Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Åsa Fredh

Åsa Fredh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lupinvägen 3, Klöxhult, Älmhults kommun
  • Tor 2 maj kl 16:15

Lupinvägen 3

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 500 000 kr
169 + 40 m²
6 rum
1 488 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade villa på ett lugnt och trevligt läge i Klöxhult! Här har du nära till naturområden för motion och sköna promenader samtidigt som centrum ligger inom komfortabelt avstånd. Området är barnvänligt och erbjuder närhet till lekplats, förskola och skola. Villan är beläget på en stor tomt med mysig och uppvuxen baksida med uteplats. huset erbjuder härliga sociala ytor, fem sovrum och två badrum. Varmt välkomna på visning av Lupinvägen 3!

  • Plus
Dalgatan 17, Elmiersområdet, Älmhults kommun
  • Fre 3 maj kl 12:15

Dalgatan 17

Villa
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 650 000 kr
116 m²
4 rum
1 011 m² tomt

På Dalgatan 17 i Elmiersområdet ligger detta trevliga och välskötta hus! I närheten av huset ligger centrum, förskola och motionsslinga i Haganässpåret. Villan är belägen på en mysig och uppvuxen tomt med ett vackert magnolia träd som ett smycke på framsidan. Huset har en generös trädgård med äppelträd och trevlig altan. Här ryms generösa och sociala sällskapsytor med plats för hela familjen, tre sovrum, badrum samt bra förvaringsutrymmen i källaren. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Vinbärsvägen 11C, Paradiset, Älmhults kommun
  • Mån 6 maj kl 12:15

Vinbärsvägen 11C

Lägenhet
Paradiset, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
4 667 kr/mån
23 730 kr/m²

Söker du en marklägenhet med egen täppa? Då kan detta vara ditt nya drömboende! Längst in på återvändsgata med naturen som närmsta granne ligger denna stilrena bostadsrätt om 2 rum och kök från 2018. Här erbjuds ett ljust och modernt boende med tidlösa materialval och en fantastisk trädgård med lummiga vyer. Lägenheten har luftiga ytor med öppen planlösning samt bekvämt avstånd till centrum, naturområde och badplats i Bökhult. Varmt välkommen på visning av denna fantastiska bostad!

  • Plus
  • Hiss
Delaryvägen 8, Norregård, Älmhults kommun

Delaryvägen 8

Villa
Norregård, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 400 000 kr
140 + 55 m²
7 rum
1 093 m² tomt

Nu finns detta trevliga och väl underhållna 30-talshus i Norregård till salu! Här har du nära till Arnolds park samt naturområden för motion och sköna promenader samtidigt som centrum och IKEA-kontor ligger inom komfortabelt avstånd. Området är barnvänligt och erbjuder närhet till lekplats, förskola och skola. Huset ligger på en mysig och uppvuxen tomt med en stor härlig altan där du kan njuta av sommarens härliga dagar. Här möts ni av en stilfull villa med öppen planlösning och där ljuset fullkomligt flödar in. Villan rymmer generösa och sociala sällskapsytor med plats för hela familjen samt bra förvaringsutrymmen i källaren. Till fastigheten finns även stort garage, vedförråd, växthus samt lekstuga i husets stil. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Västra Gölshultsvägen 4, Froafälle, Älmhults kommun

Västra Gölshultsvägen 4

Villa
Froafälle, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 500 000 kr
133 + 90 m²
5 rum
925 m² tomt

Välkomna till Västra Gölshultsvägen 4 och denna trivsamma 1 1/2-plans villa med källare och garage. Här erbjuds ett väl omhändertaget hus med smakfulla renoveringar och underhåll. Planlösningen är smidig och välplanerad med två sovrum, badrum, kök och vardagsrum på entréplan och två sovrum och toalett på övre plan. Varmt välkomna på visning!

Gärdesgatan 24A, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Gärdesgatan 24A

Lägenhet
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
430 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 058 kr/mån
17 200 kr/m²

Välkommen denna trevliga lägenhet högst upp i huset med optimalt planerade kvadratmetrar på populära Gärdesgatan 24 A. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med en härlig fransk balkong, kokvrå med bra förvaring och badrum med badkar. Här har finns närheten till både naturen i Haganässkogen, centrum med dess bekvämligheter samt ca. 15 minuters promenad till IKEA-kontor. Välkomna på visning!

  • Plus
Eriksgatan 25B, Centrum, Älmhults kommun

Eriksgatan 25B

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
440 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
4 694 kr/mån
10 732 kr/m²

Vill du flytta rakt in i en renoverad enrumslägenhet i centrum? Då finns denna smakfullt renoverade bostadsrätt tillgänglig för dig. På tredje våningen finns denna välplanerade bostad med trevlig planlösning och härlig inglasad balkong i västligt läge. Hela lägenheten har genomgått en total förvandling där vita golv och ljusa färger får dig att känna dig hemma. Köket är helt omgjort med vita skåp, mörk bänkskiva, kakel och gott om utrymme att samla vännerna. Lägg till ett stilrent badrum och du har ett boende som du inte kan låta bli att älska. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7