Erik Olsson Nyproduktion

Erik Olsson Nyproduktion

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Parkallén 3, 3 trappor, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 3, 3 trappor

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 050 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/4
2 650 kr/mån
60 294 kr/m²

Välkommen till denna påkostade lägenhet med ett högt läge på tre trappor och rymlig balkong. Ljus och mycket fin lägenhet med genomgående smakfulla och påkostade materialval. Välutrustat kök från HTH med integrerade vitvaror, diskmaskin och bänkskiva i stenkomposit. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Källarförråd. Brf Elddonet är en populär och lågt belånad bostadsrättsförening med endast 8 925 kr/kvm i lån. Möjlighet till ett flexibelt tillträde. Med ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Täby Park har Einar Mattsson uppfört ett nytt kvarter bostäder, läs mer på www.brfelddonet.se. Bjud in vänner och familj till middag i föreningens gemensamma orangeri på den lummiga gården eller nyttja bilpoolen. Detta är ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Södra vägen 39, 3 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
 • Imorgon kl 14:30
Södra vägen 39, 3 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 39, 3 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 39, 3 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Nyproduktion
6 995 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/8
6 451 kr/mån
77 722 kr/m²

Välkommen till Kvarnholmen Södra och denna nyproducerade 3:a (4:a )med väl tilltagen balkong i västerläge med utsikt över Svindersviken. Här bor du på Kvarnholmens solsida där kvarteret karaktäriseras av närheten till vattnet och det sköna söderläget. Lägenheten står upptagen i föreningens ekonomiska plan som fyra rum och kök (se bifogad alternativ planlösning). Fullutrustat kök, vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong i väster. Två välplanerade sovrum. Två stilrena badrum båda med dusch och komfortvärme varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober. Garage i fastigheten. Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra vägen 49, 6 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
 • Imorgon kl 13:30
Södra vägen 49, 6 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 49, 6 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 49, 6 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Nyproduktion
5 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6/6
5 905 kr/mån
74 012 kr/m²

Välkommen till Kvarnholmen Södra och denna nyproducerade 3:a belägen högst upp på våning 6 med balkong i väster. Här bor du på Kvarnholmens solsida med utsikt över Svindersviken. Kvarteret karaktäriseras av närheten till vattnet och det sköna söderläget. Öppen planlösning, ljusa färgval, och väl tilltagen balkong bidrar till en härlig atmosfär. Fullutrustat kök, två välplanerade sovrum varav det ena med ingång till klädkammare. Stilrent badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Garage i fastigheten. Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Alfhild Tamms Gata 5, Hagastaden, Stockholms kommun

Alfhild Tamms Gata 5

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
10 490 000 kr
96 m²
4 rum
vån 5/6
5 860 kr/mån
109 271 kr/m²

Välkommen till denna påkostade och perfekt planerade lägenhet med fönster i två väderstreck och inflytt redan hösten 2024. Det här är en härlig fyra med terrass om 13 kvm i sydväst där man gärna dukar upp och spenderar tid med familjen under sommarens varma dagar. Påkostat kök från Marbodal med generös matplats och dubbla fönster. Lyxigt badrum med dusch samt separat gäst-WC med fönster. Tre sovrum , varav master bedroom är utrustat med klädkammare. I Lokstallarna har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med fina materialval så som stenskivor såväl i kök som badrum, vacker enstavsparkett, integrerade vitvaror och genomgående golvvärme. Källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 990 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 390 kr/mån
54 364 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och härliga hörnlägenhet på 2 trappor med rymlig balkong i nordväst mot gård! Genomgående hög standard med en ljus och sober färgsättning och påkostade materialval. Smakfullt kök från HTH i vit färgsättning med integrerade vitvaror, bänkskiva i kalkstenskomposit och öppen planlösning till vardagsrummet. Rymligt sovrum med fint gavelläge och gott om förvaring. Lyxigt och smakfullt badrum med bänkskiva i kalkstenskomposit, dusch samt kombimaskin. Rymlig hall med både förvaring samt möjlighet till arbetsplats. Flexibel inflytt. Källarförråd. Elddonet är uppfört av Einar Mattsson och ligger med ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Täby Park. Tack vare Einar Mattssons räntekostnadsgaranti har föreningen en låg belåning på ca 8900 kr/kvm. Här finns en vacker och luftig gård med gemensamt orangeri för medlemmarna. Ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer med närhet till både natur samt stadsliv, service och shopping.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hälsingegatan 56, Hagastaden, Stockholms kommun

