Erik Olsson Nyproduktion

Erik Olsson Nyproduktion

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagaesplanaden 87, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 87

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 050 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/6
2 790 kr/mån
98 387 kr/m²

Lokstallarna – Inflytt hösten 2024. Brf med lägst belåning i Hagastaden. Genomgående hög standard. Härlig etta med studiokänsla tack vare sin öppna planlösning. Fint läge med egen uteplats mot den lugna innergården. Påkostade materialval för dig som söker något utöver det vanliga med lyxigt kök från Marbodal, vacker enstavsparkett, genomgående golvvärme och stenskivor i både kök och badrum. Lägenheten är utrustad med både diskmaskin samt kombimaskin för att underlätta i vardagen. Externt källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Alfhild Tamms Gata 5, Hagastaden, Stockholms kommun

Alfhild Tamms Gata 5

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 350 000 kr
32 m²
2 rum
vån 2/6
2 840 kr/mån
104 688 kr/m²

Populära Lokstallarna – Einar Mattsson Inflytt redan oktober - december 2024 Balkong Välkommen till denna påkostade och perfekt planerade lägenhet med inflytt redan oktober-december 2024. Här har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med genomgående fina materialval så som vackert kök från Marbodal, stenskivor såväl i kök som badrum, enstavsparkett, integrerade vitvaror från Siemens och genomgående vattenburen golvvärme. Sovrum med praktisk skjutdörr för att nyttja varje kvadratmeter i bostaden – det här är compact living när det är som bäst! Källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ramundbergets Fjällby, null, Härjedalens kommun
  • 8 lediga bostäder

Ramundbergets Fjällby

Lägenhet
Härjedalens kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 3 350 000 kr
65-88 m²
3-4 rum
2 872 kr/mån

I snösäkra skidmeckat Ramundberget, har Reinova Properties uppfört 14 genomtänkta bostadsrättslägenheter i vacker svensk fjällmiljö. Bostäderna ligger både i fristående byggnader, som egna små villor och i parhus med två lägenheter i varje huskropp. Alla bostäder har bastu, braskamin, egen uteplats, minst en parkeringsplats och skidbod. Här i Osthang bor du ett stenkast från stolliften Osthangsbanan där du enkelt når hela Ramundbergets skidsystem. Längdspår finns runt knuten och även skoterleder. Nedanför rinner Ljusnan förbi som sommartid erbjuder fiske, paddling och bad. Husen står klara och tillträde kan ske enligt överenskommelse. ÅTERKÖPSGARANTI, kort beskrivet att du kan garanteras pengarna tillbaka enligt föreskrivna villkor vid framtida försäljning. Perfekt för dig som är osäker i din investering eller uppskattar extra trygghet om något skulle hända. Se PRISLISTA och andra handlingar under DOKUMENT.

  • Nybyggnadsprojekt
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 2
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 3

Tranvägen 73

Lägenhet
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1/2
4 950 kr/mån
23 960 kr/m²

Erbjudande: - Försäljningsklausul: Möjlighet att häva köpet om ens nuvarande bostad inte säljs. - Flexibelt tillträde: Omgående tillträde är möjligt om det önskas. På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Exteriört harmonierar husen med omgivningen och övrig bebyggelse. Inredningsmässigt erbjuder båda hustyperna hög materiell standard. Ljusa grå kök från HTH med släta luckor, stänkskydd, bänkskiva och integrerad diskho i kvartskomposit och rostfria vitvaror. Badrummen har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med handdusch och större spridare mot tak, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Genomgående ljust golv och vita målade väggar i husens boningsrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. Radhusen värms upp via fjärrvärme och har FTX system. För de små kommer det förutom lek i naturen att anläggas en lekplats i föreningen. Samtliga radhus har ett förråd om ca 4 kvm vid husets framsida och parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Hör av er till oss så skräddarsyr vi en lösning efter era önskemål!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Parkallén 3, 2 tr, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 3, 2 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 990 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 360 kr/mån
55 370 kr/m²

