Erik Olsson Nyproduktion

Erik Olsson Nyproduktion

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 2
Tranvägen 73, Anneberg, Hammarö kommun, bild 3

Tranvägen 73

Lägenhet
Anneberg, Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1/2
4 950 kr/mån
23 960 kr/m²

Erbjudande: - Försäljningsklausul: Möjlighet att häva köpet om ens nuvarande bostad inte säljs. - Flexibelt tillträde: Omgående tillträde är möjligt om det önskas. På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Exteriört harmonierar husen med omgivningen och övrig bebyggelse. Inredningsmässigt erbjuder båda hustyperna hög materiell standard. Ljusa grå kök från HTH med släta luckor, stänkskydd, bänkskiva och integrerad diskho i kvartskomposit och rostfria vitvaror. Badrummen har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med handdusch och större spridare mot tak, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Genomgående ljust golv och vita målade väggar i husens boningsrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. Radhusen värms upp via fjärrvärme och har FTX system. För de små kommer det förutom lek i naturen att anläggas en lekplats i föreningen. Samtliga radhus har ett förråd om ca 4 kvm vid husets framsida och parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Hör av er till oss så skräddarsyr vi en lösning efter era önskemål!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skördevägen 49, Viggbyholm, Täby kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Skördevägen 49

Lägenhet
Viggbyholm, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
4 052 kr/mån
51 638 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och ljus tvåa med stor uteplats mot lugn innergård. Med attraktivt läge på västra delen av Viggbyholm med direkt anslutning till vackra naturområden och goda kommunikationer. Här finns en skyddad gård med mycket grön växtlighet och platser för lek eller möte mellan grannar. Här är enkelt att bo och trivas med genomtänkt planlösning, påkostade materialval och komfort i fokus.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Skogängsvägen 35C, Bromstensstaden, Stockholms kommun

Skogängsvägen 35C

Lägenhet
Bromstensstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 000 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
1 896 kr/mån
54 545 kr/m²

Nyproducerad ägarlägenhet från JM i kvarteret Gunhild i den nya stadsdelen Bromstensstaden. Här bor man i en boendeform som ger låga fasta kostnader och stor personlig frihet med möjlighet att hyra ut bostaden utan samtycke från samfälligheten. Månadsavgiften är endast 1 896 kr/mån! Välplanerad lägenhet som inbjuder till socialt umgänge med öppen planlösning för att maximera yteffektiviteten. Tack vare det stora sovrummet som rymmer både en dubbelsäng och ett skrivbord är detta den perfekta bostaden för ett par. Fina materialval med bland annat fönsterbrädor i sten och vitlaserade parkettgolv i ek på golven. Lägenheten har en stor balkong som utnyttjas som ett extra rum under sommarmånaderna. Denna nås från sovrummet och här kan man njuta av fri utsikt med bästa solläge. Gott om plats för förvaring i förrådet/klädkammaren och flertalet garderober. Det finns en trevlig gemensam gård med sittplatser, planteringar, praktisk cykelförvaring och lekytor. En naturlig mötesplats för dig och dina grannar! På några minuters promenad når du trevliga Spånga Torg med en härlig, familjär småstadskänsla. Här finns, förutom ypperliga kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, även bibliotek, vårdcentral, gym, bageri, ett tiotal restauranger och allt annat du kan tänkas behöva. Dessutom ligger Lidl och Coop endast ett stenkast bort från bostaden. I Bromstensstaden bor man med kort avstånd till stan. Pendeltåget tar dig till Stockholms City på endast 14 minuter och med buss tar du dig enkelt till större delen av norr- och västerort. Välkommen att maila mäklaren för bokning av privatvisning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Floda - Brf Solbacken ELK, null, Lerums kommun
  • 7 lediga bostäder

Floda - Brf Solbacken ELK

Lägenhet
Lerums kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 2 245 000 kr
66-98 m²
2-4 rum
4 132 kr/mån

