Mäklare Sanna Berglund

Sanna Berglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Lergöksgatan 3A, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 395 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/5
5 198 kr/mån
36 902 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad - Två balkonger, klädkammare, bad och gäst wc. Boka visning idag! Välkommen att upptäcka denna inbjudande genomgångsfyra med fönster åt två väderstreck. Kök och matplats ges rikligt med yta för att kunna njuta av god matlagning med större middagsbjudningar. Här står dörren ut till den franska balkongen åt sydväst gärna på glänt och ytan för matbord är stor nog för att kunna duka långbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ett stort fönster och dörr som leder ut till den rymliga balkongen. Gårdsläget är trivsamt och vänt bort från biltrafik, perfekt plats för en avkopplande stund. Bostaden har en luftig och inbjudande hall som bildar navet i detta hem. Här erbjuds tre rymliga sovrum som alla inretts med goda förvaringsmöjligheter. Skjutdörrsgarderober samt direktaccess till klädkammare. För en bekväm vardag finns här dessutom både badrum och gäst-wc. Båda stilrent inredda med spottar och tidlösa färg- och materialval. Välkommen till lite extra allt. Move in today: Two balconies, walk-in closet, bathroom, and guest toilet. Book a viewing today! Welcome to discover this inviting four-room apartment with windows and balconies on two sides. The kitchen and dining area provide ample space to enjoy cooking and hosting larger dinner parties. The living room is bright and airy with a large window and a door leading out to the spacious balcony. you also find 3 spacious bedrooms. Contact the real-estate agent for more information.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3A, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
1 595 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 781 kr/mån
44 306 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad – Fransk balkong i fint läge med möjlighet till avskärmad alkov. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. I hallen slås du av det fina ljusinsläppet som de stora fönstren skänker och klinkern i hallen gör det enkelt att hålla rent. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in och du kan enkelt öppna upp balkongen för att förlägga rymden av bostaden. Sovalkoven blir nästan som ett extra rum och är rymlig och flexibel nog för två. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. Det finns gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. För dig med barn kan du gå hand i hand med dina minsta till förskolan i närheten. De äldre cyklar själv till Frölundaskolan bara ett par minuter bort. Boka visning idag!

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3C, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 270 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/7
3 530 kr/mån
42 830 kr/m²

Inflyttningsklar Stor balkong, lugnt läge och sociala ytor kännetecknar denna bostad. Redan i hallen kan du blicka ut genom de stora fönstren och som ger ett fint ljusinsläpp i hela bostaden. Du finner även bra förvaring kliver du vidare in i kök och vardagsrum slås du av rymden som denna bostad erbjuder. Här finns generös yta för både matplats och soffgrupp som inbjuder till sociala stunder och trevliga middagar. Köket som sträcker sig längs hela väggen gör matlagning till ett nöje och du har gott om utrymme för förvaring. Från detta rum når du även utgången till den stora balkongen som är perfekt för avkoppling och soliga dagar. Det klassiskt inredda badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt överskåp för extra förvaring. Här slipper du anpassa dig efter tider i tvättstugan utan kan lägga tiden på det som är viktigt för dig. Sovrummet som är generöst tilltaget med en skjutdörrsgarderob som löser klädförvaringen. Här finns allt som du behöver för en bekväm och trivsam vardag. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Denna bostad erbjuder en fantastisk kombination av smarta förvaringslösningar och trivsamma utrymmen för socialt umgänge. Läs mer om kampanjen avgiftsfritt 12 månader på balder.se/korallen. Boka visning idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3A, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
1 395 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/5
2 338 kr/mån
60 652 kr/m²

Kvadratsmart med balkong – inflyttningsklar. Boka visning! Kvadratsmart etta med en social och öppen planlösning. Här finner du en rymlig balkong som förlänger bostadens yta, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Det stilrena köket är både stiligt och funktionellt och här finns plats för mindre matplats invid fönsterpartiet. Sängen kan kombineras med soffa och skapa en dubbelfunktion till den kvadratsmarta ytan. I badrummet möts du av en tidlös kombination av kakel och klinkers. Perfekt för dig som söker din första bostad eller som en praktisk övernattningslägenhet. Boka visning idag

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3A, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/5
4 176 kr/mån
39 552 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad - stor balkong mot gården och det öppna köket bjuder in till sociala sammankomster. I den stora och luftiga entrén möts du av ett fint ljusinsläpp och bra förvaring, perfekt för ordning och reda. Du leds sedan vidare in till lägenhetens kök som knyts samman med vardagsrummet. Denna sociala och välkomnande yta blir navet i bostaden. Här är den perfekta platsen för middagar och sociala stunder. Planlösningens luftiga känsla och de stora fönstren öppnar upp mot den rymliga balkongen. Här kan du njuta av solen och höra barnens skratt på gården. Denna bostad erbjuder flexibilitet utefter dina önskemål. Vill du finns möjlighet att justera planlösningen genom att bygga igen öppningen mellan vardagsrum och hall och på så vis skapa en mysig och mer avskild tv hörna. Bostaden har två sovrum. Ett mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum eller plats för hemmaarbete eller gästrum samt ett större sovrum. I det stora sovrummet finner du optimala förvaringsytor. Ännu en skjutdörrsgarderob och denna i kombination med lägenhetens externa förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. Badrummet är klassiskt inrett med spottar och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar ditt vardagspussel och ger dig tid över till annat än att passa tvättider. Denna bostad är en smart planerad trea för den lilla familjen eller dig som bor själv och önskar ett mindre extrarum. Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. Här bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Boka visning idag! Läs mer om kampanjen på www.balder.se/korallen

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5