Hälsingegatan 56

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
8 110 000 kr
79 m²
4 rum
vån 3/6
5 060 kr/mån
102 658 kr/m²

Lokstallarna – Inflytt redan september/oktober 2024. Vackert burspråk mot lummiga och luftiga Hälsingegatan. Gavelläge med balkong mot innergård. Påkostad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och balkong i öster mot föreningens gård. Smart planerad fyra med plats för hela familjens behov kombinerat med härliga materialval så som stenskivor både i kök och badrum, vacker enstavsparkett, integrerade vitvaror och genomgående golvvärme. Fina rumssamband med tre sovrum, badrum med fönster och lättmöblerat vardagsrum med plats för både bokhyllor, möblemang och många vänner på besök. Hållbar förening med områdets lägsta belåning och räntekostnadsgaranti. Husen har börjat att byggas och inflytt startar redan september 2024. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Smedjevägen 4K, Länna, Huddinge kommun

Smedjevägen 4K

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 895 000 kr
55 + 30 m²
3 rum
2 765 kr/mån
70 818 kr/m²

Välkomna till ditt nybyggda hus på en fridfull återvändsgata, där en unik möjlighet att förvärva ett modernt parhus omgiven av grönska i det åtråvärda villakvarteret i Länna. Detta hem är smakfullt anpassat till omgivningen med en samtida arkitektur som präglas av stora ljusinsläpp och exklusiva materialval, tillsammans med en öppen planlösning som främjar gemenskap och samhörighet. Vid arkitektens skapande gjordes flera premiumtillval som nu lyfter vardagen till en extra nivå av lyx. Ytskikten präglas av modern elegans med ljusa väggar, naturmaterial och ljus parkett i samtliga rum. Det välplanerade och ljusa köket är öppet mot det rymliga vardagsrummet, där utrymme finns för både bekväm soffhörna och en stilfull matplats. Generöst och helkaklat våtutrymme med praktisk kombimaskin. På det övre planet välkomnas du av ett stort utrymme om ca 30kvm där fantasin sätter gränserna, kanske en masterbedroom?. Den stora altanen sträcker sig längs huset och bjuder på solens strålar under hela dagen. Den mysiga utsidan som gränsar till en naturskön skog. Detta hem utgör den ultimata bostaden för den som önskar sitt eget utrymme samtidigt som man njuter av gemenskapen och tryggheten som en bostadsrättsförening kan erbjuda. Idealiskt för den moderna familjen med höga krav på sin boendemiljö. Bostadsrättsföreningen omfattar 12 bostäder, fördelat på fyra stycken Parvilla-stor, fyra stycken Parvilla-mellan och fyra stycken Minivilla. Beläget i en eftertraktade Länna präglas området av en lugn atmosfär och rymmer många barnfamiljer. Drevviken och det charmiga Lännabadet ligger inom gångavstånd, medan Länna köpcentrum erbjuder bekvämligheter på promenadavstånd. Här finns även populära Engelska skolan i Länna, förskolor, busshållplats och lekparker. Med endast 20 minuters avstånd till centrala Stockholm och naturen som närmaste granne, är det lätt att trivas för hela familjen. Läs gärna mer om projektet på deras hemsida; https://brfkorallroten.se/

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Floda - Brf Solbacken ELK, null, Lerums kommun
 • 7 lediga bostäder