I Floda på Bomans väg 1 kommer 13 moderna bostadsrätter att byggas på en solig sluttning. Här bor du nytt och bekvämt med utsikt över radhus- och villakvarteren och skogen alldeles intill. Närhet till kommunikationer och service såsom både förskola och grundskola ger också en bekväm vardag. En förening som i tidigt skede valt att arbeta smart med föreningens ekonomi både gällande finansiering och energiförbrukning. En låg belåning och solceller på taket ger ett stabilt och tryggt boende. I projektet finns 2-4 rum och kök. Samtliga bostäder har balkong och parkeringsplats. Välj mellan en luftig två, praktisk trea, fyrarummare i ett plan eller eller i etage som förutom balkong även får en terrass! Priser från 2.245.000 kr för 65 kvm. Parkering ingår. 30 meter till bussen. 40% av bostäderna är redan bokade. Få mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare!

  • Nybyggnadsprojekt
Parkallén 3, 2 tr, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 3, 2 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
4 950 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/4
4 520 kr/mån
56 897 kr/m²

Färdigställd nyproduktion med fast pris och flexibelt tillträde! Denna välplanerade fyra med två balkonger har en ljus och sober färgskala med material av hög standard som kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Kök och vardagsrum ligger gemensamt med en rumsavdelare som ger tydliga rumsfunktioner, här finns plats för både middagsgäster och soffmys. Lägenheten har ett stort master bedroom samt ytterligare två sovrum, ett badrum samt en gäst-wc. Klädkammare samt källarförråd. Lågt belånad bostadsrättsförening tack vare Einar Mattssons räntekostnadsgaranti. Luftig och grön innergård med träd, planteringar och plats för både lek och härliga dagar i solen. Bjud in till kalas i föreningens gemensamma orangeri eller släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i populära Täby Park som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 790 000 kr
26 m²
1 rum
2 370 kr/mån
68 846 kr/m²

Perfekt första boende med unik takhöjd om 3,7 meter! En häftig etta med extra takhöjd som skapar rymd för loftsäng och kvadraten kan nyttjas på bästa sätt. Färdigställd nyproduktion när den är som bäst med all tänkbar funktion så som diskmaskin, kombimaskin samt externt förråd för att rymma alla tillhörigheter. Här har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med påkostade materialval såsom kök från HTH med integrerade vitvaror, bänkskiva i kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Ett bekvämt och påkostat boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping. Observera att bilderna är referensbilder från en visningslägenhet, 1 rok 35 kvm.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Södra vägen 39, 3 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
Södra vägen 39, 3 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 39, 3 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 39, 3 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Nyproduktion
6 995 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/8
6 451 kr/mån
77 722 kr/m²

Välkommen till Kvarnholmen Södra och denna nyproducerade 3:a (4:a )med väl tilltagen balkong i västerläge med utsikt över Svindersviken. Här bor du på Kvarnholmens solsida där kvarteret karaktäriseras av närheten till vattnet och det sköna söderläget. Lägenheten står upptagen i föreningens ekonomiska plan som fyra rum och kök (se bifogad alternativ planlösning). Fullutrustat kök, vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong i väster. Två välplanerade sovrum. Två stilrena badrum båda med dusch och komfortvärme varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober. Garage i fastigheten. Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra vägen 49, 6 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
Södra vägen 49, 6 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 49, 6 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 49, 6 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Nyproduktion
5 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6/6
5 905 kr/mån
74 012 kr/m²

Välkommen till Kvarnholmen Södra och denna nyproducerade 3:a belägen högst upp på våning 6 med balkong i väster. Här bor du på Kvarnholmens solsida med utsikt över Svindersviken. Kvarteret karaktäriseras av närheten till vattnet och det sköna söderläget. Öppen planlösning, ljusa färgval, och väl tilltagen balkong bidrar till en härlig atmosfär. Fullutrustat kök, två välplanerade sovrum varav det ena med ingång till klädkammare. Stilrent badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Garage i fastigheten. Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
BRF Korallroten, null, Huddinge kommun
  • 4 lediga bostäder