Färdigställd nyproduktion, fast pris och flexibelt tillträde! Bli först att flytta in i denna tvåa med balkong mot föreningens fina innergård. Kök och vardagsrum i öppen lösning med fina materialval som t ex enstavs ekparkett och kök med integrerade vitvaror och stenkomposit i bänkskivan. Det stilrena badrummet är bekvämt utrustat med en kombimaskin. Elddonet är uppfört av Einar Mattsson och ligger med ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Täby Park. Tack vare Einar Mattssons räntekostnadsgaranti har föreningen en låg belåning på ca 8900 kr/kvm. Här finns en vacker gård med gemensamt orangeri. Ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer med närhet till både natur samt stadsliv, service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Skogängsvägen 35C, Bromstensstaden, Stockholms kommun

Skogängsvägen 35C

Lägenhet
Bromstensstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
1 714 kr/mån
50 000 kr/m²

Nyproducerad ägarlägenhet från JM i kvarteret Gunhild i den nya stadsdelen Bromstensstaden. Här bor man i en boendeform som ger låga fasta kostnader och stor personlig frihet med möjlighet att hyra ut bostaden utan samtycke från samfälligheten. Månadsavgiften är endast 1 714 kr/mån! Välplanerad lägenhet som inbjuder till socialt umgänge med öppen planlösning för att maximera yteffektiviteten. Tack vare det stora sovrummet som rymmer både en dubbelsäng och ett skrivbord är detta den perfekta bostaden för ett par. Fina materialval med bland annat fönsterbrädor i sten och vitlaserade parkettgolv i ek på golven. Lägenheten har en stor balkong som utnyttjas som ett extra rum under sommarmånaderna. Denna nås från sovrummet och här kan man njuta av fri utsikt med bästa solläge. Gott om plats för förvaring i förrådet/klädkammaren och flertalet garderober. Det finns en trevlig gemensam gård med sittplatser, planteringar, praktisk cykelförvaring och lekytor. En naturlig mötesplats för dig och dina grannar! På några minuters promenad når du trevliga Spånga Torg med en härlig, familjär småstadskänsla. Här finns, förutom ypperliga kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, även bibliotek, vårdcentral, gym, bageri, ett tiotal restauranger och allt annat du kan tänkas behöva. Dessutom ligger Lidl och Coop endast ett stenkast bort från bostaden. I Bromstensstaden bor man med kort avstånd till stan. Pendeltåget tar dig till Stockholms City på endast 14 minuter och med buss tar du dig enkelt till större delen av norr- och västerort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 290 000 kr
35 m²
2 rum
vån 3/4
2 690 kr/mån
65 429 kr/m²

Välkommen till Elddonet och denna påkostade lägenhet med flexibelt tillträde! Här erbjuds compact living när det är som bäst med både fin balkong, välplanerade kvadratmetrar och dessutom ett separat sovrum. För att underlätta i vardagen har du diskmaskin i det fina köket från HTH och badrummet är utrustat med kombimaskin. Standarden är hög, en ljus och sober färgsättning med material som kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Lyxigt badrum med komfortvärme, takdusch, kombimaskin och härlig stenkompositskiva. Externt lägenhetsförråd. Lågt belånad bostadsrättsförening tack vare Einar Mattssons räntekostnadsgaranti. Med ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Täby Park bygger Einar Mattsson ett nytt kvarter bostäder, läs mer på www.brfelddonet.se. Bjud in vänner och familj till middag i föreningens gemensamma orangeri eller släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 790 000 kr
26 m²
1 rum
2 370 kr/mån
68 846 kr/m²

Perfekt första boende med unik takhöjd om 3,7 meter! En häftig etta med extra takhöjd som skapar rymd för loftsäng och kvadraten kan nyttjas på bästa sätt. Färdigställd nyproduktion när den är som bäst med all tänkbar funktion så som diskmaskin, kombimaskin samt externt förråd för att rymma alla tillhörigheter. Här har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med påkostade materialval såsom kök från HTH med integrerade vitvaror, bänkskiva i kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Ett bekvämt och påkostat boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Masugnsvägen 50, Mariehäll, Stockholms kommun
Masugnsvägen 50, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 50, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 50

