Falkenbergs Fastighetsmäkleri

Falkenbergs Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skärslidarna 128, Tröingeberg, Falkenbergs kommun

Skärslidarna 128

Villa
Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
3 295 000 kr
110 m²
5 rum
2 047 m² tomt

Nu erbjuder vi en gedigen villa med ett lantligt läge i Tröingeberg / Skärslidarna! Villan har under 2019 genomgått större renovering och ombyggnad där man bytt yttertak, fasader, fönster, samtliga ytskikt invändigt, träaltan, installerat spabad etc. Den charmiga verandan på framsidan är väl tilltagen och den privata altanen på baksidan bjuder på avkopplande bad i det uppvärmda spabadet. Här finns även ett mindre fristående garage samt uthus med garage, förråd och hobbyrum. Framsidan av huset har en stor grusad uppfart med generös uppställningsyta, baksidan är lättskött och består av mestadels gräsytor. Entréplan bjuder på stor välkomnande veranda, hall med klädkammare, stort lantligt kök med köksö samt skafferi, matplats, vardagsrum, badrum med dusch samt stor tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter. Övre plan består av tre antal sovrum, badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Villan kan tillträdas omgående, välkommen på visning!

Hedvägen 8, Vinbergs kyrkby, Falkenbergs kommun

Hedvägen 8

Villa
Vinbergs kyrkby, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
3 250 000 kr
188 + 40 m²
7 rum
1 002 m² tomt

Välkomna till Hedvägen 8 i Vinbergs kyrkby, här finner ni en stor 1.5 plansvilla om ca 188kvm med sammanlagt 7 antal rum (varav 5 sovrum). Den härliga takterassen bjuder på utsikt över det charmiga området och här ligger solen på från morgon till kväll! Villan är omfattande renoverad i en charmig och smakfull stil både in och utvändigt. Den lättskötta trädgården består av gräsmatta som robotklipparen tar hand om, stensättningar och planteringar. På framsidan av huset finns veranda med utgång från köket, baksidan har träaltan och även pergola med platsbyggd grill. Entréplan består av entrehall, kök med matplats samt exklusiva vitvaror från Smeg, vardagsrum med braskamin, sovrum, helkaklat badrum med hörnbadkar, groventré, tvättstuga samt garage. Övre plan består av allrum, 4 antal sovrum, helkaklat badrum med dusch samt utgång till den stora takterassen. I trädgården finner man även isolerad gäststuga med både el och fiber samt redskapsbod. Det finns gott om plats på den asfalterade och grusade uppfarten, här får man plats med både bilar och husvagn/husbil. I Vinbergs kyrkby finns Vinbergsskolan F-6, bussförbindelser finns i närheten och för den som pendlar når man E6 motorväg på ca 5min med bil. Välkomna på visning!

Folkared 1, Långås, Varbergs kommun

Folkared 1

Villa
Långås, Varbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
2 395 000 kr
77 + 26 m²
4 rum
1 400 m² tomt

Välkomna till Folkared 1! Fastigheten består av en charmig 1.5 plansvilla, lummig och intressant trädgård samt fristående garagebyggnad med både tvättstuga, gästlägenhet och uterum. Den stora träaltan har ett härligt solläge och här finns även en uppmurad grill/smoker. En villadröm på landet med mycket karaktär, värme och hemkänsla! Villans planlösning består av entréhall med klädkammare, badrum med badkar/dusch, vardagsrum med fina trägolv samt braskamin, matplats med utgång till träaltan samt ett fantastiskt härligt kök. På övervåningen finner man passage/hall samt tre sovrum. Garagebyggnaden bjuder på garage/verkstad, tvättstuga, torkrum, gästrum med wc samt uterum/orangeri. Den lummiga trädgården består av gräsmatta, träd, fruktträd, flisgångar, växthus, lekstuga mm, här finns mycket att upptäcka. I hagen intill strosar kossorna fritt och kan ibland stanna till och hälsa. Villan ligger lantligt belägen med 5 minuters bilväg till både Långås och motorvägspåfart. Varmt välkomna på visning!

