Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ted Gustafsson

Ted Gustafsson

Om mig

Min vision som fastighetsmäklare är att alltid leva upp till mina utsägelser & att lägga stor vikt vid att förstå just dina behov & önskemål, för att sedan tillsammans nå den bästa lösningen. Jag tar hänsyn till era önskemål & er livssituation, tillsammans tar vi oss igenom hela processen. Jag är aktiv som fastighetsmäklare i Kungälv, redo att hjälpa er med rådgivning & allt som hör till försäljningen av er bostad. När ni väljer att anlita mig som mäklare är det viktigaste att ni blir nöjda!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nätstigen 7, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:30
Nätstigen 7, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Nätstigen 7, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Nätstigen 7

Radhus
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 995 000 kr
120 m²
299 m² tomt

Bekvämt och omhändertaget boendet i ett plan om 120 kvm med närhet till allt ni kan önska. Flera renoveringar utförda så ni kan flytta in och uppleva bekvämlighet & komfort. Kungälv centrum med shopping, service, restauranger, förskolor, skolor och pendlingsmöjligheter inom promenadanstånd. På sommarhalvåret kan ni packa strandväskan och ta er till det populära utesimbadet. På vinterhalvåret packar ni väskan och tar er bort till Skarpe nord och snörar på er skridskorna. Välkomna på visning!

  • Premium
Signehög 180, Romelanda, Kungälvs kommun
  • Ons 1 maj kl 14:15
Signehög 180, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Signehög 180, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Signehög 180

Gård/Skog
Romelanda, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
5 500 000 kr
220 m²
8 rum
5,4 ha tomt

Hästgården på Signehög 180 väntar på sin nya ägare. Här finns stall, hagar, paddock, utsikt mot ägor och älv samt ett rejält bostadshus med gott om sovrum och sällskapsytor. Stort poolområde och granne med naturen - mer lugn än så finns knappt. Enormt mycket förrådsutrymmen - kanske starta en verksamhet? Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Solberga 790, Kode, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj kl 14:00

Solberga 790

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 850 000 kr
65 + 65 m²
4 rum
1 380 m² tomt

Denna vackra enplansvilla med källare i Solberga, Kode erbjuder en generös disponibel yta på cirka 130 kvadratmeter och är perfekt för den som önskar en bekväm och rymlig bostad i en naturskön miljö. Med natur och hav runt hörnet, med endast en kort biltur från Kode centrum är detta ett utmärkt val för en bred målgrupp. Dubbelgarage, gästhus och jacuzzi är några av bekvämligheterna som erbjuds. Bekvämt pendlingsavstånd till Kungälv, Stenungsund och Göteborg. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3