Erik Olsson Nyproduktion

Erik Olsson Nyproduktion

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Keramikens väg 21A, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Keramikens väg 21A

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Erik Olsson Nyproduktion

2 995 000 kr

101 m²

4 rum

6 010 kr/mån
29 653 kr/m²

Nu bjuds nu detta vackra hörnradhus med omkringliggande grästäppa i Brf Torpargläntan. Ditt blivande hem erbjuder sociala och praktiska boendeytor i ett lugnt och naturskönt läge. När du kliver in möts du av god avhängning, ett rymligt badrum och ett ljust och trivsamt kök. Vardagsrummet öppnar upp med sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Härifrån når du guldkanten på bostaden, den härliga uteplatsen med träaltan och grästäppa med buskar och ett praktiskt förråd. Det är här du tillbringar de soliga dagarna eller de härliga grillkvällarna med dina vänner. Bostadens övervåning har en funktionell planlösning med tre vältilltagna sovrum samt badrum med badkar. Din bil parkerar du med fördel på den parkeringsplats som tillhör ditt hus.

 • Uteplats
Sänkhagsvägen 6C, Häggvik, Sollentuna kommun

Sänkhagsvägen 6C

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Erik Olsson Nyproduktion

1 595 000 kr

27 m²

1 rum

2 332 kr/mån
59 074 kr/m²

Välkommen på visning söndag 11/6 kl. 11-12 Fast pris Högst upp i huset Balkong i fint söderläge Tillträde 28 september Lägenhet under produktion i populära Häggviks Dunge. Fantastiskt läge högst upp i huset med balkong och utsikt över föreningens fina gård och den gröna dungen. Smakfull lägenhet med kök från HTH, rostfria vitvaror och all tänkbar funktion så som både micro samt diskmaskin. Härligt badrum med dusch samt kombimaskin. Här bor du lummigt och lugnt i Häggvik intill skogsdungen, nära både buss- och pendeltågsförbindelser. Ca 300 meter bort finns Häggviks centrum med restauranger och på kort gångavstånd finns Häggviks hela handelsplats med bla Ica Maxi, Willys, Systembolaget och Sats. Trevlig, gemensam gård med gräsytor, planteringsytor och ytor för samvaro. Här finns en grillplats med bänkar och bord och ett växthus/orangeri för härliga stunder! Möjlighet för juridisk person att köpa.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tallhammarsvägen 95, null, Vallentuna kommun

Tallhammarsvägen 95

Tomt
Vallentuna kommun
Erik Olsson Nyproduktion

2 100 000 kr

2 511 m² tomt

Med ett lantligt, idylliskt läge i utkanten av Vallentuna finns nu möjlighet att förverkliga sin husdröm. På Tallhammarsvägen erbjuds nu tre tomter i en solig sydvästsluttning, med utsikt över öppet landskap och Lindö golfbana i väster och skogen som breder ut sig i öster. Endast ca 8-10 minuter med bil till förskola, skola, centrala Vallentuna och Roslagsbanan. De tre tomterna ligger intill varandra längs med Tallhammarsvägen. Området är inte detaljplanerat vilket gör det möjligt att utforma sitt hus lite mer flexibelt. Tomterna säljs under förutsättning att entreprenadkontrakt om uppförande av hus ingås med C4 Hus. Tallhammarsvägen 95 har ett högre läge och en fin utsikt, tomten sluttar mot väster. C4 Hus har tagit fram ett förslag för hustyp Örsvik, en sluttningsvilla med 7 rum och kök. Huset är ett förslag, ni tar tillsammans med C4 Hus fram ert drömhus utifrån er budget och era önskemål. Under dokument finns en produktionskostnadskalkyl att ta del av för föreslaget hus Örsvik. C4 hus bygger med totalentreprenad och i kalkylen ingår: nyckelfärdigt hus inkl betongplatta, grovplanerad tomt med befintliga massor, avgrusad biluppställningsplats och gångar, egen avloppsanläggning, eget vatten, bygglov, kontrollansvarig, byggström, försäkringar (färdigställande, byggfel och villa) samt lagfartskostnad. Tomterna är avstyckade och utsatta. Åk gärna förbi tomterna och känn in läget! Vid frågor är ni välkomna att ta kontakt med ansvarig mäklare. Tallhammarsvägen 101, Tallhammar 2:11, storlek 2 044 kvm - pris 2 500 000 kr - Reserverad Tallhammarsvägen 97, Tallhammar 2:12, storlek 2 397 kvm - pris 2 300 000 kr Tallhammarsvägen 95, Tallhammar 2:13, storlek 2 511 kvm - pris 2 100 000 kr