BRF Korallroten

Radhus
Huddinge kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 2 690 000 kr
49-55 m²
2-3 rum
1 998 kr/mån

Välkomna till ditt nybyggda hus på en fridfull återvändsgata, där en unik möjlighet att förvärva ett modernt parhus omgiven av grönska i det åtråvärda villakvarteret i Länna. Detta hem är smakfullt anpassat till omgivningen med en samtida arkitektur som präglas av stora ljusinsläpp och exklusiva materialval, tillsammans med en öppen planlösning som främjar gemenskap och samhörighet. Vid arkitektens skapande gjordes flera premiumtillval som nu lyfter vardagen till en extra nivå av lyx. Ytskikten präglas av modern elegans med ljusa väggar, naturmaterial och ljus parkett i samtliga rum. Bostadsrättsföreningen omfattar 12 bostäder, fördelat på 4 parhus och 4 studiohus. Beläget i en eftertraktade Länna präglas området av en lugn atmosfär och rymmer många barnfamiljer. Drevviken och det charmiga Lännabadet ligger inom gångavstånd, medan Länna köpcentrum erbjuder bekvämligheter på promenadavstånd. Här finns även populära Engelska skolan i Länna, förskolor, busshållplats och lekparker. Med endast 20 minuters avstånd till centrala Stockholm och naturen som närmaste granne, är det lätt att trivas för hela familjen.

  • Nybyggnadsprojekt
Skogängsvägen 37E, Bromstensstaden, Stockholms kommun
Skogängsvägen 37E, Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 2
Skogängsvägen 37E, Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 3

Skogängsvägen 37E

Lägenhet
Bromstensstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 990 000 kr
85 m²
3 rum
2 984 kr/mån
46 941 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka en privatvisning! Nyproducerad ägarlägenhet från JM i kvarteret Gunhild i den nya stadsdelen Bromstensstaden. Här bor man i en boendeform som ger låga fasta kostnader och stor personlig frihet med möjlighet att hyra ut bostaden utan samtycke från samfälligheten. Månadsavgiften är endast 2 984 kr/mån! Välplanerad bostad som inbjuder till socialt umgänge med öppen planlösning och med plats för hela familjen. Hörnläget och de generösa fönsterna i tre väderstreck ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har två fantastiska uteplatser, varav den största i härligt nordvästläge. Denna nås från vardagsrummet som är i direkt anslutning till köket. Fina materialval med bland annat fönsterbrädor i sten och vitlaserade parkettgolv i ek på golven. Gott om plats för förvaring i förrådet/klädkammaren och flertalet garderober. Bekvämt med en parkeringsplats som hör till lägenheten. Det finns en trevlig gemensam gård med sittplatser, planteringar, praktisk cykelförvaring och lekytor. En naturlig mötesplats för dig och dina grannar! På några minuters promenad når du trevliga Spånga Torg med en härlig, familjär småstadskänsla. Här finns, förutom ypperliga kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, även bibliotek, vårdcentral, gym, bageri, ett tiotal restauranger och allt annat du kan tänkas behöva. Dessutom ligger Lidl och Coop endast ett stenkast bort från bostaden. I Bromstensstaden bor man med kort avstånd till stan. Pendeltåget tar dig till Stockholms City på endast 14 minuter och med buss tar du dig enkelt till större delen av norr- och västerort. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Drabantgatan 12, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Drabantgatan 12

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 300 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/9
4 916 kr/mån
33 824 kr/m²

