Mäklare Karin Axelsson

Karin Axelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vinnarcirkeln 11, Täby Park, Täby kommun

Vinnarcirkeln 11

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 290 000 kr
33 m²
1 rum
2 620 kr/mån
69 394 kr/m²

Välkommen till denna unika bostad med egen entré och mycket fint läge med en egen uteplats mot Vinnarcirkeln och den kommande parken. Bli först att flytta in, bostaden är färdigställd och det finns möjlighet till flexibel inflytt. Tack vare den extra takhöjden om 4,5 meter har man skapat ett smart och rymligt loft med trappa, vilket gör att man får funktionen av en 2:a med en extra yta att nyttja. Här finns gott om plats för både säng och arbetsplats. Mycket smakfullt kök från HTH med bänkskiva i kompositsten, integrerade vitvaror, diskmaskin och genomgående fin enstavsparkett. Lyxigt badrum med dusch, bänkskiva i kompositsten samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Källarförråd. Brf Elddonet är en populär och lågt belånad bostadsrättsförening med endast 8 925 kr/kvm i lån. Med ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Täby Park har Einar Mattsson uppfört ett nytt kvarter bostäder, läs mer på www.brfelddonet.se. Bjud in vänner och familj till middag i föreningens gemensamma orangeri på den lummiga gården eller nyttja bilpoolen. Detta är ett bekvämt boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Uteplats
  • Hiss
Parkallén 11, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 11

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 690 000 kr
29 m²
1 rum
2 480 kr/mån
58 276 kr/m²

Unik lägenhet med 3,7 meter i takhöjd och flexibel inflytt. Den här fina och påkostade ettan håller hög standard med materialval som kalkstenskomposit i både kök och badrum, integrerade vitvaror och enstavs ekparkett. Vitt kök från HTH med goda matlagnings- och förvaringsmöjligheter. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Källarförråd. Brf Elddonet är en bostadsrättsförening med låg belåning tack vare Einar Mattssons räntekostandsgaranti. Ett bekvämt och påkostat boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping

  • Nyproduktion
  • Hiss
Hagaesplanaden 87, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 87

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 050 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/6
2 790 kr/mån
98 387 kr/m²

Lokstallarna – Inflytt hösten 2024. Brf med lägst belåning i Hagastaden. Genomgående hög standard. Härlig etta med studiokänsla tack vare sin öppna planlösning. Fint läge med egen uteplats mot den lugna innergården. Påkostade materialval för dig som söker något utöver det vanliga med lyxigt kök från Marbodal, vacker enstavsparkett, genomgående golvvärme och stenskivor i både kök och badrum. Lägenheten är utrustad med både diskmaskin samt kombimaskin för att underlätta i vardagen. Externt källarförråd. I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och aktiva Hälsingegatan, uppförs projektet Lokstallarna som är Einar Mattssons fjärde projekt i populära och expansiva Hagastaden. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Parkallén 7, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 7

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Erik Olsson Nyproduktion
1 790 000 kr
26 m²
1 rum
2 370 kr/mån
68 846 kr/m²

Perfekt första boende med unik takhöjd om 3,7 meter! En häftig etta med extra takhöjd som skapar rymd för loftsäng och kvadraten kan nyttjas på bästa sätt. Färdigställd nyproduktion när den är som bäst med all tänkbar funktion så som diskmaskin, kombimaskin samt externt förråd för att rymma alla tillhörigheter. Här har man omsorgsfullt tänkt på detaljerna med påkostade materialval såsom kök från HTH med integrerade vitvaror, bänkskiva i kalkstenskomposit och enstavs ekparkett. Lyxigt badrum med kombimaskin, dusch och bänkskiva i stenkomposit. Ett bekvämt och påkostat boende i ett område som erbjuder utmärkta kommunikationer och som kombinerar både närhet till natur och stadsliv med service och shopping.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4