Mäklare Victor Khamo

Victor Khamo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gudhemsgatan 16, Västermalm, Skövde kommun
Gudhemsgatan 16, Västermalm, Skövde kommun, bild 2
Gudhemsgatan 16, Västermalm, Skövde kommun, bild 3

Gudhemsgatan 16

Villa
Västermalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
4 995 000 kr
212 + 143 m²
8 rum
999 m² tomt

Bakom de vackra Nyströmskullarna och med en fri baksida som gränsar till grönskande områden, presenterar vi stolt denna imponerande villafastighet. Här sträcker sig boendet över generösa 212 kvadratmeter, med ytterligare 143 kvadratmeter i biyta, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Den öppna planlösningen på entréplanet skapar stora och inbjudande sällskapsytor, där kök och vardagsrum smälter samman. Här kan familjen samlas kring köksön eller i det rymliga vardagsrummet. På övervåningen väntar fyra charmiga sovrum, komplett med ett allrum och ett stilrent badrum. Till huset hör även en rymlig altan och ett dubbelgarage och uppvärmningen sker bekvämt via luft/vattenvärmepump. Läget är verkligen något utöver det vanliga, med närhet till naturen på baksidan samtidigt som det är centralt beläget. Bara runt hörnet finner ni Skövde centrum med dess varierade utbud av restauranger, butiker, gym och mysiga kaféer. Trots den centrala placeringen kännetecknas gatan av sin lugna atmosfär, där onödig biltrafik inte stör. Varmt välkomna till ett hem som omfamnar hela familjen!

  • Premium
Stenelidsvägen 203, Ryd, Skövde kommun
  • Imorgon kl 16:30

Stenelidsvägen 203

Lägenhet
Ryd, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 395 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1
8 078 kr/mån
14 091 kr/m²

På en fin hörntomt finner ni detta bekväma enplanshus som löpande har renoverats de senaste åren. Njut av villakänslan i bostadsrättsform där ni kan fokusera på vardagen. Här erbjuds tre sovrum och två renoverade badrum. Köket är även det nyligen renoverat och bjuder in till matlagning för både vardag och middagsbjudningar med vänner. Kliv ut på den välskötta baksidan och låt dig omfamnas av lugnet från trädgården, där en inbjudande altan och lummiga fruktträd skapar en privat oas för avkoppling och umgänge. Hörnläget ger en privat känsla i trädgården som är som gjord för avkoppling. Läget i Ryd är barnvänligt och boendet är beläget på en bilfri gata där barnen kan lära sig att cykla. I närheten finner ni förskola, skola och matbutik. Trevliga promenadstråk och elljusspår finner ni också runt hörnet. Vill ni ta er in till centrum finns bra kollektivtrafik och fina cykelvägar.

  • Plus
  • Uteplats
Lars Olofs gata 3A, Norrmalm, Skövde kommun
  • Mån 6 maj kl 17:15

Lars Olofs gata 3A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 395 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
3 741 kr/mån
22 143 kr/m²

Brf Ostronet har länge varit en populär förening i Skövde och här finns nu en fin tvåa som söker ny ägare och möjlighet till tidigt tillträde finns. Bra planerade kvadratmeter ger en hemtrevlig bostad. Här får du även en stor inglasad balkong som blir som ett extra rum. Lägenheten bjuder på fönster åt två håll vilket skapar ett vackert ljusinsläpp i hela lägenheten. Genomgående fina ytskikt och ett helkaklat badrum gör det till ett hem att trivas i. Som boende på Lars Olofs Gata har du närhet till hela stadens utbud. Centrum finns en kort promenad bort med restauranger, butiker och caféer. Här finns även högskolan, resecentrum och lummiga Boulognerskogen.

