Mäklare Karin Axelsson

Karin Axelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Parkallén 3, 2 tr, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 3, 2 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
4 950 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/4
4 520 kr/mån
56 897 kr/m²

Färdigställd nyproduktion med fast pris och flexibelt tillträde! Denna välplanerade fyra med två balkonger har en ljus och sober färgskala med material av hög standard som kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Kök och vardagsrum ligger gemensamt med en rumsavdelare som ger tydliga rumsfunktioner, här finns plats för både middagsgäster och soffmys. Lägenheten har ett stort master bedroom samt ytterligare två sovrum, ett badrum samt en gäst-wc. Klädkammare samt källarförråd. Lågt belånad bostadsrättsförening tack vare Einar Mattssons räntekostnadsgaranti. Luftig och grön innergård med träd, planteringar och plats för både lek och härliga dagar i solen. Bjud in till kalas i föreningens gemensamma orangeri eller släpp in matleveransen med hjälp av det digitala låset. Ett bekvämt boende i populära Täby Park som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 790 000 kr
26 m²
1 rum
2 370 kr/mån
68 846 kr/m²

Perfekt första boende med unik takhöjd om 3,7 meter! En häftig etta med extra takhöjd som skapar rymd för loftsäng och kvadraten kan nyttjas på bästa sätt. Färdigställd nyproduktion när den är som bäst med all tänkbar funktion så som diskmaskin, kombimaskin samt externt förråd för att rymma alla tillhörigheter. Här har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med påkostade materialval såsom kök från HTH med integrerade vitvaror, bänkskiva i kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Ett bekvämt och påkostat boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping. Observera att bilderna är referensbilder från en visningslägenhet, 1 rok 35 kvm.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Hagaesplanaden 87, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 87

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 050 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/6
2 790 kr/mån
98 387 kr/m²

Lokstallarna – Inflytt hösten 2024. Brf med lägst belåning i Hagastaden. Genomgående hög standard. Härlig etta med studiokänsla tack vare sin öppna planlösning. Fint läge med egen uteplats mot den lugna innergården. Påkostade materialval för dig som söker något utöver det vanliga med lyxigt kök från Marbodal, vacker enstavsparkett, genomgående golvvärme och stenskivor i både kök och badrum. Lägenheten är utrustad med både diskmaskin samt kombimaskin för att underlätta i vardagen. Externt källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3