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
6 490 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1
6 788 kr/mån
63 627 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade fyra varpå ni får njuta av en spektakulär vy över Bällstaviken, inte minst från balkongen där kanalen och grönska är i blickfånget. Gavelläget och de många fönstren ger ett underbart ljusinsläpp som tillsammans med den genomtänkta planlösningen skapar en härligt luftig atmosfär. Lägg därtill dubbla badrumsmiljöer med golvvärme och egna tvättmöjligheter, tre rogivande sovrum samt ett fullt utrustat kök. Läget är optimalt med närhet till fina parker och utmärkta kommunikationer med Sundbybergs C några minuter bort. Här bor du i familjevänliga Mariehäll som ligger i en vacker del av Bromma. Med en kort promenad når vi Sundbyberg Centrum, populära Bromma Blocks och så även Bromma Flygplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bastukroken 18C, Ramundberget, Härjedalens kommun
Bastukroken 18C, Ramundberget, Härjedalens kommun, bild 2
Bastukroken 18C, Ramundberget, Härjedalens kommun, bild 3

Bastukroken 18C

Lägenhet
Ramundberget, Härjedalens kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 350 000 kr
65 m²
4 rum
2 872 kr/mån
51 538 kr/m²

Parhuslägenhet i souterräng Smakfull modern parhuslägenhet i två plan om ca 65 kvm och fyra rum och kök. Bastu med fönster, stort badrum och egen uteplats är andra kvalitéer likväl som sober nordisk design och fina materialval. Perfekt läge i populära Osthang, Ramundberget, ca 200 meter från Osthangsbanans lift och skidspår utanför porten. Externt förråd och parkeringsplats ingår. Ett modernt fjällboende mitt i snösäkra skidparadiset Ramundberget. Bostaden kan erbjudas med ÅTERKÖPSGARANTI, kort beskrivet att du kan garanteras pengarna tillbaka enligt föreskrivna villkor. Perfekt för dig som är osäker i din investering eller uppskattar extra trygghet om något skulle hända. Se fler bostäder i projektet på www.erikolsson.se/ramundberget

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Floda - Brf Solbacken ELK, null, Lerums kommun
  • 8 lediga bostäder

Floda - Brf Solbacken ELK

Lägenhet
Lerums kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 2 245 000 kr
65-98 m²
2-4 rum
4 132 kr/mån

Visning 24 mars I Floda på Bomans väg 1 kommer 13 moderna bostadsrätter att byggas på en solig sluttning. Här bor du nytt och bekvämt med utsikt över radhus- och villakvarteren och skogen alldeles intill. Närhet till kommunikationer och service såsom både förskola och grundskola ger också en bekväm vardag. En förening som i tidigt skede valt att arbeta smart med föreningens ekonomi både gällande finansiering och energiförbrukning. En låg belåning och solceller på taket ger ett stabilt och tryggt boende. I projektet finns 2-4 rum och kök. Samtliga bostäder har balkong och parkeringsplats. Välj mellan en luftig två, praktisk trea, fyrarummare i ett plan eller eller i etage som förutom balkong även får en terrass! Priser från 2.245.000 kr för 65 kvm. Parkering ingår. 30 meter till bussen. 40% av bostäderna är redan bokade. Få mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare!

  • Nybyggnadsprojekt
Smedjevägen 4H, Länna, Huddinge kommun

Smedjevägen 4H

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Erik Olsson Nyproduktion
5 895 000 kr
132,5 m²
5 rum
4 995 kr/mån
44 491 kr/m²

