Mäklare Lisa Beckman

Lisa Beckman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Warfvinges väg 34A, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Warfvinges väg 34A

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
3 445 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/8
3 075 kr/mån
98 429 kr/m²

Nyproducerad, inflyttningsklar, minitvåa med plats för två. Boka visning idag! Bli först med att flytta in i denna välplanerade bostad med öppen planlösning och god förvaring. Påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende som går upp en bit på väggen som stänkskydd. Kyl/frys och diskmaskin är integrerade. Hall med både hatthylla och flera garderober. Från hallen nås wc/dusch med kommod, duschväggar i glas och kombimaskin. Utöver den goda förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet. Västra Kungsholmen är ett område under förvandling. Här planeras för 1800 nya bostäder, nya förskolor och en ny grundskola, gröna parker och gångstråk. I takt med utvecklingen vävs Västra Kungsholmen ihop med öns mer centrala delar. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Warfvinges väg 34A, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Warfvinges väg 34A

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
6 395 000 kr
79 m²
4 rum
vån 3/8
4 915 kr/mån
80 949 kr/m²

Inflyttningsklar nyproducerad genomgångslägenhet med balkong. Boka visning idag! Välplanerad och yteffektiv fyra med genomgående planlösning. Fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummen samlas i lägenhetens mer privata del, mot innergården. Det stora sovrummet har bra förvaring med både klädkammare och garderob, samt balkong i västerläge. Här ryms hela familjen och förutom ett rymligt badrum finns även en extra gästwc. En mycket trivsam lägenhet där samtliga kvadratmeter nyttjas på rätt sätt! Lägenheten har påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende som går upp en bit på väggen som stänkskydd. Kyl, frys och diskmaskin är integrerade. Utöver den goda förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet. Västra Kungsholmen är ett område under förvandling. Här planeras för 1800 nya bostäder, nya förskolor och en ny grundskola, gröna parker och gångstråk. I takt med utvecklingen vävs Västra Kungsholmen ihop med öns mer centrala delar. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Parkallén 3, 2 tr, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 3, 2 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 990 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 360 kr/mån
55 370 kr/m²

Färdigställd nyproduktion, fast pris och flexibelt tillträde! Bli först att flytta in i denna tvåa med balkong mot föreningens fina innergård. Kök och vardagsrum i öppen lösning med fina materialval som t ex enstavs ekparkett och kök med integrerade vitvaror och stenkomposit i bänkskivan. Det stilrena badrummet är bekvämt utrustat med en kombimaskin. Elddonet är uppfört av Einar Mattsson och ligger med ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Täby Park. Tack vare Einar Mattssons räntekostnadsgaranti har föreningen en låg belåning på ca 8900 kr/kvm. Här finns en vacker gård med gemensamt orangeri. Ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer med närhet till både natur samt stadsliv, service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 3, 2 tr, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 3, 2 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 990 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/4
2 650 kr/mån
58 529 kr/m²

Inflyttningsklar etta i Brf Elddonet, en förening med låg belåning tack vare Einar Mattssons räntekostandsgaranti. Ljus och mycket fin lägenhet med balkong och genomgående smakfulla och påkostade materialval. Välutrustat kök från HTH med integrerade vitvaror, diskmaskin och bänkskiva i stenkomposit. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Källarförråd. Ett bekvämt och påkostat boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
4 790 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/4
4 520 kr/mån
55 057 kr/m²

Färdigställd nyproduktion med fast pris och flexibelt tillträde! Denna välplanerade fyra med två balkonger har en ljus och sober färgskala med material av hög standard som kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Kök och vardagsrum ligger gemensamt med en rumsavdelare som ger tydliga rumsfunktioner, här finns plats för både middagsgäster och soffmys. Lägenheten har ett stort master bedroom samt ytterligare två sovrum, ett badrum samt en gäst-wc. Klädkammare samt källarförråd. Lågt belånad bostadsrättsförening tack vare Einar Mattssons räntekostnadsgaranti. Luftig och grön innergård med träd, planteringar och plats för både lek och härliga dagar i solen. Bjud in till kalas i föreningens gemensamma orangeri eller släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i populära Täby Park som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Göransgatan 163, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 163

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
3 445 000 kr
34 m²
1 rum
vån 7/8
2 867 kr/mån
101 324 kr/m²

Bli först att flytta in i denna välplanerade etta med högt läge i huset. Färdigställd nyproduktion med fast pris och möjlighet till snabbt tillträde. En fin etta med en naturlig plats för sängen i rymlig sovalkov. Ett ljust och trevligt rum med fönsterpartier och fransk balkong i söderläge mot innergården, här finns plats för både soffa och matgrupp. Påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramik-klinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende, väl utrustat med kombiugn som har både ugn och micro-funktion samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. I badrummet finns kombimaskin med tvätt- och torkfunktion. Utöver förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV/bredband. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket kan göra det möjligt att ansöka om grönt bolån som kan ge lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Sankt Göransgatan 159, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 159

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
6 795 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/9
4 915 kr/mån
86 013 kr/m²