Olofsbo 222, Stuga K1, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Olofsbo 222, Stuga K1

Lägenhet
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
995 000 kr
30 m²
4 rum
4 631 kr/mån
33 167 kr/m²

Ring Mäklaren och boka visning! Välkomna till Brf Olofsbo stugor i Olofsbo. Detta ljusa och trevliga fritidshus i bostadsrättsform erbjuder 3 separata sovrum, allrum med kök och matplats, badrum med golvvärme och en stor träaltan med soligt läge. Stugan har ett bra och trevligt läge i stugområdet. Stugan är i gott skick, har en härlig träaltan med ett perfekt solläge som bjuder på sol från förmiddag till kväll. Uppvärmning sker via nyinstallerad luft/luftvärmepump. Stugan kan nyttjas årets alla dagar och årstider! Bilen parkerar du precis utanför. Till Stranden är det ca 700m. Stugan säljes komplett med inventarier samt sängar. Det finns med fördel möjlighet att hyra ut stugan med hyresintäkter för den som önskar täcka sina egna driftskostnader. Campingen ombesörjer nätbaserat bokningssystem. På campingområdet finns mindre affär, pizzeria med à la carte på menyn och till Olofsbo havsbad tar det mindre än 10 minuter att promenera. Möjlighet till ett snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Olofsbo 222, Stuga R44, Olofsbo, Falkenbergs kommun
  • Lör 26 okt kl 11:00

Olofsbo 222, Stuga R44

Lägenhet
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
750 000 kr
22 m²
3 rum
3 757 kr/mån
34 091 kr/m²

Ring Mäklaren för visning! Välkomna till den halländska och populära sommaridyllen Olofsbo beläget utmed kustremsan mellan Varberg och Falkenberg. Detta ljusa och trevliga fritidshus i bostadsrättsform erbjuder 2 separata sovrum, allrum med matplats och kök, badrum med dusch samt en stor träaltan med insynsskydd. Stugans planlösningen är verkligen genomtänkt där varje kvm är optimalt fördelad. Bilen parkeras bekvämt intill stugan. Stugan har ett trivsamt läge i området och är dessutom utrustad med luft/luftvärmepump samt elektrisk golvvärme i hela stugan. Fiber finns installerat! Stugan säljes komplett med inventarier samt sängar med sovplatser för 4 personer. Det finns med fördel möjlighet att hyra ut stugan med hyresintäkter för den som önskar täcka sina egna driftskostnader. Campingen ombesörjer bokning, hantering av uthyrning osv. Stugan är välbyggd, isolerad och kan användas åretrunt. Här stänger man inte av V/A vilket annars är normalt i liknande stugområden. På campingområdet finns mindre affär, pizzeria med à la carte på menyn och till Olofsbo havsbad tar det mindre än 10 minuter att promenera. Stugan kan tillträdas omgående, välkomna på visning!

  • Plus
Norrgårdsvägen 1, Olofsbo, Falkenbergs kommun
  • Lör 26 okt kl 12:00

Norrgårdsvägen 1

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
3 975 000 kr
81 m²
4 rum
1 181 m² tomt

Ett tillfälle i Olofsbo! Nära hav och vackra sandstränder finns nu möjlighet att förvärva detta charmiga fritidshus/åretruntboende beläget på fin trädgårdstomt med ett riktigt bra läge i idylliska Olofsbo. Till stranden är det endast ca 300m. Friköpt fastighet om ca 1181kvm. Planlösningen består av tambur, hall, kök med matplats, badrum med dusch, badkar samt tvättmaskin, tre antal sovrum samt stort vardagsrum med charmig braskamin. Garaget består idag av hobbyrum samt förråd, här finns goda möjligheter att inreda och öppna upp med husets planlösning. Från den trevliga verandan blickar man ut över den välvårdade och lagom lummiga trädgårdstomten. Ett tillfälle som sällan kommer ut på marknaden, fastigheten kan tillträdas omgående för den som önskar. Välkomna att boka er till visning!

