Mäklare Daniel Golrup

Daniel Golrup

Om mig

Jag skräddarsyr varje affär så att den ska passa dig på bästa sätt och min ambition är att alltid att överträffa dina förväntningar, ge dig den bästa möjliga mäklartjänsten och en service du blir imponerad av. Kontakta mig om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering eller diskutera bostadsmarknaden och dess möjligheter över en kopp kaffe!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skea Sträntemölla 1114, null, Hässleholms kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00
Skea Sträntemölla 1114, null, Hässleholms kommun, bild 2
Skea Sträntemölla 1114, null, Hässleholms kommun, bild 3

Skea Sträntemölla 1114

Gård/Skog
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
191 + 60 m²
7 rum
2 ha tomt

Vacker natur med en trevlig skogsbacke, slingrande bäck, åkrar och rabatter med perenner ramar in denna gård. En singlad uppfart leder dig till den generösa parkeringsplatsen där du med lätthet kan välkomna dina gäster. På entréplanet stiger du in i en välkomnande hall eller genom den separata groventrén som bidrar till en praktisk hantering av ytterkläderna. Det charmiga köket med en separat matdel bjuder in till gemensamma måltider. Tillsammans med de andra stora sällskapsytorna skapas den perfekta kombinationen för både vardagsliv och festliga tillställningar. Garaget ligger i anslutning till huset vilket underlättar vardagen när man ska bära in matvarorna efter en shoppingtur. På ovanvåningen finner du den mer privata delen av hemmet med fyra mysiga sovrum och gott om förvaring. Källarplanet rymmer praktiska utrymmen såsom tvättstuga, matkällare och gott om förvaringsmöjligheter. Utomhusmiljön är lika inbjudande som inomhusmiljön, med en altan som erbjuder en perfekt plats för avkoppling. För hästälskaren finns ett stall med nio boxar, varav två är mindre. Det finns tre hagar samt en loge med höloft och skulltork. Ridbanan med belysning möjliggör träning även när solen gått ner. Beläget på landet men ändå centralt bor man med närhet till fantastisk natur t.ex Skåneleden och Hovdala naturområde. Samtidigt har man Sösdala ryttarförenings ridhus, fotbollsplan med multiarena, matbutik och pågatågsstation bara någon kilometer bort. Ett perfekt hem för den som söker en harmonisk livsstil med bekvämligheterna nära till hands. Du vill inte missa chansen att kalla denna hästgård för ditt nya hem! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information eller för att boka visning.

  • Premium
Svenstorpsvägen 3, null, Hässleholms kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Svenstorpsvägen 3, null, Hässleholms kommun, bild 2
Svenstorpsvägen 3, null, Hässleholms kommun, bild 3

Svenstorpsvägen 3

Gård/Skog
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 850 000 kr
143 + 30 m²
4 ha tomt

I ett lantligt och fridfullt läge omgivet av skog och åkrar finner du denna charmiga fastighet. Den generösa trädgården omfamnar huset och omges av en inhägnad hage eller åker, perfekt för dem som älskar landslivet. Den vackra dammen pryder tomten och är hem för både karp och kräftor som du kan fiska upp med den lilla plastbåten som ingår vid köpet. Huset välkomnar dig med sina rymliga och sociala ytor. På entréplanet möts du av ett stort öppet kök med plats för upp till åtta personer vid matbordet. Det traditionella skafferiet är en praktisk detalj för förvaring av matvaror. I det stora vardagsrummet kan du njuta av mysiga kvällar framför kakelugnen eller täljstenskaminen, medan ett sovrum erbjuder lugnande utsikt över den vidsträckta hagen. På övervåningen finns två mysiga sovrum, var och en placerad i varsin ände av huset med ett allrum emellan. Badrummet erbjuder en magisk utsikt över baksidan och dammen vilket skapar en unik upplevelse. Tillhörande byggnader inkluderar ett stall med plats för upp till fyra hästboxar, samt en nybyggd maskinhall med solpanel där du kan förvara upp till fyra husvagnar eller husbilar. En extra byggnad erbjuder möjligheter för ombyggnad efter behov och ligger i anslutning till den stora hagen, vilket ger oändliga möjligheter för den som drömmer om ett liv på landet. Du vill inte missa chansen att kalla detta hus för ditt nya hem! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information eller för att boka visning.