Floda - Brf Solbacken ELK

Lägenhet
Lerums kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 2 245 000 kr
66-98 m²
2-4 rum
4 132 kr/mån

Visning 24 mars I Floda på Bomans väg 1 kommer 13 moderna bostadsrätter att byggas på en solig sluttning. Här bor du nytt och bekvämt med utsikt över radhus- och villakvarteren och skogen alldeles intill. Närhet till kommunikationer och service såsom både förskola och grundskola ger också en bekväm vardag. En förening som i tidigt skede valt att arbeta smart med föreningens ekonomi både gällande finansiering och energiförbrukning. En låg belåning och solceller på taket ger ett stabilt och tryggt boende. I projektet finns 2-4 rum och kök. Samtliga bostäder har balkong och parkeringsplats. Välj mellan en luftig två, praktisk trea, fyrarummare i ett plan eller eller i etage som förutom balkong även får en terrass! Priser från 2.245.000 kr för 65 kvm. Parkering ingår. 30 meter till bussen. 40% av bostäderna är redan bokade. Få mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare!

 • Nybyggnadsprojekt
Smedjevägen 4L, Länna, Huddinge kommun

Smedjevägen 4L

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Erik Olsson Nyproduktion
5 695 000 kr
132,5 m²
5 rum
4 995 kr/mån
42 981 kr/m²

Välkomna till ditt nybyggda hus på en fridfull återvändsgata, där en unik möjlighet att förvärva ett modernt parhus omgiven av grönska i det åtråvärda villakvarteret i Länna. Detta hem är smakfullt anpassat till omgivningen med en samtida arkitektur som präglas av stora ljusinsläpp och exklusiva materialval, tillsammans med en öppen planlösning som främjar gemenskap och samhörighet. Vid arkitektens skapande gjordes flera premiumtillval som nu lyfter vardagen till en extra nivå av lyx. Ytskikten präglas av modern elegans med ljusa väggar, naturmaterial och ljus parkett i samtliga rum. Det välplanerade och ljusa köket är öppet mot det rymliga vardagsrummet, där utrymme finns för både bekväm soffhörna och en stilfull matplats. Två generösa och helkaklade våtutrymmen och ett förråd bidrar till bekvämligheten i vardagen. På det undre planet välkomnas du av tre välproportionerade sovrum, samt ett allrum som kan anpassas efter behov till ytterligare ett sovrum. Den stora altanen sträcker sig längs huset och bjuder på solens strålar under hela dagen. Den mysiga utsidan som gränsar till en naturskön skog. Detta hem utgör den ultimata bostaden för den som önskar sitt eget utrymme samtidigt som man njuter av gemenskapen och tryggheten som en bostadsrättsförening kan erbjuda. Idealiskt för den moderna familjen med höga krav på sin boendemiljö. Bostadsrättsföreningen omfattar 12 bostäder, fördelat på fyra stycken Parvilla-stor, fyra stycken Parvilla-mellan och fyra stycken Minivilla. Beläget i en eftertraktade Länna präglas området av en lugn atmosfär och rymmer många barnfamiljer. Drevviken och det charmiga Lännabadet ligger inom gångavstånd, medan Länna köpcentrum erbjuder bekvämligheter på promenadavstånd. Här finns även populära Engelska skolan i Länna, förskolor, busshållplats och lekparker. Med endast 20 minuters avstånd till centrala Stockholm och naturen som närmaste granne, är det lätt att trivas för hela familjen. Läs gärna mer om projektet på deras hemsida; https://brfkorallroten.se/

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Parkallén 3, 1 tr, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 3, 1 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 950 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
2 650 kr/mån
57 353 kr/m²

