Mäklare Jacob Svitzer

Jacob Svitzer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gröna vägen 47D, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 47D

Radhus
Hentorp, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 395 000 kr
111 m²
4 rum
7 307 kr/mån
21 577 kr/m²

I en välskött förening finner ni detta fina radhus i två plan med källare. Här finns gott om utrymmen för hela familjen att växa i. Radhuset erbjuder tre sovrum samt att gillestugan i källaren även kan fungera som ett extra sovrum om så önskas. Stort och rymligt kök på entréplan med plats för hela familjen. Från köket har ni utgång till ett fint uterum som blir som en extra förlängning av huset. Ni har även en altan där ni kan njuta av solen från morgon till kväll. I området finns även fina grönytor och lekplatser till barnen. Två förskolor och en grundskola finns inom gångavstånd. För att ta sig till stan kan ni ta bussen som går med täta avgångar utanför huset eller ta cykeln på de fina cykelvägarna. Vill ni ut i naturen finns det fina promenadstråk och golfbanan ligger bara ett stenkast bort. Matbutiken hittar ni över gatan, här finns allt inom behändigt avstånd! I avgiften ingår både en parkering och ett garage!

  • Balkong
  • Uteplats
Döbelns gata 2C, Centrum, Skövde kommun

Döbelns gata 2C

Lägenhet
Centrum, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/4
4 058 kr/mån
26 768 kr/m²

Visning tisdag den 20e februari kl 17.30. Kontakta Jacob Svitzer för mer information! Välkommen till Döbelns gata 2C! Här erbjuds en 82 kvadratmeter stor bostad i ett lugnt område med en välskött förening och låg avgift. Lägenheten, belägen högst upp i huset, har en inglasad balkong i direkt sydvästligt läge för optimala solmöjligheter. Kök och badrum har renoverats med fokus på stil och kvalitet, och köket är fullutrustat med modern känsla. Vardagsrummet är ljust och trivsamt, med anslutning till balkongen, som är ett uppskattat extrarum året runt. På bara 5 minuters promenad når du Skövdes torg och centrum med gym, matbutiker, restauranger och shopping. För den som vill ge sig ut på en löptur finns fina motionsspår på P4:s område.

  • Balkong
  • Hiss
Barkvägen 27D, Ryd, Skövde kommun
  • Borttagen före visning

Barkvägen 27D

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 195 000 kr
108,5 m²
4 rum
6 935 kr/mån
11 014 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Flistadsvägen 6, Tidan, Skövde kommun

Flistadsvägen 6

Övrigt
Tidan, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
3 600 000 kr
342 m²
1 280 m² tomt

Med bra läge i Tidan erbjuds nu den här fastigheten i gott skick med 6 st lägenheter. Det finns 2 st 3 rum och kök och 4 st 2 rum och kök med en total boyta på 342 kvadratmeter, utöver det finns ett varmgarage. I källaren har varje lägenhet ett tillhörande förråd och möjlighet att nytta gemensam tvättstuga. Taket byttes 2014 och 2023 installerades solceller som efter det försörjt fastigheten med all el. 2009 installerades bergvärme.

Basilikavägen 1D, Kvarnsjön, Skövde kommun

Basilikavägen 1D

Lägenhet
Kvarnsjön, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
895 000 kr
50,2 m²
2 rum
vån 2/2
4 082 kr/mån
17 829 kr/m²

Varmt välkomna till Kvarnsjön och denna välplanerade tvåa. Lägenheten bjuder på gott om förvaring och här får du även en egen tvättstuga. Kök och vardagsrum i öppen och ljus planlösning vilket gör det till en social lägenhet. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen som ligger i soligt västerläge. Området är lugnt och har fina promenadstråk runt Aspös område. Bra kommunikation till stan, Högskolan och Elins Esplanad med både bussar och cykelvägar.

  • Balkong
Gransikagatan 1B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 1B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
825 000 kr
38,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 185 kr/mån
21 318 kr/m²

På Gransikagatan 1B bor du ett stenkast från alla möjligheter Skövde har att erbjuda. Med ett läge så centralt kan du enkelt njuta av stadens puls, samtidigt som du har en mysig atmosfär på Norrmalm. Lägenheten är genomtänkt planerad för maximal funktionalitet och komfort. Här finns gott om utrymme i sovrummet för en stor dubbelsäng. Köket är stilrent och modernt och har allt du behöver för att laga en god middag. En trappa ned ligger tvättstugan, två förråd och cykelförråd. Högskolan, matbutik och resecentrum finner du bara några steg bort!

Spårljusvägen 7, Äspenäset, Karlsborgs kommun

Spårljusvägen 7

Tomt
Äspenäset, Karlsborgs kommun
Etage Mäklarbyrå
1 150 000 kr
892 m² tomt

Välkommen till en tomt där ni kan förverkliga er husdröm! Denna rymliga tomt på 892 kvadratmeter är inte bara perfekt belägen med närhet till Vättern, småbåtshamnen och en vacker strand, den är även redo för att hysa ert framtida hem. Här har ni chansen att förverkliga era visioner och bygga ert alldeles egna paradis vid vattnet. Tomten är byggklar och ger er friheten att skapa ert unika boende, precis så som ni alltid drömt om. Med möjlighet att koppla på sig på kommunalt vatten och avlopp (inkopplingsavgiften på 89.000kr är betald) samt ansluta till el och fiber, är alla bekvämligheter på plats för att göra er byggresa smidig och enkel. Köparen står för anslutningsavgifter, de ingår ej i tomtpriset. Under dokument går det att se hur detaljplanen ser ut. För mer information kontakta ansvarig mäklare Jacob Svitzer.

Visar alla 7