Tallhammarsvägen 97, null, Vallentuna kommun

Tallhammarsvägen 97

Tomt
Vallentuna kommun
Erik Olsson Nyproduktion

2 300 000 kr

2 397 m² tomt

Med ett lantligt, idylliskt läge i utkanten av Vallentuna finns nu möjlighet att förverkliga sin husdröm. På Tallhammarsvägen erbjuds nu tre tomter i en solig sydvästsluttning, med utsikt över öppet landskap och Lindö golfbana i väster och skogen som breder ut sig i öster. Endast ca 8-10 minuter med bil till förskola, skola, centrala Vallentuna och Roslagsbanan. De tre tomterna ligger intill varandra längs med Tallhammarsvägen. Området är inte detaljplanerat vilket gör det möjligt att utforma sitt hus lite mer flexibelt. Tomterna säljs under förutsättning att entreprenadkontrakt om uppförande av hus ingås med C4 Hus. Tallhammarsvägen 97 är en tomt med lätt sluttning mot väster och här har C4 Hus tagit fram ett förslag för hustyp Björkö, en 1 1/2 plans villa om 169 kvm med 7 rum och kök. Huset är ett förslag, ni tar tillsammans med C4 Hus fram ert drömhus utifrån er budget och era önskemål. Under dokument finns en produktionskostnadskalkyl att ta del av för föreslaget hus Björkö. C4 Hus bygger med totalentreprenad och i kalkylen ingår: nyckelfärdigt hus inkl betongplatta, grovplanerad tomt med befintliga massor, avgrusad biluppställningsplats och gångar, egen avloppsanläggning, eget vatten, bygglov, kontrollansvarig, byggström, försäkringar (färdigställande, byggfel och villa) samt lagfartskostnad. Tomterna är avstyckade och utsatta. Åk gärna förbi tomterna och känn in läget! Vid frågor är ni välkomna att ta kontakt med ansvarig mäklare. Tallhammarsvägen 101, Tallhammar 2:11, storlek 2 044 kvm - pris 2 500 000 kr - Reserverad Tallhammarsvägen 97, Tallhammar 2:12, storlek 2 397 kvm - pris 2 300 000 kr Tallhammarsvägen 95, Tallhammar 2:13, storlek 2 511 kvm - pris 2 100 000 kr

Heleneviksbacken, null, Mölndals kommun
 • 6 lediga bostäder

Heleneviksbacken

Lägenhet
Mölndals kommun
Erik Olsson Nyproduktion

fr. 4 495 000 kr

77-81 m²

3 rum

4 731 kr/mån

Heleneviksbacken är geografiskt beläget 5 km sydöst om Göteborg och strax väster om Rådasjön i Mölndals Kommun. Lika nära till både storstan och naturen med Stensjön och Rådasjön som erbjuder såväl möjlighet till bad, rodd och segling. Man bor lugnt och tryggt med alla fördelar områdets fantastiska natur medför och samtidigt nära ansluten till storstaden med allt vad det innebär. Totalt består projektet av 2 stycken flerbostadshus innehållande totalt nio stycken lägenheter. De nio lägenheterna är fördelade på tre olika typer beroende på våningsplan. Gällande utrustningsnivå och materialval är alla lägenheterna lika. Skillnaden mellan lägenheterna är planlösningen men kanske främst läget. Byggnaderna samt de ingående byggnadsdelarna är av en hög standard generellt. Varje lägenhet planeras med sin egna privata tomtplats eller balkong i direkt anslutning till köket och allrummet. Alla i bra solläge, vända mot sjön. Gårdsmiljön i stort skall göras socialt gemensam. De olika byggnadskropparna kommer sammanbindas av gemensamhetsytor av gårdskaraktär. Det finns planerade parkeringsytor på de egna fastigheterna, en p-plats per lägenhet samt extra gemensamma p-platser för besök och dylikt. Ett perfekt boende för dig som vill bo nytt och nära naturen men samtidigt ha tillgång och närheten till stan.

 • Nybyggnadsprojekt
Sankt eriksgatan 17, Vasastan, Stockholms kommun

Sankt eriksgatan 17

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion

3 875 000 kr

45 m²

1 rum

1 275 kr/mån
86 111 kr/m²

Varmt välkommen till denna yteffektiva bostad som är belägen i vacker fastighet .Här kan du skapa din drömbostad medbevarandet av den tidstypiska karaktären. Vid det öppna burspråket kan du avnjuta din frukost i morgonsolen. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet då bostaden är centralt belägen men bland lugna kvarter och en kort promenad från Kungsholmens stadspuls och kommunikation. Vackra och grönskande promenadstråk vid Rålambshovsparken och vattnet efter Norrmälarstrand.

 • Hiss
Parkallén 3, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 3

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion

1 780 000 kr

35 m²

1 rum

2 690 kr/mån
50 857 kr/m²

Fast pris och flexibelt tillträde! Inflyttningsklar etta med fransk balkong och smakfulla materialval. Välutrustat kök med integrerade vitvaror och bänskiva i stenkompsit. Badrummet är utrustat med kombimaskin. Med ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Täby Park bygger Einar Mattsson ett nytt kvarter bostäder, läs mer på www.brfelddonet.se. Bjud in vänner och familj till middag i föreningens gemensamma orangeri, låna en lådcykel eller nyttja bilpoolen, släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping. Einar Mattsson har utfäst en räntekostnadsgaranti för Brf Elddonet för att säkerställa att månadsavgifter inte påverkas negativt av förändringar på räntemarknaden, om räntan går upp minskas föreningens lån.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Parkstigen 30A (lgh 15, Typhus A), Funäsdalen, Härjedalens kommun

Parkstigen 30A (lgh 15, Typhus A)