  • Premium
Snapphanegatan 1C, Centrum, Sölvesborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Snapphanegatan 1C, Centrum, Sölvesborgs kommun, bild 2
Snapphanegatan 1C, Centrum, Sölvesborgs kommun, bild 3

Snapphanegatan 1C

Lägenhet
Centrum, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 180 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/3
4 664 kr/mån
16 857 kr/m²

Bara ett stenkast från Sölvesborgs pittoreska handelsstad finner du denna charmiga tvårummare på Snapphanegatan 1C beläget på första våningen med rosa blomstrande träd utanför. Den välplanerade gavellägenheten välkomnar dig med en ljus och härlig atmosfär som sprider sig över det fräscha köket med matplats, rymliga sovrummet och det helkaklade duschrummet. Från vardagsrummet med eldstad når du din egna balkong där du kan njuta av nybakade frallor från något av stans caféer. Bostaden har en praktisk planlösning som gör det lätt att organisera och trivas. Med gångavstånd till skolor, resecentrum, bokskog och småbåtshamnen, är detta ett idealiskt hem för den som söker närhet till både stadens bekvämligheter och naturen. Lägenheten tillhör den välskötta föreningen BRF Ekbacken i Sölvesborg med stabil ekonomi vilket ger extra trygghet i vardagen. Missa inte chansen att få kalla denna lägenhet ditt nya hem! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 eller Anton Olsson 0701-48 19 68 för mer information eller för att boka visning.

  • Premium
  • Balkong
Svärtingstorpsgatan 23, null, Hässleholms kommun
  • Idag kl 10:00
Svärtingstorpsgatan 23, null, Hässleholms kommun, bild 2
Svärtingstorpsgatan 23, null, Hässleholms kommun, bild 3

Svärtingstorpsgatan 23

Villa
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 070 000 kr
96 + 96 m²
5 rum
873 m² tomt

Trevlig Myresjövilla med lugnt fint läge i Tyringe! Härlig baksida i sydväst med stor, delvis inglasad altan. Välkommen till denna charmiga villa i Tyringe där trivsel och lugn går hand i hand. Belägen i ett lugnt och skönt område, erbjuder denna bostad en underbar kombination av bekvämlighet och naturupplevelser. Bostaden har en ljus och öppen planlösning som skapar en luftig atmosfär. Kök, vardagsrum och matplats flyter naturligt samman, vilket skapar en inbjudande yta för umgänge och gemenskap. En trappa ner finner ni en stor gillestuga, sovrum, badrum och rikligt med förvaringsutrymme. Slå dig ner och njut av solens strålar på den rymliga och delvis inglasade altanen. Den stora baksidan i sydväst ger möjlighet till långa och härliga sommarkvällar med vänner och familj. Denna Myresjövilla är mer än bara ett hus – det är ett hem där du kommer att trivas och skapa varaktiga minnen. Möjligheten att bo i ett lugnt område samtidigt som du har bekvämligheten av moderna bekvämligheter är oslagbar. Du vill inte missa chansen att kalla detta hus för ditt nya hem! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information eller för att boka visning.

  • Premium
Farmgatan 6, null, Hässleholms kommun
  • Ons 8 maj kl 18:00
Farmgatan 6, null, Hässleholms kommun, bild 2
Farmgatan 6, null, Hässleholms kommun, bild 3

Farmgatan 6

Villa
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
180 + 180 m²
7 rum
1 016 m² tomt

Stig in i denna drömbostad som omfamnar dig med sina 180 kvadratmeter på både entré- och källarplan. Här har varje kvadratmeter noggrant planerats för att passa en bekväm livsstil, med generösa sociala ytor som inbjuder till minnesvärda stunder med nära och kära. När du kliver in möts du av en öppen planlösning som strömmar från det rymliga vardagsrummet till det välfungerande köket, perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillfällen. De fem välplanerade sovrummen erbjuder gott om plats för hela familjen eller gäster, medan den centralt placerade täljstenskaminen sprider värme och atmosfär genom hela huset. Utanför väntar en oas av avkoppling med ett stort trädäck och en inbjudande pool, perfekt för soliga dagar och mysiga kvällar. Trädgården, insynsskyddad och välskött, bjuder in till lugna stunder och lekfulla aktiviteter för alla åldrar. Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med fiberanslutning för sömlös internetåtkomst, garage för praktisk förvaring och ett lugnt, trevligt läge nära förskolor och skolor, erbjuder den en perfekt kombination av modern bekvämlighet och charm. Du vill inte missa chansen att kalla detta hus för ditt nya hem! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information.

