Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stoby-Algustorp 2354, null, Hässleholms kommun
 • Sön 7 jul kl 13:00
Stoby-Algustorp 2354, null, Hässleholms kommun, bild 2
Stoby-Algustorp 2354, null, Hässleholms kommun, bild 3

Stoby-Algustorp 2354

Gård/Skog
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 480 000 kr
150 + 100 m²
5 rum
14 ha tomt

Föreställ dig en lantlig idyll där naturens lugn och skönhet möter funktionella och moderna bekvämligheter. Denna hästgård omfattar hela 14 hektar mark och ligger precis vid vatten och grönområde, vilket skapar en fridfull och naturnära miljö som är svår att motstå. Gården är perfekt för hästälskare med sina stora, inhägnade och stenfria hagar med lösdriftsstall. För träning och tävling har gården en egen travbana som gör det enkelt att hålla hästarna i toppform. Det finns två stall, vardera med sex boxar, vilket ger gott om plats för både egna hästar och inackorderingar. Utöver detta finns en ekonomibyggnad som är perfekt för att hålla får, getter, hundar och höns, vilket ger möjlighet till ett varierat och levande jordbruksliv. En annan ekonomibyggnad har potential att hyras ut som bostad, vilket kan ge extra intäkter eller plats för gäster och släkt. Den inflyttningsredo 1,5-våningsvillan med källare är utformad för att kombinera komfort med en social och öppen planlösning. På entréplanet finner du rymliga ytor med en öppen brasa som blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Den privata avdelningen, som mestadels ligger på ovanvåningen, erbjuder en lugn och avskild plats för återhämtning med flera sovrum. I källaren finns praktiska utrymmen som underlättar vardagen, exempelvis tvättstuga och förråd. Utomhus erbjuder trädgården en oas av avkoppling och rekreation, med en pool för varma sommardagar och en bastu för kyligare kvällar. Denna gård är mer än bara ett hem, det är en plats där du kan leva ditt drömliv på landet! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information eller för att boka visning.

 • Premium
Västrarp 133, null, Örkelljunga kommun
 • Sön 7 jul kl 13:00
Västrarp 133, null, Örkelljunga kommun, bild 2
Västrarp 133, null, Örkelljunga kommun, bild 3

Västrarp 133

Villa
Örkelljunga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
110 + 92 m²
5 rum
3 000 m² tomt

Välkommen till Västrarp 133 där varje dag inleds med stillheten från omgivande skogar. Med sitt lantliga läge omgivet av fantastisk natur får du möjligheten att njuta av en fridfull tillvaro. Dessutom finns Woodlands Country Club Golf, med 27 hål och restaurang, inom bekvämt cykelavstånd. Denna välbevarade enplansvilla bjuder in till ett bekvämt boende med gott om utrymme för både avkoppling och social samvaro. På entréplanet möts du av en välkomnande atmosfär där den privata och sociala delen smälter samman. Två mysiga sovrum utgör den mer privata delen medan det rymliga vardagsrummet erbjuder en perfekt plats för avkoppling och gemenskap, komplett med en värmande braskamin. Det omgjorda uterummet har förvandlats till ett ljust och inbjudande vardagsrum med generösa fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och ger en känsla av att vara utomhus året om. I anslutning ligger det ännu ett uterum som förlänger sommaren och erbjuder flera sociala ytor för trevliga stunder med vänner och familj. I detta hem kan man njuta av att laga mat i det välutrustade köket och servera middagen på den stora uteplatsen, där solen lyser hela dagen. Källaren erbjuder praktiska utrymmen för förvaring och arbete, inklusive en kombinerad tvättstuga och torkrum med maskiner i bekväm arbetshöjd. Den privata asfalterade vägen och uppfarten ger gott om plats för flera bilar och leder till garaget med direkt ingång till källaren – en perfekt lösning för att smidigt bära in matvarorna efter en shoppingtur. Du vill inte missa chansen att kalla detta hus för ditt nya hem! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information eller för att boka visning.

 • Premium
Kristianstadsgatan 31, null, Hässleholms kommun
 • Lör 6 jul kl 13:30
Kristianstadsgatan 31, null, Hässleholms kommun, bild 2
Kristianstadsgatan 31, null, Hässleholms kommun, bild 3

Kristianstadsgatan 31

Villa
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
96 + 84 m²
4 rum
966 m² tomt

Kristianstadsgatan 31 ligger i ett mysigt villakvarter som omgives av en trivsam miljö. Här får man möjligheten att förvärva en familjevilla där man kan skapa sitt hem efter egen smak och tycke med allt från ytskikt till planlösning. Huset är fördelad på 1,5 plan med källare som erhåller både sociala ytor, privata avdelningar och praktiska utrymmen. Utvändigt möts man av en stor, lättskött trädgård där man enkelt kan skapa matplats för grillkvällar eller andra festligheter för de vuxna och lekplats för barnen. För den odlingsintresserade finns det utrymme för ett odlingsland där man kan skörda egna grönsaker och blommor. Garaget har direkt ingång till källaren vilket gör det smidigt att bära in matvarorna efter en shoppingtur. Att bo i Tyringe innebär att ha allt man behöver inom räckhåll. Villan ligger i närheten av flertalet bekvämligheter som skolor, affärer och kollektivtrafik. Dessutom är det bara en kort promenad till vackra naturområden där du kan njuta av friska promenader och cykelturer. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information eller för att boka visning.