Inflyttningsklar nyproducerad genomgångslägenhet med balkong. Boka visning idag! Välplanerad och yteffektiv fyra med genomgående planlösning. Fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummen samlas i lägenhetens mer privata del, mot innergården. Det stora sovrummet har bra förvaring med både klädkammare och garderob, samt balkong i västerläge. Här ryms hela familjen och förutom ett rymligt badrum finns även en extra gästwc. En mycket trivsam lägenhet där samtliga kvadratmeter nyttjas på rätt sätt! Lägenheten har påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende som går upp en bit på väggen som stänkskydd. Kyl, frys och diskmaskin är integrerade. Utöver den goda förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet. Västra Kungsholmen är ett område under förvandling. Här planeras för 1800 nya bostäder, nya förskolor och en ny grundskola, gröna parker och gångstråk. I takt med utvecklingen vävs Västra Kungsholmen ihop med öns mer centrala delar. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Göransgatan 167, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 167

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
2 925 000 kr
29 m²
1 rum
vån 9/12
2 694 kr/mån
100 862 kr/m²

Nyproducerad, inflyttningsklar premiumbostad till fast pris! Med ett högt läge i huset finns denna fina etta med stort fönsterparti. Påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende. Bra utrustat med kombiugn som har både ugn och micro-funktion samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Hall med hatthylla och garderober. Från hallen nås wc/dusch med kommod, duschväggar i glas samt kombimaskin. Utöver förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV/bredband. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Krickaslingan 3, null, Upplands Väsby kommun

Krickaslingan 3

Radhus
Upplands Väsby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
6 350 000 kr
148 m²
6 rum
272 m² tomt

Bli först att flytta in i detta nybyggda kedjehus i mysiga Wijk Oppgård! Inflyttningsklart med flexibelt tillträde. Ett modernt och energieffektivt hus med hög standard. Genomgående vattenburen golvvärme, vitpigmenterad ekparkett och stora fönsterpartier med fönsterbänk av kalksten. Köksinredning från Ballingslöv, bänkskiva av stenkomposit och vitvaror från Siemens. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, inredning från Svedbergs, tvättmaskin och torktumlare från Siemens och blandare från Tapwell. Välplanerat hus där entréplan handlar om umgänge och sociala ytor, med köket som en länk mellan matplats och vardagsrum. Mellanplanet har fyra bra sovrum och där finns också husets andra badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. På det övre planet kan man bli kreativ med ytorna och använda på det sätt som passar familjen bäst, arbetsrum, lekrum, extra sovrum eller vardagsrum, listan kan göras lång. Observera att bilderna är från visningshuset och att det kan finnas skillnader i materialval. Tomten är finplanerad med gräsmatta och buskar samt en altan på husets baksida. I anslutning till entrén på husets framsida finns ett förråd. Vid sidan av huset finns plats att parkera minst två bilar varav den ena i carport. I det natursköna området Wijk Oppgård växer en ny trädgårdsstad fram. De nya kvarteren ligger vackert omgivna av en gammal äppellund, öppna landskap och skog. Närområdet bjuder på många fina naturupplevelser, till exempel en löptur i det närliggande spåret, en utflykt till sjön Fysingen eller kanske en golfrunda på närbelägna Wäsby golf. Skola och förskola finns redan idag inom gångavstånd, och kommunen planerar att uppföra en ny skolbyggnad med idrottshall i området. Centrala Väsby ligger bara 10 minuter bort, och med bil eller pendel tar det ca 25 min till Stockholm.

  • Nyproduktion
Elddonet, null, Täby kommun

Elddonet

Lägenhet
Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 1 690 000 kr
26-87 m²
1-4 rum
2 370 kr/mån

Välkommen till Brf Elddonet i Täby Park! Nu finns inflyttningsklara lägenheter i storlek 1-4 rok med hög standard i en förening med låg belåning (ca 8 900 kr/kvm). Här har Einar Mattsson byggt ett nytt, hemtrevligt bostadskvarter med 150 varierade lägenheter samt fem rymliga radhus. Oavsett om du är ensam, ni är två eller en barnfamilj finns här en passande välplanerad bostad. På gården skapas plats för möten, mingel eller fest, bland annat i det inglasade orangeriet med eldstad. Läget är attraktivt intill två av den nya stadsdelens parker och i närheten av huvudgatans butiker och service. Täby Park blir en hållbar stadsdel centralt belägen i Täby. Perfekt för en aktiv livsstil nära naturen, samtidigt som du lätt tar dig in till innerstan och på gångavstånd når bekväm shopping i en av Stockholms största gallerior. En hållbar trafikplanering gör området tryggt för barn och anpassat för hållbara sätt att förflytta sig. Moderna lösningar gör det lätt för dig att leva hållbart. Husen har lågt klimatavtryck och du får tillgång till bilpool, lådcyklar och cykelservice.

  • Nybyggnadsprojekt
Wijk Oppgård Trädgårdsstad, null, Upplands Väsby kommun

Wijk Oppgård Trädgårdsstad

Radhus
Upplands Väsby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 6 350 000 kr
148 m²
6 rum
272 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Nu endast ett hus kvar! Wijk Oppgård Trädgårdsstad är norra Stockholms nya småstadsidyll. Projektet som utvecklats av C4 Hus omfattar totalt 70 bostäder i form av radhus, kedjehus och friliggande villor. Naturreservat, motionsspår och Wäsby golfbana blir dina nya grannar. Barnen leker tryggt i området utan genomfartstrafik. En ny skola samt idrottsanläggning byggs alldeles intill. Endast ca 10 minuter med cykel, bil eller buss från centrala Upplands Väsby och ca 25 minuter till Stockholm med bil eller pendeltåg

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11