Välkommen till denna påkostade lägenhet på en trappa med balkong. Ljus och mycket fin lägenhet med genomgående smakfulla och påkostade materialval. Välutrustat kök från HTH med integrerade vitvaror, diskmaskin och bänkskiva i stenkomposit. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Källarförråd. Brf Elddonet är en populär och lågt belånad bostadsrättsförening med endast 8 925 kr/kvm i lån. Möjlighet till ett flexibelt tillträde. Med ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Täby Park har Einar Mattsson uppfört ett nytt kvarter bostäder, läs mer på www.brfelddonet.se. Bjud in vänner och familj till middag i föreningens gemensamma orangeri på den lummiga gården eller nyttja bilpoolen. Detta är ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
7 495 000 kr
100 m²
vån 14/24
6 287 kr/mån
74 950 kr/m²

Gavellägenhet med dubbla balkonger och spektakulär utsikt! Genomgående ljusa väggar och askparkett ger en harmonisk känsla. Den sociala delen är otroligt trevlig med dess öppna planlösning och flertalet fönster i fil i två väderstreck. För soldyrkaren så ger balkongerna sol under hela dagen. Praktiskt och ljust kök och två stycken stilrena badrum. Ett master bedroom och två mindre sovrum gör att ytorna disponeras på rätt ställen. Goda förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. Välskött förening med Ikano Bostad som byggherre. Till bostaden tillhör ett förråd och det finns även möjlighet till garageplats. Här bor du i populära Årstaberg/Liljeholmen. Närhet till kommunikationer med bl.a. pendeltåg som går till city på 6 minuter, vägnätet och allt serviceutbud du kan önska dig. Välkomna hem!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
BRF Korallroten, null, Huddinge kommun
 • 6 lediga bostäder

BRF Korallroten

Radhus
Huddinge kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 2 690 000 kr
49-133 m²
2-5 rum
1 998 kr/mån

Välkomna till ditt nybyggda hus på en fridfull återvändsgata, där en unik möjlighet att förvärva ett modernt parhus omgiven av grönska i det åtråvärda villakvarteret i Länna. Detta hem är smakfullt anpassat till omgivningen med en samtida arkitektur som präglas av stora ljusinsläpp och exklusiva materialval, tillsammans med en öppen planlösning som främjar gemenskap och samhörighet. Vid arkitektens skapande gjordes flera premiumtillval som nu lyfter vardagen till en extra nivå av lyx. Ytskikten präglas av modern elegans med ljusa väggar, naturmaterial och ljus parkett i samtliga rum. Bostadsrättsföreningen omfattar 12 bostäder, fördelat på 4 parhus och 4 studiohus. Beläget i en eftertraktade Länna präglas området av en lugn atmosfär och rymmer många barnfamiljer. Drevviken och det charmiga Lännabadet ligger inom gångavstånd, medan Länna köpcentrum erbjuder bekvämligheter på promenadavstånd. Här finns även populära Engelska skolan i Länna, förskolor, busshållplats och lekparker. Med endast 20 minuters avstånd till centrala Stockholm och naturen som närmaste granne, är det lätt att trivas för hela familjen.

 • Nybyggnadsprojekt
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 2
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 3

Tranvägen 73

Lägenhet
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1/2
4 950 kr/mån
23 960 kr/m²

Erbjudande: - Försäljningsklausul: Möjlighet att häva köpet om ens nuvarande bostad inte säljs. - Flexibelt tillträde: Omgående tillträde är möjligt om det önskas. På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Exteriört harmonierar husen med omgivningen och övrig bebyggelse. Inredningsmässigt erbjuder båda hustyperna hög materiell standard. Ljusa grå kök från HTH med släta luckor, stänkskydd, bänkskiva och integrerad diskho i kvartskomposit och rostfria vitvaror. Badrummen har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med handdusch och större spridare mot tak, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Genomgående ljust golv och vita målade väggar i husens boningsrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. Radhusen värms upp via fjärrvärme och har FTX system. För de små kommer det förutom lek i naturen att anläggas en lekplats i föreningen. Samtliga radhus har ett förråd om ca 4 kvm vid husets framsida och parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Hör av er till oss så skräddarsyr vi en lösning efter era önskemål!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Skogängsvägen 35C, Bromstensstaden, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Skogängsvägen 35C

