Etage Mäklarbyrå

Etage Mäklarbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gransikagatan 1B, Norrmalm, Skövde kommun
  • Imorgon kl 11:20

Gransikagatan 1B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
850 000 kr
38,7 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 351 kr/mån
21 964 kr/m²

Mittemot högskolan! Nu har du chansen att bli ägare till denna fantastiska och välskötta 1,5:a! Belägen högst upp i huset erbjuder denna lägenhet en solig balkong i söderläge. Lägenheten präglas av genomgående fina ytskikt, enhetliga golv och ljusa väggar som skapar en harmonisk och stilren atmosfär. Det ljusa köket är välplanerat och badrummet är fräscht. Denna pärla ligger på Norrmalm, ett område som inte kan bli bättre. Här bor du nära högskolan, resecentrum och stadens centrum med sitt breda utbud av restauranger och caféer. Perfekt för den som vill ha nära till allt, oavsett om det gäller studier, pendling eller nöjen.

  • Plus
  • Balkong
Helenius gata 44 A, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 44 A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 100 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 580 kr/mån
20 183 kr/m²

Nära högskolan! På Helenius gata 44 A erbjuds en hemtrevlig, ljus och nyligen renoverad lägenhet. Den är smart planerad för att optimera ytan på 54 kvadratmeter, med praktiska förvaringslösningar som gör boendet effektivt. Badrummet renoverades så sent som 2023 och har nu en modern design med kaklade väggar och snyggt klinkergolv. De övriga rummen i lägenheten präglas av ljusa toner och vackra golv, vilket skapar en trivsam atmosfär. På balkongen kan ni njuta av solens varma strålar långt in på kvällen. Närområdet erbjuder bekvämligheter som matbutiker, affärer, centrum, högskola och resecentrum.

  • Balkong
  • Hiss
Käpplundavägen 5A, Norrmalm, Skövde kommun

Käpplundavägen 5A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
825 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 676 kr/mån
20 625 kr/m²

Nära högskolan och i hjärtat av Norrmalm finner ni denna fina etta om 40 kvadratmeter. Ytan är effektivt planerad och är enkel att möblera. Med sitt höga läge på våning tre bor du insynsskyddat i din egna privata oas. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och fina golv. Ett stort plus för lägenheten är att den har ett stort kök med gott om plats för både matlagning och ett matbord. Läget på lägenheten är optimalt för den som vill ha nära till allt! Här har du gångavstånd till centrum, högskola, matbutiker och resecentrum med dess buss- och tågförbindelser.

Stenmursgatan 22D, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Stenmursgatan 22D

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 550 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
4 724 kr/mån
22 464 kr/m²

Denna noggrant planerade och ljusa bostadsrättslägenhet på Stenmursgatan är det perfekta valet för dig som söker en ljus och trivsam lägenhet. Belägen på andra våning får ni en härlig utsikt över omgivningarna med både en balkong som ni når från vardagsrummet samt möjlighet att ha ett café set på framsidan där ni kan njuta av solen. Med sina 69 kvadratmeter och tre rum är lägenheten optimalt utnyttjat för ett smart boende. Ni får två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Lägenheten är genomgående ljus och med enhetligt parkettgolv. På gården finns det plats för barnens lek i sandlådan och vid gungställningen. Till lägenheten hör en parkering och ett förråd. Här njuter ni av det bekväma livet i en lägenhet byggd 2017. Utanför dörren parkeras bilen enkelt på parkeringen som ingår i avgiften. Vill ni ta en skön promenad har ni naturen runt knuten. En kort promenad bort finner ni matbutiker och butiker. Ni har även fina cykelvägar till centrum och täta bussförbindelser. Både skola och förskola finns i området.

  • Balkong
Kansligatan 7B, Norrmalm, Skövde kommun

Kansligatan 7B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
2 980 kr/mån
26 596 kr/m²

Upptäck denna stilrena tvåa med en yta på 47 kvm och väldigt låg avgift om 2980kr! Perfekt belägen på första våning i ett lugnt och välskött område på Norrmalm. Denna charmiga tvåa erbjuder dig möjligheten att bo centralt med allt du behöver inom räckhåll - matbutik, restauranger och kommunikationer. Invändigt får du uppdaterade ytskikt och en hemtrevlig känsla, här är det bara att flytta in!