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Erik Olsson Nyproduktion

3 700 000 kr

84 m²

4 rum

2 999 kr/mån
44 048 kr/m²

TILLTRÄDE UNDER 2023 - RING FÖR VISNING! Föreningen kommer ha ett samarbete med Stugvärden i Funäsdalen så att det är lätt för lägenhetsinnehavaren att hyra ut, få hjälp med städning m.m. Nybyggd parhuslägenhet i vacker svensk fjällmiljö, vid foten av Funäsdalsberget, bara 200 meter från Parkenliften och med skogen i ryggen där längdspåren passerar och Ljusnan rinner förbi alldeles bakom. Stor balkong och uteplats. Här ifrån ser du även bort mot backarna. Mörkt pigmenterad träpanel och röda spröjsade fönsterpartier och dörrar ger ett stilrent och varmt tidlöst intryck. Invändigt är standarden hög med bland annat kök från Vedum och där eldstad ingår som standard likväl som bastu med direkt access via badrummet till altanen. Kanske en badtunna här? Stort sällskapsrum med nockhöjd om 3,4 meter och centralt placerad braskamin. Förråd invid huset och på tomten finns både parkering och två förrådsbyggnader tänkt som vallabod och möjlighet att meka med cykeln. Varje bostadshus har dessutom en vattenutkastare om man vill spola av cykeln. Ett perfekt fjällboende för dig som vill bo nytt och bekvämt men samtidigt ha tillgång till genuin fjällmiljö och bra skidåkning. ÖVRIGT Parhusen är välisolerade och utrustade med frånluftsvärmepumpar som säkerställer både ventilation, värme och varmvatten. Enligt energiberäkningen uppfyller byggnaden energiklass C, vilket motsvarar dagens nybyggnadskrav. Parhusen har även utrustats med kamin, vilket gör att man kan hålla nere elanvändningen de kallaste dagarna. Parkering anläggs på tomtmark mellan husen. Två förrådsbyggnader i föreningen tänk som vallabod med vattenutkast för att tvätta av cyklar. Tillträde under 2023.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Kvarnholmsvägen 106, Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarnholmsvägen 106

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Nyproduktion

8 495 000 kr

86 m²

4 rum

8 921 kr/mån
98 779 kr/m²

160 kvm stor etagelägenhet med alla förutsättningar för att trivas. På nedre plan kan du njuta av en stor uteplats, perfekt för att bjuda in vänner och familj för att umgås eller bara för att koppla av i solen. På övre plan hittar du en balkong där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Köket från Vedum är både stilrent och funktionellt, med gott om förvaring och en praktisk bardisk. Två klädkammare i entréerna ger gott om plats för alla dina kläder. När det är dags att koppla av kan du dra dig tillbaka till ert master bedroom på övervåningen, där du kommer att hitta en rymlig skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaring. Allt detta i kombination med det fantastiska läget på Kvarnholmen, gör detta till ett hem som du inte vill missa! Toppskick Etagelägenhet Hörnläge Fönster i två väderstreck Flexibel inflyttning Läckert kök med stor matplats Bra med förvaring Genomgående parkettgolv Öppen lösning mellan kök och vardagsrum Källarförråd Populära Kvarnholmen Nära affärer och restauranger Nära fina promenadvägar längs vattnet Nära Sjöstan och Södermalm Många kommunikationer att välja på

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Tranvägen 29, Anneberg, Hammarö kommun

Tranvägen 29

Radhus
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion

3 395 000 kr

125 m²

5 rum

4 950 kr/mån
27 160 kr/m²

NEDSATTA PRISER PÅ RADHUS NUMMER 21-27, TILLFÄLLE! Ta chansen och köp er radhusdröm till ett fantastiskt bra erbjudande för er som tecknar avtal senast 31 maj 2023. Gäller radhus nummer 21-27. Gavel för 3 495 000kr och och mittsektion för 3 395 000kr. 1. Flexibelt tillträde – Om det är nu eller om 6 månader är upp till er. Färdigställda hus finns att tillgå. 2. Räntebidrag – Överstiger räntan 3% på ert bolån står Solvinkeln för mellanskillnaden under hela 2023. 3. Försäljningsklausul – Möjlighet att hoppa av köpet om ni inte får sin egna bostad såld. 4. Ingen handpenning eller förskott krävs – Allt erläggs på tillträdesdagen. 5. Laddstolpe 6. A-klassad energideklaration - Möjlighet till grönt bolån. Ger er bättre villkor hos banken. 7. Energieffektivt – Låga driftskostnader! Observera även att flertalet banker erbjuder amorteringsfritt bolån i upp till fem år vid köp av nyproducerad bostad baserat på belåningsgrad och personlig kalkyl. På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Exteriört harmonierar husen med omgivningen och övrig bebyggelse. Inredningsmässigt erbjuder båda hustyperna hög materiell standard. Ljusa grå kök från HTH med släta luckor, stänkskydd, bänkskiva och integrerad diskho i kvartskomposit och rostfria vitvaror. Badrummen har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med handdusch och större spridare mot tak, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Genomgående ljust golv och vita målade väggar i husens boningsrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. Radhusen värms upp via fjärrvärme och har FTX system. För de små kommer det förutom lek i naturen att anläggas en lekplats i föreningen. Samtliga radhus har ett förråd om ca 4 kvm vid husets framsida och parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Hör av er till oss så skräddarsyr vi en lösning efter era önskemål!

 • Nyproduktion
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion

5 290 000 kr

92 m²

4 rum

4 700 kr/mån
57 500 kr/m²

En rymlig hörnlägenhet med stor balkong i sydvästläge. Fast pris och flexibelt tillträde. Lägenheten har ett härligt kök med fönster i två väderstreck och med halvöppen planlösning mot det intilliggande vardagsrummet. Bostaden har genomgående en ljus och sober färgskala med material av hög standard som t ex kalkstenskomposit, enstavs ekparkett och integrerade vitvaror. Det finns ett större master-bedroom samt ytterligare två sovrum. Det stilrena badrummet har fina materialval och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, i lägenheten finns också en gäst-wc. Bjud in till kalas i föreningens gemensamma orangeri, låna en lådcykel eller släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping. Einar Mattsson har utfäst en räntekostnadsgaranti för Brf Elddonet för att säkerställa att månadsavgifter inte påverkas negativt av förändringar på räntemarknaden, om räntan går upp minskas föreningens lån.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Oskarslundsbacken 29, Liljeholmen, Stockholms kommun

