Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Åsa Fredh

Åsa Fredh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klöxhultsvägen 21, Klöxhult, Älmhults kommun
Klöxhultsvägen 21, Klöxhult, Älmhults kommun, bild 2
Klöxhultsvägen 21, Klöxhult, Älmhults kommun, bild 3

Klöxhultsvägen 21

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 600 000 kr
264 + 200 m²
7 rum
1 850 m² tomt

​På en attraktiv hörntomt i ett av Älmhults mest eftertraktade kvarter väntar en unik och välbevarad funkispärla från 1969 att återupptäckas! Perfekt belägen i hjärtat av gamla Klöxhult erbjuder detta hem en unik kombination av retrodesign och modern komfort. Huset är varsamt renoverat och rymmer en oändlig potential för ditt framtida drömboende. Upplev charmen i denna exceptionella fastighet som verkligen sticker ut. Här finns generösa ytor för både ett bekvämt och härligt vardagsliv samt sociala tillställningar. Den stora, sluttande hörntomten har flera stenlagda uteplatser, en fontän, samt många inbjudande hörn för mingel och matlagning utomhus – idealiska för magiska kvällar där umgänget kan flyta sömlöst mellan inom- och utomhus på båda våningsplan. Utöver de generösa boytorna, inbyggda garderober och flertalet förvaringsrum så finns suterrängplanets “poolrum” på 80 kvadratmeter som grädden på moset. I dagsläget bedrivs egen verksamhet men ytan kan ackomodera i princip vad som helst, endast fantasin sätter gränser… eller varför inte återställa den ursprungliga inomhuspoolen och relaxrum? Den stora tomten var från början avsedd för två fastigheter, så även där finns potential och utrymme för allehanda projekt och utveckling. På Klöxhultsvägen bor du nära centrum, vilket innebär bekväm närhet till kommunikation, handel och service. Allt inom gångavstånd! Här finns barnomsorg, skolor, IKEA of Sweden samt vackra promenadstråk och grönområden, vilket gör området perfekt för familjer och naturälskare. Ditt drömhem väntar på dig i Klöxhult! Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet som erbjuder allt du behöver och mer därtill. Välkommen på visning!

  • Premium
Älgstigen 5, Norregård, Älmhults kommun

Älgstigen 5

Lägenhet
Norregård, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 600 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/1
6 932 kr/mån
13 445 kr/m²

I populära Norregård, med närhet till skola, förskola, centrum och endast 5 minuters promenad till IKEA of Sweden ligger denna trivsamma marklägenhet på hörntomt om fem rum och kök! Bostaden är byggd i två plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum på bottenplan och en mer privat ovanvåning med tre ljusa sovrum. På baksidan av bostaden finns en altan och en mysig trädgård i soligt söderläge och på framsidan finns ännu ytterligare en trevlig uteplats. Ett garage tillhör lägenheten och fiber finns indraget för praktisk uppkoppling. Bra förvaring erbjuds från dubbla förråd. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Södra Esplanaden 40D, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Södra Esplanaden 40D

Lägenhet
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
790 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/2
3 433 kr/mån
15 490 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och trivsamma lägenhet med väldisponerad planlösning på centralt läge! På Södra Esplanaden 40D ryms denna bostad om två rum och kök med en ljus och modern känsla. Lägenheten erbjuder stort vardagsrum med parkettgolv och balkong i härligt söderläge, modernt kök, rymligt sovrum samt badrum med kakel, klinkers och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkomna på visning!

Odengatan 11, Centrum, Älmhults kommun

Odengatan 11

Villa
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
4 450 000 kr
150 m²
6 rum
908 m² tomt

På ett centralt läge med närhet till skola, förskola och centrums bekvämligheter ligger denna stilren familjevilla på ett plan från 2019 med carport och bakomliggande förråd! Villan har stilrena materialval och och en öppen planlösning och erbjuder härliga sociala ytor samt tre sovrum och två badrum. Runt hela huset ligger plattor och på framsidan en plattsättning som gjordes klart 2024. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Dalgatan 17, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Dalgatan 17

Villa
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 595 000 kr
116 m²
4 rum
1 011 m² tomt

På Dalgatan 17 i Elmiersområdet ligger detta trevliga och välskötta hus! I närheten av huset ligger centrum, förskola och motionsslinga i Haganässpåret. Villan är belägen på en mysig och uppvuxen tomt med ett vackert magnolia träd som ett smycke på framsidan. Huset har en generös trädgård med äppelträd och trevlig altan. Här ryms generösa och sociala sällskapsytor med plats för hela familjen, tre sovrum, badrum samt bra förvaringsutrymmen i källaren. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Delaryvägen 8, Norregård, Älmhults kommun

Delaryvägen 8

Villa
Norregård, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 275 000 kr
140 + 55 m²
7 rum
1 093 m² tomt

Nu finns detta trevliga och väl underhållna 30-talshus i Norregård till salu! Här har du nära till Arnolds park samt naturområden för motion och sköna promenader samtidigt som centrum och IKEA-kontor ligger inom komfortabelt avstånd. Området är barnvänligt och erbjuder närhet till lekplats, förskola och skola. Huset ligger på en mysig och uppvuxen tomt med en stor härlig altan där du kan njuta av sommarens härliga dagar. Här möts ni av en stilfull villa med öppen planlösning och där ljuset fullkomligt flödar in. Villan rymmer generösa och sociala sällskapsytor med plats för hela familjen samt bra förvaringsutrymmen i källaren. Till fastigheten finns även stort garage, vedförråd, växthus samt lekstuga i husets stil. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Västra Gölshultsvägen 4, Froafälle, Älmhults kommun

Västra Gölshultsvägen 4

Villa
Froafälle, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 500 000 kr
133 + 90 m²
5 rum
925 m² tomt

Välkomna till Västra Gölshultsvägen 4 och denna trivsamma 1 1/2-plans villa med källare och garage. Här erbjuds ett väl omhändertaget hus med smakfulla renoveringar och underhåll. Planlösningen är smidig och välplanerad med två sovrum, badrum, kök och vardagsrum på entréplan och två sovrum och toalett på övre plan. Varmt välkomna på visning!

Gärdesgatan 24A, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Gärdesgatan 24A

Lägenhet
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
430 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 058 kr/mån
17 200 kr/m²

Välkommen denna trevliga lägenhet högst upp i huset med optimalt planerade kvadratmetrar på populära Gärdesgatan 24 A. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med en härlig fransk balkong, kokvrå med bra förvaring och badrum med badkar. Här har finns närheten till både naturen i Haganässkogen, centrum med dess bekvämligheter samt ca. 15 minuters promenad till IKEA-kontor. Välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 8