Lägenhet
Bromstensstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
1 896 kr/mån
51 818 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Hagaesplanaden 97, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 97

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
4 340 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/10
3 450 kr/mån
96 444 kr/m²

Lokstallarna – Einar Mattsson Inflytt redan hösten 2024. Brf med lägst belåning i Hagastaden Trivsam tvåa med balkong i sydväst och flera stora fönsterpartier för att maximera ljusinsläppet i bostaden. Plats för två med rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaring. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum möjliggör en flexibel möblering beroende på vardag eller fest med vänner på besök. Mycket smakfullt kök från Marbodal med fina, påkostade materialval så som bänkskiva i sten och integrerade vitvaror. Genomgående vacker enstavsparkett och vattenburen golvvärme i lägenheten. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och luftiga Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Parkallén 11, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 11

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 690 000 kr
29 m²
1 rum
2 480 kr/mån
58 276 kr/m²

Unik lägenhet med 3,7 meter i takhöjd och flexibel inflytt. Den här fina och påkostade ettan håller hög standard med materialval som kalkstenskomposit i både kök och badrum, integrerade vitvaror och enstavs ekparkett. Vitt kök från HTH med goda matlagnings- och förvaringsmöjligheter. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Källarförråd. Brf Elddonet är en bostadsrättsförening med låg belåning tack vare Einar Mattssons räntekostandsgaranti. Ett bekvämt och påkostat boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping

 • Nyproduktion
 • Hiss
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
4 790 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/4
4 520 kr/mån
55 057 kr/m²

Färdigställd nyproduktion med fast pris och flexibelt tillträde! Denna välplanerade fyra med två balkonger har en ljus och sober färgskala med material av hög standard som kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Kök och vardagsrum ligger gemensamt med en rumsavdelare som ger tydliga rumsfunktioner, här finns plats för både middagsgäster och soffmys. Lägenheten har ett stort master bedroom samt ytterligare två sovrum, ett badrum samt en gäst-wc. Klädkammare samt källarförråd. Lågt belånad bostadsrättsförening tack vare Einar Mattssons räntekostnadsgaranti. Luftig och grön innergård med träd, planteringar och plats för både lek och härliga dagar i solen. Bjud in till kalas i föreningens gemensamma orangeri eller släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i populära Täby Park som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lokstallarna, null, Stockholms kommun
 • 11 lediga bostäder

Lokstallarna

Lägenhet
Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 3 350 000 kr
32-101 m²
2-4 rum
2 840 kr/mån

I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och luftiga Hälsingegatan, uppför Einar Mattssons Brf Lokstallarna. Inflyttning är planerad att starta september 2024 och Brf Lokstallarna kommer att ha lägst belåning av alla föreningar i Hagastaden och kan komma att sänkas ytterligare om ränteläget så kräver. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör. Vissa av lägenheterna har balkonger i syd eller väst och vissa med grön utsikt. Här finns även bostäder med privata terrasser likväl som flera gemensamma takterrasser med utekök, utegym och loungeytor. För mer information, priser och status besök www.brflokstallarna.se

 • Nybyggnadsprojekt
Hagaesplanaden 87, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 87

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 050 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/6
2 790 kr/mån
98 387 kr/m²

Lokstallarna – Inflytt hösten 2024. Brf med lägst belåning i Hagastaden. Genomgående hög standard. Härlig etta med studiokänsla tack vare sin öppna planlösning. Fint läge med egen uteplats mot den lugna innergården. Påkostade materialval för dig som söker något utöver det vanliga med lyxigt kök från Marbodal, vacker enstavsparkett, genomgående golvvärme och stenskivor i både kök och badrum. Lägenheten är utrustad med både diskmaskin samt kombimaskin för att underlätta i vardagen. Externt källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Alfhild Tamms Gata 5, Hagastaden, Stockholms kommun