Oskarslundsbacken 29

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion

5 790 000 kr

78 m²

3 rum

5 807 kr/mån
74 231 kr/m²

Här möts ni av stilren genomgående hög standard, öppna sociala ytor med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinflöde. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla och perfekt integrering mellan rummen. Det stilrena och tidlösa köket är utrustat med smakfulla materialval och all maskinell utrustning Ni kan önska er. Bostadens välavvägda sovrum bjuder in till lugn och ro, har stora fönsterpartier, plats för dubbelsäng och gott om förvaring. De fräscha helkaklade badrummet följer resten av bostadens estetik och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrum nås den fantastiska balkongen om ca 7 kvm som bjuder på härlig sjöutsikt, och har gott om utrymme för önskat möblemang. Liljeholmskajen är ett populärt, expansivt, lugnt och sjönära område. Lägenheten är belägen invid Årstaviken. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, populärt surdegsbageri, restauranger, gym, kemtvätt samt ett flertal frisörer. Attraktivt beläget med närhet till storstadens puls bara några minuters promenad bort. Årstaskogen finns ett stenkast bort med härliga, lummiga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Välbesökta badbryggor finns vid kajen nedanför lägenheten. Badmöjligheter finns även vid härliga Vinterviken och Sjön Trekanten som ligger i närheten. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Ett par minuters bussresa till Liljeholmens centrum och kort promenad till pendeltåget. Området erbjuder även flera förskolor samt en bra skola i området.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Keramikens väg 25D, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Keramikens väg 25D

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Erik Olsson Nyproduktion

3 495 000 kr

121 m²

5 rum

6 902 kr/mån
28 884 kr/m²

Bli den första som flyttar in i detta vackra brf-radhus i det familjevänliga Steninge Slottsby. Detta radhus har ett fantastiskt läge i området med attraktiv tomt och plats för din bil. Framsidan bjuder på möjligheten att odla dina kökskryddor eller varför inte avnjuta en kopp te i kvällssolen. På baksidan breder altanen ut sig och passar utmärkt för grillkvällar och skönt sommarhäng. Ett steg ner så når dina fötter den härliga gräsmattan som är perfekt plats för lek & bus. Huset välkomnar med en öppen, ljus och välplanerad bottenvåning som är som gjord för stora middagssällskap. Övre plan bjuder på tre sovrum och ett allrum. Allrummet kan med enkelhet göras om till ett fjärde sovrum eller kontor om så önskas. Ett duschrum, ett badrum och separat tvättstuga med groventré för bästa komfort. Här bor man med direkt närhet till natursköna omgivningar. Mälarens vackra vatten ligger en kort promenad bort och bjuder på härliga bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Ni kan läsa mer om projektet på: https://www.bonava.se/bostad/stockholm/sigtuna/steninge-slottsby/torparlyckan2 Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Uteplats
Barnängsgatan 15, 2-1504, Södermalm, Stockholms kommun

Barnängsgatan 15, 2-1504

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion

8 500 000 kr

92 m²

4 rum

5 897 kr/mån
92 391 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade bostad där sobra kulörer och moderna detaljer samspelar i perfekt harmoni. Du möts av en ljus och genomgående bostad med 3-4 sovrum och två balkonger. Väl inne nås du av den generösa takhöjden, ett stilrent kök med goda arbetsytor och tilltagen matplats som rymmer stora sällskap för middagsbjudningar. Därefter nås ett rofyllt sovrum mot gård och med en ansluten klädkammare. Från vardagsrum och ett utav sovrummen kan du avnjuta den vackra parkutsikten eller varför inte från kungs balkongen en varm sommarkväll. I anslutning till hallen ligger ett större sovrum som med en vägg enkelt förvandlas till två rum. Lägg till två smakfullt inredda badrum varav ett med tvättmöjligheter för att förenkla vardagens bestyr. Här bor du på utmärkt läge i närhet till Södermalms och SoFo's breda utbud av suverän service, restauranger, matbutiker, lummiga promenadstråk och utmärkta kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Barnängsgatan 15, 2-1503, Södermalm, Stockholms kommun

Barnängsgatan 15, 2-1503

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion

3 495 000 kr

31 m²

1 rum

2 354 kr/mån
112 742 kr/m²

Det öppna köket och vardagsrummet utgör en perfekt plats för att umgås med nära och kära. Balkongen med sin utsikt över en lummig park är lättillgänglig från rummet. Den generöst tilltagna takhöjden lyfter intrycket av bostaden. En sovalkov erbjuder en avkopplande plats att vila på. Området bjuder på all tänkbar service. Området ligger nära vatten vid Norra Hammarbyhamnens kaj och omges av vackra och grönskande parker. En promenad bort når du Nytorget och Vitabergsparken och city når du enkelt på cykel.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion

2 310 000 kr

35 m²

2 rum

2 690 kr/mån
66 000 kr/m²

Fast pris och flexibelt tillträde! Här erbjuds compact living när det är som bäst med både fin balkong, välplanerade kvadratmetrar och dessutom ett separat sovrum. För att underlätta i vardagen har du diskmaskin i köket och badrummet är utrustat med kombimaskin. Standarden är hög, en ljus och sober färgsättning med material som kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Externt lägenhetsförråd. Med ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Täby Park bygger Einar Mattsson ett nytt kvarter bostäder, läs mer på www.brfelddonet.se. Bjud in vänner och familj till middag i föreningens gemensamma orangeri, låna en lådcykel eller släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping. Einar Mattsson har utfäst en räntekostnadsgaranti för Brf Elddonet för att säkerställa att månadsavgifter inte påverkas negativt av förändringar på räntemarknaden, om räntan går upp minskas föreningens lån.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lottens gata 11, Södermalm, Stockholms kommun

