiskt garage med eldriven port i länga och en välskött trädgård som bjuder på en blomstrande oas med hallonbuskar, jordgubbsland, växthus och pallkragar för odling. Altanen på framsidan fångar förmiddagssolen, medan baksidan bjuder på en altan med tak i bästa västerläge för perfekt eftermiddags- och kvällssol. Ett välisolerat spabad gör det möjligt att njuta av bad året runt. Från spabadet se solen gå ner under sommaren, så här kan ni spendera många mysiga sommarkvällar under solnedgången. När du kliver in möts du av en inbjudande hall med klinkergolv och generöst med förvaringsmöjligheter. Ett stilfullt kök med matplats och gott om förvaring. Det ljusa och rymliga vardagsrummet är försedd med generösa fönster och har direkt tillgång till altanen och baksidan. Entréplan kompletteras av ett modernt och helkaklat duschrum med golvvärme. Övervåningen rymmer tre mysiga sovrum och ytterligare ett duschrum. Källarplanet överraskar med en rymlig gillestuga perfekt för mångsidig användning samt en praktisk tvättstuga och extra förrådsutrymmen. Här i samfälligheten finns gemensamma utrymmen, vilket bidrar till en god sammanhållning mellan grannarna. Grannskapet präglas av en vänlig atmosfär där grannar hjälper varandra, och barnen leker ofta tillsammans utomhus. Dessutom arrangeras årligen en populär loppis i samfälligheten. Det optimala läget gör det lätt att nå förskola, skola, lekparker och matbutik inom gångavstånd. Bomhus centrum med sina bekvämligheter som tandläkare, hälsocentral, bibliotek och matbutik ligger endast 1,5 km bort. För idrottsentusiaster är det bara 5 min med bil till IK Huges anläggning för fotboll och hockey. Gävle centrum som ligger 6 km bort nås enkelt via den fina cykelbanan som sträcker sig hela vägen. Dessutom erbjuder området närhet till natur, utmärkt busskommunikation och bra gång- och cykelbanor för enkel och smidig förflyttning inom Bomhus. Några bilder i annonsen är redigerade med skymning och man har inte tagit hänsyn till väderstrecken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Fleminggatan 16B, Södertull, Gävle kommun

Fleminggatan 16B

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
40,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 540 kr/mån
27 307 kr/m²

Här finner du en ljust och fin tvårumslägenhet med en smart planlösning där varje kvadratmeter är noggrant genomtänkt. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och du välkomnas av en hall med gott om plats för avhängning. Det smarta och stilrena köket är välplanerat med gott om förvaring i både över- och underskåp. Det generösa vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matbord och har en utgång till balkongen som vetter mot innergården i härligt sydvästläge. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll. Sovrummet nås enkelt genom en smidig skjutdörr och erbjuder generös förvaring i garderob. Dessutom har det helkaklade duschrummet golvvärme för att ge en extra komfort. Denna bostad är belägen på ett centralt och lugnt läge på söder med grönska utanför dörren. Skolor, förskolor och matbutiker finns inom gångavstånd liksom Söders restaurangstråk. Endast åtta minuters cykling till högskolan och tio minuter till sjukhuset med gång- och cykelbana hela vägen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Gammelhemsvägen 26, Furuvik, Gävle kommun
  • Budgivning pågår
Gammelhemsvägen 26, Furuvik, Gävle kommun, bild 2
Gammelhemsvägen 26, Furuvik, Gävle kommun, bild 3

Gammelhemsvägen 26

Villa
Furuvik, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 790 000 kr
44 + 17 m²
1 498 m² tomt

Härligt läge med utsikt över Trösken! Här har du en fin fastighet på 1498kvm där du har ett hus och en gäststuga båda för åretruntboende, med ett högt läge och erbjuder dig utsikt över Trösken. Den stora och lättskötta natur- och trädgårdstomten ger dig massor av sol från morgon till kväll och gott om utrymme för avkoppling. Huset har en trevlig takhöjd i delen med den moderna öppna planlösningen med allrum och kök. Allrummet har dessutom trevliga fönsterpartier i tre väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp och en braskamin för såväl extra värme som mysfaktor. Den ljusa köksdelen ger dig dig yta där du kan stå och laga mat med en underbar utsikt över sjön. Du har både badrum med wc och dusch, samt en tvättstuga med groventré. Fiber finns framdraget till huset, vilket gör det möjlighet att koppla på sig för bra uppkoppling. Extra bekvämt såklart är att fastigheten har kommunalt vatten och avlopp. Gäststugan innehåller ett allrum med goda garderobsmöjligheter samt en toalett med wc och handfat. I och med att fastigheten ligger på en udde så har du nära till sjön var du än vrider och vänder dig och således finns fina promenadstråk men också goda möjligheter för att svalka dig i sommarvärmen. Från fastigheten har du närhet till Harnäsbadet med hopptorn och barnvänlig badstrand. En kortare promenad från tomten så har du populära Furuviksparken som erbjuder vattenland, djurpark, tivoli och välbesökta konserter sommartid. Restaurangen Furuviks brygga med sitt idylliska läge intill havet finns i anslutning till parken. Vid Furuviksparken hittar du tågstation som tar dig in till Gävle på bara några minuter och Uppsala på ca 1 timme. Busshållplats finner du också där. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium

Visar alla 6