  • Uteplats
Klagstorpsvägen 33M, Skultorp, Skövde kommun

Klagstorpsvägen 33M

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/2
4 423 kr/mån
33 261 kr/m²

Vid den glittrande sjön i Skultorp finner ni en fin lägenhet byggd 2017. En ombonad trea med fina ytskikt och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får ni två sovrum och ett rymligt badrum. Från vardagsrummet har ni utgång till er egna altan och trädgård. Baksidan badar i sol och här kan ni njuta av er egna lilla oas. Utanför dörren har ni en fin innergård med lekplats, boulebana och en underbar köksträdgård där ni som boende kan plocka smultron och grönsaker samtidigt som ni blickar ut över sjön. Under varmare dagar är ett svalkande dopp i sjön bara några steg bort, en riktigt vardagslyx!

  • Uteplats
Gröna vägen 20B, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 20B

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
675 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 239 kr/mån
17 532 kr/m²

I den omtyckta stadsdelen Annero välkomnas du till denna ljusa och trivsamma etta. Här möts du av en välplanerad layout med gott om förvaringsutrymmen. Lägenheten är generöst tilltagen och det rymliga köket erbjuder plats för både matlagning och gemensamma måltider vid ett matbord. Det stora rummet rymmer både en bekväm soffhörna och en generös säng. Dessutom kan du njuta av att bo i en välskött förening med en charmig innergård. Med närhet till stadens puls och vackra cykelvägar blir detta ditt plats att kalla hem.

Lundenvägen 5B, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 5B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 827 kr/mån
17 986 kr/m²

Söker du ett modernt boende med stilrena val, är denna lägenhet den perfekta platsen att kalla ditt hem. Med ett fint badrum, ljusa väggar och enhetliga golv är varje hörn av detta hem noggrant designat för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär. Badrummet är uppdaterat med svart badrumsinredning som ger en modern känsla. Planlösningen är välplanerad och de ljusa väggarna och enhetliga golven skapar en öppen och luftig känsla i varje rum. Från vardagsrummet har ni utgång till er egna uteplats vilket gör att ni får huskänsla trots att ni bor i en bostadsrätt. Här ingår även bredband och hushållsel i avgiften.

  • Uteplats
Stockvägen 153, Ryd, Skövde kommun
  • Borttagen före visning

Stockvägen 153

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 995 000 kr
118 m²
4 rum
260 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Ingegatan 12A, Vasastan, Skövde kommun
  • Ons 31 jul kl 16:15

Ingegatan 12A

Radhus
Vasastan, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 295 000 kr
119 + 60 m²
4 rum
6 591 kr/mån
19 286 kr/m²

Detta fantastiska radhus, beläget centralt i Skövde, erbjuder den perfekta kombinationen av modern komfort och charmig atmosfär. Med två våningar och en rymlig källare, ger denna bostadsrätt dig gott om utrymme för både avkoppling och fina helger med vänner. Entréplanet bjuder på kök, matsal och ett fint vardagsrum med öppen spis. På övre plan har ni de tre sovrummen fint samlade. Den rymliga källaren erbjuder möjligheter till extra förvaring, hobbyrum eller kanske ett hemmakontor. Flexibiliteten är din att skapa det utrymme som passar dina behov och önskemål. Till radhuset hör en fin och lättskött trädgård. Slå dig ner och njut av sommardagarna på den privata altanen och trädgården. Perfekt för grillkvällar eller bara för att koppla av med en bok i solskenet. Med ett läge mitt i Skövde har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Nära till affärer, restauranger, skolor och kommunikationer.

  • Plus
  • Uteplats
Västra långgatan 93B, Tibro, Tibro kommun

Västra långgatan 93B

Lägenhet
Tibro, Tibro kommun
Etage Mäklarbyrå
295 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 883 kr/mån
5 619 kr/m²

Med ett högt läge finner ni denna väl omhändertagna tvåa som nu väntar på ny ägare. Denna hemtrevliga två bjuder på välplanerade kvadratmeter och rymliga rum. Från det ljusa och luftiga vardagsrummet har ni utgång till en balkong i högt och soligt läge. Här sitter man gärna och njuter av solens strålar långt in på kvällen. Läget i Tibro är centralt men lugnt och du har gångavstånd till torget, matbutik och bussförbindelser. Vill man ta en promenad eller skön löptur finns stadsparken precis utanför dörren. Välkommen till en lägenhet att trivas i.