Lottens gata 11

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion

3 895 000 kr

44,5 m²

2 rum

3 075 kr/mån
87 528 kr/m²

Du bjuds en ljus och luftig tvåa med ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning som ger gott om plats för både soffmys och middagar. Från vardagsrummet når du ut till balkongen som kan ge många sköna stunder. Ett väl anpassat sovrum för en god nattsömn och dina kläder stuvas lätt i garderoberna. Avslutningsvis finns ett rymligt badrum med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och duschhörna. Utanför dörren kan du njuta av promenader i vackra grönskande parker och vattnet vid kajen och ändå är det endast några minuter till hjärtat av Södermalm.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sänkhagsvägen 6C, Häggvik, Sollentuna kommun

Sänkhagsvägen 6C

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Erik Olsson Nyproduktion

1 545 000 kr

27 m²

1 rum

2 332 kr/mån
57 222 kr/m²

Välkommen på visning söndag 11/6 kl. 11-12 Denna härliga etta på 2 trappor mot lummig gård och inflyttning redan 27 september står för allt ett nybyggt och modernt hem skall göra. Du erbjuds stilrena materialval och all tänkbar funktion för att underlätta i den stressiga vardagen. Pricken över i:et är den härliga balkongen i mycket fint söderläge mot den grönskande innergården. Här tar man gärna en kopp kaffe på morgonen eller äter en lunch tillsammans med en vän. God förvaring i både hall och kök samt mycket goda matlagningsmöjligheter och full maskinell utrustning. Möjlighet för juridisk person att köpa. Här bor du lummigt och lugnt i Häggvik intill skogsdungen, nära både buss- och pendeltågsförbindelser. Ca 300 meter bort finns Häggviks centrum med restauranger och på kort gångavstånd finns Häggviks hela handelsplats med bla Ica Maxi, Willys, Systembolaget och Sats. Trevlig, gemensam gård med gräsytor, planteringsytor och ytor för samvaro. Här finns en grillplats med bänkar och bord och ett växthus/orangeri för härliga stunder! Möjlighet för juridisk person att köpa. Här bor du lummigt och lugnt i Häggvik intill skogsdungen, nära både buss- och pendeltågsförbindelser. Ca 300 meter bort finns Häggviks centrum med restauranger och på kort gångavstånd finns Häggviks hela handelsplats med bla Ica Maxi, Willys, Systembolaget och Sats.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Oskarslundsbacken 37, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Oskarslundsbacken 37

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion

5 450 000 kr

81 m²

3 rum

5 959 kr/mån
67 284 kr/m²

I ett underbart läge finner ni nu denna stilrena och nyproducerade trea. En trivsam bostad med genomgående hög standard och stilrena materialval med alla bekvämligheter du kan önska. Den sociala planlösningen rymmer både den lilla familjen och nära och kära vid stora tillställningar. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två generösa sovrum, en rymlig klädkammare och ett stort badrum med tvättdel. Bostaden har ett underbart ljusinsläpp från väl tilltagna fönster och en takhöjd om 3,9 i de flesta rum. Det skänker mycket ljus och ger en luftig känsla i bostaden. Ta en promenad längst de vackra promenadstråken runt Årstaviken och ta del av Liljeholmskajens breda restaurangutbud. Här bor ni med gångavstånd över till Södermalm, Liljeholmens galleria som har ett stort utbud med butiker, restauranger, kaféer men även frisörer samt mycket goda kommunikationer precis runt hörnet. Föreningen har grönskande gemensamma gårdar, gästlägenhet och tillgång till garageplatser i anslutning till huset.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tranvägen 27, Anneberg, Hammarö kommun

Tranvägen 27

Radhus
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion

3 395 000 kr

125 m²

5 rum

4 950 kr/mån
27 160 kr/m²

NEDSATTA PRISER PÅ RADHUS NUMMER 21-27, TILLFÄLLE! Ta chansen och köp er radhusdröm till ett fantastiskt bra erbjudande för er som tecknar avtal senast 31 maj 2023. Gäller radhus nummer 21-27. 1. Flexibelt tillträde – Om det är nu eller om 6 månader är upp till er. Färdigställda hus finns att tillgå. 2. Räntebidrag – Överstiger räntan 3% på ditt bolån står Solvinkeln för mellanskillnaden under hela 2023. 3. Försäljningsklausul – Möjlighet att hoppa av köpet om man inte får sin egna bostad såld. 4. Ingen handpenning eller förskott krävs – Allt erläggs på tillträdesdagen. 5. Laddstolpe 6. A-klassad energideklaration - Möjlighet till grönt bolån. Ger dig bättre villkor hos banken. 7. Energieffektivt – Låga driftskostnader! Observera även att flertalet banker erbjuder amorteringsfritt bolån i upp till fem år vid köp av nyproducerad bostad baserat på belåningsgrad och personlig kalkyl. På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Exteriört harmonierar husen med omgivningen och övrig bebyggelse. Inredningsmässigt erbjuder båda hustyperna hög materiell standard. Ljusa grå kök från HTH med släta luckor, stänkskydd, bänkskiva och integrerad diskho i kvartskomposit och rostfria vitvaror. Badrummen har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med handdusch och större spridare mot tak, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Genomgående ljust golv och vita målade väggar i husens boningsrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. Radhusen värms upp via fjärrvärme och har FTX system. För de små kommer det förutom lek i naturen att anläggas en lekplats i föreningen. Samtliga radhus har ett förråd om ca 4 kvm vid husets framsida och parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Hör av er till oss så skräddarsyr vi en lösning efter era önskemål!

