Mäklare Sara Almert

Sara Almert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkersrovägen 23, Åkersberg, Enköpings kommun

Åkersrovägen 23

Villa
Åkersberg, Enköpings kommun
Fabergé Fastighetsmäkleri AB

6 500 000 kr

178 m²

8 rum

900 m² tomt

Stilrent 2-planshus byggt 2021 med stora rejäla ytor och högt i tak. Här finns 5-6 sovrum, 2 stora badrum och 2 allrum. Platsbyggt kök med köksö, skafferi/förråd och stor matplats, öppen planlösning. Utgång till stor altan med flera sittplatser och utebad. Trädgård med häckar, planteringar och plan gräsyta. Låga driftskostnader. Fiber finns. Isolerat dubbelgarage med två motordrivna portar, asfalterad uppfart och förråd. Mycket bra läge i området med flera grönytor på baksidan av fastigheten. Skola, förskola och lekplatser i området. Ett bekvämt boende i anslutning till Fanna-området och Enköpings golfbana. Bra pendling via östra länken ut till E18.

Breds-Backa 4, Bredsdal, Breds-Backa, Enköpings kommun
Breds-Backa 4, Bredsdal, Breds-Backa, Enköpings kommun, bild 2
Breds-Backa 4, Bredsdal, Breds-Backa, Enköpings kommun, bild 3

Breds-Backa 4

Villa
Bredsdal, Breds-Backa, Enköpings kommun
Fabergé Fastighetsmäkleri AB

5 195 000 kr

133 m²

5 rum

2 263 m² tomt

Nyproducerade villa i ett plan med inredningsbar övervåning. Ytan på entréplan där allt är klart och inrett är 133 kvadratmeter och fördelar sig på fem rum och stort kök. Vill man inreda övervåningen blir övre plan ca 60 kvm boyta. Uppvärmning sker via fånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme, vilket ger en låg driftskostnad. På baksidan finnas en plan tomt med stor gräsyta med hästhage som granne. Här kan man njuta av lugn och ro med lantligt läge och ett fåtal grannar. Fastigheten ligger i ett fint läge med närhet till påfart E-18 för pendlaren till Västerås eller Stockholm. Bussar går på vägen genom området. Det tar ca 15 minuter med bil till/från Enköping och Västerås. Fastigheten ligger nära Orresta golfklubb.

  • Premium
Sikvägen 10, Råbydal, Håbo kommun
Sikvägen 10, Råbydal, Håbo kommun, bild 2
Sikvägen 10, Råbydal, Håbo kommun, bild 3

Sikvägen 10

Radhus
Råbydal, Håbo kommun
Fabergé Fastighetsmäkleri AB

4 395 000 kr

132 m²

4 rum

670 m² tomt

En pärla för barnfamiljen! Visning bokas via [email protected] Trevlig kedjehus i ett lugnt Mälarnära område med naturen som granne. Villan har 132 mycket välplanerade kvadratmeter med 3 sovrum som lätt kan bli 4 st. Stora gemensamma ytor och 2 duschrum renoverade för ca 10 år sedan. Kök med matplats för hela familjen samt tvättstuga med utgång mot framsidan. Altan under tak på baksidan, djur och barnvänlig tomt mot ängsmark. Isolerat garage med motordriven port samt dörr från sidan. Förskola och skola finns inom gång- eller cykelavstånd.

  • Premium

Visar alla 3