  • Plus
  • Balkong
Vilkmansgatan 16, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Vilkmansgatan 16

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 795 000 kr
107 m²
4 rum
6 185 kr/mån
26 121 kr/m²

Här har ni chansen att förvärva ett fantastiskt gavelradhus med nyproduktionskänsla i Trädgårdsstaden. Bostaden stod klar 2017 och med öppen planlösning, stilfulla materialval och ett optimalt ljusinsläpp skapas en känsla av ett modernt och luftigt hem. Bostaden består av två våningar med totalt fyra rum varav tre sovrum. På entréplan har ni er egna mysiga uteplats med trädgård och på ovanvåningen en balkong som nås från det stora sovrummet. Ni bor med närhet till skolor, lekplatser, mataffärer och grönområden och med smidiga kollektiv förbindelser tar ni er enkelt in till stan. Här har ni ett hem där ni kan flytta in och trivas direkt!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Barkvägen 51B, Ryd, Skövde kommun

Barkvägen 51B

Lägenhet
Ryd, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
595 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/2
4 187 kr/mån
8 500 kr/m²

I lugnt område finner ni denna välskötta tvårummare som väntar på ny ägare. En trappa upp finner ni lägenheten som har en bra planlösning. Här erbjud ett ljust kök och vardagsrum. Lägenhetens rum är rymliga och här är det lätt att trivas. Området är hemtrevligt och utan biltrafik. I Ryd finns fina promenadstråk och du har närhet till matbutik. Önskar du ta dig in till centrum finns det bra kollektivtrafik och fina cykelvägar.

  • Balkong
Flugvägen 19A, Ryd, Skövde kommun

Flugvägen 19A

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 595 000 kr
133 + 22 m²
4 rum
343 m² tomt

Välkommen till detta rymliga samt familjevänliga friköpta radhus som passar perfekt för en stor familj som söker ett lugnt och tryggt kvarter. Här erbjuds ett av områdets bästa lägen med hörntomt samt extra stor trädgård. Uppvärmning sker effektivt via fjärrvärme. Radhuset om 133 kvadratmeter med kök, två badrum samt tre rum på övervåningen erbjuder gott om plats för både avskildhet och umgänge. Här njuter du av ett välplanerat hem som är perfekt för en växande familj. På sommaren kan ni avnjuta solen både på framsidan och på baksidan där ni även har ett stort, inglasat uterum. Uterummet blir som ett extra rum till huset och har plats för både matbord och loungemöbler. Läget är perfekt för dig som söker ett tryggt och familjevänligt område nära till förskola, skola och matbutik.

Lundenvägen 5B, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 5B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 827 kr/mån
17 986 kr/m²

Söker du ett modernt boende med stilrena val, är denna lägenhet den perfekta platsen att kalla ditt hem. Med ett fint badrum, ljusa väggar och enhetliga golv är varje hörn av detta hem noggrant designat för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär. Badrummet är uppdaterat med svart badrumsinredning som ger en modern känsla. Planlösningen är välplanerad och de ljusa väggarna och enhetliga golven skapar en öppen och luftig känsla i varje rum. Från vardagsrummet har ni utgång till er egna uteplats vilket gör att ni får huskänsla trots att ni bor i en bostadsrätt. Här ingår även bredband och hushållsel i avgiften.

  • Uteplats
Hagmarksgatan 12B, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Hagmarksgatan 12B

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 595 000 kr
115 m²
5 rum
7 500 kr/mån
22 565 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska nyproducerade radhus, byggt år 2022, som är redo att bli ert nya drömhem. Beläget i ett idylliskt och barnvänligt område, erbjuder detta tvåplansradhus allt ni kan önska er för en bekväm och modern livsstil. På övre plan finner ni tre rymliga sovrum och ett mysigt allrum. Här finns gott om plats för hela familjen att koppla av och njuta av privatlivet. Sovrummen har stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. På entréplanet hittar du den perfekta platsen för umgänge och vardagsliv. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater och rikligt med förvaringsutrymme, vilket gör det till en kulinarisk dröm för matlagning och sociala stunder. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för familj och vänner att samlas, och det är här ni kan koppla av och skapa minnen tillsammans. Radhuset har även en praktisk tvättstuga och ett modernt badrum på entréplanet, vilket ger er all den bekvämlighet ni behöver i vardagen. Detta radhus är beläget i ett barnvänligt område, vilket gör det till den perfekta platsen för en familj att växa. En stor lekplats finns i närheten, där barnen kan leka och träffa nya vänner medan du njuter av lugnet i området.

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 8