 • Nyproduktion
Heleneviksbacken 11, Helenevik, Mölndals kommun

Heleneviksbacken 11

Lägenhet
Helenevik, Mölndals kommun
Erik Olsson Nyproduktion

5 395 000 kr

77 m²

3 rum

4 731 kr/mån
70 065 kr/m²

Invändigt håller denna bostad hög standard där de nordiska stilrena materialen och tonerna skapar ett lugn. Genomgående 1-stavs svensktillverkat trägolv i vitpigmenterad ek från Rappgo, ljusa målade väggar och massiva släta innerdörrar. I vardagsrummet är den murade öppna spisen centralt placerad som tillsammans med stora fönsterpartier och utgång mot bostadens balkong ger rummet en härlig ljus känsla. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett snyggt och stilrent kök från Marbodal med släta luckor. Bänkskiva i kvartskomposit med underlimmad diskho i rostfritt samt infälld induktionshäll. Siemens maskiner av god standard. Inbyggnadsmaskiner generellt. Badrummet är rymligt och helkaklat med gröna glaserade plattor på vägg. Golvplattor av granitkeramik i kalkstenstextur i varierad storlek. Exteriört utgörs byggnadernas fasader av målad grön träpanel som ger ett tidlöst nordiskt intryck. Stora fönsterpartier mot sjön vilket ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder en fantastisk utsikt. Stilren slät ytterdörr. Gårdsmiljön i stort skall göras socialt gemensam. De olika byggnadskropparna kommer sammanbindas av gemensamhetsytor av gårdskaraktär. Då huskropparna är vinklade gentemot varandra så öppnas området mellan huskropparna upp och bildar den gemensamma gårdsytan. Byggnaderna är slutna bakåt för att på så sätt medge ett mer insynsskyddat boende gentemot de bakomliggande lägenheterna. Det finns planerade parkeringsytor på de egna fastigheterna, en p-plats per lägenhet utrustad med laddningsmöjlighet, samt extra gemensamma p-platser för besök och dylikt. Projekt Heleneviksbacken består av 9 lägenheter i 2 byggnader. Samtliga bostäder är om tre rum och kök. Gällande utrustningsnivå och materialval är alla lägenheterna lika. Skillnaden mellan lägenheterna är planlösningen och kanske främst läget. Säljstart är igång. Initialt skrivs bokningsavtal. Bindande avtal, Förhandsavtal, beräknas skrivas efter sommaren. Kostnadskalkylen som ni hittar under ”Dokument” är ett utkast och ännu inte intygsgiven men framtagen för att visa på hur föreningen resonerar angående föreningens framtida ekonomi. Där framgår att detta är tänkt att bli en lågt belånad förening, ca 10 000 kr/kvm. Man har även tagit hänsyn till dagens ränteläge och tagit höjd inför framtiden med en kalkylränta på 4,8%. Energipriset är baserat på snittpriset 2022. För mer information om projektet besök, www.erikolsson.se/heleneviksbacken.

 • Nyproduktion
Norra Stationsgatan 62B, Hagastaden, Stockholms kommun

Norra Stationsgatan 62B

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion

4 250 000 kr

35 m²

2 rum

2 428 kr/mån
121 429 kr/m²

Nyproducerad bostad med stilrena materialval och balkong i östläge. Vardagsrum och kök ansluter till varandra i en öppen och social lösning där umgänge med vännerna är enkelt. Här bjuds spatiösa fönsterpartier och utgång till balkong. I sovrummet erbjuds plats för säng och förvaringsmöbler och i badrummet finns både duschhörna och tvättmaskin.. Hagastaden erbjuder all tänkbar service såsom restauranger, caféer, goda kommunikationer. Området ligger nära det vackra Hagaparken med Brunnsviken eller vill du hellre ner mot city är det bara en promenad bort.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Drabantgatan 12, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Drabantgatan 12

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Erik Olsson Nyproduktion

2 833 000 kr

68 m²

2 rum

3 438 kr/mån
41 662 kr/m²

Bli först att flytta in i denna tvåa invid Väsby centrum. Sveafastigheter Bostad har i samarbete med Silver Life byggt 28 stycken fina lägenheter i bostadsrättsform. Lägenheterna ligger i mellanhuset och har direkt kontakt med såväl trädgård som Silver Lifes faciliteter. Att bo i Brf Lyckan i Väsby betyder nära till gemenskap – Alla har sina egna lägenheter, men har också tillgång till de gemensamma funktionerna som ett boende i kvarteret Drabanten erbjuder.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 11A, Hagastaden, Solna kommun

Solnavägen 11A

Lägenhet
Hagastaden, Solna kommun
Erik Olsson Nyproduktion

6 000 000 kr

89 m²

4 rum

5 135 kr/mån
67 416 kr/m²

I Solna några cykeltramp från Vasastan finner du denna fina fyra med access till balkong. Tre rymliga sovrum, god förvaring och ett socialt och öppet vardagsrum. Stora fönsterpartier som släpper in solljuset. Bli den första som få flytta in i denna fina bostad. Området byggs just nu upp med flertalet vackra flerbostadshus och med närhet till Hagastaden.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Krickaslingan 3 (Kedjehus 57), null, Upplands Väsby kommun

Krickaslingan 3 (Kedjehus 57)

