Mäklare Jacob Svitzer

Jacob Svitzer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klagstorpsvägen 33M, Skultorp, Skövde kommun
  • Kommande

Klagstorpsvägen 33M

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/2
4 423 kr/mån
33 261 kr/m²

Vid den glittrande sjön i Skultorp finner ni en fin lägenhet byggd 2017. En ombonad trea med fina ytskikt och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får ni två sovrum och ett rymligt badrum. Från vardagsrummet har ni utgång till er egna altan och trädgård. Baksidan badar i sol och här kan ni njuta av er egna lilla oas. Utanför dörren har ni en fin innergård med lekplats, boulebana och en underbar köksträdgård där ni som boende kan plocka smultron och grönsaker samtidigt som ni blickar ut över sjön. Under varmare dagar är ett svalkande dopp i sjön bara några steg bort, en riktigt vardagslyx!

  • Uteplats
Gröna vägen 20B, Hentorp, Skövde kommun
  • Kommande

Gröna vägen 20B

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
695 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 239 kr/mån
18 052 kr/m²

I den omtyckta stadsdelen Annero välkomnas du till denna ljusa och trivsamma etta. Här möts du av en välplanerad layout med gott om förvaringsutrymmen. Lägenheten är generöst tilltagen och det rymliga köket erbjuder plats för både matlagning och gemensamma måltider vid ett matbord. Det stora rummet rymmer både en bekväm soffhörna och en generös säng. Dessutom kan du njuta av att bo i en välskött förening med en charmig innergård. Med närhet till stadens puls och vackra cykelvägar blir detta ditt plats att kalla hem.

Tungatan 2B, Norrmalm, Skövde kommun
  • Kommande

Tungatan 2B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Etage Mäklarbyrå
850 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/3
2 852 kr/mån
21 795 kr/m²

På Tungatan befinner du dig bara ett stenkast från alla de fantastiska möjligheter som Skövde har att erbjuda. Med ett sådant centralt läge är det enkelt att ta del av stadens livliga puls, samtidigt som du kan njuta av den mysiga atmosfären på Norrmalm. Den här lägenheten är omsorgsfullt planerad för att erbjuda maximal funktionalitet och komfort. I sovrummet finns gott om plats för en rymlig dubbelsäng. Här får ni trägolv i både vardagsrummet och sovrummet och behagliga toner på väggarna.

  • Plus

Visar alla 3