Mäklare Michael Morey

Michael Morey

Om mig

För mig är varje kunds framgång lika viktig som min egen. Jag är övertygad om att ärlighet, engagemang och god kommunikation är nyckeln till att bygga starka och långvariga relationer. Försäljning är min passion – det finns inget roligare än att koppla ihop rätt köpare med en säljare. Jag har sålt fastigheter över hela innerstaden, men mitt hjärta klappar extra mycket för Kungsholmen då jag själv bor här. Jag vet att snabba och effektiva affärer är avgörande för en lyckad försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vasavägen 18, Kolvik, Värmdö kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Vasavägen 18

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
FANTASTIC FRANK
12 500 000 kr
213 + 10 m²
8 rum
1 650 m² tomt

Med spektakulär havsutsikt över Torsbyfjärden ligger denna påkostade och arkitektritade villa från 2019. Husets totalt 8 välplanerade rum är fördelade på två våningsplan, med de sociala delarna på entréplan. De totalt 213 m² upplevs som luftiga tack vare den öppna planlösningen och husets stora fönster med utsikt över båtbryggorna och havet. Trappor på utsidan av huset tar dig upp till den 100m² takterassen med obruten 360 graders vy och havet i två väderstreck. Tomten är insynsskyddad, har mycket sol och är inbäddad i grönska. Den stilrena terrassen i söderläge kompletteras av en bubbelpool. Bostaden har ett fantastiskt läge i ett lugnt och vackert naturnära område, här har ni även möjligheten om att söka båtplats till båtklubben som ligger precis intill fastigheten. Hemmesta är en populär del av Värmdö med närhet till natur, vattnet och kommunikationer. Med bil och buss tar man sig till Slussen på ca 30 minuter.

  • Plus
  • Energieffektiv
Tollarevägen 53, Tollare, Nacka kommun

Tollarevägen 53

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
2 800 000 kr
52 m²
2 rum
4 231 kr/mån
53 846 kr/m²

Välkommen till Tollarevägen 53 och denna väldisponerade och stilrena bostad om 52 m². Här kliver du in i ett hem som erbjuder gott om plats, stora rum och generösa fönsterpartier med utsikt över Lännerstasundet. Takhöjden om 2,6 meter tillsammans med de breda fönsterpartierna och ett ljust ekparkettgolv ger en luftig känsla. Balkongen i söderläge bjuder in till en lugn plats med fantastisk sjöutsikt, och nås från såväl vardagsrum som sovrum. Föreningen är välskött och erbjuder tre gemensamma takterasser, relaxavdelning med bastu, garage samt övernattningslägenhet. Detta är en lägenhet på det härligaste läget som går att önska. Från porten är det endast ett stenkast till matbutik, gym, caféer och kommunikationer. 50m ifrån bostaden avgår buss 414 som tar dig till Slussen på 35 min. Välkommen till mysiga Tollare!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2