  • Balkong
Rosenhagavägen 14C, Rosenhaga, Skövde kommun

Rosenhagavägen 14C

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 505 kr/mån
12 134 kr/m²

En ombonad trea med välplanerad planlösning är vad som väntar er på Rosenhagavägen 14C. Enhetliga golv löper genom lägenheten och väggarna är målade i behagliga toner. Lägenheten bjuder dessutom på en separat tvättstuga och ett helkaklat badrum. Från det ena sovrummet nås en balkong med underbar morgonsol, här ute tar man gärna dagens första kopp kaffe. Som boende i Rosenhaga har ni tillgång till en välskött förening med vackra grönytor och en egen relaxavdelning. I området erbjuds gratis parkering för de boende, vilket gör det bekvämt att ha bilen kvar hemma. Med flera matbutiker och andra butiker inom gångavstånd är det enkelt att uträtta ärenden. Dessutom finns det täta bussförbindelser till stan, och för den som föredrar att cykla eller gå, finns det fina gång- och cykelvägar. I närheten finns även både förskola och skola.

  • Balkong
Flugvägen 19A, Ryd, Skövde kommun

Flugvägen 19A

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 495 000 kr
133 + 22 m²
4 rum
343 m² tomt

Välkommen till detta rymliga samt familjevänliga friköpta radhus som passar perfekt för en stor familj som söker ett lugnt och tryggt kvarter. Här erbjuds ett av områdets bästa lägen med hörntomt samt extra stor trädgård. Uppvärmning sker effektivt via fjärrvärme. Radhuset om 133 kvadratmeter med kök, två badrum samt tre rum på övervåningen erbjuder gott om plats för både avskildhet och umgänge. Här njuter du av ett välplanerat hem som är perfekt för en växande familj. På sommaren kan ni avnjuta solen både på framsidan och på baksidan där ni även har ett stort, inglasat uterum. Uterummet blir som ett extra rum till huset och har plats för både matbord och loungemöbler. Läget är perfekt för dig som söker ett tryggt och familjevänligt område nära till förskola, skola och matbutik.

Havstenavägen 17C, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 17C

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 395 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
5 375 kr/mån
14 531 kr/m²

Med utsikt mot Havstenasjön och upp mot berget kommer naturen nära i den här lägenheten. Med ett gavelläge och fönster åt tre håll får ni en ljus lägenhet med vackra vyer från fönsterna. På den stora och inglasade balkongen kan ni njuta av utsikten och se solen gå ner över berget. Balkongen blir även som ett extra rum i den redan rymliga lägenheten. Här får ni en fyra där ena rummet idag har öppnats upp och använts som matrum. Lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för hela familjen. Här får ni även två toaletter. Området är välskött och det finns fina promenadvägar. Här har ni även en kort promenad till Elins Esplanad och Billingehovs fritidsområde. Önskar ni ta er till stan finns det bra cykelvägar och täta bussförbindelser. Flera förskolor inom gångavstånd och Käpplundaskolan med årskurs F-6 finns bara några meter bort.

  • Balkong
Braxenvägen 37, null, Götene kommun

Braxenvägen 37

Radhus
Götene kommun
Etage Mäklarbyrå
1 795 000 kr
106 m²
4 rum
5 270 kr/mån
16 934 kr/m²

Varmt välkomna till detta vackra radhus byggt år 2021. Här bär väggarna fortfarande på en känsla av nytt, och ni kan njuta av en bekväm boendemiljö. Ljusa och fräscha ytskikt präglar hela bostaden, vilket gör det enkelt att trivas. Planlösningen är genomtänkt med två fullt kaklade badrum och tre sovrum på övervåningen. Till huset hör en egen trädgård på baksidan, komplett med altan och gräsmatta. På framsidan finner ni en stenbelagd uteplats där ni kan avnjuta morgonkaffet. På Braxenvägen bor ni naturnära och lugnt och med endast 300 meter till Vänern är ni bara en kort promenad bort från ett dopp i sjön vid stranden eller att andas frisk luft samtidigt som ni njuter av utsikten vid småbåtshamnen. Området är barnvänligt, tryggt och med lite biltrafik. Här leker barnen på gatan och lär sig att cykla.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Harkesvägen 21, Södermalm, Skövde kommun
  • Ons 31 jul kl 17:15