Radhus
Upplands Väsby kommun
Erik Olsson Nyproduktion

6 350 000 kr

148 m²

6 rum

272 m² tomt

Ett utav de sista kedjehusen i fina Wijk Oppgård Trädgårdsstad! Huset är under uppförande och beräknas vara inflyttningsklart i juni i år, det är utrustat med tillval som ingår i köpet (se specifikation under dokument). På entréplan handlar det om umgänge och sociala ytor, med köket som en länk mellan matplats och vardagsrum. Mellanplanet har fyra bra sovrum och där finns också husets andra badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. På det övre planet kan man bli kreativ med ytorna och använda på det sätt som passar familjen bäst, arbetsrum, lekrum, extra sovrum eller vardagsrum, listan kan göras lång. Huset håller hög standard med kvalitativa produkter från välkända leverantörer. Det är genomgående vattenburen golvvärme, vitpigmenterad ekparkett och stora fönsterpartier med fönsterbänk av kalksten. Köksinredning från Ballingslöv, bänkskiva av stenkomposit och vitvaror från Siemens. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, inredning från Svedbergs, tvättmaskin och torktumlare från Siemens och blandare från Tapwell. Tomten finplaneras med gräsmatta och buskar samt en altan på husets baksida. I anslutning till entrén på husets framsida finns ett förråd. Vid sidan av huset finns plats att parkera två bilar varav den ena i carport. I det natursköna området Wijk Oppgård växer en ny trädgårdsstad fram. Här uppför C4 Hus 70 nya hus bestående av radhus, kedjehus och villor. De nya kvarteren ligger vackert omgivna av en gammal äppellund, öppna landskap och skog. Närområdet bjuder på många fina naturupplevelser, till exempel en löptur i det närliggande spåret, en utflykt till sjön Fysingen eller kanske en golfrunda på närbelägna Wäsby golf. Skola och förskola finns redan idag inom gångavstånd, och kommunen planerar att uppföra en ny skolbyggnad med idrottshall i området. Centrala Väsby ligger bara 10 minuter bort, och med bil eller pendel tar det ca 25 min till Stockholm. En fin plats att leva och bo, där barn kan växa upp i en inspirerande och trygg närmiljö.

 • Nyproduktion
Sänkhagsvägen 6A, Häggvik, Sollentuna kommun
 • Borttagen före visning

Sänkhagsvägen 6A

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Erik Olsson Nyproduktion

2 150 000 kr

35 m²

1 rum

2 611 kr/mån
61 429 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Vinnarcirkeln 9, Täby Park, Täby kommun

Vinnarcirkeln 9

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion

4 830 000 kr

86 m²

4 rum

4 490 kr/mån
56 163 kr/m²

Färdigställd 4:a med fast pris och flexibelt tillträde! Denna välplanerade fyra med balkong mot gård har en ljus och sober färgskala med material av hög standard som kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Kök från HTH och vardagsrum ligger gemensamt med en rumsavdelare som ger tydliga rumsfunktioner, här finns plats för både middagsgäster och soffmys. Lägenheten har ett stort master bedroom samt ytterligare två sovrum, ett badrum samt en gäst-wc. Klädkammare samt källarförråd. Bjud in till kalas i föreningens gemensamma orangeri, låna en lådcykel eller släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping. Einar Mattsson har utfäst en räntekostnadsgaranti för Brf Elddonet för att säkerställa att månadsavgifter inte påverkas negativt av förändringar på räntemarknaden, om räntan går upp minskas föreningens lån.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tranvägen 75, Anneberg, Hammarö kommun

Tranvägen 75

Radhus
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion

3 450 000 kr

125 m²

5 rum

4 950 kr/mån
27 600 kr/m²

Radhus om 125 kvm: pris från 3 450 000 kr. På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Exteriört harmonierar husen med omgivningen och övrig bebyggelse. Inredningsmässigt erbjuder båda hustyperna hög materiell standard. Ljusa grå kök från HTH med släta luckor, stänkskydd, bänkskiva och integrerad diskho i kvartskomposit och rostfria vitvaror. Badrummen har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med handdusch och större spridare mot tak, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Genomgående ljust golv och vita målade väggar i husens boningsrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. Radhusen värms upp via fjärrvärme och har FTX system. För de små kommer det förutom lek i naturen att anläggas en lekplats i föreningen. Samtliga radhus har ett förråd om ca 4 kvm vid husets framsida och parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Hör av er till oss så skräddarsyr vi en lösning efter era önskemål!

 • Nyproduktion
Bygatan 6, Mörrum, Karlshamns kommun

Bygatan 6

Lägenhet
Mörrum, Karlshamns kommun
Erik Olsson Nyproduktion

1 450 000 kr

45 m²

2 rum

3 596 kr/mån
32 222 kr/m²

Välutrustad tvåa med balkong. Praktisk planlösning med stort sovrum! Lägenhet två erbjuder en bekvämt boende med exklusiva materialval. Vid flodbanken intill Mörrumsån har det världskända laxrökeriet omvandlats till 17 unika bostadsrätter med väl bevarad känsla från den anrika historien. Från balkongen blickar du ut över den mäktiga vattenströmmen. Detta boende erbjuder en stark naturkänsla med laxfisket i centrum, påkostade materialval med praktisk planlösning samt historiens vingslag. Vi befinner oss på känd fiskemark i vackra Mörrum i Blekinge, Sveriges egen trädgård! Här är även nära till havsbaden på Nabben, lokala utflyktsmål, flera fina golfbanor, bra kommunikation med tåg för att resa genom hela Blekinge samt bara 2,5 timme till Kastrups flygplats. Närmaste stad är Karlshamn med mysig shopping och härlig skärgård samt den medeltida staden Sölvesborg med det mytomspunna Listerlandet på halvön strax utanför.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bygatan 6, Mörrum, Karlshamns kommun

