Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Åsa Fredh

Åsa Fredh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Frodegatan 27, Froafälle, Älmhults kommun

Frodegatan 27

Villa
Froafälle, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 400 000 kr
97 + 118 m²
4 rum
919 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna renoverade och ljusa enplansvilla med källare och garage i Froafälle! Huset ligger på en en återvändsgata med en trevlig och insynsskyddad tomt där baksida vetter mot en lummig dunge. Villan rymmer kök, sociala sällskapsytor, tre ljusa sovrum och badrum på entréplan. I källardelen finns gillestuga, flertalet förrådsutrymmen samt ett äldre badrum. Varmt Välkomna på visning!

Kompassgatan 3D, Västra Bökhult, Älmhults kommun

Kompassgatan 3D

Lägenhet
Västra Bökhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 960 000 kr
82 m²
4 rum
vån 1/1
5 098 kr/mån
23 902 kr/m²

Nu finns denna stilsäkra bostadsrätt på attraktivt läge i Västra Bökhult till salu! Här bor du bekvämt i ett område med vackra omgivningar vid sjön Möckeln och badstranden i Bökhult samtidigt som centrum ligger inom komfortabelt avstånd. Ett ljust, modernt och energieffektivt boende med hög standard och tilltalande materialval. Här erbjuds en väldisponerad planlösning med generösa sociala ytor där ljuset fullkomligt flödar in och en härlig uteplats i söderläge! Runt trädgården finns planterade häckar som gör känslan lite mer privat.

  • Plus
Klöxhultsvägen 21, Klöxhult, Älmhults kommun
Klöxhultsvägen 21, Klöxhult, Älmhults kommun, bild 2
Klöxhultsvägen 21, Klöxhult, Älmhults kommun, bild 3

Klöxhultsvägen 21

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 600 000 kr
264 + 200 m²
7 rum
1 850 m² tomt

​På en attraktiv hörntomt i ett av Älmhults mest eftertraktade kvarter väntar en unik och välbevarad funkispärla från 1969 att återupptäckas! Perfekt belägen i hjärtat av gamla Klöxhult erbjuder detta hem en unik kombination av retrodesign och modern komfort. Huset är varsamt renoverat och rymmer en oändlig potential för ditt framtida drömboende. Upplev charmen i denna exceptionella fastighet som verkligen sticker ut. Här finns generösa ytor för både ett bekvämt och härligt vardagsliv samt sociala tillställningar. Den stora, sluttande hörntomten har flera stenlagda uteplatser, en fontän, samt många inbjudande hörn för mingel och matlagning utomhus – idealiska för magiska kvällar där umgänget kan flyta sömlöst mellan inom- och utomhus på båda våningsplan. Utöver de generösa boytorna, inbyggda garderober och flertalet förvaringsrum så finns suterrängplanets “poolrum” på 80 kvadratmeter som grädden på moset. I dagsläget bedrivs egen verksamhet men ytan kan ackomodera i princip vad som helst, endast fantasin sätter gränser… eller varför inte återställa den ursprungliga inomhuspoolen och relaxrum? Den stora tomten var från början avsedd för två fastigheter, så även där finns potential och utrymme för allehanda projekt och utveckling. På Klöxhultsvägen bor du nära centrum, vilket innebär bekväm närhet till kommunikation, handel och service. Allt inom gångavstånd! Här finns barnomsorg, skolor, IKEA of Sweden samt vackra promenadstråk och grönområden, vilket gör området perfekt för familjer och naturälskare. Ditt drömhem väntar på dig i Klöxhult! Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet som erbjuder allt du behöver och mer därtill. Välkommen på visning!

  • Premium
Odengatan 11, Centrum, Älmhults kommun

Odengatan 11

Villa
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
4 450 000 kr
150 m²
6 rum
908 m² tomt

På ett centralt läge med närhet till skola, förskola och centrums bekvämligheter ligger denna stilren familjevilla på ett plan från 2019 med carport och bakomliggande förråd! Villan har stilrena materialval och och en öppen planlösning och erbjuder härliga sociala ytor samt tre sovrum och två badrum. Runt hela huset ligger plattor och på framsidan en plattsättning som gjordes klart 2024. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Målarevägen 13, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 13

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 050 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/4
4 544 kr/mån
16 406 kr/m²

Här får du möjlighet att förvärva ett elegant boende med välplanerade boytor som utgörs av såväl öppen planlösning som gott om förvaring genom både klädkammare och garderober. Bostaden erbjuder även ett stilrent och fullutrustat kök från Ballingslöv, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, inglasad balkong i västerläge samt uteplats vid entrén. Denna kombination gör detta till ett boende du inte kan motstå! Välkommen att visa Ert intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Dalgatan 17, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Dalgatan 17

Villa
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 650 000 kr
116 m²
4 rum
1 011 m² tomt

På Dalgatan 17 i Elmiersområdet ligger detta trevliga och välskötta hus! I närheten av huset ligger centrum, förskola och motionsslinga i Haganässpåret. Villan är belägen på en mysig och uppvuxen tomt med ett vackert magnolia träd som ett smycke på framsidan. Huset har en generös trädgård med äppelträd och trevlig altan. Här ryms generösa och sociala sällskapsytor med plats för hela familjen, tre sovrum, badrum samt bra förvaringsutrymmen i källaren. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Delaryvägen 8, Norregård, Älmhults kommun

Delaryvägen 8

Villa
Norregård, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 400 000 kr
140 + 55 m²
7 rum
1 093 m² tomt

Nu finns detta trevliga och väl underhållna 30-talshus i Norregård till salu! Här har du nära till Arnolds park samt naturområden för motion och sköna promenader samtidigt som centrum och IKEA-kontor ligger inom komfortabelt avstånd. Området är barnvänligt och erbjuder närhet till lekplats, förskola och skola. Huset ligger på en mysig och uppvuxen tomt med en stor härlig altan där du kan njuta av sommarens härliga dagar. Här möts ni av en stilfull villa med öppen planlösning och där ljuset fullkomligt flödar in. Villan rymmer generösa och sociala sällskapsytor med plats för hela familjen samt bra förvaringsutrymmen i källaren. Till fastigheten finns även stort garage, vedförråd, växthus samt lekstuga i husets stil. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Västra Gölshultsvägen 4, Froafälle, Älmhults kommun

Västra Gölshultsvägen 4

Villa
Froafälle, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 500 000 kr
133 + 90 m²
5 rum
925 m² tomt

Välkomna till Västra Gölshultsvägen 4 och denna trivsamma 1 1/2-plans villa med källare och garage. Här erbjuds ett väl omhändertaget hus med smakfulla renoveringar och underhåll. Planlösningen är smidig och välplanerad med två sovrum, badrum, kök och vardagsrum på entréplan och två sovrum och toalett på övre plan. Varmt välkomna på visning!

Gärdesgatan 24A, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Gärdesgatan 24A

Lägenhet
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
430 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 058 kr/mån
17 200 kr/m²

Välkommen denna trevliga lägenhet högst upp i huset med optimalt planerade kvadratmetrar på populära Gärdesgatan 24 A. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med en härlig fransk balkong, kokvrå med bra förvaring och badrum med badkar. Här har finns närheten till både naturen i Haganässkogen, centrum med dess bekvämligheter samt ca. 15 minuters promenad till IKEA-kontor. Välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 9