 • Premium
Hagmarksvägen 17, null, Hässleholms kommun
 • Lör 6 jul kl 15:30
Hagmarksvägen 17, null, Hässleholms kommun, bild 2
Hagmarksvägen 17, null, Hässleholms kommun, bild 3

Hagmarksvägen 17

Villa
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
800 000 kr
167 + 42 m²
7 rum
897 m² tomt

Belägen längst in på en lugn återvändsgata erbjuder denna bostad ett fridfullt boende med skogen som närmsta granne. Den stora, härliga tomten är perfekt för lek, bus och avkoppling under varma sommardagar. Huset är rymligt och välplanerat, med en delvis renoverad interiör som lämnar utrymme för dig att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Med sin genomtänkta planlösning fördelad på två plan, bjuder bostaden på utrymme och flexibilitet. Entréplanet välkomnar dig med en rymlig hall, tre sovrum, ett badrum, ett nyligen renoverat kök och stora sociala ytor som är perfekta för både vardag och fest. Det nedre planet erbjuder ännu mer utrymme med ett allrum, ytterligare ett sovrum, ett hobbyrum/kontor och en praktisk tvättstuga. Här har du chansen att skapa och utforma ditt nya hem som du vill ha det! På Hagmarksvägen bor du med cykelavstånd till Lursjön och en inbjudande badplats med sandstrand där många minnen kommer skapas. På bekvämt avstånd finner du både livsmedelsbutik, skola F-9 och tågstation vilket gör vardagen smidig. Här får du chansen att utforma ditt nya hem som du vill ha det under tiden naturens lugn görs sällskap av närheten till vardagens nödvändiga bekvämligheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information eller för att boka visning.

 • Premium
Skea Sträntemölla 1114, null, Hässleholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 6 jul kl 10:00
Skea Sträntemölla 1114, null, Hässleholms kommun, bild 2
Skea Sträntemölla 1114, null, Hässleholms kommun, bild 3

Skea Sträntemölla 1114

Gård/Skog
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
191 + 60 m²
7 rum
2 ha tomt

Vacker natur med en trevlig skogsbacke, slingrande bäck, åkrar och rabatter med perenner ramar in denna gård. En singlad uppfart leder dig till den generösa parkeringsplatsen där du med lätthet kan välkomna dina gäster. På entréplanet stiger du in i en välkomnande hall eller genom den separata groventrén som bidrar till en praktisk hantering av ytterkläderna. Det charmiga köket med en separat matdel bjuder in till gemensamma måltider. Tillsammans med de andra stora sällskapsytorna skapas den perfekta kombinationen för både vardagsliv och festliga tillställningar. Garaget ligger i anslutning till huset vilket underlättar vardagen när man ska bära in matvarorna efter en shoppingtur. På ovanvåningen finner du den mer privata delen av hemmet med fyra mysiga sovrum och gott om förvaring. Källarplanet rymmer praktiska utrymmen såsom tvättstuga, matkällare och gott om förvaringsmöjligheter. Utomhusmiljön är lika inbjudande som inomhusmiljön, med en altan som erbjuder en perfekt plats för avkoppling. För hästälskaren finns ett stall med nio boxar, varav två är mindre. Det finns tre hagar samt en loge med höloft och skulltork. Ridbanan med belysning möjliggör träning även när solen gått ner. Beläget på landet men ändå centralt bor man med närhet till fantastisk natur t.ex Skåneleden och Hovdala naturområde. Samtidigt har man Sösdala ryttarförenings ridhus, fotbollsplan med multiarena, matbutik och pågatågsstation bara någon kilometer bort. Ett perfekt hem för den som söker en harmonisk livsstil med bekvämligheterna nära till hands. Du vill inte missa chansen att kalla denna hästgård för ditt nya hem! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information eller för att boka visning.

 • Premium
Måleböke 2589, null, Hässleholms kommun

Måleböke 2589

Gård/Skog
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 000 000 kr
230 + 15 m²
8 rum
37 ha tomt

Välkommen till Skyrup Country Club – där historia möter potential och naturens skönhet omfamnar en fantastisk utsikt över den spektakulära Finjasjön! På denna expansiva egendom finner du en vacker äldre mangårdsbyggnad, uppbyggd i naturlig sten, omgiven av en egen trädgård och imponerande infart längs en härlig allé. Vår ekonomibyggnad har 20 hästboxar och två sadelkammare, komplett med spolspilta, tvättrum för hästtäcken, maskinhall, ligghall, longerhall för ponny och ytterligare en ekonomibyggnad som rymmer restaurangkök, matsal, övernattningsrum samt samlingslokaler och en lägenhet. På Norrvidinge Arena (70 m x 100 m) och Fasabs bana (25 m x 60 m), båda med De Grondslag-underlag, finner du perfekta förutsättningar för träning och tävling. Två framridningsbanor, en magnifik terrängbana med fasta hinder, 16 rasthagar och stora lösdrifter kompletterar vårt omfattande utbud. Utöver detta finner du även nio isolerade stugor med el indraget och utrustade med dubbla enkelsängar samt garderober. Den totala arean sträcker sig över 20 hektar, uppdelade på skog, åker/hagmark och övrig mark. Denna mångsidighet gör Skyrup Country Club till den optimala platsen för din hästverksamhet. I närområdet finner du andra framstående hästanläggningar, där Magic Park, drivet av familjen Zetterman, är särskilt välkänt. Strax intill ligger den bedårande Skyrups Golfklubb (www.skyrupsgk.se). Gångavstånd till badplats och möjligheten att ha en egen båt öppnar upp för avkoppling och njutning. Upptäck Finjasjöleden, en del av Skåneleden, som slingrar sig genom närområdet och bjuder på en naturskön vandring. Det finns även möjlighet att köpa delar av fastigheten tex verksamhetsdelen alternativt mark vid sjön. Du vill inte missa chansen att kalla denna hästgård för ditt nya hem och er nya möjlighet! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 eller Ann-Charlotte Olsson 0707-23 42 66 för mer information eller för att boka visning.

 • Plus

Visar alla 6