Harkesvägen 21

Villa
Södermalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
3 995 000 kr
140 + 107 m²
7 rum
876 m² tomt

Varmt välkomna till denna rymliga familjevilla som ligger mitt i hjärtat av Södermalm. Denna omsorgsfullt underhållna villa erbjuder inte mindre än fem sovrum och tillräckligt med utrymme för den stora familjen. Här möts ni av ljusa väggar och vackra golv när ni kliver in, med ett elegant fiskbensmönster som pryder vardagsrummets parkett. På entréplanet välkomnas ni av en social yta där kök, matplats och vardagsrum smidigt flyter ihop. Å ena sidan finns tre mysiga sovrum samlade runt ett badrum, medan övre plan bjuder på två större sovrum för extra utrymme och komfort. Källaren är ingen undantag, med generösa förvaringsutrymmen och en plats för hobbyaktiviteter. Gillestugan går även att använda som ett praktiskt övernattningsrum med egen ingång från garaget eller för tonåringen att få sitt eget utrymme. Uteområdet är lika välkomnande med en trädgård som bjuder in till lek och rörelse för barnen, och en altan under tak där ni kan njuta av varma sommardagar utan att behöva oroa er för regnet. Läget på Södermalm är perfekt balanserat, centralt men ändå lugnt. Med gångavstånd till matbutiker, förskolor och centrum har ni allt ni behöver inom räckhåll för en bekväm vardag.

  • Plus
Döbelns gata 2C, Centrum, Skövde kommun

Döbelns gata 2C

Lägenhet
Centrum, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/4
4 058 kr/mån
26 768 kr/m²

Välkommen till Döbelns gata 2C! Här erbjuds en 82 kvadratmeter stor bostad i ett lugnt område med en välskött förening och låg avgift. Lägenheten, belägen högst upp i huset, har en inglasad balkong i direkt sydvästligt läge för optimala solmöjligheter. Kök och badrum har renoverats med fokus på stil och kvalitet, och köket är fullutrustat med modern känsla. Vardagsrummet är ljust och trivsamt, med anslutning till balkongen, som är ett uppskattat extrarum året runt. På bara 5 minuters promenad når du Skövdes torg och centrum med gym, matbutiker, restauranger och shopping. För den som vill ge sig ut på en löptur finns fina motionsspår på P4:s område.

  • Balkong
  • Hiss
Stenelidsvägen 203, Ryd, Skövde kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30

Stenelidsvägen 203

Lägenhet
Ryd, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 395 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1
8 078 kr/mån
14 091 kr/m²

På en fin hörntomt finner ni detta bekväma enplanshus som löpande har renoverats de senaste åren. Njut av villakänslan i bostadsrättsform där ni kan fokusera på vardagen. Här erbjuds tre sovrum och två renoverade badrum. Köket är även det nyligen renoverat och bjuder in till matlagning för både vardag och middagsbjudningar med vänner. Kliv ut på den välskötta baksidan och låt dig omfamnas av lugnet från trädgården, där en inbjudande altan och lummiga fruktträd skapar en privat oas för avkoppling och umgänge. Hörnläget ger en privat känsla i trädgården som är som gjord för avkoppling. Läget i Ryd är barnvänligt och boendet är beläget på en bilfri gata där barnen kan lära sig att cykla. I närheten finner ni förskola, skola och matbutik. Trevliga promenadstråk och elljusspår finner ni också runt hörnet. Vill ni ta er in till centrum finns bra kollektivtrafik och fina cykelvägar.