Här erbjuds en genomgående 2 rok med gott om ljus och välplanerade rum och stor entrébalkong. Ni bor i direkt anslutning till Väsby centrum med all service som kan tänkas. Här är enkelt att bo och trivas med genomtänka planlösningar och komfort i fokus. Lägenheterna ligger i mellanhuset och har direkt kontakt med fin trädgård. Att bo i Brf Lyckan i Väsby betyder nära till gemenskap – Alla har sina egna lägenheter, men här finns flera mötesplatser där det finns chans att socialisera och umgås på ett naturligt sätt. I kvarteret finns gym, bastu, relaxavdelning och takterrass. Det tillkommer en kostnad för att nyttja de utrymmena.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Drabantgatan 12, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Drabantgatan 12

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 700 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/9
5 567 kr/mån
35 065 kr/m²

Ring för visning! Välkommen till en välplanerad och ljus gaveltrea med populärt läge i anslutning till Väsby centrum. Här är enkelt att bo och trivas med genomtänka planlösningar och komfort i fokus. Lägenheterna ligger i mellanhuset och har direkt kontakt med fin trädgård. Att bo i Brf Lyckan i Väsby betyder nära till gemenskap – Alla har sina egna lägenheter, men här finns flera mötesplatser där det finns chans att socialisera och umgås på ett naturligt sätt. I kvarteret finns gym, bastu, relaxavdelning och takterrass. Det tillkommer en kostnad för att nyttja de utrymmena.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lokstallarna, null, Stockholms kommun
  • 4 lediga bostäder

Lokstallarna

Lägenhet
Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 5 150 000 kr
44-96 m²
2-4 rum
3 400 kr/mån

I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och luftiga Hälsingegatan, uppför Einar Mattssons Brf Lokstallarna. Inflyttning är planerad att starta september 2024 och Brf Lokstallarna kommer att ha lägst belåning av alla föreningar i Hagastaden och kan komma att sänkas ytterligare om ränteläget så kräver. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör. Vissa av lägenheterna har balkonger i syd eller väst och vissa med grön utsikt. Här finns även bostäder med privata terrasser likväl som flera gemensamma takterrasser med utekök, utegym och loungeytor. För mer information, priser och status besök www.brflokstallarna.se

  • Nybyggnadsprojekt
Hagaesplanaden 103, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 103

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
10 960 000 kr
108 m²
5 rum
vån 2/8
6 160 kr/mån
101 481 kr/m²

Lokstallarna Östra - nytt säljsläpp Gavelfemma mot park Inflytt redan vid årsskiftet 2024/2025 Äntligen 5 rok till salu i Lokstallarna med ett mycket fint gavelläge mot Norra Stationsparken, fönster i tre väderstreck och flera balkonger! I Einar Mattssons påkostade bostäder har man tänkt på detaljerna med fina materialval så som stenskivor såväl i kök som badrum, vacker enstavsparkett, integrerade vitvaror och genomgående golvvärme. Köket från Marbodal med dess härliga burspråk är pricken över i:et i denna genomtänkta och smakfullt inredda lägenhet med plats för hela familjen. Badrum samt separat WC med dusch. Källarförråd. Husen har börjat att byggas och inflytt är planerat till årsskiftet 2024/2025. Med fint läge intill Norra Stationsparken, uppförs projektet Lokstallarna bestående av två bostadsrättsföreningar Lokstallarna Västra och Lokstallarna Östra, i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Alfhild Tamms Gata 6, Hagastaden, Stockholms kommun

Alfhild Tamms Gata 6

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
9 050 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/6
5 150 kr/mån
102 841 kr/m²

Lokstallarna Östra - nytt säljsläpp Gavellägenhet med balkong och dubbla badrum Inflytt redan vid årsskiftet 2024/2025 Påkostad och välplanerad gavellägenhet på två trappor med fina rumssamband och plats för hela familjen. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffa, bokhyllor och utgång till balkong mot gård. Smakfullt kök från Marbodal med genomtänkta och påkostade materialval samt fint burspråk. Lyxigt badrum samt separat WC/dusch för att undvika trängsel kring morgonbestyren. Källarförråd. Husen har börjat att byggas och inflytt är redan vid årsskiftet 2024/2025. Med fint läge intill Norra Stationsparken, uppförs projektet Lokstallarna bestående av två bostadsrättsföreningar Lokstallarna Västra och Lokstallarna Östra, i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hagaesplanaden 103, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 103

