Mäklare Emil Romell

Emil Romell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 8/8
2 616 kr/mån
64 559 kr/m²

Bli först att flytta in i denna drömetta högst upp i huset! Inflyttningsklar i augusti. Perfekt planerad etta med stor balkong med vidsträckt utsikt över trädtopparna. En snygg industriglasvägg skapar känslan av en minitvåa. Lägenheten är inredd med en modern och neutral bas där det snygga industriglaset skapar en naturlig avgränsning mellan sovalkoven och allrummet. Dessutom erbjuds en stor balkong med utsikt över lummig grönska. Köket är fullutrustat med gott om arbetsyta, diskmaskin och integrerad mikro. Stilfullt badrum med komfortgolvvärme, spotlights, och praktisk kombitvättmaskin. Gröna resvanor Som boende i Brf Björkkronan har du direktaccess via hissen till garaget där det finns möjlighet att hyra el-laddplats och man har även tillgång till el-bilpool. Som nyinflyttad får du även värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Hållbart boende Balder sätter miljön och ditt välbefinnande i fokus och Brf Björkkronan byggs därför enligt en ambitiös miljöcertifiering, Miljöbyggnad silver, ett hem där energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet prioriteras. Det bästa av två världar När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 700 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/8
4 158 kr/mån
51 389 kr/m²

Gaveltrea med stor vinkelbalkong. Inflytt från augusti! Denna välplanerade gaveltrea om 72 kvm stoltserar med en stor vinkelbalkong om 12 kvm, generösa umgängesytor och ett master bedroom om hela 17 kvm! Det öppna sambandet mellan vardagsrummet och det fullutrustade köket skapar en känsla av rymd. Addera dessutom till en generös fönstersättning i två väderstreck för maximalt ljusinsläpp. Helkaklat badrum med spotlights i tak, dusch, handfat i kommod, spegelskåp, komfortgolvvärme och en separat tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare, en praktisk arbetsbänk samt överskåp. Goda förvaringsmöjligheter genom både garderob och inte mindre än två skjutdörrsgarderober. Garanterad garageplats och gröna resvanor Som boende i Brf Björkkronan har du direktaccess till garaget via hissen. Du som köper 3 rok är garanterad erbjudande om att hyra en garageplats och det finns självklart även elladdplatser. Som nyinflyttad får du även värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Hållbart boende Balder sätter miljön och ditt välbefinnande i fokus och Brf Björkkronan byggs därför enligt en ambitiös miljöcertifiering, Miljöbyggnad silver, ett hem där energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet prioriteras. Det bästa av två världar När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för en avkopplande eftermiddag vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås. Därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/8
4 961 kr/mån
50 484 kr/m²

Ljus och rymlig gavelfyra med solig balkong i sydväst och inflytt i augusti. Bli den första att uppleva detta moderna boende på höjden i härliga Björkekärr! Njut av generösa sociala ytor där vardagsrummet och det fullutrustade köket smälter samman, perfekt för både avslappnade kvällar och festliga tillställningar. Med två rymliga sovrum på 15 och 14 kvadratmeter samt ett mindre på 8 kvadratmeter, finns det gott om plats för hela familjen eller för att skapa ditt eget personliga utrymme. Förvaringsmöjligheterna är överlägsna med inte mindre än två skjutdörrsgarderober och flera andra garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha allt på sin plats. Badrummet är en fröjd för ögat med sin stilrena design, komplett med helkaklade väggar, eleganta spotlights i taket, golvvärme samt en separat tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en praktisk gästtoalett för extra bekvämlighet. Garanterad garageplats och gröna resvanor Möjlighet att hyra garageplats, direkt åtkomlig från er våning med hissen - en lyx som gör vardagen smidigare och bekvämare. Elbilspool finns i området. Alla köpare får även värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A för att nyttja kollektivtrafiken. Hållbart boende Balder sätter miljön och ditt välbefinnande i fokus och Brf Björkkronan byggs därför enligt en ambitiös miljöcertifiering, Miljöbyggnad silver, ett hem där energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet prioriteras. Det bästa av två världar När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för en avkopplande eftermiddag vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås. Därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland nöjen och vänner.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 075 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/8
2 648 kr/mån
59 286 kr/m²

Inflytt i augusti! Stor balkong, västerläge, högt upp i huset med utsikt över innergården. En snygg industriglasvägg skapar en avskild sovalkov med plats för en större säng. Lägenheten är inredd med en modern och neutral bas där det snygga industriglaset skapar en naturlig avgränsning mellan sovalkoven och köket. Dessutom erbjuds en stor balkong med utsikt över den trevliga innergården. Köket är fullutrustat med gott om arbetsyta, diskmaskin och integrerad mikro. Stilfullt badrum med komfortgolvvärme, spotlights, och praktisk kombitvättmaskin. Gröna resvanor Som boende i Brf Björkkronan har du direktaccess via hissen till garaget där det finns möjlighet att hyra el-laddplats och man har även tillgång till el-bilpool. Som nyinflyttad får du även värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Hållbart boende Balder sätter miljön och ditt välbefinnande i fokus och Brf Björkkronan byggs därför enligt en ambitiös miljöcertifiering, Miljöbyggnad silver, ett hem där energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet prioriteras. Det bästa av två världar När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4