  • Premium
Snapphanegatan 6C, null, Hässleholms kommun
Snapphanegatan 6C, null, Hässleholms kommun, bild 2
Snapphanegatan 6C, null, Hässleholms kommun, bild 3

Snapphanegatan 6C

Lägenhet
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
390 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
3 097 kr/mån
10 833 kr/m²

Stig in i denna välkomnande, smart planerade lägenhet där varje rum är utformat för bekvämt boende. Hallen hälsar dig välkommen med sin ljusa belysning och enhetliga parkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden. Det funkisinspirerande köket erbjuder gott om plats för matlagning och trevliga måltider tillsammans med vänner. Badrummet, som totalrenoverades i samband med föreningens stambyte 2011, är helkaklat och inkluderar en avkopplande badkar för dagliga rutiner. Allrummet är rymligt, ljust och lättinrett och leder ut till en balkong där du kan njuta av kvällssolen och den omgivande utsikten. HSB BRF Hemmanet i Hässleholm lockar med moderna bekvämligheter som gym, biljardrum och en charmig uteplats med grill. Området erbjuder en välkomnande atmosfär med möjligheter till nya bekantskaper och minnesvärda stunder. Dessutom ligger centrum, tågstation, restauranger, matvarubutiker och andra affärer inom bekvämt gångavstånd. De 36 kvadratmeterna kombinerar stil, komfort och praktiska bekvämligheter - missa inte chansen att göra denna lägenhet till ditt nya hem! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 för mer information eller för att boka visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Måleböke 2589, null, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 14:00

Måleböke 2589

Gård/Skog
Hässleholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 000 000 kr
230 + 15 m²
8 rum
37 ha tomt

Välkommen till Skyrup Country Club – där historia möter potential och naturens skönhet omfamnar en fantastisk utsikt över den spektakulära Finjasjön! På denna expansiva egendom finner du en vacker äldre mangårdsbyggnad, uppbyggd i naturlig sten, omgiven av en egen trädgård och imponerande infart längs en härlig allé. Vår ekonomibyggnad har 20 hästboxar och två sadelkammare, komplett med spolspilta, tvättrum för hästtäcken, maskinhall, ligghall, longerhall för ponny och ytterligare en ekonomibyggnad som rymmer restaurangkök, matsal, övernattningsrum samt samlingslokaler och en lägenhet. På Norrvidinge Arena (70 m x 100 m) och Fasabs bana (25 m x 60 m), båda med De Grondslag-underlag, finner du perfekta förutsättningar för träning och tävling. Två framridningsbanor, en magnifik terrängbana med fasta hinder, 16 rasthagar och stora lösdrifter kompletterar vårt omfattande utbud. Utöver detta finner du även nio isolerade stugor med el indraget och utrustade med dubbla enkelsängar samt garderober. Den totala arean sträcker sig över 20 hektar, uppdelade på skog, åker/hagmark och övrig mark. Denna mångsidighet gör Skyrup Country Club till den optimala platsen för din hästverksamhet. I närområdet finner du andra framstående hästanläggningar, där Magic Park, drivet av familjen Zetterman, är särskilt välkänt. Strax intill ligger den bedårande Skyrups Golfklubb (www.skyrupsgk.se). Gångavstånd till badplats och möjligheten att ha en egen båt öppnar upp för avkoppling och njutning. Upptäck Finjasjöleden, en del av Skåneleden, som slingrar sig genom närområdet och bjuder på en naturskön vandring. Det finns även möjlighet att köpa delar av fastigheten tex verksamhetsdelen alternativt mark vid sjön. Du vill inte missa chansen att kalla denna hästgård för ditt nya hem och er nya möjlighet! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 eller Ann-Charlotte Olsson 0707-23 42 66 för mer information eller för att boka visning.

  • Plus
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Lärkgatan 5

Tomt
Åstorp, Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
863 m² tomt

Möjlighet att förvärva en generös småhustomt om 863 kvm och uppföra din drömbostad. Tomten är belägen i Åstorp. Här bor du på rofyllt med lantligt läge och natursköna omgivningar men har ändå nära till det mesta. All information bör kontrolleras av köpare hos berörd kommun innan köp. Byggplan och ritningar lämnas in av köpare till Åstorps kommun innan byggstart. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Daniel Golrup för mer information. Tillträde på tomten är tillåtet för spekulanter.

  • Premium

Visar alla 8