Mäklare Karin Axelsson

Karin Axelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lokstallarna, null, Stockholms kommun
  • 13 lediga bostäder

Lokstallarna

Lägenhet
Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 3 350 000 kr
32-101 m²
2-4 rum
2 840 kr/mån

I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och luftiga Hälsingegatan, uppför Einar Mattssons Brf Lokstallarna. Inflyttning är planerad att starta redan sommaren 2024 och Brf Lokstallarna kommer att ha lägst belåning av alla föreningar i Hagastaden och kan komma att sänkas ytterligare om ränteläget så kräver. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör. Vissa av lägenheterna har balkonger i syd eller väst och vissa med grön utsikt. Här finns även bostäder med privata terrasser likväl som flera gemensamma takterrasser med utekök, utegym och loungeytor. För mer information, priser och status besök www.brflokstallarna.se

  • Nybyggnadsprojekt
Hagaesplanaden 87, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 87

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 050 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/6
2 790 kr/mån
98 387 kr/m²

Lokstallarna – Inflytt hösten 2024. Brf med lägst belåning i Hagastaden. Genomgående hög standard. Härlig etta med studiokänsla tack vare sin öppna planlösning. Fint läge med egen uteplats mot den lugna innergården. Påkostade materialval för dig som söker något utöver det vanliga med lyxigt kök från Marbodal, vacker enstavsparkett, genomgående golvvärme och stenskivor i både kök och badrum. Lägenheten är utrustad med både diskmaskin samt kombimaskin för att underlätta i vardagen. Externt källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 790 000 kr
26 m²
1 rum
2 370 kr/mån
68 846 kr/m²

Perfekt första boende med unik takhöjd om 3,7 meter! En häftig etta med extra takhöjd som skapar rymd för loftsäng och kvadraten kan nyttjas på bästa sätt. Färdigställd nyproduktion när den är som bäst med all tänkbar funktion så som diskmaskin, kombimaskin samt externt förråd för att rymma alla tillhörigheter. Här har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med påkostade materialval såsom kök från HTH med integrerade vitvaror, bänkskiva i kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Ett bekvämt och påkostat boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3