  • Plus
Lastvägen 26, Smedjeholmen, Falkenbergs kommun

Lastvägen 26

Övrigt
Smedjeholmen, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
3 451 000 kr
293 m² tomt

Nybyggda lokaler med bästa läge på Smedjeholmen - Gavelläge - ca 276kvm På Smedjeholmen i populära och omtalade området ”Dina Kubik” säljes nu denna nybyggda fastighet med gavelläge och en yta om ca 276kvm. Lokalernas läge och och livfulla utformning ger dig unika möjligheter att utforma lokalerna enligt dina önskemål. Den generösa takhöjden mäter på sin högsta punkt ca 6.5m och de moderna fönsterpartierna ger både ett trivsamt intryck men även behagligt ljusinsläpp. För den som vill uppföra entresolplan och maximera ytorna är detta fullt möjligt. Vatten/avlopp finns anslutet. Långsiktig god investering då man äger sin fastignet (egen fastighetsbeteckning). Välkomna att kontakta Mäklaren för visning samt mer information!

Olofsbo 222, Stuga R43, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Olofsbo 222, Stuga R43

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
850 000 kr
22 m²
3 rum
3 757 kr/mån

Ring Mäklaren och boka visning! Välkomna till den halländska och populära sommaridyllen Olofsbo beläget utmed kustremsan mellan Varberg och Falkenberg. Detta ljusa och trevliga fritidshus i bostadsrättsform erbjuder 2 separata sovrum, allrum med matplats och kök, badrum med dusch samt en stor träaltan med insynsskydd. Stugans planlösningen är verkligen genomtänkt där varje kvm är optimalt fördelad. Bilen parkeras bekvämt intill stugan. Stugan har ett trivsamt läge i området och är dessutom utrustad med luft/luftvärmepump, markiser samt elektrisk golvvärme i hela stugan. Stugan säljes komplett med inventarier samt sängar med sovplatser för 4 personer. Det finns med fördel möjlighet att hyra ut stugan med hyresintäkter för den som önskar täcka sina egna driftskostnader. Campingen ombesörjer bokning, hantering av uthyrning osv. Stugan är välbyggd, isolerad och kan användas åretrunt. Här stänger man inte av V/A vilket annars är normalt i liknande stugområden. På campingområdet finns mindre affär, pizzeria med à la carte på menyn och till Olofsbo havsbad tar det mindre än 10 minuter att promenera. Den här stugan har ägts av en och samma ägare sedan byggåret 2010, nu är det dags att lämna över nycklarna. Stugan kan tillträdas omgående, välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Stationsgatan 6, Slöinge, Falkenbergs kommun

Stationsgatan 6

Villa
Slöinge, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
Pris saknas
159 + 32 m²
8 rum
1 540 m² tomt

Med ett bra och centralt läge i Slöinge säljes en charmig fastighet där tomten uppgår till hela 1540kvm. På fastigheten finns en större 1.5 plansvilla, en separat byggnad med en lägenhet samt förråd/loft.Trädgården är uppvuxen och har infarter från både Stationsgatan samt Syréngatan. Idag är både villan, lägenheten samt garage uthyrt med totala hyresintäkter på 302700 kr/år. Slöinge är ett trivsamt samhälle beläget mellan Falkenberg och Halmstad, det går smidigt att kliva på motorvägen för den som pendlar. I Slöinge finns mataffärer, pizzeria, glassfabrik med butiksförsäljning samt populära och prisade Solhaga stenugnsbageri. Kontakta Mäklaren för mer information samt bokning av visning!

  • Plus
  • Uteplats
Olofsbo 222, Stuga R42, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Olofsbo 222, Stuga R42

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
815 000 kr
22 m²
3 rum
3 757 kr/mån

Ring Mäklaren för visning! Välkomna till den halländska och populära sommaridyllen Olofsbo beläget utmed kustremsan mellan Varberg och Falkenberg. Detta ljusa och trevliga fritidshus i bostadsrättsform erbjuder 2 separata sovrum, allrum med matplats och kök, badrum med dusch samt en stor träaltan. Stugans planlösningen är verkligen genomtänkt där varje kvm är optimalt fördelad. Bilen parkeras bekvämt intill stugan. Stugan har ett trivsamt läge i området med gräsplätt utanför samt fruktträd. Stugan är utrustad med golvvärme samt laddbox för bil. Stugan säljes komplett med inventarier samt sängar med sovplatser för 4 personer. Det finns med fördel möjlighet att hyra ut stugan med hyresintäkter för den som önskar täcka sina egna driftskostnader. Campingen ombesörjer bokning, hantering av uthyrning osv. Stugan är välbyggd, isolerad och kan användas åretrunt. Här stänger man inte av V/A vilket annars är normalt i liknande stugområden. På campingområdet finns mindre affär, pizzeria med à la carte på menyn och till Olofsbo havsbad tar det mindre än 10 minuter att promenera. Stugan kan tillträdas omgående, välkomna på visning!