Välkomna till ditt nybyggda hus på en fridfull återvändsgata, där en unik möjlighet att förvärva ett modernt parhus omgiven av grönska i det åtråvärda villakvarteret i Länna. Detta hem är smakfullt anpassat till omgivningen med en samtida arkitektur som präglas av stora ljusinsläpp och exklusiva materialval, tillsammans med en öppen planlösning som främjar gemenskap och samhörighet. Vid arkitektens skapande gjordes flera premiumtillval som nu lyfter vardagen till en extra nivå av lyx. Ytskikten präglas av modern elegans med ljusa väggar, naturmaterial och ljus parkett i samtliga rum. Det välplanerade och ljusa köket är öppet mot det rymliga vardagsrummet, där utrymme finns för både bekväm soffhörna och en stilfull matplats. Två generösa och helkaklade våtutrymmen och ett förråd bidrar till bekvämligheten i vardagen. På det undre planet välkomnas du av tre välproportionerade sovrum, samt ett allrum som kan anpassas efter behov till ytterligare ett sovrum. Den stora altanen sträcker sig längs huset och bjuder på solens strålar under hela dagen. Den mysiga utsidan som gränsar till en naturskön skog. Detta hem utgör den ultimata bostaden för den som önskar sitt eget utrymme samtidigt som man njuter av gemenskapen och tryggheten som en bostadsrättsförening kan erbjuda. Idealiskt för den moderna familjen med höga krav på sin boendemiljö. Bostadsrättsföreningen omfattar 12 bostäder, fördelat på fyra stycken Parvilla-stor, fyra stycken Parvilla-mellan och fyra stycken Minivilla. Beläget i en eftertraktade Länna präglas området av en lugn atmosfär och rymmer många barnfamiljer. Drevviken och det charmiga Lännabadet ligger inom gångavstånd, medan Länna köpcentrum erbjuder bekvämligheter på promenadavstånd. Här finns även populära Engelska skolan i Länna, förskolor, busshållplats och lekparker. Med endast 20 minuters avstånd till centrala Stockholm och naturen som närmaste granne, är det lätt att trivas för hela familjen. Läs gärna mer om projektet på deras hemsida; https://brfkorallroten.se/

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Smedjevägen 4G, Länna, Huddinge kommun

Smedjevägen 4G

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 895 000 kr
55 + 30 m²
3 rum
2 765 kr/mån
70 818 kr/m²

Välkomna till ditt nybyggda hus på en fridfull återvändsgata, där en unik möjlighet att förvärva ett modernt parhus omgiven av grönska i det åtråvärda villakvarteret i Länna. Detta hem är smakfullt anpassat till omgivningen med en samtida arkitektur som präglas av stora ljusinsläpp och exklusiva materialval, tillsammans med en öppen planlösning som främjar gemenskap och samhörighet. Vid arkitektens skapande gjordes flera premiumtillval som nu lyfter vardagen till en extra nivå av lyx. Ytskikten präglas av modern elegans med ljusa väggar, naturmaterial och ljus parkett i samtliga rum. Det välplanerade och ljusa köket är öppet mot det rymliga vardagsrummet, där utrymme finns för både bekväm soffhörna och en stilfull matplats. Generöst och helkaklat våtutrymme med praktisk kombimaskin. På det övre planet välkomnas du av ett stort utrymme om ca 30kvm där fantasin sätter gränserna, kanske en masterbedroom?Den stora altanen sträcker sig längs huset och bjuder på solens strålar under hela dagen. Den mysiga utsidan som gränsar till en naturskön skog. Detta hem utgör den ultimata bostaden för den som önskar sitt eget utrymme samtidigt som man njuter av gemenskapen och tryggheten som en bostadsrättsförening kan erbjuda. Idealiskt för den moderna familjen med höga krav på sin boendemiljö. Bostadsrättsföreningen omfattar 12 bostäder, fördelat på fyra stycken Parvilla-stor, fyra stycken Parvilla-mellan och fyra stycken Minivilla. Beläget i en eftertraktade Länna präglas området av en lugn atmosfär och rymmer många barnfamiljer. Drevviken och det charmiga Lännabadet ligger inom gångavstånd, medan Länna köpcentrum erbjuder bekvämligheter på promenadavstånd. Här finns även populära Engelska skolan i Länna, förskolor, busshållplats och lekparker. Med endast 20 minuters avstånd till centrala Stockholm och naturen som närmaste granne, är det lätt att trivas för hela familjen. Läs gärna mer om projektet på deras hemsida; https://brfkorallroten.se/

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Södra vägen 51, 6 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
Södra vägen 51, 6 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 51, 6 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 51, 6 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Nyproduktion
6 800 000 kr
86 m²
3 rum
vån 6/7
6 153 kr/mån
79 070 kr/m²

Välkommen till Kvarnholmen Södra och denna nyproducerade 3:a med frontläge, fönster i tre väderstreck och väl tilltagen balkong i söder. Här bor du på Kvarnholmens solsida med utsikt över Svindersviken. Kvarteret karaktäriseras av närheten till vattnet och det sköna söderläget. Öppen planlösning, ljusa färgval, och stor balkong bidrar till en härlig atmosfär. Fullutrustat kök, två välplanerade sovrum och bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Stilrent badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare. Garage i fastigheten. Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bastukroken 18D, Ramundberget, Härjedalens kommun

