Mäklare Kristoffer Strömberg

Kristoffer Strömberg

Om mig

Lyhörd, Engagerad & Målinriktad Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 10 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogssvedjegatan 33, Tosseryd, Borås kommun
  • Tis 14 maj kl 17:30
Skogssvedjegatan 33, Tosseryd, Borås kommun, bild 2
Skogssvedjegatan 33, Tosseryd, Borås kommun, bild 3

Skogssvedjegatan 33

Lägenhet
Tosseryd, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
75,4 m²
3 rum
5 209 kr/mån
25 862 kr/m²

Den här nyproducerade lägenheten på 75 kvm ligger vid natursköna Öresjö Ängar, härligt med ljusinsläpp från tre väderstreck som skapar ett luftigt och levande hem. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till umgänge och gemenskap. Genomgående moderna tillval med stilfulla detaljer. Alldeles utanför dörren finns vacker natur och innanför tröskeln alla bekvämligheter du kan drömma om. På nära cykelavstånd ligger Öresjö med fantastisk natur, härliga badplatser och sköna vandringsleder. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Simarenan ligger också nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Björkhemsgatan 21, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 8 maj kl 17:30
Björkhemsgatan 21, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 21, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 21

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
2 734 kr/mån
13 378 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade enrummare med stor inglasad balkong i. Entréhall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaringsmöjligheter i form av garderober. Rymligt kök med mycket förvaring och plats för matbord finns. Badrummet erbjuder badkar, handfat, spegelskåp och WC. Vardagsrummet rymmer både säng, soffa, skrivbord och tv-möbel. Inred efter eget behov och önskemål. Bostadens största plus är den inglasade balkongen, som under en stor del av året blir som ett extra rum. Genomgående trivsam lägenhet som passar en äldre lika bra som en studerande, eller varför inte som första bostad. Till bostaden hör ett stort vindsförråd. Tvättstuga och cykelförråd finner ni i källaren. Bostaden är belägen i lugnt och fint område på Sjöbo, med gångavstånd till Sjöbo torg där mataffär, apotek, pizzeria, vårdcentral och servicebutik finns. Dessutom kort promenadväg till populära Almenäs badplats och Kypesjön med Kypegårdens alla faciliteter som vedeldad bastu, café och träningsmöjligheter. Bussarna går vid Sjöbo torg med täta förbindelser som tar dig snabbt till Knalleland, Högskolan och Borås centrum annars finns det fina cykelbanor att förflytta sig på. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
Skogshyddegatan 30, Alideberg, Borås kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30
Skogshyddegatan 30, Alideberg, Borås kommun, bild 2
Skogshyddegatan 30, Alideberg, Borås kommun, bild 3

Skogshyddegatan 30

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 449 kr/mån
12 260 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och barnvänliga lägenhet belägen på Skogshyddegatan i det populära området Alideberg i Borås. Med sina 73 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt en trivsam och funktionell planlösning. Där du kan sätta din egna prägel och stil! Lägenheten är genomgående ljus och har vackra parkettgolv som ger en hemtrevlig atmosfär i samtliga rum. Det vita klassiska köket är stilrent och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även en balkong med utgång från två håll, perfekt för att njuta av soliga dagar eller koppla av med en kopp kaffe. För de små finns en lekplats precis utanför dörren. På gården finns även gemensamma grönytor med grillplats, perfekta för trevliga sommarkvällar. Med sitt centralt belägna läge har du nära till både skolor, förskolor, mataffärer och goda kommunikationer. Missa inte chansen att få bo i detta barnvänliga område med alla dess fördelar!

  • Premium
  • Balkong
Munkåvägen 7, Fristad, Borås kommun
Munkåvägen 7, Fristad, Borås kommun, bild 2
Munkåvägen 7, Fristad, Borås kommun, bild 3

Munkåvägen 7

Villa
Fristad, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
122 + 122 m²
6 rum
784 m² tomt

