Mäklare Jacob Svitzer

Jacob Svitzer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kansligatan 7B, Norrmalm, Skövde kommun

Kansligatan 7B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
2 980 kr/mån
26 596 kr/m²

Upptäck denna stilrena tvåa med en yta på 47 kvm och väldigt låg avgift om 2980kr! Perfekt belägen på första våning i ett lugnt och välskött område på Norrmalm. Denna charmiga tvåa erbjuder dig möjligheten att bo centralt med allt du behöver inom räckhåll - matbutik, restauranger och kommunikationer. Invändigt får du uppdaterade ytskikt och en hemtrevlig känsla, här är det bara att flytta in!

  • Uteplats
Klagstorpsvägen 33M, Skultorp, Skövde kommun

Klagstorpsvägen 33M

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/2
4 423 kr/mån
33 261 kr/m²

Vid den glittrande sjön i Skultorp finner ni en fin lägenhet byggd 2017. En ombonad trea med fina ytskikt och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får ni två sovrum och ett rymligt badrum. Från vardagsrummet har ni utgång till er egna altan och trädgård. Baksidan badar i sol och här kan ni njuta av er egna lilla oas. Utanför dörren har ni en fin innergård med lekplats, boulebana och en underbar köksträdgård där ni som boende kan plocka smultron och grönsaker samtidigt som ni blickar ut över sjön. Under varmare dagar är ett svalkande dopp i sjön bara några steg bort, en riktigt vardagslyx!

  • Uteplats
Gröna vägen 20B, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 20B

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
675 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 239 kr/mån
17 532 kr/m²

I den omtyckta stadsdelen Annero välkomnas du till denna ljusa och trivsamma etta. Här möts du av en välplanerad layout med gott om förvaringsutrymmen. Lägenheten är generöst tilltagen och det rymliga köket erbjuder plats för både matlagning och gemensamma måltider vid ett matbord. Det stora rummet rymmer både en bekväm soffhörna och en generös säng. Dessutom kan du njuta av att bo i en välskött förening med en charmig innergård. Med närhet till stadens puls och vackra cykelvägar blir detta ditt plats att kalla hem.

Rosenhagavägen 14C, Rosenhaga, Skövde kommun

Rosenhagavägen 14C

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 505 kr/mån
12 134 kr/m²

En ombonad trea med välplanerad planlösning är vad som väntar er på Rosenhagavägen 14C. Enhetliga golv löper genom lägenheten och väggarna är målade i behagliga toner. Lägenheten bjuder dessutom på en separat tvättstuga och ett helkaklat badrum. Från det ena sovrummet nås en balkong med underbar morgonsol, här ute tar man gärna dagens första kopp kaffe. Som boende i Rosenhaga har ni tillgång till en välskött förening med vackra grönytor och en egen relaxavdelning. I området erbjuds gratis parkering för de boende, vilket gör det bekvämt att ha bilen kvar hemma. Med flera matbutiker och andra butiker inom gångavstånd är det enkelt att uträtta ärenden. Dessutom finns det täta bussförbindelser till stan, och för den som föredrar att cykla eller gå, finns det fina gång- och cykelvägar. I närheten finns även både förskola och skola.

  • Balkong
Havstenavägen 17C, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 17C

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
1 395 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
5 375 kr/mån
14 531 kr/m²

Med utsikt mot Havstenasjön och upp mot berget kommer naturen nära i den här lägenheten. Med ett gavelläge och fönster åt tre håll får ni en ljus lägenhet med vackra vyer från fönsterna. På den stora och inglasade balkongen kan ni njuta av utsikten och se solen gå ner över berget. Balkongen blir även som ett extra rum i den redan rymliga lägenheten. Här får ni en fyra där ena rummet idag har öppnats upp och använts som matrum. Lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för hela familjen. Här får ni även två toaletter. Området är välskött och det finns fina promenadvägar. Här har ni även en kort promenad till Elins Esplanad och Billingehovs fritidsområde. Önskar ni ta er till stan finns det bra cykelvägar och täta bussförbindelser. Flera förskolor inom gångavstånd och Käpplundaskolan med årskurs F-6 finns bara några meter bort.

  • Balkong
Döbelns gata 2C, Centrum, Skövde kommun

Döbelns gata 2C

Lägenhet
Centrum, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/4
4 058 kr/mån
26 768 kr/m²

Välkommen till Döbelns gata 2C! Här erbjuds en 82 kvadratmeter stor bostad i ett lugnt område med en välskött förening och låg avgift. Lägenheten, belägen högst upp i huset, har en inglasad balkong i direkt sydvästligt läge för optimala solmöjligheter. Kök och badrum har renoverats med fokus på stil och kvalitet, och köket är fullutrustat med modern känsla. Vardagsrummet är ljust och trivsamt, med anslutning till balkongen, som är ett uppskattat extrarum året runt. På bara 5 minuters promenad når du Skövdes torg och centrum med gym, matbutiker, restauranger och shopping. För den som vill ge sig ut på en löptur finns fina motionsspår på P4:s område.

  • Balkong
  • Hiss
Gransikagatan 1B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 1B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
825 000 kr
38,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 185 kr/mån
21 318 kr/m²

På Gransikagatan 1B bor du ett stenkast från alla möjligheter Skövde har att erbjuda. Med ett läge så centralt kan du enkelt njuta av stadens puls, samtidigt som du har en mysig atmosfär på Norrmalm. Lägenheten är genomtänkt planerad för maximal funktionalitet och komfort. Här finns gott om utrymme i sovrummet för en stor dubbelsäng. Köket är stilrent och modernt och har allt du behöver för att laga en god middag. En trappa ned ligger tvättstugan, två förråd och cykelförråd. Högskolan, matbutik och resecentrum finner du bara några steg bort!

Visar alla 7