  • Plus
  • Uteplats
Barkvägen 51B, Ryd, Skövde kommun

Barkvägen 51B

Lägenhet
Ryd, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
595 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/2
4 187 kr/mån
8 500 kr/m²

I lugnt område finner ni denna välskötta tvårummare som väntar på ny ägare. En trappa upp finner ni lägenheten som har en bra planlösning. Här erbjud ett ljust kök och vardagsrum. Lägenhetens rum är rymliga och här är det lätt att trivas. Området är hemtrevligt och utan biltrafik. I Ryd finns fina promenadstråk och du har närhet till matbutik. Önskar du ta dig in till centrum finns det bra kollektivtrafik och fina cykelvägar.

  • Balkong
Hagmarksgatan 12B, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Hagmarksgatan 12B

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 595 000 kr
115 m²
5 rum
7 500 kr/mån
22 565 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska nyproducerade radhus, byggt år 2022, som är redo att bli ert nya drömhem. Beläget i ett idylliskt och barnvänligt område, erbjuder detta tvåplansradhus allt ni kan önska er för en bekväm och modern livsstil. På övre plan finner ni tre rymliga sovrum och ett mysigt allrum. Här finns gott om plats för hela familjen att koppla av och njuta av privatlivet. Sovrummen har stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. På entréplanet hittar du den perfekta platsen för umgänge och vardagsliv. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater och rikligt med förvaringsutrymme, vilket gör det till en kulinarisk dröm för matlagning och sociala stunder. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för familj och vänner att samlas, och det är här ni kan koppla av och skapa minnen tillsammans. Radhuset har även en praktisk tvättstuga och ett modernt badrum på entréplanet, vilket ger er all den bekvämlighet ni behöver i vardagen. Detta radhus är beläget i ett barnvänligt område, vilket gör det till den perfekta platsen för en familj att växa. En stor lekplats finns i närheten, där barnen kan leka och träffa nya vänner medan du njuter av lugnet i området.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vilkmansgatan 37, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Vilkmansgatan 37

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
5 964 kr/mån
26 351 kr/m²

Möjlighet till övertagande av banklån finns. Nuvarande säljare har två bundna bostadslån. Ett lån om 650.000 kr till en ränta om 1,32 % bundet t.o.m. 2024-12-01 samt ytterligare ett lån om 600.000 kr till en ränta om 1,6% bundet t.o.m. 2026-12-01. Banken utför sedvanliga kreditprövningar på en eventuell ny kredittagare och ytterligare förutsättningar kan komma att krävas för att kunna övertaga banklånen. Med ett lugnt läge i Trädgårdsstaden finner ni denna hemtrevliga trerumslägenhet. Invändigt får ni en välkomnande känsla där väggarna är målade i mjuka och ombonade färger, som samspelar perfekt med det genomgående parkettgolvet och skapar en inbjudande känsla. Planlösningen är välplanerad och det öppna vardagsrummet sträcker sig till balkongen, som är rymlig och har plats för matplats eller loungegrupp. Föreningen har en gemensam pool, vilket är en fantastisk bonus. Här kan du koppla av och svalka dig under varma sommardagar och dela roliga stunder med nära och kära. Boendet i Trädgårdsstaden erbjuder mer än bara en bostad. Det ger dig också en bekväm livsstil med välskötta gator och närhet till naturen. Området är präglat av lekplatser, utegym och charmiga promenadvägar som ger en möjlighet till en aktiv livsstil. Förskolor och skolor är enkelt tillgängliga med en kort promenad från lägenheten. Trädgårdsstaden har även det praktiska handelsområdet Stallsiken, där matbutiker, butiker och gym finns inom räckhåll.

  • Balkong
Gransikagatan 1B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 1B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
825 000 kr
38,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 185 kr/mån
21 318 kr/m²

På Gransikagatan 1B bor du ett stenkast från alla möjligheter Skövde har att erbjuda. Med ett läge så centralt kan du enkelt njuta av stadens puls, samtidigt som du har en mysig atmosfär på Norrmalm. Lägenheten är genomtänkt planerad för maximal funktionalitet och komfort. Här finns gott om utrymme i sovrummet för en stor dubbelsäng. Köket är stilrent och modernt och har allt du behöver för att laga en god middag. En trappa ned ligger tvättstugan, två förråd och cykelförråd. Högskolan, matbutik och resecentrum finner du bara några steg bort!

Visar alla 22