Bastukroken 18D

Fritidshus
Ramundberget, Härjedalens kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 695 000 kr
65 m²
4 rum
2 872 kr/mån

Parhuslägenhet i souterräng Smakfull modern parhuslägenhet i två plan om ca 65 kvm och fyra rum och kök, åtta möjliga bäddplatser. Braskamin, badrum med bastu, egen uteplats i väst och gavelläge med fönster åt tre håll med utsikt över fjällvidderna är andra kvalitéer likväl som sober nordisk design och fina materialval. Perfekt läge i populära Osthang, Ramundberget, ca 200 meter från Osthangsbanans lift och skidspår utanför porten. Externt förråd och två parkeringsplatser ingår. Ett modernt fjällboende mitt i snösäkra skidparadiset Ramundberget. Bilder från grannlägenheten.

  • Uteplats
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
4 790 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/4
4 520 kr/mån
55 057 kr/m²

Färdigställd nyproduktion med fast pris och flexibelt tillträde! Denna välplanerade fyra med två balkonger har en ljus och sober färgskala med material av hög standard som kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Kök och vardagsrum ligger gemensamt med en rumsavdelare som ger tydliga rumsfunktioner, här finns plats för både middagsgäster och soffmys. Lägenheten har ett stort master bedroom samt ytterligare två sovrum, ett badrum samt en gäst-wc. Klädkammare samt källarförråd. Lågt belånad bostadsrättsförening tack vare Einar Mattssons räntekostnadsgaranti. Luftig och grön innergård med träd, planteringar och plats för både lek och härliga dagar i solen. Bjud in till kalas i föreningens gemensamma orangeri eller släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i populära Täby Park som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 64, 1 tr, Mariehäll, Stockholms kommun

Masugnsvägen 64, 1 tr

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
5 395 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/8
6 299 kr/mån
58 641 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade och 3:a om 92 kvm med funktion av en 4:a belägen på omtyckta Masugnsvägen. Genomgående planlösning, ljusa färgval, och väl tilltagen balkong bidrar till en härlig atmosfär. Fullutrustat kök med vita luckor och delvis öppen planlösning mot vardagsrum, en perfekt plats för sociala tillställningar och lugna hemmakvällar. Tre välplanerade och rogivande sovrum varav det största med utgång till balkong mot Bällstaån. Lägenheten har fyra rum varav 3 möjliga sovrum men står upptagen i föreningens ekonomiska plan som tre rum och kök. Stilrent badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Här bor ni på bästa läge med direkt anslutning till goda kommunikationer och centrala Sundbyberg och Bromma Blocks på gångavstånd med all service som kan önskas. Bli först att flytta in i denna nyproducerade lägenhet precis vid Bällstaån och Mälarens vatten.

  • Balkong
  • Hiss
BRF Korallroten, null, Huddinge kommun
  • 8 lediga bostäder

BRF Korallroten

Radhus
Huddinge kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 2 690 000 kr
49-132,5 m²
2-5 rum
1 998 kr/mån

Välkomna till ditt nybyggda hus på en fridfull återvändsgata, där en unik möjlighet att förvärva ett modernt parhus omgiven av grönska i det åtråvärda villakvarteret i Länna. Detta hem är smakfullt anpassat till omgivningen med en samtida arkitektur som präglas av stora ljusinsläpp och exklusiva materialval, tillsammans med en öppen planlösning som främjar gemenskap och samhörighet. Vid arkitektens skapande gjordes flera premiumtillval som nu lyfter vardagen till en extra nivå av lyx. Ytskikten präglas av modern elegans med ljusa väggar, naturmaterial och ljus parkett i samtliga rum. Bostadsrättsföreningen omfattar 12 bostäder, fördelat på 4 parhus och 4 studiohus. Beläget i en eftertraktade Länna präglas området av en lugn atmosfär och rymmer många barnfamiljer. Drevviken och det charmiga Lännabadet ligger inom gångavstånd, medan Länna köpcentrum erbjuder bekvämligheter på promenadavstånd. Här finns även populära Engelska skolan i Länna, förskolor, busshållplats och lekparker. Med endast 20 minuters avstånd till centrala Stockholm och naturen som närmaste granne, är det lätt att trivas för hela familjen.