  • Plus
Tvååkersvägen 1, Långås, Falkenbergs kommun
  • Idag kl 16:30

Tvååkersvägen 1

Villa
Långås, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
2 650 000 kr
135 + 56 m²
6 rum
1 013 m² tomt

I centrala Långås finns möjlighet til att förvärva en välskött och och gedigen 1.5 plansvilla med härlig trädgård. Fastigheten erbjuder även dubbelgarage samt inglasat uterum. Robotklipparen sköter gräsklippningen, i odlingslådorna kan man hämta färska grönsaker och från fiskedammen hörs ljudet av porlande vatten. Villan om ca 135kvm är fördelat på 6 rum och kök. Entréplan består av luftig hall, wc, ljust kök med intilliggande matplats, sovrum/kontor samt stort vardagsrum. Övre plan består av hall/allrum, tre sovrum samt badrum. Balkongen bjuder på avkopplande utsikt ut över grannskapet. I källaren om ytterligare ca 56kvm finns tvättstuga, pannrum samt förrådsutrymmen. Fastigheten är besiktigad och säljansvarsförsäkrad via Anticimex. För barnfamiljen kan det inte bli bättre, Långåsskolan (F-6) är beläget alldeles intill. Till E6 motorvägspåfart tar det ca 2 minuter med bil, därefter har man ca 10 minuters bilväg till Falkenberg och ca 15 minuter till Varberg. Nuvarande ägare har stortrivts och förädlat huset i ca 16 år års tid. Välkomna på visning, nycklarna till detta fina hus kan bli dina…

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Varbergsvägen 38, Ullared, Falkenbergs kommun

Varbergsvägen 38

Villa
Ullared, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
Pris saknas
90 m²
5 rum
1 090 m² tomt

I centrala Ullared säljes nu en 1.5 plansvilla med stor trädgårdstomt gränsandes till naturskönt skogsområde. Här finns även en garagebyggnad med större inredningsbart övre plan. Villan är idag inredd med två lägenheter (2rok + 3rok) med totala hyresintäkter om 253.200kr/år. Entréplan består av hall, wc med dusch, sovrum, vardagsrum samt kök. Övre plan består av kök med utgång till balkong, två rum samt badrum med dusch och tvättpelare. Källaren består av egen ingång, allrum, kök med pentry samt wc med dusch. Tvättstuga finns i källaren. Fastigheten har ett bra läge i Ullared där man har tillgång till allt man kan önska sig. Vill man besöka shoppingcentret Gekås tar det ca 5min till fots. Till falkenberg och Varberg tar det ca 30 minuter med bil. Kontakta Mäklaren för mer information samt bokning av visning!

Biskhultsvägen 16, Stafsinge, Falkenbergs kommun

Biskhultsvägen 16

Villa
Stafsinge, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
7 950 000 kr
270 + 48 m²
8 rum
850 m² tomt

I Stafsinge presenterar vi nu ett gedigen och nyare (2016) villa om hela 270kvm fördelat på 8 rum och kök, tre badrum samt en privat takterass med naturskön vy. Villan byggd i lättbetong har putsad fasad i vitt ihop med stilrena fönster med mörkgrå karm. Entréplan bjuder på luftig entréhall, vardagsrum med braskamin, stort exklusivt kök med köksö, matplats, allrum/vinterbonat uterum, stort master bedroom med privat badrum, badrum samt tvättstuga. Övre plan består av allrum, fyra antal sovrum, badrum samt takterass. Det fristående garaget samt friggeboden även här byggt i lättbetong. Här har ni möjlighet till ett hus utöver det vanliga, både i storlek och byggnadssätt. Stafsinge är lantligt beläget och har senare åren blivit ett populärt område att bebygga. Det är cykelavstånd till centrum, affärer och dess utbud. Kontakta oss för privat visning, välkomna!