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 740 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/8
2 490 kr/mån
106 857 kr/m²

Lokstallarna Östra - nytt säljsläpp Yteffektiv 2:a med balkong Inflytt redan vid årsskiftet 2024/2025 Välkommen till denna påkostade och fint planerade lägenhet mot lokalgata med balkong i sydväst. I Lokstallarna har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med fina materialval utöver det vanliga så som stenskivor såväl i kök som badrum, vacker enstavsparkett, integrerade vitvaror och genomgående golvvärme. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i sydvästläge där man gärna spenderar tid under varma dagar. Sovrum med praktisk skjutdörr för att nyttja varje kvadratmeter i bostaden – det här är compact living när det är som bäst! Källarförråd. Husen har börjat att byggas och inflytt är planerat till årsskiftet 2024/2025. Med fint läge intill Norra Stationsparken, uppförs projektet Lokstallarna bestående av två bostadsrättsföreningar Lokstallarna Västra och Lokstallarna Östra i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bomans Väg 1, Lerum, Lerums kommun

Bomans Väg 1

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 245 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 132 kr/mån
34 015 kr/m²

I populära Floda kommer Brf Solbacken att uppföras på Bomans väg. Med utsikt över den gröna sänkan i väster och den vackra Skallsjökyrkan är denna soliga backe en perfekt plats att trivas på. Med bara ca 30 meter till Kyrkmossens bussshållplats blir pendling till grannkomunerna också enkelt. För barnen är det bara 10-15 minuters promenad till både förskola och lågstadie F-6. Berghults förskola är dessutom s k "Guldklassad". Båda nybyggda.

  • Nyproduktion
  • Balkong
Alfhild Tamms Gata 5, Hagastaden, Stockholms kommun

Alfhild Tamms Gata 5

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
10 490 000 kr
96 m²
4 rum
vån 5/6
5 860 kr/mån
109 271 kr/m²

Välkommen till denna påkostade och perfekt planerade lägenhet med fönster i två väderstreck och inflytt redan hösten 2024. Det här är en härlig fyra med terrass om 13 kvm i sydväst där man gärna dukar upp och spenderar tid med familjen under sommarens varma dagar. Påkostat kök från Marbodal med generös matplats och dubbla fönster. Lyxigt badrum med dusch samt separat gäst-WC med fönster. Tre sovrum , varav master bedroom är utrustat med klädkammare. I Lokstallarna har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med fina materialval så som stenskivor såväl i kök som badrum, vacker enstavsparkett, integrerade vitvaror och genomgående golvvärme. Källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Smedjevägen 4K, Länna, Huddinge kommun

Smedjevägen 4K

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 895 000 kr
55 + 30 m²
3 rum
2 765 kr/mån
70 818 kr/m²