  • Nybyggnadsprojekt
Hagaesplanaden 97, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 97

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
4 340 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/10
3 450 kr/mån
96 444 kr/m²

Lokstallarna – Einar Mattsson Inflytt redan hösten 2024. Brf med lägst belåning i Hagastaden Trivsam tvåa med balkong i sydväst och flera stora fönsterpartier för att maximera ljusinsläppet i bostaden. Plats för två med rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaring. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum möjliggör en flexibel möblering beroende på vardag eller fest med vänner på besök. Mycket smakfullt kök från Marbodal med fina, påkostade materialval så som bänkskiva i sten och integrerade vitvaror. Genomgående vacker enstavsparkett och vattenburen golvvärme i lägenheten. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och luftiga Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Heleneviksbacken, null, Mölndals kommun
  • 2 lediga bostäder

Heleneviksbacken

Lägenhet
Mölndals kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 4 795 000 kr
81 m²
3 rum
5 397 kr/mån

Endast 2 lägenheter kvar i projektet! För aktuell status se Prislista under fliken Dokument nedan. Heleneviksbacken är geografiskt beläget 5 km sydöst om Göteborg och strax väster om Rådasjön i Mölndals Kommun. Lika nära till både storstan och naturen med Stensjön och Rådasjön som erbjuder såväl möjlighet till bad, rodd och segling. Man bor lugnt och tryggt med alla fördelar områdets fantastiska natur medför och samtidigt nära ansluten till storstaden med allt vad det innebär. Totalt består projektet av 2 stycken flerbostadshus innehållande totalt nio stycken lägenheter. De nio lägenheterna är fördelade på tre olika typer beroende på våningsplan. Gällande utrustningsnivå och materialval är alla lägenheterna lika. Skillnaden mellan lägenheterna är planlösningen men kanske främst läget. Byggnaderna samt de ingående byggnadsdelarna är av en hög standard generellt. Varje lägenhet planeras med sin egna privata tomtplats eller balkong i direkt anslutning till köket och allrummet. Alla i bra solläge, vända mot sjön. Gårdsmiljön i stort skall göras socialt gemensam. De olika byggnadskropparna kommer sammanbindas av gemensamhetsytor av gårdskaraktär. Det finns planerade parkeringsytor på de egna fastigheterna, en p-plats per lägenhet samt extra gemensamma p-platser för besök och dylikt. Ett perfekt boende för dig som vill bo nytt och nära naturen men samtidigt ha tillgång och närheten till stan. För pris, avgift, storlekar och aktuell status se Prislista under fliken Dokument nedan.

  • Nybyggnadsprojekt
Lokstallarna, null, Stockholms kommun
  • 13 lediga bostäder

Lokstallarna

Lägenhet
Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 3 350 000 kr
32-101 m²
2-4 rum
2 840 kr/mån

I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och luftiga Hälsingegatan, uppför Einar Mattssons Brf Lokstallarna. Inflyttning är planerad att starta redan sommaren 2024 och Brf Lokstallarna kommer att ha lägst belåning av alla föreningar i Hagastaden och kan komma att sänkas ytterligare om ränteläget så kräver. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör. Vissa av lägenheterna har balkonger i syd eller väst och vissa med grön utsikt. Här finns även bostäder med privata terrasser likväl som flera gemensamma takterrasser med utekök, utegym och loungeytor. För mer information, priser och status besök www.brflokstallarna.se

  • Nybyggnadsprojekt
Heleneviksbacken 11B, Helenevik, Mölndals kommun
Heleneviksbacken 11B, Helenevik, Mölndals kommun, bild 2
Heleneviksbacken 11B, Helenevik, Mölndals kommun, bild 3

Heleneviksbacken 11B

Lägenhet
Helenevik, Mölndals kommun
Erik Olsson Nyproduktion
5 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
5 397 kr/mån
64 136 kr/m²

