Mäklare Anki Johansson

Anki Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utmarksbacken 48, Trandared, Borås kommun
  • Tis 14 maj kl 18:15
Utmarksbacken 48, Trandared, Borås kommun, bild 2
Utmarksbacken 48, Trandared, Borås kommun, bild 3

Utmarksbacken 48

Radhus
Trandared, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
83 m²
4 rum
99 m² tomt

Lättskött radhus med insynsskyddad altan. Mycket bra läge i området med direkt närhet till fina grönområden. På framsidan finns en veranda som nyttjas som en mindre uteplats. Här njuter du av morgon- och förmiddagssol. På eftermiddagen finns solen på den stora härliga insynsskyddade terrassen. Radhuset är yteffektivt planerat och inrymmer 4 rum och kök, varav 3 sovrum, vardagsrum, badrum, gästtoalett, förrådsrum och vindsrum/arbetsrum mm. Bra läge med närhet till skola, barnomsorg och busshållplats. Trandared är ett populärt bostadsområde med både förskolor, skola F-6, affär, bageri mm. För den som tycker om att vistas i skog och mark finns härliga strövområden nära huset och Kransmossens friluftsområde. Bra cykel och promenadvägar ner till centrum.

  • Premium
Rosendalsgatan 17, Bergsäter, Borås kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Rosendalsgatan 17, Bergsäter, Borås kommun, bild 2
Rosendalsgatan 17, Bergsäter, Borås kommun, bild 3

Rosendalsgatan 17

Villa
Bergsäter, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
93 + 21 m²
4 rum
882 m² tomt

Välkommen till Villa Backsippan! Detta är ett unikt hus på trivsamma Bergsäter. Här möter sekelskiftets vingslag den moderna designen på ett smakfullt och hemtrevlig sätt. Synliga balkar i tak, charmiga trägolv, kök med lantlig känsla mm. Kök och vardagsrum finns i en öppen inbjudande planlösning och har direkt access till den rymliga altanen. 3 sovrum , stor rymlig entré, helkaklat badrum, modern tvättstuga och vinkällare. Nära till affär och busshållplats och till fina grönområden. Anmäl ditt intresse redan nu!

  • Premium
Kungsgatan 44, null, Borås kommun
Kungsgatan 44, null, Borås kommun, bild 2
Kungsgatan 44, null, Borås kommun, bild 3

Kungsgatan 44

Lägenhet
Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 675 000 kr
149 m²
5 rum
vån 1/3
7 911 kr/mån
17 953 kr/m²

Välkommen till denna unika centralt belägna våning på 149 kvm med generös takhöjd, sekelskiftesdetaljer, breda fönsterbänkar i marmor serveringsgång och mycket mer. Det stora vardagsrummet med den öppna spisen, utgör hjärtat i hemmet och inbjuder till sociala sammankomster och har direkt access till den rymliga matsalen. Här liksom i nästan hela våningen kan man njuta av de vackra fiskbensmönstrade parkettgolven. De höga fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger rummet en luftig känsla. Det centrala läget gör det enkelt att ta del av stadens puls och utbud av restauranger, shopping och kultur. Här ges möjlighet att skapa ditt unika drömhem med utrymme för personlig prägel. Med sitt centrala läge och generösa takhöjd utgör denna våning en attraktiv bostad för den som söker efter en rymlig central våning! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Tranvägen 36, Borås, Borås kommun
Tranvägen 36, Borås, Borås kommun, bild 2
Tranvägen 36, Borås, Borås kommun, bild 3

Tranvägen 36

Villa
Borås, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 975 000 kr
126 + 85 m²
5 rum
376 m² tomt

Denna lättskötta villa är perfekt för den som söker ett bekvämt och praktiskt hem. Belägen i ett lugnt område på en återvändsgata erbjuder den en fridfull tillvaro. Interiört har villan en välplanerad layout med ljusa och luftiga rum. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och möjlighet till social samvaro. Här finner du en härlig altan där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med familj och vänner. Villan är även utrustad med ett praktiskt garage, vilket ger extra förvaringsutrymme och skydd för din bil. Det naturnära läget ger möjlighet till avkopplande promenader och möten med naturen. Området är omgivet av grönska och erbjuder vacker omgivning. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium

Visar alla 4