Välkomna till ditt nybyggda hus på en fridfull återvändsgata, där en unik möjlighet att förvärva ett modernt parhus omgiven av grönska i det åtråvärda villakvarteret i Länna. Detta hem är smakfullt anpassat till omgivningen med en samtida arkitektur som präglas av stora ljusinsläpp och exklusiva materialval, tillsammans med en öppen planlösning som främjar gemenskap och samhörighet. Vid arkitektens skapande gjordes flera premiumtillval som nu lyfter vardagen till en extra nivå av lyx. Ytskikten präglas av modern elegans med ljusa väggar, naturmaterial och ljus parkett i samtliga rum. Det välplanerade och ljusa köket är öppet mot det rymliga vardagsrummet, där utrymme finns för både bekväm soffhörna och en stilfull matplats. Generöst och helkaklat våtutrymme med praktisk kombimaskin. På det övre planet välkomnas du av ett stort utrymme om ca 30kvm där fantasin sätter gränserna, kanske en masterbedroom?. Den stora altanen sträcker sig längs huset och bjuder på solens strålar under hela dagen. Den mysiga utsidan som gränsar till en naturskön skog. Detta hem utgör den ultimata bostaden för den som önskar sitt eget utrymme samtidigt som man njuter av gemenskapen och tryggheten som en bostadsrättsförening kan erbjuda. Idealiskt för den moderna familjen med höga krav på sin boendemiljö. Bostadsrättsföreningen omfattar 12 bostäder, fördelat på fyra stycken Parvilla-stor, fyra stycken Parvilla-mellan och fyra stycken Minivilla. Beläget i en eftertraktade Länna präglas området av en lugn atmosfär och rymmer många barnfamiljer. Drevviken och det charmiga Lännabadet ligger inom gångavstånd, medan Länna köpcentrum erbjuder bekvämligheter på promenadavstånd. Här finns även populära Engelska skolan i Länna, förskolor, busshållplats och lekparker. Med endast 20 minuters avstånd till centrala Stockholm och naturen som närmaste granne, är det lätt att trivas för hela familjen. Läs gärna mer om projektet på deras hemsida; https://brfkorallroten.se/

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Hagaesplanaden 87, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 87

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 050 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/6
2 790 kr/mån
98 387 kr/m²

Lokstallarna – Inflytt hösten 2024. Brf med lägst belåning i Hagastaden. Genomgående hög standard. Härlig etta med studiokänsla tack vare sin öppna planlösning. Fint läge med egen uteplats mot den lugna innergården. Påkostade materialval för dig som söker något utöver det vanliga med lyxigt kök från Marbodal, vacker enstavsparkett, genomgående golvvärme och stenskivor i både kök och badrum. Lägenheten är utrustad med både diskmaskin samt kombimaskin för att underlätta i vardagen. Externt källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Bomans Väg 1, Lerum, Lerums kommun

Bomans Väg 1

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 223 kr/mån
32 882 kr/m²

I populära Floda kommer Brf Solbacken att uppföras på Bomans väg. Med utsikt över den gröna sänkan i väster och den vackra Skallsjökyrkan är denna soliga backe en perfekt plats för den lilla familjen eller för paret som tröttnat på storstaden. Med bara ca 30 meter till Kyrkmossens bussshållplats blir pendling till grannkomunerna också enkelt. För barnen är det bara 10-15 minuters promenad till både förskola och lågstadie F-6. Berghults förskola är dessutom s k "Guldklassad". Båda nybyggda.

  • Nyproduktion
  • Balkong
Snöripsvägen 28, Långsjö, Stockholms kommun

Snöripsvägen 28

Radhus
Långsjö, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
7 495 000 kr
116,5 + 11,7 m²
4 rum
216 m² tomt

Nyproducerat friköpt radhus, härligt beläget i Älvsjös populära och barnvänliga villakvarter med behagligt avstånd till Stockholm city. En inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter öppnar upp boendet mot kök med väl tilltagen matplats intill fönsterparti, två sovrum och badrum med tvättpelare. En stilren ektrappa leder oss ner till vardagsrummet som är bostadens naturliga plats för socialt umgänge. Från vardagsrummet nås husets uteplats och trädgård. På detta våningsplan finns ett sovrum, ett stort förråd med fönster samt ett duschrum. Möjlighet finns att istället ha vardagsrummet på entréplan i anslutning till köket om så önskas. Tomten (friköpt) som gränsar till allmänning är mycket barnvänlig och inbjuder till både lek och odling. På uppfarten finns parkeringsplats för minst en bil. Bostaden har ett mycket barnvänligt och trivsamt läge i populära Älvsjö. Här väntar bland annat svalkande dopp i vackra Långsjön (skridskobana om vintern), oasen Långbro Park som inbjuder till promenader året om och Långbro IP för sportsliga aktiviteter. Området erbjuder bra barnomsorg, bl.a. Herrängens Skola, Johan Skytteskolan och flera förskolor på bara några minuters avstånd (varav en utanför dörren). I närområdet finns även bra service såsom ICA (200 m) och Fruängen Centrum med många butiker såsom Systembolaget, apotek, läkare, tandläkare och banker. Vid närbelägna Fru Marias Torg finns både ett fantastiskt bageri, Långbro deli och blomsterbutik. Kommunikationerna är mycket bra - på kort promenadavstånd finns buss som tar er till Älvsjö centrum, Fruängen och Telefonplan. Vill ni ta tåget, tar ni er till pendeltågstation Älvsjö eller tunnelbanan på Telefonplan.