Allberg 424, Allberg, Falkenbergs kommun

Allberg 424

Tomt
Allberg, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
975 000 kr
6 142 m² tomt

Välkomna till Allberg 424, med bara 10 minuters bilväg finner ni denna uppvuxna villatomt om hela 6142kvm. Tomten är uppvuxen med träd, bitvis omgärdad av gärdsgård och ligger belägen på ett berg ca 55m över havet. Här kan man bygga sitt drömhus med ett ostört och lantligt läge som dessutom ger en långsträckt utsikt mot Falkenberg. Grannskapet består av permanentboenden, hästgård och lantbruksfastigheter. Tomten är ej knuten till någon specifik hustillverkare utan här har man full valfrihet. Allberg 424 är beläget mellan Falkenberg och Årstad, utmed väg 150 mot Årstad svänger man höger mot Källeberg. Man följer vägen ca 800m och finner Allberg 424 på sin högra sida. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

Olofsbo 222, Stuga K5, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Olofsbo 222, Stuga K5

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
950 000 kr
30 m²
4 rum
4 631 kr/mån

Ring Mäklaren och boka visning! Välkomna till Brf Olofsbo stugor i Olofsbo. Detta ljusa och trevliga fritidshus i bostadsrättsform erbjuder 3 separata sovrum, allrum med matplats och kök, badrum med golvvärme och en stor träaltan med soligt läge. Stugan har ett bra och trevligt läge i stugområdet. Bilen parkerar du precis utanför. Till Stranden är det ca 700m. Stugan säljes komplett med inventarier samt sängar med sovplatser för 6 personer. Det finns med fördel möjlighet att hyra ut stugan med hyresintäkter för den som önskar täcka sina egna driftskostnader. Campingen ombesörjer nätbaserat bokningssystem. Stugan kan nyttjas åretrunt. På campingområdet finns mindre affär, pizzeria med à la carte på menyn och till Olofsbo havsbad tar det mindre än 10 minuter att promenera. Möjlighet till ett snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Parallellvägen 18D, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Parallellvägen 18D

Villa
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
4 795 000 kr
65 m²
4 rum
781 m² tomt

Välkomna till den halländska och populära sommaridyllen Olofsbo beläget utmed kustremsan strax norr om Falkenberg. Med ca 450meter till Olofsbo´s strandkant finns nu chans att bli ägare till detta trivsamma fritidshus beläget på friköpt tomt. Fritidshuset om ca 65kvm består av hall, tre sovrum, luftigt vardagsrum med öppen planlösning ihop med kök samt inglasat uterum om ytterligare ca 15kvm. Den stora träaltanen har plats för utemöbler, solsängar och den vedeldade badtunnan bjuder till avkopplande stunder. Det fristående och moderna bastuhuset innehåller bastu med glasdörr, dusch samt relaxdel. Solcellerna bidrar till låga driftskostnader. Huset kan användas åretrunt eller som fritidsboende. Till havet tar det ca 5minuter att promenera och bakom sanddynorna finner man den vita sandstranden. I Olofsbo finns mysiga sommarrestauranger och matbutik där man bla. säljer färska frukostfrallor. Varmt välkomna till Olofsbo, nyckeln till huset kan bli din!

  • Uteplats
Holgersgatan 1A, Centrum, Falkenbergs kommun

Holgersgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
790 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/3
6 102 kr/mån
12 248 kr/m²

Välkomna till Holgersgatan 1A, mitt i centrala falkenberg finner ni denna stora 2:a om hela 64,5kvm! Lägenheten är belägen en halvtrappa upp och byggnaden har dessutom hiss. Den gemensamma uteplatsen finns skyddad på baksidan. Planlösningen består av hall, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin, stort kök med matplats, vardagsrum med ekparkett samt sovrum med plats för både säng och skrivbord. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Telia tv-kanalpaket, Telia fiber bredband samt bostadsrättstillägg. Hemförsäkring och hushållsel tillkommer. I källaren finns cykelförråd, källarförråd samt gemensam tvättstuga. Observera att lägenheten med fördel har egen tvättmaskin installerad. I närhet och gångavstånd finner man skolor, vårdcentral, mataffär, butiker, restauranger, kommunikationer samt härliga promenadstråk utmed vackra ån Ätran. Välkomna på visning!

  • Hiss
Olofsbo 222, Stuga R32, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Olofsbo 222, Stuga R32

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
750 000 kr
22 m²
3 rum
  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 18