Bygatan 6

Lägenhet
Mörrum, Karlshamns kommun
Erik Olsson Nyproduktion

1 590 000 kr

53 m²

2 rum

4 131 kr/mån
30 000 kr/m²

Lägenhet 11 ligger med fönster och balkong direkt mot Mörrumsån. Här erbjuds du en välplanerad tvåa med öppen planlösning och rymligt bra sovrum. Lägenheten precis som fastigheten genomgår nu en omfattande renovering där äldre själfulla kvalitéer blandas med nya material och utrustning. Det bästa av två världar helt enkelt! Vid flodbanken intill Mörrumsån har det världskända laxrökeriet omvandlats till 17 unika bostadsrätter med väl bevarad känsla från den anrika historien. Från balkongen blickar du ut över den mäktiga vattenströmmen. Detta boende erbjuder en stark naturkänsla med laxfisket i centrum, påkostade materialval med praktisk planlösning samt historiens vingslag. Vi befinner oss på känd fiskemark i vackra Mörrum i Blekinge, Sveriges egen trädgård! Här är även nära till havsbaden på Nabben, lokala utflyktsmål, flera fina golfbanor, bra kommunikation med tåg för att resa genom hela Blekinge samt bara 2,5 timme till Kastrups flygplats. Närmaste stad är Karlshamn med mysig shopping och härlig skärgård samt den medeltida staden Sölvesborg med det mytomspunna Listerlandet på halvön strax utanför.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Parkstigen 40A (lgh 1, Typhus A), Funäsdalen, Härjedalens kommun

Parkstigen 40A (lgh 1, Typhus A)

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Erik Olsson Nyproduktion

3 350 000 kr

84 m²

4 rum

2 999 kr/mån
39 881 kr/m²

RING FÖR VISNING! INFLYTT SKER LÖPANDE UNDER KVARTAL 1 - 2023. Föreningen kommer ha ett samarbete med Stugvärden i Funäsdalen så att det är lätt för lägenhetsinnehavaren att hyra ut, få hjälp med städning m.m. Parhuslägenhet under produktion vid foten av Funäsdalsberget, bara 200 meter från Parkenliften och med skogen i ryggen där längdspåren passerar och Ljusnan rinner förbi alldeles bakom. Stor balkong och uteplats i söder med utsikt över fjällmiljön. Här ifrån ser du även bort mot backarna. Mörkt pigmenterad träpanel och röda spröjsade fönsterpartier och dörrar ger ett stilrent och varmt tidlöst intryck. Invändigt är standarden hög med bland annat kök från Vedum och där eldstad ingår som standard likväl som bastu med direkt access via badrummet till altanen. Kanske en badtunna här? Stort sällskapsrum med nockhöjd om 3,4 meter och centralt placerad braskamin. Enligt energiberäkningen uppfyller byggnaden energiklass C, vilket motsvarar dagens nybyggnadskrav. Då parhusen även utrustats med kamin kan man hålla nere elanvändningen de kallaste dagarna. Förråd invid huset och på tomten finns både parkering och två förrådsbyggnader tänkt som vallabod och möjlighet att meka med cykeln. Varje bostadshus har dessutom en vattenutkastare om man vill spola av cykeln. Ett perfekt fjällboende för dig som vill bo nytt och bekvämt men samtidigt ha tillgång till genuin fjällmiljö och bra skidåkning. ÖVRIGT Parhusen är välisolerade och utrustade med frånluftsvärmepumpar som säkerställer både ventilation, värme och varmvatten. Parkering anläggs på tomtmark mellan husen. Två förrådsbyggnader i föreningen tänk som vallabod med vattenutkast för att tvätta av cyklar. OBS! LÄNGRE NER PÅ DENNA SIDA FINNS DOKUMENT ATT LADDA UPP.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Bygatan 6, Mörrum, Karlshamns kommun

Bygatan 6

Lägenhet
Mörrum, Karlshamns kommun
Erik Olsson Nyproduktion

1 890 000 kr

69 m²

2 rum

5 379 kr/mån
27 391 kr/m²

Den här unika bostaden har egen ingång direkt från gården och erbjuder en genomgående planlösning med fönster åt två håll. Fönster och balkong direkt mot Mörrumsån! Äldre bevarad charm mixas med moderna material och utrustning. Välkommen hem! Vid flodbanken intill Mörrumsån har det världskända laxrökeriet omvandlats till 17 unika bostadsrätter med väl bevarad känsla från den anrika historien. Från balkongen blickar du ut över den mäktiga vattenströmmen. Detta boende erbjuder en stark naturkänsla med laxfisket i centrum, påkostade materialval med praktisk planlösning samt historiens vingslag. Vi befinner oss på känd fiskemark i vackra Mörrum i Blekinge, Sveriges egen trädgård! Här är även nära till havsbaden på Nabben, lokala utflyktsmål, flera fina golfbanor, bra kommunikation med tåg för att resa genom hela Blekinge samt bara 2,5 timme till Kastrups flygplats. Närmaste stad är Karlshamn med mysig shopping och härlig skärgård samt den medeltida staden Sölvesborg med det mytomspunna Listerlandet på halvön strax utanför.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Mörrum River, null, Karlshamns kommun

Brf Mörrum River

Lägenhet
Karlshamns kommun
Erik Olsson Nyproduktion

fr. 490 000 kr

13-152 m²

1-5 rum

1 278 kr/mån

Här på Bygatan 6, mitt i centrala Mörrum och med ån direkt utanför fönstren pågår byggnationen och konverteringen av det gamla rökeriet som nu inreds med 17 unika bostadsrätter. Byggnaden ursprungligen uppförd 1895 har en vacker tegelfasad, spröjsade mörka fönster och balkonger direkt mot ån. Interiört finns flera äldre kvalitéer bevarade som välvda innertak, pelare, djupa fönsternischer och varierade takhöjder mellan 2,40 till 3,10 meter. Det industriella arvet skapar en trevlig atmosfär som syns både utvändigt och invändigt. I projektet finns 17 lägenheter om 1 till 5 rum och kök. Nio av lägenheterna har balkong från vilka du i princip sitter över vattnet och till och med kan fiska i från.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 33