Nu är det endast 2 lägenheter lediga i projektet och byggstart planeras att ske inom kort. Under fliken dokument hittar ni prislista och status över projektet. Invändigt håller denna bostad hög standard där de nordiska stilrena materialen och tonerna skapar ett lugn. Genomgående 1-stavs trägolv i vitpigmenterad mattlackad ek och ljusa målade väggar. I vardagsrummet är den murade öppna spisen centralt placerad som tillsammans med stora fönsterpartier och utgång mot bostadens uteplats ger rummet en härlig ljus känsla. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett snyggt och stilrent kök med släta luckor. Bänkskiva i kvartskomposit med underlimmad diskho i rostfritt samt infälld induktionshäll. Siemens maskiner av god standard. Inbyggnadsmaskiner generellt. Badrummet är rymligt och helkaklat med gröna glaserade plattor på vägg. Golvplattor av granitkeramik i kalkstenstextur i varierad storlek. Exteriört utgörs byggnadernas fasader av målad grön träpanel som ger ett tidlöst nordiskt intryck. Stora fönsterpartier mot sjön vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Stilren slät ytterdörr. Gårdsmiljön i stort skall göras socialt gemensam. De olika byggnadskropparna kommer sammanbindas av gemensamhetsytor av gårdskaraktär. Då huskropparna är vinklade gentemot varandra så öppnas området mellan huskropparna upp och bildar den gemensamma gårdsytan. Byggnaderna är slutna bakåt för att på så sätt medge ett mer insynsskyddat boende gentemot de bakomliggande lägenheterna. Det finns planerade parkeringsytor på de egna fastigheterna, en p-plats per lägenhet, samt extra gemensamma p-platser för besök och dylikt. Projekt Heleneviksbacken består av 9 lägenheter i 2 byggnader. Samtliga bostäder är om tre rum och kök. Gällande utrustningsnivå och materialval är alla lägenheterna lika. Skillnaden mellan lägenheterna är planlösningen och kanske främst läget. För mer information om projektet besök, www.erikolsson.se/heleneviksbacken.

  • Premium
  • Nyproduktion
Hälsingegatan 56, Hagastaden, Stockholms kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00

Hälsingegatan 56

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 350 000 kr
34 m²
2 rum
vån 1/6
2 930 kr/mån
98 529 kr/m²

Lokstallarna – Inflytt redan augusti-oktober 2024 Påkostad lägenhet med balkong mot gård Yteffektiv 2:a med lugnt läge mot den gemensamma innergården. Påkostade materialval för dig som söker något utöver det vanliga med genomgående enstavsparkett, vattenburen golvvärme, bänkskivor i sten i både kök och badrum samt integrerade vitvaror. Vardagsrum med stort och härligt glasparti och utgång till den fina balkongen för trivsamma stunder under sommarens varma dagar. Sovrum med plats för både generös säng och förvaring. Lyxigt badrum med takdusch samt kombimaskin. Källarförråd. Hållbar förening med områdets lägsta belåning och räntekostnadsgaranti. Husen har börjat att byggas och inflytt startar augusti/september 2024. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hagaesplanaden 97, Hagastaden, Stockholms kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00

Hagaesplanaden 97

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
9 930 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/10
6 100 kr/mån
98 317 kr/m²

Lokstallarna – Einar Mattssons påkostade bostäder Inflytt oktober - december 2024 Brf med lägst belåning i Hagastaden Generös fyra med eftertraktat gavelläge mot Norra Stationsparken, fönster i tre väderstreck och härlig balkong i sydost! I Einar Mattssons påkostade bostäder i Lokstallarna har man tänkt på detaljerna med fina materialval så som stenskivor såväl i kök som badrum, vacker enstavsparkett, integrerade vitvaror och genomgående golvvärme. Köket från Marbodal med dess härliga burspråk är pricken över i:et i denna genomtänkta lägenhet som enkelt kan göras om till 5 rok för den som behöver 4 sovrum. Källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 3, 2 tr, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 3, 2 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 990 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/4
2 650 kr/mån
58 529 kr/m²

Inflyttningsklar etta i Brf Elddonet, en förening med låg belåning tack vare Einar Mattssons räntekostandsgaranti. Ljus och mycket fin lägenhet med balkong och genomgående smakfulla och påkostade materialval. Välutrustat kök från HTH med integrerade vitvaror, diskmaskin och bänkskiva i stenkomposit. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Källarförråd. Ett bekvämt och påkostat boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 42