Alfhild Tamms Gata 5

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 350 000 kr
32 m²
2 rum
vån 2/6
2 840 kr/mån
104 688 kr/m²

Populära Lokstallarna – Einar Mattsson Inflytt redan oktober - december 2024 Balkong Välkommen till denna påkostade och perfekt planerade lägenhet med inflytt redan oktober-december 2024. Här har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med genomgående fina materialval så som vackert kök från Marbodal, stenskivor såväl i kök som badrum, enstavsparkett, integrerade vitvaror från Siemens och genomgående vattenburen golvvärme. Sovrum med praktisk skjutdörr för att nyttja varje kvadratmeter i bostaden – det här är compact living när det är som bäst! Källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hälsingegatan 56, Hagastaden, Stockholms kommun

Hälsingegatan 56

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 350 000 kr
34 m²
2 rum
vån 1/6
2 930 kr/mån
98 529 kr/m²

Lokstallarna – Inflytt redan augusti-oktober 2024 Påkostad lägenhet med balkong mot gård Yteffektiv 2:a med lugnt läge mot den gemensamma innergården. Påkostade materialval för dig som söker något utöver det vanliga med genomgående enstavsparkett, vattenburen golvvärme, bänkskivor i sten i både kök och badrum samt integrerade vitvaror. Vardagsrum med stort och härligt glasparti och utgång till den fina balkongen för trivsamma stunder under sommarens varma dagar. Sovrum med plats för både generös säng och förvaring. Lyxigt badrum med takdusch samt kombimaskin. Källarförråd. Hållbar förening med områdets lägsta belåning och räntekostnadsgaranti. Husen har börjat att byggas och inflytt startar augusti/september 2024. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Krickaslingan 3, null, Upplands Väsby kommun

Krickaslingan 3

Radhus
Upplands Väsby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
6 350 000 kr
148 m²
6 rum
272 m² tomt

Bli först att flytta in i detta nybyggda kedjehus i mysiga Wijk Oppgård! Inflyttningsklart med flexibelt tillträde. Ett modernt och energieffektivt hus med hög standard. Genomgående vattenburen golvvärme, vitpigmenterad ekparkett och stora fönsterpartier med fönsterbänk av kalksten. Köksinredning från Ballingslöv, bänkskiva av stenkomposit och vitvaror från Siemens. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, inredning från Svedbergs, tvättmaskin och torktumlare från Siemens och blandare från Tapwell. Välplanerat hus där entréplan handlar om umgänge och sociala ytor, med köket som en länk mellan matplats och vardagsrum. Mellanplanet har fyra bra sovrum och där finns också husets andra badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. På det övre planet kan man bli kreativ med ytorna och använda på det sätt som passar familjen bäst, arbetsrum, lekrum, extra sovrum eller vardagsrum, listan kan göras lång. Observera att bilderna är från visningshuset och att det kan finnas skillnader i materialval. Tomten är finplanerad med gräsmatta och buskar samt en altan på husets baksida. I anslutning till entrén på husets framsida finns ett förråd. Vid sidan av huset finns plats att parkera minst två bilar varav den ena i carport. I det natursköna området Wijk Oppgård växer en ny trädgårdsstad fram. De nya kvarteren ligger vackert omgivna av en gammal äppellund, öppna landskap och skog. Närområdet bjuder på många fina naturupplevelser, till exempel en löptur i det närliggande spåret, en utflykt till sjön Fysingen eller kanske en golfrunda på närbelägna Wäsby golf. Skola och förskola finns redan idag inom gångavstånd, och kommunen planerar att uppföra en ny skolbyggnad med idrottshall i området. Centrala Väsby ligger bara 10 minuter bort, och med bil eller pendel tar det ca 25 min till Stockholm.