Välkommen hem till ett välskött hus med stora härliga ytor både ute och inne. Tilltalande planlösning fördelat på 244 kvm totalt där entréplanet bjuder på tre sovrum, badrum samt gäst wc. Rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats samt utgång till ett inglasat uterum. Gott om förvaringsmöjligheter med skjutgarderober i såväl entré som hall samt en stor klädkammare. Källarplanet här hittar man en stort allrum med möjlighet att inreda efter smak. Rymlig tvättstuga med förråd samt utgång till baksidan. Matkällare, badrum med bastu samt hobbyrum/sovrum. Gott om utrymme även här med förvaring. Den stora altanen om ca 100 kvm, som delvis ligger under tak, erbjuder plats för matmöblemang, lounge, grill och härligt häng. I den inglasade delen sitter man gärna kyliga kvällar. På den härliga tomten som ligger i hörnläge angränsande till grönområde. Vatten från Munkån finns till trädgårdsbevattning. Dubbelgarage. Ett mycket omtyckt barnvänligt villaområde med fina promenadstigar och cykelbanor samt närhet till lekplats, fotbollsplan, förskola, skola, (som även har högstadiet) och ICA-affär samt kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta mig- Fastighetsmäklare Kristoffer Strömberg för mer information!

  • Premium
Mannerfelts väg 7, null, Borås kommun

Mannerfelts väg 7

Lägenhet
Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
70 m²
2 rum
vån 6/7
5 929 kr/mån
35 643 kr/m²

Välkommen till denna superfina lägenhet som inretts med känsla för design och kvalité. Kök från Marbodal med grå/bruna luckor och mycket tillval. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en stor delvis inglasad balkong, som nästan kan nyttjas hela året om. Ett helkaklat badrum förmedlar alltid en lyxig känsla, inrett med sten på väggar och golv och givetvis finns det golvvärme. Egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Väggskåpen och bänkskivan ovanför maskinerna ger extra förvaring och blir en praktisk avställningsyta. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och även en yta för kontorsarbete hemma eller som ett extra sovrum. P-plats är garanterad. Ett sammanhängande kök och vardagsrum får vilket hem som helst att kännas luftigt och större. Här kan torsdagskvällens vardagsmys snabbt byta skepnad till fredagsbjudning, utan att det känns trångt. En vacker ekparkett löper längs golvet i hela lägenheten, med generösa ljusinsläpp. Lägenheten ligger i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från två riktningar. Den stora balkongen blir en ljus förlängning av vardagsrummet. Kanske lägenhetens bästa ”rum” som erbjuder vacker utsikt över innergården, naturen och grönska. Skönt läge med sol som sällskap hela dagen fram till sena kvällen. Bekvämt, modernt boende med tvättmaskin, torktumlare och hiss i huset. I Regementsstaden bor man nära naturen och här har på några år skapats en fantastisk fin boendemiljö med eget bageri/bistro och blomsteraffär mm. Det finns vackra promenadvägar och motionsspår runt Pickesjön och runt Ramnasjön. Bussar till centrum finns runt knuten och tar du cykeln till stan så är du där på någon minut. För den som pendlar till Göteborg, når man påfarten till R-40 på 1 min. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Tvärhandsgatan 8, Boda, Borås kommun

Tvärhandsgatan 8

Villa
Boda, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
139 + 17 m²
580 m² tomt

Välkomna till Tvärhandsgatan 8. Ett trivsamt och lättskött enplanshus med friköpt tomt. Huset är välplanerat och med gott om utrymme med allt i ett plan. Den praktiska planlösning och sociala ytorna skapar en trivselfaktor som är inbjudande. Samtliga rum har renoverats med kök och vardagsrum i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp mot baksidan av huset. Barnvänligt område med en härlig altan på baksidan med utespa. Låg drift med fjärrvärme, installerat fiber och robotgräsklippare följer med köparna. Fint grönområde med bra lekplats strax intill husets baksida. Familjevänligt område med närhet till förskola/skola, Brämhults idrottsplats, matbutik, vårdcentral, gym, busshållplats, Kransmossens fina friluftsområde och snabb påfart mot Riksväg 40 mm. Förbesiktigat! Välkomna på visning!

Sjöbogatan 48, Sjöbo, Borås kommun

Sjöbogatan 48

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 389 kr/mån
13 750 kr/m²

Ta tillfället i akt att investera i en lgh och sätta din egna prägel och stil. Perfekt för dig som ska flytta hemifrån, studera eller som övernattningslägenhet. Solid förening i attraktivt område finner vi den 36 kvadratsmarta lägenhet. Fördelat på en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Klädkammare samt rymligt badrum med ingång från entrén. Vidare in ligger vardagsrum som är ljust och vetter mot baksidan av huset. Kök med arbetsyta samt gott om förvaring, plats för ett mindre bord och stolar. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett förråd i källaren. I källaren finns cykelförråd och gemensam tvättstuga med torkrum. För mer info kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 7