  • Nyproduktion
Keramikens väg 25C, null, Sigtuna kommun

Keramikens väg 25C

Radhus
Sigtuna kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 495 000 kr
121 m²
5 rum
6 902 kr/mån
28 884 kr/m²

Bli den första som flyttar in i detta vackra brf-radhus i det familjevänliga Steninge Slottsby. Detta radhus har ett fantastiskt läge i området med attraktiv tomt och plats för din bil. Framsidan bjuder på möjligheten att odla dina kökskryddor eller varför inte avnjuta en kopp te i kvällssolen. På baksidan breder altanen ut sig och passar utmärkt för grillkvällar och skönt sommarhäng. Ett steg ner så når dina fötter den härliga gräsmattan som är perfekt plats för lek & bus. Huset välkomnar med en öppen, ljus och välplanerad bottenvåning som är som gjord för stora middagssällskap. Övre plan bjuder på tre sovrum och ett allrum. Allrummet kan med enkelhet göras om till ett fjärde sovrum eller kontor om så önskas. Ett duschrum, ett badrum och separat tvättstuga med groventré för bästa komfort. Här bor man med direkt närhet till natursköna omgivningar. Mälarens vackra vatten ligger en kort promenad bort och bjuder på härliga bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Ni kan läsa mer om projektet på: https://www.bonava.se/bostad/stockholm/sigtuna/steninge-slottsby/torparlyckan2 Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats
Brf Annebergsgläntan, null, Hammarö kommun

Brf Annebergsgläntan

Lägenhet
Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 2 995 000 kr
125 m²
5 rum
4 950 kr/mån

På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Inredningen i bostadsrätterna är modern med ljus skandinavisk stil och gedigna materialval. Samtliga radhus har parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Inflyttning kvartal 1 2023.

  • Nybyggnadsprojekt
Elddonet, null, Täby kommun

Elddonet

Lägenhet
Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 1 790 000 kr
26-87 m²
1-4 rum
2 370 kr/mån

Välkommen till Brf Elddonet i Täby Park! Nu finns inflyttningsklara lägenheter i storlek 1-4 rok med hög standard i en förening med låg belåning (ca 8 900 kr/kvm). Här har Einar Mattsson byggt ett nytt, hemtrevligt bostadskvarter med 150 varierade lägenheter samt fem rymliga radhus. Oavsett om du är ensam, ni är två eller en barnfamilj finns här en passande välplanerad bostad. På gården skapas plats för möten, mingel eller fest, bland annat i det inglasade orangeriet med eldstad. Läget är attraktivt intill två av den nya stadsdelens parker och i närheten av huvudgatans butiker och service. Täby Park blir en hållbar stadsdel centralt belägen i Täby. Perfekt för en aktiv livsstil nära naturen, samtidigt som du lätt tar dig in till innerstan och på gångavstånd når bekväm shopping i en av Stockholms största gallerior. En hållbar trafikplanering gör området tryggt för barn och anpassat för hållbara sätt att förflytta sig. Moderna lösningar gör det lätt för dig att leva hållbart. Husen har lågt klimatavtryck och du får tillgång till bilpool, lådcyklar och cykelservice.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 25