 • Nyproduktion
Bomans Väg 1, Lerum, Lerums kommun

Bomans Väg 1

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 223 kr/mån
32 882 kr/m²

I populära Floda kommer Brf Solbacken att uppföras på Bomans väg. Med utsikt över den gröna sänkan i väster och den vackra Skallsjökyrkan är denna soliga backe en perfekt plats för den lilla familjen eller för paret som tröttnat på storstaden. Med bara ca 30 meter till Kyrkmossens bussshållplats blir pendling till grannkomunerna också enkelt. För barnen är det bara 10-15 minuters promenad till både förskola och lågstadie F-6. Berghults förskola är dessutom s k "Guldklassad". Båda nybyggda.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Snöripsvägen 28, Långsjö, Stockholms kommun

Snöripsvägen 28

Radhus
Långsjö, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
7 495 000 kr
116,5 + 11,7 m²
4 rum
216 m² tomt

Nyproducerat friköpt radhus, härligt beläget i Älvsjös populära och barnvänliga villakvarter med behagligt avstånd till Stockholm city. En inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter öppnar upp boendet mot kök med väl tilltagen matplats intill fönsterparti, två sovrum och badrum med tvättpelare. En stilren ektrappa leder oss ner till vardagsrummet som är bostadens naturliga plats för socialt umgänge. Från vardagsrummet nås husets uteplats och trädgård. På detta våningsplan finns ett sovrum, ett stort förråd med fönster samt ett duschrum. Tomten (friköpt) som gränsar till allmänning är mycket barnvänlig och inbjuder till både lek och odling. På uppfarten finns parkeringsplats för minst en bil. Bostaden har ett mycket barnvänligt och trivsamt läge i populära Älvsjö. Här väntar bland annat svalkande dopp i vackra Långsjön (skridskobana om vintern), oasen Långbro Park som inbjuder till promenader året om och Långbro IP för sportsliga aktiviteter. Området erbjuder bra barnomsorg, bl.a. Herrängens Skola, Johan Skytteskolan och flera förskolor på bara några minuters avstånd (varav en utanför dörren). I närområdet finns även bra service såsom ICA (200 m) och Fruängen Centrum med många butiker såsom Systembolaget, apotek, läkare, tandläkare och banker. Vid närbelägna Fru Marias Torg finns både ett fantastiskt bageri, Långbro deli och blomsterbutik. Kommunikationerna är mycket bra - på kort promenadavstånd finns buss som tar er till Älvsjö centrum, Fruängen och Telefonplan. Vill ni ta tåget, tar ni er till pendeltågstation Älvsjö eller tunnelbanan på Telefonplan. Välkommen att kontakta Frida Urciuoli (073-305 17 45) i första hand för mer information!

 • Nyproduktion
Keramikens väg 25C, null, Sigtuna kommun

Keramikens väg 25C

Radhus
Sigtuna kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 495 000 kr
121 m²
5 rum
6 902 kr/mån
28 884 kr/m²

Bli den första som flyttar in i detta vackra brf-radhus i det familjevänliga Steninge Slottsby. Detta radhus har ett fantastiskt läge i området med attraktiv tomt och plats för din bil. Framsidan bjuder på möjligheten att odla dina kökskryddor eller varför inte avnjuta en kopp te i kvällssolen. På baksidan breder altanen ut sig och passar utmärkt för grillkvällar och skönt sommarhäng. Ett steg ner så når dina fötter den härliga gräsmattan som är perfekt plats för lek & bus. Huset välkomnar med en öppen, ljus och välplanerad bottenvåning som är som gjord för stora middagssällskap. Övre plan bjuder på tre sovrum och ett allrum. Allrummet kan med enkelhet göras om till ett fjärde sovrum eller kontor om så önskas. Ett duschrum, ett badrum och separat tvättstuga med groventré för bästa komfort. Här bor man med direkt närhet till natursköna omgivningar. Mälarens vackra vatten ligger en kort promenad bort och bjuder på härliga bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Ni kan läsa mer om projektet på: https://www.bonava.se/bostad/stockholm/sigtuna/steninge-slottsby/torparlyckan2 Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 28